רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי כבל usb לחיבור 2 מחשבים. האם יש אפשרות לחבר אותם כשיתוף אינטרנטי? כיצד? תודה מראש swan
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחר אני צריך לעשות רשת בין 2 מחשבים אחד עם WINXPRO והשני WIN98 אני מחבר אותם ישירות כ.רשת לכ.רשת עם כבל מוצלב אז עשיתי בזה עם ה XPPRO סתם לראות איך זה את הויזרד של רשת ביתית בחרתי את כל ההגדרות אבל איך אני עושה את זה במחשב השני? הוא שאל אותי בסוף אם אני רוצה לעשות דיסקט של הויזרד להעביר למחשב השני. את זה? ואחרי שאני עושה את הרשת איך אני עושה שמהמחשב עם ה WIN98 יוכלו לקרוא\לכתוב על ההארדיסק של המחשב עם ה XPPRO? תודה רבה למי שיענה תשתדלו מהר בקשה כי זה למחר בצהריים
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
הי, מהברורים שערכתי כולם ממליצים על הALCATEL. האם הוא באמת יותר טוב השוואתית מהאחרים והאם יש מודמים אחרים מומלצים במיוחד? אבקש תשובות רק מאנשים שיש להם נסיון אישי עם המודמים עליהם הם מדברים. ביי ותודה, אייל
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
קניתי רווטר ואנני יודע לחבר אותו האם מישהו יכול לעזור לי בחיבור הראווטר ל ADSL לשני מחשבים בכלל כול צורת החיבורים כולל קונפגרציה ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק הוא netvision וחיבור המחשבים הוא בעזרת hub כאשר המודם מחובר -uplink ,הבעייה היא שאפשר לחבר שני מחשבים בו זמנית את השלישי אי אפשר מדוע וכיצד ניתן לפתור את הבעיה הזו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברצוני לרכוש דומיין .. .co.il במקרה שלי .. היכן המקום הכי זול לרכישת הdomain? מצאתי ב77$ לשנתיים ו30$ לעוד שנתיים לחידוש .. מאיזה אתר ישראלי כאן .. יש יותר זול מזה? ועוד שאלה ברשותכם .. מקום זול אמים וטוב לאירוח בעל תמיכה בasp ושאלה שמעניית אותי מבחינת הפרוצדורה אחרי ההרשמה מבחינת הקישור של הדומיין שלי עם השרת host שבחרתי? זה פעם ראשונה שלי סליחה על הבורות :-*
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
אהלן... לבסוף בודדה בעיית הפינגים הקופצים כנראה למערכת ההפעלה XP שברשותי וחוסר התאימות שלה ל מודם ה ALCATEL... (נאמר לי כי זו בעיה שכיחה...אך אף אחד לא ציין אותה פה) נאמר לי שיש שתי אופציות : החלפת מערכת או הפיכת המודם ל PRO (אבל אז אין אחריות...וכרגע עוד אין ברצוני להגיע לכאלו דברים) ועכשיו ברצוני לנסות בוודאי להחליף את הOS... השאלה היא האם ל 98 או ל WIN2K??? האין 2K יכולה לגרום לאותה בעיה כיוון שהיא גם NT??? ???? מישהו תודה דחוף אמיר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי כמה מחשבים ואני רוצה לעשות בין 2-3 מהם רשת. אני לא רוצה להתחיל להעביר כבלים בבית (המחשבים לא באותו החדר) ושמעתי שיש גם רשת אלחוטית. יש לי מודם ADSL פנימי (PCI - לא כרטיס רשת ולא USB) באחד המחשבים ואני רוצה שבכל המחשבים יהיה ADSL, אבל אני רוצה להשאיר אותו בתוך המארז. אז מה אני צריך בשביל לעשות רשת אלחוטית ? (ואם היא בדיוק כמו רשת LAN- כאילו שאני יכול לשחק מול מישהו שבמחשב השני- זה חשוב) אני צריך רכזת? אני יכול לעשות שבכל המחשבים יהיה הADSL מבלי להוציא את המודם? ובכלל תסבירו לי קצת על זה כי אני לא מבין ברשתות ובמיוחד לא באלחוטיות תודה תודה תודה אלון
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, רציתי לראות דעות של אנשים על כל מיני תוכנות להאצת אינטרנט, מנסיונם מה הכי טוב, מה באמת עובד וכו' תגובות... טוב לי יש אחת: אולי זו מקריות אבל כשהורדתי את התוכנה SpeedNet זה הוריד לי אותה על 47-48 אחרי שהתקנתי וסיימתי להאיץ זה הוריד לי את אותה תוכנה מואתו מקום אותו קובץ אותו שרת על 57-58 --עריכה-- אני מתכוון לטוויקים...
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש בפיירוול חומרה של ALCATEL. עכשיו כדיי לבטל את הפיירוול אני ניכנס ל telnet 10.0.0.138 - איפה שם אני מבטל את הפיירוול ?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
-
מעוניין לקבל המלצה לראוטר לחיבור מודם כבלים מוטורולה. אם יש מישהו שיש לו ניסיון וגם ביצע זאת בעצמו אנא תן טיפ גם לחברים...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים עם XP האם אפשר לשלוח ממחשב למחשב הודעה מתפרצת שתוצג למקבל על המסך ? ובכלל האם אפשר לשלוח הודעות ממחשב למחשב ?
-
- 13 תגובות
- 6k צפיות
-
-
תגידו מה זה שרת Proxy ? וזה נכון שזה יכול להסתיר את האיפי או משהו כזה ? אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים.
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי WINXP חיבור DIALUP כל פעם הוא עושה לי כזה חלון ששואל אותי אם אני רוצה להתחבר (כי הבבילון רוצה עדכון) איך מעיפים אותו?! השתגעתי כבר הוא מוציא אותי ממשחקים! (אל תגידו לי לסמן את הוי שאומר לו לא לשאול אותי ע הפעם הבאה שאני יתחבר ולא לבטל את העדכון בבבילון) תודה למי שיעזור !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בעיקרון התקנתי כל מיני רשתות ביתיות בעבר, אבל ברשתות יותר גדולות (אני מכיר בעיקר מבתי הספר) בהפעלה של כל מחשב CLIENT יש בהתחלה מסך של יוזר סיסמא ודומיין (אלה אין צורך כמובן להסביר) ואח"כ מסך כמו של דוס שעושה מה שהוא עושה, בשם Windows NT logon script. מן הסתם הם משמשים בשביל להגדיר משהו בתהליך כניסת המשתמש, אבל מה ואיפה הם מוגדרים בדיוק?
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם win98se+ win XP pro יש לי מודם ITEX , וכמו כן יש לי אופציה להחליף אותו עם חבר שלי שיש לו אלקטל, ואז להפוך אותו לנתב לפי מספר מדריכים שמצאתי באיזו דרך כדאי לי לחבר בין שני המחשבים האם להפוך את האלקטל ל-פרו ???? מה ההבדלים למעשה בין השימוש בנתב (אלקטל פרו) לבין השימוש ברשת בין 2 המחשבים בלי ניתוב אלא על ידי מחשב מאסטר וסלייב. בבקשה תסבירו לי כמו לילד קטן שלא מבין כלום :-[ כי אין לי מושג בכלל בכלל ברשתות, ואני לא מבין כלום. האם לאחר שיתוף אינטרנט באלקטל-פרו, נוכל לשחק פיפה 2003 אחד נגד השני או שאנחנו צריכים רשת :-[ איזה מין חיבור זה עם האלקטל-פרו ? האם אני צריך למעשה 3 כ.רשת ? האם אני עדיין יצטרך מאסטר וסלייב בשימוש של האלקטל-פרו ?? או שאני…
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
רגע לפני השידרוג... עוד מספר שאלות את כל זה אני עושה בעצם כי לאבא שלי לפטופ וכל פעם שהוא מתחבר אני צריך להתנתק והוא מתחבר עם כבל משלו לאלקטל... עכשיו, יש לי בבית האב, למרות שבינתיים המחשבים מחוברים בכבל מוצלב... רציתי לדעת בדיוק מה אצטרך לעשות אחרי השידרוג... איזה כבלים לאן? הרשת תיהיה חייבת להיות מחוברת דרך האב כמובן.... ואיך אני מחבר את האלקטל להאב? וליתר בטחון שהבנתי נכון, זה יילך ככה: המודם, ושני המחשבים מחוברים להאב, כשאבא שלי רוצה, הוא מחבר את עצמו להאב וגולש איתנו....??? אה, ויש בעיה עם אי סי קיו וכאלה במצב כזה? תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן הרכבתי בביתי רשת ביתית בין המחשב האישי שלי: 1.33GHZ ATHLON, 512MB RAM, WINDOWS2000 לבין המחשב הבא: PENTIUM 166MHZ, 64MB RAM, WINDOWS98 שני המחשבים מחוברים ברשת בעזרת כבל מוצלב בצורה ישירה (בלי האב או סוויטץ'). (בשני המחשבים כרטיס רשת מאותו סוג ומודל) שני המחשבים מחוברים על גבי פרוטוקול אחד בלבד (TCP/IP) שיתוף קבצים ואפילו שיתוף אינטרנט עובדים -- הבעיה היחידה היא העברת קבצים גדולים. ברגע שאני מנסה להעביר קובץ שגודלו עולה על כ-5 מגה-בייט - השליחה נפסקת בערך בשליש-הדרך או אמצע הדרך. עם ההודעה: COULD NOT COPY FILE, NETWORK RESOURCE OR DEVICE UNAVAILABLE הבעיה מתרחשת רק כשאני מעביר מ- WINDOWS 2000 ל- WINDOWS98 ולא להפך! ללמישהו יש מושג מה יכול לגרום להעברת נתונים…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, התחברתי למחשב ברשת עם Terminal Services, הכל טוב ויפה. כאשר אני מנסה לנגן מוסיקה על אותו המחשב באמצעות winamp - המחשב נותן לי הודעת שגיאה. אותו דבר קורה כאשר אני מתחבר עם VNC. יש למשהו מושג למה? תודה, שלומי
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום ידידיי! כזכור לכם אני עושה ADSL ואני צריך ממכם פרטים סופיים מדובר עם שני AMD (!) עם אקס פי פרו. אני רוצה ששניהם יוכלו לגלוש באינטרנט בו זמנית ולכן הבנתי שאני צריך לקנות אב והחלטתי לקנות את זה Intel InBusiness ( SH10T5EU ) - 5 Port HUB 10 Mbps CLASS II Repeater עכשיו אני צריך שבכל מחשב יהיה כרטיס רשת. עכשיו אני צריך עזרה באיזה כבלים אני מחבר לאיפה ואיזה כבלים אני צריך (מפוצלים או לא). מבקש עזרה במהירות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם של GIGABITE PE667 PRO עם כרטיס רשת מובנה , האם אני יכול להשתמש בו לחיבור ל ADSL שיש ברשותי ( יש לי עוד מחשב עם מודם רגיל ומודם ADSL והוא מחובר לתשתית הADSL ואני מעוניין לחבר גם את המחשב השני לא בו זמנית )
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי 2 מחשבים ברשת (אחד אקס פי ואחד 98) ואני לא מצליח לשתף קבצים, ב"מקומי הרשת שלי" זה מראה לי את המחשב שלי ב98 זה מראה רק "הרשת כולה" ואין אפשרות להיכנס לזה. איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה! *יש לי עוד בעיה משהתקנתי את הרשת אני לא מצליח לקבל קבצים באי סי קיו , אפשר לתקן את זה??
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-