רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יודע איך להגידר אותה ונראה לי שהיא די דפוקה לשאילה אבל בכל זא תאני לא יודע מה לעשות אני משחק בפיפא 2007 במשחקי הרשת עד לפני כמה ימים הכל הלך חלק ורק השבוע אני לא יכול לעשות host ולא conectet וזה נורא מתסכל אני לא יודע מה לעשות אני משחק בלי הפיירוול של האנטי וירוס רק עם זה של מייקרוסופט וחץ מזה גם שכיביתי את הפיירוול זה עדיין לא עבד למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר שאליו מחוברים 3 מחשבים הוא מתחבר למודם ADSL עכשיו המחשב השני יכול לשתף קבצים כלומר אפשר לקחת ממנו קבצים ממה שהוא משתף עכשיו המחשב הראשון יש אינטרנט אני יכול לראות קבצים של אחרים ברשת אבל מה שאני משתף המחשבים החרים לא יכולים בדקתי את הגדרות של שיתוף והם משותפות אני שיתפתי תיקייה אבל זה כוטתב לי במחשב אחר מתי שאני רוצה ללראות את הקבצים של המחשב זה שאני לא יכול לשתף הוא כותב לי שהמחשב צריך לאשר ואני שיתפתי מה זה למה אני לא יכול המחשבים האחרים כן יכולים והמחשב הזה לא?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
היי תשתית בזק וספק בזק בנלאומי סיבים 1000 מגה יש לי מתאם sfp שיגיע עם המתקין של בזק וממיר מדיה אופטי של dlink 3 יחידות אקסס פוינט של ubiquiti פרוסות בבית שהם בעצם יספקו כיסוי wifi. אני יודע שמודם אין צורך. (תקנו אותי אם אני טועה) שאלתי היא האם יש צורך בראוטר או שניתן לחבר את יציאת הממיר מדיה ישירות לסוויץ 16 ערוצים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי פעמים רבות ב stories ב facebok בצורת וידאו. ניסיתי להעלות קובץ mp4 ל story שלי אך ניתנו לי 2 אפשרויות בלבד: העלאת טקסט העלאת תמונה כיצד אחרים מעלים וידאו? תודה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני בבזק בינלאומי ובזמן האחרון כל קובץ שאני מנסה להוריד מחול הוא יורד ממש ממש לאאאט! מה לעזאזל קורה כאן? ניסיתי כבר במלא אתרים וזה אותו דבר. באתרים ישראליים אין את הבעייה הזו. מה עוד יותר מוזר הוא שהדפים של האתרים שבחול דווקא עולים בסדר... למישהו זה גם קורה?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
בעל כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK הכרשת איננה מזוהה למרות שרשתות של השכנים כן מזוהות דהיינו הכרטיס מוגדר היטב. האם יתכן חוסר תאימות למרות שנכתב כי הראוטר מתאים גם לרשת 802.11B שזו הרשת שהכרטיס עובד בו
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך נטויזן מבחינת ספק טינטרנט..... טובים/גרועים???
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת כמה כבלים CAT6A ניתן להשחיל לצינור 4 צול. והאם יש נוסחה פשוטה. תודה,
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,יש לי ראוטר אלחוטי מבזק ( siemens sl2-141)עכשיו עלי לרכוש כרטיס רשת אלחוטי למחשב השולחני השני ( פנטיום 4 2.6). איזה כרטיס מומלץ לרכוש ? המרחק בין המחשבים הוא 15 מ'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש לי עכשיו רשת ביתית.. בשיתוף מחשב שלי ושל אחי ... לשני המחשבים xp pro ... עכשיו אני רוצה לדעת אם זה אפשרי.. שהמחשב שלי יריץ ויסטה [חיברתי אותו לאינטרנט כבר] והמחשב השני יתחבר כרשת...[אצלי המודם וזה מחובר אליו עם כבל רשת ]. אם זה אפשרי.. .איך עושים את זה..? תודה רבה ויום טוב :]
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום אני משתמש מייל וואלה וגם outlook 2019. בוואלה בהודעה למטה אני לא יכול להוסיף תמונה, אני רק מצרף קבצים תמונות. שאני רוצה בוואלה לישלוח למייל outlook 2019 בהודעה שיראו תמונות. אבל ב-outlook 2019 פותח מייל שלי וניפתח חלון יש רק מצורפים קבצים תמונות קטנות. ולא מקבל בהודעה מחתחת למטה אין תמונות. אני יכול ב-outlook רק ליפתוח קובץ מצורף תמונה זה ניפתח לי קובץ JPG תמונה גדולה ועכשיו ב- outlook 2019 אני פותח חלון קטן ליכתוב הודעה ופתחתי תוכנה "צייר" ופתחתי תמונה עושה "גזור" ועברתי לחלון outlook למטה בהודעה עושה "הדבק" בהודעה יש תמונה גדולה. אני שולח למייל וואלה. בוואלה קיבלתי מייל מ-outlook ולמטה בהודעה אני כן רואה הודעה תמונה גדולה. ואח"כ בוואלה אני לוחץ "שלח אל" אני רואה ל…
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. לאחר חודש של שיחות הלוך ושוב, נאמר לי סופסוף בהוט (HOT) שיש בעיות של רעש בקו. נאמר לי שהם צריכים לזהות את מקור הרעש ולתקן. כבר מעל חודש - ואין שינוי. בבדיקת פינגים (ping www.google.co.il -t) אני מקבל המון נפילות (צילום). יש דרך פעולה עבורי? שוקל לחזור לבזק, אבל היה לי איתם סיוט בעבר ומנסה להימנע. כל עצה תתקבל בברכה. האם אוכל לבד לזהות את המקור שגורם לרעש? אני מוכן ללבוש בגדי עבודה. הבעיה היא שמדובר בבניין גדול וישן במרכז העיר בירושלים (יפו). מצאתי את יציאת ה coaxial (כך זה נקרא?) של הוט, אבל היא עוברת במסדרון ואין לי מושג משם לאן. אם הייתי יכול הייתי מזהה לבד את הבעיה, אבל אני לא טכנאי או מ…
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני רוצה לחבר בבית 2 מחשבים ברשת. יש לי מודם שהוא גם ROUTER והוא מתחבר בחיבור רשת למחשב...לא USB.החיבור הוא ADSL חיברתי את שתי המחשבים ואת המודם לSWITCH אבל אני צריך להכנס להגדרות של המודם ולהגדיר אותו שיעבוד בתור ראוטר. בבקשה אם מישהו יודע איך מגדירים את המודם שיעבוד בתור ראוטר שיעזור לי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
ומה המשמעות של IEEE802.11n draft?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי בבקשה על חברה ספציפית של נתבים אלחוטיים קבלתי 2 שמות d-link ו linksys יש למישהו חברות אחרות או שיכול להמליץ ולחזק את שני אלה אני ישמח תודה רבה לכל העוזרים אני ממש מתלבט
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח בבית שכרגע עובד עם מודם adsl. אני קונה עוד מחשב נייח לחדר שלי (קניתי אותו עם כרטיס רשת אלחוטי) ויש עוד מחשב נייד שיש לו wifi. איזה נתב אני צריכה לקנות על מנת שאני אוכל מהמחשב בחדר ומהנייד להתחבר לאינטרנט? האם אני צריכה לשנות משהו במחשב שקיים אצלי כרגע(שמחובר למודם)? איזה נתונים אני צריכה לבקש בחנות?(מהירות או דברים כאלה..לא מבינה בזה פשוט). לא מבקשת מחירים אלא רק מה לבקש... ואם למשל בשלושת המחשבים נגלוש בו זמנית המהירות גלישה תרד? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה אני קניתי ראוטר של אדימקס שאני הגדרתי אותו והוא עבד מעולה במשך כמה חודשים עד שהוא פתאום הפסיק לעבוד ולא ניתן להתחבר לאינטרנט אני איפסתי והתקנתי אותו מחדש וניסתי כל דבר אפשרי אך עדיין הוא מצליח להתחבר אך ללא אינטרנט אשמח לתשובות אם מישהו יודע
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
ובכן אחרי ששדרגתי את האינטרנט לאינטרנט סיבים ואחרי בדיקה עם הטכנאי ובזק (אינטרנט סיבים איטי במחשב כשבמקום 1 ג'יגה קיבלתי רק 200 מגה.... בסמארטפון האינטרנט טס על 870 ויותר.) הגיע הזמן לשדרג את כרטיס הרשת לחדש. המחשב שלי הוא מחשב ישן יחסית (לוח אם של ג'יגה בייט ZX-68...) כך שאין שום טעם להשקיע בציוד יקר אך שיהיה טוב. ראיתי שני סוגים: מתאם רשת שמגיע בחיבור USB 3.0 וכרטיס רשת PCI-E (אני כמובן מעדיף PCI-E אך אם לא תהיה ברירה אז USB 3.0....). אשמח להמלצה מכם איזה כרטיס רשת לקנות ואיזה סוג. שבוע טוב שיהיה לכם.
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מנסה לחבר כבל רשת מהמדפסת לראוטר, הראטור לא מזהה אותו כלל בדקתי תקינות כבל רשת, וזה תקין
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום.. אני לא מצליח לפתוח פורטים בנתב מסוג Level one wbr-3406tx אני מחובר לאינטרנט דרך נטוויז'ן וגם הנתב נקנה דרכם. לא הבנתי בכלל איפה ואיך אני פותח את הפורטים.. אז אם מישהו יודע איך עושים את זה, אשמח לדעת.. תודה אמיר
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אז כככה...אני מתכנן לקנות מחשב משהו פגז...יעני אני מקשיע איזה 7000 שקל ואני באמת רוצה שתעזרו לי....התכנון של אבא שלי היה שיהיה רשת עם חוטים ושכנעתי אותו לרשת אלחוטית... אז זה מה שאני צריך: - אני צריך שתגידו לי בדיוק מה צריך כדי להקים רשת (כלומר את כל האביזרים-כמו נתב כרטיס רשת וכו') -ובאמת אם אפשר מדריך טובבב מאוד אוו שמישהו תותח יסביר לי איך בדיוק מקימים רשת ומגדירים אותה.... באמתתת מי שיכול לעזור לי אני יודה לו מאוד............צ'אוווווווווווווווווו
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
HELP... עד לפני כשבועיים בערך האינטרנט אצלי היה בסדר גמור. הורדתי איזה עדכון של מיקרוסופט (לא זוכר איזה, פשוט לחצתי על האייקון שהפיע בתחתית המסך ימינה) ומאז יש לי שיבושים בעליית אתרים והורדת קבצים, כמו טריילרים למשל. אני כמעט בטוח שזה בהגדרות של הFIREWALL, אך אני לא יודע מה לשנות בהגדרות. מי מכיר...? מי יודע...?
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-