רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך לרכוש לאישתי למשרד נתב אלחוטי על מנת לתמוך ב-2 מחשבים (נייח ונייד). בבית יש לי DLINK דגם 614+ אבל הוא נדפק :-[.... אבל עדיין יש לנו את הכרטיס PCMCIA שהיינו מחברים לנייד על מנת להתחבר לרשת בבית. הבעיה עם ה-DLINK היא שלא הצלחתי לחבר מחשבים עם כרטיס רשת אלחוטי שאיננו של DLINK. הייתי מעוניין לקבל המלצות על נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי. האם כרטיס רשת בחיבור USB יהיה מספק? המחשב משמש לגלישה בלבד. תודה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אנשים לאחר המלצות חמות בפורום קניתי היום linksys 54gl. חיברתי אותו כפי שמוסבר וכעת המצב הוא כזה: אני מחובר דרך חייגן לכבלים. המחשב השולחני שלי מחובר לראוטר בצורה קווית ומאפשר גלישה חלקה באינטרנט. המחשב הנייד שלי מחובר לנתב האלחוטי עם עוצמת קליטה מקסימלית אבל כאשר אני מנסה לפתוח דף אינטרנט אני מקבל הודעת "The page cannot be displayed". אני ממש לא יודע מה לעשות. מבקש עזרתכם תודה, טל
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מבקש המלצה לראוטר תומך כבלים + חייגן l2tp + תמיכה בריבוי חיבורים של תוכנות p2p האם האדימקס 6204wg יתמוך במה שביקשתי תודה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת המחוברת ברשת. אני מצליח להדפיס מכל המחשבים המחוברים אבל וינדוס ויסטה לא מצליח לבדפיס למרות שהוא מזהה את המדפסת ברשת. כשאני כותב לו בתיבת ההדפסה FIND PRINTER הוא רושם לי THE ACTIVE DIRECTORY DOMAIN IS CURRENTLY UNAVILABLE מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אין מגבלת תקציב... מחפש את הנתב עם הקליטה הכי טובה + העברת נתונים הכי מהירה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
כיצד ניתן בנתב הנ"ל להקצות רק רוחב פס מסוים לאחד הצחשבים ברשת?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ויש לי בו כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/g מה אני או איך אני אמור להתחבר לאינטרנט בעזרתו? אנטנה או נתב? אמרו לי שאני צריך נתב אלחוטי,אם אני צריך נתב אלחוטי על מה מומלץ ללכת? עד 350 ש"ח בתודה מראש, רועי
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אהלן.. יש לי בעיה שאני לא שולח נתונים ולא מקבל נתונים.. האינטרנט מתחבר לי הכל טוב ויפה, למשך חצי שעה בערך אני יכול לגלוש ברשת ולפתוח מיילים וכד', ולאחר מכן החיבור פשוט מת. אם אני מפעיל מחדש את המחשב אז שוב פעם יש לי חלון של חצי שעה ואז זה שוב חוזר על עצמו. זה התחיל אתמול בערב שנכנסתי לאיזה אתר מפוקפק להוריד סריאל והוא נתקע לי ומאז החיבור לא עבד בכלל. ניסיתי לעשות שחזור מערכת וזה לא עזר, הקלדתי את הפקודה הבאה ב-CMD netsh winsock reset catalog ואחרי שהפעלתי את המחשב החיבור התחיל לעבוד ואחרי זה זה חזר על עצמו כל פעם אחרי חצי שעה. דיברתי עם נציג שירות והוא אמר שכנראה אני צריך לפרמט את המחשב. מישהו מכיר את הבעיה ומכיר דרך לפתור אותה ללא פירמוט? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברצוני לקנות את הנתב של אדימקס דגם BR-6204wg, מה אתם אומרים עליו? הוא עושה בעיות?(הרשת שלי בבית אינה אלחוטית..) האם עדיף לקנות אחר ואם כן אז איזה?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
האם קיים כזה דבר? אני מחפש משהו זול ותומך OSX. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לא מצליח להתחבר עם הנתב הזה לאינטרנט בכבלים, ניסיתי בlt2p ובpptp עם השמות של השרתים של א"ז בלי הצלחה ניסיתי גם הכנסת הכתובות שהוא מקבל בהתחברות אוטומטית וגם לא יצא כלום אני רואה את המודם של הכבלים (הוא מקבל כתובת 172) אבל הוא לא יוצא החוצה לאינטרנט (בהתחברות הוא אמור לקבל כתובת 82 אם אני לא טועה..) אם למישהו יש רעיון, הצעה או טלפון של קוסם טוב, אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
נניח ויש לי רשת מחשבים מבוססת נתב בת 10 מחשבים, כל מחשב מריץ XP PRO SP2. עכשיו, אני רוצה ליצור מצב בו חומר מסויים (לא כל הספריות והקבצים) המשותף ברשת (ספריות וקבצים) יהיה נגיש רק מ-3 מחשבים מתוך ה-10, כל זה ללא פגיעה בגישה לרשת האינטרנט ולמדפסת המשותפת מכל עשרת המחשבים. לדוגמה, ברשת משותפים קבצים XY ו-Z, אני רוצה ליצור מצב שלקבצים X ו-Y תהיה גישה מכל המחשבים אבל לקובץ Z תהיה גישה רק מ-3 מחשבים מתוך ה-10. אפשרי?, איך? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 17.12.2007 בשעה 13:58:48 טוב, אז עשיתי מחקר, והדבר אפשרי, למען חיפוש עתידי של מהן דהוא ה"הקפצה הזאת".לכל ספרייה שרוצים לשתף בצורה סלקטיבית מוסיפים את סימן הדולר ($), התוצאה, הספרייה משותפת בצורה נסתרת, זה אומר שלא ניתן לגשת אליה בשו…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש אצלי איזה בעייה שמשגעת אותי. (אני חושב שזה התחיל אתמול) אז ככה, יש אצלי רשת של שלושה מחשבים עם ראוטר. כמעט על אתר שאני מנסה להכנס אליו מראה שגיעה שלא ניתן להציג את הדף. זה קורה כל הזמן. זה גם מראה במן טעינה ממש קצר לדף, כאילו שהאינטרנט לא מחובר אבל האינטרנט בסדר לפעמים אחרי שאני עושה כמה פעמים ריפרש לדף זה עולה בסדר דרך אגב, הבעייה גם בפיירפוקס וגם בIE. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ראוטר באזור קצת בעיתיי מחשב אחד יושב בקצה הבית מחשב שניה ישב ביחידה דיור לא בעלת קיר משותף לבית והמודם יושב כרגע בחדר שלא יהיה בו מחשב עכשיו לחדר הקרוב אני פשוט משחכתי כבל גם ככה לא רואים אותו הבעיה זה ליחידה דיור שנמצאת מחוץ לבית איזה ראוטר אתם ממליצים לי כי ניסתי את הTP-Line TL-WR541G אם כרטיס רשת USB TL-WN321G והאות היה נמוך יש ראוטר וכרטיס רשת שיותר כדי לי לנסות או שכולם יתנו לי את אותו אות לערך?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי נתב עם 2 מחשבים בבית.המחשב עם הנתב עובד רק עם חיגן.בלי הוא לא עובד למה? ובמחשב השני עם הכרטיס רשת הוא עובד תמיד
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי בעיה להתחבר לשרת הכי טוב היום DONKEY SERVER NO 2 זה תיאור הבעיה מהLOG Error DonkeyServer No2 (62.241.53.16:4242) - Connection refused. Your IP is currently blacklisted. יש פתרון לזה? למה אני לא יכול פתאום להתחבר לשרת הזה?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש כזה דבר (כותרת). המחשב המארח הוא VISTA ULTIMATE, המתארח XP PRO. רשת מסוג ICS. עוד דבר, כאשר אני משחק במשחק מסויים, וביינתים במחשב השני ברשת, גולשים באקספלורר, קופצים לי הפינגים לשמיים.. זה המשחק היחיד שזה קורה לי.. בשאר המשחקים אין קפיצות פינגים במקרה הזה.. האם אני אפתח פורטים מסויימים שקשורים למשחק, זה יכול לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
טוב, אז לפני כמה ימים (יום) נשרף לי הראוטר. אז קניתי ראוטר חדש של DIMAX. עכשיו יש לי בעיה קטנה. אני לא יודע איך להתקין אותו מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות? תודה מראש לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אוקיי אז אחרי שלקחתי תעצה שלכם והלכתי להחליף מודם ל600 e (זה שמתחבר לחשמל ישירות לא דרך המחשב) אני בא משחק לי יום יומיים במחשב ושוב פעם הבעיה המחרפנת חוזרת ומכה בי שנית,עכשיו המודם לא יוצא מסינכרון אלה נשאר רגיל ואני צריך שוב פעם לחזור לחייגן ולהתחבר,זה מחרפן זה משגע ולי אין מושג קלוש מה לעשות. תעזרו לבן אדם שלא יודע כבר מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ברשותי הדגם בגרסא החדשה-לפי הוראות התצורה יש לבחור disable firewall אך זה אינו מבטל את הפיירוול מישהוא אולי מכיר את הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להתקין Web Access על המחשב שלי ע"מ שאוכל להתחבר לאאוטלוק שלי מכל מקום? 1. האם Web Access עובד רק עם שרת Exchange? 2. אם יש לי חשבון POP3 רגיל - האם אוכל להתקין Web Access ע"מ שאוכל לצפות בו (וכמובן גם בפגישות, אנשי קשר וכו')? 3. האם ניתן להתקין WebAccess על WinXP רגיל או שצריך Server? תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קיבלתי מבזק מודם שהוא כזה גדול וכתוב עליו: Eci b-focus router 312+ עכשיו אני רוצה לבטל את הפיירוול שלו . איך עושים את זה?? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מתעסק עם זה יותר מידיי זמן בקישור הזה צרפתי http://static.tigerdirect.com/pdf/Asus_P5WDH-Deluxe_WiFi_Manual.pdf את המדריך אני מתעסק עם זה כבר יותר מחודש ולא הצלחתי עדיין להגדיר את המחשב כך שישמש לי כאלחוטי ל leptop
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי כל כך איפה לפתוח את זה, בכל מקרה הרצתי חיפוש ולא מצאתי. אני מחפש תוכנה שיכולה להגדיר כמה אחוזים מהאינטרנט יקבל מחשב א' וכמה יקבל מחשב ב' שמחוברים ברשת (יש לי אינטרנט 1.5 מגה והכוונה שלי זה לתת את רוב המהירות של האינטרנט למחשב אחד וקצת למחשב השני).. מקווה שזה אפשרי... שבוע טוב, תודה רבה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
^ אם אפשר לכוון אותי - זה יהיה נהדר . תודה .
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-