עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by metis,

שלום שלום, אני משתמש היום בנתב של Linksys WRT54G כדי לחייג לאינטרנט. הנתב מרים PPTP בעזרת מודם אלקטל של בזק מול הספקית אינטרנט שלי. יש לי מהספקית אינטרנט שלי 8 כתובות IP קבועות לתחנות שלי (כתובות אמיתיות באינטרט... לא כתובות פרטיות) + כתובת קבועה, גם כן אמיתית, שהוקצתה לי לממשק WAN. כלומר, שאני מתחבר לאינטרנט אני תמיד מקבל את אותה כתובת לחיבור, ובנוסף יש לי 8 כתובות IP חוקיות קבועות שאני יכול להשתמש בהם. עכשיו לשאלה... באופן רגיל, כל הנתבים הביתיים מבצעים PAT לרשת הביתית שיושבת מאחוריהם, כי בד"כ הכתובות של הרשת הן לא חוקיות. מכיוון שיש לי כתובות חוקיות, המצב הזה רע לי. למרות שלמחשבים מוגדרות כתובות חוקיות, הנתב עדיין מבצע PAT ולישויות באינטרנט זה נראה תמיד כאילו אני מגיע …

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Started by Gal_452,

יש לי בעיה אני לא יודע איך להגידר אותה ונראה לי שהיא די דפוקה לשאילה אבל בכל זא תאני לא יודע מה לעשות אני משחק בפיפא 2007 במשחקי הרשת עד לפני כמה ימים הכל הלך חלק ורק השבוע אני לא יכול לעשות host ולא conectet וזה נורא מתסכל אני לא יודע מה לעשות אני משחק בלי הפיירוול של האנטי וירוס רק עם זה של מייקרוסופט וחץ מזה גם שכיביתי את הפיירוול זה עדיין לא עבד למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  3. יש לי 2 מחשבים בבית הם מחוברים להאב אני רוצה לחבר גם את המודם של האינטרנט להאב היה פעם מדריך פה ועכשיו אין =\ אולי משהו יכל הלביא לי מדירך ?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  4. Started by kEv,

שלום, יש לי ראוטר שאליו מחוברים 3 מחשבים הוא מתחבר למודם ADSL עכשיו המחשב השני יכול לשתף קבצים כלומר אפשר לקחת ממנו קבצים ממה שהוא משתף עכשיו המחשב הראשון יש אינטרנט אני יכול לראות קבצים של אחרים ברשת אבל מה שאני משתף המחשבים החרים לא יכולים בדקתי את הגדרות של שיתוף והם משותפות אני שיתפתי תיקייה אבל זה כוטתב לי במחשב אחר מתי שאני רוצה ללראות את הקבצים של המחשב זה שאני לא יכול לשתף הוא כותב לי שהמחשב צריך לאשר ואני שיתפתי מה זה למה אני לא יכול המחשבים האחרים כן יכולים והמחשב הזה לא?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  5. אני צריך לקנות AP לרשת אלחוטית בגלל בעיות קליטה בקומה השנייה יש לי ראוטר D-LINK DI524 מה יותר כדי D-Link AirPlus G DWL-G730AP במחיר של 450 או Linksys WRT54G במחיר של 470 או להשקיע יותר כסף ולקנות את NETGEAR RANGEMAX WIRELESS ACCESS POINT WPN802 שהוא MIMO אבל הוא עולה 550 שקל בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  6. אני מעוניין לרכוש את המוצר הנזכר בכותרת, לצורך חיבור בין השניים, כגיבוי למקרים שבהם הוויי-פיי נופל בראוטר, או שהראוטר אינו פועל. האם זה אפשרי, ואם כן כיצד? לינק למוצר המדובר באמזון: https://www.amazon.com/gp/product/B07P5PRK7J/ref=ox_sc_act_title_5?smid=A2XZ7JICGUQ1CX&psc=1

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  7. בעל כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK הכרשת איננה מזוהה למרות שרשתות של השכנים כן מזוהות דהיינו הכרטיס מוגדר היטב. האם יתכן חוסר תאימות למרות שנכתב כי הראוטר מתאים גם לרשת 802.11B שזו הרשת שהכרטיס עובד בו

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  8. Started by barnie,

שלום. אני רוצה לחבר בבית 2 מחשבים ברשת. יש לי מודם שהוא גם ROUTER והוא מתחבר בחיבור רשת למחשב...לא USB.החיבור הוא ADSL חיברתי את שתי המחשבים ואת המודם לSWITCH אבל אני צריך להכנס להגדרות של המודם ולהגדיר אותו שיעבוד בתור ראוטר. בבקשה אם מישהו יודע איך מגדירים את המודם שיעבוד בתור ראוטר שיעזור לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  9. Started by מאור247,

רציתי לדעת איך נטויזן מבחינת ספק טינטרנט..... טובים/גרועים???

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  10. אני מנסה לחבר כבל רשת מהמדפסת לראוטר, הראטור לא מזהה אותו כלל בדקתי תקינות כבל רשת, וזה תקין

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  11. Started by marmark,

שלום,יש לי ראוטר אלחוטי מבזק ( siemens sl2-141)עכשיו עלי לרכוש כרטיס רשת אלחוטי למחשב השולחני השני ( פנטיום 4 2.6). איזה כרטיס מומלץ לרכוש ? המרחק בין המחשבים הוא 15 מ'. תודה.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  12. Started by CoHeN16,

יש לי עכשיו רשת ביתית.. בשיתוף מחשב שלי ושל אחי ... לשני המחשבים xp pro ... עכשיו אני רוצה לדעת אם זה אפשרי.. שהמחשב שלי יריץ ויסטה [חיברתי אותו לאינטרנט כבר] והמחשב השני יתחבר כרשת...[אצלי המודם וזה מחובר אליו עם כבל רשת ]. אם זה אפשרי.. .איך עושים את זה..? תודה רבה ויום טוב :]

13. ומה המשמעות של IEEE802.11n draft?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  14. Started by polkm,

שלום לכם הותקנה בבית רשת פייבר של בזק. המחשבים הנייחים מחוברים שניהם ב WIFI לראוטר הטכנאי אמר שכדי לגלוש במהירות החדשה עלי להחליף לכרטיסי רשת חדישים יותר. האם זה נכון? האם כרטיס DLINK DWA185 מתאים? תודה רבה

15. יש לי מחשב נייח בבית שכרגע עובד עם מודם adsl. אני קונה עוד מחשב נייח לחדר שלי (קניתי אותו עם כרטיס רשת אלחוטי) ויש עוד מחשב נייד שיש לו wifi. איזה נתב אני צריכה לקנות על מנת שאני אוכל מהמחשב בחדר ומהנייד להתחבר לאינטרנט? האם אני צריכה לשנות משהו במחשב שקיים אצלי כרגע(שמחובר למודם)? איזה נתונים אני צריכה לבקש בחנות?(מהירות או דברים כאלה..לא מבינה בזה פשוט). לא מבקשת מחירים אלא רק מה לבקש... ואם למשל בשלושת המחשבים נגלוש בו זמנית המהירות גלישה תרד? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  16. Started by RazKaziRo,

תוכלו להמליץ לי בבקשה על חברה ספציפית של נתבים אלחוטיים קבלתי 2 שמות d-link ו linksys יש למישהו חברות אחרות או שיכול להמליץ ולחזק את שני אלה אני ישמח תודה רבה לכל העוזרים אני ממש מתלבט

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  17. Started by DJ A.S,

שלום.. אני לא מצליח לפתוח פורטים בנתב מסוג Level one wbr-3406tx אני מחובר לאינטרנט דרך נטוויז'ן וגם הנתב נקנה דרכם. לא הבנתי בכלל איפה ואיך אני פותח את הפורטים.. אז אם מישהו יודע איך עושים את זה, אשמח לדעת.. תודה אמיר

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  18. Started by ליאור1,

אז כככה...אני מתכנן לקנות מחשב משהו פגז...יעני אני מקשיע איזה 7000 שקל ואני באמת רוצה שתעזרו לי....התכנון של אבא שלי היה שיהיה רשת עם חוטים ושכנעתי אותו לרשת אלחוטית... אז זה מה שאני צריך: - אני צריך שתגידו לי בדיוק מה צריך כדי להקים רשת (כלומר את כל האביזרים-כמו נתב כרטיס רשת וכו') -ובאמת אם אפשר מדריך טובבב מאוד אוו שמישהו תותח יסביר לי איך בדיוק מקימים רשת ומגדירים אותה.... באמתתת מי שיכול לעזור לי אני יודה לו מאוד............צ'אוווווווווווווווווו

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  19. HELP... עד לפני כשבועיים בערך האינטרנט אצלי היה בסדר גמור. הורדתי איזה עדכון של מיקרוסופט (לא זוכר איזה, פשוט לחצתי על האייקון שהפיע בתחתית המסך ימינה) ומאז יש לי שיבושים בעליית אתרים והורדת קבצים, כמו טריילרים למשל. אני כמעט בטוח שזה בהגדרות של הFIREWALL, אך אני לא יודע מה לשנות בהגדרות. מי מכיר...? מי יודע...?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  20. Started by 11דני,

מחפש ראוטר במקום ה be צריך שהוא יהיה גם מודם? יש דגם מומלץ? צריכים להתחבר לו 3 סוויצים מה שbe לא מסתדר ומגביל מהירות.

21. שלום לכולם יש לי נתב סלולרי עם טכנולוגיה של דור ארבע, אם אני משדרג את חבילת התקשורת של הסים לדור חמש אני אראה ביצועים יותר מהירים?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  22. Started by zilbermm,

היי, יש לי 3 מחשבים זהים וחדשים יחסית, ניסיתי עליהם מספר מתאמי WiFi USB שונים (Ugreen, TPlink ועוד) והמהירות פשוט נוראית, כ-10-20Mbit/s. ניסיתי להתקין דרייברים, שדרגתי אפילו לWin11, עדכנתי Bios, שיניתי מיקומים של המחשב, בדקתי אפילו בדירה נוספת, קדחת. לפטופים ומכשירי סלולר\טבלטים באותה דירה מקבלים מהירות גבוה מאוד. יש למישהו המלצה על מתאם רשת עם פורט RJ45 שאוכל לנסות על אחד המחשבים? אני לא מעוניין לשים Router שישמש כנקודת גישה, רק יספר רשת לכל מחשב בנפרד. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  23. Started by hai555,

שלום רב ב gmail שלי מידי פעם מופיע כניסה מאפליקציה וזה מופיע לי ברוב המיילים שלי מידי פעם למרות שאני לא ניכנס משום אפליקציה ומהמחשב האישי בלבד ושום דבר לא מקושר לא בחשבונות וגם לא במשהו אחר אבל רשום שזה מאותה כתובת IP של המחשב שלי כביכול האפליקציה גם מותקן אנטי וירוס אבל רשום שעות שונות שהיא נכנסת ולא תמיד מה זה יכול להיות ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.