רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה להיתחבר ממקום מרוחק (העבודה) למחשב שלי בבית בבית יש לי ראוטר של Edimax ניסיתי להישתמש בתוכנה של הוינדוס Remote Desktop פתחתי את הפורט שאמרו לי לפתוח (3389) ובמחשב שלי הגדרתי שאני אוכל להיתחבר (עם שם משתמש וסיסמא, וסימנתי את כול הV שצריך) אבל הוא לא מתחבר אני חושב שהפורט שפתחתי הוא לא נכון, אז אולי מישהו יודע מה הפורט הנכון? או שלא טעיתי בזה, ואז אני אצטרך להישתמש בתוכנה אחרת מישהו ממליץ על משהו מעניין? ואם אפשר גם אז איזה פורט צריך לפתוח בשבילה? תודה דקל
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן. מבנה הרשת: אלקטל 510 בתצורת נתב > SWITCH > 2 תחנות XP PRO אני מחפש תוכנה שניתן להתקין בשני המחשבים כדי לחלק את רוחב הפס בצורה שווה באופן לוגי. השתמשתי ב netlimiter אבל השימוש בה לא מניב תוצאות מתאימות. יש לכם המלצות אחרות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם... לפני שבוע בערך עבדתי לפי המדריך פה קניתי כבל מוצלב וחיברתי את המחשבים איתו...ה XP זיהה אותו והיה לי אינטרנט בשני המחשבים...איך שכיביתי את המחשב האינטרנט לא מזהה אותו זאת אומרת השגיאה הבאה מופיעה לי במחשב הנשלט: LINITED OR NOT CONNECTIVITY על סימן צהוב על החיבור של המחשבים... מה קרה פה ואיך אפשר לתקן את זה....ניסיתי הכל כבר...
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
המודם שברשותי הוא b-focus 270 pr . יש לי 3 מחשבים ואני מחבר אותם דרך ו hub. ועושה שיתוף אניטרנט . הבעיה היא שברגע שאני מתנתק מהאינטרנט 2 המחשבים מתנתקים גם . עכשיו המודם שברשותי יכול להיהפך לנתב על ידי מדריך שהורדתי. וככה תיפטר בעיית ההיתנתקות מהאינטרנט. עכשיו שאלתי היא ברגע שאני הופך את המודם לנתב לא יהיה חייגן אז איך אני מחבר את 2 המחשבים הנותרים לאינטרנט האם אני צריך לקנות עוד משהוא ? האם זה אפשרי שזה יהיה אלחוטי ?? אני מבקש בבקשה להגיד לי בדיוק מה לקנות אם צריך. מה בדיוק אני צריך לעשות כדי שיהיה אינטרנט ב 3 המחשבים ?? אשצי להתפטר מבל הכבלים שיוצאים מה hub אם זה אפשרי אז כככ מחשב האחד הוא פי סי עם 2 כרטיסי רשת 2 מחשבים ניידים . כל אחד יש לו כרטיס רשת ו hub ה…
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
טוב ככה נתחיל במה שיש לי: נתב לא "מזוהה" לא יודע מאיפה הביאו אותו , חברת okeynet xg-2000 802.11g יש לי כרטיס רשת של edimax ew-7128g יש לי אינטרנט בכבלים, ספק נטוויזין ויש לי גם 012. הנתב לא תומך בl2tp אבל בpptp מודם terayon יש קשר בין הכרטיס לנתב אבל אני רוצה יצאה לאינטרנט ואני מנסה כבר ממש המון זמן אבל בלי הצלחה :kopfpatsch: הינה התמונה מה"קינפוג" של הנתב. והגדרות אייפי והכל ויש גם תמונה של הכרטיס רשת שמראה שיש חיבור תגידו לי איך למלאה ומה לעשות בבקשהההההההה תודה רבה למי שינסה לעזור :yelclap: אני שובר את הראש המוןן זמן [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי שום תוכנות שיתוף קבצים או משהו שלוקח מהBANDWITDH ברקע ובבקשה ממי שבודק שגם יסגור תוכנות שתופסות משאבי אינטרנט. המטרה : שרת HL בארצות הברית שבדרך כלל אני מקבל ממנו PING של 170 ועכשיו משום מה 600-700 ! מאוד יעזור לי אם אנשים אחרים יבדקו את השרת הזה ואני גם רוצה להשוואת תוצאות עם אנשים שגם הם עובדים עם NV, כמוני. כל מה שצריך לעשות זה Start > RUN > command prompt ולכתוב ping 69.31.6.26 מאוד יעזור אם תגידו את ממוצע הפינגים שלכם ! תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר שלי תרם לי switch של genius. יש לי 2 מחשבים המריצים XP PRO כאשר אחד הוא השרת. כאשר 2 המחשבים מחוברים ל Switch וגם המודם המצב של הנורות הוא כמו שמתואר בתמונה. האם זה תקין ? ואם לא מה זה אומר ? http://www.pbase.com/veloksy/image/39716601 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אלקטל החדש שהפכתי לראוטר ויש לי האב. אני רואה את המחשב השני אבל הוא לא נותן לי גישה אליו, בשני המחשבים יש אקספי עם sp2 על אותו workgroup ומופעל פירוול בשנים? מה צריך לעשות כדי להפעיל את שיתוף הקבצים? תודה לעונים.
-
- 31 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי כזה נתב ואני הסתבכתי בהגדרות שלו אופפפפ יש לי חיבור לחבלים ומודם של terayon הנתב תומך בפרוטוקול pptp זה מתאים, נכון ?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה מחשב נייד (DELL D-505 1.6 GHZ?) המחשב כולל כרטיס רשת אלחוטי (וגם BLUETOUTH לא שזה קשור) כיוון שרציתי לחבר אותו לרשת המחשבים בבית קניתי כרטיס אלחוטי של D-LINK : http://www.d-link.com/products/?pid=12 (בכוונה לא קניתי ראוטר, יש איתם הרבה בעיות וחוץ מזה המחשב בנידון תמיד דלוק ומחובר) הרכבתי את הכרטיס ומחשבים מתקשרים אבל בנייד אין לי גישה לאינטרנט, מכיוון שהם כן מתקשרים ומזהים אחד את השני, אני מאמין שזו בעיה בהגדרות. מישהו יכול לעזור ??? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי ארבעה מחשבים בבית והרשת הולכת ככה : מודם אלקטל פרוץ לראוטר אליו מחובר סוויט'ש ולסוויט'ש מחוברים 3מחשבים(שלי של אח שלי ושל אבא שלי) , עכשיו נכנס מחשב חדש הביתה , שאין לי אפשרות להעביר אליו כבל ישירות מהסוויט'ש , אז רציתי לדעת , איך לחבר אותו? , בינתיים שמתי במחשב של אח שלי כרטיס רשת(ככה שיוצא שיש בו 2 שאחד מחובר לסוויט'ש ואחד למחשב החדש) וניסיתי להגדיר את האינטנט בכך שאני עושה שיתוף לכרטיס שמחובר לסוויט'ש אצל אח שלי , רק שאני לא יודע איזה GATEWAY לתת לו , ניסיתי כמה פעמים וכמה IP's וכלום לא עובד , אז מישהו מוכן להגיד לי איזה IP לשים במחשבים האלו? , אני יודע שזאת רשת מסובכת ואפילו לא בטוח שניתן בכלל לחבר אותה , אבל תנסו...
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
פשוט יש איהשהו אתר שהוא לא נותן לאנשים מחוץ לארה"ב להכנס, ואני ממש רוצה להכנס לשם, כשאני מנסה להכנס הוא אומר שרק אנשים מארה"ב יכולים להכנס. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני עובד עם ראוטר של חברת edimax br 6104 , הוא עובד מעולה רק שיש בעיה במסגרת מספר שרתי ftp , למספר שרתי ftp לוקח תהליך עד שנוצר חיבור לשרת , כיביתי באופן זמני את הפייר וול ועבד מהר, שאלתי אם יש איזושהיא אפשרות להאיץ את עניין ההתחברות על ידי פתיחת פורט כלשהוא ( ניסיתי לפתוח ספציפית את הפורט ולא עזר).
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ברשת קוית המחוברת ע"י switch ב windows-xp איך אני מנתק תחנה מסוימת מהרשת ואת היתר משאיר ללא שינוי?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
Qtec ביקש אז אני מפרסם 8) כולם מכירים את ראמזי (הערבי שנותן עיצות איך להשתמש בקזה) אבל יש כאלה שלא מכירים את המקור. thebroken.org הוא אתר נחמד של האקרים שעשו 3 סרטים ממש נחמדים: http://www.thebroken.org/thebroken1.avi (איך לפרוץ לרשת אלחוטית, ראמזי והקזה, איך להשיג פיצה בחינם) - 80MB http://www.thebroken.org/thebroken2.avi (ראמזי בונה אייל ניגוח בייתי) - 27MB http://www.thebroken.org/thebroken3.avi (איך לפרוץ סיסמאת NT, השמדת מידע ע"י ראמזי, מודינג של קונסולות, ראיון עם קוין מיטניק) - 160MB
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, יש לי אינטרנט מגה וחצי בכבלים אצל בזק בינלאומי, והבעייה היא כזאת, אני גולש באינטרנט מוריד כל מיני קבצים וכאלה... פתאום אני שם לב שהגלישה איטית רצח, הפינגים גבוהים מאוד {400 לדאונלוד.קום}, ההורדה מאוד איטית { 3 קיי יציב בנענע למשל}, 30-40 קיי באתרי בדיקה, הקטע הכי מוזר הוא שפעם אחת החלטתי לנתק את המודם לאיזה 5 דקות ולאחר מכן לחבר שוב, המודם ביינתים מסתנכרן די מהר, ופתאום האינטרנט טס! החייגן מתחבר תוך שנייה ממש תוך שנייה {כשבדרך כלל אחרי שהאינטרנט עובד כמה שעות רצוף ואני מתחבר מחדש אבל רק עם החייגן בלי לנתק את המודם אז החיבור לאינטרנט דרך החייגן לוקח איזה חצי דקה וברוב הפעמים מופיעות לי שגיאות כגון, 734, 769, 732 וכיוצא באלה...} שוב אני אומר מה שמוזר ה…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לחבר שתי מחשבים שיושבים לידי, ושיהיה להם שיתוף אינטרנט וקבצים. על אחד מהם מותקן מערכת הפעלה וינדוס (XP PRO SP2 או 2003 סרבר) ועל המחשב השני מותקן מערכת הפעלה לינוקס עם ממשק גרפי KDE. בשתי המחשבים כמובן יש כרטיסי רשת כשבאחד מהם יש שתים (אחד הולך לאינטרנט) ועל השני יש כרטיס רשת אחד. יש ברשותי ראוטר של חברת EDIMAX. איך אני יוכל להגדיר את הרשת בין שתי המחשב ושהאינטרנט יעבוד ? לא איכפת לי איזה מהמחשבים יריץ את החיבור לאינטרנט.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
windows xp sp2 ZoneAlarm pro יש רשת ביתית אחת לא פעילה כרגע צריך עוד כלשהם פרטים? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתוכנת הדואר שלי מוגדר חשבון ב Hotmail.com עד היום הכל עבד תקין, אך פתאום כל אימייל שאני מנסה לשלוח, אינו מצליח, השגיאה המתקבלת היא : Forbidden, והאימייל נשאר ב Outbox. (אם אני נכנס לשלוח את האימייל מהאתר Hotmail, אין שום בעיה בשליחה) מחקתי את הגדרת החשבון בתוכנת הדואר, והגדרתי אותו שוב, אותה בעיה. מה פה קורה פה ?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום ברשותי רשת שבנויה כך- edimax 6114wg------------PC -------------PC LAPTOP-----Y -שני מחשבים שמחוברים חוטית לנתב באותו החדר, ולפטופ שמחובר אלחוטית לרשת. הקשר בין הנייד לנתב מאובטח בעזרת PSK-pre shared key , של WPA בפרוטוקול AES. רציתי לדעת- א. מהי רמת האבטחה של הקשר? ב. לאחר כמה זמן יש להחליף את המפתח? ג. האם יש סוג הצפנה שאתם ממליצים עליו? ד. האם ההצפנה גורעת מהמהירות? *יש לציין שהרשת האלחוטית מיועדת כרגע אך ורק ללפטופ שלי, אין שידור SSID.
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לראוטר טוב, עם לפחות 6 כניסות או יותר... לכל מי שמכיר ויכול להמליץ וגם לתת לי קישור לאתר שממנו אפשר לקנות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח אותו אז הוא ישר יוצא לי, ונגיד אם אני מנסה להיכנס מהמחשב שלי וכותב בשורת כתובת אז זה מצליח להכנס אבל בכל זאת יש לי כמה דברים שאני לא מצליח להכנס אליהם ז"א שאותה תופעה חוזרת שהדפדפן יוצא פתאום. עשיתי סריקה של וירוסים מצא לי כמה ומחקתי, עשיתי סריקה עם ad-aware ו- spybot search&destroy מצא ומחקתי את כל הקבצים ובכל זאת זה לא עזר. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני רואה לא מעט שאלות בנושא אז קבלו הפניה לאתר של היבואן בארץ הנותן מענה לכול התצורות כול הכבוד http://www.pikok.co.il/Tmicha.asp
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
שלום.! כשאני נכנס לפורום או לפורום אחר שאני מכיר אני נכנס והוא מראה לי נושאים ישנים. כשאני לוחץ על refresh זה לא עוזר וכשאני לוחץ על תגובה אחרונה פעמים זה חוזר לי למצב הנורמאלי אבל שאני כותב הודעה לדוגמא זה חוזר למה שהיה קודם(עמודי פורום ישנים)וככה גם קורה בפורומים אחרים שאני מכיר רק שבפורומים ההם אין את הכפתור וזה אפילו לא מגיע למצב של עמודים חדשים. עכשיו גם שאני מנסה ללחוץ על עמוד 1 הוא מראה לי שהוא כבר לחוצ והוא בעמוד אחד. במחשב שני שיש לי בבית זה לא עושה לי שום דבר כזה... למה זה עושה את זה? איך אני מתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי את המודם הזה ויש לי סויץ' (נראה ל י ג'נרי) שיש לו מאחורה 4 חיבורי רשת ואחד לחשמל. אני יודע שיש דרך להפוך את המודם לנתב, עכשיו השאלה שלי היא אם יש אפשרות לחלק את האינטרנט באופן לא שווה כשעושים את זה? ועוד שאלה, כדאי לעשות את זה או שעדיף לקנות נתב וזהו?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-