רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
מה המצב אני מחפש נתב אלחוטי כמה שיותר חזק ומגיע רחוק בתקציב של 450 מינוס פלוס אני לא כל כך מבין בתחום אז אשמך לישמע על מישהו שכבר יש לו נתב
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
באיזה סוג של אבטחה להשתמש עם DLINK524? כרגע אני משתמש עם WPA רגיל כ-BOTH(SHARE AND OPEN ( ונראה לי שזה לא משספיק מה המלצתכם? תודה יניב
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אהלן אשמח לעזרה ממי שמבין. שמתי לב שהתקינו לי תוסף במחשב של העבודה שנקרא endpoint verification. כשלוחצים עליו רשום שההרשאות שלו הן קריאת כל המידע בגוגל. אני חושב שהמנהל שלי עוקב אחרי הפעילות שלי במחשב העבודה. האם התוסף הזה הוא בשביל דברים כאלה? עוקבים אחרי?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
- 1 follower
-
-
לכל אחד מהמחשבים כרטיס רשת ג'יגהביט ספק ראשי L2TP (בזק-בינלאומי) ספק מישני (גיבוי) PPTP (אינטרנט-זהב) האם יש ראוטר עם מהירות יותר מ- 10\100 לכיוון ה- LAN ? בתודה, shenig
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מאז ששינתי המחשב איטי וקיבלתי מסך כחול Unable to load image tcpip.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for tcpip.sys ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {c, 2, 0, ad921f29} Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip!ReadNextTCB+d2 ) Followup: MachineOwner נסיתי לשנות עם שני פאטצ'ים בטח משהו נדפק שם http://img12.imageshac…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני צריך לבחור רכיבים מKSP לרשת אלחוטית של שלושה מחשבים ב450 שקל. זה חייב להיות מKSP בגלל שהם נותנים לי זיכוי עבור מוצר שלא עובד. המרחק בין הנתב וכל המחשבים הוא די קטן ולא צפוי לגדול. מדובר על פחות מ6 מטרים מהנקודה הכי רחוקה של הנתב. כמובן שזה לא אומר שחובה שהנתב יהיה ג'נארי אבל צריך להשאיר גם מקום לכרטיסי הרשת. אם למישהו יש המלצה אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מאז שעשיתי את הפורמט למחשב, האימיול שלי פשוט לא מוריד כמעט לחלוטין. מהירות הורדה ממוצעת היא 2 ק"ב, לעומת מהירות הורדה של 120 ק"ב לפני הפורמט. אני לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר את כל המדריכים להאצת האימיול אבל שום דבר לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי ראוטר חוטי של sweex עכשיו העניין בו זה בפתיחת הפורטים כאלו אני פתחתי את הפורט של האימיול במחשב אחד..אני בא לרשום את אותו פורט על המחשב השני הוא רושם לי שהפורט פתוח כבר אז איך אני פותח את הפורט בשביל כל המחשבים! בבקשה תעזרו ותודה מראש
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם המכשיר הנ"ל הותקן ואני מקבל 35 אחוזי קליטה בממוצע אך עדיין לא מצליח לגלוש באקספלורר. מה עושים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני יודע שבטוח יש את התשובות בפורום אבל הלכתי לאיבוד בים המידע שיש כאן.... כיום יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת חוטית עם מודם/ראוטר של ECI וסוויץ. אני רוצה לחבר שני מחשבים ניידים בצורה אלחוטית שתתאפשר גלישה גם ממרחק של 30 מטר דרך קירות. מה הציוד שאני צריך כדי להפעיל את כל 4 המחשבים? צריך להחליף את המודם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום התקנתי את הרשת האלחוטית(נתב+ראוטר)אך יש לי בעיה עם החיבור לאינטרנט,כאשר אני מתחבר לסקייפ או לביטורנט אין בעיה אך כאשר אני מנסה לגלוש באינטרנט רוב הזמן הדף לא עולה לי ,ונותן לי הודעה כאילו אני לא מחובר תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן חברה אז ככה קניתי נתב רשת אלחוטי של חברת נט גיר מדגם wgr614 ללא מודם פנימי מאז שהתקנתי אותו האימיול לא מתחבר לי וגם המירנדה ניסיתי לפתוח את הפורטים בנתב וגם בהגדרות פירול של ה xp ושל הכרטיס רשת שדרכו הנתב מתחבר לאינטרנט וזה לא הולך ועדיין האימיול לא מתחברת והמירנדה מצליחה להתחבר ואחרי שנייה מתנתקת למרות שהיא עובדת על פורט של האי סי הרגיל שהוא פועל כמו שצריך אצלי מקווה לעזרה בתודה רבה כפיר
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הנתב הוא מחברת TREND NET כל הזמן האינטרנט מתנתק ומתחבר מעצמו יש מרחק די גדול בין החדרים הספק בזק מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אם יש ראוטר פשוט לשנות את הכתובת mac ללכת למסך הראשי של הראוטר וללחוץ על clone mac adress לאחר שזה בוצע במחשב אחר הממחשב המארח הרגיל תבצעו שיחורר של הdhcp ואז חידוש. לאחר שחידשתם נסו שוב ... לי תיקן הכול. 1.5 כבלים בזק בינלאומי. רשת של 4 מחשבים עם ראוטר אלחוטי.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בזק בנלאומי המודם שלו זה אלקטל שחור 5 נורות, עכשיו יש לי מחשב נייד עם מודם אלחוטי בתוכה, קניתי ראוטר של LEVEL ONE והוא לא בא עם הוראות או תוכנה כלשהי, רציתי לדעת אם יש איזה מדריך שלם איך לחבר את המחשב הגדול ה PC וגם את הנייד דרך הראוטר ושהנייד יהיה עם אינטרנט אלחוטי, חשוב לציין שאני ממש מקווה שמשהו יוכל לעזור לי בזה בהקשר של אנטרנט של בזק בנלאומי, כי משום כשניסיתי לעשות לבד אז זה איכשהו עבד החיבור האלחוטי נוצר והנייד התחבר אליו והכל אבל לא הצלחתי לגלוש בנייד משום מה. תודה לכל העוזרים כל עזרה שתינתן תתקבל בשמחה וברכה. שבוע טוב, ואדים.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני כבר בערך 4 שנים עם הRTA770W שנקנה מבזק אז. כיום מחוברים אצלי מחשב נייח חוטית, 2 ניידים ופלייסטישן 3 אלחוטית. עכשיו הראוטר הזה כנראה ראוטר-מודם כי לא מחובר לי שום מודם חוץ ממנו. הראוטר יחסית דגם לא רע, לא עשה יותר מידי בעיות, אבל הוא איטי מדי ויש לו טווח קטן מידי. אני ראוטר עם טווח קליטה גדול-בית 2 קומות, שלא יהיה תקיעות או איטיות כאשר יש עומס של 3 מחשבים נגיד, ושיהיה לו כניסת USB על מנת שאני יוכל לחבר דיסק קשיח חיצוני בשביל רשת ביתית. יש לכם המלצות?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עצה לראוטר טוב שיכול לעמוד בתנאי ממד ושתי קומות... יש לי כבר ראוטר אחד ואני רוצה לקנות עוד אחד שיהווה מעין אקסס פוינט... אמרו לי שלמטרה זו הוא צריך לתמוך ב WDS... יש לכם עצה? מה עם הראוטר הזה- http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469945 תומך או לא? או שיש לכם עצה אחרת...
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים יש לי בעיה עם משלוח מיילים גדולים (5 ג'יגה ומעלה) באקספרס. התוכנה שולחת אותם שוב ושוב ללא הפסקה. עם או בלי קשר - לפני הבעיה הזאת כל המיילים לא היו נשלחים - הייתה מופיעה הודעת שגיאה ללא סיבה. מחקתי המון מיילים, כיווצתי את התיקיות ועכשיו רוב המיילים נשלחים והגדולים עושים בעיה. פתרון מישהו (חוץ מלעבור למוזילה...)?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אז מה לעשות?לא שיניתי שום דבר בהגדרות אני פשוט פותח פורט ונותן לו לעשות את שלו
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום.... ברשותי רשת המחוברת בתצורת ICS במחשב המתארח אני מצליח להפעיל ICQ ועוד ואילו דפי אינטרנט איני מסוגל לראות היכן יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה..
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני מחובר לסיבים של פרטנר, עם ראוטר שלהם אשר יושב בסלון. כל החדרים בבית מרושתים בעזרת moca, אשר מתחברת לממיר בכל חדר. בחדרים כלל אין קליטה של wifi ולכן, חשבתי שהפתרון הכי זול יהיה להתקין ראוטר אשר יחובר אל אחת מהמוקות וישמש בתור access point על מנת לספק wifi לחדרים. האם זה יעבוד בכלל? יש למישהו המלצה על ראוטר לטובת העניין? אולי יש פתרון אחר? כרגע לא מעוניין לעבור עם ראוטר שלי במקום של פרטנר אגב. בגדול צריך את ה-wifi עבור מחשבים וטלפונים של הילדים.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים. אחד דרך USB אלחוטי, השני דרך כרטיס רשת חוטי. הבעיה היא במחשב המחובר בצורה אלחוטית. הוא מתחבר לרשת, אבל נראה כאילו הוא רק שולח נתונים ולא מקבל. כמובן, אי אפשר לגלוש דרכו. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
למישו יש מושג למה שכשאני פותח את האימיול האינטרנט מתנתק לי אחרי כמה זמן ורק שאני מוציא את הראוטר מהתקע הכל עובד חלק? האם יש לשנות משהו בקונפיגורציה של הראוטר? :s05:
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את הראוטר, בשלב 7 בהתקנה הוא מבקש סיסמא כלשהי ולא מוכן להמשיך בהתקנה בלי הסיסמא... מה אפשר לעשות??
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-