עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מחובר דרך Switch לאינטרנט במחשב שמחובר למודם הפיירוול מנותק ומה Lan 2 גם מנותק הפיירוול דרך ה Switch או משהו?

2. Started by hck,

היי השאלה היא פשוטה: אם אני שם כרטיסי רשת של 1G במחשבים מחוברים ביחד, זה יהיה יותר מהיר מאשר הם יהיו מחוברים בכרטיסי רשת 10/100? מישהו העלה בפני נקודה מעניינת, שהרי גם ככה קצב העברה של דיסק קשיח הוא מאוד איטי יחסית להעברת נתונים בין מחשבים ברשת, כך שגם אם אני אצור רשת יותר מהירה, צוואר הבקבוק יהיו הכוננים הקשיחים שיאיטו את העבודה! האם זה נכון, ולכן לא שווה לעבור לכרטיסי רשת 10/100/1000 ?

• 4 תגובות
    • 5.5k צפיות
  3. Started by @guitarsuite@,

סליחה על הבורות אבל זה לא ממש מצליח לי! תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by nimrodim,

טוב אז ככה יש לי נטב של ALCATEL דגם 510. הנטב הינו בעל FIREWALL מובנה. בנוסף יש לי SYGATE על כל מחשב ברשת. (כולה 2 מחשבים : ) השאלות: 1. האם הSYGATE מיותר? 2. אין לי סיסמא לנטב - האם זה באמת דרוש? ולמה? תודה מראש נמרוד

5. תנו המלצה לנתב זול וסביר לכבלים יתרון אם הוא יתמוך גם בכבלים וגם בADSL יש לי סוויץ', 8 פורטים של Dynamode אם זה משנה משהו מודם כבלים - TERAYON --------- לגבי השם משתמש בנטויז'ן עד לפני חודש וחצי הייתי לקוח של נטויז'ן ועקב דרישה שלהם לעלות את המחיר מ39 ש"ח ל99 ש"ח (!) ללקוח עיסקי עבור ADSL אחד וחצי מגה נאלצתי לעזוב ולעבור לספק אחר, לצערי הרב עברי לנזק בינלאומי, ועכשיו שוב חזרתי לנטויז'ן בשחמה גדולה, בתשלום של 39 ש"ח לחודש עבור כבלים אחד וחצי העניין הוא שהשם משתמש הקודם שלי כביכול תפוס והוא שמור ל3 שנים !!! כלומר הוא שלי והכל, אבל אני לא יכול להשתמש בו לחשבון חדש ... : בחרתי שם משתמש חדש, והשם משתמש קליט, קצר, פצצה ( מה שתרצו ) אמרתי אותו לנציג שפתח לי את החשב…

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by roeiw,

אני לא מבין כל כך בזה אבל יש אימיול שפרוץ ומוריד יותר מהר??

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by 8-Ball,

היה לי לפני זה ADSL 750K, והכל עבד לי סבבה ביחד, KAZAA EMULE EXPLORER עכשיו התקנתי SP2, וגם עידכנתי ל1.5MB, וכשאני מדליק את האימיול אני לא יכול לגלוש בדברים אחרים. האימיול שלי היה על LOW ID, אז חבר שלי אמר לי ושמעתי לעצתו וב ZONE ALARM באפשרויות "פתחתי כל מיני פורטים" ועכשיו הוא על HIGH ID, לא שזה משנה אני עדיין לא יכול לגלוש, אני יודע שזה לא הבעיה באימיול כי היה לי את האימיול הזה לפני זה במהירות 750 והכל עבד סבבה, אני ממש לא מבין בכל ההגדרות האלה, אז תגידו לי בבקשה מה לדעתכם הבעיה שגומרת לכך ומה הפיתרון, בנוסף אם אפשר אז תגידו לי איך להגדיר את האימיול ככה שיוריד הכי מהר שאפשר (יש לי אימיול מ- LION NETWORK.NET) תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  8. Started by ArielN,

יש לי כרגע את ה"ראוטר" של SPEEDTOUCH 570 נראה לי וזה הדבר הכי (סליחה על המילים) מסריח ומעפן שראיתי מימי, לא קורה מצב שאני לא מקבל פינגים של 1000 כל כמה שניות, ואני שחקן משחקי רשת וזה פשוט בלתי נסבל אני לא מסוגל לזוז! אני רוצה לקנות ראוטר נורמלי, לא אלחוטי כמובן, במחיר סביר ושיפעל על הצד הטוב ביותר. שמעתי ש EDIMAX זאת חברה טובה, מה אתם אומרים? כל הודעה תתקבל בברכה אך אם מישהו לא שלם עם הודעתו נא לא לכתוב, תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש לי ראוטר אלחוטי מדגם Edimax BR-6114WG וכרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7128g. הסיבה שבגללה רציתי ראוטר אלחוטי זה להמנע מלהעביר כבל בכל הבית... כשהתקנתי את הראוטר, העלתי את המחשב עם הכרטיס האלחוטי למעלה, במצב הזה הקליטה של הכרטיס הייתה מאה אחוז, היה אינטרנט רשת והכל... כשהורדתי את המחשב למקוםם שלו הקליטה הייתה 18% והוא לא מצא את הרשת. כשקירבתי טיפה יותר והקליטה הייתה 70% הוא עדיין לא מצא את הרשת ולא התבר לאינטרנט. מה שאני רוצה לשאול זה: א. האם זה נורמלי, צריך להיות ככה? ב. יש דרך להאריך את האנטנה? החוט שלה הוא באורך 70 סנטימטר, היא מתחברת על ידי הברגה. תודה מראש לכל העוזרים, עומר

10. Started by blue_wolf,

שלום ניסיתי להקים רשת ביתית עם שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים בעזרת המדריך שבפורום, אך ללא הצלחה : זה תיאור החומרה: כבל מוצלב 10 מטר, השרת: AMD 1500XP ATHLON 256MB ETHERNET 10/100 SB4200 SURFBOARD CABLE MODEM - MOTOROLA WINDOWS XP PRO HEBREW הלקוח: CELERON 733MHZ 128MB REALTEK RTL8139 WINDOWS XP PRO HEBREW הגדרתי את כל ההגדרות לפי המדריך שבפורום אך עדיין אין אינטרנט במחשב הלקוח המחשב הראשון מוגדר כ 192.168.0.1 והמחשב השני מוגדר כ 192.168.…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. הצלחתי אז אין טעם, תנעלו את הת'ראד, ומי שיצטרך עזרה שיעשה חיפוש: "אדימקס ראוטר" ויצמא את התראד הזה, שאלות נוספות בפרטי. מילות מפתח שיעזרו בחיפוש (כדי למצוא את התראד- EDIMAX ROUTER ראוטר אדימקס) המודם אלקטל (ADSL) ספיקת 012- אני כותב את מה שאני כותב עכשיו כי 012 לא מוכנים לעזור אז שימח שמם, אני מתננתק מהם הרגע שאני אוכל. מי ששיחק עם הראוטר, שיעשה לו ריסט (כפתור מאחורה) מאוד פשוט: בוחרים PPTP אחרי זה IP ADRESS: 10.200.1.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Default Gateway: 0.0.0.0 user name and password aanyone has to know its own PPTP Gateway: 10.0.0.138 מדריך מקיף באנגלית, קל מאוד להבנה

12. אני מעונין להתחבר לחבילה של 756 מגה ביט (זה הניסוח הנכון?) דרך טכנולוגית ADSL . מכיוון ש756 מגה ביט היא החבילה הנפוצה ביותר החלטתי לשתף אתכם במידע שאספתי עד כה,וכמובן לבקש ממכם עוד. אז ככה. החבילה הזולה ביותר של אקטקום היא 38.56 שקלים לששת החודשים הראשונים,ו 58.23 שקלים לששת החודשים הבאים. בסך הכול 580 שקלים לשנה (פלוס כמה עשרות אגורות). החבילה כוללת : חודש חינם לשירות סינון וירוסים וסינון דואר זבל לתיבת דואר,3 תיבות דוא"ל בגודל 10MB,אפשרות לכתובת IP קבועה,וחשבון גיבוי הכולל 8 שעות גלישה במודם. ברק 013 - 35 שקלים לחודש למשך שנה. בסך הכול 420 שקלים לשנה. התחייבות לשנה החבילה כוללת: תיבת אימייל בעלת 10 מגה בייטים נפח איכסון. 012- 39 שקלים לחודש למשך שישה חודשים. 59 שקלים לח…

• 54 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. יש לי שני מחשבים בבית. לאחד מם יש כרטיס רשת אחד ולשני שניים. לזה שיש שניים אני מחבר לאחד את המודם כרגיל ולשני אני מחבר כבל שנקרא כבל מוצלב ממחשב אחד לשני. עכשיו מפה אני לא יודע מה אני צרך להגדיר ואיך להגדיר. אני אשמח אם מישהו יסביר לי פה מה עושים בפירוט או אם יש מדריך כבר בפורום ובחיפוש שלי כנראה לא מצאתי. אני ניסיתי לעשות את זה דרך השיתוף של הכוננים אבל אני מצליח לראות רק את הכונן שלי ב-my network places, וגם ניסיתי דרך set up a home or a small office משהו כזה ושמה הסתבכתי לגמרי אז אם מישהו יכול להסביר לי אז תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nimrodim,

טוב, אז ככה. יש ברשותי מודם אלקטל 510 שהומר לנתב. אני מבין שכדאי לחבר עוד מחשב אני צריך SWITCH שימוקם בין הנתב למחשב? השאלה איזה כבלים אני צריך (מוצלב לא מוצלב) במקומות הבאים: 1. בין הנתב ל סוויטץ? 2. בין הסוויטץ לכל מחשב? לאחר הקמת המערך, מה אני צריך לעשות? לקנפג כל מחשב LOCAL IP שונה? האם מערך כזה תומך רק בשיתוף אינטרנט (עצמאית לכל מחשב) או גם בשיתןף על כוננים\קבצים?

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by MetalB,

יש לי 2 מחשבים אחד מותקן בו xp pro עם sp1 ובשני מותקן xp pro עם sp2 מאז הסרתי את ה- sp2 מהמחשב הראשון זה בהתחלה פעל הכל טוב ופתאום ביום בהיר אחד הוא מראה לי במחשב השני שבו מותקן sp2 סימן קריאה בסימן של הרשת ומראה איזה בעיה בחיבור.... המחשב הראשון הוא זה שמתחבר לאינטרנט והשני מחובר דרכו... האם יש בעיה בחיבור בין sp1 ל- sp2? ואם כן יש דרך לתקן את זה מבלי לשנות את העדכונים של המחשבים..? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by -CosmicFire-,

אנשים אני תקוע כל המדריכים שמצאתי היו איך לשתף את האינטרנט אבל עדיין לא הצלחתי לחבר את המחשבים למישהו יש מדריך טוב שיראה לי איך להפעיל רשת ליצור שרינג של כוננים וכו'?! המחשבים מחוברים אחד לאחד עם חיבור ישיר

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Le0n,

אם אפשר ככה אז איך אני יכול כשאני מתחבר שהאיי פי שלי יתחיל ב-82. ולא ב-217 תודה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  18. אני תמיד נידפק משעשיתי את המודם של לרואטר אני לא יכול יותר לשחק נגד חברים שלי באינטרנט זה אומר שאני יכול כבר לוותר על לשחק פייפא עם חברים שלי בפיפא כתוב TCP/IP ports must be open in the outbound direction: HTTP 80 TCP/IP HTTPS 443 TCP/IP MsgConn/IM 13500-13599 TCP/IP Roomsvr 26200-26299 TCP/IP The following UDP ports must be opened for game packets, for the outbound and inbound connections Game Packets 3658 UDP א)זה יעזור לי ביכלל? ב) אם כן איך לעזאזל אני מכניס טווחים בה לי למות תודה לכול מי שיעזור לי

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by Stealth,

שלום, אני עובד עם שרת הדואר של KERIO וכרגע התבצעה התקנה נקייה של xp professional sp2. הכל עובד טוב ויפה כולל השיתוף אינטרנט מלבד השרת דואר שכל הפורטים שלו חסומים (ברשותי מודם אלקטל עם חיבור PPTP בdialup. ניסיתי באולי חמש דרכים לפתוח את הפורטים דרך הפיירוול של הXP אך ללא הועיל. הכל סגור ומסוגר בלי אפילו קצה של חוט להבין מה הבעיה. יש רעיונות? אלו הפורטים: SMTP 25 Secure SMTP 465 POP3 110 Secure POP3 995 IMAP 143 Secure IMAP 993 NNTP 119 Secure NNTP 563 LDAP 389 Secure LDAP 636 HTTP 80 Secure HTTP 445 תודה. **עריכה** , סודר, סורק הפורטים שהשתמשתי לא היה טוב, מסתבר והexeptions שהוספתי היו תקינים.

20. היי כולם, יש לי מחשב ראשי... שמחובר ל ADSL ע"י מודם USB ALE070 במהירות מיגא וחצי מחברת נטויג'ן , העברתי כבל רשת מהמחשב הזה לעוד מחשב בבית.. ועשיתי רשת ביתית.. שבמחשב השני יהיה אינטרנט בתנאי שהמחשב הראשי יהיה מופעל ומחובר לאינטרנט. עכשיו אני לא מומחה רשתות.. עשיתי את זה לבד.. כי זה קל.. כבל רשת מוצלב ונגמר הסיפור , אבל שמעתי שיש מודמים לא USB אלא ע"י כרטיסי רשת.. ושמעתי שהם יותר איכותיים ויותר טובים.. אם יש מישו שיוכל להסביר לי ההבדל במהירות בביצועים בכל... והאם המודם שמחובר למחשב דרך כרטיס רשת גם מחליף אייפי בכל פעם שמתנתק ומתחבר? ואם מדובר על המודם אלקטל 510 מומלץ יותר מה USB? האם המודם אלקטל 510 יתן יותר ביצועים ברשת הביתית שיש לי? מומלץ יותר? עדיף יותר? בבקשה תבהירו ות…

21. היי. עשיתי רשת בין שלושת המחשבים שלי. בניהם חיברתי ראוטר edimax ומודם רשת speedtouch 500. עד עכשיו הצלחתי לפתוח פורטים רק למחשב אחד כי כשאני נכנס לתוך ההגדרות של הראוטר למקום שבו פותחים פורטים וכשאני מוסיף אחד הוא שואל אותי את הכתובת איי פי של המחשב, אני יכול לכתוב רק אחד. הוא לא נותן לי לרשום את אותו פורט לשני מחשבים או לשלושה. אני רוצה שלשלושת המחשבים(לפחות לשניים החשובים) תהיה גישה לפורטים האלה ואני לא מוצא דרך לעשות את זה. מה לעשות?? בתודה מראש, לידור

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי שני מחשבים בבית אחד מחובר לאינטרנט והשני אמור להתחבר דרכו ... רציתי לדעת איך להגדיר שיהיה אינטרנט גם במחשב השני כי עכשיו הרשת פועלת אבל אין אינטרנט במחשב השני..אז מה לעשות ...

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  23. קודם כל בעיה מציקה sp2 אמרו לי פה להוריד מהאתר http://www.lvllord.de/ תיקון הורדתי שם יש לי לקבוע ערך מספר עשיתי 200 כמו שחבר שלי אמר בהתחלה הוא משנה על 50 בכל מקרה עשיתי 200 האיטרנאט גולש במהירות גלישה טיל 1.5 אחלה נהנה והכל חחחח אבל ! ברגע שאני מפעיל תוכנת שיתוף אימול האיטרנאט כל כך מואט לי שאני לא יכל לגלוש נורמלי ממש כמו 56 k מה אני יכל לעשות בקשר ? לזה אולי הערך 200 לא נכון ?????? למי שיש sp2 שיגיד לי מה לעשות עם אני מבטל את זה האיטרנאט גולש טוב עם האימול אבל האימול לא מוריד

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  24. טוב אז ככה.. יש לנו שני מחשבים בבית ועל המחשב שלי נמצא המודם שזה מודם של כבלים במהירות 750K.. בקיצור ברגע שאח שלי על המחשב המחשב שלי נהיה ממש ממש איטי וזה בלתי נסבל כבר.. כשהוא פותח את האימיול שלו או את הקאזה או כל תוכנה דומה כזאת אני לא יכול לעבוד על המחשב ובטח שלא לשחק CS וזה משגע אותי !.. חבר שלי אמר לי שבהגדרות כשאני פותח רשת אז המחשב שאליו מחובר המודם מקבל פס פחות רחב מאשר המחשב השני(של אח שלי..) ולכן הוא עובד יותר באיטיות אז הנחתי שככה זה גם אצלי ובגלל זה המחשב שלי איטי.. אמרו לי גם שיש תוכנה שיכולה לשנות את זה אז אם מישו מכיר פה את התוכנה או כל תוכנה אחרת או משו שיכול לעזור לי אז תגידו לי כי אני לא יכול להמשיך ככה.. אם אתם צריכים עוד פרטים אז תרשמו אני אתן הכול.. ת…

25. Started by BLASTER,

שלום יש לי שני מחשבים שאני רוצה לחבר לרשת.. עכשיו אני רוצה לדעת אם יש הבדל בין המדריך באתר לבין האשף בווינדוס {XP} ??? תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.