עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gilsxm,

אשמח לדעת איך עושים OC לנתב הנ"ל אני רוצה לאזור ה225MHZ. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, יש לי תשתית 100 מגה של בזק עם מודם/נתב משולב DSL-6740U של D-Link. המכשיר הזה כבר קשיש בן 3 שנים ובעוד בגלישה מתונה בחיבור קווי הכל בסדר, כל פעילות כבדה גורמת לקריסתו ויש צורך לאתחל אותו. שימושים באינטרנט וברשת הביתית: הזרמת מדיה באלחוטי מHTPC שבסלון לחדר שינה (דירה לא גדולה, הראוטר במרכז הבית) עבודה באלחוטי עם טרמינל שבמשרד Steam In-Home Streaming - בחיבור קווי בלבד גיבויים תקופתיים באלחוטי לפעמים שני דברים מהרשימה למעלה במקביל... אבקש המלצה לנתב איכותי עם מהירות אלחוטי מעולה וקווי 1000 Gbit, אם יש לו חיבור USB3 לחיבור דיסקים קשיחים חיצוניים זה מושלם. אני מניח שאת הנתב הנוכחי אצטרך להגדיר כמודם בלבד תקציב סב…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. חברה שלום למבינים שבינכם... אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי של 3COM, בעתיד הלא רחוק לשרשר שניים כאלה ויותר... השאלה היא כזאת: הנתבים של DLINK קיימים 5 מצבי עבודה שאחד מהם מיועד לעבוד בשירשור עם נתב אחר (מגשר) בנתבים של 3COM לא מצאתי שבכלל מדובר על אפשרות גישור כזאת.. השאלה היא האם נתב ה3COM מסוגל לזהות 3COM שני ולבצע פעולת גישור בינהם... (הכל אלחוטי ללא חוט אחד אפילו) החברה המבינים, אני מקווה לתשובה טובה בנושא כי זה לא כל כך פשוט... ההיגיון אומר שאם לא כתוב כנראה שזה בלתי אפשרי אבל אולי התיעוד שלהם לוקה בחסר? בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  4. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, יש לי דירת גג ואני צריך ראוטר טוב וחזק שיעבוד בכל הבית. כיום יש לי ראוטר שאני ממש מאוכזב ממני הוא עובד לי רק בקומה התחתונה ולא מגיע בכלל לקומה העליונה. לכן אם אפשר בבקשה המלצה על ראוטר טוב שיעשה את העבודה. דבר נוסף שאני לא יודע אם זה קשור, יש לי טלפון אלחוטי מהדור הישן (לא DECT) שמתי שאני מדבר ממנו אז האינטרנט מתנתק, וכשאני מדבר מהDECT הכל בסדר. אז אם אפשר בבקשה גם לכלול את זה בבחירה של הראוטר. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  5. אורח
    Started by אורח,

לפני כמה ימים שידרגתי למהירות 100 מגה בבזק. בבידקות המהירות שערכתי התקבלה מהירות של 63-67. הזמנתי טכנאי של בזק והוא אמר שלפי בזק, כל עוד אני מקבל מהירות של מעל 60 זה נחשב בסדר ל100 מגה. הוא אמר שמכיוון שהתיבה נמצאת במרחק של כ100 מטר מהבניין שלי, אני מקבל קרוב ל60 ולא קרוב ל100. השאלה האם מה שהוא הסביר לי זה הגיוני או שאני צריך לדרוש מבזק לסדר את זה?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  6. על שירים שהעלתי לאיזה סרטון מסכן שהעלתי עם 20 צפיות בסה"כ. מה הם רוצים ממני? רכשתי את השירים כחוק דרך איי טיונס . מה זה אומר בתכלס? באמת אני עלול להיות עכשיו בבתי משפט? או שזה איום סרק? שלום Tsachi E, בעלים של תוכן שמשתמש ב-Content ID הגיש תביעה בשל תוכן מסוים בסרטון שלך. זוהי רק הודעה מוקדמת אל דאגה. אינך בבעיה ומצב ניהול החשבון שלך לא יושפע מכך. ישנן מודעות פעילות בסרטון שלך שההכנסות מהן מועברות לבעלי זכויות היוצרים, או שבעלי זכויות היוצרים מקבל נתונים סטטיסטיים על הצפיות בסרטון שלך. כותרת הסרטון: Dyson V8 Absolute Unboxing and performance השיר המוגן בזכויות יוצרים: All You Need To Know נתבע על ידי: UMG צפה בפרטי …

• 19 תגובות
    • 8.3k צפיות
  7. שלום לכולם קניתי לא מזמן ראוטר של edimax מסוג BR-6104S הצלחתי לחבר בבית שלי שני מחשבים אליו וכמובן שאותו חיברתי ישירות למודם ADSL מסוג B-Focus 270 הכול פועל מצויין חוץ מזה שיש לי low id עם האמיול ואת זה אני פשוט לא מצליח לפתור כמו כן מהירות ההורדה שלי מאוד נמוכה עם ביטורנט אני לא יודע אם זה קשור אבל אולי . יש לי ווינדווס אקס פי פנטיום 4 1800 עם 512 זיכרון וכמו כן חבילת adsl של 0.75 אני ווידאתי לפני שכתבתי את ההודעה הזו שהפייר וול של ווינדווס מכובה וכך גם הפייר וול המובנה של הראוטר כנראה שזו בעיה של פתיחת פורטים ואת זה אין לי מושג איך לעשות אני מקווה שאחד מחברי הפורום יכול לעזור לי תודה רבה מראש! נ.ב ניסיתי לכבות את ה DCHP של הראוטר ולקבוע לעצמי איי פי קבוע אבל כנראה שזה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אז ככה יש לי 2 מחשבים המחשב הראשון מחובר ל ADSL ומשתף אינטרנט + קבצים המחשב השני גולש באינטרנט דרכו ללא שום בעיה אבל, בשביל להכנס לשכנים ברשת ולשתף קבצים, צריך לסגור את ה נורטון אינטרנט סיקיוריטי במחשב הראשון אני רוצה לדעת אם יש דרך להגיד לנורטון לעבוד בשלום בית עם המחשב השני בזמן שהוא יחסום את שיתוף הקבצים חיצונית ברשת לאנשים שינסו לפרוץ ולנצל את השיתוף זאת אומרת להגיד לו.. "תשומע גבר.... 192.168.0.2 חבר שלי, אל תתחשבן איתו" וככה הוא יהיה איתו בסבבה ולא יפריע יש אפשרות? בתודה מראש, רועי

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  9. אם לא, מדוע לא? אם כן, איך עושים זאת? האם יש להפוך אותו לפרו ואחר כך לנתב, או שזה היינו הך? נאמר לי שאם אהפוך אותו לתנב תהיה לי בעיה עם האימיול וביטורנט. אגב, הסיבה שאני רוצה נתב הוא כדי להתקין במחשב אחר את האימיול והביטורנט כדי שיניחו לי בשקט.

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  10. היי חברים, רכשתי לא מזמן מחשב נייד דל LATITUDE E5410 - בהמלצתכם לא היה לי בעיות עד כה, אבל היום משום מה, המחשב לא מזהה רשת אלחוטית, ניסיתי במחשב אחר בבית והוא כן מזהה... האינטרנט עובד רק אם מחברים לו כבל. נכנסתי לאתר של דל - ואני ממש לא יודעת איזה דרייבר זה.. יש שם כל כך הרבה... מישהו יכול לעזור? (אגב, ניסיתי לכבות ולהדליק גם את המחשב וגם את הראוטר)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. אני מעוניין לשנות את האייפי שלי בלי להתנתק... יש תוכנה או משהו ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום רב, אני עומד לקנות נתב אלחוטי עבור הבית. מדובר בדירה בת 100 מ"ר בערך, שטוחה. הוא ישמש לגלישת wifi ממחשב נייד, טאבלט וסמארטפון. אידאלית אני מעוניין שניתן יהיה לגלוש במהירות סבירה מכל פינה בבית. לא מדובר במשחקים או סרטים. במחשב הנייד יש לי כרטיס אלחוטי שתומך ב AC. שאלתי היא: האם תמיכה ב AC היא דבר משמעותי וכדאי ? או שההבדל בין AC ל 802.11n הוא לא משמעותי ? אינני יודע אם בטאבלט ובסמארטפון שלייש כרטיס אלחוטי של AC. בשני המקרים מדובר במכשירים שמריצים אנדרואיד. האם יש דרך לבדוק זאת ? האם תמיכה ב dual band היא דבר כדאי ? מה בעצם נדרש מהמחשב הנייד או הטאבלט והסמרטפון כדי ש dual band יהיה שימושי ? …

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  13. כותרת ואשמח להדרכה של שלב שלב תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. שלום! יש לי את הראוטר הנ"ל והוא עובד מצוין והכל טוב הבעיה שאני נכנס להגדות שלו אז כל פעם אני צריך להכניס את הסיסמה שלו שוב ז"א שכל פעם שאני לוחץ על אפשרות אז לפני שהדף נטען הוא מבקש ממני להכניס את הסיסמה שוב ושוב איך אפשר לבטל את זה שאני יצתרך להכניס את הסיסמה פעם אחת בהתחלה וזהו? תודה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by yuvalalm,

שלום (: אני כבר יותר לשנה עם הראוטר הנוראי של הוט- ההוטבוקס, ולצערי חוויתי איתו לא מעט בעיות .. אז רציתי קצת עזרה מהמומחים, המהירות שלי היא 100 מגה ואני רוצה לקנות ראוטר משהו עד 300 ש"ח, חשוב שיהיה גם אלחוטי . ובבקשה גם מדריך להגדרת הראוטר כמו שצריך (הראוטר החדש כמובן) תודה רבה

16. Started by PrefaceAlumni,

WR1043ND או WR941ND הבדל במחיר כ100 שקל. הראוטר ישמש להורדות כבדות(לכן חשובה מאוד תמיכה בריבוי חיבורים, שלא יתנתק הרבה). כמו כן חובה שיכול להיות כחייגן להוט. תודה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. טוב נתחיל ככה שיש לי ראוטר של בזק (DLINK DSL-6740) ומתאם שיחות של בזק בנלאומי (האינטרנט שלי מבזק והשיחות מבזק בינלאומי) שמחובר באמצעות כבל לראוטר של בזק להמחשה אני אתן תמונה: https://dub122.mail.live.com/att/GetInline.aspx?messageid=a2ff7609-842c-11e2-ac51-00237de33618&attindex=0&cp=-1&attdepth=0&imgsrc=cid:22D3D5D8-12E6-4AC3-B07E-9032C6011763&cid=28453a4df73dbec9&hm__login=elliron&hm__domain=outlook.com&ip=10.111.12.8&d=d1295&mf=0&hm__ts=Mon%2c%2004%20Mar%202013%2016:01:36%20GMT&st=eliron%25windowslive.com%407&hm__ha=01_f661ff7c3558ca0caa241ab16521f1fb9cfaad311d1cc84574adaefdbc316e79&oneredir=1 עכשיו נגיד וקניתי ר…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ofer,

איך מתחלק רוחב פס 1.5 מגה בין שלשה מחשבים המחוברים דרך נתב רגיל ? יש משמעות למעבר ל 2 מנה כפי שמציעות הספקיות ? במה השינוי מורגש אם בכלל ?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  19. צריך המלצות ל-wireless טווח מחירים 100 - 150 עם אפשרות של חריגה ל-200. usb כמובן, תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני לא מבין מה אני כותב שם דרך הגב הספק שלי זה זהב ואני לא מבין מה אני רושם שם איזה כתובת?? היוו כמה אפשרויות לפני זה לבחור איזה סוג חיבר אני מחובר אז בחרתי ב כבל מודם כי זה איך שאני מחובר מה אני בדיוק רושם שם?? תודהה ענקית לעוזריםםםםםםםםם!!! קישור לתמונה: http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/21233.jpg

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by The Ball,

אני מחובר דרך ערוצי זהב (הוט) וקווי זהב ויש לי בעיה של PL כבר בסביבות 5-4 חודשים... ניסיתי כבר הכל: הייתי ב- 3 ספקים (012, אינטרנט זהב, ברק 013) החלפתי מחשב (גם 2 פרמוטים ששום דבר לא היה מותקן על המחשב, ניסיתי גם עם firewall ו- antivirus וגם בלי), החלפתי מקום עבודה, הבאתי אל פסק, החלפתי לחיבור דרך usb, ניסיתי 2 כרטיסי רשת, החלפתי מודם, הייתי ב- 3 חיבורים - mpls L2tp pptp, השתמשתי ב- tweaks, החלפתי אפילו ציוד הקפי - עכבר מקלדת רמקולים וכו' (אמונות תפלות) ועדיין יש לי pl... אני רואה אותו במשחק שנקרא unreal tournament, אבל זה לא בשרת אחד אלא כל שרת שאני נכנס אליו אני מקבל pl בזמן שלאחרים יש 0 אחוז, אני לא רק רואה שיש לי pl אלא אני גם מרגיש את זה בכך שירייה לא נורת, לאגים וכו…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Enigma1992,

שלום תראו אני משתמש ביוטורנט - Utorrent, אבל זה בקושי זז, ואז גיליתי שזה אמור להיות V ירוק : אבל אני לא יודע איך להפוך את זה לV ירוק, אני לא יודע לפתוח פורטים, ויש לי ראוטר של אדימקס. בבקשה תעזרו לי.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Lirux,

שלום רב, לפני כמה ימים שירשרתי נתב 2WIRE שהוא גם המודם לראוטר של DLINK DI624+ על מנת לספק לי WIFI בשביל הפלאפון בחדר. שמתי לב שחלה ירידה במהירות בפתיחת אתרים ולפעמים אפילו תקיעה עד כדי "חוסר רצון" של הדף להיפתח. לאחר בדיקת פינגים מצאתי שקיים איבוד פאקטות כאשר אני נותן פינג לכתובת הפנימית של הנתב 2WIRE. פינג לכתובת הפנימית של הDLINK עוברת חלק וגם פינג לפורט ה-WAN של ה-DLINK שאליו מתחבר ה-2WIRE. תמונה להמחשה: מה שבאמת מוזר לי זה שכאשר אני מחבר את המחשב ישירות ל-2WIRE אז אני מקבל פינג רציף לכתובת הפנימית שלו. אשמח לעזרתכם בנושא!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by RJ1,

איזה נתב מומלץ לאנלינמיטד של הסיבים האופטיים? תודה

25. Started by Satlan,

שלום אני מעוניין להקים רשת בין 3 מחשבים, שאחד מהם הוא המתחבר באופן ישיר לאינטרנט ויש בתוכו 2 כרטיסי רשת, השני רגיל השלישי לפטופ(לא יודע אם זה משנה) אני רוצה להקים רשת בין שלושתם, מה עושים ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.