עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Vidati,

שלום. יש לי כרטיס אחד של VIGOR 510 ואני מרוצה ממנו עד הגג מאז שקבלתי אותו לפני שנתיים בערך לא היה לי בעיות איתו אף פעם. על המחשב השני שלי יש לי כרטיס של 3COM והוא עושה לי בעיות מפה ועד הודעה חדשה. מישהו יודע איפה מוכרים את הכרטיס הנל? הכוונה לVIGOR510 (אלחוטי). תודה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by ras81,

שלום יש לי ראוטר של EDIMAX שמחובר ישירות ללוח אם, אחת לדקת בערך יש לי הודעה שהרשת במנותקת למרות שאני ממשיך לגלוש כרגיל, זה משגע אותי כי זה קופץ כל הזמן. מה אפשר לעשות?

3. Started by רוני1,

מישהו יודע איך אפשר להפסיק את ההיסטורי של האינטרנט ושלא יהיה בהיסטורי לינקים של כל אתר אשר אני נכנס אליו????? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by mor873,

שלום היתה לי רשת ביתית לאחר פירמוט הכל נעלם , יש לי Norton Internet Security 2003 , בעבר הפשרתי משהו וזה עזר להקים את הרשת רק שאני לא זוכר איך מאשרים שיתן לי להקים רשת ביתית תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by ronaldo-9,

אז ככה. עשיתי את המדריך אחד לאחד ובאמת זה עובד פצצה.(תודה גבר!!) אבל בסימן של הקישורית למטה בשורות המשימות.רשום לי שהקשוריות מוגבלת או חסרה(הקישורית של החיבור לאינטרנט ולא של החיבור רשת למחשב השני) אין לי מושג אם זה מגביל אותי באמת במשהו אז רציתי לשאול לדעתכם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by jackofalltrades,

אני משתמש בראוטר מסוג BR6104 של חברת Edimax ואני ממש לא מרוצה מהביצועים שלו; תעבורת הנתונים בתוך הרשת הפנימית איטית להחריד, לאחר שימוש בתוכנה לשיתוף קבצים הוא הופך איטי מאוד בכל תעבודה שהיא, ממשק שממש לוקח את הזמן עד שהוא עולה ורק ריסט שלו (וניתוק מהרשת) מסדר (זמנית) את הבעיה. זהו הנתב השני מאותו סוג שאני משתמש בו ושמתי לב שה"מאפיינים" הללו היו קיימים בשניהם. נמאס לי והחלטתי לעבור למשהו יותר איכותי. אני מוכן להוציא עד 500 שח. אני מבולבל מכל הדגמים של החברות השונות, יש אחד ספציפי שכדאי לי לרכוש? למרות שכרגע כל ארבעת המחשבים שלי מרושתים, ההעדפה שלי היא לנתב אלחוטי (שמן הסתם יכיל גם יציאות חוטיות).

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  7. Started by 2CASPER2,

שלום, ברצוני לדעת כמה כבלים CAT6A ניתן להשחיל לצינור 4 צול. והאם יש נוסחה פשוטה. תודה,

8. אני משתמש ב REMOTE ADMINISTRATOR 2.2 יש לי בבית שני מחשבים ....על המחשב האחד עובד יפה ברשת הביתית מתחבר ב2 שניות ...הכל חלק שנוצר החיבור והשני הנייד החדש עושה בעיות ....לוקח 10 דקות עד שרואים את ה DESKTOP של המחשב וגם שרואים התמונה באה קפואה ואין תקשורת LIVE כמו שצריך להיות ....בקיצור משהו דפוק יכול להיות שהRADMIN עובדת יפה רק בין XP PRO ל XP PRO ? לא בין XP PRO ל XP HOME EDITION ? תודה. עריכה !!!!!.... אוקיי ניסיתי גם את REAL VNC על הנייד וגם שם היתה אטיות נוראית מה שלא היתה במחשב השני משמע זה או במחשב עצמו(הנייד) עם הכרטיס רשת שלו ...או ב XP HOME שיוצר בעיות איטיות ? כל הרשת איטית יכול להיות שהיא עובדת בכלל על 10 במקום 100 ? איך אני בודק את זה ומתקן את העניין ?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  9. שלום יש לי שני שאלות קטנות בקשר לחיבור נכון בין מתג לראוטר... 1. את המתג אני מחבר לראוטר בכבל רשת מוצלב או רגיל? 2. זה לא משנה לאיזו כניסה אני מחבר בראוטר את המתג? זהו..זה כול השאלות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by roeyel,

שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה לראוטר לשני מחשבים בחיבור קווי וחיבור אחד למחשב נייד בחיבור אלחוטי דרך קיר אחד. תקציב: עד 200 ש"ח (אלא אם אין חיה כזאת.. ואז התקציב יגדל.) תודה מראש, רועי[br]פורסם בתאריך: 6.01.2009 בשעה 13:09:27 שכחתי לציין שאני גולש דרך הכבלים במהירות 1.5

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  11. Started by michael1232,

שלום יש לי מחשב אחד xp במחשב שני ויסטה שהיה לי xp היה לי היה לי תקיה בשם שרדוקס ששמה היתה מעביר דברים ממחשב למחשב היא היתה קיימת במיקומי הרשת שלי. איך אני עושה את זה עכשוי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by asafsee,

שלום העברתי לאחרונה כבל רשת מחדר אחד לשני היה צורך לחתוך את קצוות הכבל עם הRJ45 כדי שיעבור בתעלות בקיר יש לי מכשיר ואת הסופיות של RJ45 הרכבתי והכנסתי את הכבלים הצבעוניים בסדר הנכון לפי המקורי ואת שני הקצוות בדיוק אותו הדבר, והידקתי עם המכשיר המיועד לכך. שאני מחבר את הכל יש לי חיבור..כלומר המחשב קולט את החיבור מהSWITCH אבל בתכלס אין לי רשת ולא אינטרנט מה עושים!?!?!? יכול להיות שהכבל נחבל קצת בתוך הקיר בדברים חדים שקרעו כמה חוטים?? או פשוט אני לא הרכבתי נכון?? תודה על כל עזרה אסף

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by aviv_g9,

שלום לכל חברי הפורום! יש לי דירה בת 6 חדרים וברצוני לרשת את כולה ברשת חוטית שאלתי היא באיזה כבלים ממולמץ להשתמש? ואיך אני עושה את זה מבחינה פיזית? הבנתי שיש גידים לכל שקע רשת וגם בכבלים עצמם אבל לא הבנתי את הסידור של הגידים? אם אפשר קצת חומר על כל העניין וגם תמונות אני מאוד אשמח לכל עזרה שתגיע מאמרים תמונות מדרכים כל חומר שיש :-* בתודה מראש אביב

14. Started by yuvalkosh,

אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול אבל... אני זקוק לאתר אינטרנט המאפשר לי לאחסן בו קובץ גדול (500 מגה), כדי שאנשים שונים יורידו אותו מישהו יכול להמליץ לי על אתר כזה? או להפנות אותי לפורום מתאים לשאלה תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין בקופסאת מיתוג שתאפשר לי לחבר אליה זוג רשתות ובעזרת כפתור לעבור בינהם לחיבור רשת אחד, כלומר לבחור בין רשת א לרשת ב לפי בחירה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by pixilated,

יש לי עכשיו אינרנט 750kb . אז למשל שאני פותח את ה-bitlord אז האינרנט זז לי לאט! השאלה שלי היא - למה?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by Trol,

שלום, לא ידעתי כל כך איפה לפתוח את זה, בכל מקרה הרצתי חיפוש ולא מצאתי. אני מחפש תוכנה שיכולה להגדיר כמה אחוזים מהאינטרנט יקבל מחשב א' וכמה יקבל מחשב ב' שמחוברים ברשת (יש לי אינטרנט 1.5 מגה והכוונה שלי זה לתת את רוב המהירות של האינטרנט למחשב אחד וקצת למחשב השני).. מקווה שזה אפשרי... שבוע טוב, תודה רבה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  18. יש לי מחשב נייד HP pavilion dv6160. החלפתי לוח אם שנהרס לי ללוח אם Quanta 30b8 ובגלל זה הייתי צריך להתקין וינדוס XP אחר שלא בא עם כל חבילת התוכנות. אני מנסה מצוא את רשימת הרשתות האלחוטיות הזמינות ואין לי אפשרות... אין לי בכלל גישה. בעבר היה לי בשביל זה סמל למטה על יד השעון... אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי הצורה ברורה מה עושים או לשלוח אותי לקישור... בתודה מראש אופיר

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by Shay08,

אני מעונין להגיד מי כן ומי לא ברשת שלי יוכל להיכנס למחשב שלי בעזרת שולחן עבודה מרוחק הדרך שאני מנסה לעשות זאת עלידי כניסה מאפיני עבודה מרחוק בחירת משתמשים מרוחקים הוספה במיקומים אני רואה רק את המחשב שלי ברשת ולא מחשבים נוספים בשביל לבחור מהם את המשתמש שאני מעונין שיכנס אז יש דרך לבחור מי יכנס לי לשולחן עבודה ומי לא או שזה פתוח לכל מי אשר מכיר את הסיסמה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  20. אני מנסה לחבר שתי רשתות ביחד כל אחת מהם נמצאת בבנין אחר והכבל בין שתי הרשתות יצא באורך של 106 מטרים ואין אפשרות לשים ראוטר או מתג באמצע הכבל. כשאני מנסה לחבר את הכבל למתג ולחבר את המחשבים ברשת המחשבים לא מצליחים להתחבר כשביררתי בקשר לבעיה זאת נודע לי שמקור הבעיה יכול להיות בגלל שאורך הכבל יותר מ-100 מטר ושישנו מכשיר שנקרא Reapeater אשר מגביר את האות אבל אני לא מוצא נכשיר כזה בשום חנות מחשבים שאני מכיר. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתרון בעיה זאת!!!

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by padirn,

יש לי רשת א-חוטית בבית ואני לא מצליח לפתוח כל מיני פורתים חסומים שלא מאפשרים לי לשחק במשחקי רשת בצורה נורמאלית וחוסמים לי תכנות וכאלה... דבר נוסף הוא שאני לא יודע בכלל של איזו חברה הראוטר שלי.... מה שכתבו עליו שמובן לי זה רק Broadband Router.... כבר ניסיתי כמה פעמים לפתוח פורטים לפי כל מיני מדריכים אבל כל פעם כשאני בודק אם הם באמת פתוחים אז הם לא....

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. י שלי מודם סמסונג AHT-E300 והוא משמש כראוטר גם הוא מתחבר לנתב (SWICH) ופתחתי פורטים והאימיול עשה לי HIGH ID עכשיו עבר יום אחד והכל שוב חזר ל LOW ID ... מישהו יכול להסביר לי למה? גם שמתי אותם ברשימה של הפיירוול וזה לא עוזר... :\

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  23. Started by garydia1,

שלום ושבוע טוב. ברשותי נתב אדימקס 6104K חוטי, המחבר שני מחשבים המצויים ברשת ביניהם ומחוברים לאינטרנט. בעקבות רכישת מחשב נייד, קניתי נתב חדש יותר של אדימקס 6204Wg וברצוני לדעת האם ניתן ניתן לטעון את קובץ ההגדרות bin של הנתב הישן בחדש? כלומר לחסוך לעצמי קצת זמן בהגדרות שכבר גם ככה קיימות ורק להותיר לעצמי הגדרת ההתחברות האל-חוטית. תודה!

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by קיפוד,

שלום לכולם קניתי DI524 של DLINK ואני רוצה לנתק מידיי פעם את האלחוט שבו ולהשאיר אותו רק כנתב קוי האם זה אפשרי ? אם כן איך לעשות את זה? המון תודה

• 2 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.