עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני צריך שרת 2GB ל 3 ימים בלבד להעלאת משהו חשוב, בתמורה לכך.. טוב,כבר נדבר על זה בפרטי. יש מישהו שמסכים? (מי שיש לו שרת פרטי,בבית)

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  2. תודה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  3. אני רוצה לאחסן אתר וסרטוני וידאו, ואני זקוק ל 150 מגה. כבר ראיתי המון חברות המציעות, הבעיה שרובם בעצם "סוכני מכירות" של שרת בחו"ל, ככה שתמיכה, אמינות וכל מה שקשור בזה- תכלס אין. אני זקוק לחברה אמינה,מהירה, וטובה, ולא יקר... מישהו מכיר ויכול לעזור ? תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by CrashZone,

אפשר בבקשה תוכנת ניסיון או שרת שיחליף לי את הIP כל כמה דקות/שניות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  5. Started by liliran,

שלום יש לי מחשב פנטיום 2 400 ואני רוצה להפוך אותו לשרת פרטי מישהו יכול לומר לי בבקשה איך עושים את זה? איזה מע' הפעלה צריך להתקין? מה ההגדרות? וכו... כיוון שהמחשב ישן, אני צריך משהו לא כבד מידי... תודה לירן

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  6. Started by Shbd,

אני לא יכול להוריד כלום....... פשוט כלום.... תוכנות שיתוף לא זזות לי אני מקבל גם תמיד LOWID ואין פירוואל בכלל. הכל קרה מאז ששמנו ראוטר בבית. הבנתי שצריך לפתוח איתו פורטים. מישהו מוכן להסביר איך בבקשה?

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  7. קיבלתי את ההודעה שבתמונה המצורפת. אתם שואלים מה בדיוק הבעיה? הבעיה היא שכתובת ה-I.P הפנימית (אני מאחורי ראוטר) של המחשב שלי (שעליו קיבלתי את ההודעה) היא 10.0.0.6. בעצם ההודעה הזו אומרת שהמחשב שלי תקף את עצמו (לא גידלתי פה מחשבים עם נטיות אובדניות )? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by sh_idan,

שלום אני מנסה ליצור רשת ביתית באמצעות HUB וראוטר, ומשום מה לא מצליח אני עושה יצירת רשת ביתית, בוחר באפשרות של התחברות דרך HUB ולא מצליח לגלוש אחרי סיום ההתקנה המחשב שולח, אך לא מקבל כלום בתגובה מהראוטר הוא כתב לי משו על כתובות איי פי והייתה שם אפשרות "תיקון", בחרתי בה והוא אמר לי שיש בעיה עם קבלת איי פי או משו כזה תודה על עזרתכם

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by Djx,

עשיתי חיפוש פה לפני שפתחתי את הת'רד הזה והמסקנות לא היו טובות (לא היו בכלל) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=search2 אז אני מחפש שרת שתומך PHP SQL ולא ממש משנה לי המקום אני צריך אותו לאיזה כמה חודשים כדי שכמה אנשים שעובדים על פרויקט יוכלו להעביר מידע עליו (כגון פורומים, והודעות פרטיות) יש למישהו איזה המלצה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gbox,

יש שני מחשבים לשני'הם כרטיס רשת באחד יש אינטרנט עם חיבור USB איך אני מחבר אותם ושאני לא יצטרך להדליק את שני'הם תודה רבה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  11. Started by evman007,

יש אתר מסויים שאני נרשמתי אליו ,וכל פעם אחרי איזה 3-4 ימים ,הוא לא מזהה אותי ומבקש ממני שם משתמש וסיסמה.כשאני מקיש את הפרטים, הוא רושם לי שהחשבון לא פעיל.כשאני מנסה להפעיל אותו דרך הקישור באימייל ,הוא אומר שהייתה בעיה בהפעלת החשבון.דיברתי עם מנהלי האתר ,ואמרו לי שיש אולי בעה בקוקיס.זה נשמע מוזר כי בשום אתר אחר אין לי את הבעיות האלה.פתחתי כבר איזה 5 חשבונות וכל פעם אותה בעיה. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by J0HNiE,

טוב תקשיבו יש לי בעיה שבכל משחקי הרשת המשחק נתקע לאיזה 10 שניות וחוזר וזה קורה כל כמה זמן בצורה לא רנדומלית מה לא עשיתי : קניתי מחשב חדש, החלפתי כ.רשת , דיברתי עם הספקית שלי (012) מי יודע כמה פעמיים ! ועכשיו דיברתי איתם שוב ובדקנו אם יש לי packet loss ואין לי עשינו trace לשרתים לראות איך הפינגים שלי ובסוף הוא אמר לי את זה אולי זה בעיה בDirectX אבל הסברתי לו שקיניתי מחשב חדש ועשיתי פורמטיים אז אני באנת לא יודע איפה הבעיה יש לכם אולי רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  13. קודם כל ראשית לכל חברי הפורום המופלא הזה בזמן האחרון שאני פותח תאינטרנט במשרד [ זה קורה בעוד 4 מחשבים] אני מקבל הודעה Http connection timed out" messages from IE האינטרנט מגיע לאתר שאני רוצה אבל לוקח לו הרבה זמן. בחברה שאני עובד בה משתמשים גם במוזילה וגם באקסלפורר .ובשניהם מקבלים תשגיאה תודה מראש לכל העזורים

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  14. יש לי אינטרנט 1.5 ולמרות זאת כאשר אני פותח את דף האינטרנט הראשון שלי האתר כאילו "קופא" על מקומו למשך דקה שלמה ורק אז משתחרר ומאפשר לעבוד כרגיל. ניסיתי לשנות דפי בית אחרים אך קורה בכולם. סריקת נורטון 2005 וחמישה תוכנות ספאיי ורוגלות לא מצאו מאומה. למישהו הפתרונים בבקשה?

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  15. לילה טוב לכולם ניסיתי כבר בכמה פורומים ואני כבר מיואש וצריך את עזרתכם מטרתי היתה רשת אלחוטית רכיבים: ראוטר Edimax ומודם Alcatel Speed Touch HOME מצב נתון: כרטיס הרשת האלחוטי מזהה את הראוטר וטוען שהחיבור מצויין בדקתי בסטטוס של הראוטר ואני רואה שהאינטרנט מחובר גם הוא. הבעיה: לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב, הראוטר על פניו לא משתף את האינטרנט. חשוב לציין שהרכיבים: NAT וה- FIREWALL לא מופעלים כרגע על הראוטר. כל רעיון או עצה יתקבלו בברכה תודה לכולם מראש רונן

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by Turbine,

שלום לכולם... יש לי ראוטר של חברת EDIMAX חיברתי אותו, הגדרתי אותו , כל המחשבים עובדים יופי כולל תקשורת אלחוטית, האיי סי קיו מתחבר, מקבל קבצים הכל טוב ויפה רק האי מיול מופיע לי בLOW ID, כלומר שהפורטים האלו סגורים או משהו כזה... למישהו יש רעיונות? או יודע מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  17. אני צריך הסבר בעברית, או הסבר קצרים וכולאים באנגלית. המונחים הם: high level protocol representation encoding dialog control

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  18. הכותרת של הת'רד הבא היא ביצועים גבוהים בווינדוס XP ו2000 ב56K או בכבלים השאלה אם הכוונה לאינטרנט המהיר כמו שיש לנו בארץ (כמו שיש לי ) ואם כן אז למה דווקא לכבלים ולא לADSL? אלו טוויקים לשיפור ביצועי האינטרנט.. http://64.233.183.104/search?q=cache:dZlS1WEo-GAJ:www.ntcompatible.com/thread26921-1.html+DefaultReceiveWindow&hl=iw עריכה: ביצעתי את הטוויקים שהבן אדם כתב - לא נגרם נזק אני מרגיש טיפה יותר מהיר אבל לא בטוח אולי זה פסיכולוגי

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  19. שלום ~! אני חייב עזרה דחוף ונראה שכל הזמן מתעלמים והדיונים שאני פותח והם שוקעים ! תראו, יש לי בעיה, אני עם כבלים 1.5 ו-012... הבעיה שלי היא שמדיי פעם ולפעם, בתדירות לא סדירה ולעיתים דיי רחוקות אבל לפעמים תכופות לאינטרנט קורסת התקשורת לאיזה 5-10 שניות ואז חוזרת.. זה בא לידיי ביטוי ב 9090129012 פינג... ככה שבמשחקים הכל קופא ורואים אנשים נתקעים בקירות ואז זה חוזר אחרי כמה שניות ואני מגלה את עצמי מת סתם !! בתוכנות דיבור או ההורדה רואים שהפינג לתוכנה קופץ פתאום ל-2193129129 פינג וגם שמפעילים אקספלורר הכל נתקע ואין תגובה צריך ללחוץ כמה פעמים ENTER על האדרס כדי שזה יכנס ויגיב כי זה נופל כל הזמן ! מה אפשר לעשות ? בהתחלה חשבתי שזה הראוטר ! אך לא ! חיברתי ישירות למחשב וזה גם …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by HeaT-SinK,

מאז שאני זוכר את עצמי עושה בדיקות רוחב פס (BANDWIDTH TEST) כמו שיש בהרבה אתרים תמיד הייתי מקבל רוחב פס נמוך יעני כמו של חיבור ISDN ויש לי בכלל כבלים 1.5 מגה מהירות ההורדה שלי טובה 180~ כמו שצריך להיות אבל הרוחב פס עצמו לא כ"כ טוב.. במה זה תלוי? במודם (יש לי SB4200 מוטורולה) בווננדוס ? (הוא עכשיו אחרי פירמוט)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. קראתי את זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2953884,00.html הLYNKSYS הכי מצא חן בעייני אבל באחת התגובות נרשם: "כרגע גירסת הממשק שלו תומכת אך ורק בחיבור כבלים ללא חייגן. ה-FIRMWARE הנוכחי לא מכיל בתוכו תמיכה בחייגנים כלשהם, הוא אמנם עשוי להתחבר לPPTP ו-PPPOE אבל הוא מתנתק לאחר זמן מה. כרגע, מי שמחובר בכבלים ללא חייגן, אני אישית הייתי ממליץ לו על זה" וכמובן שאני מחובר דרך הכבלים בחייגן... מה עושים? קראתי כמעט את כל הפורום הזה ואני לא מוצא אחידות דעים. תודה לכל המגיבים- אתם נהדרים. אורי

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  22. שום דרך לא עזרה שינוי IP ...ניק.....EMAIL..... איזה עוד דרכים יש ? איפה נשמר המידע של הבאן אם שיניתי בעצם את האי פי ואפילו את שם המחשב ואפילוו.......התקנתי על הרדיסק אחר תוכנת MIRC אחרת אז...איך אני לא מבין ? תודה ...

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  23. Started by The TrCkeR,

עקב הפורטים החסומים בנתב הרשת שלי (ALCATEL SPEED TOUCH 510), ישנה הגבלת פוטים מסויימים שגורמים להפחתה משמעותית במהירות ההורדה של התוכנות השיתופיות בהן אני משתמש (לדוגמה ביטורנט). הנתב הזה היה בהתחלה ALCATEL SPEED TOUCH, והפכתי אותו לנתב ע"י צריבה כל מיני דברים בביוס ושידרוג התוכנה שלו... חיברתי למחשב שלי מודם אחר, ALCATEL SPEED TOUCH HOME (מודם אחר שהיה בצד), והמהירות הורדה עלתה מ-3 Kbps ל-80 Kbps בביטורנט. האם הפיירוול החומרתי שמצוי בנתב הוא בעצם זה שחוסם את הפורטים? אם יש מישהו כאן שיודע איך לפתוח את הפורטים החסומים במודם הזה, שיגיב בבקשה. תודה .

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by idan1836,

שלום! יש לי אינטרנט 1.5 מגה, ושאני נכנס למשחקי רשת הפינג שלי נמוך (היה נמוך) אבל עם הזמן הוא עולה לגובה של 500 והמשחק נתקע לי ו/או מעיפים אותי מהשרת של המשחק. אני רוצה לדעת למה הפינגים שלי גבוהים ? עוד משהו: אין לי רשת ואני מחובר על USB למודם AMBIT (אם זה קשור )

• 22 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.