רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב נייד של (DELL (PRECISION M65 יש לי בעייה בתהליך Wireless Zero Configuration אני רואה שהוא אמור לפעול אוטומטית והוא לא בנוסף יש לי בעייה, במאפייני חיבור של הרשת האלחוטית בטאב של Wireless Networks הסימון של "Use Windows to configure my wireless network settings" לא נשמר לי אני יודע ששני האופציות האלה קשורות אחד בשני. ואני כל פעם צריך להפעיל אותם ידנית על מנת שאני אוכל להפעיל את האשף של הרשתות האלחוטיות שמאפשר לי להתחבר לרשת שאני רוצה. מותקן על המחשב שלי SP2 מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, כבל רשת קטגוריה 6E,מחובר לסוויצט מראה 200 mbps. הייתי חייב לחתוך צד אחד ולעשות ראש חדש, ללא סיכוך, בדיקת מהירות מראה 90 mbps, למה? האם הסיכוך משנה משהו? תודה
-
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 2 מחשבים שבכל אחד מהם יש כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה היא שהם לא מזהים אחד את השני(לא בעיה של מרחק). אם אני צריך עוד משהו או שאני צריך להגדיר משהו?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום, כשנכנסים ל SETUP בוחרים PPPoE או PPPoA , ומה ההבדל בין 2 אופציות אלה? לאחר מכן בוחרים , 8.48 , נכון? או עדיף משהו אחר? האם יש עוד דברים שצריך לשנות? תודה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש אפשרות לפתוח ברוטר את כל הפורטים ולא אחד אחד? יש לי רוטר של אדימקס אלחוטי. ה wg בסוף אם אני זוכר טוב.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
לכל אחד מהמחשבים כרטיס רשת ג'יגהביט ספק ראשי L2TP (בזק-בינלאומי) ספק מישני (גיבוי) PPTP (אינטרנט-זהב) האם יש ראוטר עם מהירות יותר מ- 10\100 לכיוון ה- LAN ? בתודה, shenig
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום את הראוטר של linksys דגם WRT54GS הכל עובד טוב קינפגתי את האבטחה וכו' השאלה שלי היא האם יש צורך לעדכן קושחה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אהלן .. יש לי מחשב אחד שיהיה בחדר בטחון בסוף הדירה, מחשב שני בחדר אחר בסוף השני של הדירה(הדירה כ120 מ"מ) ובעתיד יהיה מחשב נייד שאני ארצה לחבר אותו לרשת האלחוטית ושתהיה גישה אל האינטרנט מכל מקום בדירה.. עכשיו המודם והראוטר יהיו בחדר הבטחון ביחד עם המחשב הראשון- את המחשב הזה אני ארצה לחבר בכבל חוטי לראוטר על מנת לחסוך בעליות של כרטיס רשת אלחוטי חדש. את המחשב השני שבסוף השני של הדירה אני צריך לשים בו כרטיס רשת אלחוטי. בדקתי קצת את הראוטרים בין המחירים 300-400 והראוטר המומלץ הוא Linksys WRT54GL ..עכשיו השאלות: 1. האם הוא מתאים לצרכים שלי..האם תהיי גישה חלקה מכל מקום בדירה לאינטרנט(החדר בטחון לא יפריע להעברת השידור?) 2. האם צריך להגדיר 2 רשתות - חוטית ואלחוטית על מנת שג…
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום התקנתי רשת חדשה ויש לי שאלה אני צריך לדעת איך אני מעביר קבצים בין מחשב למחשב תעזרו לי בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
יש לי נייד ואני מעוניין (אם זה בכלל אפשרי) להגדיל את הטווח קליטה שלו. האם יש איזשהו כרטיס רשת שאני יכול לקנות לו (USB או PCIMCIA) שיהיה בעל קליטה טובה יותר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בזק בנלאומי המודם שלו זה אלקטל שחור 5 נורות, עכשיו יש לי מחשב נייד עם מודם אלחוטי בתוכה, קניתי ראוטר של LEVEL ONE והוא לא בא עם הוראות או תוכנה כלשהי, רציתי לדעת אם יש איזה מדריך שלם איך לחבר את המחשב הגדול ה PC וגם את הנייד דרך הראוטר ושהנייד יהיה עם אינטרנט אלחוטי, חשוב לציין שאני ממש מקווה שמשהו יוכל לעזור לי בזה בהקשר של אנטרנט של בזק בנלאומי, כי משום כשניסיתי לעשות לבד אז זה איכשהו עבד החיבור האלחוטי נוצר והנייד התחבר אליו והכל אבל לא הצלחתי לגלוש בנייד משום מה. תודה לכל העוזרים כל עזרה שתינתן תתקבל בשמחה וברכה. שבוע טוב, ואדים.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
ערב טוב, המחשב שלי מוגן על ידי פיירוואל של xp בלבד,יש הרשאה לאימיול,יש לי אנטיוירוס של comodo ,אמנם הפכתי את המודם שלי(focus 270)לנתב,ויש לי כל הזמן lowid באימיול,מה לעשות? ואנא,אם צריך לפתוח פורטים בפיירוואל,אנא הסבירו לי איך.. תודה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
^^ פשוט האימיול נמצא במצב של LOW ID בגלל הרווטר..
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני גולש במחשב עם רשת אלחוטית של הפון וכל כמה דקות האינטנרנט מתנתק ואז אני לוחץ על אבחן בעיה של הווינדוס הוא סורק ואז כותב לי "שער ברירת מחדל אינו זמיו - תוקן" ואחרי כמה דקות זה שוב מתנתק ושוב אני עושה הכל מחדש כל כמה דקות זה קורה - למה זה ?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מאז ששינתי המחשב איטי וקיבלתי מסך כחול Unable to load image tcpip.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for tcpip.sys ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {c, 2, 0, ad921f29} Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip!ReadNextTCB+d2 ) Followup: MachineOwner נסיתי לשנות עם שני פאטצ'ים בטח משהו נדפק שם http://img12.imageshac…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני בבזק בינלאומי ובזמן האחרון כל קובץ שאני מנסה להוריד מחול הוא יורד ממש ממש לאאאט! מה לעזאזל קורה כאן? ניסיתי כבר במלא אתרים וזה אותו דבר. באתרים ישראליים אין את הבעייה הזו. מה עוד יותר מוזר הוא שהדפים של האתרים שבחול דווקא עולים בסדר... למישהו זה גם קורה?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות כרטיס רשת ללוח אם שלו 865 NEO2 S איזה כדי לו בתקציב של עד 100 שקל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
כשאני מחובר קוית וגם אלחוטית (2 מחשבים שונים) לראוטר DLINK DI524 אני מקבל מהירות (נבדק ב 2 המשבים בנפרד) הורדה הנמוכה בכ פי 8 מאשר כשאני מתחבר ישירות למודם. הראוטר מעודכן לגרסת ה FIRMWARE האחרונה. רעיונות מישהו ? אני גם שוקל להחליף את הראוטר למשהו אחר חדש, המלצות לראוטר אלחוטי בעל עצמה טובה ויחסית איכותי יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי, אני מעביר את המחשב הישן שלי לאחותי. שאלה קטנה, אם אני מעוניין לקלוט את הרואטר של חבר שלי (שכן) כל מה שאני צריך זה כרטיס רשת אלחוטי ? אם כן אז על איזה אתם ממליצים ? משהו טוב ועד 150 ש"ח נגיד... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של netgear שקניתי אותו בחול..עכשיו חיברתי את כל החוטים אני מכניס את הדיסק ובאיזה שהוא שלב בהתקנה הוא אומר לי שאין אפשרות להמשיך את ההתקנה מפני שהאינטרנט לא מחובר..ואני לא יכול להיתחבר לאינטרנט כי אני צריך להגדיר תראוטר מה עושים?.. תודהה לכולם!!
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אפשר לשאול על זה פה... אבל מאיפה אנשים משיגים הזמנות לאתרי ביטרונט פרטיים??? גם אני רוצה...
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, קוראים לי יואב, ויש לי רשת ביתית שמחוברת ע"י מודם b-focus ועל ידי ראוטר של edimax . מאז השבוע שעבר, יש לי בעיה והאינטרנט לא עובד. כשאני מבטל את הראוטר ומחבר רק את המודם ישירות למחשב,האינטרנט עובד, אבל כשהוא מחובר דרך הראוטר אז הוא לא עובד, וככה אני יכול להשתמש רק במחשב אחד. אם אתם יודעים מה הבעיה..בבקשה תגיבו..הבעיה היא כנראה בראוטר אדימקס br6104..אבל אני לא בטוח
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה לראוטר איכותי עד 300 ש"ח המתאים לסיבים אופטיים
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-