רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה להתקין את הראוטר, בשלב 7 בהתקנה הוא מבקש סיסמא כלשהי ולא מוכן להמשיך בהתקנה בלי הסיסמא... מה אפשר לעשות??
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר BR6104K של אדימקס. האינטרנט עובד מצוין בכל המחשבים, אבל איך אני עושה שיהיה אפשר להיכנס לתיקייה מסוימת באחד המחשבים??
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בנושא הרשת ביתית אני מצליח להתחבר לרשת דרך ראוטר ולראות את שאר המחשבים ואפילו להיכנס אליהם הבעיה היא ששאר המחשבים לא מצליחים לראות את המחשב שלי מה עושים???? תודה מראש לירון
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם המכשיר הנ"ל הותקן ואני מקבל 35 אחוזי קליטה בממוצע אך עדיין לא מצליח לגלוש באקספלורר. מה עושים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש אפשרות שתוכנה תסרוק לי את הפורטים ותגיד לי איזה תוכנה חוסמת אותם?או למה הם חסומים לי?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להקים רשת ביתית אלחוטית הכוללת מחשב נייד, ומחשב נייח. למחשב הנייד אין כרגע כרטיס רשת אלחוטי- אני צריך לרכוש, אולם אני לא מבין בזה, ואשמח להמלצות (הדגם, אם זה משנה ,הוא 2500 hp presario) כמו כן, מה אני עוד צריך? איזה נתב?.... המלצות יתקבלו בברכה. אחרי חיבור כל הרכיבים- האם יש צורך בעדכון או שינוי אצל ספקית האינטרנט? האם יש השפעה של מרחק מהנתב למחשב בנייד? יש לציין שמדובר בבית של שלושה מפלסים... האם אני צריך נתב עם משדר חזק? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
לכל אחד מהמחשבים כרטיס רשת ג'יגהביט ספק ראשי L2TP (בזק-בינלאומי) ספק מישני (גיבוי) PPTP (אינטרנט-זהב) האם יש ראוטר עם מהירות יותר מ- 10\100 לכיוון ה- LAN ? בתודה, shenig
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית אינטרנט כבלים שמתחבר ללא חייגן ובמשותף יש לי SWITCH HUB שהמודם מחובר אליו ומחלק 3 אייפים דרך הכבלים לכל מחשב איפי שונה חיצוני לאינטרנט... אני רוצה לחבר מחשב 4-5 ואני מבחינתי לא צריך שיהיה אינטרנט אני רק רוצה שאני אוכל לראות אותם ב"MY NETWORK PLACE" ואוכל להעביר קבצים וכדומה לזה....... האם יש אפשרות להגדיר אי פי פנימי האם זה יעבוד? ואם לא איך כן ניתן חוץ מכמובן לקנות מכשור נוסף בתודה, משה
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
במדריך שיש באתר http://hwzone.co.il/guides/ICS/ לא כל כך הבנתי מה קורה שם. מצד אחד מוצגים נתבים ומצד שני רכזות וגם שלוש אופציות להתקנה והמדריך מתייחס לרכזות, אז לשם מה הנתב? ולשם מה הבלבול עם שלוש אופציות התקנה? בקיצור, אני רוצה להקים רשת לצורך פשוט ובסיסי ביותר. אני רוצה להעיף את תוכנות ההורדות למחשב אחר וכמובן ליצור שיתוף בין המחשבים כדי שאוכל להעביר את הקבצים שהורדו למחש הראשי, בקיצור לא משהו מסובך. יש לי מודם של סימנס C2-010 נתב של אדימקס BR-6104K בכל מחשב יש כרטיס רשת האם הגדרות לשיתוף קבצים וחיבור (כל אחד) לנתב הן שתי פעולות שלא קשורות אחת בשניה ופשוט מבצעים אותן ביחד? היכן אני יכול למצוא את המדריך המתאים ביותר ל'פרוייקט' שלי?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אם יש ראוטר פשוט לשנות את הכתובת mac ללכת למסך הראשי של הראוטר וללחוץ על clone mac adress לאחר שזה בוצע במחשב אחר הממחשב המארח הרגיל תבצעו שיחורר של הdhcp ואז חידוש. לאחר שחידשתם נסו שוב ... לי תיקן הכול. 1.5 כבלים בזק בינלאומי. רשת של 4 מחשבים עם ראוטר אלחוטי.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ערב טוב, המחשב שלי מוגן על ידי פיירוואל של xp בלבד,יש הרשאה לאימיול,יש לי אנטיוירוס של comodo ,אמנם הפכתי את המודם שלי(focus 270)לנתב,ויש לי כל הזמן lowid באימיול,מה לעשות? ואנא,אם צריך לפתוח פורטים בפיירוואל,אנא הסבירו לי איך.. תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לאתר כלשהו וזה רושם לי "אינך מורשה לצפות בדף זה"! מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
מאז ששינתי המחשב איטי וקיבלתי מסך כחול Unable to load image tcpip.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for tcpip.sys ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {c, 2, 0, ad921f29} Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip!ReadNextTCB+d2 ) Followup: MachineOwner נסיתי לשנות עם שני פאטצ'ים בטח משהו נדפק שם http://img12.imageshac…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום את הראוטר של linksys דגם WRT54GS הכל עובד טוב קינפגתי את האבטחה וכו' השאלה שלי היא האם יש צורך לעדכן קושחה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם חייבת להיות נקודה חמה או רשת אלחוטית בבית (או כל מקום אחר) כדי שיהיה ניתן לגלוש באינטרנט? (כמובן ללא חיבורי קווי) ודבר נוסף אם אני באיזור מסוים איך אני אוכל לדעת באותו רגע אם ניתן לגלוש ממנו באינטרנט? (כי אני רואה אנשים בכל מיני מקומות והם בכל זאת גולשים באינטרנט, ולא חושב שיש נקודות חמות באיזור)
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר קווי של אדימקס שמחובר למודם מוטורולה SB4200 הלבן. רק ביום האחרון כאשר התעבורה ברשת עמוסה (מוריד קובץ כבד וכו'...), הוא רושם כאילו ניתקתי את הכבל רשת מיוזמתי וחיברתי אותו שניה אחת אחרי. כמובן שאינני עושה זאת אלא לבד הוא רושם כאילו ניתקתי וחיברתי, מה יכולה להיות הבעיה ? ממש בעיה מוזרה... תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש אפשרות לפתוח ברוטר את כל הפורטים ולא אחד אחד? יש לי רוטר של אדימקס אלחוטי. ה wg בסוף אם אני זוכר טוב.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של (DELL (PRECISION M65 יש לי בעייה בתהליך Wireless Zero Configuration אני רואה שהוא אמור לפעול אוטומטית והוא לא בנוסף יש לי בעייה, במאפייני חיבור של הרשת האלחוטית בטאב של Wireless Networks הסימון של "Use Windows to configure my wireless network settings" לא נשמר לי אני יודע ששני האופציות האלה קשורות אחד בשני. ואני כל פעם צריך להפעיל אותם ידנית על מנת שאני אוכל להפעיל את האשף של הרשתות האלחוטיות שמאפשר לי להתחבר לרשת שאני רוצה. מותקן על המחשב שלי SP2 מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בזק בנלאומי המודם שלו זה אלקטל שחור 5 נורות, עכשיו יש לי מחשב נייד עם מודם אלחוטי בתוכה, קניתי ראוטר של LEVEL ONE והוא לא בא עם הוראות או תוכנה כלשהי, רציתי לדעת אם יש איזה מדריך שלם איך לחבר את המחשב הגדול ה PC וגם את הנייד דרך הראוטר ושהנייד יהיה עם אינטרנט אלחוטי, חשוב לציין שאני ממש מקווה שמשהו יוכל לעזור לי בזה בהקשר של אנטרנט של בזק בנלאומי, כי משום כשניסיתי לעשות לבד אז זה איכשהו עבד החיבור האלחוטי נוצר והנייד התחבר אליו והכל אבל לא הצלחתי לגלוש בנייד משום מה. תודה לכל העוזרים כל עזרה שתינתן תתקבל בשמחה וברכה. שבוע טוב, ואדים.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי עשיתי מה שמצויין במדריך אך אני לא מצליח לגלוש מהמחשב המחובר ברשת הפנימית. בתמונה המצ"ב נראה מאפייני חיבורי הרשת במחשב המחובר למודם של הכבלים שאיתו אני כן מצליח לגלוש. איפה טעיתי? אגב יצרתי תיקיה משותפת בין שני המחשבים ואני מליח להעביר קבצים בין שניהם. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אהלן חברה אז ככה קניתי נתב רשת אלחוטי של חברת נט גיר מדגם wgr614 ללא מודם פנימי מאז שהתקנתי אותו האימיול לא מתחבר לי וגם המירנדה ניסיתי לפתוח את הפורטים בנתב וגם בהגדרות פירול של ה xp ושל הכרטיס רשת שדרכו הנתב מתחבר לאינטרנט וזה לא הולך ועדיין האימיול לא מתחברת והמירנדה מצליחה להתחבר ואחרי שנייה מתנתקת למרות שהיא עובדת על פורט של האי סי הרגיל שהוא פועל כמו שצריך אצלי מקווה לעזרה בתודה רבה כפיר
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי נייד ואני מעוניין (אם זה בכלל אפשרי) להגדיל את הטווח קליטה שלו. האם יש איזשהו כרטיס רשת שאני יכול לקנות לו (USB או PCIMCIA) שיהיה בעל קליטה טובה יותר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות כרטיס רשת ללוח אם שלו 865 NEO2 S איזה כדי לו בתקציב של עד 100 שקל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
חוקרים מ GECD, קבוצת המחקר של אוניברסיטת ג'ורג'יה, הצליחו לפתח חיבור אינטרנט אלחוטי, Wi-Fi, במהירות מדהימה של 15 גיגהביט לשנייה! להמשך הכתבה: http://www.solicko.com/?p=31 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-