רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים עם XP, כרטיס רשת בכל אחד מהם וכבל מוצלב (אין לי HUB). אחד המחשבים מחובר לאינטרנט עם מודם USB ADSL. הפעלתי את האשף בשני המחשבים, שיניתי את ההגדרות הדרושות (IP במחשב ה-HOST וה-CLIENT). הבעיה היא שהמחשבים אינם מתקשרים זה עם זה - ה-HOST מציג את שני המחשבים, אבל מסרב לתת גישה ל-CLIENT, וה-CLIENT מזהה רק את עצמו. על גלישה ברשת אין מה לדבר... הווינדווס XP מדווח שהקישור בסדר ושני הכרטיסי רשת מהבהבים, אז מה פה לא בסדר? ???
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הרצתי PORT SCANING וה FIREWALL לא נתן לי שם לוג למה? חץ מזה הוא הראה לי כמה PORTים פתוחים אצלי בנורטון היתי מקבל לוגים האם הבעיה בהגדרות או שכך הוא בנוי
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
למה הוא התכוון?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
יש לי ADSL 0.5 של 012 ונמאס לי מ 012 תציאו לי חברה איכותית וזולה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בתוכנת הדואר המדהימה INCREDMAIL XE
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שכל יום במעבר מ- 23:59:59 ל- 00:00:01 האינטרנט בבית שלי מפסיק לעבוד . פשוט הקישור לחברת האינטרנט Bezeqint מפסיק לעבוד . האם זה קורא אצלכם ?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
עדיין אין ADSL וגם אין אינטרנט בכבלים אצלי באזור, ואת האמת זה כבר עולה לי על העצבים. מתי אמרו, 3 שנים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! קצת הצלחתי להסתבך עם עצמי... ולא מצאתי מישהו שיושיע אותי... אז.. אתם התקווה האחרונה... ככה, עד היום היה לי חיבור Dial-Up, ורשת Peer to Peer (2 מחשבים, 2 כרטיסי רשת, קאבל מוצלב) - ואת ה-Internet sharing הייתי עושה בעזרת התוכנה WinGate Pro. והיום, סוף סוף, חיברו אותי ל-ADSL... בגלל שה-ADSL משתמש בכרטיס הרשת, קניתי האב, כדי שעדיין הרשת תתפקד, בתוספת לחיבור ה-ADSL... שיניתי את החיבורים בקאבל - לישירים (כשהגידים בקאבל - אחד לאחד) - ובעזרת התמיכה הטכנית של בזק בינלאומי, הגדרתי את כל ההגדרות TCP/IP החדשות, כדי לאפשר את חיבור ה-ADSL... (מה ששינה לי את כל הגדרות הרשת הקודמות) ועכשיו, אין לי שמץ של מושג איך לגרום ל-2 המחשבים "לדבר" באמצעות ההאב... (כרגע כל הנורות על ההאב דולקו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה מי שהתנסה איתם או שעדיין משתמש בהם, שיגיד לי אם הם טובים, ואם אין הגבלות. אני מדבר על השירות שלהם לחבילת 750K בכבלים, דרך ערוצי זהב. תודה מראש, מתן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להכים רשת ואינטרנט אבל אני לא יודע איך בבקששה עיזרו לי אני נואש
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
ALCATEL.311.AND.511.UNLOCKER.v1.0 הורדתי את הדבר הזה(כי אני לא יודע בדיוק איך לקרוא לזה)ואני לא ממש יודע מה זה עושה....אמור לפתוח את המודם? בכלל זה המודמים שיש פה בארץ של האלקטל? או זה משהו אחר בכלל? מישהו יודע? ??? ??? ??? עריכה: תמונה של התוכנה הזאתי
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום! עד היום לא היה לי אינטרנט מהיר ולכן אני לא מכיר שום מושגים הקשורים לנושא, ועכשיו לאחר שראיתי שאני משלם 19$ לחודש לאינטרנט 56K אז החלטתי שאפשר להחליף לאינטרנט מהיר - בכבלים או בADSL בנוסף למחשב החדש... דרך אגב - קניתי את הלוח של ג'יגהבייט אשר חוסך לי לקנות כרטיס רשת והתקנתו. האם אתם מכירים ספק אינטרנט ADSL עם שירות טוב, מחירים טובים, ובלי בעיות יציבות? איך Netvision? *מה זה ping? מה עדיף - כבלים או ADSL? מאיזו בחינה? נ.ב. - אני יודע שענו על זה בעבר אבל חיפשתי ולא מצאתי כלום....ואני לא אתחיל לחפש בכל דף באופן ידני. עריכה: מה יותר מהיר: חבילת ה750Kb ו-96Kb בכבלים, או 0.5mb ו-64kb ב-ADSL?
-
- 32 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כי נרשמתי לכבלים , עוד שבוע הם באים להתקין 012 , מת"ב 750... *ואין לי מושג איפה מאחורה המודם אמור להתחבר לי... אז יש מצב שאין לי מקום פנוי ואני לא יכול לחבר ת'מודם?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך שולחים פקס בxp pro עם adsl? בלי תוכנה חיצונית אבל אולי עם נורטון
-
משום מה בזמן האחרון כשאני מוריד דברים מהאינטרנט, הקצב סבבה והכל, אבל לאחר כדקה וחצי ההורדה נתקעת, ורק לאחר ניסיון נוסף ההורדה מסתיימת ולפעמים נתקעת שוב עד לניסיון החזרה הבא, אני משתמש ב-DAP5, וכשאני חוזר להורדה אחרי ההתקעות הוא מוריד רק ממקור אחד ולא מהארבעה, כלומר רק מקור אחד או שניים נתקעים... אני בבזק בין לאומי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה, יש לי שני מחשבים שאני מעוניין לרשת את שניהם כדי לשתף את חיבור האנטרנט, בעיקר. הבעיה היא שהם מרוחקים, ורציתי לדעת איזה אפשרויות יש לי כדי לקשר ביניהם בלי יותר מדי כבלים שירוצו בכל הבית (ככה זה כשיש אמא עצבנית! :-\ ). אני יודע שיש אפשרות לחבר ביניהם על תשתית קווי הטלפון?! אם מישהו יוכל להסביר לי כמה כזה דבר יעלה.. כנ"ל לגבי רשת אלחוטית. ד"א, עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מענה לשאלות שלי, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב להתחבר אליהם (adsl 0.5) ורציתי לדעת: 1. לאיזה מהירויות הורדה אתם מגיעים אצליהם (בארץ ובחו"ל)? 2. איך הפינגים במשחקים אצליכם (שוב, בארץ ובחו"ל)? 3. איך השירות/תמיכה טכנית שלהם? 4. האם יש תקלות שמונעות גישה לאינטרנט או שמאיטות את הגלישה לעיתים קרובות? תודה רבה לכל מי שיענה לי על שאלות אלו.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי 100 מטר כבל רשת כדי לרשת את הבית שלי דרך החור של הכבלים\טלפון... אבל אין לי שמץ איך מרכיבים קונקטורים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בשיתוף אינטרנט אידיאסאל בין שני מחשבים אחד XP ואחד ןןינדוס 98 SE ( המחשב עם הXP הוא השרת ויש לו מודם ADSL פנימי) הצלחתי לסדר את הרשת(רשת עם שני כרטיסי רשת וכבל מוצלב) כך שאני יכול לראות ולשתף את המחשבים אבל את האינטרנט לא הצלחתי לשתף... עברתי על הפורום מההתחלה עד הסוף ולא מצאתי תשובה ברורה איך לעשות את זה אז....בבקשה שמישהו יעזור לי ולבאים אחרי אחת ולתמיד(?) תודה ...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להמליץ על FIREWALL של SYGATE הוא בחינם אני משתמש בו והוא ממש מעולה אחרי חודשים של שימוש בנורטון SYGATE אוכל אותו במיוחד גירסת הPRO
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה :-\ אני יודע שכבר השאלה נשאלה אבל אף אחד לא ענה איך עושים את זה צעד אחר צעד ואני ממש חדש בתחום לכן אני לא מבין כלום עשיתי רשת ביתית דרך ה WIZARD ולכן אני נשארתי בלי שום ידע
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי כבל רשת באורך של 10M וכשה חיברתי אותו כתוב בשאין כבל רשת מחובר. אחר כך החזרתי את הכבל שהיה לי קודם והכול עבד בסדר נ.ב יש לי אינטרנט של תבל מודם של AMBIT וכ.רשת של REALTEK
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]שלום לכם ! יש לי בעייה מאוד מצחיקה למען האמת... בכל פעם שאני מחבר את שני המחשבים שלי אחד לשני בזמן שהמחשב המחובר ישירות לadsl אכן מחובר, והמחשב השני משתמש גם הוא באינטרנט . משחקים מתמזערים כל בערך שלוש דקות , וזה ממש קטסטרופלי . מה אני עושה?[/glow] בתודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
היי נטוויז'ן חויבו את הלקוח לפני מספר חודשים לחייג בעזרת חייגן שלהם ואז כל התחברות קיבלו מהם אייפי משתנה... ופתאום אני רואה שאני יכול להיות מחובר לאינטרנט בלי החייגן (פעם זה לא היה ככה). אז תגידו איך אני יכול לראות את האייפי שאני מקבל מהספק? זה האייפי הקבוע שלי של הכבלים 199.203.36.116 הוא לא שייך בכלל לספק! ומה עדיף להתחבר עם החייגן או בלי החייגן? ברור שאני חושב שבלי אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-