רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לנו אתר אשר נועד לפרסם מוצר אותו אנו מוכרים פעם בשנה בתקופה של בין חודש לחודשיים . השאלה היא כזאת יש לנו כבר את האתר אבל לא ניתן לרכוש דרכו אלה רק לפנות לאימייל, הייתי רוצה להכניס אליו אפשרות של קניה דרך האתר באמצעות ישראכרט . ניסיתי להיכנס לכל מיני חברות אבל אני לא גאון גדול בנושא ולא הבנתי מה בדיוק אני צריך?(אני מחפש גם ממשק ניהול לרכישות) יש לנו כבר שם ואנחנו נמצאים ברוב המנועי חיפוש ראשונים בנושא. האתר לא מוכר יותר מדי מוצרים זה אולי 5 הייתי רוצה המלצות מה עלי לעשות ?ודרך איזה חברות? ראיתי גם שירות שיקל עלינו בנושא האימליים "רב מסר" הבעיה שהם לא נותנים שירת קצר וגם כנראה לא הכי מתאים לנו. אולי יש איזה תוכנה מומלצת לניהול התיבה שלנו? חוץ מזה האתר זקוק לש…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מחובר לסיבים של פרטנר, עם ראוטר שלהם אשר יושב בסלון. כל החדרים בבית מרושתים בעזרת moca, אשר מתחברת לממיר בכל חדר. בחדרים כלל אין קליטה של wifi ולכן, חשבתי שהפתרון הכי זול יהיה להתקין ראוטר אשר יחובר אל אחת מהמוקות וישמש בתור access point על מנת לספק wifi לחדרים. האם זה יעבוד בכלל? יש למישהו המלצה על ראוטר לטובת העניין? אולי יש פתרון אחר? כרגע לא מעוניין לעבור עם ראוטר שלי במקום של פרטנר אגב. בגדול צריך את ה-wifi עבור מחשבים וטלפונים של הילדים.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני צריך להקים רשת בין 2 מחשבים עם ווינדוס כנראה NT ומחשב עם אקספי פרו (בSTART כתוב ווינדוס אקספי פרו אבל כשעושים CTRLALTDELETE מגיעים לתפריט שבו אפשר לבחור כל מיני דברים וביניהם טאסק מנאג'ר) אני לא מוצא WIZARD להקמת רשת במחשבים הניידים אבל הם "רואים" את המחשב השולחני שלי וכשאני מנסה להכנס אליו הוא רוצה התחברות עם שם משתמש וססמה איך אני מקים תרשת? מהר בבקשה זה דחוף....
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האמת שכבר נשבר לי מהראוטר הזה... נראה לי אחד הגרועים. בכל מקרה - כמה פעמים לאחרונה, האדון החליט שלא צריך אינטרנט בבית, ופשוט לא נתן לצאת לאינטרנט. היתה רשת (DHCP) ורק לא היה ניתן לצאת לאינטרנט. מה שעזר היה רק RESET ל-DEFAULT SETTINGS, ואז אחרי הגדרת נתוני החיבור לאינטרנט בראוטר היה ניתן לצאת. למישהו יש רעיון מה קורה כאן ? (ה-FIRMWARE מעודכן לגירסה האחרונה שיש).
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להקים רשת ביתית אלחוטית הכוללת מחשב נייד, ומחשב נייח. למחשב הנייד אין כרגע כרטיס רשת אלחוטי- אני צריך לרכוש, אולם אני לא מבין בזה, ואשמח להמלצות (הדגם, אם זה משנה ,הוא 2500 hp presario) כמו כן, מה אני עוד צריך? איזה נתב?.... המלצות יתקבלו בברכה. אחרי חיבור כל הרכיבים- האם יש צורך בעדכון או שינוי אצל ספקית האינטרנט? האם יש השפעה של מרחק מהנתב למחשב בנייד? יש לציין שמדובר בבית של שלושה מפלסים... האם אני צריך נתב עם משדר חזק? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בנושא הרשת ביתית אני מצליח להתחבר לרשת דרך ראוטר ולראות את שאר המחשבים ואפילו להיכנס אליהם הבעיה היא ששאר המחשבים לא מצליחים לראות את המחשב שלי מה עושים???? תודה מראש לירון
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום יש לנו רשת קטנה עם SERVER 2003. מעבר לשיתוף תיקיות ושרת Exchange מקומי אין לנו שום שימוש מיוחד בה. אני רוצה לאפשר למחשבים שמתחברים לשרת להיתחבר גם כשהשרת לא זמין(מחשבים ניידים וכדו'), ז"א לבצע LOG IN כאילו שהשרת זמין. הבנתי שזה משהו בGroup Policy אבל לא מצאתי איפה. מישהו יכול לעזור? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
קניתי ראוטר בשביל שיהיה אפשר לגלוש גם במחשב השני עכשיו חברתי הכל אבל שהורדתי חייגן למחשב השני לא הצלחתי להתחבר אז חשבתי שסה אולי בגלל שכבר התחברתי עם החייגן שלי או משהו כזה לדע בקיצור מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מה המצב אני מחפש נתב אלחוטי כמה שיותר חזק ומגיע רחוק בתקציב של 450 מינוס פלוס אני לא כל כך מבין בתחום אז אשמך לישמע על מישהו שכבר יש לו נתב
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
לפעמים אחרי שאח שלי משחק במייפל סטורי הרבה זמן (1 - 2 שעות) אני לא יכול לגלוש באינטרנט בלי להפעיל מחדש את המחשב (כל אתר שאני מנסה להיכנס אליו אומר לי שאין אפשרות להציג את הדף). ניסיתי להתנתק ולהתחבר שוב וזה לא עזר. ניסיתי לכבות ולהדליק את המודם וגם זה לא עזר. למה המצב הזה קורה ואיך אני יכול לטפל בזה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לצפות בסרטונים און ליין (STREAMMING MEDIA) אני לא מצליח לנצל את הרוחב פס שלי יש לי חיבור 3M דרך ברק013 וHOT אבל תמיד כשאני בודק את הקצב חיבור בסטטיסטיקה בWINDOWS MEDIA PLAYER זה אולי מגיע ל 400-600KBIT/SEC כלומר לא קרוב בכלל ל 3000 שאני אמור להגיע אני מחובר דרך LINKSYS WRT54GL עם גירסא של TOMATO יש רעיונות??
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
נגיד אני נכנס לפורומים אני לא יכול להעביר פורומים אני חושב בגלל אין לי JAVASCRIPIT .. פשוט אני לוחץ על העבר פורום או הגב תגובה הוא פשוט לא מגיב .. ווינדוס 98 ! תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מאז ששינתי המחשב איטי וקיבלתי מסך כחול Unable to load image tcpip.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for tcpip.sys ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {c, 2, 0, ad921f29} Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip!ReadNextTCB+d2 ) Followup: MachineOwner נסיתי לשנות עם שני פאטצ'ים בטח משהו נדפק שם http://img12.imageshac…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לאתר כלשהו וזה רושם לי "אינך מורשה לצפות בדף זה"! מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
באיזה סוג של אבטחה להשתמש עם DLINK524? כרגע אני משתמש עם WPA רגיל כ-BOTH(SHARE AND OPEN ( ונראה לי שזה לא משספיק מה המלצתכם? תודה יניב
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אם יש ראוטר פשוט לשנות את הכתובת mac ללכת למסך הראשי של הראוטר וללחוץ על clone mac adress לאחר שזה בוצע במחשב אחר הממחשב המארח הרגיל תבצעו שיחורר של הdhcp ואז חידוש. לאחר שחידשתם נסו שוב ... לי תיקן הכול. 1.5 כבלים בזק בינלאומי. רשת של 4 מחשבים עם ראוטר אלחוטי.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
חוקרים מ GECD, קבוצת המחקר של אוניברסיטת ג'ורג'יה, הצליחו לפתח חיבור אינטרנט אלחוטי, Wi-Fi, במהירות מדהימה של 15 גיגהביט לשנייה! להמשך הכתבה: http://www.solicko.com/?p=31 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום: אני חדש פה אני נמצא בבעיה קטנה אני רוצה לקנות נתב אך אני לא יודע מה הכי טוב ששוה להשקיעה בו השקעה גדולה בכול אופן אני אשמח לקבל הצעות מכל אחד! אני אחכה לכם
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P4 עליו אני מתכנן להתקין WIN 2003 ויש לי מחשב ישן P2 שאני רוצה שישמש בתור מסוף (כמו שיש בהרבה בתי ספר) של המחשב P4. כמובן, הכוונה היא שיהיה אפשר לחבר למחשב אחד הרבה מסופים ולעבוד בו זמנית על השרת ועל המסוף (כרגע אני רוצה לחבר מסוף אחד בלבד). האם מישהו יכול להפנות אותי למדריך מפורט כיצד לעשות זאת? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 21.04.2007 בשעה 22:13:52 ובנוסף, שאלה: האם הלקוח יכול להיות ללא דיסק קשיח ולהשתמש ב ETHERBOOT?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום.... ברשותי רשת המחוברת בתצורת ICS במחשב המתארח אני מצליח להפעיל ICQ ועוד ואילו דפי אינטרנט איני מסוגל לראות היכן יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה..
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי ראוטר חוטי של sweex עכשיו העניין בו זה בפתיחת הפורטים כאלו אני פתחתי את הפורט של האימיול במחשב אחד..אני בא לרשום את אותו פורט על המחשב השני הוא רושם לי שהפורט פתוח כבר אז איך אני פותח את הפורט בשביל כל המחשבים! בבקשה תעזרו ותודה מראש
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לכל אחד מהמחשבים כרטיס רשת ג'יגהביט ספק ראשי L2TP (בזק-בינלאומי) ספק מישני (גיבוי) PPTP (אינטרנט-זהב) האם יש ראוטר עם מהירות יותר מ- 10\100 לכיוון ה- LAN ? בתודה, shenig
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום התקנתי את הרשת האלחוטית(נתב+ראוטר)אך יש לי בעיה עם החיבור לאינטרנט,כאשר אני מתחבר לסקייפ או לביטורנט אין בעיה אך כאשר אני מנסה לגלוש באינטרנט רוב הזמן הדף לא עולה לי ,ונותן לי הודעה כאילו אני לא מחובר תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-