עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, יש לי רשת ביתית של 3 מחשבים, אלקטל משודרג וסוויטצ'. עכשיו כדי שאני יוכל להיכנס למירק, אני צריך להפעיל שירות של פורט 113 Ident ועשיתי את זה על המחשב הראשון. במחשב השני זה לא מצליח לי וכותב לי Failed to create static NAT entry.

2. לפני שבוע עברתי מאינטרנט 500K לאינטרנט 750 (100 ש"ח זול יותר ) כשהיה לי 500K כל פעם שהתחברתי לאינטרנט הופיע בצד המסך חלון צהוב עם מהירות הקישור בין המחשב למודם החיצוני של בזק והמהירות היתה 1.8 MB. כשאני מתחבר ל 700K החדש המהירות שמופיעה היא 928K . למה זה קורה ? והאם בכלל זה משמעותי ? נב: פה בפורום אמרו לי שהמהירות שמופיה בחלון הצהוב היא מהירות הקישור של המחשב עם המודם. .

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להגדיר להתב שיקדם פורטים נבחרים במקרה זה של הלף לייף 27015 איך אני עושה דבר כזה ואיך אני מוריד את הDHCP ואם אני צריך להוריד אותו בכלל

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by lipa,

מותקן אצלי NETEX וכרגע שאני מבצע חיפוש כלשהו עולה לי אוטומטית אתר בשם YOOGEE מחקתי את כל קבצי הקוקיס ועדיין אותה בעיה הסרתי EXPLORER והחזרתי לא עוזר... חיפשתי YOOGEE במחשב-לא נמצאו שום תוצאות תודה.

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by overload,

צריך אתר לאיכסון תמונות (frailart נסגר ב22 לחודש) לפחות 4 MB ושיהיה מהיר ופשוט כמה שיותר. תודה. נב: אשמח אם תגיבו לפני ה22 לחודש

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שחכתי את הסיסמה לדף האפשרויות של הROUTER מה אני עושה?!

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by e.s,

העלתי את מהירות האינטרנט שלי עכשיו אני מנסה להפעיל אינטרנט במחשב השני ולא עובד אולי זה בגלל שאני עשיתי הגנה של -firewall בהתקשרות?? עשיתי שיתוף של-local area conection 2 וזה בכל זאת לא עובד מה הבעיה??? תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by neil4,

אני נמצא ברשת והמהירות היא של איידיאסאל 1.5 הבעיה שיש אצלי מישהו שפותח את האימיול וחוסם את כולנו ברשת מפני שאנחנו לא מסוגלים לזוז. שאלתי היא איזה תוכנה מסוגלת לעשות שאני לדוגמא אקצה לו רק 29 ק"ב?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by rosesr,

^^^ תודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  10. Started by SuB,

איך מזהים אם כבל רשת הוא מוצלב או לא ואיזה בדיוק פינים או צבעים מוצלבים במקומם

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by Home Boy,

עברתי לחבילת אינטרנט מהיר בנטויזין וקיבלתי את המודם שצויין בכותרת מבזק... אני מנסה להתקין את המודם על מערכת 98SE בה קיים כבר מודם 56K וכל זאת ללא כרטיס רשת...אני מצליח להתקין את המודם והכל הולך טוב אבל הנורית של ה-LINK לא דולקת אלא רק מהבהת מדי פעם ואני לא מסוגל להיכנס לאינטרנט...האם זה בגלל המודם הישן שעדיין מותקן? מישהו יכול לעזור לי??? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  12. Started by sky-net,

בזמן האחרון יש לי הרבה התנתקויות מהאנטרנט (כבלים@012) לפעמים המודם ישר מתחבר מחדש ולפעמים לוקח כמה דקות או שעות, דבר דומה קרה לי לפני כמה שבועות והחליפו לי מודם (עכשיו יש מודם מוטורולה- SB4200 משהו כזה) ועד עכשיו זה לא קרה. אני משחק משחקי רשת ויש לפעמים קפיצות פינג מ50 ל500 ויותר (רק לי- לשאר האנשים נשאר בסביבות ה50 וגם לאלה שאני יודע שיש להם 012 ככה שהבעיה לא בספק) למשך זמן די ארוך ולפעמים יש התנתקות אחרי זה. רציתי לדעת אם זה יכול להיות בגלל packeting (שליחת פינגים למחשב שלי כדי להעמיס על החיבור עד שהוא מתנתק) ואם כן האם הפיירוואל (נורטון כרגע) יכול למנוע את זה. כמו כן האם כדאי לעבור לשיטת החייגן כדי שהאיפי יתחלף כל חיבור? אם זה לא מהסיבה הנ"ל איזה עוד סיבה יכולה להיות? …

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  13. שלום לכולם. הקמתי בבית רשת אשר מורכבת ממחשב desktop אשר מריץ Win XP Pro ומחובר לנתב Linksys WRT54G. הנתב מחובר למודם ADSL של אלקטל. בנוסף יש לי laptop של העבודה עם כרטיס wireless שבעזרתו אני מתחבר גם כן לנתב ומשם לאינטרנט ולרשת של החברה בעזרת vpn client. ה laptop מריץ win 2000. אני רוצה שתהיה לי האפשרות לשתף קבצים בין שני המחשבים. הגדרתי sharing בשניהם ווידאתי שלשניהם מותקן file and printer sharing. במחשב ה desktop אני מוגדר ב workgroup ואילו ב laptop יש את ה domain של העבודה. אני מצליח ליצור קשר מן ה desktop ל laptop ולראות את הקבצים שנמצאים ב share. אבל כשאני מנסה להתחבר מן ה laptop ל desktop אני מקבל הודעה שאין לי logon server אשר יכול לטפל בבקשת ה login. אם אני מבצע …

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by md22,

א. התקנתי אינטרנט בכבלים והמתקין אמר לי שעדיף חיבור של המודם לכרטיס רשת ולא לUSB האם זה נכון ומה היתרון אם כן ב. ע"מ להתחבר לאינטרנט אני צריך להתחבר דרך חייגן ומופיע לי הסמל של ההתחברות (שני מחשבים כחולים) כמו בחיוג ל ADSL אצל אח שלי המודם מחובר לUSB והוא לא צריך לבצע חיוג איך שהוא מדליק את המחשב הוא מחובר לאינטרנט האם זה בגלל סוג החיבור. תודה

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  15. Started by NuXeR,

שלום ! ככה , יש לנו 3 מחשבים בבית כולם עם כרטיסי רשת......כבלים CAT5 מוכנים..... עכשיו יש מודם שאפשר לפרוץ - להפוך לנתב ואז רק לקנות HUB או SWITCH, אך אני מעדיף לקנות נתב טוב כמו שצריך לעתיד . עכשיו ההגבלה הכספית שלי היא בערך 300 שקל לנתב..אז יש 2 אופציות : 1. למצוא אחד זול זול זול 2. לקנות מחול. אני מעדיף לקנות בארץ כמובן אז מצאתי פה אחד http://www.top100.co.il/Product.asp?Pid=BR-6004&Cat2Cat1ID=47&Cat2ID=139&aff=zap# במחיר די סביר (269 ש"ח) והוא נראה לי טוב אני לא כל כך מבין בזה בגלל זה רציתי להתעייץ איתכם ! אני מעוניין (אם אפשר..) להגדיר לכל מחשב אחוזים מרוחב הפס (לי 70% לאחותי 15% ולאחי 15% חחח ;D ) אנחנו על ADSL 1.5 מגה ביט ככה שזה לא רע בשבילהם כל אחד…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by e.s,

כשאני מתחבר לאינטרנט אחרי כמה דקות עולה לי הודעה של כיבוי מערכת וזה מכבה תמחשב מה עושים??

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  17. אוקיי אני בקרוב הולך לקנות ראוטר עם מודם מובנה ו-4 פורטים בשביל לנסות לשתף את האיטנרנט בבית. אז מספר שאלות: 1. איזה סוג כבל מתחבר בין המחשב הראשי לראוטר? 2. איזה סוג כבל מתחבר בין הראוטר לשאר המחשבים (לקוחות)? 3. אני אחבר גם נקודת גישה אלחוטית לראוטר אליה יתחברו עוד מחשבים (ללא כבלים כמובן), בהנחה שמחשבים אלו גם יוכלו לחלוק את האינטרנט עם הנק' האלחוטית. האם הכבל בין הראוטר לנק' גישה צריך להיות אותו כבל כמו הכבל שמחבר בין מחשב לקוח לראוטר? 4. אחרי שהכל נגיד מסודר ועובד מבחינת חומרה, את היוזר יש להגדיר רק על הראוטר והכניסה לאינטרנט מתבצעת באופן אוטומטי לאחר שמערכת ההפעלה עולה?

• 10 תגובות
    • 7.2k צפיות
  18. היי, אני מחובר ברשת ביתית בעזרת מודם ADSL של אלקטל וראוטר PheeNet big 4ps דרך חברת 012 לפני שהתחברתי בעזרת ראוטר הכל עבד כשורה וגם מספר חודשים מאז קניית הראוטר. לאחר מכן התחילו התנתקויות, מספר פעמים ביום, ועל מנת להחזיר את התקשורת אני נאלץ לאתחל את המודם, ולפעמים לחכות מספר דקות. מישהו, יודע איך מסדרים את זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by rosesr,

רציתי לדעת אם שווה לי לעשות את הרשת שהם מציעים אן שכדאי לי לקנות לבד רשת אלחוטית? הם מציעים רשת עם ROUTER לשני מחשבים ב59*24 האם זה שווה?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by starter,

יש לי בעיה.. יש לנו 3 מחשבים בבית אחד למטה ועוד שניים למעלה (בשני חדרים ניפרדים) ויש לנו ADSL שאנחנו רוצים לחבר לכולם אז אני יודע שאני צריך לעשות רשת בין המחשבים ואז לחבר אותם לADSL אז השאלה שלי היא כזאת: על איזה רשת אתם ממליצים ? (אני יודה לכם אם תצרפו הוראות איך להתקין אותה) בתודה מראש, חן.

21. Started by Bizi,

עשיתי לפי כל ההגדרות שמופיע במדריך הסטיקי(-יש לי ADSL. המחשב עם הXP הוא השרת וה98 הוא אורח. בכל זאת איני מצליח מה98 לראות את הHOST ומה XP, איני מצליח לראות את הקבצים אבל אני רואה שיש אורח.הוא נותן לי שגיאה שאין לי השראה לראות את הקבצים ושורה מתחת הוא רושם:נתיב לא קיים(משהו כזה) לא איכפת לי שלפחות אני יכול רק להעביר קבצים. הלוואי שתעזרו לי.אמן!!!

22. Started by Bone-Breaker,

יש לי רשת ואני רוצה לדעת מה לעשות כדי שאני יוכל לראות מה שיש במחשב השני וכבר עשיתי share אבל אני לא מצליח לראות את המחשב השני מה לעשות?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by SuB,

שלום! קיבלתי HUB מחבר, (קצת התבאסתי כי כמו שהבנתי הוא פסיבי והוא מחלק לבד את המהירות שכל PORT יקבל ) ורציתי לדעת אם יש תוכנה או דרך כלשהי לקבוע איזה מהירות מתוך האינטרנט המהיר, כל מחשב שמחובר יקבל? תודה.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by Socrates,

הדבר הזה לא מאפשר אפילו לחייג עם הVPN לאלקטרז.

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  25. Started by SuB,

שלום! יש לי מודם מוטורולה (כבלים), ולעיתים קרובות לאחר שאני מתחבר לאינטרנט מופיע מסך כחול (מצורפת תמונה) ואין לי ברירה אלה להפעיל את המחשב מחדש. המחשב הוא מחשב חדש- לוח אם ASUS P4P800, זכרונות TWINMOS. במסך הכחול מופיע משהו שקשור ל-USB DRIVER, ויש לציין שהבעיה לא קרתה לי במחשב הקודם שבו השתמשתי כחודש וחצי במודם זה. אם מישהו נתקל בבעיה ויודע להגיד מהי ואיך ניתן לפתור אותה אז אני אשמח אם הוא יגיב כאן. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.