רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום. התקנתי IIS על המחשב אבל הוא לא נותן לי לגשת לדפי ASP. יש לכם מושג איך מסדרים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בחודש האחרון אני לא מצליח להכנס לrapidshare ולעוד אתרים אני לקוח של בזק בינלאומי. לאחרונה גיליתי שניתן להיכנס לאתרים דרך anonymouse אך יש בעיה בהורדות. האם ספקית האינטרנט חוסמת את הגישה לאתרים? מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני לא מבין בנושא כלום אך אני יוודע שיש לי ראוטר חדש שקניתי וחברתי והוא עובד מצוין edimax br6524n אבל הכרטיס שיש לי במחשב נייד לא תומך בתקן N שהראוטר שלי משדר בו.... תמליצו לי בבקשה אל כרטיס שתומך בראוטר הזה תודה ויום טוב....
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי ראוטר TP-LINK, איתו אין לי ממש בעיה, הבעיה מתרחשת עם הכרטיס רשת שמחובר למחשב השני- כל כמה דקות הוא מתנתק - אני רואים את רמת הקליטה באפס, התוכנה מראה שהוא התנתק לגמרי ואחרי כמה שניות הוא מתחבר שוב... וחוסר חלילה.. מה אפשר לעשות כדאי לפתור את זה? הבעיה הזאת לא קרתה עד לפני שבוע-שבועיים, כשקנינו אותו , ביחד עם הראוטר, הכול פעל בסדר... יש לי שאלה נוספת: כשאני מגדיר אייפי סטטי דרך הראוטר, איזה כתובות DNS כאשר בבקרה של הראוטר כתובת ה DNS מראה X , אבל כשאני בודק בחלון הדוס (ipconfig /all) זה מראה לי כתובות אחרות לגמרי.. יכול להיות בגלל העובדה שהגדרתי כבר כמה פעמים ומחקתי זאת מסיבות שונות ואז שמתי כתובות אחרות? ואגב יש לי בעיות איטיות בזמן האחרון, יכול להיות בגל…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
עוד שבועיים ככה יהיה לי 2 מחשבים ואני רוצה לחבר אותם ברשת אל חוטית דיברתי פה ושם עם אנשים ואמרו לי שהחברות המובילות והאמינות הם: netgear,linksys,3com. זה נכון?! ואני צריך הצעת מחיר בסביבות ה250ש"ח(נתב אלחוטי),וכרטיס רשת בסביבות ה-100ש"ח תודה לכולם ושבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, מחפש ראוטר אלחוטי טוב וכרטיס רשת. הראוטר יהיה בסלון והמחשב כרגע בממ"ד ובנוסף יש עוד חדרים לאחר הממ"ד(עד כמה שאני יודע הממ"ד מפריע לקליטה). התקציב הוא 350 ש"ח תודה, משה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! יש לי דירה בת 6 חדרים וברצוני לרשת את כולה ברשת חוטית שאלתי היא באיזה כבלים ממולמץ להשתמש? ואיך אני עושה את זה מבחינה פיזית? הבנתי שיש גידים לכל שקע רשת וגם בכבלים עצמם אבל לא הבנתי את הסידור של הגידים? אם אפשר קצת חומר על כל העניין וגם תמונות אני מאוד אשמח לכל עזרה שתגיע מאמרים תמונות מדרכים כל חומר שיש :-* בתודה מראש אביב
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
טוב, אז לפני כמה ימים (יום) נשרף לי הראוטר. אז קניתי ראוטר חדש של DIMAX. עכשיו יש לי בעיה קטנה. אני לא יודע איך להתקין אותו מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות? תודה מראש לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית ואני רוצה לצרף מחשב נוסף לרשת - למחשב יש אינטרנט נפרד והוא מרוחק ממני, אני רוצה להדפיס דרכו והעביר דרכו קבצים. יש אפשרות כזאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ברשותי הדגם בגרסא החדשה-לפי הוראות התצורה יש לבחור disable firewall אך זה אינו מבטל את הפיירוול מישהוא אולי מכיר את הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
מי שהוא יכול להסביר לי מה זה webos בהסבר פשוט יותר, קראתי באינטרנט עליו ולא הבנתי כל כך בבקשה אם משהו יכול להסביר לי אני ישמח
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי היום 1.5MB חיבור עם 128KB UP עם תשתית של כבלים וספק בזק בינלאומי ואני מאוד מרוצה אבל רוצה לשדרג את המהירות. מבחינת עלות הן זהות אבל יש לי התלבטות בין 2 החבילות הבאות: חבילת 2.5MB/250K שכוללת UP בקצב של 32K והורדה בקצב של 320K לעומת חבילת 3MB/156K שכוללת UP בקצב של 19K והורדה ב380K. השימוש העיקרי הוא לגלישה נטו, והורדת קבצים גדולים בפרוטוקול HTTP. שימושים נוספים אבל פחות שכיחים שליחת קבצים גדולים במייל, שימוש בתוכנות שיתוף, צפייה בסרטוני רשת ושימוש במשחקי רשת (WoW). על מה הייתם הולכים במקומי? יותר קורץ לי ה2.5MB בגלל שהUP גבוהה בצורה רצינית... אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן,לאחרונה נוסף מחשב חדש בבית (מחשב שני במספר) על הקיים מחובר מודם של b-fucos 270 שעבר שדרוג ל"ראוטר",אך הוא לא אמין,נופל לעיתים קרובות,וזה כשמחובר אליו רק מחשב אחד,לא רוצה לדעת איך הוא עם שניים. אז החלטתי לקנות ראוטר אמיתי,השאלה היא איזה? אני מחפש משהו אמין שיש לו תמיכה באינטרנט ויהיה קל להתעסק איתו,התקציב הוא 350 ש"ח. החיבור הוא מסוג ADSL בפס 2 מגה. **שכחתי לציין: עדיף ראוטר קווי,לא סומך על ההאבטחה של האלחוטי.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
היי לכולם. לאחר שהתייאשתי מספק האינטרנט הנוכחי שלי(אינטרנט זהב), שמתעקשים לטעון בכל פעם שאני מתקשר לתמיכה הטכנית שאני בכלל לא מופיע אצלם כמחובר(למרות שאני יכול לגלוש, אם כי במהירות איטית בצורה מחרידה). עשיתי השוואה אל מול חבר שמשתמש בנטויז'ן, ונמצא שכשנינו מורידים באותו זמן בביטורנט - בעוד שאצלי ההורדה בכלל לא מתחילה ונשארת על 0.0 לכמה שעות. הוא לאחר 3 דקות כבר הוריד ב80KB לשנייה! לאחר לילה שלם של 'הורדה', ההורדה הגיעה למהירות מקסימלית של 5.2KB לשנייה! מיותר לציין שהחבר סיים להוריד את הקובץ בשעה. מדובר בקובץ עם כמות משתפים מטורפת שנבחר בכוונה לשם בדיקת המהירות. כמו כן, מאתרים שבודקים מהירות נמצא שהאינטרנט שלי לא עובר את מהירות הISDN . כדאי גם לציין את הברור מאליו - כל הפו…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
-
יש לי ויסטא. למה זה קרה? התקנתי NETLIMITE 1.3 אולי בגלל זה? איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מנסה לשחק ב- BF2 ברשת (במשחק מול המחשב הכל עובד סבבה) המשחק נתקע מיד לאחר הכניסה לשרת כלשהו (עם העלאת המפה). סגרתי את הפיירוול בנורטון על המחשב בנתב שלי (B-Focus 312+) סגרתי את הפיירוול (NAT עם זאת מופעל) עדין המצב נותר בעינו (במקרה אחר השארתי את הפיירוול בנתב פעיל ופתחתי את הפורטים הרלוונטים ל-BF2 ע"י port forwarding ושום דבר לא השתנה) היכן יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מחובר באמצעות ראוטר בין שני מחשבים : XP ו- vist. המחשבים מחוברים ואין בעיית תקשורת בין השניים. יש משהו מוזר : בהצגת הרשת תחת network ב- vista, לא תמיד רואים את מחשב ה- XP ( למרות שהוא נגיש ). לדעתי, רואים את ה- XP רק כאשר ה- XP מודלק לאחר שעלה ה- Vista. האם מישהו ניתקל בתופעה ? יתכן וזה בעיה של כרטיס הרשת או באג בויסטה ?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הוא לקוח של אקטקום בכבלים, ורכש לאחרונה ראוטר מסוג WRT54GLוLinkSys. משום מה הוא הסתבך עם התקנת הרשת, ולא ברור לי אם אצליח להגיע אליו (לנסות) לסדר את זה. האם מישהו מכם מכיר בעיות בחיבור זה, והאם יש מדריך כלשהו שמסביר כיצד לבצע את החיבור? תודה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
היי חברה , יש לי כרגע אינרטנט 1.5 מגה של adsl ספקית נטויז'ן.. אני דיי מרוצה עד עכשיו , ואני משחק הרבה במשחקי רשת כגון פאר קראי - בשרתים בארץ עובד לי על פינגים סבבה , אבל בחול לא כולכך.. אחותי עכשיו קנתה מחשב נייד , היא לא משתמשת באינטרנט הרבה להורדות וזה , אבל היא תגלוש באינרטנט וכל זה , בזק מציע לנו במקום שנקנה רשת אלחוטית , שנוסיף כל חודש 10 שקל והם כאילו יביאו לנו את המודם , ואת הרוטר וכל זה , ואני צריך להוסיף עוד 5 שקל על כרטיס שאני יוכל לגלוש ברשת אלחוטית כי לאחותי יש את זה כבר מובנה במחשב נייד.. ועוד ניראה לי 7 שקל כל חודש תמיכה כי אני לא מבין הרבה בהגדרות וזה אז שיעזרו לי.. זה שווה??? כדאי להעלות את המהירות של האינרטנט או משהו? לקצב העלאה או הורדה יותר מהיר או משהו…
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני יודע html טוב אני יודע לעצב את האתר והכל אבל בסופו של דבר יש מסמך שצריך להעלות אותו לאינטרנט לאתרים שמאחסנים אותם איך אני עושה אתר שכולו מאוחסן על המחשב שלי שכל המסמכים נמצאים עליו. אשמח אם תעזרו זה מאוד יועיל לי.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
איך הראוטר הזה של Tp-link ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418198
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על FN+F5 מופיעה לי ההודעה הבאה: "unable to change state of 802.11 wireless radio. update the driver fir the wireless adaptor" כשאני לוחץ על אישור מופיע לי מסך שבו הוא אומר"the hardware wireless switch must be in the on postion to use the wireless radio" ניסתי להיכנס למאפיינים של הכרטיס דרך הדיוויס מנג'ר ושם להעביר לאלחוט מופעל ולסדר ככה שהגדרות צריכת החשמל יהיו הכי בזבזניות שרק אפשר אבל זה לא עוזר. בבקשה אני כבר עובד עצות עם הנייד הזה אני כבר חודש אין ובלי אינטרנט אלחוטי.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ואני מנסה לשתף קבצים ויש איזושהי בעיה... זה אולי בגלל שה-client for microsoft networks (פריט שלא מסומן ב-V במאפיינים של הראוטר) לא פועל? ואם כן איך אני גורם לו כן להיות מסומן? ניסיתי להסיר ולהתקין אותו מחדש הרבה פעמים וזה לא עזר... או שזו בכלל לא הבעיה? :s05: תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
התקנתי רשת אלחוטית בבית עכשיו יש לי נתב MSI RG54GS2 וההגדרות של ה udp וtcp הovernet(הפרוץ) צריכות להיות udp:5783 tcp:5773 עכשיו הוא אומר לי שהפורטים סגורים בגלל פיירול(אין לי כנראה שזה מהנתב) ואני לא יכול להוריד. איך אני פותח את הפורטים האלה? נסיתי דרך האתר של MSI אבל אין שם שום מקום לשינוי הפורטים בפיירול... מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-