רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שלום היתה לי רשת ביתית לאחר פירמוט הכל נעלם , יש לי Norton Internet Security 2003 , בעבר הפשרתי משהו וזה עזר להקים את הרשת רק שאני לא זוכר איך מאשרים שיתן לי להקים רשת ביתית תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אז ככה, שאלה שלא הצלחתי לענות כבר הרבה זמן. כידוע הראוטרים שנמכרים סובלים מבעית איטיות האינטרנט בזמן שתוכנות ה P2P פתוחות. לדוגמא ה Linksys WRT54GL שלמרות הגדלתי לו החיבורים (עם קושחה של TOMATO) עדיין הוא סובל מבעיות, לדוגמא כשאני נותן אפלוד מקסימלי שאר האינטרנט מנוטרל .(ללא התערבות QOS) כל הבעיות שיש בראוטרים האלה לא קיימות עם האלקטל 510 בתצורת נתב. אני נותן אפלוד מקסימלי ואני יכול לגלוש באינטרנט ואני לא מרגיש שום איטיות. רציתי לקבל הסבר למה האלקטל 510 יותר טוב ל P2P? תודה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי ראוטר TP-LINK, איתו אין לי ממש בעיה, הבעיה מתרחשת עם הכרטיס רשת שמחובר למחשב השני- כל כמה דקות הוא מתנתק - אני רואים את רמת הקליטה באפס, התוכנה מראה שהוא התנתק לגמרי ואחרי כמה שניות הוא מתחבר שוב... וחוסר חלילה.. מה אפשר לעשות כדאי לפתור את זה? הבעיה הזאת לא קרתה עד לפני שבוע-שבועיים, כשקנינו אותו , ביחד עם הראוטר, הכול פעל בסדר... יש לי שאלה נוספת: כשאני מגדיר אייפי סטטי דרך הראוטר, איזה כתובות DNS כאשר בבקרה של הראוטר כתובת ה DNS מראה X , אבל כשאני בודק בחלון הדוס (ipconfig /all) זה מראה לי כתובות אחרות לגמרי.. יכול להיות בגלל העובדה שהגדרתי כבר כמה פעמים ומחקתי זאת מסיבות שונות ואז שמתי כתובות אחרות? ואגב יש לי בעיות איטיות בזמן האחרון, יכול להיות בגל…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי חברה אני צריך עזרה בלהגדיר ראוטר אלחוטי של אדימקס למודם כבלים של נטוייז'ין אשמח לקבל עזרה או לקבל מדריך בשביל להגדיר תודה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אהלן חברה, רציתי לדעת איזה ספק אינטרנט הוא הכי מומלץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש צורך בממיר מדיה מיצרן מסוים? מתאם sfp יש לי שבזק סיפקו לי.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום נשמות.. יש לי מחשב אחד מחובר לאינטרנט ואחי הביא לי לא מזמן מחשב (מחבר שלו) ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט המרחק בין שני המחשבים הוא דיי גדול ולכן היחלטתי לקנות ראוטר אלחוטי אבל חוץ מהראוטר מה עוד צריך? (איך המחשב השני ידע שהוא הוא זה שהראוטר מדבר אליו)... והאם ביכלל זה אמין ראוטר אלחוטי זה הראוטר שאני מתכוון לקנות.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=95&CatCode=47 אם מישהו בא לו לעזור לי באיי סיי קיו אז זה עוד יותר סבבה 160695693 ***שני המחשבים עם ווינדאוס 98 (הכי טוב)...***
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי ראוטר שאליו מחלובר מודם. ויש לי שתי מחשבים שמחובירם לראוטר, אחד חוטי ואחד על חוטי, איך אני מגדיר את האבטחה לרשת שלי ואת שיתו, הקבצים. לא מצאתי מדריך מתאים זה רק לחוטי ועל חוטי. אבל אצלי זה גם וגם. תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית. איך אני יכול לחבר את המדפסת כך שכל אחד בבית יוכל לשלוח לה עבודות הדפסה? תודה
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום אני צריכך לבנות רשת ביתית אם שלושה מחשבים וראוטר מודם D-LINK 604+ יש לי כמה שאלות. 1.איך אני קובע IP קבוע לכול אחד מהמחשבים?ואיך אני יכול לקבוע את תווח ה-IP של הראוטר?(כלומר 100-200) 2.בכול אחד משלושת המחשבים יהיו את התוכנות הבאות. A.אימיול B.קאזה C.אי.סי.קיו. D.מסנג'ר E.סקייפ F.ומרידה(השאלה אם הפורטים שלה שונים משל האי סי קיו?) השאלה שלי איך אני יכול לפתוח לכול מחשב בנפרד פורטים לתוכנות האלה?ומה תווח הפורטים של כול תוכנה לקבלה ושליחת קבצים? אני יודע שיש בעיה אם תוכנות השיתוף ויש סיכוי לא רע שראוטר הקרוס בגללן ומכאן מגיעות עוד כמה שאלות האם אני יכול לקבוע לכול מחשב פס רוחב נפרד? אם כן איך אני עושה את זה בראוטר הזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
י שלי מודם סמסונג AHT-E300 והוא משמש כראוטר גם הוא מתחבר לנתב (SWICH) ופתחתי פורטים והאימיול עשה לי HIGH ID עכשיו עבר יום אחד והכל שוב חזר ל LOW ID ... מישהו יכול להסביר לי למה? גם שמתי אותם ברשימה של הפיירוול וזה לא עוזר... :\
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר לאינט' עם מודם Usb והמחשב השני מחובר אליו עם כבל רשת שניהם וינדוס xp pro אני מגדיר רשת בשניהם והכל עובד שיתןף קבצים ואינט' בשניהם. אחרי שאני מכבה אותם הם שוב לא מחוברים ביניהם יש סימן קריאה על החיבור וכלום לא עובד. לא משנה אם אני עושה תקן או ipconfig renew כלום. רק אם אני מריץ שוב על שניהם את אשף הגדרת רשת ביתית זה עובד שוב ואז שמכבים אותם שוב לא עובד. מה הסיבה??? איך לתקן?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הגדרת כתובת IP בכרטיס רשת : IP SUBNET MASK DEFAULT GATEWAY כניסה לממשק http://IP:PORT קוד: תתקשרו ל 012 ותשאלו למה לא נותנים לכם את הקוד Enjoy ! More info: oldstar02@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
מאתמול בערב 9 ככה המודם מתחיל לצאת מסינכרון כל כמה שעות אם אני מוציא מהחשמל לכמה דקות זה מסתדר לפעמים זה גם חוזר לבד אזור צפון למישהו זה קרה גם ? מודם Thomson tcm425
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר מסוג BR6104 של חברת Edimax ואני ממש לא מרוצה מהביצועים שלו; תעבורת הנתונים בתוך הרשת הפנימית איטית להחריד, לאחר שימוש בתוכנה לשיתוף קבצים הוא הופך איטי מאוד בכל תעבודה שהיא, ממשק שממש לוקח את הזמן עד שהוא עולה ורק ריסט שלו (וניתוק מהרשת) מסדר (זמנית) את הבעיה. זהו הנתב השני מאותו סוג שאני משתמש בו ושמתי לב שה"מאפיינים" הללו היו קיימים בשניהם. נמאס לי והחלטתי לעבור למשהו יותר איכותי. אני מוכן להוציא עד 500 שח. אני מבולבל מכל הדגמים של החברות השונות, יש אחד ספציפי שכדאי לי לרכוש? למרות שכרגע כל ארבעת המחשבים שלי מרושתים, ההעדפה שלי היא לנתב אלחוטי (שמן הסתם יכיל גם יציאות חוטיות).
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אין מגבלת תקציב... מחפש את הנתב עם הקליטה הכי טובה + העברת נתונים הכי מהירה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
האם יש דרך לרשת ולשתף אינטרנט בין 2 לפטופים (שאחד מהם מחובר למודם כבלים בכבל רשת) באלחוט ללא צורך בנתב?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום יש לי שני שאלות קטנות בקשר לחיבור נכון בין מתג לראוטר... 1. את המתג אני מחבר לראוטר בכבל רשת מוצלב או רגיל? 2. זה לא משנה לאיזו כניסה אני מחבר בראוטר את המתג? זהו..זה כול השאלות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר שיש לו ראוטר, מודם חיצוני ו2 מחשבים שהוא רוצה לחבר אליו. בהתחלה הרשת הוגדרה כרשת אלחוטית, עקב סיבות טכניות הם רוצים לעבור לרשת חוטית. הכבל קיים. עכשיו, מישהו יכול להסביר לי איך מגדירים את זה? הסתכלתי בסטיקי, אבל אצל חבר שלי בnetwork connections יש רק LAN, ובסטיקי יש שתיים... אז אני צריך קצת עזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי עכשיו שני מחשבים בבית אחד מהם מחובר לאינטרנט , והשני לא , אני רוצה לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט מה אני צריך כדי לעשות את זה , ואם יהיו לי בעיות שונות שקשורות ברשת כמו העברת קבצים וכו' ? (ואם יש עוד בעיות שעלולות להיווצר כתוצאה מהרשת ) תודה רבה לאנשים שעוזרים !!!!
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך למצוא מאכסן לאתר שפונה בעיקר לציבור ברחבי אירופה (מספרד במערב ועד רוסיה במזרח, למעשה כל אירופה חוץ מבריטניה). האם זה נכון שכדאי לי לעשות זאת על שרתים שממוקמים באירופה ? מישהו יודע אולי באיזו מדינה זה הכי כדאי ? או אולי המלצות למאכסן ספציפי ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום רב יש לי ראוטר של SIEMENS SL2-141 שמחוברים אליו שני מחשבים איך אני יכול להעביר קבצים בין שני המחשבים? יש מדריך? *חיפשתי מדריכים בדביק אבל אני לא מבין כ"כ במושגים, אשמח אם תתנו לי לינק ישיר תודה מראש עומרי
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקופסאת מיתוג שתאפשר לי לחבר אליה זוג רשתות ובעזרת כפתור לעבור בינהם לחיבור רשת אחד, כלומר לבחור בין רשת א לרשת ב לפי בחירה.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי איזה משהו מדריך סיכום או משהו שמסביר על ריבוי מעבדים בשרת של windows 2000? אני צריך דחוף לדעת את זה למבחן שיהיה לי היום
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-