רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי שני מחשבים בבית שניהם מחוברים ע"י חוטים לראוטר אחד. ויש לי גם מדפסת אחת שמחוברת למחשב אחד. אם אני רוצה להדפיס משהו מהמחשב שלא מחובר למדפסת אני צריך להעביר את המסמך ע"י disk on key למחשב השני. יש למישהו איזושהי הצעה כדי שאני אוכל להדפיס משני המחשבים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שלום רב! אני מחפש טכנאי או המלצה לאחד לחברת סטארט אפ במרכז תל אביב. אנחנו כ 30 עובדים (צופים לגדול ל 40-50) ומחפשים מישהו שיתן מענה גם לרשתות / תשתיות אינטרנט וגם פה ושם כשיש בעיה במחשב אישי.
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אמממ.. פירסמתי פה לא מזמן שיש לי בעיה בבית שיש שתי קומות וממד כאשר אחד המחשבים למטה ואחד למעלה בממד.. אז עשיתי כבל ארוך בין שני המחשבים (עם ראוטר).. קיבלתי עכשיו עוד ראוטר.. איזה מהלך חכם אני יכול לעשות כדי לשפר את הרשת- מבחינה אלחוטיתומבחינה חוטית.. אולי הפיכה של הראוטר ל-AP?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחר התקנת הראווטר צצו לי כמה שאלות .. 1. בהגדרת הנתב מה מה יש לבחור איפה שכתוב BASIC SETUP ? לא מצאתי PPPOA . יש כל מיני דברים , בינתיים שמתי PPPOE למה אין PPPOA ?? ומה עליי לבחור בכלל? 2. יש שורה KEEP ALIVE ולידה מספר 30 שניות , מה זה אומר? ואיך להגדיר את זה? 3. איך מוסיפים שם משתמש וסיסמה כך שלא כל אחד יוכל להתחבר לרשת האלחוטית? 4. איך מכבים את הרשת האלחוטית? במידה ולא משתמש בה בינתיים איך אוכל לכבות? ( למנוע קרינה). 5. איך פותחים פורטים בנתב זה? לאמיול למשל. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
למחשב נייד , על מנת לקלוט בחדר את האינטרנט שאני קולט בסלון - האם זה יעבוד? כשהמחשב בסלון אני קולט 5 קווים מעולה, אבל בחדר אני קולט רק קו אחד. זו רשת פתוחה בלי שם ובלי סיסמא. השאלה שלי היא אם חיבור למחשב , מאריך כזה (נניח 5 מטר) עם כרטיס רשת חיצוני שימוקם בסלון , יאפשר לי לקלוט בחדר ברמה של 5 קווים? [table][tr][td] [table][tr] [td] http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12699 [/td] [td][/td] [td]Copy[/td] [td][/td][/tr][/table] ושאלה איפה האנטנות של הכרטיס רשת הזה נמצאות?[/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני צריך לקנות נתב לדירה + כרטיס רשת אלחוטי. רשמתי את שני הנתבים שאני מתלבט בינהם, אשמח לשמוע המלצות לדברים אחרים. בנוסף, כמה בערך צריך לעלות כרטיס רשת אלחוטית סביר ומה החברות המומלצות? תודה
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שאין לי רווח מהנושא שנית אני לא ניסיתי את הרכיבים הבאים ואני לא יודע מה איכותם והאם הם שווים אני רק מודיע לכם על המבצע יש מבצע של ידיעות אחרונות במדור כלכלה השבת האחרונה נתב+כרטיס רשת אלחוטי של SWEEX במחיר של 320 שקל לשניהם אם אני ימצא עוד פרטים אני יגיד אותם אחר כך בבקשה למי שיש עוד מידע שיביא
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ישנו חדר עבודה שאליו יכנסו:קו הטלפון מהמרכזיה,קו אנטנה. מהחדר הזה יוצאים כבלים לכיוון הסלון ושני חדרי השינה. בחדר הזה יהיה המחשב והנתב. בסלון יהיו שני נקודות רשת(טלווויזיה,PS3),נק' אנטנה,נק' טלפון. בכל אחד מחדרי השינה יהיה נק' רשת,נק' אנטנה,נק' טלפון. בשקע כזה: בנוגע לחיבור קו הטלפון לכל אחד מהחדרים אני קונה פס קרונה,לוחץ את הכניסה של הקו טלפון מהמרכזיה ומפצל זאת לארבע. ובנוגע לחיבור קו האנטנה,אני מחבר הכניסה בחדר העבודה לארבעת הכבלים באמצעות מחבר כזה: האם הפיצול של הטלפוניה ושל האנטנה הוא נכון? תודה.
-
- 11 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
היי, בקרוב אני אתחבר לסיבים של פרטנר לקנות מהם נתב ב ₪700 כאשר הוא שווה באיזור ה-500-600₪ או שכירות עליו לא ממש נראה לי שווה ואני מעדיף לקנות להשקיע קצת כסף ולקבל משהו יותר טוב אז אשמח להמלצה על נתב טוב שישמש בעיקר בחיבור קווי ויחזיק כמו שצריך ב1000 מגה או קרוב לזה ככל שניתן וכמובן שחיבור וויפיי יציב וטוב אני מתלבט בין 1.LINKSYS WRT3200ACM 2.LINKSYS WRT1900ACS 3.ASUS BL-3000 RT-AC86U אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
איך כל הסיפור הזה הוללך ומה דרוש כדי לגלוש באינטרנט מהמחשב הנייד ובאיזה מהירויות אני גולש ומה צריך להגדיר
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני משתמש ב -pc anywhere כדי להתחבר למחשב שלי כשאני מחוץ לבית. העניין הוא שאני צריך לדעת את הכתובת IP של המחשב ולכן, או שאני רושם אותה או שאני נאלץ להתקשר לספק האינטרנט שלי כדי לברר. האם קיימת תוכנה שיכולה, למשל, לשלוח אלי לאימייל מסויים את כתובת ה - ip כאשר המחשב נכנס לאינטרנט? או, האם ישנה אופציה בויינדוס שיכולה לפתור לי את הבעייה? תודה
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
יש דרך לעשות שרק מחשב אחד ברשת יראה את תיקיית השיתוף שלי, או לחילופין שרק מחשב אחד לא ייראה את תיקיית השיתוף?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
למי שזוכר את הדיון האחרון בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=299357.0 בקצרה, בדיון הקודם הייתה לי תשתית של הוט, וכדי שהנייד יכנס בצורה אלחוטית, הייתי חייב להגדיר בו כתובת איפי ידנית, כי בלעדיה לא הייתה מוקצת לו כתובת איפי ומקבל קישורית מוגבלת או חסרה (ומן הסתם לא היה אפשרי לגלוש). היום בבוקר עברתי לתשתית של בזק, ואיתה דווקא הכל עובד תקין! אחרי שעשיתי לראוטר hard reset והגדרתי אותו מחדש על ADSL, בצורה אלחוטית הכל עובד מצויין מבלי שאני אצטרך להגדיר איפי ידני, כמו שהיה קורה בתשתית של הוט. הבעיה מגיעה אחרי שעשיתי הצפנה לרשת :-\, את ההגדרות אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי. הסיסמה אגב, מורכבת מ-10 ספרות. הנייד מנסה להתחבר לרשת במשך 2 דקות, כשבסופם חלון ההתחברו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת ביתית קטנה המורכבת ממחשב נייח אליו מחוברים כל כונני הרשת (כונן פנימי ועוד אחד חיצוני), המחובר באמצעות כבל לראוטר אל-חוטי (BR-6204 של EDIMAX). ומחשב נייד המחובר לרשת אל-חוטית. הגדרתי במחשב הנייח מספר תיקיות וכוננים שיהיו משותפים והכל עובד בסדר. הבעייה היא שכעבור 15-30 דקות עבודה (או אפילו בלי עבודה בכלל) הרשת הביתית מתנתקת (האינטרנט ממשיך לעבוד כרגיל- מודם כבלים שמחובר ישירות לראוטר) ואני לא יכול לצפות במחשב הנייד בכוננים מהמחשב הנייח. הבעייה נפתרת רק לאחר הפעלה מחדש של המחשב הנייח מודה לכם מראש על העזרה יובל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מקים רשת בייתית ואני צריך ראוטר שיעמוד בדרישות הבאות: שני מחשבים שיתחברו אלחוטית (אחד מהם בממ"ד אבל קרוב) השני בערך במרחק של עשרה מטרים והשלישי יתחבר חוטית יעבוד עם חיבור כבלים 2.5/250 לא יהווה בעייה להורדה עם ביטרונט או פרוטוקולים אחרים עדיפות למשהו שקל להגדרה אני לא הכי מבין בזה לא מתוכנננת העברת מידע בין המחשבים רק שיתוף אינטרנט אם יש עוד מהשו חשוב בענייכם אני אשמח לשמוע
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מחפש מתג פשוט וזול שיאפשר 10/100/1000 ל-8 פורטים. נדרש שיאפשר רשת ביתית דרכו ומבחינת רוחב פס לאינטרנט, כל הקודם זוכה (ז"א שגם אחד ייקח את כל הרוחב פס אם השאר רדומים). מניח שאלו דברים סטנדרטיים. מצאתי את זה, האם מתאים? D-LINK https://www.tms.co.il/product/12173 בנוסף יש את אלו: TP-LINK http://ksp.co.il/?select=.263..491..509.&list=1&sort=2&glist=1&uin=22321&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 EDIMAX: http://ksp.co.il/?select=.263..491..509.&list=1&sort=2&glist=1&uin=9731&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה לקחת מבין השלוש? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. עד עכשיו השתמשתי בנתב חוטי של לינקסיס מדגם BEFSR41 אני די מרוצה ממנו, אמין ועושה את העבודה. קיבלתי אתמול נתב גם של לינקסיס, אלחוטי בתקן B הישן יחסית, מדגם befw11s4. המחשבים הנייחים שלי ימשיכו להיות מחוברים באופן חוטי כך שהם לא יושפעו אך רציתי להוסיף יכולת גלישה אלחוטית עם מחשב נייד מדי פעם. האם הנתב הזה מספק או שהוא איטי מדי לסטנדרטים של היום? דבר נוסף: במפרט שלו מצוין שהוא תומך במהירות 10/100 - HALF DUPLEX ו במהירות 20/200 - FULL DUPLEX. מה המשמעות של זה? המחשבים שלי בעלי כרטיסי רשת של 1 ג'יגהביט, ומוגדרים על מצב AUTO NEGOTIATION , באיזה מהירות הם אמורים לעבוד?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי ראוטר שנמצא בממ"ד. מחוץ לממ"ד האינטרנט עובד בסדר גמור. במחשב הנייד שבו יש את כרטיס הרשת האלחוטי,יש את הדרייבר שלו ושם יש כמה נתונים על החיבור האלחוטי , ביניהם נתון שנקרא noise (רעש) מחוץ לממ"ד הנתון הזה עומד על 1-3% , אבל בתוך הממ"ד זה פתאום מזנק ל 70% ואפילו יותר הגלישה בתוך הממ"ד לא נפגעת , אבל רציתי לשאול מה זה אומר הנתון הזה ולמה דווקא קרוב לראוטר יש יותר רעש בחיבור מאשר רחוק מהראוטר
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי את ה Advanced במאפיינים של החייגן יש לי אבל יש שם רק "הגן על מחשב זה.... חומת האש" אבל אין את כל הדברים שיש פה: לפני שעשיתי פורמאט היה..
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
איך זה נשאר ככה כל כך הרבה שנים? זה לא חוקי מישהו יודע מה הם אומרים כאשר אתה מתקשר אליהם וטוען שאתה חסום פורטים? תודה.
-
- 38 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון עם מהירות העלאה במודמים הסלולרי . א. אם זה באמת נותן מהירות גדולה יותר (מעל מגה ) ב .אם זה יציב או כל הזמן משתנה ג. איזה חברה הכי מומלצת מבחינת האפלוד תודה
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחובר לסיב של פרטנר 1000/100 עם נתב C7. ברצוני לשדרג לתקן WIFI6 כדי לקבל מהירות גבוהה יותר באלחוט. מכיוון שאני רגיל לממשק של TP-LINK ודי אוהב אותו, אני מעוניין רק בנתב שלהם. חיפשתי קצת באתר שלהם והבנתי שהנתבים שהכי מדברים אליי הם AX1800 ו-AX3000. רציתי לשאול קודם כל מי מבין שניהם עדיף? דבר שני, למה ה-AX1800 עולה יותר מה-AX3000 (זה לא אמור להיות הפוך)? למשל פה: AX1800 - https://ksp.co.il/web/item/113508 AX3000 - https://ksp.co.il/web/item/208595 עוד דבר ששמתי לב אליו הוא שב-AX1800 יש מעבד מרובע ליבות וב-AX3000 מעבד דו-ליבתי (שוב, זה לא אמור להיות הפוך?). על פניו נראה שה-AX1800 עדיף (חוץ ממהירות בתדר 5…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי ראוטר של SIEMENS SL2 141 של בזק. בנוסף יש לי ראוטר TPLINK 941ND שאותו אני מעוניין להפוך להיות אקסס פוינט לראוטר של בזק. קראתי את המאמר באתר NETCHIEF ולא הצלחתי כל כך. מישהו התנסה עם הסבת הראוטר הספיציפי הזה לאקסס פוינט ויכול להדריך אותי ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה ישלי אינטרנט 2.5 מגה התשתית שלי זה הוט והספקית שלי היא נטוויז'ן אני הולך לשדרג את האינטרנט ל10-12 מגה ורציתי לדעת איזה ראוטר מתאים לי האם כדאי לבקש ראוטר מהוט ? או לקנות ראוטר ב250-300 שקל
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי בעיה קריטית עם הנתב שלי. ברשותי נתב EDIMAX. לחצתי בשוגג על כפתור הRESET מאחורי הראוטר(לא ממש הבנתי מה יהיו ההשלכות של הפעולה), ומאז אינני מצליח לגשת לממשק המשתמש של הנתב. אני מריץ פקודת ipconfig, אך לא מוחזרת לי כתובת ה IP שאמורה להיות מוחזרת לי (192.168.2.1) איתה אני אמור לגשת לממשק. כמו כן, אני מנסה לגשת דרך 2 דפדנים שונים לממשק(FIREFOX וCHROME) והדף היחיד שקופץ לי הוא "אין חיבור לרשת". ניסיתי בערך הכל מהכל, מניתוק הנתב והמודם מרשת החשמל, ועד לאיפוסים חוזרים. דבר מאלו לא הצליח. אני באמת אובד עצות, ואשמח לקבל עזרה חברים.
-
- 26 תגובות
- 4.8k צפיות
-