רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רכשתי נקודת גישה אלחוטי מדגם TP-LINK TL-WA501G . רשום באתר שאפשר להגדיר את הנקודת גישה ככרטיס רשת אלחוטי חזק מאוד (מצב c(Client Mode. ברצוני לחבר אותו למחשב נייד שיש בו כבר כרטיס רשת אלחוטי מובנה , מערכת הפעלה WINDOWS 7 האם מישהו יודע איך עושים זאת אשמח לעזרה .. מפרט מלא : נקודת גישה/ הגברה אלחוטית המוצר משמש כיחידת הגברה נוספת לפתרון בעיות, כיסוי הרשת האלחוטית. מתאים לכל סוגי הנתבים - Universal Repeater יכול לשמש ככרטיס רשת אלחוטי חזק מאוד Client Mode מהירות העברת נתונים 802.11G/B 54Mbps Extended Range - טווח שידור/ קליטה מוגדל עד פי -3 מנתב רגיל. טווח שידור בתוך הבית 200 מטר (indoor) טווח שידור מחוץ לבית 830 מטר (outdoor) אנטנה פריקה 3dbi מחבר SMA חיב…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז כמו בנושא אני מעוניין בעזרה בחיבור הXBOX360 שלי לאינטרנט. כרגע יש לי מודם שמחובר לכרטיס רשת אחד ומספק לי אינטרנט במחשב (חייגן), חיברתי כרטיס רשת נוסף שמחובר לEthernet Switch, הXBOX מחובר לאותו הסוויץ' גם כן, אני מאוד לא מתמצא בכל עניין הרשתות אז כל עזרה שתוכלו להציע תתקבל בברכה. אני צריך להגדיר כתובת IP לכרטיס החדש? לכרטיס הישן אולי? צריך ליצור איזושהי רשת ביתית בשביל לשתף אינטרנט דרך הכרטיס רשת השני? יש לי מודם של ARRIS, אינטרנט כבלים של הוט עם בזק בינלאומי בתור ספק, משתמש בחייגן. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
האם ניתן בצורה כלשהיא להגביל את רוחב הפס שמשתמש המחובר לרוואטר יכול לקבל ?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אז ככה , יש לי שקע של אינטרנט בחדר ואני רוצה להעביר אותו, כמובן שהוט רוצים 200 שקלים חדשים(aint gonna happen) האם אני יכול פשוט להוריד את השקע האינטרנט ולהעביר אותו לשקע אחר גם נקודת כבלים, פשוט עם חיבור ישן בבית בלי שום בעיות מיוחדות? תודה
-
- 5 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
הי. יש לנו בחברה כמאה מחשבים ברשת, ומדי פעם יש צורך לעשות עידכוני תוכנה לג'אוה. בדרך כלל אנחנו עושים את זה ידנית לכל מחשב בנפרד. מישהו יודע אם יש איזו דרך קיצור שתאפשר לעדכן את כל המחשבים בבת אחת?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום!! משהו יכול להסביר לי איך עושים??
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה חודשים שהאינטרנט 'נופל' מספר בלתי נסבל של פעמים ביום. כל בני ביתי כבר יודעים איפה כפתור הריסטרט של הראוטר- dlink 6470u. בין לבין בזק היתה אצלי אין סוף פעמים. תמיד נשבעים שהבעיה אצלי. אומרים לי שרשומה להם נפילה- אבל הנורות דולקות כמו שצריך ו'זה' אצלי והולכים. לאחרונה יש לי תחושה שהם צודקים. מדובר ברשת בת 4 מחשבים וכן מחשב נייד שמתחבר באמצעות הווי-פאי. המחשבים האחרים מחוברים עם חיווט בקירות. לאחרונה שמתי לב שגם כשאינטרט 'נפל', מחשב שמחובר לטורנט, ממשיך להוריד. היום גם עשיתי ניסיון. הורדתי קובץ טורנט והאינטרנט נפל- הפעלתי תוכנת ביטורנט- וכמו גדול הקובץ התחיל לרדת בקצבים יוצאים מן הכלל. מאידך, לגלוש- אי אפשר היה. עד שעשיתי ריסטרט לראוטר. אין לי מושג ירוק איך …
-
- 20 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
ראיתי אצל מישהו ולא הבנתי איך זה הגיוני שזה פועל ..... עד שאני ישאל אותו אני בינתיים ישאל גם כאן אז ככה בבית יש תשתית אחת משלמים ל HOT 59 שקל ל מהירות של 1.5 ו לספק אינטרנט 35 שקל אח שלו בא אליו עם המודם מהבית שלו ופשוט הכניס לקיר בבית לשקע DATA גם , וזה פשוט עבד . שניהם גלשו עם שני ספקיות אינטרנט שונות ...הוא ברק והוא 012 .. ותשתית אחת מאותו הבית . איך זה ייתכן ?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי את מהירות האינטרנט ושלחו לי חוזה מעודכן פתאום אני מגלה את הסעיף שמגביל את ההורדה והעלאה יחד לעד 65 ג'יגה בייט בחודש WTF ??? במהירויות הגבוהות של היום זה כלום !! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, המצב שלי הוא כזה:אני מחובר דרך ראוטר לאינטרנט ובנוסף לזאת יש לי חייגן PPTP שמשמש כVPN, החייגן מאט את האינטרנט ונותן לי פינגים גבוהים מאד(השרת של הVPN נמצא בארה"ב) אני צריך להשתמש בחייגן רק למספר תוכנות(3 ליתר דיוק, הפיירפוקס הוא אחד מהם) ובכל פעם שאני מתחבר/מתנתק כל התוכנות שמשתמשות באינטרנט נאלצות להתחבר מחדש(הגוגל טוק כלל לא מתחבר חזרה ואני צריך להפעיל אותו מחדש). האם יש דרך שרק התוכנות שאני משתמש בהן עם החייגן ישתמשו בחייגן וכל שאר התוכנות לא יושפעו מהתחברות/התנתקות שלו? תודה מראש עריכה:שכחתי לציין שאני משתמש בוינדוס 7 למקרה שזה משנה
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לעזוב את הספקית ולעבור לאחרת באותה מהירות או מעט יותר השאלה כמה זמן לוקח המעבר מספק אחד לאחר והאם דרוש החלפת ציוד אני מתכוון לעבור מ 012 לבזב"ל יש בבית כאלה שצריכים את האינטרנט באופן שוטף
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום. דודתי החליטה לקנות מחשב נייד ולהתחבר לאינטרנט. המחשב יגיע עם כרטיס רשת אלחוטי. במקרה והיא תרצה לחבר את המחשב לאינטרנט בלי חיבור ישיר לקו טלפון, האם תצטרך גם ראוטר אלחוטי? האם יש ספקי אינטרנט בארץ שמספקים ראוטר אלחוטי? אשמח לתשובות... בתודה, נעם.
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום =] אני גיימר לא קטן של MMORPG מי שלא יודע זה משחקי רשת. עכשיו מאז שעשיתי אינטרנט אל חוטי וקיבלתי את הראוטר המבחיל הזה אני לא נהנה כלל! יש לי לאגים דילי מטורף לפעמים לא מתחבר לסרברים וכו'! יש לי מהירות 1.5 אני בכבלים של הוט ואינטרנט 013 ברק. הראוטר הוא של חברת AIR LIVE והדגם הוא WT-2000R יש דרך שאני אוכל לתקן את זה? תודה ענקית מראש!
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הי יש לי תיבת אי מייל של הוט מייל נקודה קום. מזה חודשים ארוכים אני סובל מדואר מוזר ביותר שם, פשוט הודעות ריקות, מכל מיני אנשים שאני לא מכיר וחלק מהכתובות אף אינן קיימות במציאות. מה שמאוד מוזר לי הוא, אם כל מייל תופס מעל 128KB למה אין שם כלום כשאני פותח אותו, גם לא קובץ מצורף. מה שקורה הוא שהדואר הזה מפוצץ לי את המייל, ואני צריך להיכנס פעמיים 3 ביום להוטמייל כדי למחוק את ההודעות האלו בכדי שניתן יהיה לשלוח לי גם דברים מועילים. לעזרתכם אודה ארז בר-זיו
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קצת הקדמה לבעיה, ברשותי מחשב שולחני מחובר לתשתית HOT דרך ראוטר בכבל רשת (יש לי גם נייד המחובר אלחוטי). אתמול, נתקתי את הכבל רשת בין המודם לראוטר וחיברתי את המודם ישירות למחשב השולחני (מסיבות כאלו ואחרות רציתי לחבר ישרות ולא דרך הראוטר). יש לציין שלא כיביתי את המחשב או את המודם לפני הפעולה. מאותו הרגע אני לא מצליחח לקבל IP מ HOT במחשב השולחני (אני מקבל את ה IP ברירת המחדל שמערכת ההפעלה מחזירה המתחיל ב 169...) יש לציין כי אין לי בעיה להתחבר ישירות דרך אותו הכבל ואותו המודם בנייד. איפה הבעיה? אני ניסיתי כל מה שאני יודע (גם הטכנאי של 012 התייאש) אך ללא הועיל, קצת מתחיל לבאס אותי כל העיניין. מודה מראש לכל המגיבים אייל.
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי.. רציתי לשאול לגבי הפיכת אלקטל 510 לראוטר. השלב הראשון כפי שראיתי במדריך הוא לגשת למודם באמצעות הפעלה> telnet 10.0.0.138 ואילו כשאינ מכניס את הפקודה הזאת הוא כותב לי connecting לכמה שניות ואז נעלם ולא מופיע לי בקשה או גישה למודם. במה נעוץ הבעיה לדעתך? תודה. יעקב.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר אלחוטי, הצורך העיקרי הוא למשחקי רשת,מכיוון שיש לי בבית XBOX 360 אני מתכוון לשחק ברשת,ואני צריך ראוטר אלחוטי מכיוון שהאקבוקס נמצא בחדר על הגג, ולכן אני צריך ראוטר טוב,בלי ניתוקים שיעשה את העבודה טוב טוב ובלי בעיות. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח (חריגה עד 350) המרחק שיהיה בין הראוטר לאקסבוקס הוא משהו כמו 20 מטר....
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כוס אמק נמאס לי מכל ישראשיט המזדיינת בתחת הזאת בייחוד עם השירות המזדיין של האינטרנט אני תקוע עם בעיה שאין לאף אחד משוג מאיפה זה בכלל מגיע עכשיו יש לי גם בעיות פינג תראו אני אחד ששומא על המחשב אני סורק לSPY SHIT ולא מוצא כלום אני סורק עם A-Squared,Ad-Aware,Microsoft Anti spyware beta 1 ואין לא מוצא חוץ מתוכנות שנחשבות לHACK TOOLS (Mirc,SERV-U,REALVNC( ואני גם סורק לווירוסים עם NOD32 ואתם יודעים מה ורדתי גם כן את הגרסה האחרונה של KASPERSKY וגם אין ולמרות זאת מחקתי את ה"HACK TOOLS" ועדין יש לי PING גבוה אף פעם לא היה לי בעיות כאלה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
יש לי פרימיום במגה אפלואד, קבצים מסויימים מוריד לי על המקס' וקבצים אחרים על קילובייטים בודדים ולפעמים בייטים.. הבעיה קיימת גם בראפידשר אבל שם אני יודע שבכתובת של כל קובץ קיים שם השרת שממנו אני מוריד את הקובץ ועם מנהל הורדות אני יכול לשנות ידנית את השרת שממנו אני אוריד וככה אקבל מהירות גבוהה יותר (כל התחברות מחדש לספק יכולה לשנות את הניתוב ככה שאם משתנה לי הIP יכול להיות ששרתים שקודם היו איטיים בשבילי עכשיו יהיו מהירים). יש פתרון כזה במגה אפלואד? אני פשוט משתגע..
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש ברשותי ל.אם עם כרטיס רשת שתומך במהירות 1000Mbps, והמודם שלי תומך במהירות 100Mbps, העם יש מודמים שתומכים ב-1000Mbps שהכבלים יכולים לספק לי?
-
- 14 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי לבאנדל של טריפל סי (הייתי בתשתית וספק של בזק). גיליתי שטריפל סי מספקים ראוטר של Dlink מדגם DSL 6740u, ושהוא לא תומך ב5GHZ. קניתי במיוחד כרטיס רשת חיצוני כדי להתחבר ל5Ghz שהיה מסופק בראוטר של בזק, אחרי שהיו לי לא פעם קפיצות בפינג בזמן משחק, בתדר הרגיל 2.4. אז אני מחפש ראוטר חדש, לא אכפת לי לקנות מEbay גם - מה דעתכם על זה? http://www.ebay.com/itm/D-Link-Xtreme-N-DIR-815-600Mbps-Wireless-N-Dual-Band-4-Port-Router-w-Firewall-/191573095885?hash=item2c9aa575cd אשמח לחוות דעת על ראוטרים נוספים, משתלמים במחיר. אני מחפש עד ה300 ש"ח בערך. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי כרגע 100 מגה עם תשתית של HOT וספק של HOTNET זה תמיד מוריד לי על מקסימום לא משנה מה אבל אני חורש על משחקי רשת ושמעתי שיש להם "כבל תת ימי"שממש עושה את הפינג למשחקי רשת ממש חלק זה נכון?עד עכשיו לא היו לי בעיות עם HOTNET אבל הכבל התת ימי הזה נשמע טוב.....מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לשתף בין הרדדיסק רשת בין 2 רשתות שונות. אני רוצה שתהיה אליו גישה מלאה משתיהם אבל שהרשתות יהיו בלתי נראות אחת לשניה, ולא ישותף אינטרנט. מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-