עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, יש לי ראוטר בקומה העליונה של הבית (hotbox) ובמרתף בחלק אחד הקליטה חלשה ובחלק אין בכלל רציתי בהתחלה להגדיר ראוטר ישן כAP אבל אז הסתבר שההוטבוקס לא תומך wds אז זה לא ניתן.. השאלה היא אם אני יקנה AP רגיך הדבר יתאפשר? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אוקי אז ככה קניתי כבל רשת 20 מטר בשביל לחבר את החדרים שלי ושל אח שלי דרך הארון חשמל , הכנסתי את החוט לצינור שמגיע לארון חשמל , ונתקע לי בפנים החוט עם התקע שמחברים למחשב , אוקי...משכתי משכתי משכתי , נקרא החוט. עכשיו יש לי איזה חוט של עשר מטר שבצד אחד יש שקע וצד שני אין , עכשיו מה אני שואל אם אני יכול לקנות נגיד קבל מטר , לחתוך לקראת הקצה של החוט שקניתי עם השקע , ולחבר לחוט שנהרס לי כיאלו חוט אדום לאדום , צהוב לצהוב , ירוק וירוק , וכו....... בקשה עזרה :-[ :-\ :'(

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  3. Started by Guyn,

אני ואחי התחלנו משחק רשת ב-C&C3 כאשר בהתחלה הייתה איטיות קלילה וכמובן ככל שנוספו יחידות לשטח המשחק נהיה איטי עד כדי תמונה אחת לשנייה המפרט שלי נמצא בצד, של אחי הוא: Pentium 3.2Ghz 512mb ddr GeForce 6600GT 128mb במצב יחיד, המשחק עובד אצלו חלק על Medium. אנחנו עובדים עם רשת ביתית של 3 מחשבים מחוברים לנתב D-Link DI-604. כמובן שלא הרצנו שום תוכנה אחרת ברקע ושיחקנו רק שנינו + צבא יחיד של המחשב. מה אתם ממליצים לבדוק?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ביקשו ממני לרכוש כרטיס COM1 עם 9 פינים. מה זה? ומאיפה אני קונה את זה?

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  5. היי שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזושהיא תוכנה ליצירת כרטיס רשת מדומה מה שנקרא VIRTUAL NETWORK ADAPTER בכדי שאוכל לתת לו בחיבור דרך VPN את הIP המקומי שאליו הוא מתחבר דרך הכרטיס המדומה... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by dorh21,

אני גולש באינטנט של הקיבוץ ואני גולש מאחורי נתב כולשהו. וחסמו לי את הפורטים של האימיול. איך אני יודע איזה נתב יש לשרת בקיבוץ על מנת שאני יוכל לפתוח את הפוריטם? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by bogdant,

שלום יש לי ראוטר DI604 וכשה אני משחק VIETCONG אני לא יוכול להתחבר לסרבר אחד הם שתי המחשבים בו זמנית אלה רק בנפרד כשה אחד מחובר השני לא יכול לאותו להתחבר לסרבר ולהפך מה עושים ???

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  8. Started by J0n1,

חיפשתי קצת אתרי פרוקסי מארה"ב אבל לא הצלחתי לצפות בתוכניות. מכירים משהו בחינם שיעשה את העבודה? http://abc.go.com/watch/jimmy-kimmel-live/93521/262014/aloha-to-lost?cid=fullepisodeaccess

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ashafir,

יש לי שאלה , איך אני מתחבר לWIFI שמוציא הראוטר Siemens ADSL SL2-141 דרך המחשב? למה דרך האייפון שלי אני רואה תרשת האלחוטית .האם יש דרך להתחבר אליו גם דרך המחשב או שחובה להקים רשת אלחוטית ואם צריך רשת האם אפשר עזרה או מדריך לזה?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by Stingray,

היי בכמה ימים האחרונים מנורת הLink מהבהבת או כבויה במודם. דיברתי עם התמיכה אמרו אולי פילטר / מודם דפוק. החלפתי (ללא תשלום מבזק סטור), אותה בעיה ממשיכה. בתמיכה מפרפרים אותי ממקום למקום... אני בחבילת One של 012 (תשתית + ספק ביחד) אני מניח שהבעיה היא בתשתית של בזק, השאלה היא האם אני אמור לדבר עם 166 בכלל? לא 012 אמורים לטפל בזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mrraz,

יש לי מחשב לצורך הקרנת סרטים שמחובר לטלויזיה מרוחק כ-8 מטר מהראוטר. לא מתאפשר לי להעביר כבל רשת, אז אני מעביר למחשב קבצים גדולים עם DOK וקטנים ברשת אלחוטית. למחשב יש כרטיס רשת אלחוטי N900 של טיפי לינק ועד עכשיו היה מחובר במהירות 450 לראוטר 1043 גירסה שניה. קצב העברה בתקשורת 2.4 היה על הפנים. רכשתי בכ-400 ש"ח את הראוטר N750 וחיברתי את המחשב לתקשורת 5GHz גם במהירות 450 השיפור מדהים. עכשיו אני מעביר כמעט הכל בתקשורת אלחוטית. ממליץ

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מאז שעשיתי רשת..... האינטרנט מאוד איטי אבל עזבו את זה. המחשבים שמחוברים לרשת ניהיו מאוד איטיים. העכבר שלי בקושי זז וגם עד שזה רושם פה...... ואין לי וירוס או משהו, זה מאז שעשיתי רשת וזה לא מחשב אחד זה שתי המחשבים מאוד איטיים. האיי מיול גם די פוגע אבל לא רק מהאיי מיול, גם שאני מכבה אותו המחשב מאוד איטי. בבקשה תעזרו לי אני מתוסכל!!!!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  13. אני לא מצליח לשתף קבצים ברשת על קבל מוצלב, רק אינטרנט.... ניסתי לאחד את קבוצת העבודה אבל ללא הצלחה מה אני יכול לעשות.....? נ.ב אחד XP HOME ואד PRO

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  14. מחפש ראוטר לא יותר מדי יקר, לחיבור 3 מחשבים ברשת חוטית + 2 מכשירים אנדרואיד בWiFi. הראוטר יושב בתוך הממ"ד, והאינטרנט האלחוטי יצטרך במקרה הכי גרוע להגיע עד קומה שנייה, דרך הממ"ד. אפשרי? כרגע יש לי Edimax 6104K חוטי. אני מחובר לבזב"ל על כבלים, 5M. לחיבור: 2 מחשבי WIN7, מחשב מריץ אובונטו, ו2 מכשירי HTC Desire עם אנדרואיד 2.1.

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  15. שלום, ברשותי ראוטר 1025W, לפעמים חלונות 7 מאבדת את חיבור לראוטר, אך חלונות מתנהג מחובר לראוטר ועדיין לא ניתן לגלוש באינטרנט. ראוטר עובד מצויין ואין ניתוקים מאינטרנט (אקספון). יש 3 דברים שניתן לפתור: בדיקת בעיות ברשת של חלונות 7, אם זה לא עובד אז לאתחל את ראוטר, אחרת זה יעבוד מלא רק אחרי אתחל מחשב. לאחרונה נדרשתי בקביעות לאתחל את המחשב. עשיתי איפוס ועדכון של ראוטור ועדיין לא עוזר, אך לא הצלחתי לאפס את הגדרות רשת של חלונות 7, אשמח מאוד לעזרה איך לאפס את הגדרת רשת של חלונות 7 או צריך לשנות את הגדרות כדי להפסיק ניתוקים. ראוטר והגדרת רשת של 7 מחובר למחשב אחד, מעולם לא הגדרתי את רשת, חלונות 7 מאבדת את חיבור כאשר אני גולש באינטרנט רגיל ללא תוכנות שיתוף קבצים (UTORRENT כדומה). תו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. או קיי, אני הולך לבית הספר עם הלפטופ שלי וגיליתי שאני יכול להתחבר שם לרשת (לראות את הקבצים בתקיה שלי, לגלוש באינטרנט וכו'...). עכשיו בשביל שאני אוכל להתחבר אני צריך לעשות כמה דברים: לשנות ב-system propertis תחת הלשונית computer name את שיטת ההתחברות מ workgroup לdomain (ע"י לחיצה על "...change"). לאחר שאני מאשר את מצב ההתחברות כdomain הוא מבקש את שם המשתמש והסיסמא שלי ולאחר שאני מכניס אותם הוא מבקש לעשות restart בכדי שההגדרות החדשות יכנסו לתוקף. כל ההתעסקות הזאת ארוכה מאוד. אולי תוכלו ללמד אותי איך לקצר את התהליך הזה, כי כל פעם אני צריך גם להחזיר את המחשב חזרה למצב workgroup בשביל הרשת ביתית. חשבתי אולי ליצור acount חדש עם הגדרות אלו, אבל בהגדרות של הacount לא מצאתי אפשרו…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  17. את ה- Alctal Speed Touch @ Home שלי הפכתי ל - Alcatal Speed Touch Pro עכשיו , אני מקבל מחשב חדש מחר(בטוח) וקניתי לו שני כרטיסי רשת... אחרי שאני מחבר הכל... האם Windows Xp Professional שיש לי על שני המחשבים יגדיר את הרשת ושיתוף האינטרנט אוטומטית?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by ShaharZ1,

שאני מתחבר אליהם ל100 מגה התשתית שלי תיהיה של הוט אבל השאלה שלי איזה ספק אני יכול לבחור? ומה הכי מועדף לדעתכם? שמעתי שהוט מחווייבים להביא מ 80 עד 100 מגה זה נכון? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by koko0,

זאת בעצם ההורדה של חייגן של נטוויז'ן. השאלה שלי זה איך זה עובד כשאתה בכלל לא מחובר בעצם לאינטרנט? זה יעבוד בכל מחשב שאליו מחובר מודם? ודרך אגב אם אפשר להסביר בדרך די פשוטה רשת תמיד הייתה התחום החלש שלי...

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by razoli,

איך מתחברים לרשת עם ויסטה? ואיך משתפים קבצים?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by I7210I,

שלום יש לי PRIVATE BOX בבית ומחשב אחד שמחובר אליו ישירות,מחשב שני שמחובר אליו ברשת אלחוטית במרחק של 4 מטר עם כרטיס רשת TP LIN WN822N ואני שם לב שכשרואים סרטים במחשב השני באיכות של HD או 720P פשוט זה נתקע באמצע (במחשב עם הכרטיס של טיפילינק) מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה ? תודה

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. מאז ש 012 התאחדו עם הסמייל הם התדרדרו - חשבתי לעבור לבזק בינלאומי-מה חושבים?

• 34 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. שלום, יש לי רשת ביתית של 3 מחשבים, אלקטל משודרג וסוויטצ'. עכשיו כדי שאני יוכל להיכנס למירק, אני צריך להפעיל שירות של פורט 113 Ident ועשיתי את זה על המחשב הראשון. במחשב השני זה לא מצליח לי וכותב לי Failed to create static NAT entry.

24. שלום לכולם יש לי מחשב שמחובר לרשת שלי ועליו אני מאחסן המון סרטים יש לו 3 כוננים קשיחים אחד לסיסטם ו2 נוספים לדאטא הראשון עשיתי לו שיתוף בחלונות 7 ULTIMATE והכל בסדר אני מצליח לגשת אליו מכל מקום אין בעיה הכונן השני הוא 500 GB של WD אמין שעובד ואף פעם לא עשה בעיות ומאוחסנים עליו נתונים ועשיתי לו שיתוף בדיוק כמו לכונן של הטרה ואני לא מצליח לגשת אל הנתונים למישהוא יש מושג? למה בכונן אחד זה עובד ובשני לא? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  25. היי אנשים, אז המחשב מחובר קווי ואני מקבל 65 מגה בבדיקה באתר של בזק - נראה לי שזה בסדר גמור. הבעיה שבחדר שינה (12 מטר אווירי) אני מקבל בקושי 25 (מקרטע עד שמגיע לזה). ניסיתי עם כרטיס רשת של הלפטופ ואפילו כרטיס רשת חיצוני איכותי יותר. הבחור בבזק בין לאומי טוען שככה זה הראוטר ובגלל שהוא לא בתקן N (?) ולא 5GHZ אז זה המהירות שלו.. ושהוא תומך עד 8 מטר של קליטה תקינה. זה הגיוני? במידה ולא אחזיר להם. יש ראוטר מומלץ? מה ההבדלים בכלל בין הראוטרים? (לראוטר מחובר קווי: מחשב נייח, PS3, טלויזיה חכמה) ובאלחוטי פלאפון ומחשב נייד. תודה! עריכה: זה הראוטר: http://router.bezeqint.net/Home/Disclaimer?ReturnUrl=%2f

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.