עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, המצב שלי הוא כזה:אני מחובר דרך ראוטר לאינטרנט ובנוסף לזאת יש לי חייגן PPTP שמשמש כVPN, החייגן מאט את האינטרנט ונותן לי פינגים גבוהים מאד(השרת של הVPN נמצא בארה"ב) אני צריך להשתמש בחייגן רק למספר תוכנות(3 ליתר דיוק, הפיירפוקס הוא אחד מהם) ובכל פעם שאני מתחבר/מתנתק כל התוכנות שמשתמשות באינטרנט נאלצות להתחבר מחדש(הגוגל טוק כלל לא מתחבר חזרה ואני צריך להפעיל אותו מחדש). האם יש דרך שרק התוכנות שאני משתמש בהן עם החייגן ישתמשו בחייגן וכל שאר התוכנות לא יושפעו מהתחברות/התנתקות שלו? תודה מראש עריכה:שכחתי לציין שאני משתמש בוינדוס 7 למקרה שזה משנה

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by wooper,

שלום אני מתכוון לעזוב את הספקית ולעבור לאחרת באותה מהירות או מעט יותר השאלה כמה זמן לוקח המעבר מספק אחד לאחר והאם דרוש החלפת ציוד אני מתכוון לעבור מ 012 לבזב"ל יש בבית כאלה שצריכים את האינטרנט באופן שוטף

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by EagleX2,

שלום. דודתי החליטה לקנות מחשב נייד ולהתחבר לאינטרנט. המחשב יגיע עם כרטיס רשת אלחוטי. במקרה והיא תרצה לחבר את המחשב לאינטרנט בלי חיבור ישיר לקו טלפון, האם תצטרך גם ראוטר אלחוטי? האם יש ספקי אינטרנט בארץ שמספקים ראוטר אלחוטי? אשמח לתשובות... בתודה, נעם.

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by Ac-Boy,

שלום =] אני גיימר לא קטן של MMORPG מי שלא יודע זה משחקי רשת. עכשיו מאז שעשיתי אינטרנט אל חוטי וקיבלתי את הראוטר המבחיל הזה אני לא נהנה כלל! יש לי לאגים דילי מטורף לפעמים לא מתחבר לסרברים וכו'! יש לי מהירות 1.5 אני בכבלים של הוט ואינטרנט 013 ברק. הראוטר הוא של חברת AIR LIVE והדגם הוא WT-2000R יש דרך שאני אוכל לתקן את זה? תודה ענקית מראש!

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  5. הי יש לי תיבת אי מייל של הוט מייל נקודה קום. מזה חודשים ארוכים אני סובל מדואר מוזר ביותר שם, פשוט הודעות ריקות, מכל מיני אנשים שאני לא מכיר וחלק מהכתובות אף אינן קיימות במציאות. מה שמאוד מוזר לי הוא, אם כל מייל תופס מעל 128KB למה אין שם כלום כשאני פותח אותו, גם לא קובץ מצורף. מה שקורה הוא שהדואר הזה מפוצץ לי את המייל, ואני צריך להיכנס פעמיים 3 ביום להוטמייל כדי למחוק את ההודעות האלו בכדי שניתן יהיה לשלוח לי גם דברים מועילים. לעזרתכם אודה ארז בר-זיו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Friedman,

שלום, קצת הקדמה לבעיה, ברשותי מחשב שולחני מחובר לתשתית HOT דרך ראוטר בכבל רשת (יש לי גם נייד המחובר אלחוטי). אתמול, נתקתי את הכבל רשת בין המודם לראוטר וחיברתי את המודם ישירות למחשב השולחני (מסיבות כאלו ואחרות רציתי לחבר ישרות ולא דרך הראוטר). יש לציין שלא כיביתי את המחשב או את המודם לפני הפעולה. מאותו הרגע אני לא מצליחח לקבל IP מ HOT במחשב השולחני (אני מקבל את ה IP ברירת המחדל שמערכת ההפעלה מחזירה המתחיל ב 169...) יש לציין כי אין לי בעיה להתחבר ישירות דרך אותו הכבל ואותו המודם בנייד. איפה הבעיה? אני ניסיתי כל מה שאני יודע (גם הטכנאי של 012 התייאש) אך ללא הועיל, קצת מתחיל לבאס אותי כל העיניין. מודה מראש לכל המגיבים אייל.

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by amadeus,

היי.. רציתי לשאול לגבי הפיכת אלקטל 510 לראוטר. השלב הראשון כפי שראיתי במדריך הוא לגשת למודם באמצעות הפעלה> telnet 10.0.0.138 ואילו כשאינ מכניס את הפקודה הזאת הוא כותב לי connecting לכמה שניות ואז נעלם ולא מופיע לי בקשה או גישה למודם. במה נעוץ הבעיה לדעתך? תודה. יעקב.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by reyrey_200,

שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר אלחוטי, הצורך העיקרי הוא למשחקי רשת,מכיוון שיש לי בבית XBOX 360 אני מתכוון לשחק ברשת,ואני צריך ראוטר אלחוטי מכיוון שהאקבוקס נמצא בחדר על הגג, ולכן אני צריך ראוטר טוב,בלי ניתוקים שיעשה את העבודה טוב טוב ובלי בעיות. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח (חריגה עד 350) המרחק שיהיה בין הראוטר לאקסבוקס הוא משהו כמו 20 מטר....

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by J0HNiE,

כוס אמק נמאס לי מכל ישראשיט המזדיינת בתחת הזאת בייחוד עם השירות המזדיין של האינטרנט אני תקוע עם בעיה שאין לאף אחד משוג מאיפה זה בכלל מגיע עכשיו יש לי גם בעיות פינג תראו אני אחד ששומא על המחשב אני סורק לSPY SHIT ולא מוצא כלום אני סורק עם A-Squared,Ad-Aware,Microsoft Anti spyware beta 1 ואין לא מוצא חוץ מתוכנות שנחשבות לHACK TOOLS (Mirc,SERV-U,REALVNC( ואני גם סורק לווירוסים עם NOD32 ואתם יודעים מה ורדתי גם כן את הגרסה האחרונה של KASPERSKY וגם אין ולמרות זאת מחקתי את ה"HACK TOOLS" ועדין יש לי PING גבוה אף פעם לא היה לי בעיות כאלה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by psychuil,

http://utorrent.com/testport.php?port= מדווח שהפורט שלי חסום.. לעוד מישהו זה ככה?

• 160 תגובות
    • 18k צפיות
  11. יש לי פרימיום במגה אפלואד, קבצים מסויימים מוריד לי על המקס' וקבצים אחרים על קילובייטים בודדים ולפעמים בייטים.. הבעיה קיימת גם בראפידשר אבל שם אני יודע שבכתובת של כל קובץ קיים שם השרת שממנו אני מוריד את הקובץ ועם מנהל הורדות אני יכול לשנות ידנית את השרת שממנו אני אוריד וככה אקבל מהירות גבוהה יותר (כל התחברות מחדש לספק יכולה לשנות את הניתוב ככה שאם משתנה לי הIP יכול להיות ששרתים שקודם היו איטיים בשבילי עכשיו יהיו מהירים). יש פתרון כזה במגה אפלואד? אני פשוט משתגע..

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  12. יש ברשותי ל.אם עם כרטיס רשת שתומך במהירות 1000Mbps, והמודם שלי תומך במהירות 100Mbps, העם יש מודמים שתומכים ב-1000Mbps שהכבלים יכולים לספק לי?

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by ShadowFighter,

שלום לכולם, לאחרונה עברתי לבאנדל של טריפל סי (הייתי בתשתית וספק של בזק). גיליתי שטריפל סי מספקים ראוטר של Dlink מדגם DSL 6740u, ושהוא לא תומך ב5GHZ. קניתי במיוחד כרטיס רשת חיצוני כדי להתחבר ל5Ghz שהיה מסופק בראוטר של בזק, אחרי שהיו לי לא פעם קפיצות בפינג בזמן משחק, בתדר הרגיל 2.4. אז אני מחפש ראוטר חדש, לא אכפת לי לקנות מEbay גם - מה דעתכם על זה? http://www.ebay.com/itm/D-Link-Xtreme-N-DIR-815-600Mbps-Wireless-N-Dual-Band-4-Port-Router-w-Firewall-/191573095885?hash=item2c9aa575cd אשמח לחוות דעת על ראוטרים נוספים, משתלמים במחיר. אני מחפש עד ה300 ש"ח בערך. תודה!

14. אהלן יש לי כרגע 100 מגה עם תשתית של HOT וספק של HOTNET זה תמיד מוריד לי על מקסימום לא משנה מה אבל אני חורש על משחקי רשת ושמעתי שיש להם "כבל תת ימי"שממש עושה את הפינג למשחקי רשת ממש חלק זה נכון?עד עכשיו לא היו לי בעיות עם HOTNET אבל הכבל התת ימי הזה נשמע טוב.....מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ag43,

אני מעוניין לשתף בין הרדדיסק רשת בין 2 רשתות שונות. אני רוצה שתהיה אליו גישה מלאה משתיהם אבל שהרשתות יהיו בלתי נראות אחת לשניה, ולא ישותף אינטרנט. מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by moca,

[TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2]שלום, עברתי לגלוש במהירות של 100 מגה בתשתית הוט. בחיבור מחשב ישירות למודם, אכן יש 100 מגה. בחיבור ישירות לראוטר (tp-link של tl-wr541g) שמחובר לאותו מודם של הוט, מקבל רק 60-70 מגה. במחשב שמחובר דרך ממיר רשת למתח (TL-PA211 גם של tp-link שכתוב עליו 200 מגה) המהירות יורדת ל-30 מגה. אשמח להכוונה מה עלי לעשות בראוטר וכן בממיר רשת-מתח לטובת קבלת המהירות המקסימלית. בדקתי את כל הכבלי רשת ע"י חיבור ישירות למודם ובכולם יש 100 מגה בתצורת חיבור זו. תודה מראש ![/TD] [/TR] [/TABLE]

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Mr.Pepo,

שלום האינטרנט שלי זוחל בכל מקרה אחרי כ-3 שעות של משחק אינטנסיבי ב-AA:O יצאתי מהמשחק ורציתי להכנס לאיזה אתר לקח לו כדקה להכנס לוואלה!!!!!! (אתר הבית שלי) שביום רגיל לוקח לו כשניה חמש שניות מקסימום למה זה קורה?!?!?! ואיך פותרים את זה? לקח לי שעות רק להגיע לדף של כתיבת הדיון אבל לשחק בAA:O אין ממש בעיה! זה עניין מוזר! אינטרנט בכבלים 750K הספקית היא בזק מישהו יכול לעזור לי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום! לפני כמה ימים התקנתי ראוטר של אדימקס הכל טוב ויפה הכול עובד טוב חוץ מהקאזאה היא פתאום מורידה במהירות של 10 קייבייט שלפני שהיה לי ת'ראוטר היא הורידה בין 100 ל180 יש לי 1.5 מגה כבלים אקס פי סרוויס פאק 2 מה צריך לעשות???

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  19. שלום אני משתמש ב-Windows XP SP3, ומעוניין להפעיל ולכבות Network Connection דרך ה-Command Line. מחיפוש באינטרנט מצאתי את הפקודה הבאה: netsh interface set interface name="Local Area Connection" admin=disabled כשאני כותב את זה בחלון DOS, הפעולה לא מבוצעת. זה לא נובע בגלל שם לא נכון של ה-Network Connection, נראה לי שזה נובע מהחלק הזה: הם כותבים שם ב-Help של הפקודה netsh: "(admin - whether the interface should be enabled (non-LAN only" כלומר הפקודה הזו יכולה להפעיל ולכבות את כל ה-Network Connections, חוץ מאשר את ה-Local Area Network? אם כך, מה אפשר לעשות עבור ה-LAN? תודה

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום לכולם! רציתי לדעת אם אני לא היחידי בעניין כמשתמש ותיק ב torrentleech יש לי בעיה של איטיות במיוחד בשעות הלילה עכשיו הדבר לא מדבר אל ההורדות בתוכנה מדובר יותר בגלישה באתר ובמיוחד בהורדת קובץ ה TORRENT באתר מישהו נוסף נתקל בדבר? בדקתי כל דבר אפשרי מדובר בחיבור ללא חייגן במהירות 2.5 בתשתית כבלים עם IP של בזק בינלאומי תודה מראש לעונים!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Decktor,

יש לי כבל רשת 8 גידים רגיל אני רוצה אותו מוצלב יש למישהו מושג איזה גיד לאיזה? יש ירוק, ירוק לבן, כתום, כתום לבן, חום, חום לבן, כחול, וכחול לבן. נ.ב. כן אין לי בעייה לחתוך ולחבר אותו ככה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. איך אני בדיוק יכול להזיז עכבר וכד' במחשב נייד שמחובר למחשב הנייח שלי ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by dor8194,

היי, אני מעוניין לקנות את אחד מהראוטרים האלה: TP-Link TL-WR941ND TP-Link TL-WR1043ND המפרט של הראוטרים מאוד דומה. השאלה שלי האם כדאי להשקיע את ה-100 ש"ח הנוספים ולקנות את ה-1043? האם זה משתלם? לפי מה שראיתי ההבדל היחיד הוא בחיבור הקווי. ב-1043 קיים חיבור Gigabit וב-941 חיבור רגיל של 10/100. תודה, דור.

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  24. היי! רציתי לדעת אם ההצעות שהוצעו לבנאדם מהאשכול הזה יהיו תקפות גם לגביי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=191710.0 אני מתחבר בקרוב לכבלים והם רוצים להביא לי את המודם הזה: http://www.cables.org.il/modems/modem-gadline.htm איך הוא? אני צריך לחבר את המודם לראוטר ולחבר לשני המחשבים שלי כרטיסי רשת אלחוטיים. אני צריךך ראוטר ממש אמין שיוכל להתמודד עם המון חיבורים פתוחים של תוכנות כמו אימיול ואזוראוס. ות'אמת צריך שהכל יהיה כמה שיותר זול.... גם טווח של 15 מטר מספיק... תודה...!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  25. רכשתי כרטיס רשת של Edimax מהסוג שמאפשר לחבר אליו אנטנות חיצוניות עם כבל SMA. האנטנה המקורית שקיבלתי עם הכרטיס הייתה מאוד סבירה (גובה של כ-10 ס"מ) אך לפעמים היו ניתוקים ומקרים שבהם לא ניתן היה להחבר לרשת גם כאשר כן נמצאו נקודות גישה.. רכשתי אננטנה חילופית של TP-Link 8dbi, אנטנה גדולה יותר וכל הבעיות נפתרו, האותות הנקלטים חזקים יותר ואין יותר בעיות ניתוקים. השאלות שלי: 1. האם השימוש באנטנה מוגברת בטוחה לשימוש? 2. נתקלתי באיביי באנטנה הזאת: http://cgi.ebay.com/RP-SMA-2-4G-17-dbi-Wireless-Wifi-Antenna-Booster-Base-/220644629034?pt=LH_DefaultDomain_0 האם לדעתכם היא תעשה עבודה טובה יותר מה-TP-Link?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.