רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה בשימוש בוירטואל סרבר יש לי קביצי אימג' שמוכנים להעלאה ופתיחה ואני לא יודע איך להעלות אותם ומה לרשום בשורת הפקודה. תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי PS3 נתב של D-LINK 524 מודם של בזק (כחול) אינטרנט של 012 מהירות 1.5MB (טוענים שכל הפורטים פתוחים) ובנתב ה-PS3 מוגדר על DMZ... ועדיין יש לי בלחץ אפשרות להתחבר לאינטרנט שלא לדבר על לשחק ברשת שזה מתנתק כל שנייה או לא מפעיל בכלל את המשחקים... אם מישהו יכול לעזור להציע עצה להמליץ המלצה או סתם להשתתף בצערי על המצב... זה יהיה נחמד... ושיהיה לכולם יום טוב...
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקופסאת מיתוג שתאפשר לי לחבר אליה זוג רשתות ובעזרת כפתור לעבור בינהם לחיבור רשת אחד, כלומר לבחור בין רשת א לרשת ב לפי בחירה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם , אז ככה - אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית כאשר הטווח בין המחשבים הוא 10-15 מטר אווירי כאשר יש קומה מפרידה בניהם (המחשב עם הראוטר נמצא בקומה העליונה - אם זה משנה? ) . הראוטר שאני חושב לקנות הוא edimax BR-6204Wg שאלתי - האם יש מצב שהטווח והבדל הקומה בין המחשבים יהרסו לי את התוכניות ? תודה לכולם ! ד"א - אם יש המלצות לדגם אחר של ראוטר אני אשמח לשמוע ( טווח מחירים של 250-350 ש"ח )
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום רב, אני הולך להיות עכשיו שנה בנגב ורציתי לדעת מה הפתרונות הכי טובים לטובת חיבור לאינטרנט. ובאופן כללי לגבי החיבור הסלולרי אם מישהו התנסה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000JCPD6U/nextag-tools-20/ref=nosim מחפש בארץ את הרכיב שבקישור אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום אני צריכך לבנות רשת ביתית אם שלושה מחשבים וראוטר מודם D-LINK 604+ יש לי כמה שאלות. 1.איך אני קובע IP קבוע לכול אחד מהמחשבים?ואיך אני יכול לקבוע את תווח ה-IP של הראוטר?(כלומר 100-200) 2.בכול אחד משלושת המחשבים יהיו את התוכנות הבאות. A.אימיול B.קאזה C.אי.סי.קיו. D.מסנג'ר E.סקייפ F.ומרידה(השאלה אם הפורטים שלה שונים משל האי סי קיו?) השאלה שלי איך אני יכול לפתוח לכול מחשב בנפרד פורטים לתוכנות האלה?ומה תווח הפורטים של כול תוכנה לקבלה ושליחת קבצים? אני יודע שיש בעיה אם תוכנות השיתוף ויש סיכוי לא רע שראוטר הקרוס בגללן ומכאן מגיעות עוד כמה שאלות האם אני יכול לקבוע לכול מחשב פס רוחב נפרד? אם כן איך אני עושה את זה בראוטר הזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית ואני הייתי רוצה לשתף תיקיות ויש תיקיות שאני גם רוצה לשתף אבל שיהיה נעולות על סיסמאות למשל כשאני הייתי פעם בבית ספר הייתי מחטת ברשת והיו תיקיות ברשת שכדי להיכנס אליהן צריך להקיש סיסמה אז אני הייתי רוצה לדעת איך אפשר לעשות את זה ולדעתי זה יהיה מצוין אם לעשות מדריך לאנשים שידעו את זה כי בטח אם יש רשת בבית ורוצים נגיד לשתף רק משהו בתיקיה ושרק הוא יוכל להיכנס אם סיסמה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני אחרי שעתיים שפעלתי לפי החוברת והתייאשתי!!! סה"כ מה שעשיתי עד כה: חיברתי את נתב והמודם. חיברתי בכבל את המחשב המרוחק לנתב חיברתי את המחשב שהיה מחובר עד היום לרשת לנתב. מכאן ואילך הסתבכתי עם מיליון ואחת כתובות IP. מבקש שתצילו אותי!!!!! אני רוצה הסבר כמו לילד הכי מטומטם בעולם (אל תדאגו אני לא אעלב), ממש אם אפשר שלב שלב מה ללחוץ ומה להקיש. אני מתחנן!!!!! תודה.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי! חיבור ADSL בזק אני מצליח להתחבר אך איני מצליח לצפות בדפי אינטרנט. אני מקבל דף עם הודעה "אין אפשרות להציג דף זה". תודה!
-
- 9 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם ,יש לי ראוטר ישן של Intel Express 8100 router האם הוא ישן מידיי או שהוא יכול לעבוד טוב תודה TZ
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
כשיותר ממחשב אחד מנסה להתחבר לרשת האלחוטית יש בעיה של קישוריות חסרה ו- Windows רומז על קונפליקטים עם כתובות IP. אני משתמש בראוטר שהוא גם מודם ADSL של Edimax. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש מבצע על נתב אלחוטי של חברת sweex כולל כרטיס רשת USB: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=1421 מישהו מכיר את החברה ויכול להמליץ ? תודה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אווקיי אז לפני כמה ימים קניתי ראוטר של LEVEL ONE מדגם FBR-1418TX בעקבות זאת הייתי צריך להחליף למודם רשת וקיבלתי מבזק את המודם של+ ECI 312 עכשיו המודם בנפרד בלי הראוטר פעול מצויין,אבל כשאני מחבר את הראוטר האינטרנט לא מתחבר . אין לי מושג איך ומה להגדיר,(חוץ מההגדרות הבסיסיות שהלכתי לפי הדף של הראוטר) . בבקשה תעזרו לי יש לי וינדוז אקספי עם סרביספאק 2
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
חג שמח, לאחרונה התקינו לנו סיבים בבית יחד עם ראוטר חדש. הראוטר מדגם innboxG68 בתקן AC לפי מה שאני ראיתי. לפני כן (האמת שגם עכשיו כי לא טרחו לנתק את התשתית הקודמת) השתמשנו בHOTBOX יחד עם MOCA שהיה מחובר לMINIFIBER בקומה העליונה שנותן אינטרנט סביר מינוס. את האות של הנתב החדש ניתן לקלוט בקומה שמעליו אבל רק שנמצאים בחדר שממש מעל החדר שבו יושב הנתב (בחדר הזה בקומה העליונה אני מודד 300MBS סימטרי ואם אני יוצא לחדר אחר אז בקושי 5MBS ועדיין עם פינג אפסי). שמתי לב שהנתב החדש לא משדר שתי רשתות בתדרים שונים אלא מחליט לבד (?) לאיזה תדר המכשיר יתחבר. יכול להיות שלא כל הנתבים תומכים בשידור שתי הרשתות באופן נפרד? (כלומר עם שמות שונים). בכל מקרה, מה הדרך הנכונה לשפר א…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לחברי הפורום היה לי אלקטל 510 גירסא 4,2,7 והפכתי אותו לראוטר, המודם התקלקל וקיבלתי מבזק גירסא 4,0,2,0 האם ניתן לשדרג לגירסא 4,2,7 ? אם לא איך הופכים אותו לראוטר? תודה יעקב
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נתב אלחוטי לכבלים , שלא קשה לחבר ולהתקין אותו במחיר של עד 350 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום נשמות.. יש לי מחשב אחד מחובר לאינטרנט ואחי הביא לי לא מזמן מחשב (מחבר שלו) ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט המרחק בין שני המחשבים הוא דיי גדול ולכן היחלטתי לקנות ראוטר אלחוטי אבל חוץ מהראוטר מה עוד צריך? (איך המחשב השני ידע שהוא הוא זה שהראוטר מדבר אליו)... והאם ביכלל זה אמין ראוטר אלחוטי זה הראוטר שאני מתכוון לקנות.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=95&CatCode=47 אם מישהו בא לו לעזור לי באיי סיי קיו אז זה עוד יותר סבבה 160695693 ***שני המחשבים עם ווינדאוס 98 (הכי טוב)...***
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! יש לי דירה בת 6 חדרים וברצוני לרשת את כולה ברשת חוטית שאלתי היא באיזה כבלים ממולמץ להשתמש? ואיך אני עושה את זה מבחינה פיזית? הבנתי שיש גידים לכל שקע רשת וגם בכבלים עצמם אבל לא הבנתי את הסידור של הגידים? אם אפשר קצת חומר על כל העניין וגם תמונות אני מאוד אשמח לכל עזרה שתגיע מאמרים תמונות מדרכים כל חומר שיש :-* בתודה מראש אביב
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
טוב, אז לפני כמה ימים (יום) נשרף לי הראוטר. אז קניתי ראוטר חדש של DIMAX. עכשיו יש לי בעיה קטנה. אני לא יודע איך להתקין אותו מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות? תודה מראש לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב נייד חדש ויש לי גם מחשב נייח הבאתי ראוטר די ישן של dlink 614+ על מנת להקים רשת אלחוטית כדי שיהיה לי גם אינטרנט בנייד יש לי איניטרנט בכבלים אז הבנתי שאני צריך להגדיר חייגן בראוטר נכנסתי והפעלתי שם את האפשרות של l2tp אם כל ההגדרות של השם משתמש והסיסמא, הנייד קולט את הרשת שהגדרתי ומזהה אותה אך משום מה גם בנייח וגם בנייד אין אינטרנט ואני לא מצליח להבין למה... האם יש משהו שאני מפספס , עוד משהו שאני צריך להגדיר? אם למישהו יש רעיון או פתרון אני ישמח אני לא כל כך מבין בזה ויכול להיות שעשיתי כמה דברים שלא צריך אז תודה מראש למי שיענה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אהלן,לאחרונה נוסף מחשב חדש בבית (מחשב שני במספר) על הקיים מחובר מודם של b-fucos 270 שעבר שדרוג ל"ראוטר",אך הוא לא אמין,נופל לעיתים קרובות,וזה כשמחובר אליו רק מחשב אחד,לא רוצה לדעת איך הוא עם שניים. אז החלטתי לקנות ראוטר אמיתי,השאלה היא איזה? אני מחפש משהו אמין שיש לו תמיכה באינטרנט ויהיה קל להתעסק איתו,התקציב הוא 350 ש"ח. החיבור הוא מסוג ADSL בפס 2 מגה. **שכחתי לציין: עדיף ראוטר קווי,לא סומך על ההאבטחה של האלחוטי.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
-
שלום. אני רוצה לחבר 2 מחשבים לרשת ביתית אל חוטית- לשתף ביניהם אינטרנט וקבצים. המרחק בין 2 המחשבים הוא כ-5 מטר עם קיר אחד בדרך. אני משתמש בחיבור עם חיגן לאינטרנט בכבלים אבל אולי אני אעבור לADSL בעתיד. אשמח לקבל הצעות לחיבור G ו Super G אם הפרש המחירים קטן יחסית. אני צריך גם כרטיס רשת אל חוטיי אחד לחיבור G ו2 לSuper G אלא אם בראוטר יהיה חיבור gigabit. בתודה מראש, מיכאל.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין זוגות הבאים: D-Link AirPlus G DI-524 Wireless Router מחיר 219 ש''ח D-Link AirPlus G DWL-G122 Wireless מחיר 115 ש''ח או Edimax Wireless Router BR-6204Wg מחיר 249 ש''ח Edimax 802.11g 54Mbps Wireless LAN PC Card EW-7108PCg מחיר 116 ש''ח השימושים הם רגיל גלישה וקצת הורדות, חשוב לי רק שיהיה יציב עד כמה שאפשר והמרחק שאני אשתמש בהם הוא כ-10-12 מטר. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-