עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מתוך ה4 גידים שכן בשימוש איזה צבעים אני צריך לחבר לקופסא? האם יש איזשהי סכמא שמתארת את אופן החיבור? הכוונה בקופסא היא קופסא שיושבת בקיר כמו של הטלפון אלא שפה זה רשת. ושאלה נוספת האם ב4 חוטים הנותרים אני יכול להעביר עוד מחשב?< הכוונה היא שאני ישתמש בכבל אחד בקצה אחד שלו יהיה קופסא עם שני יציאות ובקצה השני שני קונקוטרים שיחוברו לראוטר? זה אפשרי? *אני רוצה לעבוד בצורה כזאתי כי יש לי בית דו קומתי להתקין בו. רשת אלחוטית לא באה בחשבון כי אחד המחשבים נמצא בתוך ממ"ד ויש לי מקום בתעלה של החשמל להעביר רק עוד כבל רשת אחד(הם עבים...) אני לא רוצה להיכנס לתוך קטע של חציבות בקיר וזוהי האפשרות היחידה שלי מבלי לחצוב תודה לכולם מראש

2. Started by nimrodim,

להלן תיאור בעיה ברשת של מספר מחשבים. ברשת כ-7 מחשבים, רשת מקומית תקינה בכל המחשבים - ניתן להעביר קבצים בין כל המחשבים. ל - SWITCH מחובר גם ראוטר אלקטל ישן - היושב על GATEWAY 10.0.0.138. לכל המחשבים - פרט למחשב הבעייתי - תיקשורת תקינה לאיטרנט. למחשב הבעייתי - אין תיקשורת לאינטרנט ולא ניתן להכנס דרכו אל הראוטר. כאשר עושים PING 10.0.0.138 לראוטר מהמחשב הבעייתי - יש REPLY תקין. לציין שכיביתי את ה-FIREWALL. בנוסף IP ADDRESS ו SUBNET MASK קונפגו ידנית ל: 10.0.0.5 ו 255.0.0.0 מדוע אני לא מצליח להכנס ממחשב זה לראוטר או לאינטרנט?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  3. עשיתי לפי המדריך שנמצא כאן ובדקתי אם יש ping בין המחשבים ויש... שיתוף קבצים עובד... הכל עובד רק לא האינטרנט... מה יכול להיות הבעיה? למה אין למחשב השני אינטרנט? נ.ב. למחשב הראשי יש win XP רגיל ולשני יש win XP SP2

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  4. http://www.google.com/webhp?complete=1&hl=en אם אתם מחפשים משהו ולא ממש יודעים איך כותבים את זה.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  5. אני רוצה להקים רשת לשלושה מחשבים והשאלות שלי הן כיצד אני מקנפג את הראוטר הבנתי שצריך לגשת לכתובת אייפי מסוימת אבל איך אני ניגש אליה אם אין לי אינטרנט?<(הרי המודם מתחבר לראוטר ואז הוא לא מחייג אז אין קישוריות עד שאני בעצם מקנפג את הראוטר דרך הכתובת ההיא.) מהמודם לראוטר איזה כבל מחברים? מוצלב או רגיל? מהראוטר לשאר המחשבים איזה כבל לחבר מוצלב או רגיל? בכל המחשבים אני מגדיר אייפי ידני או DHCP? האם יהיה מחשבי לקוח ומחשב מארח? תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  6. שלום. יש לי מודם ECI (b-focus 270 pr) שמחובר לכ. רשת אונבורד יש לי כ. רשת נוסף אוף-בורד שמחובר למחשב השני. שני המחשבים רצים עם חלונות זהה (xp-pro @ sp2) הרצתי במחשב הראשי את האשף של הרשת ובחרתי שהוא מתחבר ישירות לאינטרנט, בחיבורים הפרטיים בחרתי רק בכ. רשת שמתחבר למחשב השני, ובחרתי בחייגן שלי. במחשב השני הרצתי את האשף ובחרתי שהוא יתחבר דרך מחשב אחר ברשת. הבעיה: שני המחשב מתקשרים בינהם (רשתית) - העברת קבצים ושיתוף מדפסות. אבל.. למחשב השני-המשני אין גישה לאינטרנט. כשאני פותח את הIE אני מקבל מסך של - לא ניתן להציג את הדף. בנוסף גם הנורטון לא מצליח להתחבר (בעידכון) אני לא מאמין שזאת בעיית "רוגלות" מה ניתן לעשות כדי שגם למחשב השני תהיה גישה לאינטרנט? תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by The UnKnown,

If not , whats the differences ? thnx

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם יש לי ראוטר של אדימקס הרגיל הוא מחובר למודם אלקטל הישן home מחובר על pptp(כמובן) האינטרנט תמיד מחובר והכל בראוטר מוגדר להיות אוטומטי.. הקטע הבעייתי הוא שלפעמים אני רואה במחשב שלי התקשרות איטנרט כאילו גישור אינטרנט מחובר ואז יש לי 2 מחשבים בצד למטה כאילו יש לי אינטרנט רגיל (dmz) ולפעמים זה לא מופיע.. והאינטרנט בכל זאת מחובר.. ממה זה נובע? תודה מראש לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by FARKASH7,

שלום משום מה הראוטר שלי מסוג אלקטל 570 מסרב להסתנכרן(אותה נורה ירוקה מהבהבת ללא הפסקה) ונראה לי שהוא התקלקל למרות שאין לו חצי שנה מאז שקיבלתי אותו מבזק עם הרשת שעשו לי בבית. יש לי עוד מודם, אלקטל רגיל שהיה לי לפני הרשת והוא מסתנכרן ללא בעיות(בגלל זה נראה לי שהבעיה היא באלקטל 570 החדש ולא בקו הטלפון). לפי מה שהבנתי אפשר לפרוץ את האלקטל הרגיל ולהפוך אותו לראוטר רציתי לדעת איך עושים את זה ואם הוא יכול לשמש כראוטר ברשת על חוטית עם שני מקלטי D-LINK נוספים. תודה רבה לעוזרים. ועוד שאלה שלא ממש קשורה האם יש אחריות למודם שנקנה מבזק מסוג אלקטל 570? אם כן כמה זמן? אופס בטעות רשמתי את זה בפורום הזה למנהלים בבקשה להעביר.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by aviad_el,

שלום, אני רוצה לפתוח פורטים ב-sygate לצורך שימוש ב-emule. (מודיע לי low_id...) מישהו יכול להדריך אותי איך מבצעים את זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by korn666,

יש לי רשת בין שני מחשבים בבית אני זה בעל האינטרנט ואחותי היא מתחברת דרכי לאינטרנט הבעיה היא שאני התקנתי SP2 ופתאום הופיע לי בעיה של Limited oror no connectivity מה אני עושה כדיי להחזיר את החיבור

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by KoM,

איך אפשר לפצל תקע רשת יחיד לחיבור של שני מחשבים במקביל לאותו התקע (התקע מחובר בסופו של דבר להאב מרכזי מרוחק מהתקע עצמו). יש אפשרות לעשות דבר שכזה ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by orlupo,

20 ms עם שרת DNS של הספק זה טוב? או רע?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by Tov_Tov,

יש לי בעיה מעצבנת שנמשכת כבר איזה חודש, אני לא מצליח לעשות לוגין לHotmail ( דרך אגב יש לי IE ) ברגע שאני מנסה להתחבר הוא הופך למסף לבן, עושה כאילו הוא מעלה, את האתר אבל אז הוא נתקע במסך הלבן ולא ממשיך. ניסיתי כמה חשבונות ועדיין זה קורה בכולם , עכשיו הקטע הוא שזה קורה רק במחשב שלי ודרך מחשבים אחרים אני מצליח להתחבר . לפעמים הוא מצליח להתחבר חלקית ומראה לי את הרשימה של המכתבים אבל אז כשאני מנסה להכנס לאחד מהם עוד הפעם הוא מגיע למסך לבן כאילו הוא חושב ונתקע ככה שעה.. חשבתי שזה איזה תולעת או ספייוור אבל הורדתי כל תוכנה אפשרית כמעט ושום דבר לא עוזר. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה ? ובבקשה אל תגידו לי להחליף בראוסר כי טוב לי עם IE ( עד עכשיו כמובן ) ואחרים כמו FIRE FOX וכ…

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by The UnKnown,

I want to connect my sister's computer to the internet, in order to save money i will probably do it through ethernet card.. she has VERY old computer, Pen 2 400MHZ... and i have 2.4C i wanted to ask if the connection between two computers can effect my comp in any way ? I mean if she have a virus, any kind of problem... can it effect on my comp ? Thax Alot !

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  16. יש לי מודם ADSL תוצרת אלקטל שלא עובד. בזק לא רוצים לתקן כיוון שלא קבלתי אותו מהם ישירות. כדאי לתקן אותו? מי מתקן מודמים כאלה?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  17. מחפש סוויצ', משום שיש לי מודם סמסונג (AHT-E300) אשר פתחתי לראוטר. אז... איזה סוויצ'? האם יש הבדלים בין היצרנים השונים? תודה! נדב.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  18. האינטרנט ביוזר האדמין פשוט מתנתק כאשר מחליפים יוזרים זה מאוד מעצבן מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by omrij,

ברשותי ראוטר וכרטיס רשת אלחוטיים של D-LINK הראוטר הוא בעייתי קצת ולכן אני מעדיף שהחיבור לאינטרנט לא יתבצע על ידו אלא בחיבור ישיר של המודם למחשב עם כרטיס רשת אחד וחיבור הראוטר לכרטיס רשת השני ובמחשב השני יש רק כרטיס רשת אחד וזה האלחוטי לא מצליח לעשות את זה מישהו יודע איך להגדיר את זה בנתב/WINDOWS?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by liiight,

ברשותי ראוטר מסוג DLINK 614+. והוא מעפן יש לי איבודי PACKET רבים, פינגים זוועתיים במשחקי אינטרנט, פרוטוקולים שלמים שלא מגיעים בכלל בלי רענון הגדרות (לדוגמא הIRC יכול להפסיק לעבוד לגמרי אלא אם אני מחדש את ההגדרה בראוטר) DMZ שלא עושה כלום בפועל ועוד. אני מעוניין בהמלצה לראוטר ללא חיבור אלחוטי, הכי אמין ומהיר שיש. לפי הבנתי, ראוטרים של 3COM נחשבים הכי תותחים בתחום, אבל אשמח לשמוע ממישהו שמכיר או משתמש בפועל. תודה

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  21. שלום כולם ברשותי חיבור כבלים עם מודם של טריון הספק הוא ברק חבילת אינטרט של 750 עכשיו עשיתי רשת של 2 מחשבים עם ראוטר 6104k של אדימקס עכשיו כול פעם שאח שלי עושה ריפרש בתכונה למשל כמו all saying eye נהיה לי לאגים מטוריפים או אם הוא מוריד משהו או אם הוא נכנס לאתר נהיהים לאגים לא נורמלים קיצר מה עושים ? התקנתי נט לימניטר ועדיין שום דבר לא עוזר מה עוד ניתן לעשות ?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אהלן השאלה בכותרת

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי FireFox כבר כמעט חצי שנה ואני מאד מרוצה ממנו. יש לי בעיה שבשביל צ'אטים (תפוז, וואלה, נענע וכו') עדיין צריך להשתמש בIE מכיוון שלא רואים את חלון השיחה (את כל המסביב כן ראוים). ניסתי להתקין תוספים למינהם ולהוריד גרסה יותר חדשה וכל פעם ללא הצלחה. אני רוצה לעזוב סופית את ה-IE אבל זה מה שמפריע לי. תודה מראש לכל מי שיעזור, אביעד.

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by glassmoon,

שלום לכולם, עד היום התחברתי לאינטרנט דרך מודם ADSL ועכשיו התקינו אצלי נתב (Router) לשיתוף החיבור בין שניי מחשבים. הכל עובד כרגיל אבל אני מקבל באמיול LowID כל הזמן שזה משהו שכמעט ואף פעם לא היה לי. איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.