עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DL,

היי, אני רוצה לחבר שני מחשבים בבית שלי לאינטרנט, ואני חושב על לקנות נתב, יש לי מודם אלקטל שחור SpeedTouch Home ושמעתי שאפשר להפוך אותו לנתב. מה אתם חושבים עדיף, לקנות נתב או להפוך את המודם לנתב? יתרונות\חסרונות של כל אפשרות יעזרו לי מאוד, והמלצה על נתב טוב או מדריך טוב לשינוי המודם גם תתקבל בברכה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  2. Started by idoza,

שלום לכולם, התקנתי את הרשת האלחותית של בזק בביתי (רשת של שני מחשבים). הכל פועל נפלא רק שהעברת קבצים לוקחת שנים! מה יכולה להיות הסיבה? יכול להיות שזה בגלל שהמתאם רשת הוא USB? אולי בגלל שזה |USB1? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  3. כיצד ניתן בנתב הנ"ל להקצות רק רוחב פס מסוים לאחד הצחשבים ברשת?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  4. Started by free fraek,

יש אפשרות לעשות דבר כזה כי אחרי שאני מפרמט אין לי כוח להתקשר כל פעם לבזק שיסבירו לי איך מתקינים...

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by eli_kats,

כשאני מנסה להתחבר למחשב ברשת אז אני לא יכול וכשאני במחשב שלי לוחץ תשם של המחשב שלי על מנת להתחבר הוא רושם לי תשגיע הבאה וככה לכל מחשב שנימצא ברשת....מה יכולה להיות הסיבה בהגדרות ניסיתי כבר כמעט הכל... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  6. Started by gilm,

יש לי אינטרנט של 3 מגה של כבלים+ברק - עכשיו יש לי הרגשה שהם שמים הגבלות או חוסמים לגמרי חלק מהפורטים ניסיתי להסתכל על תוכניות וידאם דרך WINAMP בשרות הזה STREAMWIRED.COM וזה היה כל כך איטי שזה פשוט לא יאומן-ובאתר טענו שאצלהם אים שום בעיה היה לי גם פעם שניסיתי להוריד מקבוצות דיון דרך פורט מסוים וגם ההורדה הייתה איטית להחריד ודרך פורט אחר ההורדה הייתה טובה(עכשיו הבעיה של הקבוצות ידון נפטרה ואני מוריד טוב) עכשעו ברק טוענת שהם לא חוסמים והאתר טוען שאצלו אין בעיה אז איפה נמצאת הבעיה??? יש לי כמה מחשבים מחוברים דרך ראוטר אבל לא נראה לי שזה הבעיה כי ניתקתי את הראוטר והתחברתי ישירות ועדיין הייתה לי בעיה כמו כן לפעמים יש לי גם איטיות בלעלות קבצים לאתר שלי ב FTP -קובצ של 20K יכול לה…

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  7. יש לי נתב עם 2 מחשבים בבית.המחשב עם הנתב עובד רק עם חיגן.בלי הוא לא עובד למה? ובמחשב השני עם הכרטיס רשת הוא עובד תמיד

8. יש לי PS3 נתב של D-LINK 524 מודם של בזק (כחול) אינטרנט של 012 מהירות 1.5MB (טוענים שכל הפורטים פתוחים) ובנתב ה-PS3 מוגדר על DMZ... ועדיין יש לי בלחץ אפשרות להתחבר לאינטרנט שלא לדבר על לשחק ברשת שזה מתנתק כל שנייה או לא מפעיל בכלל את המשחקים... אם מישהו יכול לעזור להציע עצה להמליץ המלצה או סתם להשתתף בצערי על המצב... זה יהיה נחמד... ושיהיה לכולם יום טוב...

9. Started by Undertow,

המחשב שלי והמחשב של אח שלי מחוברים דרך הראוטר, אנחנו נמצאים באותו Workgroup ובכל זאת.. אני יכול לראות את הSharedDocs שלו ולהעביר אליה קבצים, אבל הוא לא יכול לראות את שלי. ובנוסף, כשאני לוחץ על View workgroup computers זה נותן לי שגיאה של Inaccessible ("אין לך רשות מהאדמין בלה בלה") איך אני מאפשר שיראו את התיקיה שלי בקבוצת עבודה? תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by udir,

שלום חברים יקרים, כאחד שאוהב ללמוד דברים חדשים אני מאוד נהנה לקרוא ולפעמים גם להגיב בפורום. יש לי שאלה : יש פורומים אחרים שניתן להיכנס אליהם אך לא ניתן לקרוא את המדריכים\מאמרים אלא אם אתה ראוי לכך עלי ידי מנהל הפורום. כך שכל פעם שאני נכנס לנושא שמעניין, רשום "מוסתר". האם יש דרך לעקוף זאת? האם אין כאן פגיעה בחופש המידע? אודה לתשובתכם.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  11. אחד DELL LATITUD 5410 השני HP 840 G4 ניסיתי עם כמה סימים שונים ובשני המחשבים אין שום תגובה לסים מישהו יודע אולי מה צריך לעשות בשביל שיקלט

12. Started by cap123,

שלום רב, אני הולך להיות עכשיו שנה בנגב ורציתי לדעת מה הפתרונות הכי טובים לטובת חיבור לאינטרנט. ובאופן כללי לגבי החיבור הסלולרי אם מישהו התנסה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  13. Started by R.R,

אני מתלבט באיזה ביטורנט לבחור מקווה שתעזרו לי

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by etzarfat1981,

שלום, שאני מנסה להפעיל REMOTE ASSISTANCE ממחשב אחד למחשב מרוחק, אז הוא פועל לי אבל מאפשר רק לצפיית מסך, אני לא יכול לשנות דבר במחשב המרוחק אלא רק לראות את המסך שלו? אני עובד ב-MESSANGER LIVE ב-WINDOWS XP PRO (פועל על שני המחשב) מישהו יודע איך אני מאפשר שליטה מלאה על המחשב המרוחק ולא רק צפייה על המסך שלו מהמחשב שלי? תודה

15. Started by Armageddon26,

שלום. אני רוצה לחבר 2 מחשבים לרשת ביתית אל חוטית- לשתף ביניהם אינטרנט וקבצים. המרחק בין 2 המחשבים הוא כ-5 מטר עם קיר אחד בדרך. אני משתמש בחיבור עם חיגן לאינטרנט בכבלים אבל אולי אני אעבור לADSL בעתיד. אשמח לקבל הצעות לחיבור G ו Super G אם הפרש המחירים קטן יחסית. אני צריך גם כרטיס רשת אל חוטיי אחד לחיבור G ו2 לSuper G אלא אם בראוטר יהיה חיבור gigabit. בתודה מראש, מיכאל.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by Kokito,

יש דרך לקרוא את הפרוטוקולים היוצאים מתוכנות לרשת?אני מתכוון לראות ממש את תעבורת המידע. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by liliran,

שלום יש לי מחשב פנטיום 2 400 ואני רוצה להפוך אותו לשרת פרטי מישהו יכול לומר לי בבקשה איך עושים את זה? איזה מע' הפעלה צריך להתקין? מה ההגדרות? וכו... כיוון שהמחשב ישן, אני צריך משהו לא כבד מידי... תודה לירן

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by itzikcore,

שלום.יש לי ראוטר +b-focus wireless 352 עכשיו לפעמים דף האינטרנט לא עובד,וצריך להפעיל את הראוטר מחדש כדאי שהוא יעבוד שוב למה? והבעיה שהכי מטרידה אותי.זה פתיחת הפורטים.אני יודע איך לפתוח פורטים,אבל אחרי שפתחתי פורטים,אני לוחץ על הכפתור add למסגרת של Applied Rules בשביל לעדכן את הפורט.ואז רשום לי ERROR: rule (null) is in use for PC 10.0.0.1 אני לא מבין למה?פעם הייתי פותח פורטים בקלות.זה לא נותן לי עכשיו.צריך עזרה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by polip,

יש לי שני מחשבים ברשת ICS כשאחד מהם הוא הראשי שמחובר לאינטרנט והשני מישני מחובר לראשי ע"י כבל מוצלב. רציתי לדעת איזה הגדרות פירוול ואנטי ווירוס צריך. הבנתי שבראשי הפירוול צריך להיות רק כלפי החיבור לאינטרנט ומנותק כלפי החיבור למשני. אבל מה קורה במשני? האם צריך פירוול בכלל או שהפירוול בראשי מגן עליו גם כן. ומבחינת אנטי ווירוס יש לי את הINTERNET SECURITY 6 של קספרסקי האם אני צריך להפעיל את כל החבילה במשני כולל אנטי האקר, POPUP,WEB וכו'... או שצריך רק את האנטי ווירוס הרגיל ואת כל שאר השרותים אני מקבל מהאנטי ווירוס של הראשי??

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by 8-Ball,

יש לי מדפסת מדגם HP OFFICEJET G85, זהו מכשיר שהוא גם מדפסת גם סורק וגם פקס. יש בבית 3 מחשבים ולכן קניתי JET DIRECT זה מכשיר שאליו מחברים את המדפסת ואותו מחברים לHUB או ראוטר וככה כל מי שברשת יכולל הדפיס. הבעיה היא שמכל מחשב אפשר להתקין את המדפסת רשת עם הפונקציה היחידה(בעזרת הדרייבר של הJET DIRECT) של הדפסה כלומר לא ניתן לסרוק. הדרייבר המורחב שמאפשר המון פונקציות לא מוצא את המדפסת ברשת ולכן אני יכול רק להדפיס ולא שום דבר אחר. קראתי את הלינק הבא: http://www.campinghounds.com/links/Networking%20HP%20G85%20Printer/index.php ועשיתי הכל, התוכנה מזהה את המדפסת אבל לא מצליחה להתקין אותה בגלל שהיא לא מאשר את הPORT NAME שאני כותב בעיקרון היא אמורה לאשר את ה DEFAULT והיא לא מאשרת לא…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by dastox,

יש הבדל בין שתי הפרוטוקולים האלו?? ואיך זה משפיע על מהירות האינטרנט?

22. Started by liorn,

1. יש לי מודם של AZTECH 600E שהפכתי אותו לנתב כאשר המודם\נתב ועוד 2 מחשבים מחוברים אל הסוויץ. ההתחברות כמובן ללא חייגן , מה שגורם לחיבור תמידי של המחשבים לאינטרנט.הבעיה היא שכל מספר ימים יש התנקתות של החיבור של הרשת , כלומר המודם מתנתק לבד ולא מאפשר להתבחר לאינטרנט. הפתרון הזמני שמצאתי הוא לנתק ולחבר את המודם לחשמל בכל פעם מחדש....רציתי לדעת אם למישהו יש הצעה אחרת שתפתור לי את הבעיה? 2. במידה ואני מעונין להקים רשת תקשורת אלחוטית , האם יספיק לי לקנות סוויץ אלחוטי ( במידה וקיים דבר כזה ) + כרטיסי רשת אלחוטים ולחבר את המודם\נתב והכרטיסים אל הסוויץ?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  23. האם קיים כזה דבר? אני מחפש משהו זול ותומך OSX. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  24. אני לא מבין בנושא כלום אך אני יוודע שיש לי ראוטר חדש שקניתי וחברתי והוא עובד מצוין edimax br6524n אבל הכרטיס שיש לי במחשב נייד לא תומך בתקן N שהראוטר שלי משדר בו.... תמליצו לי בבקשה אל כרטיס שתומך בראוטר הזה תודה ויום טוב....

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  25. שלום לכולם אני מנסה להתחבר לאינטרנט ולא מצליח.. אני מצליח לגלוש ברשת האלחוטית עם ה לפטופ.. אז זה אל בעיית רשת. הבעיה כנראה בnetwork connections במחשב שלי. איך פותר את הבעיה? אני מוחבר עם כבלים ובזק בינל. winxp תודה שחר

דיונים חדשים בפורומים