רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה אז ככה קניתי נתב רשת אלחוטי של חברת נט גיר מדגם wgr614 ללא מודם פנימי מאז שהתקנתי אותו האימיול לא מתחבר לי וגם המירנדה ניסיתי לפתוח את הפורטים בנתב וגם בהגדרות פירול של ה xp ושל הכרטיס רשת שדרכו הנתב מתחבר לאינטרנט וזה לא הולך ועדיין האימיול לא מתחברת והמירנדה מצליחה להתחבר ואחרי שנייה מתנתקת למרות שהיא עובדת על פורט של האי סי הרגיל שהוא פועל כמו שצריך אצלי מקווה לעזרה בתודה רבה כפיר
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני צריך לבחור רכיבים מKSP לרשת אלחוטית של שלושה מחשבים ב450 שקל. זה חייב להיות מKSP בגלל שהם נותנים לי זיכוי עבור מוצר שלא עובד. המרחק בין הנתב וכל המחשבים הוא די קטן ולא צפוי לגדול. מדובר על פחות מ6 מטרים מהנקודה הכי רחוקה של הנתב. כמובן שזה לא אומר שחובה שהנתב יהיה ג'נארי אבל צריך להשאיר גם מקום לכרטיסי הרשת. אם למישהו יש המלצה אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הנתב הוא מחברת TREND NET כל הזמן האינטרנט מתנתק ומתחבר מעצמו יש מרחק די גדול בין החדרים הספק בזק מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד עם uTorrent, לאחר זמן מה אני לא יכול לגלוש באינטרנט מאף מחשב בבית, עד שאני עושה RESET לראוטר (ניתוק מהחשמל וחיבור מחדש). עדכנתי FIRMWARE ושום דבר לא עוזר. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בזק בנלאומי המודם שלו זה אלקטל שחור 5 נורות, עכשיו יש לי מחשב נייד עם מודם אלחוטי בתוכה, קניתי ראוטר של LEVEL ONE והוא לא בא עם הוראות או תוכנה כלשהי, רציתי לדעת אם יש איזה מדריך שלם איך לחבר את המחשב הגדול ה PC וגם את הנייד דרך הראוטר ושהנייד יהיה עם אינטרנט אלחוטי, חשוב לציין שאני ממש מקווה שמשהו יוכל לעזור לי בזה בהקשר של אנטרנט של בזק בנלאומי, כי משום כשניסיתי לעשות לבד אז זה איכשהו עבד החיבור האלחוטי נוצר והנייד התחבר אליו והכל אבל לא הצלחתי לגלוש בנייד משום מה. תודה לכל העוזרים כל עזרה שתינתן תתקבל בשמחה וברכה. שבוע טוב, ואדים.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים. אחד דרך USB אלחוטי, השני דרך כרטיס רשת חוטי. הבעיה היא במחשב המחובר בצורה אלחוטית. הוא מתחבר לרשת, אבל נראה כאילו הוא רק שולח נתונים ולא מקבל. כמובן, אי אפשר לגלוש דרכו. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את הראוטר, בשלב 7 בהתקנה הוא מבקש סיסמא כלשהי ולא מוכן להמשיך בהתקנה בלי הסיסמא... מה אפשר לעשות??
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עצה לראוטר טוב שיכול לעמוד בתנאי ממד ושתי קומות... יש לי כבר ראוטר אחד ואני רוצה לקנות עוד אחד שיהווה מעין אקסס פוינט... אמרו לי שלמטרה זו הוא צריך לתמוך ב WDS... יש לכם עצה? מה עם הראוטר הזה- http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469945 תומך או לא? או שיש לכם עצה אחרת...
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
למישו יש מושג למה שכשאני פותח את האימיול האינטרנט מתנתק לי אחרי כמה זמן ורק שאני מוציא את הראוטר מהתקע הכל עובד חלק? האם יש לשנות משהו בקונפיגורציה של הראוטר? :s05:
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני יודע שבטוח יש את התשובות בפורום אבל הלכתי לאיבוד בים המידע שיש כאן.... כיום יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת חוטית עם מודם/ראוטר של ECI וסוויץ. אני רוצה לחבר שני מחשבים ניידים בצורה אלחוטית שתתאפשר גלישה גם ממרחק של 30 מטר דרך קירות. מה הציוד שאני צריך כדי להפעיל את כל 4 המחשבים? צריך להחליף את המודם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אקדים ואומר שנעלו את http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289174.0 שלי בתמיכה טכנית בגלל שיש לי בעיות בהתחברות לרשת שלא שלי , אם מישהו יוכל רק להגיד איך אני מברר אם יש לי תקלה בכרטיס או שחסמו אותי כל אדע אם אני צריך לקנות גם כרטיס חדש . תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
מאז שעשיתי את הפורמט למחשב, האימיול שלי פשוט לא מוריד כמעט לחלוטין. מהירות הורדה ממוצעת היא 2 ק"ב, לעומת מהירות הורדה של 120 ק"ב לפני הפורמט. אני לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר את כל המדריכים להאצת האימיול אבל שום דבר לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אז מה לעשות?לא שיניתי שום דבר בהגדרות אני פשוט פותח פורט ונותן לו לעשות את שלו
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין בעסק שלי רשת של שלושה מחשבים, אבל משהו אמר לי שניתן לחבר שלושה מסכים לכונן מחשב אחד, ככה ששני מסכים יתפקדו כמסוף בלבד. לכל מסוף שיהיה רק מסך, מקלדת, ועכבר. ולכולם תהיה גישה לאותו כונן ושיוכלו לתפקד עצמאית. האם זה ניתן? או שאני יצתרך לקנות לכל עמדה גם כונן?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה לראוטר בתקציב 200 שח +- שיחליף את הנוכחי DSL-G256DG. אני על תשתית בזק 40mb כרגע. אין דרישות מיוחדות, חשוב לי דיליי טוב בחיבור עם כבל. wifi פחות משמעותי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי נתב מהסוג למעלה, כל פעם אחרי איזה פרק זמן לא קבוע משהו כמו 3, 5, חצי יום, הואמתנתק מהרשת ורק כשאני נכנס להגדרות שלו ועושה לו REBOOT רק אז הוא חוזר לעבוד וחוזר חלילה... יש לכם רעיון????
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אוקי ככה יש לי תשתית הוט 45 ש"ח בחודש 1.5 הורדה 192 העלאה 16 יש לי ספקית ברק 013 לפעמים האינטרנט נהיה איתי.. ועוד שאלה אם אני יתקין ראוטר המהירות תרד?ויהו בעיות בשיתוווף? ואיזה ראוטר ממליצים?וכ.רשת?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום התקנתי רשת חדשה ויש לי שאלה אני צריך לדעת איך אני מעביר קבצים בין מחשב למחשב תעזרו לי בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום שלום, אני משתמש היום בנתב של Linksys WRT54G כדי לחייג לאינטרנט. הנתב מרים PPTP בעזרת מודם אלקטל של בזק מול הספקית אינטרנט שלי. יש לי מהספקית אינטרנט שלי 8 כתובות IP קבועות לתחנות שלי (כתובות אמיתיות באינטרט... לא כתובות פרטיות) + כתובת קבועה, גם כן אמיתית, שהוקצתה לי לממשק WAN. כלומר, שאני מתחבר לאינטרנט אני תמיד מקבל את אותה כתובת לחיבור, ובנוסף יש לי 8 כתובות IP חוקיות קבועות שאני יכול להשתמש בהם. עכשיו לשאלה... באופן רגיל, כל הנתבים הביתיים מבצעים PAT לרשת הביתית שיושבת מאחוריהם, כי בד"כ הכתובות של הרשת הן לא חוקיות. מכיוון שיש לי כתובות חוקיות, המצב הזה רע לי. למרות שלמחשבים מוגדרות כתובות חוקיות, הנתב עדיין מבצע PAT ולישויות באינטרנט זה נראה תמיד כאילו אני מגיע …
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם חייבת להיות נקודה חמה או רשת אלחוטית בבית (או כל מקום אחר) כדי שיהיה ניתן לגלוש באינטרנט? (כמובן ללא חיבורי קווי) ודבר נוסף אם אני באיזור מסוים איך אני אוכל לדעת באותו רגע אם ניתן לגלוש ממנו באינטרנט? (כי אני רואה אנשים בכל מיני מקומות והם בכל זאת גולשים באינטרנט, ולא חושב שיש נקודות חמות באיזור)
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
HELP... עד לפני כשבועיים בערך האינטרנט אצלי היה בסדר גמור. הורדתי איזה עדכון של מיקרוסופט (לא זוכר איזה, פשוט לחצתי על האייקון שהפיע בתחתית המסך ימינה) ומאז יש לי שיבושים בעליית אתרים והורדת קבצים, כמו טריילרים למשל. אני כמעט בטוח שזה בהגדרות של הFIREWALL, אך אני לא יודע מה לשנות בהגדרות. מי מכיר...? מי יודע...?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר קווי של אדימקס שמחובר למודם מוטורולה SB4200 הלבן. רק ביום האחרון כאשר התעבורה ברשת עמוסה (מוריד קובץ כבד וכו'...), הוא רושם כאילו ניתקתי את הכבל רשת מיוזמתי וחיברתי אותו שניה אחת אחרי. כמובן שאינני עושה זאת אלא לבד הוא רושם כאילו ניתקתי וחיברתי, מה יכולה להיות הבעיה ? ממש בעיה מוזרה... תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הי, יש לי 2 מחשבים בבית ומדפסת אחת. המדפסת מחוברת למחשב שעליו ויסטה אולטימייט 64 ומחובר לראוטר באופן קווי. על המחשב השני יש XP PRO SP2 והוא מחובר לרשת באופן אלחוטי. מישהו יכול להסביר לי איך להגדיר שיתוף של קבצים ומשאב מדפסת בין המחשבים ? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-