רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעונין לרכוש נתב אלחוטי חדש, רצוי מ-RSM כי כבר הזמנתי אצלו את המחשב ויהיה לי נוח שהשליח יביא הכל יחד...אבל לא חובה. הנתב ימוקם בממ"ד בדירה חד-קומתית, ואני מעונין שתהיה קליטה גם במרפסת, בקו אוירי של כ-15 מטר, כשבדרך יש את הקיר של הממ"ד ועוד איזה קיר וחצי רגילים. אני לא מצפה להזרים HD כשאני יושב במרפסת, רק לגלוש ב-hwzone ולצ'וטט במסנג'ר. מה דעתכם על אחד הבאים: נתב אלחוטי דגם TP-LINK TL-WR941ND Edimax BR-6524N-Max 300M 802.11b/g/n Wirelees D-Link Dir-615 Wireless N Router משהו אחר מומלץ? בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לבעיה הזו : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=47657 בדקת את חסינותי (פורטים) בעזרת האתר הבא : https://grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 הממצאים : כאשר אני גולש עם Zone Alarm וברמת אבטחה High, לא נמצאו פורטים פתוחים. כאשר אני גולש ללא FW כלל, הפורטים הבאים נמצאו פתוחים : 21 (FTP) 25 (SMTP) 80 (HTTP) 443 (HTTPS) 1002 1025 1027 1720 * הממצא הבעייתי ביותר הוא, שכאשר אני גולש עם ZA ברמת אבטחה MED, או גולש עם FW סיגייט, אני מקבל את אותם פורטים פתוחים, שקיבלתי כאשר גלשתי ללא FW כלל ! * מוזר או מובן ?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הראוטרה אלחוטי בבית, נוצרו בעיות במחשב הנייח, אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר ולא מצליח לגלוש לחלקים מסויימים באתרים, אפילו את ההודעה הזאת לא הצלחתי לשלוח מהנייח. עזרה אם אפשר
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
רוצה קונפיגורציה כזו: לאפטופ עם WIRELESS בתקן G, יישב בחדר בקומה 1 מחשב נייח יישב בקומה 2, יחובר בכבל רשת רגיל לנתב אלחוטי שלידו הנתב האלחוטי יחובר בכבל רשת לידו למודם של אינטרנט בכבלים, TERAYON הלאפטופ יוריד קבוע דרך האינטרנט האלחוטי טורנטים, עם חיבור של 2.5MBPS אפשר לעשות כזה דבר? ז"א, זה יעבוד? איזה נתב אני צריך? האם למחשב צריך משהו נוסף מלבד כבל רשת?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
המחשב של אח שלי מחובר אלי ברשת ויש לו נטיה להתקין כל הזמן תוכנות כמו קאזה שחוסמות לי את כל הרוחב פס ומעבירות ווירוסים חופשי חודשי. אז עכשיו אני רוצה לחסום לו את האפשרות להשתמש בתוכנות האלה, רק במחשב שלו. אני משתמש בחלונות 2000 והוא ב98SE, אני רוצה לחסום את האפשרות לתוכנות האלה במחב שלו, מצידי שיתקין אבל שהן לא יתחברו לשרתים או יוכלו לעשות משהו. איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר ראשי בבית ואליו מתחבר בכבל של 15 מטר ראוטר משני ( שמתפקד כנקודת גישה לשדר אינטרנט לחדרים). ואני מעוניין לבטל את האפשרות שהראוטר המשני יתחבר באמצעות הכבל הארוך .. ולקרב את הראוטר לנק' קצת יותר קרובה לחדרים ... האם זה אפשרי ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 3com כשאני מנסה לשחק בONLINE דרך direct IP החיבור לא מצליח... כנראה שזה נובע מכך שהפורטים סגורים. איך אני פותח אותם?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי! יש לי ACCESS POINT שמחובר קווית לראוטר במבנה מסויים על מנת לתת יכולת אלחוטית למבנה אחר. הבעיה היא שהAP הזה לא מכסה היטב את המבנה בקומה העליונה. האם ניתן להתחבר אליו עם AP אלחוטי נוסף על מנת להרחיב את היכולת שלו? המון תודה מראש לעוזרים, שבוע טוב!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון, אם לא אז תכוונו אותי בבקשה... התקנתי גירסה חדשה של אימיול ואני לא מצליח להסתדר עם עניין הפורטים. לא משנה כמה אני מנסה זה לא עובד. ניסיתי לפי המדריך של PortForward.com, נתתי מספרים בין הטווחים המועדפים (בין 10000 ל-60000), ניסיתי Upnp, ניסיתי ידנית - נאדה. ניסיתי פורטים ישנים שבעבר עבדו - גורנישט. הכל נותן Low Id מישהו יכול לעזור בבקשה ולכוון אותי איך עושים את זה כמו שצריך? ברשותי ראוטר Linksys WRT54G. נ.ב. נא להימנע מהערות של "למה אימיול? יש ביטורנט" וכו', אני מכיר היטב את תוכנות השיתוף הפופולריות. תודה מראש.
-
- 52 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית של 3 מחשבים ולי כבר נימאס ואני רוצה העזוב את ה2 המחשבים האחרים ולעשות אינטרנט רגיל כבר נימאס לי שאני לא מצליח לפתוח פורטים על איזה אתם ממליצים? ברק בזק נטוויז'ן 012 זהב נ.ב עכשיו יש לי בזק
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי נתב אלחוטי וכרטיסי רשת אלחוטית חיצוניים בחיבור USB, הכל מתוצרת Edimax. התקנתי את הנתב לפי המדריך ורשת בסיסית ללא סיסמה, והתקנתי כרטיס רשת אחד בינתיים. עם כרטיס הרשת מגיעה תוכנה שדרכה צריך להגדיר ולהתחבר לרשתות האלחוטיות, לפני שמשתמשים בכלי של Windows לאיתור רשתות אלחוטיות. מצאתי בתוכנה את הרשת שהתקנתי וניסיתי להתחבר אליה, אבל בשלב ה-Acquiring Network Address אני מקבל הודעה שזה לא מתחבר, מסיבה שלא ברורה לי. כרטיס הרשת בבירור מזהה את הרשת עצמה ומעיד על עוצמת חיבור של 60% באיכות מקסימלית. מאותו החדר בו נמצא כרטיס הרשת הצלחתי להתחבר לרשת בלי בעיות באמצעות iPod, כך שהבעיה היא כנראה לא ברשת. ניסיתי בכל מקרה להגדיר באופן ידני ברשת את כתובת ה-mac כ"מורשית כניסה", לא עוזר. ע…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני עובד אם מחשב נייד בעבודה אם תכונה מסיומת המחשב מחובר לרשת של העבודה יש אינטרנט אבל רק עבור עבודה אם התוכנה אין אפשרות לגלוש באינטרנט רציתי אם יש אפשרות לגלוש בלי שידוע בחברה שאני גולש תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי חשבון premium לאתר, ומשתמש בו די הרבה. עד לפני יומיים הכל היה בסדר, יש לי חבילה של 5מגה ואני קיבלתי מהירות הורדה מתאימה לחבילה, משהו כמו 400קס/ש מאתמול אני בקושי מקבל 20-30 גם בשעות שאין בהן עומס בכלל. התשתית שלי היא ADSL והספק לצערי הוא 012 זהב. מה שמוזר הוא שניסיתי אתרים אחרים NETLOAD ו MEGAUPLOAD HOTFILE ....ושם אני מקבל את מלוא רוחב הפס בממוצע 250+ אינני בטוח עדיין אם הבעיה היא בכלל אצלי (הספק מבצע חסימה או משהוא) או שהבעיה היא אצל RAPIDSHARE. אני רוצה לבדוק אצל חבר מספק אחר אם גם אצלו יש האטה במהירות יש אפשרות לבדוק/לעבור מהחסימות?????
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום המחשב הנייח שלי עם xp והנייד עם win 7. ניסיתי ליצור רשת ולא הצלחתי. עדיין לא השקעתי הרבה מאמץ בזה לנסות לקרוא ברשת ולמצוא מה לא בסדר, אבל שמעתי שיש בעיה קשה של רשת בין שתי מערכות ההפעלה הללו. האם זה נכון? האם אפשר להתגבר על זה? תודה ארי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כותורת.. אתר שמאפשר להכניס כתובת של אתר שחסם את ישראל תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
Wireless home lan problem! List of the components I posses: - Alcatel SpeedTouch Home modem (turned into a router) - TRENDnet 5 port switch - TRENDnet Wireless access point - TRENDnet PCMCIA wireless card - TRENDnet USB wireless lan card List of computers: - My comptuer /w onboard ethernet card - My dad's laptop /w TRENDnet PCMCIA - My mom's computer /w USB card This is a small diagram of the home lan I assembled: [Alcatel] -> [switch] -> [My computer] + [Access point] -> Two wireless cards. IP configs: My comp: 10.0.0.1 / 255.255.255.0 / 10.0.0.138 / DNSs My dad: 10.0.0.2 / 255.255.255.0 / 10.0.0.138 / DNSs My mom: 10.0.0.3 / 255.255.255.0 / 10.0.…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לכם בחירה של כמה אפשרויות, תבחרו ב Bittorrent ותפרסמו תוצאות. הבדיקה עורכת כבערך 400 שניות, אל תעשו שום דבר בזמן הזה שתהיה בדיקה תקינה. http://broadband.mpi-sws.org/transparency/bttest.php
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Hello guys is anyone having slow internet on the isp xfone ? i have a 100mb and i'm only getting about 30- 46 mb Max i called them but with no use
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שידרגתי את מהירות האינטרנט מ4 ל10 ואמרו לי להחליף את המודם, האם באמת יש צורך להחליף או שהוא יעשה את העבודה?
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
הצלחתי להגדיר WDS בין שני ראוטרים, אחד מדגם WRT160N עם קושחת DD-WRT ואילו השני ראוטר Edimax BR-6524N עם קושחת 1.55 (ירדתי מ 1.58 של פיקוק). הראוטרים מחוברים (רואים זאת ב DD-WRT) ואפילו המדפסת האלחוטים מופיעה כמחוברת במחשב שמחובר לראוטר אחר ובמחשב שמחובר לראוטר השני. ניסיתי להדפיס - התהליך עבר בהצלחה. ביחד עם זאת, רק למחשבים המחוברים לראוטר הראשי קווית יש גישה לאינטרנט וגם המחשבים הנמצאים ברשת לא מגלים אחד את השני. AP ISULATION מנותק. יש מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב, שבוע שעבר רכשתי מחשב חדש מ KSP שאמור לשמש בשביל מערכת אבטחה עם מצלמות IP, עם המחשב רכשתי SWITCH POE של TP-LINK מדגם TL-SG2210P לוח האם שלי הוא של ASUS אם זה ממש משנה אני אחפש את הדגם הספציפי. כאשר אני מחבר את ה SWITCH למחשב, ה SWITCH נכבה, זה לא קורה לי ב 2 במחשבים אחרים שנמצאים בבית ודרכם אני כן מצליח להתחבר ל SWITCH ולהגדרות שלו, אם אני מחבר אינטרנט למחשב הכל עובד כמו שצריך ושום דבר אחר חוץ מהמחשב [כולל המצלמות והאינטרנט] לא מקצר את ה SWITCH. בעיקרון אני מתכנן להגיע אחר הצהריים ל KSP לבדיקה אבל חשבתי אולי אני עושה משהו לא בסדר ויש איזושהי הגדרה שיכולה לפתור לי את הבעיה ופה בפורום יוכלו לעזור לי. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הניסיון של חברות הסלולר לתקוע את מהלך הורדת דמי הקישוריות על ידי קבלת צו מניעה נגד משרד התקשורת, נכשל. בג"צ דחה את בקשת צו המניעה של שלושת חברות הסלולר וקבע את הדיון לעוד מספר חודשים. המשמעות היא שהורדת דמי הקישוריות אכן תצא לפועל בעוד שבועיים וחצי, אבל כפי שכתבתי כאן (http://www.netcheif.com/blog/?p=808) המשמעות שלה לרוב הלקוחות קטנה. בנוסף על כך, כל החברות הסלולרית דאגו לגבות את שורת הרווח שלהן והעלו את המחירים ב-4%.
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי! חיבור ADSL בזק אני מצליח להתחבר אך איני מצליח לצפות בדפי אינטרנט. אני מקבל דף עם הודעה "אין אפשרות להציג דף זה". תודה!
-
- 9 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כמה עולה אינטרנט t1 ומי מוחר כזה אינטרנט
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום.. התקנתי רשת ביתית עם 2 מחשבים בשניהם WIN XP PRO .. הכל טוב ויפה השיתוף עובד בסדר אך יש בעיה שאני מאמין שהיא דיי מוכרת אני מקבל הודעה כזאת: http://www.2send.us/uploads/4263f52a31.JPG תראו תתמונה תבינו. אני מקבל תהודעה הזאת כאשר אני מנסה להיכנס לPROGRAM FILES במחשב של אחי.. הבעיה זהה ב2 המחשבים . ואני מאמין שיש את זה בעוד תיקיות כאלה חשובות מה שנקרא. איך פותרים תבעיה? אגב פעם הרשת עבדה מצויין אבל עשיתי אצלי פורמט במחשב.
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-