עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Rule The Pc,

באיזה דפדפן אתם משתמשים? מדוע?

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  2. בעבר זה קרה לי שהייתי משאיר את האימיול כל הלילה דלוק אז שהייתי קם בבוקר האימיול היה עדיין מחובר אבל לאתרים אי אפשר להיכנס בכלל הוא מציג דף ריק. לאחר ששאלתי פה בפורום אמרו לי שצריך להוריד את מס' החיבורים לכל קובץ. אז הורדתי מ 2000 ל 500 וזה באמת הסתדר ויותר לא חזרה הבעיה. לאחרונה התחלתי להוריד קצת עם טורנטים ושוב זה קורה לי שהתוכנה נשארת מחוברת אבל בפועל אי אפשר להיכנס לאתרים בכלל. בדקתי את המספר החיבורים לכל קובץ זה עומד על 100 שזה ניראה לי סביר אפילו מעט. יש לי נתב של TP-LINK תודה לעוזרים! וחג שמח לכל משתמשי הפורום.

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by ALÞHA,

הקאץ'? מחיר קבוע שלא ישתנה במשך 36 חודשים. אין התחייבות. 109 ש"ח לחבילת ה 20, 119 לחבילת ה 30, 129 ל 50 ו 149 ל TOP 100.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום וברכה, יש לי בעיה מוזרה מאוד, החלפתי את הראוטר ל1043ND ומאז יש לי בעיה במהירות הגלישה במחשב אחד נייד. ז"א ישבתי עם 2 המחשבים אחד ליד השני ובאחד המהירות כמו שצריך (30 מגה) ובשני שבו הבעיה, האינטרנט לא זז. ניסיתי להתחבר עם המחשב הבעייתי לרשת אחרת והוא התחבר והגלישה הייתה טובה ומהירה. הבעיה התחילה אחרי שהחלפתי את הראוטר. אני מציין שוב שהבעיה של הגלישה היא אך ורק במחשב הנייד הספציפי הזה (כל המחשבים אצלי בבית גולשים אך ורק בצורה אלחוטית). מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לחוסר גלישה/גלישה איטית במיוחד במחשב הנייד הבעייתי? (המחשב הוא חדש ) תודה.

• 13 תגובות
    • 6.3k צפיות
  5. יש ברשותי ראוטר של אדימקס BN 6524N לראוטר 3 אנטנות רגילות שהגיעו איתו. הבנתי שאם אני אחליף את אחת האנטנות באנטנה חזקה יותר האות יגבר ואני אוכל להתחבר גם מהממד. זה בכלל אפשרי ואם כן איזה אנטנה אני יכול להזמין? ראיתי הרבה אנטנות פה http://dx.com/c/computers-networking-399/networking-314/antennas-337?sort=price&sortType=asc אבל אין לי באמת מושג אם האנטנות האלה מתאימות לתדרים של הראוטר שלי. אביב.

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by Fighter,

זה ממש מעצבן כי אם אני רוצה לעשות טרייסינג אני צריך לחכות זמן מיותר בגלל זה הנה דוגמה (הכוכביות זה איפה שאין מענה) אה ותתעלמו מהפינגים המוזרים זה בגלל שהביטורנט פועל 1 43 ms 18 ms 27 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 69 ms * * bzq-179-164-129.static.bezeqint.net [212.179.164 .129] 3 41 ms 15 ms 84 ms bzq-179-152-157.static.bezeqint.net [212.179.152 .157] 4 85 ms 15 ms 15 ms bzq-219-189-145.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 145] 5 29 ms 28 ms 15 ms bzq-219-189-150.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 150] 6 18 ms 15 ms 31 ms bzq-179-28-226.static.bezeqint.net [212.179.28.2 26] 7 41 ms * 28 ms CORE-1.PT-SUSITA-tengig10-3.b…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

אוקי אז ככה יש לי רשת בין שתי מחשבים דרך כרטיסי רשת 100\10 ו... אני רק על שיתוף חיבור ADSL אבל בלי שיתוף קבצים השאלה שלי היא איך אני עושה שיתוף תיקיה מסויימת או משהו כזה.. ושיהיה רק בתוך הרשת ! כי אני יודע שיש ילדים שפורצים דרך "שכנים ברשת" למי שיש רשתות בבית בקיצקץ אני צריך שיהיה מאובטח וגם שיהיה שיתוף קבצים אפילו רק לתיקיה אחת שפתחתי בשתי המחשבים ICQ LITE ושלחתי קובץ מאחד לשני הגעתי רק ל 800K\SEC זה סביר? אני לא יגיע למהירויות גבוהות יותר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by madror,

חברים יקרים שלום, לא אפרוס כאן את השתלשלות הבעיות שעברתי עם הראוטר החדש BR-6504 של EDIMAX שקניתי לפני שבוע. מבקש רק לדעת מבעלי הראוטר הזה3 דברים : א. האים גם אתם היתקלים בבעיות איתו (בחיבור אלחוטי, המחשב מתנתק מהרשת, בביצוע PING מהמחשב לרואטר אין תגובה , עד לכיבוי והדלקה מחדש של הרוטר !). ב. האים ביצעתם שידרוג ל Firmware לגירסה 1.41 ואם כן אז כיצד (דרך ממשק ה WEB מתקבל הודעת שגיאה של קובץ לא נכון ורק דרך התוכנה המצורפת מבבצע השידרוג). ג. איפה אתם רואים כי אכן בוצע עידכון תוכנה. תודה מראש לכל העוזרים , כי די נואשתי.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום, קניתי לפני שבועיים~ את הראוטר WBR-3408 של LEVEL1, ואני לא מצליח לחבר אליו מחשב נייד (Acer 5672) עם WIN XP. אחרי שלא הצלחתי הלכתי לחנות והביאו לי אחד חדש, ועדיין אני לא מצליח. אני מחבר הכל והנייד לא רואה את הראוטר.. יש לי ראטור של AZTECH 600E של בזק שמחובר לטלפון ואותו אני מחבר לראוטר של LEVEL1 (לWAN). אח"כ אני מחבר 2 מחשבים ליציאות LAN של הLEVEL1, והכל פועל בסדר. (עשיתי ב600E ראוטינג לכל הפורטים הנכנסים שיעביר אותם לLEVEL1, ובLEVEL1 שיניתי את השאר, פעל בסדר) קודם היה ככה: ואני מנסה ככה: יש לראוטר (LEVEL1) נורה של WLAN שהיא נדלקת כשאני פותח את הראוטר ונכבית אחרי כמה זמן (כנראה בגלל אי-פעילות), אבל היא נפתחת כשאני אומר לנייד לחפש רשתות. בחלון שהוא מראה רשתות…

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  10. התקנתי לפני כשבוע כונן חדש של טרה, העברתי אליו חומר שיניתי אותיות ומחיצות ועכשיו משום מה אני לא מצליח לשתף אותו, כל מחשב אחר ברשת לא מורשה להכנס לאף מחיצה בכונן החדש, כשלכוננים הישנים ניתן להכנס ללא בעייה. למה זה קורה ? למעשה אני רואה שכל כונן אחר חוץ מהכונן של הוינדוס (כונן זה כולל מחיצות) אני לא מצליח לשתף. ההרשאות מן הסתם על FULL.

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  11. הראוטר של בזק עשה לי בעיות והיו הרבה ניתוקים של מיקרו שנייה במשחקי אוןליין שגרמו לי לעוף מהמשחק וחוץ מזה אי אפשר להשתמש ברשת ביתית על מנת לראות סרטים זה מעביר במשהו כמו 300K לשניה מקסימום לא מספיק לניגון של סרט בצורה חלקה הראוטר של TP LINK כן עובד ברשת ביתית מעביר משהו כמו 3-5 מגה לשניה ואפשר לנגן בסלון סרטים בצורה חלקה אבל ה TP LINK עושה לי עוד יותר בעיות של ניתוקים מאשר המכשיר של בזק והניתוקים הם לא מיקרו שנייה אלא ניתוקים שצריך להכנס להגדרות כל פעם ולשחק עם זה על מנת לקבל סינכרון לאינטרנט שוב וזה קורה כמה פעמים ביום אני צריך להכנס ולשחק עם ה dsl modulation type annex לשנות מ A ל B ולשחק שם עם כמ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כל הזמן אני נכנס לשחק ב-RTCW-ET וזה יוצא לי אחרי דקה... משהו אם החיבור... אני לא מבין את זה אם ADSL בחיים לא היה לי דבר כזה רק אם הכבלים!! :-[ עזרה מה זה יכול להיות :-X

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  13. בעל כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK הכרשת איננה מזוהה למרות שרשתות של השכנים כן מזוהות דהיינו הכרטיס מוגדר היטב. האם יתכן חוסר תאימות למרות שנכתב כי הראוטר מתאים גם לרשת 802.11B שזו הרשת שהכרטיס עובד בו

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  14. יש ברשותי ראוטר EDIMAX BR6524N ומודם מוטרולה של HOT חיבור ללא חייגן. ומחשב נייח windows8 32bit ברגע שאני מחבר את המחשב הנייח עם כבל תקשורת לראוטר לכניסה LAN1 האינטרנט לא עובד ולא נותן אי פי אך האינטרנט האלחוטי עובד. ברגע שהמחשב הנייח מתחבר ישרות למודם עם אותו הכבל אז יש אינטרנט-זאת אומרת הכרטיס רשת תקין. ברגע שאני מחבר את הראוטור עם אותו כבל למחשב נייד אחר בכניסה LAN1 יש חיבור לאינטרנט-משמע הכבל תקין והכניסה תקינה. יותר מזה אם אני מבטל את הWIRELESS בראטור אני כן מצליח לגלוש עם המחשב נייח דרך הראוטר ממש מוזר ניסתי להחליף כניסה LAN. להסיר דריבר של הכ.רשת כלום לא עוזר. בהגדרות של IP4TCIP השארתי אוט' עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ofsher,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3305227,00.html

• 111 תגובות
    • 7.8k צפיות
  16. Started by shon,

שלום חברה רציתי לשאול איך פותחים פורטים ספציפיים ב windows xp sp2 תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  17. יש לי כ.רשת אלחוטי Speedtouch 120 ונתב של LEVEL ONE המרחק בניהם הוא כ-25מטר עם 3 קירות אני מקבל הרבה ניתוקים והרמת קליטה היא בינונית, שזה גרוע מבחינתי. אני מעוניין לחבר לכ.רשת אנטנה האנטנות הולכות לפי מדד dBi שאין לי מושג איך אני יודע כמה זה מספיק לי... ראיתי 6-7dBi במחיר 100-150ש"ח 1. האם אפשר לקבל עוד מידע לגבי dBi 2. האם אפשר לקבל עוד מידע לגבי dBm (המדד של כרטיסי הרשת לעוצמת הקליטה)? 3. האם 6-7 dBi יספיקו למרחק הרשום מעלה? או שצריך יותר? ד"א אני רוצה שהרשת תהיה ללא אף ניתוק ובקליטה מצויינת תמידי. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Lior10,

אני צריך ראוטר אלחוטי שיספק קליטה לשתי קומות. המטרה לחבר מחשב נייד לאינטרנט (למחשב יש כרטיס רשת מתקן G). אין צורך ביותר מדי, העיקר שתתקבל קליטה בשתי קומות הבית, כמובן במינימום מחיר. חשבתי על הBR6204WG, האם הוא יכול לספק את הסחורה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה עם הרשת בבית ואני מעוניין להחליף את הסימנס של בזק. (עברה כבר תקופת אחריות). התקציב הוא באזור 500-600 שקל. יש לי מחשב אחד שמחובר ברשת חוטים ושניים שמחוברים ב WIFI. רצוי שיהיה בעל כניסות USB לשיטוף מדפסת וכונן רשת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  20. אני צריך לרשת בית של 2 קומות. האופציה הטובה ביותר תהיה מיקום של ראוטר בקומה התחתונה שיהיה מחובר לטלפון (ADSL) וראוטר בקומה העליונה שישמש כריפיטר, אני תולה תקוותי שהריפיטר יוכל לקלוט את הראוטר בקומה התחתונה באופן אלחוטי כי מתיחת כל מיני כבלים לא כלכך מתקבלת בברכה עקב העובדה שגם כנראה אין מודם ADSL, הראוטר של TPLINK W8961ND נראה כאופציה טובה, גם 300מגביט וגם מכיל מודם ADSL. אין צורך בחיבור של יותר מ 10MB שם, הדיירים לא צרכני תוכן קיצוניים אז לא צריך לחשוב על תמיכה קדימה ב VDSL וכל מיני מהירויות פסיכיות. אני בספק רב אם הראוטר הזה לבדו יתן נוכחות גם בקומה העליונה, לכן חשבתי על ראוטר כמו ה WR941ND שגם מכיל 3 אנטנות ויש סיכוי טוב שיוכל לתפקד כמו שאני רוצה. בסהכ זה יוצא 4…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אם מישהו יודע שיגיד!!!

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  22. Started by CASSPY,

שלום !י יש לי ראוטר של גייגהביט gn-bc01 זהו ראוטר pci מחפש עזרה בהגדרת פתיחת פורט בתודה -כספי

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  23. שלום לכולם, בבית שלי יש 3 מחשבים עם אופציה ל4 שיהיו מחוברים באותו זמן לאינטרנט אני רוצה לקבל את עצתכם לגבי ראוטר אשר יתחבר למודם ומשם למחשבים בבית. כיוון שאין לי שום ידע בראוטרים ובסוגים אני אציין שיש לי מהירות של 1.5 מגה כרגע, 2 מחשבים משתמשים בפס למשחקים והורדות והשניים האחרים לגלישה רגילה . אשמח לדעת איזה אפשרויות אתם מציעים לי במחירים משתלמים ולא יקרים. תודה רבה לכולם. חן.[br]פורסם בתאריך: 26.07.2009 בשעה 16:53:45 אגב, יש לי סווטיצ' בבית, יש אפשרות שאני אחבר את המודם אל הסוויטצ' והמחשבים אליו ?יש לי הוט עם ספק נטווז'ן.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  24. מממ אז ידידה שלי שאלה אותי לעזרה ואני שואל אתכםP: בבית יש לה ראוטר אלחוטי ומחשב, הבעיה שכל הזמן האינטרנט התנתק לה...היא ניסתה להתחבר בכבל לראוטר, קרה שוב...כנ"ל כשהיא התחברה ישירות למודם... ממה יכולה לנבוע הבעיה?=\ אמרו לה שזה וירוס אבל זה נשמע לי מפוקפק (מה גם שהיא טוענת שהיא הריצה סריקת וירוסים)... מה יכול לגרום לבעיה? כי גם ברשת האלחוטית וגם בחוטית זה קורה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by shkaf,

יש לי מצלמת אינטרנט די טובה, של LOGITECH ... הייתי מעוניין לשדר את הקלט של המצלמה לתוך האינרטנט , בדומה לשידורי רדיו באינטרנט, אבל אני רוצה רק לשדר את התמונה בלי הקול. מישהו מכיר תכונה מסויימת שעושה את זה , או שיש אתר באינטרנט שמספק שירות כזה (בחינם) כמובן אני מכיר תוכנה אחת Active WebCam אבל היא ממש מסורבלת ולא שווה את זה, כמות FPS ממש אבל ממש נמוכה , אפילו באיכות תמונה נמוכה מאוד. מעוניין לשמוע הצעות בנושא תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.