עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yan_daf2001,

הייתי מעוניין לדעת איזו תוכנה הינה הטובה או היעילה ביותר לחיבור שני מחשבים מרוחקים. הבעיה העיקרית היא שהמחשב המרוחק אמור להריץ אפליקצית DOS. ולהדפיס את הפלט במדפסת של המחשב האורח (remotte) בתודה יניב.

2. אוקיי, אני בטוח שהרבה מאיתנו שיש להם רשת נתקלו בבעיה שאתם לא יכולים לפתוח שרת במשחקים, בגלל שברגע שהמשתמש מנסה להתחבר לאיי פי שלכם, הוא מגיע לשרת (דרך-אגב, השרת,שהוא בעצם גם ראוטר, הוא מחשב חלש ומחשב אחר ברשת מריץ את הסרבר), מגיע לשרת ואז הוא רואה כאילו אין משחק. מישהו יודע איך אני יכול לנתב משחקים מסויימים (לדוגמא גנרלס, ניד פור ספייד, SOF, וכאלה למחשב שלי? (192.168.0.2) \בתודה רבה... MOOMOO

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by orpa,

יש לי PIII 800MHZ, WINDOWS XP, וכרטיס רשת ETHERNET 100MBPS. XP מזהה מצוין את הכרטיס ואני חולק קבצים עם הכרטיס, מדפסת ומה שאני רוצה. הבעיה היא שהכרטיס לא נקלט במשחקים. המשחקים שניסיתם הם RED ALERT 2 ו-COUNTER STRIKE. עזרו לי!

4. יש לי רשת בין 3 מחשבים עם סוויטצ'... ב- 2 מחשבים יש XP והגדרתי בקלות את השרת ויש שיתוף קבצים ומדפסת... עכשיו סידרתי רשת גם למחשב השלישי... האינטרנט פועל דרך הרשת (ראוטר - אלקטל פרו)... אבל אני לא יודע איך להגדיר את הרשת הביתית... הכוונה לשיתוף קבצים שלו... ושהוא יוכל להכנס למחשבים אחרים... מה לעשות ??? תודה

5. Started by RomaDev,

שךום חברה! אני מחפש מדריך לבנית שרת מישהוא מכיר כזה? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  6. אני צריך לחבר כבל רשת בין מחשב לסוויטצ'... הכבל כבר עבר... עכשיו אני רק צריך לחבר את הקליפס... כאילו את הראש של הכבל רשת.. איך לחבר אותו ? איך לסדר את החוטים ? אני חושב שאני צריך כבל רגיל ולא מוצלב... אז מה הסדר בשני הצדדים ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  7. הורידו עכשיו ותהנו!!!! http://us.f1.yahoofs.com/users/e6e91a9c/bc/My+Documents/KazzaLite.exe?bc0XYV.AejoZvGTq

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by CybeR_CoM,

אני צריך לחבר האב וסוויצ' בשביל רשת בין כל שאר הפורטים הפנויים בהאב ובסוויצ'. באיזה כבל אני צריך להשתמש לחיבור שניהם?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  9. ככה, לא הייתי פה כמה זמן, אתמול חזרתי, אני רואה עוד ועוד גירסאות של עידכונים למודם אלקטל.... אני מאוד אשמח אם מישו פה יוכל לעשות לי (ואני מאמין שגם לאחרים) קצת סדר בדברים אני נמצא כרגע בגירסה הראשונית (זאת שמקבלים מהחברה, לא ביצעתי שום שידרוג עוד, אני לא יודע אם אתם מכירים\הכרתם בכלל את הגירסה הזו :-) ), ורציתי לדעת את הסדר וכל העידכונים שיש, כולל מה צריך לעשות לפני מה (אם צריך לשדרג קודם משו לפני השידרוג הבא), ובנוסף קישור לכל מדריך של כל שידרוג+הסיכונים\הצלחות\יתרונות\חסרונות שבדבר.... תודה רבה אנשים!!!

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by JediMaster,

שלום לכולם! קודם כל הבעיה הראשית שלי היא ברשת הביתית. יש לי שני מחשבים וחיברתי ביניהם בכבל מוצלב. התקנתי את הNetwork Setup Wizard עשיתי את המחשב שלי שרת (יש בו גם ADSL) הכל טוב ויפה. כל הרשת עובדת בעיקרון חוץ מהICS. האינטרנט מתחבר במחשב השרת אבל בלקוח זה נותן לי שגיאה כזאת (בשרת יש XP בלקוח 98) על כל יישום אינטרנט או משהו שקשור לאינטרנט זה עושה שגיאה ולא נותן להתחבר. אמרו לי שכדאי לי להתקין XP בלקוח ואז לנסות. זה שווה את זה? יש למישהו פתרון אחר? (עשיתי את כל ההגדרות DNS, Gateway, IP וכו' וכו') דבר שני, שמעתי שאפשר להפוך את המודם Samsung AHT E300 לראוטר. במידה ואני ארצה להרחיב את הרשת ופרצתי את המודם לראוטר אז אני צריך לקנות HUB או שיש מחשב שפועל כשרת? כי בעיקרון עדיף מחשב…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Refael Azi,

לא יודע איך זה לא הועלה פה עד עכשיו אבל במסגרת הבירורים שלי למצוא מודם-ראוטר שתומך בUPNP מבלי להשקיע יותר מדיי כסף מצאתי מדריך שמסביר איך משדרגים את הalcatel pro שהיה לפני זה home ל-alcatel 510 וזה עובד מצויין! מומלץ לכל מי שרוצה להמשיך להשתמש במסנג'ר (קבצים/ווידאו-אודיו) ברשת פנימית מבלי להשקיע עוד כסף ברכישת נתב או מודם-נתב תומך UPNP שלפי מה שבדקתי בארץ מאד קשה להשגה. למדריך באדיבות פורום פרש

• 44 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. יכולה להיווצר בעיה עם המחק הגדול של הכבל ? (החיבור לא נעשה בעזרת האב אלא ישיר בין 2 כ.רשת) תודה מראש. באופן אישי לא נראה לי אבל איזה מישהו התחיל לז**ן לי את המוח אז החלטתי לשאול גם בשבילו.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  13. Started by m0tek,

היי חברה..עד לא מזמן לאחי היה מחשב ישן , אז כל מה שהוא היה עושה , זה לגלוש , אייסיקיו , וכאלה.. אם הוא היה רוצה לשחק משחקים מרוביי משתתפים לדוגמת Counterstrike , Earth and beyond , Warcraft 3 הוא היה משחק דרך המחשב שלי (החזק יותר).. הזמן עבר וגם הוא קנה מחשב חזק.. (p4 2.3..) מה שאומר שהוא התחיל לעשות הכל דרך המחשב בחדר שלו..יותר נוח ויותר קל. מפה לשם משם לפה הייתי משתף תמיד את האינטרנט בעזרת ICS של ווינדוס ולא נתקלתי בבעיה.. העניין עכשיו שמשחקי רשת דורשים לגשת למחשב דרך האייפי באינטרנט...מה שאומר שהשרת "ניגש" אליי במקום לגשת למחשב של אחי.. וככה למעשה נחסמת הגישה.. הבנתי שאפשר לעשות שיתוף אינטרנט גם בעזרת שרת פרוקסי או Network Address Translation - מה שנקרא NAT וכך למעשה מ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ORrrr,

שלום, אני ואח שלי מחוברים ברשת כבר הרבה זמן... בזמן האחרון אני לא מצליח להכנס לרשת מהמחשב שלי שהתקנתי בו SP3 (לשנינו ווינ 2000 פרו) ולשני SP2. מהמחשב השני אני כן מצליח ולא רואים אותי... זה התחיל רק מאז SP3.. ובנוסף רק היום אחרי שיש לי הרבה זמן את החבילת שרות הזאת, השיתוף אינטרנט פתאום לא פועל... לי זה נותן את ההודעה הזאת שאני מנסה להכנס לרשת יש למישהו רעיון איך אני עושה שאני אוכל להכנס לרשת, ובנוסף שהשיתוף אינטרנט ימשיך לעבוד? תודה מראש, אור.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. נכון כשיש לך רשת ביתית אז לפני שהווינדאוס עולה יש חלון שקופץ שצריך להכניס בו סיסמא (במקרה שלי ריקה - אנטר)? רציתי לדעת איך אפשר לדלג על זה... כאילו שזה יעשה לי את זה אוטומטית ויחסוך לי עצבים... תודה

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  16. לאחר אין ספור תכנונים לאמא, צעקות על אבא ובירורים אין סופיים של מחירים ברחבי הנט' הצלחתי להגיע למצב שבו הזמנתי איטרנט מהיר! כפיים! היום נערך השינוי במרכזייה של בזק ותוך 14 ימי עובדה, אמור להגיע אלי מודם חדש מחברת ברק-013. עכשיו, כמובן שהכניותי מראש וביררתי מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי שיתוף איטרנט בין יותר משני מחשבים (4+אחד נייד במקרה שלי) והגעתי למסקנה לאחר הסברים רבים מחברים, שאני צריך לקנות האב. זה הולך ככה אם אני לא טועה: מודם----כבל מוצלב--->HUB<---כבל רגיל----כרטיס רשת שמחובר לכול מחשב. עכשיו, כדי שכול הסיפור יפעל צריכים לשדרג את ה-HUB לגירסאה מתקדמת (PRO) וזה אומר לערוך שינויים פניימים במודם בעזרת המחשב. קראתי כמה מדריכים פה ושם, והבנתי את הרעיון הכללי ו…

17. כרגע אני גולש עם מודם 56K והגיע הזמן להתקדם אני יודע שיש לי 2 אפשרויות: 1.אינטרנט בכבלים 2.ADSL אני כרגע מחובר לכבלים אבל עוד שבועיים אנחנו עוברים לYES למה אתם ממליצים לי להתחבר לאינטרנט בכבלים או ל ADSL ? יש עכשיו איזה מבצע התחברות שווה? איזה ספק לבחור?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  18. :veryangry: אני לא מצליח לשחק באינטרנט בגלל שהמשחק לא מזהה את ה IP החיצוני שלי (חיבור PPPoA) אלא רק את הפנימי (של כ' הרשת), סביר להניח שגם משתמשי הכבלים נתקלו באותה תופעה... מישו יודע מה הפתרון?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. זה פשוט קטסטרופה! אנחנו 8 ק"מ מהמרכזיה, ובכלבים מקטרים לי שאין תשתית וחסר לנו ערוץ חוזר, אפילו שיש לנו כבלים בדיגיטלי.

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  20. Started by tomer_et,

יש לי ADSL 0.5M של WOW. משום מה כל פעם שאני משאיר בלילה את המחשב דולק כדי שימשיך להוריד קבצים - כשאני חוזר בבוקר למחשב אני רואה שבלילה הקישור לרשת נפל... יש לציין שכאשר אני גולש באופן "רגיל" אין התנתקויות כלל ואני גולש מוריד קבצים במהירות סבירה (בין 50 ל - 60). מישהו יודע אולי מה יכול לגרום לזה - או יותר חשוב - איך ניתן למנוע את זה?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by FatherBoard,

היי חברה! מצטער שאני שואל - ואני יודע שהנושא כבר נטחן הרבה - אבל שום דבר ממה שהניב החיפוש לא עזר לי! אני ממש לא מבין בזה כלום! אז ככה - אני רוצה לחבר רשת בין שני מחשבים - בעזרת כבל LAN רגיל ושני כרטיסי רשת. אני לא צריך שיתוף אינטרנט. איך אני מגדיר רשת ביתית כזאת??? ??? ??? ??? תסבירו לאט-לאט, בעברית פשוטה, ותגידו לי על מה ללחוץ בכל שלב ושלב! בבקשה חבר'ה, אני צריך את זה לחצי שעה הקרובה ואני נואש!!!

22. Started by Haflo,

היי! יש למישהו כא לינקים למדריכים או הסברים בנוגע לקישור WinXP Pro and Win98SE בקבוצת עבודה ושיתוף אינטרנט? אני מעוניין לחבר WinXP and Win98 יחד ללא שימוש ב Home Network Setup Wizard של WinXP.

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  23. Started by alexrta,

יש לי חיבור בכלים של ערוצי זהב +012 חבילת ה-750 עד היום התחברתי אם חייגן אבל עקב בעיות רבות שהיו לי עם החייגן החלטתי לעבור להתחברות קבועה (בלי חייגן) אבל הגלישה + ההורדה פשוט איטית (רק לשם ההשוואה HWZONE בלי החייגן לוקח לו דקה לעלות וכשהייתי עם החייגן לקח לו בין 2 ל 4 שניות ומהירות ההורדה הכי גבוהה שהגעתי אלייה בלי DAP הייתה 70 ) יש לי WIN XP PRO אם זה עוזר במשהו בבקשה תעזרו לי!!! תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by yuvalkob,

הכותרת מסבירה, הבעיה התחילה היום ורוב האתרים לא עובדים. אני משתמש בADSL של בזק בין לאומי עם מודם USB דרך אגב אני משתמש ב ווינדוס אקס פי

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. מישהו יודע\יודע מאיפה אפשר לדעת טווחי IP של ISP'S מהולדנד או משוויץ? אשמח מאוד אם תשתפו אותי ביידע שלכם או שתפנו אותי לאיזה אתר עם מידע על זה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.