עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני ממש אובד עצות!!! :s05: , הוספתי מחשב חדש לרשת שלי במקום מחשב שכבר היה לי חיברתי לרשת אבל הבעיה שכשהוא עולה הוא לא עולה יחד עם חלונית להכנסת שם משתמש סיסמא ולאיזה דומיין אני רוצה להיכנס, זה עולה באופן אוטומטי, מה עושים???.... בבקשה עיזרו לי זה ממש דחוףףף

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  2. בשבוע האחרון אני לא מצליח לגשת לממשק של הראוט. אני עושה זאת ע"י כניסה ל IE ושם אני כתוב 192.168.2.1 ואז אמור להופיע לי הדיאלוג של הכנסת שם המשתמש וסיסמא אך זה לא קורה. מדוע? ואיך ניתן לתקן ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי יש לי היום שני מחשבים שמחוברים ברשת ע"י XP INTERNET CONNECTION SHARING ע"י כבל מוצלב. למחשב הראשי יש 2 כרטיסי רשת, אחד מחובר למודם כבלים והשני מחובר בכבל מוצלב למחשב השני. הכל עובד מצוין הייתי רוצה להוסיף מחשב נוסף שיוכל להשתמש באינטרנט (למחשב החדש יש כרטיס רשת והוא מריץ XP SP1 כמו שאר המחשבים) איך אני יכול לחבר גם אותו לאינטרנט בלי לקנות ראוטר ולשנות את ההגדרות של הרשת הקיימת? (לא חובה שמחשב #2 יכיר את המחשב החדש) האם אפשר לעשות את זה עם HUB פשוט? אם כן אז איך? ואיזה כבלים והגדרות צריך? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by rbidj,

אמור לתפקד במסיבות רשת של עד 30 אנשים לרכי רשת בלבד, מישהו יודע היכן ניתן לקנות דבר כזה? במידה וכן אנא כיתבו או דברו איתי במסנג'ר(rei6@nana.co.il) זה דחוף נורא, בתודה -רעי

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  5. Started by THX,

שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש ראוטר הבנתי שהטכנלוגיה הזו משתמשת בקווי הטלפון ע"מ ליצור/להתחבר לרשת שאלתי היא האם צריך לרכוש ראוטר מסויים שתומך בhpna או שהטכנולוגיה עובדת בלי קשר לסוג הראוטר אודה על תשובתכם

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  6. היי אני מנסה לחבר חבר שלי לנתב אלחוטי של LINKSYS לאינטרט בכבלים של ברק דרך HOT עם מודם של מוטורולה 4200 ללא הצלחה LINKSYS מספקים אשף שאמור לבצע את ההגדרות בצורה אוטומטי אבל מישום מה הוא מזהה PPPOE ללא הצלחה דיברתי עם התמיכה של הכבלים והם סיפקו לי IP קבוע הנתב זיהה את הנתונים IP Addrss-Subnet Mask-Default Gateway הגדרתי אותם PPPTP ללא הצלחה ( תצורת החייגן הוא L2TP ) ה LINKSYS לא מספקים תצורה כזאת אצלי בנתב EDIMAX יש אופציה של L2TP האם זאת הבעיה או שאני מפספס משהוא עוד שאלה את המודם שלי של ALCATEL הפכתי ל PPPOE האם יש מצב שגם את המודם של מוטורולה ניתן להפוך ל PPPOE

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  7. 1)השאלה שבכותרת האם האב יכול לשתף אינטרנט ללא תלות במחשב מארח כלומר שלא צריך מחשב אחד תמיד דלוק כדי לגלוש ההאב הוא מדגם Cnet CN8800TPC 8 פורטים מאחורה יש חיבור BNC קוקסאלי ולידו חיבור UPLINK ואז 8 יציאות של כבל רשת 2)במידה והוא כן יכול לשתף לאן אני מחבר את המודם? לחיבור האפ לינק? 3) כבל הרשת בין ההאב לשאר המחשבים צריך להיות מוצלב? תודה רבה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by aviran,

שלום רב תודה לעוזרים . אז ככה יש לי מודם/ראוטר ECI אני לא מצליח לפתוח בו פורטים ניסיתי כל כך הרבה דברים ולא הצלחתי עכשיו יש לי שאלה איך אני פותח את הפורטים נכנסתי למשק web ניסיתי הכל 10.0.0.138 עשיתי הכל כמו שצריך פתחתי את הפורט על יוזר וגם לא הלך הנה תמונה : שוב פעם תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  9. יש לי בעייה שלא נתקלתי בה בעבר. יש לי קשיים בחיבור רשת בייתית. אני רואה נקודה צפה על האייקון של כרטיס הרשת. אחר כך מופיעה הודעה "Limted or no connectivity". הכבל המוצלב חדש, ניסיתי להתקין מחדש את כרטיסי הרשת. שניהם לא מקבלים IP. מה עוד אני יכול לעשות ?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by אל-מוהנדס,

שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי מדגם ZyAIR B-2000 v.2, והוא חוסם לי את הפורטים לאימיול. הורדתי לו את הפיירוול, הפסקתי כל פעולה של פיירוול אצלי, ועדיין - פורטים חסומים. יש לציין שפורט כמו 80, לצורך העניין, עובד. האם יש איזה קינפוג או עידכון מיוחד לבעייה כזו? תודה!

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by aleXtazi,

שלום יש לחבר שלי את הראווטר הזה B-FOCUS ROUTER 312 עכשיו איך אני יכול לפתוח אצלו פורטים בישביל שתוכנות כמו אימול וכל התוכנות של האינטרנט יעבדו

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. כבר יום שלישי רצוף שאני מגיע למחשב בבוקר ורואה את האייקון של האימיול אפור. גם לאתרים הוא לא נכנס, כל הרשת מנותקת. כשאני מנסה לגשת ל "חיבור שלי" ולעשות "תקן" המודם לא מצליח למצוא את האייפיי והדבר נפתר רק אחרי אתחול. חשוב לציין שאני לא מקבל שום הודעה מיוחדת בזמן הניתוק, אני מחובר דרך בזק בינלאומי - כבלים, ללא חייגן וברשותי Windows Xp Sp2 וTerayon TJ 715 מודם.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by sh_idan,

יש לי ראוטר של בזק b-focus router 312+ ו-HUB הכל מחובר, ואני יכול לגלוש אבל כל פעם במחשב אחד, אם אני מתחבר ממחשב אחד אז השני לא יכול לתחבר ולהפך השיתוף של הקבצים והמדפסת עובד בסדר גמור איך אני גורם לאינטרנט לעבוד במקביל בשני המחשבים?? תודה!

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  14. כי זה שונה מ XP...

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by shon,

שלום אשמח מאוד אם משהו יכול להפנות אותי לאתר מקיף שניתן להוריד בו קבצים לתוכנה guitar pro (.... חוץ מmysongboo), ואם משהו מכיר איזה פורום בנושא זה או בנושא טאבים ותווים. תודה רבה מאוד מאוד!!

16. דבר ראשון- מה כתוב כאן בלוג? ? Jan 13 20:56:56 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:57:30 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:57:30 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:58:39 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:58:39 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 21:20:13 pppd[28720]: LCP terminated by peer Jan 13 21:20:24 pppd[32326]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Jan 13 21:20:24 pppd[32326]: Using interface ppp0 Jan 13 21:20:24 pppd[32326]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/0 Jan 13 21:20:24 pppoe[32329]: Changed pty line discipline to N_HDLC for synchronous mode Jan 13 21:20:24 ppp…

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  17. טוב חבר'ה, עד היום הייתי מחובר למחשב של אחותי דרך כבל רשת, כלומר חיבור P2P, כשאני משמש לה שרת, כלומר אני המחובר ישירות לאינטרנט. נמאס. אני צריך ששני המחשבים לא יהיו תלויים זה בזה, לכן החלטתי לזנוח את הP2P וללכת על אפשרות הראוטר וכו'. העניין הוא כזה: יש לי מודם AHT-E300 של סמסונג, ההוא הכחול שנראה כמו מגהץ פתחתי את הקושחה שלו לראוטר, אבל.. עכשיו מה? איך מתבצע החיבור פיזית..? אני אמור לקנות עכשיו רק סוויצ', נכון? לא ראוטר... תקנו אותי אם אני טועה. אה, הערה אחרונה: בטח יציעו לי לעשות רשת אלחוטית.. אי אפשר, אחותי בממ"ד, ואני מניח שאין צורך לציין שאני מחפש את הפתרון הזול ביותר... תודה מראש. נדב.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  18. לא משנה לי חוטית או אלחוטית....אבל זה שני מחשבים לחבר ברשת.... מ-KSP....עד בערך 550 ש"ח סה"כ גג.....(אם אלחוטית אז זאת אומרת כולל כרטיס ונתב) אני אשמח לתשובות...

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by wild_3d_raptor,

אני יודע שאפשר לחפש דרך מנועי חיפוש אימיילים של אנשים .. לדוגמא של בנאדם שאיפה שהוא פירסם את המייל שלו(באיזה כתבה או מאמר) אז איך אני יכול לימצוא ? לדוגמא בגוגל - מה עליי להקיש כדאי לימצוא מייל של בנאדם שאני יודע את שמו ?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  20. יש לי נייד וPC שולחני רגיל. יש לי כבל USB של PC-LINK רגיל וחדש (תומך USB2) מחשב השולחני מחובר לאינטרנט. שניהם מחוברים בינהם אבל אני רוצה שהייה לי חיבור לאינטרנט גם בנייד :s05: העם יש איזה תוכנה או משהו שיכולה לעזור לי פה? או מישהו שיודע איך עושים את זה? אני ישמח לקבל קצת עזרה פה איך אפשר לשתף חיבור רשת בכבל USB ??? תודה אנשים

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  21. אני שוקל רכישת ראוטר אלחוטי של EDIMAX מדגם 6114WG. שאלה ראשונה - האם תהיה לי בעיה לגלוש באינטרנט אלחוטי (750KB) בבית פרטי בין 3 קומות כאשר הראוטר נמצא בקומה השניה. אם כן, האם יש ראוטר אחר שמסוגל להתגבר על הבעיה טוב יותר? שאלה שניה - איזה כרטיס רשת עדיף לנייד - כרטיס USB מסוג EDIMAX 7137 או כרטיס PCMCIA של EDIMAX 7108? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  22. שלום לצוות הפורום ברצוני לבקש עזרה בהעברת מיילים מהחשבון הוטמייל לאאוטלוק 2003 האם זה אפשרי ??? אשמח לקבל שיטה קצרה וטובה פשוט נמאס לי כל שנייה לבדוק את שני חשבונות המיילים גם באווטלוק וגם בהוטמייל אני מעוניין לאחד אותם לתוך האאוטלוק 2003 אם מישהו מכיר שיטה טובה אשמח לשמוע תודה רבה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by AtomiX,

שלום לכולם בשבוע הבא ההורים שלי טסים לארה"ב ואני מתכנן להרכיב רשת אלחוטית ביתית. איזה חלקים צריך ? כי אין לי מושג בתחום.. אני אודה לכם מאוד אם תכתבו מה אני צריך לקנות ותצרפו דגם + מחיר. =]

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  24. Started by Bose,

אז הסיפור הוא ככה הספקים שלי הם בזק ונותני התשתית הם הכבלים. בזק היו אמורים להעביר אותי ל-1.5 מגה לפני שבועיים ורק היום הם העבירו. אבל מה להוט אין כוח להעביר תתשתית שלהם ל-1.5 מגה. את כל הבירורים האלה עשיתי אחרי שהתקשרתי לבזק והם ענו לי אחרי 10 דקות בערך. אח"כ התקשרתי להוט הם עונים דיי מהר האמתי אבל הם מנתקים לי בפרצוץ!!!!!! פעמיים!!!!!!!!!!!! נמאס לי משני החארות האלה שילכו קיבנימט! מישהו יכול להמליץ לי על חברת אינטרנט איכותית שיספקו לי גם תאינטרנט וגם את התשתית?? חשבתי על ברק, מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by אברם מהמכולת,

יש לי כמה אימיילים אצל ספק האינטרנט שלי (012) (אימייל לכל בן משפחה), ובנוסף יש לי דומיין משלי, וגם עליו יש לי אימייל לכל בין משפחה. אני לא רוצה לבטל את האימיילים של ספק האינטרנט, אלא אני רוצה שכל האימיילים שיגיעו לתיבה אצל ספק האינטרנט, יופנו לתיבה הרלוונטית שבדומיין שלי. מה בדיוק אני צריך לעשות ? לומר לספק האינטרנט לעשות זאת ? מה בדיוק הוא עושה ? (מוסיף רשומת MX ? מה זה בדיוק ?) ואיך הוא יודע להתאים בין כל תיבה אצלו, לכל תיבה על הדומיין שלי ? תודה !

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.