רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות בעתיד הקרוב סוויצ' 10/100, המלצות הערות והארות על חברות ודגמים התקבלו בברכה.
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי WIN2K מחובר לכבלים בUSB , כשהיה מודם 56K השיתוף עבד בסדר, לא שיניתי שום הגדרות של הרשת ואחרי התקנת הכבלים כבר אין שיתוף... אני משתמשת בתוכנה winroute מה יכולה להיות הבעיה? תודה, חציל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב להתחבר אליהם ורציתי לדעת: 1. לאיזה מהירויות הורדה אתם מגיעים אצליהם (בארץ ובחו"ל)? 2. איך הפינגים במשחקים אצליכם (שוב, בארץ ובחו"ל)? 3. איך השירות שלהם? 4. האם יש תקלות שמונעות גישה לאינטרטנט או שמאיטות את הגלישה לעיתים קרובות? תודה רבה לכל מי שיענה לי על שאלות אלו.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה אנשים , אחותי משגעת לי תמוח על זה שהיא רוצה תאינטרנט כל דקה > אז בסוף מצאתי פתרון . אני רוצה להקים רשת ביתית בין שני מחשבים ולחבר אותם ואת המודם ADSL לאב שמעתי שאפשר לעשות אתזה ע"י פריצת המודם ושידרוגו אני משתמש ב WIN XP PRO ובשני המחשבים יש כרטיס רשת רציתי אב כי אז גם במקרה ואבא שלי ירצה לחבר את הנייד אז יהיה מקום הבעיה שלי היא : איך אני עושה את זה , אילו חלקים אני צריך , יש המלצות , והאים זה יוריד לי מהמהירות משחקים והורדה ברשת במקרה ושנינו נהייה משתמשים באינטרנט באותו זמן ואים כן אני יכול להגביל לה תרוחב פס או משהוא כזה ? בתודה מראש נדב , Nas
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש אשרות לקחת מחשב ישן (100MHZ לדוגמא) לשים בו כמה כרטיסי רשת ולהשתמש בתוכנה כדי להפוך אותו ל SWITCH, אם כן אז באיזו? ובאיזה OS?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני יכול להגביל את שיתוף האינטרנט רק למשתמשים מסויימים ברשת הביתית ? יש 4 מחשבים עם WIN XP מחוברים בעזרת HUB ואני רוצה למנוע משניים מהם גישה לאינטרנט, חיפשתי את המאפיין של "הרשאות" (permissions) שקיים בשיתוף קבצים רגיל אבל לא מצאתי. נ.ב אם זה עוזר שני המחשבים שאני רוצה למנוע מהם את הגישה נמצאים ב WORKGROUP אחר. זה יעשה את העבודה ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בבית 3 מחשבים שמחוברים ב ICS ל ADSL . לכל מחשב מוגדר להשיג IP באופן אוטומטי . אני רוצה להגדיר למחשבים (לא זה שמחובר למודם) , IP קבוע. הבעיה היא שברגע שאני נותן IP קבוע המחשב לא מתחבר לאינטרנט למרות שהוא כן מתחבר לרשת הביתית. עזרה בבקשה, גיל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקשר לשרתי משחק, ברור ששרתים בישראל יהיו הכי מהירים אבל אם אני רוצה לשחק בחו"ל, באיזה יבשת כדאי לי לבחור? וכנ"ל לגבי בטלנט, יש שם כמה אפשרויות, אסיה, אירופה, ארה"ב מערב, ארה"ב מזרח.. תודה
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שמעתי שמסתובב ברשת כלי GUI לניהול features מתקדמים במודם של alcatel כגון ניהול ה firewall וה nat אשר מספק פונקציונליות רחבה יותר מזו שקיימת בממשק web של המודם. מישהו אולי ניתקל בכלי זה ויודע היכן ניתן להוריד אותו?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי שהצלחתי לתקשר בין שני מחשבים בעזרת כבר Parallel. כיצד אני מגיע ממחשב אחד אל התיקיות והקבצים במחשב השני? אינני מוצא גישה (אולי הגדרתי משהו לא נכון...). המחשב המארח (בו נמצאים הקבצים) עם WIN98 והשני, שמנסה לגשת, עם WINXP. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפני כקצת יותר מחצי שנה עברתי לadsl אצל אינטרנט זהב. עד לפני כמה שבועות הייתי מוריד הכל ממש מהר (ממוצא של מעל 150kb) בזמן האחרון המהירות המקסימלית שלי היא לא יותר מ50kb למרות שעדיין לא יצרתי קשר עם אינטרנט זהב לפי דעתי הבעיה נמצאת אצלי. לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ושום דבר לא זז (לא רק באינטרנט. המחשב היה מעוד איטי) שהעלתי את ה task manger רעיתי שתוכנה שנקראת save now משתמשמת ב 96% מה cpu שלי. אחרי הפסקתי אותה ומחקתי כל זכר ממה שמצאתי ממנה המחשב תיפקד כמו שצריך ואפילו מהירות האינטרנט השתפרה קצת. אני דיי בטוח שיש איזה תוכנה על המחשב שלי שאוכלת לי חצי מהbandwith. הבעיה היא שאני לא יודע איך לאתר אותה וב prosess tab שב task manger אני לא יודע מה חצי מהדברים כי הם כולם מין ש…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני מגדיר בווינדוס ME חיבור בין שתי מחשבים ע"י חיבור של כבל כמו כבל של מדפסת?? לי ישמערכת הפעלה ME ולמחשב השני מערכת הפעלה windows 2000
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עושה הפקודה ?Netstat ולמה כשאני מקיש אותה אז החלון מייד נסגר לי אין דרך שהחלון ישאר פתוח בלי שזה יסגור אותו?
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
נגיד מישהו פורץ לי ואני רואה לו את האיפי, יש אתר שנותן על האיש מידע עם מקישים את האיפי חוץ מספק נגיד איך קוראים לאיש שפרץ ולחשבון משתמש שלו, אם יש כזה זה יהיה טוב וד"א זה חוקי דבר כזה?
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המממ ..... יותר ענייני מהכותרת אי אפשר להיות . אין לי כוח ( חשק ועוד כל מיני ביטוים ) לאפס אותו ולהגדיר אותו מחדש , כי יש פה איזה 4 מחשבים על המודם הזה , ואני רוצה לנסות איזה משו , אבל אני לא זוכר את הסיסמא ...... הצילו ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ל012 היו כנראה בעיות של עומס על רוחב הפס שלהם אז מה הפתרון שלהם? לפגוע בצרכן כמובן! הם פשוט הגבילו את מהירות ההורדה דרך תוכנות P2P כמו קאזה ושאר התוכנות למהירות זעומה של 15% מרוחב הפס! זאת פשוט חוצפה וחייבים לעשות משהו נגד זה. הנה הוכחה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2015154,00.html כל מי שיש לו מה להגיד בעניין שיכתוב את דעתו כאן! אי אפשר לתת לדבר הזה להימשך! אם הם נתקלים בקשיים כספיים אז שידפקו מישהו אחר! לדעתי צריך לתת לאנשים לחתום על עצומה שאומרת שאם עד לתאריך מסויים הם לא מבטלים את הרעיון המטופש הזה אז כולם מתנתקים מהם!
-
- 41 תגובות
- 5k צפיות
-
-
כרגע ראיתי שתבל מתחילה לשווק אינטרנט מהיר ! סוף סוף : הידיעה: http://www.cables.org.il והכתבה: http://www.ice.co.il/article.asp?catId=4&pgId=31964 עכשיו, הבנתי שב ADSL כשנותנים מודם חינם הוא USB. האם גם המודם של הכבלים שמקבלים בחינם (המבצע של 012) הוא מודם USB ??? אם כן, אפשר לבקש אחר? בתודה, sgsg :smoke:
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שבוע הבא אני בטוח מזמין, סגור!! (ישר אחרי שאני מפרמט, ומתקין 2000 pro מחדש...) אז שאלותי אליכם הן: קיבלתם כרטיס רשת? איזה מודם התקינו לכם? האם ניתן לבחור? תוך כמה זמן מההזמנה התקינו לכם תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שאנשים רוצים לדעת מהירויות והכל. כל שאלה תשאלו ואני אעשה לכם בדיקה. אני יכול לעשות תמונות של המודם. תשאלו, אם מעניין אותכם.
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אנשים , אני בבעיה רצינית . אני צריך להעביר קבצים מהמחשב הנייד של חבר שלי למחשב שלי . קישרתי בין 2 המחשבים באמצעות כבל מוצלב . ועכשיו הבעיה שלי עם ההגדרות . אני לא כל כך מצליח . כי אני לא יודע בדיוק מה לעעשות בהגדרות . ניסיתי להוריד מדריך ,אבל כשניסיתי להתקין את אחד מהרכיבים כדי ליצור שיתוף הוא אמר לי משהו שמותר להתקין רק רכיב אחד . משהו לא ברור . אני חייב עזרה או מדריך רציני בנושא . תודה .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אפשר לקנות ולהתקין לבד מודם כבלים או רק דרך חברת הכבלים ( תבל)
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
איך אני מגדיר בווינדוס ME חיבור בין שתי מחשבים ע"י חיבור של כבל כמו כבל של מדפסת?? לי ישמערכת הפעלה ME ולמחשב השני מערכת הפעלה windows 2000
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
בשעה פלוס האחרונה, היו לי בעיות שפעם האנטרנט עובד, ופעם לא?! זה רק אני??
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלשום בערב פתאום המודם של הADSL שלי הפסיק להתסנכרן. בבוקר דיברנו עם בזק ומה שהם אמרו לי שם (אחרי שני אנשי תמיכה, אחד מהם "איש תמיכה בכיר" ודקות רבות וארוכות של המתנה) זה שהקו שלי חלש מדי ואני גר רחוק מדי מהמרכזייה בשביל חבילה 1.5 megabit. אני שואל אותו איך זה שעד היום יותר משנה אני עם חבילת ה1.5 . הוא ענה שיש דברים שהם לא יודעים ומשפיעים וכאלה. זה לא חקר המוח FOR CRYING OUT LOUD! אז בבוקר היום הגיע אלינו טכנאי שלהם בדק ואומר שגם אי אפשר ושמו אותי על 0.5 . הוא אמר שבלי קשר גם יש כרגע בעייה במרכזייה והם צריכים לסדר והלך. אז המודם פתאום שוב לא הסתנכרן וקראנו לו והוא אמר שזה בגלל שמסדרים במרכזייה את הבעיה. אז אחרי כמה שעות המודם עדיין לא הסתנכרן והתקשרתי אליהם, ואמרתי לתומך…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ממה שהבנתי אם יש לי ADSL או כבלים ( אגב יש לי YES אפשר עדיין כבלים? ) אני משלם על מודם,לטכנאי כשהוא בא,בזק בניפרד 99 ש''ח כל חודש,ולספק נכון?
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-