עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כל הזמן אני נכנס לשחק ב-RTCW-ET וזה יוצא לי אחרי דקה... משהו אם החיבור... אני לא מבין את זה אם ADSL בחיים לא היה לי דבר כזה רק אם הכבלים!! :-[ עזרה מה זה יכול להיות :-X

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  2. בעל כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK הכרשת איננה מזוהה למרות שרשתות של השכנים כן מזוהות דהיינו הכרטיס מוגדר היטב. האם יתכן חוסר תאימות למרות שנכתב כי הראוטר מתאים גם לרשת 802.11B שזו הרשת שהכרטיס עובד בו

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  3. יש ברשותי ראוטר EDIMAX BR6524N ומודם מוטרולה של HOT חיבור ללא חייגן. ומחשב נייח windows8 32bit ברגע שאני מחבר את המחשב הנייח עם כבל תקשורת לראוטר לכניסה LAN1 האינטרנט לא עובד ולא נותן אי פי אך האינטרנט האלחוטי עובד. ברגע שהמחשב הנייח מתחבר ישרות למודם עם אותו הכבל אז יש אינטרנט-זאת אומרת הכרטיס רשת תקין. ברגע שאני מחבר את הראוטור עם אותו כבל למחשב נייד אחר בכניסה LAN1 יש חיבור לאינטרנט-משמע הכבל תקין והכניסה תקינה. יותר מזה אם אני מבטל את הWIRELESS בראטור אני כן מצליח לגלוש עם המחשב נייח דרך הראוטר ממש מוזר ניסתי להחליף כניסה LAN. להסיר דריבר של הכ.רשת כלום לא עוזר. בהגדרות של IP4TCIP השארתי אוט' עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ofsher,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3305227,00.html

• 111 תגובות
    • 7.6k צפיות
  5. Started by shon,

שלום חברה רציתי לשאול איך פותחים פורטים ספציפיים ב windows xp sp2 תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  6. יש לי כ.רשת אלחוטי Speedtouch 120 ונתב של LEVEL ONE המרחק בניהם הוא כ-25מטר עם 3 קירות אני מקבל הרבה ניתוקים והרמת קליטה היא בינונית, שזה גרוע מבחינתי. אני מעוניין לחבר לכ.רשת אנטנה האנטנות הולכות לפי מדד dBi שאין לי מושג איך אני יודע כמה זה מספיק לי... ראיתי 6-7dBi במחיר 100-150ש"ח 1. האם אפשר לקבל עוד מידע לגבי dBi 2. האם אפשר לקבל עוד מידע לגבי dBm (המדד של כרטיסי הרשת לעוצמת הקליטה)? 3. האם 6-7 dBi יספיקו למרחק הרשום מעלה? או שצריך יותר? ד"א אני רוצה שהרשת תהיה ללא אף ניתוק ובקליטה מצויינת תמידי. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Lior10,

אני צריך ראוטר אלחוטי שיספק קליטה לשתי קומות. המטרה לחבר מחשב נייד לאינטרנט (למחשב יש כרטיס רשת מתקן G). אין צורך ביותר מדי, העיקר שתתקבל קליטה בשתי קומות הבית, כמובן במינימום מחיר. חשבתי על הBR6204WG, האם הוא יכול לספק את הסחורה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה עם הרשת בבית ואני מעוניין להחליף את הסימנס של בזק. (עברה כבר תקופת אחריות). התקציב הוא באזור 500-600 שקל. יש לי מחשב אחד שמחובר ברשת חוטים ושניים שמחוברים ב WIFI. רצוי שיהיה בעל כניסות USB לשיטוף מדפסת וכונן רשת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  9. אני צריך לרשת בית של 2 קומות. האופציה הטובה ביותר תהיה מיקום של ראוטר בקומה התחתונה שיהיה מחובר לטלפון (ADSL) וראוטר בקומה העליונה שישמש כריפיטר, אני תולה תקוותי שהריפיטר יוכל לקלוט את הראוטר בקומה התחתונה באופן אלחוטי כי מתיחת כל מיני כבלים לא כלכך מתקבלת בברכה עקב העובדה שגם כנראה אין מודם ADSL, הראוטר של TPLINK W8961ND נראה כאופציה טובה, גם 300מגביט וגם מכיל מודם ADSL. אין צורך בחיבור של יותר מ 10MB שם, הדיירים לא צרכני תוכן קיצוניים אז לא צריך לחשוב על תמיכה קדימה ב VDSL וכל מיני מהירויות פסיכיות. אני בספק רב אם הראוטר הזה לבדו יתן נוכחות גם בקומה העליונה, לכן חשבתי על ראוטר כמו ה WR941ND שגם מכיל 3 אנטנות ויש סיכוי טוב שיוכל לתפקד כמו שאני רוצה. בסהכ זה יוצא 4…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אם מישהו יודע שיגיד!!!

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  11. Started by CASSPY,

שלום !י יש לי ראוטר של גייגהביט gn-bc01 זהו ראוטר pci מחפש עזרה בהגדרת פתיחת פורט בתודה -כספי

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  12. שלום לכולם, בבית שלי יש 3 מחשבים עם אופציה ל4 שיהיו מחוברים באותו זמן לאינטרנט אני רוצה לקבל את עצתכם לגבי ראוטר אשר יתחבר למודם ומשם למחשבים בבית. כיוון שאין לי שום ידע בראוטרים ובסוגים אני אציין שיש לי מהירות של 1.5 מגה כרגע, 2 מחשבים משתמשים בפס למשחקים והורדות והשניים האחרים לגלישה רגילה . אשמח לדעת איזה אפשרויות אתם מציעים לי במחירים משתלמים ולא יקרים. תודה רבה לכולם. חן.[br]פורסם בתאריך: 26.07.2009 בשעה 16:53:45 אגב, יש לי סווטיצ' בבית, יש אפשרות שאני אחבר את המודם אל הסוויטצ' והמחשבים אליו ?יש לי הוט עם ספק נטווז'ן.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  13. מממ אז ידידה שלי שאלה אותי לעזרה ואני שואל אתכםP: בבית יש לה ראוטר אלחוטי ומחשב, הבעיה שכל הזמן האינטרנט התנתק לה...היא ניסתה להתחבר בכבל לראוטר, קרה שוב...כנ"ל כשהיא התחברה ישירות למודם... ממה יכולה לנבוע הבעיה?=\ אמרו לה שזה וירוס אבל זה נשמע לי מפוקפק (מה גם שהיא טוענת שהיא הריצה סריקת וירוסים)... מה יכול לגרום לבעיה? כי גם ברשת האלחוטית וגם בחוטית זה קורה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by shkaf,

יש לי מצלמת אינטרנט די טובה, של LOGITECH ... הייתי מעוניין לשדר את הקלט של המצלמה לתוך האינרטנט , בדומה לשידורי רדיו באינטרנט, אבל אני רוצה רק לשדר את התמונה בלי הקול. מישהו מכיר תכונה מסויימת שעושה את זה , או שיש אתר באינטרנט שמספק שירות כזה (בחינם) כמובן אני מכיר תוכנה אחת Active WebCam אבל היא ממש מסורבלת ולא שווה את זה, כמות FPS ממש אבל ממש נמוכה , אפילו באיכות תמונה נמוכה מאוד. מעוניין לשמוע הצעות בנושא תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  15. Started by IDAN AMRAM,

יש לי רשת של כמה מחשבים שמחוברים למחשב אחד דרך נתב קווי ומחוברים לADSL התקנתי את הפיירוול של sygate אבל הוא חוסם לי את הגישה מהמחשבים האחרים למחשב הראשי וגם את הגישה למדפסת וכ'ו.. איך אני יכול לעשות שהפיירוול לא יעצור את המחשבים שמחוברים ברשת בלי לסגור את הפיירוול עצמו? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by IDAN AMRAM,

שלום לכולם! יש לי שני מחשבים.. אחד נייח ואחד נייד... לשניהם יש חיבורי רשת וחיברתי אותם בכבל.. אבל הם לא מזהים אחד את השני... יש לי ליד השעון במחשב סימן של שני מחשבים ואיקס אדום עליהם והוא אומר לי שהכבל לא מחובר... איך אני מגדיר להם רשת? איך אני עושה שהם יזהו אחד את השני?? בשניהם יש ווינדוס XP ואם אפשר למי שעונה אז שיענה הסבר ברור כי אני לא מתמצא כל כך ברשתות תודה לכולם! (זה די דחןף) *עריכה* קראתי ת הסטיקי בראש הפורום אבל זה לא עזר (שם מדובר רק על שיתוף קבצים... המחשבים שלי לא מזהים שהם מחוברים אחד לשני)

17. Started by yambtz,

המליצו לי פה בת'ראד קודם לא לעבוד עם האלקטל כנתב אם אני מחבר רשת אלחוטית. הבעיה היא שהמדריך שדרוג כבר לא קיים ובמקומו יש דף אחר(אם מנהל קורא את זה, כדאי לעדכן את הסטיקי) ואני ממש לא זוכר איך עושים את זה. אני די בטוח שאפשר לעבוד איתו כמו עם הרגיל גם כשהוא "משודרג" אבל באמת שלא זוכר איך. אגב, גם האתרים של ה challenge script שדרוש לשדרוג כבר לא עובד, לפחות אצלי. אם זה לא מספיק אז הבחור הזקן כבר לא מגיב לכפתור defaults מאחור. תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  18. Started by dr_drek,

שלום, ברשותי 3 מחשבים - 2 לאפטופים אוחד נייח. אחד הלאפטופים עובד על מערכת ויסטה והשנים האחרים על XP. יש לי בבית רשת אלחוטית, כאשר המחשב הנייח מתחבר ברך כבל רשת קוי. עד לפני שבוע הרשת עבדה כמו שצריך, יכלתי לשתף קבצים ומדפסת כמו שצריך, אבל לפני כשבוע משהו השתמש. מאז אני לא יכול לשתף כמו שצריך קבצים ומדפסת. ניסיתי להגדיר את הרשת מחדש, אבל כאשר אני מנסה להיכנס מהמחשב עם הויסטה לאחד המחשבים, אז זה מראה לי את השגיאה network path not found - 0x80070035 מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? חיפשתי בגוגל פתרונות, אבל לא הצלחתי לפתור את הבעיה. יש לציין שהנתב עובד כמו שצריך, כיון שהוא מחובר ישירות לאינטרנט, ויש אינטרנט בכל המחשבים. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by ariel-ro,

אהלן. אני יודע שזה הנושא ה3 אבל לא היה לי זמן לקנות ואני לא רוצה ללכת על תקן N אני אלך על תקןG יש אחד של D-LINK עם שנה אחריות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710477 ואחד של TPLINK עם 3 שנים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=589443 שעולה פחות מי מהם עדיף?

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  20. היי, עד היום הייתי בבזק בתשתית 50\3 + ספק 014 במסלול הרגיל, לא גיימר או משהו כזה. הציוד הוא נתב VDSL6740 שהגדרתי כמודם, אליו מחובר נתב DLINK DIR-826L פרטים כאן: http://www.expertreviews.co.uk/wireless-routers/1297129/d-link-dir-826l-cloud-gigabit-router-n600/specifications הכל כמובן עובד מצויין, פינגים נמוכים, אין ניתוקים, טורנטים מגיעים למהירות מקסימלית (טראקרים פרטיים) ובאמת שאין תלונות. היום צריך להגיע טכנאי של הוט ולהתקין HOTBOX + חיבור לספק הוט נט במהירות 100 מגה. (למה? כי אבא משלם וככה הוא החליט) כמה שאלות: 1. בהנחה שעדיין אעבוד עם הנתב הפרטי ואגדיר את ההוט בוקס כמודם בלבד, האם עדיף לעבוד בתצורת L2TP או MPLS? (אין לי ספק שהנתב שלי יסחוב בקלות חייגן במהירות הז…

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  21. יש לי רשת אלחוטית בבית וכאשר אני מעביר קבצים בין מחשב למחשב אני מקבל מהירות של 2MB במקום( 6MB (54mb/8 ויש לי אות במצב מצוין מדוע זה קורה ?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by nahash18,

טוב אז ככה אני מנסה כבר מלא סמן להגדיר תרשת שלי ולא מצליח אז החלטתי לפנות אליכם. יש לי מחשב אחד עם XP שאליו מחובר מודם כבלים (האינטרנט עובד במחשב הזה בלי בעיות) יש לי מחשב שני עם 98 שני המחשבים מחוברים להאב. אני צריך הסבר / מדריך איך לסדר את הרשת ואני רוצה גם לשתף את האינטרנט וגם את הקבצים. היה פה אחד שהסביר לעשות רשת אבל הוא לא הסביר על שיתוף האינטרנט עשיתי מה שהוא הסביר והרשת לא עובדת וגם שיתוף האינטרנט במחשב עם ה 98 לא עובד בבקשה תעזרו לי ותסבירו לי מה אני צריך לעשות, תודה.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  23. Started by omrij,

יש לי אלקטל 510 שפועל בתור נתב אני משתמש כרגע ב pppoa האם זה הפרוטוקול המומלץ או לעבור ל pppoe/pptp?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by AdiR^SiNaI,

מזה שרת WEB? מזה שרת FAX? ומזה שרת בסיס נתוניםDATA BASE? מזה domain ?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by hag911,

קראתי כמה כתבות ואמרו שעדיף נתב חוטי להמנע מקרינה,אין פריצות,פחות בעיות (אם יש) ויותר מהיר?? זה נכון שיש קרינה?!

• 7 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.