עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Ran234,

ניסתי עם התוכנות serv-u וbulltruf ftp (משהו כזה) ולא הצלחתי אבל בסרבר הצלחתי. יש איזה שיטה הוא שפשוט עשיתי איזה טעות ובגלל זה לא פעל לי? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שידרגתי את המודם שלי לPRO וכעת אני לא יכול לפתוח שרתי FTP על מחשבי .. האם מישהו יודע כיצד להתגבר על הבעיה הזאת?? תודה מראש.

3. אני וחבר שלי בונים אתר האם שנינו יכולים באותו זמן לעלות קבצים משני מחשבים אחרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by B0necrack3R,

האלן הגעתי למסכנה שבסוף כדאי לי יותר לקנות SWITCH בשביל לחבר 3 מחשבים ומודם.(תקנו אותי אם אני טועב ועדיף האב!) אני מחפש משהו די אמין שהיה לכם ניסיון איתו ושיהיה כמה שיותר זול! אני צריך כעקרון סוויטץ של 5 פורטים.. ראיתי סוויצים של XNET שהם די זולים ונראים די בסדר.. האם מישהו מכיר את החברה הזאת?? ואיך הסוויטצים שלהם? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by danielbr,

אז איך אני עושה את זה עם איזה תוכנה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. האלן חברה משום מה לכולם יש את הגרסא הזאת ולי יש גרסא פחות מועדכנת.. אם מישהו יודע איך להוריד את הגרסא הזאת מהמודם שלו ויוכל לשוח לי אותה אני יודה לו מאוד מאוד! ואם מישהו יודע מהיכן אפשר להוריד קובץ זה הוא יעזור לי מאוד! תודה מראש. EMAIL MCAT@HOTMAIL.CO.IL

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by boaz,

ראשית, אני יצין, הידע שלי בכל הקשור לרשתות ותקשורת קטן מאוד, ואני אבקש ממכם לתת הסבר מדיוק לכל פעולה שאתבקש לעשות. המצב הוא כזה: בעל חנות מכולת קטנה, רוצה "להשגיח" על עובדיו מפני גניבות או מעילות. הוא רוצה להרים "מצלמת מעקב" בחנות. חשבנו על רעיון כזה - מחשב בחנות,(חשבנו על משהו חלש יחסית, פנטיום2) מצלמת רשת שתתחבר אליו, logitech quickcam pro 3000 - מצמת רשת מעולה, מהטובות שראיתי, שכבר נמצאת ברשותנו. המחשב יחובר למודם רגיל, (56K) אני רוצה שבעל החנות יוכל להתחבר למחשב בחנות דרך הטלפון, (לא האנטרנט, דרך חיוג למחשב) ולהסתכל דרך המצלמת רשת שמחוברת אליו. יש ברשותנו רשיונות (שתים) של התוכנה PCANYWHERE של סימנטק, שאמורה לאפשר לנו את התהליך, מותקנים על המחשבים. הבעיה היא, שאין לי…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Vega,

שלום, ברצוני להקים רשת ביתית בעזרת Router\HUB וכו', העיקר שלא יהיה מחשב שכולם תלויים בוא. יש ברשותי HUB 8 פורטים ומודם אלקטל (משודרג ל-PRO). אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מכשיר שכזה... (Router\Hub\Switch\Modem ALL IN ONE) משהו בסיגנון הזה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני גולש בכבלים הספק שלי אינטרנט זהב. המחשבים אצלי מחוברים עם נתב בחיבור ישיר. אינטרנט זהב עוברת לחייגן וירטואלי ושאלתי היא .איך אני מקנפג את הראוטר למצב עבודה זה? ואם ניתן בכלל ? הדגם הוא BR6104 תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by eitan_amrami,

יש למישהו מידע בקשר ל מסיבות רשת בירושלים והאזור?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  11. שלום, בזמן האחרון נתקלתי הרבה פעמים בשאלה הבאה: "איך אני יכול לנתב התחברויות על פורטים מסוימים למחשבים ברשת עם מודם איי די אס אל פרוץ" או בקיצור "איך לעשות שאני יוכל לקבל קבצים \ לפתוח שרתים שונים עם מודם פרוץ", לכל מי ששאל, הנה התשובה: 1. התחברו למודם על Telnet (לכתובת 10.0.0.138) 2. אל תכנסו למצב Expert! 3. לאחר הופעת הלוגו כתבו nat עכשיו יש 2 אפשרויות, או לפתוח שרתים מסוימים על מחשבים מסוימים ברשת, או לעשות שכל ההתחברויות יועברו אוטומטית למחשב מסוים ברשת. לאחר כתיבת nat: כדי לנתב אוטומטית את כל ההתחברויות למחשב מסוים: כתבו defserver addr IP (את IP החליפו בכתובת ה- IP של המחשב שאליו אתם רוצים לנתב את ההתחברויות) לאחר מכן לחצו Enter כתבו Save לחצו Enter סגרו את החלון. כד…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  12. Started by Agqwe,

לאחרונה רכשתי חיבור חצי מגה adsl של בזק, כשהספק הוא נטויז'ן. מהירות ההורדה בחיבור @Obezeq הסתכמה ב8k מבזק נשלח טכנאי שבדק את מהירות ההורדה בקו שלי דרך מחשב נייד שהביא עמו - 67k אז: חיבור הקו של בזק תקין. הבעיה איננה בספק. למישהו רעיון? כרטיס רשת - realtek מודם אלקטל חלונות 98, 800 מגהרץ, 128 ram

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dt54,

שלום לכווווולם! יש לי בעיה (או יותר נכון שאלה). יש ברשותי שני מחשבים עם WINXP PRO כל אחד. חיברתי את אחד מהם לכבלים שערוצי זהב. עכשיו, למחשב א' שמוחבר כבלים יש שני כרטיסי רשת. ולמחשב ב' יש כרטיס רשת אחד. הנה ההגדרות שמופיעות כאשר אני עושה IPCONFIG: Windows IP Configuration Ethernet adapter Local Area Connection 3: Connection-specific DNS Suffix . : gc IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.30.154.6 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.224.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 10.30.128.1 Ethernet adapter Local Area Connection 2: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.0.0.1 S…

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  14. יש לי מודם של מת"ב ואני מחובר דרך בזק בינ"ל . אני צריך עוד מודם למחשב אחר, השאלה היא אם אני צריך להזמין מנוי נוסף אצל בזק או שאפשר להשתמש באותו username. ובכלל - מי הספקית הכי פחות איטית (...) והכי פחות בעייתית?

15. Started by Vega,

שלום, לא מזמן שידרגתי את המודם שלי ל-PRO, והגדרתי אותו לעשות ROUTING וכו'. ההגדרות במודם (אני חושב) בסדר, והכל עובד איתו. *אבל*, אין לי שמץ של מושג איך להגדיר את המחשבים בבית להתחבר דרכו. יש לי את כל הציוד הנדרש - Hub, NICs, RJ-45 Cables בתודה, Vega

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. רציתי לדעת מה הם הפורטים של כל אחד מהדברים: FTP - 21 HTTP - 80 SMTP - 110 אבל מה הפורטים של POP3 TELENT ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. איך להשאיר את החיבור לNET מחובר כאשר אני מכבה את המחשב? נמאס לי להתחבר מחדש או להשאיר את המחשב דלוק! אפילו כשאני שם את המחשב במצב המתנה הוא מתנתק מהחיבור! שמעתי שיש תוכנה! מי מכיר?

18. ובכן אני רוצה לעשות רשת בין 3 מחשבים וכמו כן לאפשר גם שיתוף אינרטרנט בכבלים. דיברתי עם זיגזג והם אמרו שכדי לי לקנות סוויצ', יש להם לדוגמה של גי'ניוס. ואז אני מחבר את ה - 3 מחשבים לסוויצ' ואחד המחשבים נשאר כמאין שרת שהוא חייבת להישאר פתוח על מנת שהאינטרנט יעבור.. עכשיו הבנתי שאם יש ראוטר הוא הוא מתנהל כשרת ולא צריך להשאיר את אחד המחשבים פתוח. בזיגזג אמרו שאין להם עוד ראוטארים כי עדין לא אישרו את זה בארץ ורק עכשיו התחילו לאשר בשביל ה- ADSL. בכל אופן רציתי לשאול לגבי המכשירים הבאים: Linksys Cable/DSL Router with 4-Port Switch ערכתמתחילים להקמת רשת 100Mbps Network Starter Kit 5Port Desktop 10/100M Switch רציתי לשאול האם מספיק לקנות את הראוטר הזה ואת ה SWITCH של ה 5 פורטים בשב…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני וחברים שלי שיחנו SOF ברשת של שלושה מחשבים אצלי בבית, למרות שהיה נחמד הפינגים הגיעו עד ל100+! זה לא חריג ברשת ביתית? למישהו יש תוכנת בנצ'מרק לרשת?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. אני וחברים שלי שיחנו SOF ברשת של שלושה מחשבים אצלי בבית, למרות שהיה נחמד הפינגים הגיעו עד ל100+! זה לא חריג ברשת ביתית? למישהו יש תוכנת בנצ'מרק לרשת? עריכת המודר (nice-1): כל כך קשה? :

21. Started by Sweet_Tooth,

הדיון הזה אמור לעזור להרבה אנשים כמו שהוא אמור לעזור לי. הבעיה ידועה, 2מחשבים מודם כבלים אחד ושיתוף אינטרנט!! אז אני אתחיל: 2 מחשבים שניהם עם XP הראשון שצריך להיות השרת מחובר דרך כרטיס הרשת ה O/B שלו למודם כבלים, עכשיו השאלה: איך לשתף אינטרנט בין שני המחשבים? ובבקשה תתחילו מההתחלה שזה מרגע התקנת כרטיסי הרשת!

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  22. מעניין אותי לדעת, את ה"פריצה" הזו שמשדרגת את ה- ALCATEL לפרו ומאפשרת לשתף את המודם למספר מחשבים עם HUB כך שכל אחד יש לו חיבור DEDICATED לאינטרנט, מישהו הצליח לעשות עם 012 ? בינתיים אני רק רואה אנשים עם בעיות איתם, אולי הם מצאו פטנט שאי אפשר יהיה לעשות את זה? כי אני שוקל לעבור מכבלים ל ADSL רק בגלל זה.... אבל ספק אינטרנט אני לא אחליף... ואיך דואגים שיביאו לי את המודם מהסוג הנכון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by OmerS,

שלום, יש לי כרטיס רשת של Realtek / CNET ושמתי אותה על מחשב ישן עם לינוקס, כשהמחשב עלה הוא אמרה System Board Failure שלבסוף התברר לא כבעיה בלוח אם (כשהסרתי את הכרטיס רשת זה נעלם), כשהפעלתי את לינוקס (עם הכרטיס רשת) הוא אמר: Chip does not respone יכול להיות שהכרטיס רשת נשרף? איך והאם אפשר לבדוק את זה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by mrraz,

מכוון שאני רואה הרבה שאלות וחוסר ידע בנושא המודם הנ"ל וחיבור ADSL חשוב לדעת שהחיבור הטוב ביותר ל- ADSL נעשה בעזרת המודם הזה כשהוא מחובר לכרטיס רשת או האב כדאי לכל אחד ולא חשוב אם יש לו רשת מחשבים או שהמודם מחובר למחשב בודד, לבצע את השינוי לגירסת PRO לאחר השינוי יש להעביר את שם המשתמש והסיסמה למודם ואז נפטרים מכל החייגנים ומקבלים חיבור רציף לאינטרנט. החיבור יציב ואינו מתנתק וגם מקבלים מהירות גבוהה יותר אומנם באחוזים בודדים אבל זה גם משהו. אלה שיש להם רשת מחשבים נהנים יותר מחברים את המודם ישירות להאב וכל מחשב מקבל חיבור ADSL רציף בלתי תלוי לא צריך להשאיר מחשב שרת דלוק 24 שעות ולא צריך מחשב עם 2 כרטיסי רשת ולא צריך שום תוכנת שיתוף מיוחדת הכל, כולל ההגדרות נעשה באופן אוטומטי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by yuvalt,

חברים, אתמול חזרתי מארה"ב עם Wireless Access Point של חברת SMC. להפתעתי הרבה גיליתי שהוא תומך ב-PPTP לצורכי הזדהות ב- ADSL ולא רק ב- PPoE (כמו שבד"כ עובדים בארה"ב). מייד הזנתי את החשבון שלי של ספק האינטרנט אולם זה לא עבד. אחרי התכתבות קצרה עם התמיכה הטכנית של SMC, קיבלתי Firmware חדש שפתר את הבעיה! מדהים! אני מחבר את המכשיר למודם של בזק, מתחבר עם כרטיס אלחוטי וזה פשוט עובד. הדגם של המכשיר נקרא SMC Barricade SMC7004VWBR. המכשיר עולה $149 אבל החודש הוא במבצע בחנויות Micro Center בארה"ב ועלה רק $59!!! מחיר מדהים! אם אתם מכירים מישהו מארה"ב שירוץ לקנות כמה לחברה.. תכונות של המכשיר: 1. תומך ב-WAN: כתובת קבועה, PPoE, PPTP. 2. DHCP Server פנימי. 3. תמיכה ברשתות אלחוטיות WiFi. 4.…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.