עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. למה זה "מוגבל" בתמונה ואם זה בסדר?! יש לי נתב של לינקסיס WRT54GL תודה מראש! ofeky1 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by Shoulin,

יש לי ראוטר OfficeConnect ולכל המחשבים יש גישה לאינטרנט והכל מצויין. חוץ מזה שאין רשת בין המחשבים... אני צריך מדריך להגדרת רשת בין המחשבים או שיותר טוב מישהו פה עם נסיון יכול לעזור לי לעשות את זה. תודה!

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  3. Started by idoza,

שלום לכולם, התקנתי את הרשת האלחותית של בזק בביתי (רשת של שני מחשבים). הכל פועל נפלא רק שהעברת קבצים לוקחת שנים! מה יכולה להיות הסיבה? יכול להיות שזה בגלל שהמתאם רשת הוא USB? אולי בגלל שזה |USB1? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by Yuk,

שלום לכולם. יש לי נתב של 3קום ויש לי מספר שאלות בנושא ההגדרות (ככל הנראה). הבעיה שלי היא בכך שיש לי בעיה לעלות קבצים לררשת האינטרנט, ניתן לראות את התקלה כאשר אני מנסה לעשות "בדיקת מהירות העלאה" ובשליחת הודעות דא"ל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  5. אני מנסה להיכנס ל-www.vans.com וכל הזמן הדןדפן (chrome & firefox) עושה redirect לישראלי.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  6. אני רוצה לעשות רשת בבית שבה 3 מחשבים יהיו מחוברים ללא חוט ואחד המחשבים עם חוט. זה אפשרי? אם כן איזה ראוטר טוב יש?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by samsung1,

שלום יש לי שתי מחשבים שמחוברים דרך שתי כרטיסי רשת כאשר המחשב השרת ,עליו מותקן וינדוז אקספי עם סרביס פאק 2 והמחשב הלקוח מותקן עליו וינדוז 2000 עם סרביס פאק 4. הלכתי לפי המדריך שיש פה,אך לאחר כמה זמן האינטרנט במחשב הלקוח נהייה איטי או בכלל לא התחבר,או בכלל לא זיהה את החיבור. חשבתי על ראוטר במקום כרטיסי רשת,האם זה הפתרון? או שהבעיה היא בתוכנה ולא בחומרה ? תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  8. Started by gilibong,

היי חברה אני צריך עזרה בלהגדיר ראוטר אלחוטי של אדימקס למודם כבלים של נטוייז'ין אשמח לקבל עזרה או לקבל מדריך בשביל להגדיר תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  9. Started by shibie,

אהלן חברה, רציתי לדעת איזה ספק אינטרנט הוא הכי מומלץ? תודה.

10. שלום. יש לי שאלה בקשר לאימיול החדש . כאשר אני משתמש באימיול , אני מסדר לעצמי תיקיות מוכנות מראש , למשל תקית סרטים , תקית משחקים וכו' וכל תיקיה כזאת יש צבע ומיקם הורדה אחר . עכשיו, באימיולים הקודמים כאשר הייתי עושה את הדבר הזה , היה מופיע לי קובץ בשם : Category.ini שאם הייתי מתקין אימיול מחדש הייתי פשוט מעביר את הקובץ הזה , והוא היה מחזיר לי את כל התיקיות שיצארתי . לעומת זאת באימיול החדש , אני לא מוצא את הקובץ הזה , גם שיצרתי את התיקיות מחדש , הוא פשוט לא שם לי את הקובץ הזה אולי משהו מכם יוכל לעזור לי בקשר לזה , האם משהו יודע היכן או , או אולי יש קובץ בשם אחר שאני לא מכיר !? תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  11. המהירות הורדה של האינטרנט שלי נמכה, רק במחשב שלי בתוך רשת (מחובר חוטית) עשיתי סריקת וירוסים, ספייורים ועדיין המהירות נמוכה מאוד (במקום 180 ק"ב , 60 ק"ב), עשיתי גם ריסטארטים, הוצאתי את המודם והראווטר מהחשמל והחזרתי ועדיין האינטרנט איטי.. האם לפרמט או לעשות סיסטם ריסטור או שיש דרך איך לפתור את הבעיה אחרת??? נ.ב. יש לי ויסטה ו012 אמרו לי שהם לא תומכים בה אז לא יכולים לעזור לי..

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by NerVo,

יש לי ראוטר שאליו מחלובר מודם. ויש לי שתי מחשבים שמחובירם לראוטר, אחד חוטי ואחד על חוטי, איך אני מגדיר את האבטחה לרשת שלי ואת שיתו, הקבצים. לא מצאתי מדריך מתאים זה רק לחוטי ועל חוטי. אבל אצלי זה גם וגם. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  13. אני מנסה להשתמש בתוכנה http://www.hamachi.cc/ הבעיה היא הרשת שיש לי עם ECI 270 מה אני צריך להגדיר?? עוד מידע פשוט לא כל כך הבנתי אותו http://forums.hamachi.cc/viewtopic.php?t=2059 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by udir,

שלום חברים יקרים, כאחד שאוהב ללמוד דברים חדשים אני מאוד נהנה לקרוא ולפעמים גם להגיב בפורום. יש לי שאלה : יש פורומים אחרים שניתן להיכנס אליהם אך לא ניתן לקרוא את המדריכים\מאמרים אלא אם אתה ראוי לכך עלי ידי מנהל הפורום. כך שכל פעם שאני נכנס לנושא שמעניין, רשום "מוסתר". האם יש דרך לעקוף זאת? האם אין כאן פגיעה בחופש המידע? אודה לתשובתכם.

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  15. שלום וערב טוב לכולם... אני ככל הנראה קונה נתב WRT54GLוLinkSys כי ראיתי שהרבה ממליצים עליו פה... השאלה שלי היא אני צריך רק כרטיס רשת אחד נכון?....משום שהנתב יהיה מחובר ישירות למחשב ואחד והוא צריך לשלוח אות רק לעוד מחשב כלומר 2 מחשבים ברשת...אז רק כרטיס רשת אלחוטי אחד לקנות כן?.. ואם אפשר דגם של כרטיס רשת אלחוטי שיתאים לנתב... ועוד שאלה ...אני נמצא במסלול עם חצי מגה העלאה ...ואני משתמש כבד באימיול....אני יצטרך לתת הגדרות מיוחדות בשביל האימיול בנתב?.... והאם הוא יוכל לעמוד בקצב העלאה של חצי מגה.... ואם יש כמובן מקום שאפשר להתקשר לשירות שלהם כדי להקבל עזרה בהתקנת הנתב כי זאתהפעם הראשונה שלי ...זה יהיה סיפור?..יש להם אתר עם טלפון של תמיכה כמו לאדימקס? מצטער על החפירה מקווה שת…

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by tomer1818,

היי אנשים ברצוני להקים רשת אל חוטית בבית יש שני מחשבים אחד מתחבר בחיבור חוטי והשני באל חוטי רציתי לשאול מס" שאלות מה את אומרים על הראוטר +נתב + מודם של בזק ? שווה לקנות אותו ? או שעדיף לקנות ראוטר של חברה אחרת ולהתחבר דרכו למודם החיצוני ? בקיצור אני בהתלבטות לגבי איזה ראוטר כדאי לקנות אודה מאוד לעזרה בתודה מראש תומר .

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by קיפוד,

שלום לכולם קניתי DI524 של DLINK ואני רוצה לנתק מידיי פעם את האלחוט שבו ולהשאיר אותו רק כנתב קוי האם זה אפשרי ? אם כן איך לעשות את זה? המון תודה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by alidanon,

שלום HWZONE... אני צריך עזרה בבקשה! יש לי low id באימיול... בדקתי קצת את הנושא והתשובה הייתה שאני צריך לפתוח את הפורטים ברוטר שלי. *יש לי רשת ביתית... *ואני לא מתחבר מחייגן. ואני ממש לא יודע איך לפתוח את הפורטים... הרוטר שלי הוא של : Air Live turbo G wt-2000R. זה הדגם. אני ישמח לעזרה בהקדם תודה.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by No_Man,

לאחר פירמוט המחשב שהיה לקוח ברשת ICS מה אני צריך להגדיר ? קראתי איפה שהוא . . . שאני צריך להביא IP פנימי, ידני (192.168.0.2 כי המחשב המארח הוגדרו לו IP פנימי של 192.168.0.1) ואז לרשום את המחשב המארח (ה"שרת") כ-Deafult G.W (שוב 192.168.0.1) וזהו . . . ? זה בטוח יעבוד ? לא צריך כלום ? ספק: בזק. תשתית: HOT. האם זה אומר שהחיבור יהיה אוטומטי ואני יצטרך רק לערוך או שני יצטרך "התקשרות חדשה". תודה.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  20. שלום לכם כהקדמה עלי לציין שאני לא מבינה כלום ברשתות ולכן מקווה שאתן לכם את כל האינפורמציה הרלוונטית. הותקנה אצלנו רשת בין שני מחשבים. מערכת הפעלה אחת xppro-sp1(מחשב ראשי)והשניה xppro-sp2 . הראוטר של חברת Edimax . לא ברור שיש קשר אמיתי, אך בטוח שיש קשר נסיבתי לבעיות שנוצרו , שכן מיד עם ההתקנה, יש קשיים בהטענה של אתרים כבדים , כגון ynet או Symantec או Yahoo ועוד ועוד. לפעמים פשוט הדף לא עולה, או עולה ללא תמונות וכולי. ישנם קשיים בעידכוני תוכנות כמו AVG או Ewido וחייבים לעדכן ידנית (לא תמיד)גם NOD32 שאי אפשר לעדכן ידנית כשהיה לנו רק מחשב אחד , זה לא קרה מעולם. התופעה קיימת בשני המחשבים בלי קשר אם שניהם פועלים או רק אחד מהם , וגם אם אין תוכנות שיתוף ברקע. לעיתים רק אחד פועל ו…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by WaRez.,

אני וחבר שלי רוצים לשחק ברשת, הבעיה שהוא לא גר קרוב אליי. שמעתי שיש תוכנה שמשתפת את שני המחשבים ברשת אחת, משו דומה לאימיול. וככה נוכל לשחק, כמו רשת ביתית, רק שהוא לא מחובר אלינו עם ככבל.. יש דבר כזה? עם כן, אפשר הסבר איך ? תודה.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  22. שלום לכולם, אני צריך המלצה לראווטר קווי איכותי ואמין שתהיה לו אפשרות לפתיחת פורטים. תקציב כאמור 300 ש"ח אם יש משהו ששווה חריגה של 50-100ש"ח גם טוב. ושכחתי לציין עדיף שתהיה גם חומת אש. תודה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by Jesper,

אני מנסה להגדיר רשת בין 2 מחשבים באמצעות כבל מוצלב. פעלתי לפי המדריך באתר netcheif. יש לציין שבמחשב אחד יש לי WIN XP ובשני ויסטה. ב-XP התקנתי לפי מה שכתוב במדריך, לגבי הויסטה - במדריך לא מוסבר איך מגדירים את הרשת בויסטה אז אילתרתי ופעלתי לפי השלבים למרות ההבדלים הקלים בין 2 מערכו ההפעלה. התוצאה היא שכל אחד מהמחשבים מזהה את המחשב השני ב-WORKGROUP, אבל כשאני מנסה להתחבר מהמחשב שיש עליו ויסטה לזה שיש ליו XP הוא מבקש ממני שם וסיסמא, ושום דבר שניסיתי לא נכון. אין לי סיסמא במחשב השני בכלל, ולגבי השם משתמש - איזה שם משתמש אני צריך לרשום שם? ניסיתי את שמות המשתמש של שני המחשבים וזה לא עבד. כשאני מנסה להתחבר מהמחשב שיש עליו XP לזה שיש ליו ויסטה פשוט מופיעה איזו הודעת שגיאה שכתוב ש…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  24. Started by karpad,

שלום לפני בערך חודש התקנתי את הראווטר D-Link DI-604 הכל עבד מצויין במשך החודש הזה עד אתמול. כמה שעות אחרי שהדלקתי את המחשב בזמן משחק רשת האינטרנט התנתק אז עשיתי RESET לראווטר ועדיין לא התחבר רק לאחר שהגדרתי את הראווטר מחדש האינטרנט התחבר שוב ומאז אותו דבר קורה כל כמה שעות האם למישהו זה קרה פעם? האם יש פתרון? האם יכול להיות שזאת בעיה אצל ספק האינטרנט? (בזק בינלאומי) ד"א המודם שמוחובר לראווטר הוא Rotal RTA 1320 תודה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by ronaldo-9,

אז ככה. עשיתי את המדריך אחד לאחד ובאמת זה עובד פצצה.(תודה גבר!!) אבל בסימן של הקישורית למטה בשורות המשימות.רשום לי שהקשוריות מוגבלת או חסרה(הקישורית של החיבור לאינטרנט ולא של החיבור רשת למחשב השני) אין לי מושג אם זה מגביל אותי באמת במשהו אז רציתי לשאול לדעתכם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.