עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Little_Nigger,

יש לי אינטרנט 1.5 מגה של בזק ואני מרוצה לאללה... אבל קיבלתי הצעה מפתה פ33ות מברק כמעט חינם! (10 שקל בחודש בלי התחייבות - מסלול סטודנטים של אחותי) השאלה אם כדאי לעבור אליהם?!? איך האינטרנט שלהם!?! יש הרבה ניתוקים?? הפינגים גבוהים?! לא לשכוח שהמחשב שלי דלוק כל השבוע ורק מוריד כל הזמן מכל מיני מקומות ואני משחק מלא ברשת ככה שהפינגים חשובים לי בבזק אפעם לא התנתק והפינגים היו נמוכים.. מה אתם ממליצים?!?! לעבור או כבר להישאר בבזק..?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by D-Bang,

חיברתי שני מחשבים דרך נתב אלחוטי לאינטרנט רציתי לדעת אם יש דרך לשתף מדפסת בין שניהם? וגם כוננים אם אפשר.. מה צריך לעשות בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  3. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם יש לי בעיה בשיתוף ברשת שאני נכנס מהמחשב של אחי לשיתוף דרך ה My Network Place אין אפשרות להיכנס אליי אבל ממני יש אפשרות להתחבר אליו ... אז ככה פיירוואל של ווינדווס לא פועל וכמובן שום פיירוואל אחר... אחי מחובר לראוטר באופן אלחוטי אני מחובר לראוטר באופן קווי אמממ הראוטר הוא Edimax br-6204wg וזהו כעיקרון השבוע עבד האפשרות לשיתוף עד היום ושניהם כבר בדקתי על אותו Workgroup בתודה מראש[br]פורסם בתאריך: 5.06.2007 בשעה 00:42:35 וואלה עדיין אין תשובה ?מעניין בבקשה אנשים עזרה קטנה ..

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. שלום בזמן האחרון אני חווה בעיות מוזרות כשאני מפעיל את הביטורנט,למשל היום אז הפעלתי את הביטורנט והוא הוריד איזה 5 שניות 60קב"ש ואז זה צנח לבין 0-3 שזה ממש גיחוח(והפורטים פתוחים) ולא אפילו שזה ככה אז פתאום כל האינטרנט קורס לאיזה 5 דקות ואני לא יכול להיכנס לשום אתר!! (ואפילו אם הוא עובד אז הוא מקרטע כשאני מוריד שאני מגביל על 100 ו30 UP). משום מה כל הבעיות האלו צצו מאז שעברתי ל012 ותשתית HOT זה יכול להיות הם? כי אתמול הביטכומט טס לי על 400 קב"ש 0_ם ויש לי מהירות 5מגה ביט אשמח לקבל תשובה איך לפתור את בעיית ההתנתקות כשאני מפעיל את הביטכומט ולגבי המהירות המזוויעה הזאת.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  5. התקנתי IIS ב SERVER 2003, הגדרתי באתר הדיפולטי, תיקייה וירטואלית, מסמך דיפולטי ונתתי הרשאות. הבעיה שאני לא מצליח לראות את הדף גם כשאני מה IIS לוחץ על BROWS !!! הוא נותן לי שגיאה "you are not authorized to view this page" אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  6. אך אפשר דרך WIN 2003 לשלוט במשמשים אחרים ברשת הכוונה אני רוצה לדעת ב2003 אם אני יכול להרשות לדוגמא מחשב מס' 1 להשתמש בMESSENGER ו מחשב מספר 2 לא רק לגלוש לאתרים מסויימים . וגם עם אני יכול להגביך את רוחב פס של משתמש 1 לטובת השני . תודה אני צריך את זה דחוף ביי

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by id3232,

קיבלתי מבזק מודם שהוא כזה גדול וכתוב עליו: Eci b-focus router 312+ עכשיו אני רוצה לבטל את הפיירוול שלו . איך עושים את זה?? תודה רבה

8. Started by zachi0404,

שלום אני צריכך לבנות רשת ביתית אם שלושה מחשבים וראוטר מודם D-LINK 604+ יש לי כמה שאלות. 1.איך אני קובע IP קבוע לכול אחד מהמחשבים?ואיך אני יכול לקבוע את תווח ה-IP של הראוטר?(כלומר 100-200) 2.בכול אחד משלושת המחשבים יהיו את התוכנות הבאות. A.אימיול B.קאזה C.אי.סי.קיו. D.מסנג'ר E.סקייפ F.ומרידה(השאלה אם הפורטים שלה שונים משל האי סי קיו?) השאלה שלי איך אני יכול לפתוח לכול מחשב בנפרד פורטים לתוכנות האלה?ומה תווח הפורטים של כול תוכנה לקבלה ושליחת קבצים? אני יודע שיש בעיה אם תוכנות השיתוף ויש סיכוי לא רע שראוטר הקרוס בגללן ומכאן מגיעות עוד כמה שאלות האם אני יכול לקבוע לכול מחשב פס רוחב נפרד? אם כן איך אני עושה את זה בראוטר הזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. כדי לעשות הצפנה יש לי ויסטה ואני כן מצליחה להתחבר עם הנייד לאינטרנט דרך אלחוט מה אפשר לעשות? יש לי ראוטר מסוג: TP-LINK תודה מראש

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  10. שמעו חברה אני בטוח שזה קרה לכמה ממכם אני עושה אני כל ההגדרות נכון אפילו רשמתי פורטים ידני לכל המחשבים ותמיד יש לי בעיות להתחבר לקבוצת עבודה במחשב שלי (ויסטה) אני רואה רק מחשב אחד(אקס פי של אחי) אבל אני לא מצליח להתחבר אליו ואת המחשב של אחותי(אקס פי)אני בכלל לא רואה למרות שכאמור הגדרתי הכל נכון במחשב של אחותי בכלל אני לא מצליח לראות אפילו את המחשב שלה הוא נותן לי הודעה שהשרת לא זמין אצל אחי אני רואה אותי ואת המחשב שלו אבל את הקבצים שאני משתף אצלי אני לא רואה עשיתי פינג לאיי פי והוא קיבל תשובה אבל כשעשית פינג לשם מחשב הוא לא קיבל תשובה אפילו ניסיתי לשנות הגדרות דרך הקובץ nsc.log מה אפשר עוד לעשות?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by yaloner,

יש מבצע על נתב אלחוטי של חברת sweex כולל כרטיס רשת USB: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=1421 מישהו מכיר את החברה ויכול להמליץ ? תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by sharon515,

מבקש המלצה לראוטר תומך כבלים + חייגן l2tp + תמיכה בריבוי חיבורים של תוכנות p2p האם האדימקס 6204wg יתמוך במה שביקשתי תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by אלימלך אגוז,

היי, מישהו יכול להסביר לי מה זה ואיך להשתמש בזה? עד כמה שהבנתי זה בעצם מנתב את את התעבורה שלי דרך שרת ונותן לי IP אנונימי, הבנתי נכון? איך אני משתמש בזה? תודה.

14. Started by 8-Ball,

יש לי מדפסת מדגם HP OFFICEJET G85, זהו מכשיר שהוא גם מדפסת גם סורק וגם פקס. יש בבית 3 מחשבים ולכן קניתי JET DIRECT זה מכשיר שאליו מחברים את המדפסת ואותו מחברים לHUB או ראוטר וככה כל מי שברשת יכולל הדפיס. הבעיה היא שמכל מחשב אפשר להתקין את המדפסת רשת עם הפונקציה היחידה(בעזרת הדרייבר של הJET DIRECT) של הדפסה כלומר לא ניתן לסרוק. הדרייבר המורחב שמאפשר המון פונקציות לא מוצא את המדפסת ברשת ולכן אני יכול רק להדפיס ולא שום דבר אחר. קראתי את הלינק הבא: http://www.campinghounds.com/links/Networking%20HP%20G85%20Printer/index.php ועשיתי הכל, התוכנה מזהה את המדפסת אבל לא מצליחה להתקין אותה בגלל שהיא לא מאשר את הPORT NAME שאני כותב בעיקרון היא אמורה לאשר את ה DEFAULT והיא לא מאשרת לא…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  15. אני לא מבין בנושא כלום אך אני יוודע שיש לי ראוטר חדש שקניתי וחברתי והוא עובד מצוין edimax br6524n אבל הכרטיס שיש לי במחשב נייד לא תומך בתקן N שהראוטר שלי משדר בו.... תמליצו לי בבקשה אל כרטיס שתומך בראוטר הזה תודה ויום טוב....

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  16. היי, יש ברשותי ראוטר TP-LINK, איתו אין לי ממש בעיה, הבעיה מתרחשת עם הכרטיס רשת שמחובר למחשב השני- כל כמה דקות הוא מתנתק - אני רואים את רמת הקליטה באפס, התוכנה מראה שהוא התנתק לגמרי ואחרי כמה שניות הוא מתחבר שוב... וחוסר חלילה.. מה אפשר לעשות כדאי לפתור את זה? הבעיה הזאת לא קרתה עד לפני שבוע-שבועיים, כשקנינו אותו , ביחד עם הראוטר, הכול פעל בסדר... יש לי שאלה נוספת: כשאני מגדיר אייפי סטטי דרך הראוטר, איזה כתובות DNS כאשר בבקרה של הראוטר כתובת ה DNS מראה X , אבל כשאני בודק בחלון הדוס (ipconfig /all) זה מראה לי כתובות אחרות לגמרי.. יכול להיות בגלל העובדה שהגדרתי כבר כמה פעמים ומחקתי זאת מסיבות שונות ואז שמתי כתובות אחרות? ואגב יש לי בעיות איטיות בזמן האחרון, יכול להיות בגל…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  17. יש לי נתב עם 2 מחשבים בבית.המחשב עם הנתב עובד רק עם חיגן.בלי הוא לא עובד למה? ובמחשב השני עם הכרטיס רשת הוא עובד תמיד

18. Started by gilibong,

היי חברה אני צריך עזרה בלהגדיר ראוטר אלחוטי של אדימקס למודם כבלים של נטוייז'ין אשמח לקבל עזרה או לקבל מדריך בשביל להגדיר תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  19. קניתי לא מזמן מחשב נייד חדש ויש לי גם מחשב נייח הבאתי ראוטר די ישן של dlink 614+ על מנת להקים רשת אלחוטית כדי שיהיה לי גם אינטרנט בנייד יש לי איניטרנט בכבלים אז הבנתי שאני צריך להגדיר חייגן בראוטר נכנסתי והפעלתי שם את האפשרות של l2tp אם כל ההגדרות של השם משתמש והסיסמא, הנייד קולט את הרשת שהגדרתי ומזהה אותה אך משום מה גם בנייח וגם בנייד אין אינטרנט ואני לא מצליח להבין למה... האם יש משהו שאני מפספס , עוד משהו שאני צריך להגדיר? אם למישהו יש רעיון או פתרון אני ישמח אני לא כל כך מבין בזה ויכול להיות שעשיתי כמה דברים שלא צריך אז תודה מראש למי שיענה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  20. אני מנסה להשתמש בתוכנה http://www.hamachi.cc/ הבעיה היא הרשת שיש לי עם ECI 270 מה אני צריך להגדיר?? עוד מידע פשוט לא כל כך הבנתי אותו http://forums.hamachi.cc/viewtopic.php?t=2059 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by moish77,

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000JCPD6U/nextag-tools-20/ref=nosim מחפש בארץ את הרכיב שבקישור אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by etzarfat1981,

שלום, שאני מנסה להפעיל REMOTE ASSISTANCE ממחשב אחד למחשב מרוחק, אז הוא פועל לי אבל מאפשר רק לצפיית מסך, אני לא יכול לשנות דבר במחשב המרוחק אלא רק לראות את המסך שלו? אני עובד ב-MESSANGER LIVE ב-WINDOWS XP PRO (פועל על שני המחשב) מישהו יודע איך אני מאפשר שליטה מלאה על המחשב המרוחק ולא רק צפייה על המסך שלו מהמחשב שלי? תודה

23. י שלי מודם סמסונג AHT-E300 והוא משמש כראוטר גם הוא מתחבר לנתב (SWICH) ופתחתי פורטים והאימיול עשה לי HIGH ID עכשיו עבר יום אחד והכל שוב חזר ל LOW ID ... מישהו יכול להסביר לי למה? גם שמתי אותם ברשימה של הפיירוול וזה לא עוזר... :\

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  24. Started by Idan Korngut,

שלום, יש לי תשתית של הוט והוטבוקס4 וקיבלתי מהעבודה ראוטר של LINKSYS. אני רוצה לחבר את הראוטר אלחוטית כדי שישמש שמגביר/מגדיל טווח ולא הצלחתי למצוא איך עושים את זה. תודה!

25. Started by garydia1,

שלום ושבוע טוב. ברשותי נתב אדימקס 6104K חוטי, המחבר שני מחשבים המצויים ברשת ביניהם ומחוברים לאינטרנט. בעקבות רכישת מחשב נייד, קניתי נתב חדש יותר של אדימקס 6204Wg וברצוני לדעת האם ניתן ניתן לטעון את קובץ ההגדרות bin של הנתב הישן בחדש? כלומר לחסוך לעצמי קצת זמן בהגדרות שכבר גם ככה קיימות ורק להותיר לעצמי הגדרת ההתחברות האל-חוטית. תודה!

• 2 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.