עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. נגיד כשאני מנסה לפתוח שרת (FTP) במחשב שלי על פורט 2003 או 2033 אז הוא כותב לי שהפורטים כבר בשימוש מה לעשות ?? ניראה לי שמישהו עשה לי מהמחשב סטרו !!!

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  2. מישהו ראה פעם איך עושים את זה?? מה בדיוק עושים? זה חשוב , תודה למי שעוזר...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by udicol,

המחירים ירדו בחברת בזק בינלאומי - חבילת כבלים 750Kbs ירדה ל-99 שקלים לחודש. תוודאו שאתם רשומים בחבילה מחדש,ע"מ שלא יחיבו אתכם במחיר הישן. http://www.bezeqint.net/

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. הכל התחיל אתמול שנפלה ההחלטה לזנוח את בזק בינלאומי וחבילת ה- ADSL 1.5 שלי (שנתיים כבר...) לטובת חבילת הכבלים של ה- 1.5 עם תבל דיגיטל + Netvision ולהתחיל את פרקי כגולש כבלים... קראתי וקראתי תר'ד ועוד ת'רד ובסוף החלטתי להישאר נאמן ל- ADSL 1.5 שלי אבל מה?! אחרי חצי שנה של 150 ש"ח לחודש שקיבלתי "במתנה" מבזק בינלאומי רק כדיי שאני אשאר איתם (גם כן מתנה למרות שאני דיי מפסוט מבזק בינלאומי הן מבחינת שירות והן ממהירות. יצא לי חרוז אני ממש משורר! ;D) ואכן נשארתי אך המחיר החודש היה אמור לעלות ל- 231 שקלים (יותר משני שליש ממשכורתי הצבאית) וכאן הגעתי למסקנה שאני מתקשר לבזק בינלאומי לנסות לסחוט עוד חצי שנה (בהנחה שהסיכוי קלוש) ואם לא מקסימום עוברים ל- Netvision. ובכן, התקשרתי לבזק ב…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Arnold,

רצוני לקנות HUB לא USB איפו אפשר לקנות חיפשתי בכול מקום? תעזרו לי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by sonik,

אני מעוניין לקנות כרטיס לרשת אלחוטית. בכוונתי לחבר אותו למחשב הנייד ולמחש שולחני. 1) מה מומלץ . 2) האם כדאי לקנות בארה"ב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by itamo,

איך עדיף לשתף אינטרנט בכבלים ברשת ביתית בין שני מחשבים שמחוברים בינהם ע'י כרטיס רשת. 1) ע'י עשיית share לחיבור האינטרנט. 2) ע'י עשיית bridge בין הכרטיסי רשת (ב xp).

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by itamo,

פרסמתי את הבעיה הזאת בעוד פורומים אבל לא קיבלתי תשובה. למה לפעמים אצלי ברשת בבית (2 מחשבים) אפשר להכנס לרשת או למחשבים האחרים ולפעמים לא (לרוב לא), קיבלתי הצעות על לבדוק את השם של הרשת, אם המחשבים נמצאים באותה הקבוצה או לבדוק את הססמאות. אבל זו לא הבעיה כי: 1)כי אין לי סיסמא פשוט חיברתי את הכבל המוצלב לכרטיסי הרשת וזהו לא נגעתי בכלום. 2)זאת לא בעיה בכבל כי האינטרנט עובד תמיד. 3)הפתרון לבעיה לדעתי הוא במצב הלא הגיוני שלפעמים אפשר להיכנס לרשת ולמחשבים אחרים ולפעמים לא כי זה או שיש לי הרשאה או שלא זה לא אמור להשתנות כל 5 דקות. לפעמים כשאני לא מצליח להכנס דרך השכנים ברשת, אם אני כותב 'התקיה\שם המחשב\\' אז אני יכול להכנס (ולפעמים לא). כנראה שזה איזה באג ב win xp כי לא מצא…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by ilya83,

כל זמן התנתק ותוקע מודם (usb adsl modem ale 130) אני הוריד מיני הורדות אח"כ חצי שעה מיד הנתק מודם שלי גם תוקע מערכת הפעלה שלי חלונות 98 מהדורה שניה מה פתרון בעיה? אני מחכה תשובתך תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by cohenkobi,

אני די חדש בתחום למרות שיש לי ניסיון ארוך מאוד במחשבים, אבל רציתי להכנס לתחום רשתות ואבטחת מידע, משהו מכיר אתרים שאפשר למצוא בהם מאמרים על דברים בנושא? בתודה מראש קובי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. לפני יומיים קיבלתי נתב של EDIMAX התקנתי אותו הכל פעל טוב ויפה כשניסיתי לנתב פורטים כנראה שנגעתי יותר מידי בהגדרות ואני יודע שגם עשיתי DHCP DISABELD ולא זוכר את ה- IP שרשמתי קיצר כשאני רושם את ה- IP של הנתב כלום לא קורה שום תגובה בבקשה אני כבר נואש מה לא עברתי עם האינטרנט הזה נמאס לי מזה כבר בבקשה תעזרו תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ktanta harta,

יש לי בעיה ברשת ומכיוון שאני יודע שהכל של הרשת עובר דרך מקום שבו אני יודע שיש השרעה חזקה מאוד חשבתי שהדבר הוא אחד הגורמים להפרעות (הרשת עבדה מצויין עד השבוע שבו גם הכבלים התחילו לעשות לנו בעיות ואמרו לנו שהבעיה שם היא ההשרעה). אם כן מה אוכל לעשות עד שנבנה ארון תקשורת חדש?

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  13. אני רוצה להוריד דרייברים מראש כי אני מתחבר בעוד יומיים!!

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  14. Started by OR007,

שלום... יש ברשותי מודם USB של רוטל, בצע כחול כזה. יש למטה (בשורת המשימות של הוידנואס) את 2 החיצים האלו. לי רשום : TRANSMIT : 96 RECEIVE : 2528 מה שמפתיע שהרסיב די גדול ביחס לחבליה של 0.5 MB (בד"כ הטרנסמיט הוא 128, לא יודע מה קרה בזמן האחרון) אבל בכל זאת אני מוריד ב-40KB-70KB בעבר הייתי מוריד ב-200 ומשהו קבוע אבל לאחר פירמוט המחשב אני מוריד נורא לאט. יום אחד זה חזר לי משום מה אבל שוב פעם במקרה נאלצתי לפרמט עקב בעיה כלשהיא ושוב פעם המהירות ירדה. גם המהירות גלישה שלי נורא איטית. כל הצעה או פיתרון כיצד לנצל או לתקן זאת יעזרו ! תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  15. there is somebody who is traing to break in to my PC and i have his IP, DNS, Node, netBIOS, group and MAC. i dont know what all that shit means but i whant to get him back, i know he is from israel and on KAVEY-ZAHAV. what can i do to get back at him?

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  16. מודם usb או מודם חיצוני וכרטיס רשת(ושאלה בקשר למהירות חיבור) 1) ביום שישי קיבלתי את המודם usb מבזק. החבילה שאני הזמנתי היא 750Kbps, למה המודם מראה לי שאני מחובר על 320Kbps? 2) האם דרך כרטיס רשת ומודם חיצוני (לא usb) החיבור יהיה יותר מהיר? (יותר ממה שיש לי עכשיו) אם כן איזה כרטיס רשת ומודם חיצוני אתם ממליצים לי? 3) ולמה המהירות חיבור נמוכה? (אני על adsl)הספק שלי זה: בזק בינלאומי ושוב מהירות החיבור שהזמנתי 750Kbps

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני משתמש בקאזה (לייט) כבר די הרבה זמן לאחרונה בשבוע-שבועיים האחרונים שמתי לב להאטה משמעותית בקצבי ההורדה. עוד מישהו מחובר דרך נזק בינ"ל ויכול לחוות דעה כדי שנוכל לדעת האם זו רק בעיה אצלי (לא נראה לי, שמתי לב בשני מחשבים שונים) או שזו הגבלה של נזק בינ"ל ואז כבר אפשר להתקשר ולהתחיל לעשות בלאגנים :AR15: :AR15:

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני מעוניין להתחבר לאינטרנט מהיר, אבל אני לא יודע לאיזה כדי יותר להתחבר ל ADSL או להכבלים? מה יותר טוב? יש ההבדל בין השניים? חברים שלי אמרו לי שבכבלים ככל שיש יותר אנשים מחוברים אניטנרט איטי יותר, אבל אחרים אמרו שאין מספיק אנשים בכדי שזה יקרה, אז מי מהם צודק??? ועוד משהו, בטוח יש חסרונות ויתרונות בכל העניין הזה, מה הם?? תודה מראש על העזרה... Some Thing... נ.ב - עשיתי חיפוש לפני שרשמתי את הנושא הזה, לא מצאתי שום דבר שענה לי על השאלות.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by SPACEWALKER,

ברשת אשר ישנם כל מיני מערכות הפעלה ושרת (2000 SERVER) השרת רואה את כל המחשבים ברשת אך מערכות ה-98 , ME , 95 לא מתמזגות עם מערכות 2000PRO ן- XPPRO , ולא רואות אחת את השניה. יש למישהו פתרון? הרשת בנויה כ- WORKGROUP ללא כתובות IP קבועות לתחנות .

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  20. לפי הידיעה ב Ynet כנראה יהיה פה כמו באירופה ושאר המדינות שיהיו הגבלות חודשיות או יומיות אני לא יודע כמה בדיוק , אבל הם כבר מתחילים לחשוב על זה . עכשיו נישאר לנו לחכות איזה ספק יתחיל בזה , ואז כולנו נידפק ...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by moshe.b,

אני התחלתי בבנית אתר אך ישנם הבדלים בין בנית העמוד לתצוגה מקדימה שאינה תואמת את העמוד שנבנה. כמו כן בדף ראשי ישנו סרגל קישורים שהלחצנים מגיבים אך אינם מופיעים בעיצוב המקורי .וגם התמונות חסרות. אודה לכם על עזרתכם או הפניתכם לגורם מסייע

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by gshhar,

יש לי מגה וחצי אבל זה אולי או בטוח בגלל שאני מוריד במקביל בקאזה איזה 7-8 סרטים במכה?

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  23. גם בכתבה בYNET וגם בכתבות קודמות בעיתונות הכתובה והאלקטרונית, נראה כי מתקרב זמן בו ספקי האינטרנט רוצים להעביר את הציבור המשלם (שזה אנחנו) למודל של תשלום על פי תוכן - משמע, ככל שאתה מוריד יותר אתה משלם יותר. אני רואה בזה אי צדק, ממספר סיבות: 1. התשלום שאנחנו משלמים היום גבוה משמעותית מזה שמשלמים בחו"ל (ארה"ב ואירופה), והתמורה נמוכה גם כן. 2. אנחנו לא מקבלים פיצוי על תקלות בתקשורת שקורות, ולא לעיתים רחוקות, אז אין שום סיבה שהם יקבלו פרס על אי קיום תקשורת תקינה בצורה של עליית רווחים בלתי מוצדקת. 3. אם להיות כנה, רוב תעבורת התקשורת ה"מהירה" בארץ היא של תוכנות לשיתוף קבצים, וזו גם הסיבה המרכזית אם לא היחידה לחיבור לאינטרנט מהיר.. כך שאם הם הופכים אותה ללא כדאית כלכלית, אין שום…

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by So-ReR,

היום קיבלתי את הנתב יש לי את המודם הכחול של SUMSONG ADSL עכשיו מה שעשיתי : חיברתי את הכבל של ה- MDI-X למודם ולנתב וחיברתי את הכבל של הכרטיס רשת לנתב המודם הסתנכרן אבל כשניסיתי להתחבר לאחר דקה קיבלתי הודעה שהמחשב שאני מנסה להתקשר אליו אינו מגיב אבל כשניסיתי בלי הנתב האינטרנט פועל רגיל תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  25. Started by Bah_gots_pIII_450,

אם יש לי רשת של שלושה מחשבים שאני מעוניין לעשות לה שיתוף בADSL , איזה סוג של ראוטר אתם יכולים להמליץ לי? בינתיים הסתכלתי על זה ואין לי מושג אם הוא טוב או לא. אני לא צריך router שיתפקד גם כhub כי יש לי כבר אחת שיכולה לתקשר עם router.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים