עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by 3gh,

התחילה לי בעיה לפני איזה שעתיים יש לי אנטרנט מהיר ADSL 750 ואני מוריד במהירויות מחרידות , מאתרים ישראלים על איזה 5-10 קילובייט לשנייה אתרים בחו'ל יותר לאט. הרצתי ad ware ואנטי וירוס וזה לא עזר. כיביתי את כל התוכנות שמשתמשות באנטנרנט ועדיין יש לי את הבעיה הזאת. אני אצל אנטרנט זהב ואף פעם לא הורדתי בכאלה מהירויות , התקשרתי לספק והם אמרו לי בתמיכה לכתוב בהפעלה CMD ואחר כך שיפתח לי ריבוע שחור להקליד שם netstat כדי לראות אם יש תוכנות שמשתמשות באנטרנט שפועלות ברקע , אני סגרתי את כולם אבל בריבוע השחור היו המוווון תוכנות של יכולתי לזהות... הנה התמונה שצילמתי [ftp=ftp://http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0 0f3/m/e/i/r/a/v/h/a/u/b/e/n/@/@/@/@/@/@/@/ @/@/@/@/@/@/r/200406191817412351…

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by finish,

אני רוצה לעשות תיקיה כזאת שנגיד אני מכניס משהו לשם ואחותי דרך המחשה שלה יכולה לקחת את זה משם אךי עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  3. אז ככה.... קניתי ראוטר אלחוטי של EDIMAX דגם:br6104wb(g ויש לי בבית מודם של הכבלים RCA DCM245 דיברתי ע הכבלים ודיברתי עם נטוויזיין ושום דבר לא עזר.... לא מצליח להתחבר!! יש לנטוויזיין מדריך נחמד שם בדף יש קישור להורדה של קובץ הסבר לחיבור מודם כבלים לנתב של EDIMAX הקיצר עבדתי על פי ההסבר הזה וכלום זה לא נותן לי!!! ניכנסתי גם ליבואן שזה פיקוק מחשבים וגם שם יש הסבר מאוד ברור אך להתחבר [url=]http://www.pikok.co.il/Tmicha.asp אבל שוב לא דובים ולא יער..... עכשיו הנתב תקין כי.... אצל חבר במחשב עם חיבר ADSL ומודם רשת מסוג B-FOCUS ROUTER 312 חיברתי בשתי שניות וחצי והכול עובד.... סה"כ הלכתי לחיבור של PPOE ואז הכנסתי שם מישתמש וסיסמה וזהו.... מה אני עושה לא נכון? דברתי הכבלים והם…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by The-Fox,

לכל החברים שבת שלום, אני בונה לאבא שלי אתר ואני קצת תקוע... רשמתי DOMAIN ב ISOC והדומיים אושר... עכשיו אני צריך אתר איחסון חינמי, גודל הקבצים ממש קטן, כמה מגה בייטים בודדים. אבל אני צריך אתר שנותן DNS שאני יוכל לקשר את הדומיין אליו. תודה לכל מי שמכיר ויעזור.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by MeTaLhAmMeR,

שלום לכולם, יש לי מודם יו אס בי ALE 150, מהירות גלישה דרך בזק 750 קילו והבעיה אצלי ככה: מידי פעם שאני רוצה לשחק קווייק באינטרנט הפינג שלי תמיד קופץ מ100 עד ל460 וממש אין לי מושג למה זה.... התקשרתי לתמיכה טכנית של בזק בתקווה שהם יעזרו לי אבל כל מה שהיה להם לומר זה שהניתוב מתבצע אוטומטית ושאין להם מושג מה אני עובר עד לשרת של קווייק ושזה הכל תלוי בהם (בקווייק) ולא בבזק... יש למישהו רעיון? דבר נוסף, מישהו יכול להסביר לי למה בActivity של הSent וה Received הreceived תמיד מקבל קבצים גם שאני לא גולש באתרים??? (תמונה למטה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by idan1836,

שאני רוצה למחוק את ההיסטורי במחשב כלומר בדפדפן אז הוא נמחק אבל, אם למשל מקישים אות מסויימת בשורת הכתובות אז הוא מראה את כל האתרים שתחילים באות הזו - כלומר הוא לא ממש מחק את ההיסטורי, אז מה עושים?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  7. תראו מה זה רושם לי.. מצורף קובץ עם תמונה למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסיתי לעשות שחזור זה לא ממש עוזר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  8. br-6104 edimax פשוט אי אפשר לפתוח איתו פורטים אני יודע שפה ושם יש פה הסברים לפתיחת פורטים בראוטר זה אבל כאן הבעיה שונה. באתר של החברה יש מדריך קל ופשוט לפתיחת פורטים בראוטר : http://www.edimax.com/html/Faq/FAQ_BR6104k_files/FAQ_BR4.jpg פה יש port farwarding ו virtual server ששם מוסבר בפשטות כיצד לפתוח פורטים. אז מה הבעיה? אצלי ההגדרות נראות אחרת במקצת. בסה"כ חסר החלק של הport farwarding והאופציה השניה, שהיא קיימת, היא חסרת כל יכולת לחלוטין. אצלי ההגדרות נראות כך http://rotter.name/User_files/nor/41a77a381071645c.jpg כפי שאתם רואים אין לי אפשרות לפתוח פורטים. אין לי מושג מה לעשות, אני מנסה לפתור את הבעיה הזאת כבר שנים!! אפילו עדכנתי firewire לפני חצי שנה שמחק לי את כל ההג…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by prelly,

שלום ). איך אני פותח פורט (port)? ואיך אני משתמש בtelnet 10.0.0.138? תודה. אני רוצה לפתוח port בשביל ליצור משחקים בwarcraft.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by ביז'ו המוס,

שלום רב, יש לי את המודם הנ"ל והוא מוגדר אצלי כרגע בתור ראווטר שמחובר לרשת ביתית רגילה. אני רוצה להפוך אותו לרגיל כדי שהמחשב שלי יהיה השרת אינטרנט ושאני יתן אינטרנט לכל שאר המחשבים שלי בבית ולא המודם עצמו. אין לי פריימוואר במודם ואני דיי לא רוצה להתעסק עם זה. יש איזהשהו מדריך טוב או שמישהו יכול להסביר לי בדיוק מה לעשות? תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  11. יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB והמחשב לא מזהה אותו.. הוא כותב USB DEVICE אבל הוא לא כותר שזה מתאם רשת או משהו כזה.. התקנתי את הדרייברים והכל וזה לא עוזר.. ניסיתי להתקין ידנית והוא אומר שלא קיימת חומרה כזאת במחשב שלך.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  12. שלום, קיבלתי היום ראוטר Motorola WR850G ואני מנסה לגרום לו להתחבר לאינטרנט, בינתיים ללא הצלחה. להלן תמונת מסך של הגדרות חיבור האינטרנט של הראוטר: תחת Connection Mode אפשר לבחור DHCP, Static ו- PPTP - מה שרלוונטי לגבי. כאשר אני בוחר ב PPTP אפשר לשים את כל שאר ההגדרות. מה שחסר לי בעיקר זה מה לשים ב service name וה- pptp client/server ip (זה מגלה אוטומטית ערכים לשני אלו, אבל כאמור זה לא עובד). בעמודה השמאלית אי אפשר להכניס ערכים ל- Default Gateway ולא ל IP Address. ובצד ימין למטה יש שם משהו שמסתיר את ה APPLY וה- CLEAR. בכל מקרה, הנה ההגדרות טכניות של ספקי אינטרנט. ואני זקוק פה לעזרה.. נטוי'זן רוצים כסף על תמיכה בראוטרים שלא קונים מהם.. ולא מתחשק לי לשלם. תודה לעוז…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כשאני מבצע ICS על חיבור של Wireless LAN, זה גולש תקין. ברגע שאני יוצר Bridge ואז אני מוסיף את אותו Wireless LAN זה לא גולש בכלל! (אני צריך את ה Bridge בשביל לבצע ICS על LAN נוסף שהוא לא אלחוטי). וכמובן אני עושה ICS על ה Bridge עצמו. יש סיבה ופתרון לזה? (נ.ב. WIN XP SP2, Edimax 802.11b) אגב, יש לי שני כרטיסי רשת אלחוטייים שמחוברים ב Ad Hoc

14. שלום לכולם! אני לקוח חדש של הכבלים ובזק בינלאומי, ורציתי לשתף אינטרנט ל3 מחשבים. לצורך כך קניתי ראוטר וחיברתי אותו למודם, וולשתי מחשבים אחרים. המחשב השלישי מחובר ישירות למודם. כעת בכל המחשבים ניתן לגלוש לאתר של הכבלים לדוגמא, אבל לא לאינטרנט. כרגע אני מתחבר לספק עם חייגן, עד שהכבלים יאשרו את הIP שלי. הגדרתי חייגן יחד עם הבחור מהתמיכה הטכנית בכל אחד מהמחשבים. המחשב שמחובר ישירות למודם מתחבר ללא בעיה ויכול לגלוש. מחשב אחד בהתחלה התחבר לאינטרנט, אח"כ התחבר והתנתק אחרי 20 שניות, ועכשיו לא מתחבר בכלל ונותן ERROR 769. המחשב השלישי מעולם לא הצליח להתחבר. ברור שניסיתי להתחבר מכל מחשב כשהשאר מנותקים. השאלה שלי היא מדוע אני לא יכול להתחבר עם חייגן? האם טעיתי והייתי צריך להגדיר משהו…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yoakall,

בקרוב יתוסף מחשב נוסף לבית שלי ואני מעוניין להקים רשת בין שני המחשבים שלי הבנתי שאני יכול לעשות את זה דרך קוי הטלפון הקימים. אין לי מושג איך עושים את זה מבחינת חומרה.. מה אני צריך והאם יש לרשת טלפונית חסרונות ע"פ רשת דרך קוי חשמל או ע"פ רשת רגילה עם כבלים.. (מאט את האינטרנט..?..) ???...

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by Ben in Black,

אוקיי יש לי 2 מחשבים בבית ויש לי אינטרנט 750 עשיתי רשת בין המחשבים ועכשיו אני רוצה לדעת איך אני עושה אינטרנט בשתיהם מישהו יכול לעזור לי תודה מראש

17. היי.. אני רכשתי לאחרונה נתב אלחוטי G בשביל בשביל לגלוש בבית בכל מקום באלחוטי. הנתב היה של Trendnet ועשה את העבודה די נאמנה בלי שום בעיות והאות היה יציב. הבעיה היא שהפעלתי תוכנת Emule. אז הנתב התחרפן ואיבדתי את האות. למזלי קניתי אותו אצל חבר שלי שהוא מכר אותו בחנות שהוא עובד אז הוא החזיר לי את מלוא הכסף וביטל את העיסקה. עשיתי מחקר ברשת וראיתי שEmule גומרת לתופעה הזאת בהרבה נתבים. אז החלטתי למה לא לקחת מחשב ישן למקם אותו במרכז הבית עם כרטיס רשת אלחוטי PCI ואז להפוך את המחשב הזה לנתב. מצאתי כמה סוגי כרטיסי רשת אלחוטיים PCI ורציתי לקבל המלצה ממי שיש לו כרטיס כזה ומה הטווח קליטה שלו ואם הוא תומך WPA. ומה היציבות של האות.. תודה.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  18. שלום כולם יש ברשותי 3 מחשבים שאני רוצה לחברם לאינטרנט (כבלים של ברק 750 אני גר בהרצליה אז זה של ערוצי זהב ואין חיבור קבוע צריך להשתמש בחיגן lt2p מודם של טריאון ויש מגבר) אז ראשית אני צריך המלצה לראוטר שיעמוד בנתונים למעלה וגם אני צריך הוראות התקנה קינפוג וככה וחיובר למודם ושטיות כאלה כלומר יש לי 3 מחברים רואטר מודם ו4 כבלים רשת מה אני עושה עם כול זה? אם אני לא טועה מחבר את המודם לראטור עם כבל רשת ומהסוויץ שבראוטר מעביר 3 כבלים לכול מחשב ? ומה הלאה ? איך אני מקפנג תחגין ? איך אני פותח פורטים בפיירואול שלו? והאם הפיירוואל של הראוטר מספיק? אם לא הצעות לפיירוואל טוב יתקבלו בברכה תודה!

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by אוריפ,

היי! הגיע אלי היום טכנאי להתקנה של אינטרנט אלחוטי. הייתה בעיה שהמודם של אלקטל השחור (HOME TOUCH) כל הזמן יצא מסנכרון. הוא תמיד עשה את זה ובזק היו אמורים להחליף לי את המודם ולפתו ראת הבעהי אבל זה לא פתר שום דבר! יש למישהו רעיונות איך פותרים את הבעיה הזו לפני שאני הולך לצרוח על בזק?

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  20. אני הולך השבוע לבזקסטור לקנות מודם חדש בשביל הADSL, יש המון קאקות של מודמים שבזק מקמבנים, אני לא רוצה משו שיעשה לי ניתוקים כל 2 דקות.. מישהו יודע על איזה מודם טוב ואמין?

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by Kopi8,

היי, אני מחובר כקליינט ברשת ביתית של שני מחשבים. משום מה אני לא מצליח להיכנס אל הכוננים שבמחשב השני, בעיה שעד עכשיו (יותר משנה) לא הייתה קיימת. ניסיתי להגדיר מחדש את הרשת לפי המדריך, אבל זה לא עזר. אני מקבל את הודעה השגיאה הזו: תודה מראש למי שינסה לעזור...

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by Idan-h,

יש לי שני מחשבים... שלי מחובר לאינטרנט ושל אח שלי מחובר למחשב שלי בשני המחשבים יש וינדוס אקס פי SP2 עכשיו פירמטטי את המחשב והתקנתי וינדוס עם SP2 כלול... לפני הפירמוט לא היה לי SP2.... ולפני הפירמוט היה רשת והאינטרנט עבד מצויין... מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך להגדיר את הרשת שיהיה אינטרנט בשני המחשבים... *אולי יש איזה תוכנה שמסדרת רשת... תוכנת ניהול כזאת.. שמגדירה את הרשת.. שמגבילה את המהירות של האינטרנט במחשב השני (של אח שלי) וכו'... תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  23. אתמול שידרגתי את החיבור שלי(adsl) בברק מ750 ל2 מגה. אוקיי התקשרתי לבזק והכל, הם הבטיחו שתוך 24 שעות השינוי מתבצע. עברו 24 שעות ולא השתנה כלום. אני עדיין מוריד במהירות של 750, והאתר http://bandwidthplace.com/speedtest נותן לי תוצאות מהירות של 750התקשרתי אליהם, והם אמרו שזה כבר היה אמור להשתנות. אמרתי בסדר... אם עד מחר זה לא ישתנה אני אתקשר שוב ונראה מה עושים. עכשיו, יכול להיות שאני צריך לעשות משהו אצלי כדי שזה ישתנה או שהאשמה היא רק עליהם? יש לי ד"א רשת של שלושה מחשבים, מודם אלקטל ספידטאצ' מהישנים האלה שמשמש גם כראוטר, ויש לי גם נתב. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Drazick,

מישהו יכול לחוות דעה על המוצר? השוואה אל מול האלקטל? מה עדיף? מה כדאי... מי יש לו ביצועים טובים יותר? כאלה...

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  25. Started by עינב,

שלום לכל העוזרים , שתדעו שאני ממש בור בקטע של רשתות ... אני רוצה לבצע רשת בין מחשב שיש לו XP לבין מחשב שיש לו WIN98 ... אני רוצה לדעת איך עושים זאת (ושתדעו שכל השפה שאתם מדברים בה היא מוזרה לי , בגלל זה פתחתי תרד) .. ועוד שאלה אחת אני יודע שיש דבר כזה שבמחשב שנותן את השרות מעתיקים על דיסק 1.4 את התצורה של הרשת ואז מכניסים למחשב השני והוא מזהה את המחשב הראשון .. דרך אגב המחשב XP הוא הרשת והשני WIN98 הוא המקבל שרות ... אשמח לעזרתכם .

• 2 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.