רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
רשמתי ככה nat לחצתי enter defserver addr 10.200.2.1 אני בא להכנס לאי סי קיו - לא עובד ! מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
אחים - שידרגתי את המודם שלי ממזמן ואני עכשיו רוצה להוריד את ה - Firewall הפנימי לו איך אני מתחבר למודם דרך TelNet (בווינדוס xp) ומבטל את ה Firewall
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
ברשותי מודם Alcatel שהפכתי ל - PRO הכל עובד סבבה איתו (זה כבר ממזמן נפרץ) אני מקבל ושולח לכולם קבצים באי סי קיו חבר טוב שלי קיבל אינרנט מהיר של הכבלים - התקין ICQ אנחנו יכולים לדבר והכל אבל אני לא מצליח לשלוח לו קבצים ! ניסתי להגדיר איתו הכל באי סיקיו לא עזר שאני מנסה לשלוח לו קובץ זה מה שקורה http://forums.ort.org.il/files/30/1582998/7608243.bmp מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קבצים דרך התוכנה הזאת ואני זקוק קצת לעזרה. א.מהם ההגדרות הנכונות של האופציות- קבלה - משלוח. ב.כל הזמן הוא אומר שפורט 6441 6442 סגור, המודם שלי נמצא ב PRO אני חושב שפתחתי את הFIREWALL אבל איך אני בוחר ספציפי לפתוח את הפורטים הללו. תודה
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אם משהו מכיר את הנושא אז שישלח הודעה או בפרטי או בכל מקום זה פשוט דחוף ביותר !!! תודה
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים אצלי בבית ברשת, יש לי מודם כבלים 750 שמשותף לשניהם במחשב שהוא ההוסט הכל בסדר והכל עובד סבבה אבל במחשב השני אני לא יכול להיכנס לקאזה ולאייסיקיו ולעוד כל מיני מקומות שאלתי כמה אנשים אמרו לי שזה משהו שקשור לפורט שבו עובד הקאזה והאייסיקיו וכל זה השאלה שלי היא מה לעשות כדי שהתוכנות יעבדו לי!!??
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן לחבר 2 מחשבים ל ADSL (כל מחשב בחדר נפרד , ע"י שקע קו הטלפון (ADSL) ) ויהיה ניתן לגלוש איתם בו זמנית
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה אני מחובר בחבילה של 0.5 מגה של aquanet ואני מוריד גם מהארץ וגם מהעולם בקצב של בערך 60 kb לאחר כבערך 5 דקות שאני מוריד משהו כול ההורדות שלי ניפסקות בגלל כיאלו שהאינרנט חדל לעבוד וההורדות ניפסקות אז אני מתנתק ומתחבר שוב חברה זה פשוט עינוי בבקשה עיזרו לי אם זה יעזור יש לי win xp ומודם pci של dynamode HELP ME HELP :( ;D ;DME
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אהלן חברים. עבדכים הנאמן היה רוצה לארח אתר איפה שהוא, עכשיו השאלה היא איפה. רציתי לדעת אם יש לכם העדפות בקשר לחברת איכסון כזאת או אחרת. בתשלום: איפה כדאי ויהיה אמין, בעל תמיכה ב- MySQL וב- PHP4 וזול. ובחינם: איפה יש אתרים המארחים בחינם אך אינם תוקעים פרסומות בתוך עמודי האתר (בסגנון הפריימים של טריפוד). נ.ב - מה דעתכם על זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח לקבל שום ווידאו אלא רק לשלוח האם מישהו זוכר מה הפקודה לבטל את ההגנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה איך המודם של dynamode pci זה של אינטרנט מהיר ???
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
להגדיל את מהירות הגלישה בחינם!!! לגולשים בקו רגיל ולגולשים בחיבור מהיר. התוכנה ניתנת להורדה בחינם באתר: MiniSpeed.4t.com
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה NAT קראתי את המונח הטכני שלו ועדיין אני לא מבין מה זה , האם מישהו יכול להסביר לי מה זה ? בנוסף שני מושגים שאני לא מבין -NODE, ו- DEAMON? תודה לכל מי שיעזור GOVNER_T.S.Y
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה זמן שיתפתי את האינטרנט (המהיר, בכבלים) בין שני מחשבים. על השרת מותקן WinXP Home Edition ועל השני win98. אם אני רוצה לפתוח כל אתר במחשב הלקוח, אני חייב להפעיל אותו קודם בשרת (אפשר לסגור אחרי זה את הדף בשרת), ואז האתר וכל הדפים שנמצאים בתוכו עובדים יופי. אחרי ריסט הכל מתאפס, ואני חייב לחזור על זה שוב. מישהו כבר נתקל בתופעה הזו ויודע איך לפתור אותה? בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האלן לפניי כמה ימים הפכתי את המודם ALCTEL שלי לPRO הכל היה טוב ויפה הגדרתי שהמודם יתחבר אוטומטי.. ובאמת כאשר עשיתי ריסטים המודם התחבר אוטומטי ולא היה צריך להתחבר באופן ידני.. אך לפניי יומיים שמתי לב שכשהמחשב עולה המודם כבר לא מתחבר אוטומטית וצריך להתחבר דרך החייגן! איני זוכר ששינתי משהו בהגדרות.. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה.!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להוריד אי-מייל משרתי 012 אני מקבל שגיאת TIMEOUT - הכל מתחבר טוב ויפה, הוא "מתחיל" להוריד את ההודעות וכלום לא קורה. (לא, זה לא נתקע באמצע - זה פשוט לא מתחיל). ניסיתי להתחבר במספר מחשבים שונים (באותה הרשת), ותוכנות שונות. אגב, אני מצליח להוריד את ההודעות מהשרת. בתודה, -Vega
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך תבל כך כאשר ה WINDOWS עולה (במקרה שלי XP) המחשב כבר מחובר, הבעיה היא כאשר אני מוריד קובץ גדול שלוקח זמן המחשב יוצא למצב STAND BY, איך אני יכול לעקוף את זה בלי לבטל את ה STAND BY?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני כרגע משתמש במודם 56K דרך 012 להם אני משלם 15 דולר בחודש (בערך 70 ש"ח - אני לא זוכר אם זה כולל מעמ או לא) ועוד 99 שח לבזק על מסלול חופשי חודשי, אני משתמש בקו טלפון שני שמשמש לשיחות ולאינטרנט. האינטרנט משותף לשני מחשבים דרך רשת 100 MBPS אך לשניהם יש מודם. אני ממש לא לחוץ על אינטרנט מהיר אבל משום מה יש לי חוש שנכון להיום אני יכול להשתמש באינטרנט מהיר (לפחות ADSL) באותה עלות של מה שאני משלם עכשיו - ונקודת המפתח היא התשלום החודשי שאני משלם על הקו (שאין לי מושג מה הוא). שתי השאלות הראשונות שלי: - האם ADSL זה כמו קו טלפון רגיל ואני יכול לשמור את המספר המקורי של הקו במעבר ל ADSL ? - אם אכן זה זה המצב - האם התשלום החודשי שמשלמים לבזק בשביל האינטרנט המהיר כולל את דמי השימו…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רשת מבוססת WINDOWS 2000 SERVER ותחנות עבודה PROFESSIONAL 2000. ברגע שמשתמש מעתיק קובץ גדול או מספר קבצים קטנים לשרת המשתמש ננעל ולא יכול לגשת יותר לשרת , אני מקבל הודעה בנוסך : ACCOUNT DISABLED . LOGIN FAILURE אם אני עושה LOGON ו LOGOFF אני יכול להתחבר ברשת אבל לא לגשת לשרת . בדקתי בשרת והמשתמש לא מוגדר כ"LOCKED" . לאחר כ50 דקות בערך המשתמש יכול לחזור לעבוד על השרת כל עוד הוא לא מעתיק קובץ גדול \ קבצים קטנים . כמו כן ננתי ליוזר הרשאות של ADMINISTRATOR וזה לא עזר, הוספתי את היוזר לADMINISTRATORS GROUP המקומי של המחשב וזה גם לא עזר .. למישהו יש מושג מה זה השגעון הזה ?
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ibook החדש. אני מעוניין להתחבר לאינטרנט המהיר, אבל אני לא חושב שיש דריברים למק בשביל מודם ADSL?! עוד משהו עדיף USB כי זה מחשב נייד לא?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם אני מחובר דרך אקוואנט ... יש לי איזה בעיה , אני מוריד מקאזה ומאיי-מש במהירות שגורמת למודם חיוג 56K להראות טיל בליסטי ליד המודם ADSL שלי . אז ככה , השאלות שלי : 1. אקוואנט חוסמת לי את רוחב הפס לתוכנות כמו קאזה וכל מיני כאלה ? מכל מיני אתרי אינטרנט מעפנים אני מוריד בפול-ספיד ... 2. אם זו לא אקוואנט - למה המהירות כזו זנותית ?!?! 3. אהה ! גם דרך MIRC יש את אותה בעייה !!! 4. ניתן לעקוף את העניין ע"י פרוקסי ? יש הצעות ? 5. יש לי מודם ALCATEL HOME - איך אני משדרג אותו ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לארח משחקי רשת דרך GAMESPY אבל לצערי השחקנים אינם יכולים לראות אותי בגלל ה NAT / FIREWALL מישהו יכול לעזור? ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן אני יודע זה נדוש ומספיק שאלו פה אבל בכל פעם יש משהו שונה בכולם יש כרטיסי רשת והכל. אני מבקש לדעת את הדברים הבאים: איזה כבלים צריך בין כל רכיב לרכיב (מודם סוויצ' מחשבים) האם להפוך את המודם לPRO? אם כן מה זה יתן ואיך עושים את זה? איזה הגדרות צריך לעשות? ואיך משתפים אינטרנט. מקווה שתעזרו
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוצה לעשות רשת ביתית מה אני צריך? יש לכם אתרים בנושא
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-