עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by hiyal,

יש לי רשת שבנוייה מ3 מחשבים, שבניהם אני משתף גם כוננים. אני רוצה שבכוננים שאני משתף כדי שיוכלו להיכנס יצטרכו סיסמא, גם אם אפשר להגדיר שרק שתי המחשבים יוכלו להיתחבר לאותם מחשבים. בשיתוף שלי עכשיו אפשר להיכנס לכוננים אבל אפשר רק להעתיק משם אי אפשר למחוק או לשנות ואני רוצה שיהיה אפשר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  2. Started by yuvalkosh,

אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול אבל... אני זקוק לאתר אינטרנט המאפשר לי לאחסן בו קובץ גדול (500 מגה), כדי שאנשים שונים יורידו אותו מישהו יכול להמליץ לי על אתר כזה? או להפנות אותי לפורום מתאים לשאלה תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by aviv_g9,

שלום לכל חברי הפורום! יש לי דירה בת 6 חדרים וברצוני לרשת את כולה ברשת חוטית שאלתי היא באיזה כבלים ממולמץ להשתמש? ואיך אני עושה את זה מבחינה פיזית? הבנתי שיש גידים לכל שקע רשת וגם בכבלים עצמם אבל לא הבנתי את הסידור של הגידים? אם אפשר קצת חומר על כל העניין וגם תמונות אני מאוד אשמח לכל עזרה שתגיע מאמרים תמונות מדרכים כל חומר שיש :-* בתודה מראש אביב

4. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם יש לי בעיה בשיתוף ברשת שאני נכנס מהמחשב של אחי לשיתוף דרך ה My Network Place אין אפשרות להיכנס אליי אבל ממני יש אפשרות להתחבר אליו ... אז ככה פיירוואל של ווינדווס לא פועל וכמובן שום פיירוואל אחר... אחי מחובר לראוטר באופן אלחוטי אני מחובר לראוטר באופן קווי אמממ הראוטר הוא Edimax br-6204wg וזהו כעיקרון השבוע עבד האפשרות לשיתוף עד היום ושניהם כבר בדקתי על אותו Workgroup בתודה מראש[br]פורסם בתאריך: 5.06.2007 בשעה 00:42:35 וואלה עדיין אין תשובה ?מעניין בבקשה אנשים עזרה קטנה ..

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by NaRKoMaN,

מישהו יכול לתת לי איזה משהו מדריך סיכום או משהו שמסביר על ריבוי מעבדים בשרת של windows 2000? אני צריך דחוף לדעת את זה למבחן שיהיה לי היום

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by sharon515,

מבקש המלצה לראוטר תומך כבלים + חייגן l2tp + תמיכה בריבוי חיבורים של תוכנות p2p האם האדימקס 6204wg יתמוך במה שביקשתי תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by Armageddon1,

אם אני מפרמט את המחשב ומתקין מחדש את המערכת אז כל ההגדרות של הנתב ישמרו או צריך להגדיר מחדש ...?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  8. Started by shaysil,

מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לבנות לי רשת ביתית אלחוטית ומה טווח המחירים??? אני רוצה לחבר סה"כ 3 מחשבים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by HADBI,

שלום ברצוני להתקין realVNC - serber בלבד! במחשבים רבים, מבלי לעבור תחנה תחנה! ידוע שישנו ה- deplyment אבל ההתקנה איתו מדליקה את ה- server. וברצוני שהמשתמש ידליק את הserver ע"י דבל-קליק על האיקון רק בשעת ההשתלטות. ידוע גם שניתן דרך הרשת המקומית, שב- loggin יריץ את קובץ exe אבל אז המשתמש צריך להקיש בעצמו next-next ולסמן את כל ההגדרות. מה שלא מתאים. אשמח לרעיונות נוספים - כיצד לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by pixilated,

יש לי עכשיו אינרנט 750kb . אז למשל שאני פותח את ה-bitlord אז האינרנט זז לי לאט! השאלה שלי היא - למה?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  11. יש לי למחשב הנייד גם תחנת עגינה אשר מחוברת בחיבור קווי לראוטר. המחשב הנייד בעת העגינה מחובר גם דרך הכרטיס רשת החוטי לאותו ראוטר שהוא מחובר אליו גם באלחוטי. כתוצאה המחשב מקבל מאותו ראוטר 2 כתובת IP שונות. מה משמעות חיבור כזה? האם קו הרשת שהמחשב מקבל הוא כעת יותר גדול כי הוא מחובר בשני דרכים? האם יכול להיות ששני החיבורים בעצם יפגמו במהירות של אחד השני ואקבל בסופו של דבר חיבור יותר איטי? ברור לי שהאינטרנט לא יהיה יותר מהיר כי צוואר הבקבוק כאן הוא חיבור האינטרנט עצמו. האם יש טעם לטרוח לבטל את החיבור אלחוטי כל פעם שאני עוגן עם המחשב?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by danidino,

אהלן, כרגע יש לי נתב אלחוטי של 3COM (הזול שעולה 214 בזאפ) מחשב אחד בחדר שינה רגיל ומחובר אליו באמצעות כבל רשת. מחשב שני בממ"ד שבגלל חוסר יכולת להעביר את כבל הרשת דרך הקיר מתקשר עם הנתב בצורה אלחוטית. בתוך המחשב יש כרטיס רשת של level one. השאלה היא כזאת: לפי תוכנת כרטיס הרשת הsignal עומד סביבות ה42-57 אחוז. ועוצמת החיבור היא על 12-136 מגה (לרוב 18-24). אמנם חיבור האינטרנט לא מגיע ל12 אבל האם בכל זאת בגלל שזה 12 מתוך 54 החיבור יותר איטי? אם כן, אילו פתרונות יש? תודה.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by x-pac,

יש לי מחשב עם חיבור לאינטרנט בכבלים (הוט). אני רוצה לקנות מחשב נוסף וליצור רשת אלחוטית ביניהם, כולל חיבור לאינטרנט.המחשב השני יהיה בחדר אחר ואני לא רוצה להעביר כבלים אליו. מבקשת הצעה איך לעשות זאת.

14. יש לי שתי מחשבים בשתי קומות בחדרים שהם בדיוק אחד מעל השני ,יש נתב שיכול לעבוד טוב ככה ושהקליטה תיהיה טובה? האם עדיף שיש הפרשי קומות להשתמש בנתב חוטי?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by idoza,

שלום לכולם, התקנתי את הרשת האלחותית של בזק בביתי (רשת של שני מחשבים). הכל פועל נפלא רק שהעברת קבצים לוקחת שנים! מה יכולה להיות הסיבה? יכול להיות שזה בגלל שהמתאם רשת הוא USB? אולי בגלל שזה |USB1? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  16. אני רוצה לעשות רשת בבית שבה 3 מחשבים יהיו מחוברים ללא חוט ואחד המחשבים עם חוט. זה אפשרי? אם כן איזה ראוטר טוב יש?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  17. Started by tuvia,

קצת רקע: לפני חודש +- פירמטתי את המחשב, ולפני זה היה לי חיבור 750 קילובייט. כמעט ולא היו לי שום לאגים בוורקראפט ( משחק אסטרטגיה אונליין.. לא משנה ).. עכשיו לבעיה: שדרגתי לאחר הפירמוט לחיבור 1.5, והיו לי אך ורק לאגים מאז, משחק אחד בלי לאגים לא היה לי !!! מה לעזאזל הבעיה ?!? זה לא אמור לטוס לי עכשיו שהכפלתי א ת המהירות ?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  18. י שלי מודם סמסונג AHT-E300 והוא משמש כראוטר גם הוא מתחבר לנתב (SWICH) ופתחתי פורטים והאימיול עשה לי HIGH ID עכשיו עבר יום אחד והכל שוב חזר ל LOW ID ... מישהו יכול להסביר לי למה? גם שמתי אותם ברשימה של הפיירוול וזה לא עוזר... :\

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  19. שלום האם יש למישהו הדרכה בעברית איך למנוע דואר זבל ב outlook expres ? תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  20. Started by athi,

אני רוצה ליקנות רשת אלוטית אבל אומרים שלמי שיש רשת אלחוטית לא יכול לשחק במשחקי רשת(fifa07) האים זה נכון ומה אפשר לעשות

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  21. Started by polip,

יש לי שני מחשבים ברשת ICS כשאחד מהם הוא הראשי שמחובר לאינטרנט והשני מישני מחובר לראשי ע"י כבל מוצלב. רציתי לדעת איזה הגדרות פירוול ואנטי ווירוס צריך. הבנתי שבראשי הפירוול צריך להיות רק כלפי החיבור לאינטרנט ומנותק כלפי החיבור למשני. אבל מה קורה במשני? האם צריך פירוול בכלל או שהפירוול בראשי מגן עליו גם כן. ומבחינת אנטי ווירוס יש לי את הINTERNET SECURITY 6 של קספרסקי האם אני צריך להפעיל את כל החבילה במשני כולל אנטי האקר, POPUP,WEB וכו'... או שצריך רק את האנטי ווירוס הרגיל ואת כל שאר השרותים אני מקבל מהאנטי ווירוס של הראשי??

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  22. Started by shashkavil,

שלום אנשים לאחר המלצות חמות בפורום קניתי היום linksys 54gl. חיברתי אותו כפי שמוסבר וכעת המצב הוא כזה: אני מחובר דרך חייגן לכבלים. המחשב השולחני שלי מחובר לראוטר בצורה קווית ומאפשר גלישה חלקה באינטרנט. המחשב הנייד שלי מחובר לנתב האלחוטי עם עוצמת קליטה מקסימלית אבל כאשר אני מנסה לפתוח דף אינטרנט אני מקבל הודעת "The page cannot be displayed". אני ממש לא יודע מה לעשות. מבקש עזרתכם תודה, טל

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  23. Started by bajack,

אני מעוניין לשתף קבצים ומדפסות במחשב שאני מתחבר אליו באמצעות VPN, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי איך עושים זאת. כמו"כ אם מישהו יוכל לומר אין מגדירים בראוטר אלחוטי שכל החיבורים הנכנסים יופנו למחשב מסויים והוא יטפל בהם (עבור ה VPN, כמובן). וכן, איך אפשר להגדיר VPN בחיבור ADSL שה ip משתנה בכל חיבור? תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  24. Started by jackofalltrades,

אני משתמש בראוטר מסוג BR6104 של חברת Edimax ואני ממש לא מרוצה מהביצועים שלו; תעבורת הנתונים בתוך הרשת הפנימית איטית להחריד, לאחר שימוש בתוכנה לשיתוף קבצים הוא הופך איטי מאוד בכל תעבודה שהיא, ממשק שממש לוקח את הזמן עד שהוא עולה ורק ריסט שלו (וניתוק מהרשת) מסדר (זמנית) את הבעיה. זהו הנתב השני מאותו סוג שאני משתמש בו ושמתי לב שה"מאפיינים" הללו היו קיימים בשניהם. נמאס לי והחלטתי לעבור למשהו יותר איכותי. אני מוכן להוציא עד 500 שח. אני מבולבל מכל הדגמים של החברות השונות, יש אחד ספציפי שכדאי לי לרכוש? למרות שכרגע כל ארבעת המחשבים שלי מרושתים, ההעדפה שלי היא לנתב אלחוטי (שמן הסתם יכיל גם יציאות חוטיות).

• 2 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים