רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברשותי מסנג'ר 7.5 לפני כמה ימים בעת החיבור הוא אמר לי שקיימת גרסה חדשה יותר (8 לייב) ואם אני מעוניין להתחבר אני חייב לעדכן את הגרסה שברשותי. האם יש דרך להתגבר על הבעייה או שאני חייב להתקין את הגרסה החדשה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אוקיי יש לי 2 קומות ו 2 מחשבים (אחד בכל קומה) יש ביניהם רשת חוטית עם שיתוף קבצים תוך שעובר בבית כבל רשת מוצלב מכוער (של איזה 7 וחצי מטר שבקושי מגיע) אין לי כרטיסי רשת אלחוטיים אני לא יודע אם כדאי בכלל לקנות 2 כרטיסים כי אפשר נגיד שהמחשב בקומה השנייה התחבר אל הנתב בעזרת כבל מה אתם ממליצים לי? כסף יש ברוך השם תודה
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הי, יש לי 2 מחשבים בבית ומדפסת אחת. המדפסת מחוברת למחשב שעליו ויסטה אולטימייט 64 ומחובר לראוטר באופן קווי. על המחשב השני יש XP PRO SP2 והוא מחובר לרשת באופן אלחוטי. מישהו יכול להסביר לי איך להגדיר שיתוף של קבצים ומשאב מדפסת בין המחשבים ? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
כשיש תכנת שיתוף שעובדת לי על המחשב אני לא יכול אפילו לגלוש לאתרים, הוא רק מחפש אותם ולא מוצא, כאילו אין DNS יש לי ראוטר WRT54GL אמרו לי שהבעיה היא עם ה UPNP ואין לי מושג מה זה מישהו יודע לעזור? :s05:
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני בבזק בינלאומי ובזמן האחרון כל קובץ שאני מנסה להוריד מחול הוא יורד ממש ממש לאאאט! מה לעזאזל קורה כאן? ניסיתי כבר במלא אתרים וזה אותו דבר. באתרים ישראליים אין את הבעייה הזו. מה עוד יותר מוזר הוא שהדפים של האתרים שבחול דווקא עולים בסדר... למישהו זה גם קורה?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
היי עשיתי מה שמצויין במדריך אך אני לא מצליח לגלוש מהמחשב המחובר ברשת הפנימית. בתמונה המצ"ב נראה מאפייני חיבורי הרשת במחשב המחובר למודם של הכבלים שאיתו אני כן מצליח לגלוש. איפה טעיתי? אגב יצרתי תיקיה משותפת בין שני המחשבים ואני מליח להעביר קבצים בין שניהם. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
היום אחרי שפירמטתי את המחשב נמחקה החומרה שהייתה לי במחשב הנייד של הנתב שמימנו הייתי מתחבר לאינטרנט מרשתות אחרות באזור עכשיו אני לא יודע מה לעשותאיך להתחבר חזרה? אם זה יעזור הנתב הואא של atheroes אאם מישהו מכיר
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אהלן חברה אז ככה קניתי נתב רשת אלחוטי של חברת נט גיר מדגם wgr614 ללא מודם פנימי מאז שהתקנתי אותו האימיול לא מתחבר לי וגם המירנדה ניסיתי לפתוח את הפורטים בנתב וגם בהגדרות פירול של ה xp ושל הכרטיס רשת שדרכו הנתב מתחבר לאינטרנט וזה לא הולך ועדיין האימיול לא מתחברת והמירנדה מצליחה להתחבר ואחרי שנייה מתנתקת למרות שהיא עובדת על פורט של האי סי הרגיל שהוא פועל כמו שצריך אצלי מקווה לעזרה בתודה רבה כפיר
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום שלום, אני משתמש היום בנתב של Linksys WRT54G כדי לחייג לאינטרנט. הנתב מרים PPTP בעזרת מודם אלקטל של בזק מול הספקית אינטרנט שלי. יש לי מהספקית אינטרנט שלי 8 כתובות IP קבועות לתחנות שלי (כתובות אמיתיות באינטרט... לא כתובות פרטיות) + כתובת קבועה, גם כן אמיתית, שהוקצתה לי לממשק WAN. כלומר, שאני מתחבר לאינטרנט אני תמיד מקבל את אותה כתובת לחיבור, ובנוסף יש לי 8 כתובות IP חוקיות קבועות שאני יכול להשתמש בהם. עכשיו לשאלה... באופן רגיל, כל הנתבים הביתיים מבצעים PAT לרשת הביתית שיושבת מאחוריהם, כי בד"כ הכתובות של הרשת הן לא חוקיות. מכיוון שיש לי כתובות חוקיות, המצב הזה רע לי. למרות שלמחשבים מוגדרות כתובות חוקיות, הנתב עדיין מבצע PAT ולישויות באינטרנט זה נראה תמיד כאילו אני מגיע …
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P4 עליו אני מתכנן להתקין WIN 2003 ויש לי מחשב ישן P2 שאני רוצה שישמש בתור מסוף (כמו שיש בהרבה בתי ספר) של המחשב P4. כמובן, הכוונה היא שיהיה אפשר לחבר למחשב אחד הרבה מסופים ולעבוד בו זמנית על השרת ועל המסוף (כרגע אני רוצה לחבר מסוף אחד בלבד). האם מישהו יכול להפנות אותי למדריך מפורט כיצד לעשות זאת? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 21.04.2007 בשעה 22:13:52 ובנוסף, שאלה: האם הלקוח יכול להיות ללא דיסק קשיח ולהשתמש ב ETHERBOOT?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יודע איך להגידר אותה ונראה לי שהיא די דפוקה לשאילה אבל בכל זא תאני לא יודע מה לעשות אני משחק בפיפא 2007 במשחקי הרשת עד לפני כמה ימים הכל הלך חלק ורק השבוע אני לא יכול לעשות host ולא conectet וזה נורא מתסכל אני לא יודע מה לעשות אני משחק בלי הפיירוול של האנטי וירוס רק עם זה של מייקרוסופט וחץ מזה גם שכיביתי את הפיירוול זה עדיין לא עבד למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אהלן .. יש לי מחשב אחד שיהיה בחדר בטחון בסוף הדירה, מחשב שני בחדר אחר בסוף השני של הדירה(הדירה כ120 מ"מ) ובעתיד יהיה מחשב נייד שאני ארצה לחבר אותו לרשת האלחוטית ושתהיה גישה אל האינטרנט מכל מקום בדירה.. עכשיו המודם והראוטר יהיו בחדר הבטחון ביחד עם המחשב הראשון- את המחשב הזה אני ארצה לחבר בכבל חוטי לראוטר על מנת לחסוך בעליות של כרטיס רשת אלחוטי חדש. את המחשב השני שבסוף השני של הדירה אני צריך לשים בו כרטיס רשת אלחוטי. בדקתי קצת את הראוטרים בין המחירים 300-400 והראוטר המומלץ הוא Linksys WRT54GL ..עכשיו השאלות: 1. האם הוא מתאים לצרכים שלי..האם תהיי גישה חלקה מכל מקום בדירה לאינטרנט(החדר בטחון לא יפריע להעברת השידור?) 2. האם צריך להגדיר 2 רשתות - חוטית ואלחוטית על מנת שג…
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס ממחשב עליו מותקנת ויסטה למחשב אחר בו גם מותקן ויסטה. המחשב אליו אני מנסה להיכנס הוא עם כרטיס רשת אלחוטי והשגיאה שאני מקבל היא : אגב גם מהמחשב שמחובר באופן אלחוטי לכיוון השני אני מקבל את אותה השגיאה.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש ברשותי ראוטר של EDIMAX ואליו מחוברים 3 מחשבים. עכשיו, אני נכנס במחשב שלי (אחד מתוך 3 כאמור) והוא פשוט לא קולט את הרשת. הכול מחובר, דולקת הנורת LED הירוקה שליד החיבור ךLAN (מראה שהוא מחובר).. בראוטר הוא מציג שהמחשב מחובר אבל אין אינטרנט. ניסיתי להיכנס ל"הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה" וגם זה לא עזר, לא קולט. מה הבעיה שלו? תומר.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי נתב של xiaomi ax6s עם מתאם סיב של tp-link (https://bstore.bezeq.co.il/internet/network/42255?WT.action_av=product_page_clicked&WT.action=product_page_clicked&WT.stage_desc=product_page_clicked ) עם מתאם sfp שרכשתי מבזק עצמם. אני נכנס להגדרות הנתב, מגדיר pppoe. שם משתמש: gilad***@014 סיסמה: ****** אבל הנתב לא מתחבר לספק. יש למישהו תובנה איך עושים את זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה מסובך להתקין נקודת גישה אלחוטית (WAP) מה אני צריך חוץ מהמכשיר עצמו? יש לי כרגע רק ראוטר מודם, אני רוצה לעשות נקודת גישה בשביל להגביר את התדר של ה-WIFI למקומות אחרים בבית. WIFI EXTENDOR לא שווה כלום. הבנתי שאפשר לחבר את הראוטר לעוד ראוטר אבל זה יוצר DOUBLE NAT, שאני לא רוצה. ואז שמעתי על נקודת גישה אלחוטית, שנשארת על אותה הרשת. אשמח לעזרה לגבי הנושא
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית הם מחוברים להאב אני רוצה לחבר גם את המודם של האינטרנט להאב היה פעם מדריך פה ועכשיו אין =\ אולי משהו יכל הלביא לי מדירך ?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום. לאחר חודש של שיחות הלוך ושוב, נאמר לי סופסוף בהוט (HOT) שיש בעיות של רעש בקו. נאמר לי שהם צריכים לזהות את מקור הרעש ולתקן. כבר מעל חודש - ואין שינוי. בבדיקת פינגים (ping www.google.co.il -t) אני מקבל המון נפילות (צילום). יש דרך פעולה עבורי? שוקל לחזור לבזק, אבל היה לי איתם סיוט בעבר ומנסה להימנע. כל עצה תתקבל בברכה. האם אוכל לבד לזהות את המקור שגורם לרעש? אני מוכן ללבוש בגדי עבודה. הבעיה היא שמדובר בבניין גדול וישן במרכז העיר בירושלים (יפו). מצאתי את יציאת ה coaxial (כך זה נקרא?) של הוט, אבל היא עוברת במסדרון ואין לי מושג משם לאן. אם הייתי יכול הייתי מזהה לבד את הבעיה, אבל אני לא טכנאי או מ…
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
- 1 follower
-
-
בעל כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK הכרשת איננה מזוהה למרות שרשתות של השכנים כן מזוהות דהיינו הכרטיס מוגדר היטב. האם יתכן חוסר תאימות למרות שנכתב כי הראוטר מתאים גם לרשת 802.11B שזו הרשת שהכרטיס עובד בו
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר שאליו מחוברים 3 מחשבים הוא מתחבר למודם ADSL עכשיו המחשב השני יכול לשתף קבצים כלומר אפשר לקחת ממנו קבצים ממה שהוא משתף עכשיו המחשב הראשון יש אינטרנט אני יכול לראות קבצים של אחרים ברשת אבל מה שאני משתף המחשבים החרים לא יכולים בדקתי את הגדרות של שיתוף והם משותפות אני שיתפתי תיקייה אבל זה כוטתב לי במחשב אחר מתי שאני רוצה ללראות את הקבצים של המחשב זה שאני לא יכול לשתף הוא כותב לי שהמחשב צריך לאשר ואני שיתפתי מה זה למה אני לא יכול המחשבים האחרים כן יכולים והמחשב הזה לא?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-