רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים....המחשב השני יכול לגלוש באינטרנט ...אבל משום מה..אני לא יכול{כאשר אני רואה את הקבצים אבל לא יכול להשתמש בהם כגון העתקה או כל דבר} וגם המחשב השני{ששם בכלל אי אפשר אפילו לראות את הקבצים}.האפשרות של חלוקת קבצים ומדפסת מסומנת בשתי המחשבים..וגם הסיפריות שאליהם אני מנסה לגשת גם מסומנים כ-shared גם ניסיתי לגשת דרך ה-run בתפריט ההתחל...ואני מקבל הודעה שהקובץ אינו נמצא.... זה עבד לי פעם..אבל תמיד היו לי בעיות עם זה וכל פעם אני כבר לא זוכר מה אני עושה וזה פתאום עובד...אשמח אם תוכלו לעזור... בתודה רבה מראש עריכה: מנהלים אתם יכולים למחוק את התרד....כל הבעיה נבעה בגלל הפיירוול הח*א של נורטון
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להצטרף לאינטרנט בכבלים. באיזה ספק כדי לבחור: נט וויז'ן, קווי זהב, או אינטרנט זהב. (בזק בינלאומי לא כלולים במבצע). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול להיכנס {לפרוץ} למחשב הראשי{המרכזי} ברשת שלי {רשת מקומית} כלומר המחשב ששולט בכל מה שקשור לאינטרנט שלי כמו מהירות ועוד.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים יש לי בעייה של פינג גבוה ולאג בכל משחק רשת שאני משחק.. לדוגמא בשרתים ישראלים שהפינג שלי אמור להיות בין 40 ל 60 אני מקבל פינג של 120+ יש לי כבלים 750 של נטוויז'ן... תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקמתי לפני כשנה רשת בבית אשר מחוברת דרך האב(3 מחשבים+ מודם אלקטל) שניים מהמחשבים ממוקמים רחוק יחסית מההאב ולכן המהירות בהם נמוכה מזה שקרוב האם יש אפשרות להכניס משהו שיעזור(כמו מגבר מסוים כמו ברשתות הכבלים)?????????????.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל שהפכתי כבר לפרו יש לי רשת גדולה- לכל חדר פה יש שקע ומשם זה מגיע לאיזה ארון ששם יש עוד שקעים מהשקעים האלה חיברתי כבלים להאב עכשיו השאלה זה- כשאני מחבר את המודם להאב דרך כניסה רגילה של מחשב- אני צריך לשנות משהו בהגדרות של המחשבים/מודם? אם כן אז מה צריך לשנות? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים (אחד מהם הוא LAPTOP, לא שזה משנה ...) במחשב הביתי יש 2 כרטיסי רשת ובLAPTOP יש כרטיס רשת אחד. אני מחובר ל-ADSL 1.5M והספק שלי הוא הטכניון (אני סטודנט שם) + מודם ALCATEL. כרגע המחשב הרגיל עושה ICS וכך אני יכול לגלוש באינטרנט עם הLAPTOP וגם לחלוק קבצים ברשת. העניין שמטריד אותי זה שאם אני רוצה לגלוש מה-LAPTOP (מה שקורה רוב הזמן), אני חייב להדליק גם את המחשב הרגיל ולהתחבר דרכו לאינטרט. אני רוצה מכשיר (אני מאמין שזה נקרא SWITCH) שבעזרתו אני אוכל לגלוש במקביל משני המחשבים אך גם בנפרד ובלי צורך להדליק את המחשב הרגיל. אני מבקש שתסבירו לי איך זה עובד, תגידו אם זה בכלל אפשרי, ותתנו לינק למכשיר מתאים. תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום עשיתי דיון כזה ולא ענו לי טוב כל כך תקשיבו יש לי מודם ADSL עם כרטיס רשת אני לא יודע ממש איך קוראים למודם אבל הוא השחור הישן הזה השטוח ...ההכי נפוץ שיצא בקיצור פירמטתי את המחשב שלי ועכשיו אין לי אינטרנט אז בבקשה אני חייב קישור ישיר להורדת הדריבר...בבקשה עזרו icq-161371997
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי יש לי 3 מחשבים כשבכל אחד רץ WIN 98 SE. לכל אחד יש כרטיס רשת והם מחוברים דרך HUB-SWITCH. לכל אחד כתובת IP = 192.168.0.1-3 . למחשב עם כרטיס רשת מקונפג ל- 192.168.0.1 מחובר מודם ADSL בחיבור USB והוא גולש ללא כל בעיה(חיבור חייגן ב-נטוויז'ן). במחשבים מוגדר שיתוף קבצים והדפסה והרשת ביניהם עובדת ללא בעיה. איך אני מקנפג את שאר המחשבים לשיתוף גלישה ???. תודה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל שהוא כבר Router יותר מחצי שנה. יש לי מחשב אחד שהוא defserver. אני משחק הרבה, והרבה פעמים אני פותח שרת משחק וכולם מתחברים אלי. ביומיים האחרונים כשאני פותח שרת משחק, אנשים לא מצליחים להתחבר אלי! הם מקבלים Connection refused/timed out למרות שהפורט פתוח! מה יכולה להיות הבעייה???
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני צריך שיתוף אינטרנט בין שתי מחשבים שניהם עם windows 98 ו inter explorer 5.01 sp 1 לא שזה משנה לא חייב שהייה גם שיתוף קבציים אלא שאני יוכל לשתמש באינטרנט בשני המחשבים
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
מחשב השרת מורץ ע"י מערכת ההפעלה winxp, מחשב הלקוח מורץ ע"י win 98. המחשבים מזהים אחד את השני וניתן להעביר קבצים ביניהם. הבעיה שלי היא שעשיתי שיתוף אינטרנט במאפייני החייגן אבל במחשב השני פשוט אין אינטרנט מחכה לעזרה, תודה רבה לכל מי שמגיב ומנסה לעזור.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לנקודה במטבח חיברנו כבל שעובר עד לחדר שלי בשביל שיהיה לי קו טלפון וחיבור לadsl בחדר..הבעייה היא שהזרם הוא לא זרם חלופין אלה זרם ישר ושתי הכבלים מחוברים אחד עם השני כחול עם כחול ולבן עם לבן וכאשר מרימים את הטלפון במטבח והטלפון בחדר שלי בו זמנית הצג של הטלפון בחדר שלי נעשה חלש הרבה יותר וגם המנורות של הטלפון נעשות מאוד חלשות מה שאומר שבעצם אין מספיק זרם לטלפון בחדר שלי והטלפון במטבח לוקח זרם השאלה שלי היא האם כאשר ידברו במטבח בטלפון ובאותו זמן אני יוריד משהו מהאינטרנט המידע יפגם? המהירות תרד? כי הרי הטלפון במטבח לוקח זרם וכך הזרם המגיע לחדר שלי חלש יותר ואם למשל מדברים בטלפון במטבח ובטלפון בחדר בו זמנית וגם באותו הזמן מורידים משהו זה יהיה בסדר או שכדאי לעשות נקודה חדשה בפני…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה.. זה התחיל מאז תחילת מתקפת הBlaster. באותה התקופה שלחה 012 ללקוחות שלה באימייל המלצות שכדאי להתנתק מהאינטרנט בתום הגלישה. אך מלבד ה"המלצה" הם אכן התחילו לנתק משתמשים בזמן אי-שימוש באינטרנט. התקשרתי אליהם והם אמרו לי שזה לא הם והפנו אותי לבזק. התקשרתי לבזק, שאלתי לאיכות החיבור שלי והם אמרו שאיכות החיבור שלי מצוינת ואף זאת הייתה לא הפעם הראשונה שהם הדגישו שהקו שלי מצוין. וגם האינטרנט נוסה על 2 מודמים, האחד פנימי של CNet עם צ'יפ של ITeX והשני הוא מודם מובנה של Alcatel בתוך ראוטר Edimax. התופעה מתקיימת בזמן אי-שימוש ברוחב פס. למשל היום בלילה לא הורדתי שום דבר באימול וגם לא העלתי שום דבר והחיבור פשוט התנתק, מה שלא קרה בזמן שהורדתי משהו רצוף במשך מספר ימים. :-\ מישהו עוד…
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות כולשהי לשלוח פקס דרך מודם idsl בעיקרון אני חושב שאי אפשר אבל אולי מישהו מכיר איזה אפשרות או תוכנה שיכולה לשלוח עם הidsl. תודה על התגובות
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אוקי שלום... אני הולך לקנות ראוטר מסיבה כזאת... יש לי שני מחשבים בבית ושאחד מהם משחק קאונטר סטרייק והשני גולש ..אז המחשב שעם הקאונטר מקבל פינגים גבוהים וקופצניים רציתי לדעת אם ראוטר יעזור לי בפתרון הבעיה...ואם כן אז איזה ראוטר.. מה אתם אומרים על זה http://www.pchardware.co.il/docs/pd-401821644.htm
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר של Edimax דגם BR-6104 אליו מחוברים שלושה מחשבים ומודם כבלים surfboard של MOTOROLA.... מאז שחיברתי את הראוטר ישלי בעיה להוריד קבצים במירק וגם בתוכנות שיתוף אחרות כגון KAZZA ו EMULE מסתמנת איזושהי בעיה בתעבורה... \\\ תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי בעבר שזה בטעות, אבל Zone Alarm מראה לי את התמונה שצילמתי. מה מהם ה IP שלי, ומה זה השני ??? תודה !!
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית, אחד מהם הוא מחשב ניייד שכולל כרטיס רשת ומחשב שלי רגיל שהוא המחשב שמחובר לאינטרנט וגם בו יש כרטים רשת אני מבקש ממכם עזרה איך להתקין את הרשת צעד - צעד אם אפשר ניסתי פעם אחת ולא הצליח לי אני צריך שזה אני יוכל לגלוש בשני המחשבים ועדיף ללא קניות מיותרות [b/] בתודה רבה לכל העוזרים בבקשה תעזרווווווווווו
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
התחברתי למבצע שנותן נתב אלחוטי ומחבר את כל המחשבים בבית לרשת. התקשרתי לברר על איזה נתב וסוג מדובר ואמרו לי שזה נתב של Ascii ושיש להם רק סוג אחד. אך לא הצלחתי למצוא מידע עליו ברשת. רציתי לדעת אם בנתב אלחוטי יכול להיפגע מהירות הגלישה באחד מהמחשבים ? שמעתי גם שנתב חוסם כל מיני דברים, כמו פתיחת FTP או התחברות לשרת בפורט מסוים, האם ניתן לבטל את זה ? ואם מישהו יוכל לתת קצת מידע על איך בדיוק נתב אלחוטי עובד, אודה לו מאוד. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, כמו שנאמר בכותרת אני צריך ראוטר עם סויץ של 4. כרגע יש לי את Edimax AR-6004A שאיני מרוצה ממנו בכלל. אז חשבתי להחליף אותו. השאלה היא למה להחליף אותו? אינני חושב בכיוון של Edimax בגלל הראוטר הקיים שיש לי. חשבתי בכיוון Linksys עם 4 פורטים אבל ראיתי שכתבו באתר של פנדה ביקורת עליו ונאמר שם כי זהו ראוטר לא טוב. אז אני רוצה לשמוע את דעתכם בנושא מה כדאי? נ.ב. לפי מה שיהודה הציע זה שעדיף ראוטר בלי מודם ADSL מובנה
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות המחשבים השכונתית וביקשתי כבר רשת מוצלב לשיתוף אינטרנט בלבד (אולי גם הדפסה בעתיד). המוכר אמר שאם זה רק לשיתוף אינטרנט אין צורך בכזה כבל ואפשר להסתפק בכבל רשת רגיל. בנוסף, הוא אמר שאם אני אחבר את הרשת עם מוצלב זה לא יעבוד. אני, שממש לא מתמצא בתחום הזה, הלכתי לפי מה שקראתי כאן בפורום. אז האם זה נכון או שהוא סתם מנסה לעבוד עלי ? *החיבור הוא בין שני כרטיסי רשת, בלי האב ראטור או משהו אחר. תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי , כתבתי את זה בפורום אחר , אבל משום מה זה לא הופיע , כנראה שהיתה בעיה איפה שהוא. עשיתי פורמט למחשב של ידידה שלי , התקנתי לה ווינודס 98 לא יכולתי ווינודס יותר מתקדם , בגלל שיש לה 32 מגה זכרון פנימי ו200 מגה הרץ מעבד. בעיקרון המחשב בשביל אייסיקיו ככה שזה דיי מספיק לה אפשר להגיד. בקיצור , המחשב לא מזהה עכשיו את הכרטיס רשת , והוא מבקש דרייבר , לא עוזר הדיסק של ווינודס 98.. והיא טוענת שהיא לא קיבלה שום דיסקט או דיסק עם הכרטיס רשת. יש למישהו מושג איך אפשר להתקין אותו? יש איזה דרייבר שמתאים לכל הכרטיסים? כבר ממש לא נעים ממנה :\
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-