עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. תשתית HOT והבית גדול, מעוניין להוסיף עוד רפיטר כדי לחזק את הקליטה במקומות חלשים. איזה מכשיר עליי לרכוש ומה צריך לדעת כדי להגדיר את זה ? תודה.

2. Started by רע,

שלום! אני ואשתי משפצים עכשיו דירה שקנינו. השיפוץ כולל שבירת קירות, החלפת חשמל ותשתיות - בקיצור, הכל... חשבנו שיהיה טוב - אם כבר עושים את זה - להכין בבית רשת שתכלול 4 נקודות לחיבור קווי ועוד רשת אלחוטית. יש לי כמה שאלות שאני ממש ממש מקווה שתוכלו לעזור לי איתן: א. איך אני מחבר את כל הבית בכבלים? צריך שכולם יגיעו מנקודות הקצה שלהם לאותה נקודה ויתחברו שם למודם/ראוטר? כלומר - זה כאילו שמתי 4 מחשבים ליד המודם/ראוטר וחיברתי אותם עם כבלים ישירות? או שצריך לחבר את הנקודות ברשת ביניהן (כלומר במעגל)? ב. איזה כבלים צריך? ג. יש לי 2 קומות בבית: יש סיכוי שראוטר אלחוטי אחד יתפוס את שתיהן? ואם לא, עדיף עוד ראוטר אולי אולי רפיטר? תודה רבה ! (אגב, המחשבים עם WIN7, אם זה משנה...)

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. את הדומיינים שברשותי רכשתי מ Godaddy , מה המקום הזול ביותר לרכוש דומיינים עם סיומת co.il ? תודה עריכה: האם מישהו יודע מה ההסבר ההגיוני לכך שדומיין ישראלי עולה כפול מדומיין com ? (חוץ מהסיבות הברורות "מדינה של גנבים, מושחטים, רודפי בצע וכו')

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לנו בית יחסית ישן בן 24, 120 מטר מרובע עם 5 חדרים יש לנו אינטרנט טריפל של הוט, והקופסא הזאת שלהם הוט בוקס. היא כרגע נמצאת באחד החדרים מתחת לשידה מה שאני חושב שמפריע מאוד לקליטה כי אפשר לומר שאין קליטת WIFI בבית, כרגע בגלל קניית טלוויזיה חדשה לסלון וסטרימר אני מעוניין להעביר את כל הציוד הזה של הוט לסלון מהחדר כי אני רוצה לחבר בחיבור חוטי את הראוטר לטלוויזיה ולסטרימר בסלון ולקנות אולי מאריכי WIFI לחדרים (תגידו לי אתם אם זה פתרון טוב), השאלה באיזו דרך מומלץ לעשות זאת? אם אני מתקשר להוט ומבקש נקודה חדשה ולהעביר את כל זה לשם לסלון מה העלות של כזה דבר? הם יקימו באמת נקודה חדשה או שהם יעבירו כבל מפה לשם? אני מעדיף שתצא נקודה מהקיר ולא יהיה כבל בחוץ על הקירות אבל ה…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום יש לי בבית ראוטר אלחוטי באמצעותו אני גולש באינטרנט במחשב שולחני ובמחשב נייד (של העבודה). אני רוצה לשתף תיקיות בין שני המחשבים. הבעיה שלי היא שהמחשב של העבודה מוגדר עם Domain ולא עם Workgroup, ולכן איני יכול להכניס אותם לאותה "רשת". איך אני אמור לקנפג זאת בשני המחשבים כדי שזה יעבוד? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. אורח ארגמן
    Started by אורח ארגמן,

שלום רב האם יש דרך/תוכנה להשתלט על מחשב הנמצא ברשת ה WIFI שלי מבלי לגשת אליו או להתקין עליו תוכנה כלשהי ? תודה

7. https://wordpress.org/plugins/rencontre/ אני תוהה עד כמה פרקטי יכול להיות להשתמש בכזה לישראל. חשבתי על אתר היכרויות ללא תשלום פשוט אין לי הרבה ידע אני מניח שכדאי מאוד ללמוד לא מעט על וורדפרס לפני הקמה כזאת

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by DeadHunt,

שלום יש לי בעיה בשיתוף אינטרנט עשיתי הכל לפי המדריך אבבל עדיין אין אינטרנט במחשב הלקוח. מחשב הלקוח זיהה את הרשת אבל לא מצליח להתחבר. יש את המחשב הקטן למטה שכתוב עליו את החייגן של מחשב השרת. פרט שולי אחד: מסיבה כל שהיא לא הופיע לי ההודעה הזאת שהוא משנה את ה IP אולי בגלל זה. ואם זה בגלל זה איך אני מסדר את זה?? תודה

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  9. שלום לכולם, אצלי כרגע יש 3 מחשבים עם מערכת ההפעלה XP PRO, מחוברים דרך HUB ויוצאים לאינטרנט דרך אחד המחשבים (שיתוף ADSL). השימוש מבחינת האינטרנט הוא בעיקר גלישה ומשחקי ON-LINE. יש לי אפשרות להוסיף ראוטר בהוצאה לא גדולה יחסית (120-140 ש"ח). השאלה כבר מוזכרת בכותרת הת'רד אבל לחידוד: האם ראוטר יוסיף או יגרע? האם כדאי להוסיפו או להימנע מכך? האם הוא יאפשר לי להמשיך לשחק/לארח משחקים, או יבלום וידרוש הגדרות מורכבות? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש לי מחשב נייד ובו מותקנת תוכנת ויסטה הידועה לשימצה. כשניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית מוגנת אפילו לא הופיעה האפשרות של הזנת סיסמא, בשונה מתוכנת חלונות הישנה יותר. לכן, כשאני רואה את הרשת שאליה אני רוצה להתחבר, האפשרות היחידה שניתנת לי היא ללחוץ על Connect ואז כמובן שאי אפשר להתחבר בגלל שלא הזנתי סיסמא בשום מקום. ניסיתי גם את אופציית ההוספה הידנית, אבל זה לא עבד. מישהו יכול לומר לי מה אפשר לעשות? ממש ממש תודה!

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  11. אני מחובר לאינטרנט האלחוטי של HOT (במהירות 1.5/128). הבעיות התחילו כשחיברתי את הראוטר מתוצרת Linksys. קיבלתי מHOT ונטויז'ן IP קבוע, ולכאורה הכל עבד כראוי, אבל.. כל שעה בערך, יש לי ניתוק בתקשורת (של כמה שניות). חיברתי בלי הראוטר והכל עובד כראוי. קראתי איפשהו שיש בעיה בפרוטוקול התקשורת בין הראוטר לבין HOT. האם זה נכון?? עוד מישהו שמע על זה?? ??? מה ההגדרות הנכונות לחיבור הראוטר אל HOT? איך מונעים את הניתוקים הבלתי נסבלים האלו? רעיונות??

• 25 תגובות
    • 5.1k צפיות
  12. Started by k[]m,

שלום ברשותי ראוטר dsl-6740u h1 ששימש אותי ב-4 השנים האחרונות בחיבור בזק 100MB. השבוע הזמנתי פרטנר TV עם הבאנדל של ספק+תשתית. כמו כן עברנו מדירה לבית פרטי. השאלה האם הגיע הזמן לשדרג את הרטואר למשהו כמו VR600 או שה-6740u יספק. הצורך שיהיה קליטה גם בקומה העליונה וגם במרתף. הראוטר כרגע בסלון.

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by oricoh,

אהלן, יש לי ראוטר של EDIMAX, וכאשר אני מתחבר לאינטרנט דרך הלפטופ החיבור יציב והטווח טוב כאשר אני מתחבר ממחשב נייח אחר לראוטר עם כרטיס USB אלחוטי של DLINK טווח האות קצר ויש ניתוקים רבים נאמר לי שרצוי שיצרן הראוטר וכרטיס הרשת יהיו זהים,וגם שעדיף כרטיס רשת אלחוטי פנימי על החיצוני אני עכשיו לפני קניה של כרטיס חדש,אשמח להמלצות לכרטיס אמין וטוב (כולל שם הדגם) תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by noam23,

נגיד יש לי נתב שמחובר לאינטרנט, ויציאה אחת של הנתב מחוברת למתג של 8 יציאות, שמחובר ל 8 מחשבים ע"מ שיוכלו לחלוק חיבור לאינטרנט ושיתוף קבצים. אינטרנט => נתב (4 יציאות, 3 ללא שימוש) => מתג (8 יציאות) => 8 מחשבים. כעת, מספר שאלות לגבי הרשת הנ"ל: 1. האם רשת המחשבים שתווצר בין 8 המחשבים (אינטרנט ושיתוף קבצים), תהיה יציבה לפחות כמו רשת שנוצרת ע"י 8 מחשבים המחוברים ישירות לנתב בעל 8 יציאות ? 2. האם לכל מחשב מבין ה 8 שמחוברים למתג, יהיה IP שונה, או לחלופין IP זהה וכתובת MAC שונה ? 3. האם מחשב מסוים מתוך ה 8 המחוברים למתג, יוכל להעיר באמצעות Wake On Lan מחשב אחר מבין ה 8 ? 4. נניח אני מחבר מחשב נוסף ליציאה שנייה של הנתב (עד עכשיו כל ה 8 ישבו למעשה על אותה יציאה של הנתב, שמ…

15. Started by hage,

יש לי נתב TPlink - TLwr841n שמתנתק לי כמעט כל יום יש למישהו המלצה לנתב אחר-התייאשתי מהתשובות שאני מקבל מהם

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  16. Started by T-boon,

שלום, המערך שלי הוא מאד פשוט ועבד טוב עד היום. מדובר על מחשב נייח בחדר העבודה ולפטופ אחד בחדר השינה. שניהם מחוברים למודם ראוטר אחד באמצעות כבל רשת. המחשב הנייח windows 10 pro, המחשב הנייד windows 7 ultimate הרעיון הוא שבמחשב הנייח יש דיסק קשיח בגודל 1 טרה(D) אשר מוגדר לשיתוף ובכך ניתן לגשת לקבצים מהלפטופ, ועד היום זה עבד יפה. אך היום הוספתי דיסק נוסף 2 טרה, ואינני מצליח לשתף אותו, למרות שכתוב שהוא משותף, עדיין כאשר אני מנסה לגשת אליו דרך הלפטופ, אני מקבל הודאה: "ל- WINDOWS אין אפשרות לגשת המחשב הנייח, אין לך הרשאה לגשת אל המחשב, פנה למנהל הרשת כדי לבקש עזרה." מה שלא הגיוני זה שעדיין אני יכול לגשת לדיסק של 1 טרה, והוא על אות…

17. Started by yonir,

אני מתכוון לקנות שקע רשת RJ45 בשביל לחבר בבית, והוא יחובר לכבל רשת CAT5e FTP. השאלה שלי היא- מה אני עושה עם הסיכוך של הכבל? האם יש מקום לחבר אותו בשקע? האם צריך שקע שמיועד לחיבור כבל עם סיכוך או שכל השקעים מתאימים? תודה

• 11 תגובות
    • 5.8k צפיות
  18. Started by omnius,

הבורות... התקנתי אצלי בבית רשת אלחוטית ואני רוצה להגדיר בה WPA, אבל איך אני מגדיר למחשב באיזה access key להשתמש?

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה במחשב, כאשר אני נכנס לאתר פייסבוק, אחרי כמה דקות של גלישה הדפדפן אומר לי שהדף לא נמצא וחוזר לפעול רק לאחר שאני מנקה את כל נתוני הגלישה. זה קורה בפיירפוקס, כרום ואקספלורר. תודה מראש )

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by mega1234,

דיברתי עכשיו עם ברק והנציג תמיכה טכנית שלהם(שהיה מאוד מנומנם) אמר לי שמבקשים מהכבלים, בחיפוש בפורום אני מגלה שדווקא מהספק - מי צודק ?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by StrikeEagle,

אז הזמנתי ספק ותשתית של בזק +בינלאומי, 15MB ב93.80 שניהם. אני צריך פס רחב וכמה שיותר לנצל אז אני מבקש מהטכנאי פשוט שיחבר לי את זה בכבל רשת? זה בא עם VDSL או מה שהם לא רושמים שם? איך הנתב שהם שולחים? הוא מתאים לפס רחב? צריך מודם או בכלל למה זה עוזר? אין לי כרטיס רשת אבל נראה לי שיש מובנה בלוח אם נכון? אני אקבל את המהירות הזאת? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  22. Started by !elad!,

אפשר לעשות רשת שבמחשב אחד יהיה וינדוס XP ובשני יהיה 98 ? אפשר לעשות רשת כזאת?

23. שלום! יש לי ADSL1.5 ומנוי בנטויזן... אני רוצה להקים רשת ביתית ולכן החלפתי את המודם USB שהיה לי ALE130 במודם רשת שלפי מה שכתוב עליו ובקופסא שקיבלתי נקרא דגם רוטל דגם ETH - RTA1320... עכשיו כשאני מתחבר לאינטרנט הוא רושם לי בצד מקושר במהירות של 100Mbps לעומת המודם הקודם שהיה רושם 1.8... האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות...? פשוט התחברתי דרך החיגן שהיה לי בתקיית "חיבורי הרשת" זה בסדר??? ומה זה נורית ה-PPP שיש על המודם ואינה דולקת...? אשמח אם תעזרו לי ...! תודה

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by shgec,

רוצה להרכיב כרטיס כזה על מחשב. אני רוצה בעתיד לעשות רשת בין טאבלט, מחשב, מחשב נייד טלפון וטלוויזיה. נוצרו לי כמה שאלות. אני יכול להשתמש בכרטיס זה בטור ROUTER? אני יוכל להזרים סרט לטלוויזיה ובנוסף לעשות דברים אחרים על מסך מחשב בו זמנית? או שWIDI זה פשוט שכפול מסך?? משום מה לא מוצא בארץ כרטיס כזה, ולקנות בחול משלוח עולה יותר מכרטיס . מישהו יודע איפה אפשר לקנות??? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי ראוטר של APPLE מדגם A1084, יחסית ישן ולאחרונה התנתקתי מהוט והתחברתי לבזק עם מודם ADSL. אני משום מה לא מצליח להבין איך אני גורם למודם לתקשר עם הראוטר שלי. לא הייתה לי בעיה כזאת כל עוד הייתי מנוי של הוט. יש מישהו שמבין איפה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.