רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
הי, בעקבות ההודעה הזו עלה בי הרצון לנסות ולהחכים קצת בנושא סניפינג. יש לי רשת ביתית המורכבת מנתב Level One WBR3408, שני מחשבים עם ויסטה, אחד עם XP ועוד לפטופ. אני רוצה לנסות להסניף מידע שעובר בין הנתב לאחד המחשבים, לא ממש משנה לי איזה. הכל קורה ברשת הפנימית כמובן, כך שהנתב מבחינתי לא לוקח חלק במשחק. בתור צעד ראשון, אני רוצה להסניף מידע שמגיע למחשב שעליו אני עובד, ואח"כ לנסות להסניף מידע למחשב אחר ברשת. האם אני צריך להתקין משהו על המחשב בשביל זה, או שזה נעשה דרך CMD? איך אני מנתח את מה שאני מוצא (למשל, איזו חבילה נשלחה מאיפה, ומה התוכן שלה (או נניח - מה הפרוטוקול של תוכן החבילה)?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אינטרנט כבלים והמודם שלו מחובר דרך כרטיס רשת למחשב שלי. אני מעונין לחבר עוד מחשב לאינטרנט כבלים (כלומר למודם) ורציתי לקבל עצה אין ניתן לעשות זאת, (HUB או SWITCH ) תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בדירה של אמא שלי יש כעת ראוטר NB403 VTECH בשכירות חודשית של 10 שקלים. החיבור יציב אבל הרשת האלחוטית מוגבלת לתקן N. התשתית מאפשרת מהירות הורדה של עד 70MB בדרך כלל. אני מעוניין להחליף את הנתב לכזה התומך בתקן AC ורשת 5GHZ הציעו לי בבזק לשדרג לראוטר BE בשכירות או ל VTECH IAD604 ברכישה. אני לא מעוניין בציוד שאינו של בזק כדי להבטיח שתהיה תמיכה מלאה בתקלות וכדי שהמוקד הטכני יוכל להתחבר מרחוק כשצריך. אני גם לא מעוניין לשלם 20 שקל כל חודש על ה BE. לא איכפת לי לרכוש את ה 604 בתשלומים זהים לשכירות של ה 403. השאלה אם ה 604 לא יהיה יותר גרוע מה 403 שכפי שאמרתי פועל יציב וללא תקלות וניתוקים.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בבית נתב אלחוטי WRT54GL של Linksys. נתנו לי בחנות כרטיס רשת WUSB54GC אבל הוא לא קלט טוב (לכל היותר 29% והוא התנתק הרבה פעמים) הכרטיס רשת רחוק בערך 10 מ' מהמחשב עם קיר באמצע. אני רוצה כרטיס רשת שיוכל לקלוט יותר טוב את הנתב. אפשר המלצה? אני מעדיף USB אגב כי המחשב פונה אל הקיר והבנתי שעם USB על השולחן תהיה קליטה טובה יותר
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה של קריסת החיבור ושל מה שניקרא local area connection שלי לא מגיב בכלל, יש לי מודם של מוטורולה ואני מחובר איתו עם usb וכבל ethernet מה שמאוד מוזר הוא שהשותף שלי לדירה מחובר רק עם כבל ethernet ולא צריך את ה-usb , אבל הבעיה שלי היא שלפעמים ללא כל אזהרה מוקדמת החיבור לרשת פשוט נופל ואני לא יכול לעשות כלום, ניסיתי להסיר את ההתקן של המודם אך ללא הועיל, פשוט תקוע (המחשב), מה שעוד ראיתי זה שברגע שזה קורה ואני עושה restart למחשב מופיע לי מעין אנימציה קטנה בתחתית המסך (ימין למטה יש לי xp באנגלית) של שני מחשבים עם משהו שמחפש מעין connection אך לאחר מספר שניות הוא מודיע לי ש local area connection לשי לא טוב והוא לא יכול להתחבר אליו ואז אינני יכול להתחבר לאינטרנט…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם טוב למי שלא הבין מהכותרת אז הבעיה שלי היא שה-HOMEPAGE "נחטף" כלומר מופיע אתר אחר שהשתלט על ההום פייג'. וישנם אתרים של ג'אווה וכו' שהאתר משתלט עליהם ועובר אליו לפני שהוא מראה אותם. הרצתי את Ad-aware 6.0 ככמה פעמים את Spy Sweeper ואת registry-cleaner ועדיין האתר חוזר להשתלט על האינרנט. אני מפעיל את Spy Sweeper ברקע, יש שם מגן שאמור למנוע את זה - IE HIJACK SHIELD אבל הוא מוצא כל חצי דקה - HIJACK וצריך לעשות RESTORE כל חצי דקה אז אם משהו יודע איך להיפטר מזה אחת ולתמיד אני יודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי XP ואחרי חודש נמחקה לי ההתקשרות לאינטרנט התקנתי אותו שוב ואחרי כמה זמן זה שוב קרה *אין לי רשת* מה אני יכול לעשות? ואם מפרמטים הרבה פעמים את המחשב זה עלול להזיק?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 כרטיסי רשת אלחוטיים. אם אני מחבר את שניהם למחשב(ווינדוס 7) מישהו מכיר אופציה לגלוש על 2 רשתות אלחוטיות במקביל? ככה שאני אוכל לנצל את הרוחב פס של 2 הרשתות..(לא צריך שיהיה מצטבר או משהו) תודה
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב בבית שמחובר לרשת עם כרטיס רשת USB. היה לי כרטיס של edimax, הוא נהרס (המחשב לא זהה אותו כמו שצריך) אחרי שנה +/- והוחלף במסגרת האחריות, הכרטיס השני גם החזיק אותה תקופה בערך והוחלף לכרטיס של TP-LINK, שנהרס אחרי יום האם יכולה להיות בעיה בחיבור USB במחשב שגורם נזק לכרטיס או שפשוט התוחלת חיים של הכרטיסים האלה היא קצרה?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה הולכת ככה - 2 מחשבים ברשת workgroup אחד xp home והשני xp pro ניתן לגשת מה- pro אל הקבצים שעל ה- home כולל לשנות אותם וליצור חדשים, אבל אי אפשר ההפך כל ניסיונותי לשחק עם הרשאות לא הצליחו, על שני המחשבים מוגדרים יוזרים מתאימים, ושניהם באותה קבוצת עבודה רעיונות? תודה מראש לעונים. נ.ב - אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי רשת ביתית עם שלושה מחשבים. שני CLIENTS וSERVER אחד שהוא מחובר לאינטרנט ע"י ADSL. לCLIENT הבעייתי נקרא מעכשיו הקליינט. הקליינט עבד נאמנה עד הימים האחרונים, כשהיום/אתמול החליט לשבות מלהתחבר לרשת. הוא מחובר לHUB בעזרת כבל RJ45 ארוך כשהHUB והכרטיס קבריים במקצת (EDIMAX וREALTEK בהתאמה) גם בHUB וגם בכרטיס רשת יש נורה ירוקה עובדת שמסמנת שיש קשר, אך היא מהבהבת בכרטיס רשת, ויכול להיות שגם בHUB, אני חושב שבHUB רק לעיתים. (יכול להיות שאני טועה פה, פשוט יש לי עוד בעיה במחשב אחר ואני עובד סימולטנית, אבל זה כבר לא קשור). בכל מקרה, לעיתים הווינדוס (XP, בכל המחשבים XP) אומר שאין כבל מחובר (למרות שהכרטיס רשת והHUB מזהים, כנראה) למרות שבד"כ כן מזהה. כשלא מזהה אז בד"כ אם אני ע…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחובר בראוטר edimax ברשת אם שני מחשבים.מאתמול האינטרנט במחשב שלי לא עובד אבל במחשב השני הוא עובד בדקתי spyware ו virus ואין לי כלום מהה לעשות תודה
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ל012 היו כנראה בעיות של עומס על רוחב הפס שלהם אז מה הפתרון שלהם? לפגוע בצרכן כמובן! הם פשוט הגבילו את מהירות ההורדה דרך תוכנות P2P כמו קאזה ושאר התוכנות למהירות זעומה של 15% מרוחב הפס! זאת פשוט חוצפה וחייבים לעשות משהו נגד זה. הנה הוכחה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2015154,00.html כל מי שיש לו מה להגיד בעניין שיכתוב את דעתו כאן! אי אפשר לתת לדבר הזה להימשך! אם הם נתקלים בקשיים כספיים אז שידפקו מישהו אחר! לדעתי צריך לתת לאנשים לחתום על עצומה שאומרת שאם עד לתאריך מסויים הם לא מבטלים את הרעיון המטופש הזה אז כולם מתנתקים מהם!
-
- 41 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר שתי רשתות ביחד כל אחת מהם נמצאת בבנין אחר והכבל בין שתי הרשתות יצא באורך של 106 מטרים ואין אפשרות לשים ראוטר או מתג באמצע הכבל. כשאני מנסה לחבר את הכבל למתג ולחבר את המחשבים ברשת המחשבים לא מצליחים להתחבר כשביררתי בקשר לבעיה זאת נודע לי שמקור הבעיה יכול להיות בגלל שאורך הכבל יותר מ-100 מטר ושישנו מכשיר שנקרא Reapeater אשר מגביר את האות אבל אני לא מוצא נכשיר כזה בשום חנות מחשבים שאני מכיר. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתרון בעיה זאת!!!
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מקומות לקניה של אנטנות של אינטרנט אלחוטי . הנתונים שצריכים להיות לאנטנות הם: 1. האנטנה צריכה להיות מעל 14 DBI 2. מימדים יותר קטנים מ 300X100X300 עדף כמה שיותר קטנה 3. האנטנה צריכה להיות כיוונית ולא כלל כיוונית 4. מחיר לא משנה לי מי שמכיר מקומות שמוכרים אנטנות מסוג זה אשמח לקבל נתונים כמו כתובת של האתר שלהם וכאלה. דרך אגב זה לפרויקט שאני עושה. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחובר לבזק וברשותי ראוטר מדגם 6740U של DLINK. הבעיה היא שכל מכשיר שמתחבר אליו בצורה אלחוטית (פלאפונים, PS3 וכו) מתנתק אוטומטית מה WIFI אחרי זמן מה. אני מתחבר שוב והמכשיר שוב מתנתק. הבעיה קורית רק ב WIFI ולא בצורה קווית ועם כל מכשיר שהוא (נקסוס 4, נקסוס 5, גלקסי 3, PS3) אבל לא עם מחשבים ניידים שמתחברים אלחוטית. יש למישהו רעיון?
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
המממ ..... יותר ענייני מהכותרת אי אפשר להיות . אין לי כוח ( חשק ועוד כל מיני ביטוים ) לאפס אותו ולהגדיר אותו מחדש , כי יש פה איזה 4 מחשבים על המודם הזה , ואני רוצה לנסות איזה משו , אבל אני לא זוכר את הסיסמא ...... הצילו ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז זו הבעיה שלי אנשים! יש לי בבית רשת בין 2 מחשבים + שיתוף ADSL ... על שניהם מותק WINDOWS XP PRO... עכשיו הנה הבעיה... רק במחשב השני (לא בשלי) רואים שאשכרה יש איזשהי רשת... אני מתכוון בכל ה MY NETWORKS וכל החרא הזה... וכשאני משתף מהמחשב השני קבצים אז אצלי אני לא רואה בכלל שיש רשת או שיתוף כלשהו... אגב, האינטרנט פועל מצויין בשני המחשבים... ורשת זו רשת ישירה (או איך שקוראים לזה) ... בלי האב וזה... תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא משנה איזה הגדרות עשיתי להפניית פורט ב-br-6204wg (לבן), גם canyouseeme וגם pcwintech port test לא מצליחים להגיע לפורט במחשב שלי. בחיבור ישיר למודם אין שום בעיה בלי שינוי הגדרות/נגיעה במחשב. הפיירוואל בראוטר כבוי ניסיתי גם דרך virtual server וגם דרך port forwarding (וגם דרך שניהם בו זמנית).
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי ראוטר שאני מחבר אליו LAPTOP ן-DESKTOP הלפטופ עובד יופי (הכל חוטי) אבל הדסקטופ לא, ניסיתי להחליף כבלים לעדכן דרייורים וכלום לא עוזר מה שמוזר הוא שעכשיו אני לא יכול להיכנס ל-IP של ה-RAOUTER! גם RESET עשיתי לראוטר 192.168.1.1 ויש לי מן IP מוזר שאף פעם לא היה לי.... מה יכולה להיות הבעייה??
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי כבר חודש ADSL וכתוב ADSL DIAGNOSTIC שהמהירות של DOWNSTREAM היא 640 kbps וUPSTREAM 96kpbs והוא מגיע לי למהיריות נמוכות (בשביל ADSL) מקסימום DOWNSTREAM 70 kbps למה זה כחה והאם אפשר לשפר את זה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
עד 30 דולר מ DEEL EXTREME או איביי . http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=290379153199 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5858 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20160 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24886 http://global.ebay.com/EDIMAX_EW-7318USg_USB_Wireless_WiFi_Dongle_Adaptor_4dBi/140359515673/item
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קיבלתי מבזק מודם ראוטר אלחוטי 2760u הנ"ל מחובר ועובד יפה עם סיסמה WEP חיברתי אליו דרך יציאה LAN ראוטר של 3COM גם לכניסה LAN גם 3COM עוד יפה אלחוטי וקווי אני מנסה להוסיף סיסמה ל-3COM בכתובת יצרן שלו 192.168.1.1 לא מצליח להכנס אנא עזרתכם
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
-