רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
הקמת רשת אלחוטית ברשת מבוססת נתב (Infrastructure) ואבטחתה מאחר שיש שאלות ובקשות רבות בנוגע לרשתות אלחוטיות, החלטתי לכתוב את הת'ראד הזה שיתן מענה בסיסי בנוגע להקמת רשת אלחוטית, כאשר יש לכם כרטיס רשת אלחוטי וראוטר, ואתם מריצים WIN XP (המדריך יכול לעזור גם לגביי מערכות הפעלה אחרות). כמו כן הת'ראד יתן מידע מקיף על אבטחת הרשת האלחוטית ברמות שונות. המדריך מסביר כיצד להגדיר רשת אלחוטית במחשב הלקוח עם כרטיס הרשת האלחוטי בעזרת ווינדוס XP. יש לציין שרוב הכרטיסים מסופקים עם דרייבר משלהם שמאפשר להתחבר לרשת דרכו המדריך הזה יעזור גם במקרה הזה, אבל לא באופן ישיר. דרך אגב - אם קים דרייבר שמנהל את כרטיס הרשת האלחוטי - לדעתי עדיף להשתמש בו ולא באשף WZC של ווינדוס לחיבורים אלחוטיים…
-
- 6 תגובות
- 32.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר למשב של אחי כדי להעביר סרטים אני לא יודע איך אני רוצה לשתף תקיות ברשת וHD אין אני עושה את זה?? וגם איך אני פותח פורטים ברואטר??? יש לי ראוטר של LEVEL ONE דגם FBR-1418TX
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אולי חלק מאנשים זה לא יפתיע אבל לי זה בא בתור הפתעה מוחלטת וממש לא נעימה. בקיצור אם אתם לוקח של בזק ברשת סיבים אופטיים אז כל הפורטים אצלכם סגורים לתקשורת נכנסת. באופן מוזר אם אתם משתמשים בנתב של בזק אז עוד יש לכם אופציות - אתם יכולים לפנות לשירות לקוחות ויפתחו לכם פורט ספציפי לבקשתכם. כמובן תשכחו מ upnp וכו, אבל אם פורט אחד או שניים זה כל מה שאתם צריכים אז זה לא נעים אבל סביר. המצב הופך להרבה יותר גרוע אם אתם כמוני - לא רוצים נתב של בזק משתמשים בשלכם (במקרה שלי asus ax-11000 ) ואפילו השקעתם קניתם מבזק ב 300 שח את ה GPON . פשוט כל הפורטים סגורים . נקודה. ואין דרך לפתוח אותם , תמיכה לא יכולה לעשות שום דבר. הדרך יחידה שאפשר ״לעקוף״ את זה זה לשלם עוד 15 שח לחודש עבור מה שהם ק…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה המחירים שלהם? (באתר זה לא מראה) מחיר התחברות, מחיר חודשית מבצעים וכו'... תודה.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בס"ד יש לי מחשב נוסף שעכשיו קניתי ואני רוצה לדעת איך אפשר לחבר אותו לרשת(בישן שנמצא בחדר נוסף יש חיבור ADSL) כדי שיעבדו בו זמנית אני לא מעוניין לקנות רכיבים כמו רשת אלחוטית אלא לחבר את שני המחשבים לרשת על אותו קו... כמו כן יש לי מודם ADSL חיצוני לשני המחשבים...
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את המלצתכם לסוויץ' שיחובר לסטרימר ולכן עדיף שיהיה 1 גיגה.. נראה שמספיק 5 או 8 חיבורים וזהו.. תקציב - משהו טוב ולא יקר - אין לי מושג מה נחשב נורמלי.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני חודשיים+ עברתי דירה, ובמהלך זה שדרגתי לחבילת 20 מגה של בזק (תשתית+ספק). החבילה כללה ראוטר של D-LINK שעובד מצויין על מחשב נייח+ שתי מחשבים ניידים. במהלך השבועיים האחרונים שמתי לב שהפתיחה של כל האתרים ברוב המקרים מתעכבת. על מנת לפתוח אתר כלשהו נדרש לרענן אותו פעם או פעמיים רק בשביל להיכנס. ביצעתי סריקת וירוסים, ניקוי רגיסטרי, COOCKIES וכו' ( בקיצור זאת לא בעיה של הדפדפן ולא של המחשב) ולאחר בדיקת מהירות הוא מראה לי נתונים תקינים: http://www.speedtest.net/result/-1.png (בוצע בשעות עומס כך ש 15M זה בסדר). זה קורה בכל המחשבים, גם בניידים וגם בנייח. מבקש עזרה לפני שאני פונה לבזק והשירות ה"איכותי" שלהם...
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! יש לי שני ראוטרים מאותו סוג של 3com. הינה לינק אליו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_857_1263&products_id=7440 ההבדל היחיד ביניהם הוא הדגם, אחד חדש יותר ויש לו תוספות קטנות כמו כפתור power...... והשני פשוט דגם קצת ישן יותר. הדגם של החדש הוא מספר wl-542 והשני הוא wl-540....... עכשיו השאלה שלי היא האם יש לי טעם להחליף את הישן בחדש, פשוט הישן כבר מחובר ואני לא יודע אם יש טעם לחבר את החדש ולהגדיר אותו.... יש לכם אולי מידע מה שונה בין הדגמים? האם אחד מהם ידוע בכך שיש לו תקלות?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב נייד ומחשב אחד PC , אני רוצה לבנות רשת ולא הולך לי כול כך אולי מישהו יוכל להסביר לי כיצד לעשות זואת אז הנה קצת נתונים על המחשב שלי יש לי לוח אם GA-X38-DQ6 חשוב לציין שיש לו 2 יציאות רשת ולגבי המודם יש לי TERAYON TJ715 שחברת HOT מספקת אני רוצה שגם אני אוכל להעביר קבצים ממחשב למחשב וגם לגלוש באינטרנט החיבור לאינטרנט נמצא ב PC תודה מראשל לכול העוזרים שבת שלום יואב
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים קווית לראוטר של הוט שני המחשבים רואים אחד את השני ב-network neighborhood ממחשב 1 אני מצליח גם להיכנס לשיתופים שיצרתי במחשב 2 ממחשב 2 אני לא מצליח להיכנס לשיתופים ב-1 אלא אם כן אני רושם במפורש \\192.168.0.10\ShareName וגם אז לוקח 20-30 שניות עד שהוא מצליח להתחבר. הגדרות ה-firewall זהות. רעיונות ??? ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחובר דיי הרבה שעות לאינטרנט באמצעות ADSL ומוריד הרבה מקזה. אני מניח שאני חשוף כל מיני מריעין בישין כדוגמת סוסים טרויינים וכו. מערכת ההפעלה שלי היא WIN 2000 Server - התקתי ISA, אבל אין לי מושג איך לקנפג אותה. האם תוכלו להפנות אותי לתרדים באתר הזה, או לכתבות באתרים אחרים העוסקים בנושא אבטחה, איומים שאני חשוף אליהם בדרך כלל, ופתרונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
האם ל 012.NET יש יתרון כלשהוא על חברות האינטרנט האחרות???
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר בקומה העליונה של הבית (hotbox) ובמרתף בחלק אחד הקליטה חלשה ובחלק אין בכלל רציתי בהתחלה להגדיר ראוטר ישן כAP אבל אז הסתבר שההוטבוקס לא תומך wds אז זה לא ניתן.. השאלה היא אם אני יקנה AP רגיך הדבר יתאפשר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי אז ככה קניתי כבל רשת 20 מטר בשביל לחבר את החדרים שלי ושל אח שלי דרך הארון חשמל , הכנסתי את החוט לצינור שמגיע לארון חשמל , ונתקע לי בפנים החוט עם התקע שמחברים למחשב , אוקי...משכתי משכתי משכתי , נקרא החוט. עכשיו יש לי איזה חוט של עשר מטר שבצד אחד יש שקע וצד שני אין , עכשיו מה אני שואל אם אני יכול לקנות נגיד קבל מטר , לחתוך לקראת הקצה של החוט שקניתי עם השקע , ולחבר לחוט שנהרס לי כיאלו חוט אדום לאדום , צהוב לצהוב , ירוק וירוק , וכו....... בקשה עזרה :-[ :-\ :'(
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אני ואחי התחלנו משחק רשת ב-C&C3 כאשר בהתחלה הייתה איטיות קלילה וכמובן ככל שנוספו יחידות לשטח המשחק נהיה איטי עד כדי תמונה אחת לשנייה המפרט שלי נמצא בצד, של אחי הוא: Pentium 3.2Ghz 512mb ddr GeForce 6600GT 128mb במצב יחיד, המשחק עובד אצלו חלק על Medium. אנחנו עובדים עם רשת ביתית של 3 מחשבים מחוברים לנתב D-Link DI-604. כמובן שלא הרצנו שום תוכנה אחרת ברקע ושיחקנו רק שנינו + צבא יחיד של המחשב. מה אתם ממליצים לבדוק?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביקשו ממני לרכוש כרטיס COM1 עם 9 פינים. מה זה? ומאיפה אני קונה את זה?
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזושהיא תוכנה ליצירת כרטיס רשת מדומה מה שנקרא VIRTUAL NETWORK ADAPTER בכדי שאוכל לתת לו בחיבור דרך VPN את הIP המקומי שאליו הוא מתחבר דרך הכרטיס המדומה... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני גולש באינטנט של הקיבוץ ואני גולש מאחורי נתב כולשהו. וחסמו לי את הפורטים של האימיול. איך אני יודע איזה נתב יש לשרת בקיבוץ על מנת שאני יוכל לפתוח את הפוריטם? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר DI604 וכשה אני משחק VIETCONG אני לא יוכול להתחבר לסרבר אחד הם שתי המחשבים בו זמנית אלה רק בנפרד כשה אחד מחובר השני לא יכול לאותו להתחבר לסרבר ולהפך מה עושים ???
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
חיפשתי קצת אתרי פרוקסי מארה"ב אבל לא הצלחתי לצפות בתוכניות. מכירים משהו בחינם שיעשה את העבודה? http://abc.go.com/watch/jimmy-kimmel-live/93521/262014/aloha-to-lost?cid=fullepisodeaccess
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה , איך אני מתחבר לWIFI שמוציא הראוטר Siemens ADSL SL2-141 דרך המחשב? למה דרך האייפון שלי אני רואה תרשת האלחוטית .האם יש דרך להתחבר אליו גם דרך המחשב או שחובה להקים רשת אלחוטית ואם צריך רשת האם אפשר עזרה או מדריך לזה?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי בכמה ימים האחרונים מנורת הLink מהבהבת או כבויה במודם. דיברתי עם התמיכה אמרו אולי פילטר / מודם דפוק. החלפתי (ללא תשלום מבזק סטור), אותה בעיה ממשיכה. בתמיכה מפרפרים אותי ממקום למקום... אני בחבילת One של 012 (תשתית + ספק ביחד) אני מניח שהבעיה היא בתשתית של בזק, השאלה היא האם אני אמור לדבר עם 166 בכלל? לא 012 אמורים לטפל בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב לצורך הקרנת סרטים שמחובר לטלויזיה מרוחק כ-8 מטר מהראוטר. לא מתאפשר לי להעביר כבל רשת, אז אני מעביר למחשב קבצים גדולים עם DOK וקטנים ברשת אלחוטית. למחשב יש כרטיס רשת אלחוטי N900 של טיפי לינק ועד עכשיו היה מחובר במהירות 450 לראוטר 1043 גירסה שניה. קצב העברה בתקשורת 2.4 היה על הפנים. רכשתי בכ-400 ש"ח את הראוטר N750 וחיברתי את המחשב לתקשורת 5GHz גם במהירות 450 השיפור מדהים. עכשיו אני מעביר כמעט הכל בתקשורת אלחוטית. ממליץ
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאז שעשיתי רשת..... האינטרנט מאוד איטי אבל עזבו את זה. המחשבים שמחוברים לרשת ניהיו מאוד איטיים. העכבר שלי בקושי זז וגם עד שזה רושם פה...... ואין לי וירוס או משהו, זה מאז שעשיתי רשת וזה לא מחשב אחד זה שתי המחשבים מאוד איטיים. האיי מיול גם די פוגע אבל לא רק מהאיי מיול, גם שאני מכבה אותו המחשב מאוד איטי. בבקשה תעזרו לי אני מתוסכל!!!!
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשתף קבצים ברשת על קבל מוצלב, רק אינטרנט.... ניסתי לאחד את קבוצת העבודה אבל ללא הצלחה מה אני יכול לעשות.....? נ.ב אחד XP HOME ואד PRO
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-