עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חבר שלי סיפר לי על כך, אך לא היה לו מקור ספציפי שעליו הוא התבסס ויכל להפנות אותי אליו.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  2. היי אני רוצה לבנות אתר\דף אינטרנט הכי פשוט בעולם ,שיכיל טבלה שיהיה ניתן להכניס בה שם ומספר טלפון וכל מי שיכנס לאתר יוכל לראות את הנתונים שהוכנסו

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  3. יש לי ראוטר משולב עם מודם של אלקטל ורציתי לדעת איך אני פותח את הפורטים 6881-6889 בתוך הגדרות הראוטר? לפי מה שהבנתי זה משהו שקשור ב NAPT אבל אין לי מושג איך מתעסקים בזה... תודה. רשמתי את אותה הודעה בטעות גם בפורום חומרה אז אם זו עבירה אני מצטער...

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  4. אני פותח את האיסיקיו שלי עם התוכנה מירנדה .. ואני לא יכול לקבל קבצים בגלל שאני מפעיל את הפיירואל של הוינדוס (xp) וכשאני מבטל את הפיירואל אני יכול לקבל קבצים.. השאלה שלי היא זאת.. איזה פורטים אני צריך לפתוח כדי להשאיר את הפיירואל אבל שגם אני יוכל לקבל קבצים? (יש אפשרות בפיירואל הזה להוסיף פורטים מיוחדים שיהיו תמיד פתוחים למקרה כזה למשל) תודה לעוזרים !!!

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by EagleX2,

שלום, רציתי לדעת, האם מישהו מכיר את המודם הזה? האם הוא טוב, גרוע, וכו.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Viciouz,

וואלה 013 התקינו אצלי אתמול ראוטר והכל עבד מצויין הם גם בדקו את האימיול ופתחו את הפורטים שצריך... עכשיו משום מה הפורטים האלה נסגרו אני חושב ( הייתה בעיה אתמול בהתקשרות במחשב השני אז אבא שלי דיבר עם התמיכה הטכנית וכנראה חבר או הגדיר מחדש את המחשב השני, במחשב שאני משתמש בו עכשיו האינטרנט עבד ) ומאז שהוא עשה את זה האימיול עובד על lowid וגם קאזה שעות עד שמתחבר.. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהתקנתי 2 אנטיוירוס ביחד ( kasperspy ו-bitdefender ) אבל אין מצב כי בביטדיפנדר אשרתי לפתוח את הפורטים לאימיול וב-kasperspy זה לא עשה כלום שפתחתי את האימיול ( יעני לא הופיעה הודעה אם אני מרשה את זה ), בכל אופן מחקתי את שני האנטי וירוסים האלה והבעיה נמשכה, וגם הפיירוול של הווינדוס לא פעל ואפילו הפע…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי תמודם עם הראוטר ועם סוויצ לרשת מחוברים 2 מחשבים אני רושם בדוס במחשב הראש IPCONFIG ולא רושם לי את האיפי שאני אמור להתחבר אליו עשיתי FTP עם SESRVU וגם לא הצלחתי להתחבר מה אני עושה שזה יעבוד לי ? וגם אני רוצה לעשות שרת טרמינל ולא יודע איזה איפי של המחשב עצמו שיתחבר לי ?~?~

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  8. אני מעוניין לפתוח את כל הפורטים לגמרי את כולם כולם להיות לגמרי חשוף , איך אני עושה את זה? [ווינדוס 2000]

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by darkman,

אני לא מבין האם זה USB HUB-LAN או שזה בסך הכל מפצל USB

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  10. שלום! לפני כמה ימים התקנתי ראוטר של אדימקס הכל טוב ויפה הכול עובד טוב חוץ מהקאזאה היא פתאום מורידה במהירות של 10 קייבייט שלפני שהיה לי ת'ראוטר היא הורידה בין 100 ל180 יש לי 1.5 מגה כבלים אקס פי סרוויס פאק 2 מה צריך לעשות???

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  11. אוקי אני חדש פה ויש לי שאלה חשובה יש לי מודם 2Wire אלחוטי איך אני יכול להעביר קבצים למחשב השני בבקשה תעזרו לי !!!!!!! :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07:

12. Started by borg,

יש לי ראוטר שך Alcatel דגם SpeedTouch 510. לראוטר יש 4 יציאות LAN, וכבל ה-LAN שמחובר לכרטיס רשת שלי מחובר כל הזמן לאותה יציאה. פתאום שמתי לב שה-IP שהוקצה למחשב שלי השתנה מסיבה לא ברורה. ניסיתי לחבר את הכבל ליציאות אחרות, אך ה-IP שלי לא השתנה. בעבר בכל פעם שחיברתי את המחשב ליציאה אחרת קיבלתי IP אחר (IP קבוע לכל אחת מ-4 יציאות ה-LAN). איך אני יכול לשנות את ה-IP שמוקצה למחשב שלי, כך שהוא יחזור להיות ה-IP הישן? הדבר חשוב בשביל טבלת ה-NAPT, לצורך הפניית פורטים.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. שלום במזל טוב אני קונה מחשב לחדר ויותר לא צריך להרביץ לאחים הקטנים כדי לקבל את המחשב. יש בעיה קטנה: החדר שלי מאוד רחוק מהמחשב הישן שלי, אין אפשרות להעביר חוט ואני די בטוח שרשת אלחוטית לא תעבוד.... אז אני מחפש איזה דרך ליצור רשת, שמעתי וראיתי מחבר של MSI שמתאים לחשמל אבל הוא עולה 300 שקל ליחידה, אם מישהו מכיר משהו אחר (שמעתי על אביזרים שמתחברים לטלפון..) בבקשה פרסמו. נ.ב מחירים סבירים, אני לפני קניית מחשב ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by TheTech,

מה צריך להגדיר כדי להתחבר לרשת כזאת (חינמית)? כדי להיות יותר ספציפי: יש לי מתאם USB 802.11b. Operation Mode- Infrastructure או Ad-Hoc? ומה צריך להיות ה-SSID? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by DaMbO,

BR6104wg רשת אלחוטית יש לי בעיה אני יש לי רק במחשה אחד אנטרנט ובשני אין לי שאני מנסה להתחבר אם החייגן זה רושם לי שהסיסמא והשם משתמש לא נכונים אבל שאני מנתק את הראוטר זה מתחבר ובמחשב השני לא מה אני צריך לעשות כדי שהיה בשני המחשבים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  16. Started by zgd,

תהיתי האם תוכלו להדריך אותי בהגדרת התוכנה להגבלת רוחב הפס? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  17. יש לי שני מחשבים ומודם אחד אז מה אני צריך לעשות כי ששניהם יתחברו לאינטרנט מה אני צריך router, hub, switch בבקשה עזרה!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by HeaT-SinK,

יש לי חיבור קבוע בהתחברויות לרשת כמו שתראו בתמונה לפי מדריך חייגן כבלים יצרתי חייגן - http://www.cables.org.il/cable-vpn/vpnxp.html ואם אני מתחבר דרך החיבור הקבוע יש לי אייפי רגיל כמו שתמיד היה לי אותו אייפי אם אני מתחבר דרךהחיבור הקבוע+החייגן אז האייפי משתנה (נשמע לי מגניב) את החייגן שלי עשיתי דרך שרת הVPN של ברק PPTP - האם אני צריך לשנות לL2TP ? ((מה ההבדל בניהם?) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by AtomiX,

אני כנראה אקנה אותו.. עכשיו אני רוצה לדעת איך הוא.. אם למישהו יש אותו שיתן עליו בבקשה ביקורת קצרה אני גם רוצה לדעת איך המהירות שלו ואם אין לו תקיעות.. כי אני משחק מחשקי-רשת ;[

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  20. חיברתי רשת בין שתי מחשבים בביתי ובמחשב עם המודם הכל עובד כרגיל ובמחשב הנוסף גם הכל עובד חוץ מהדפדפן מה לעשות ואיך לפתור זאת? תודה מראש

21. Started by אמיר25,

אחרי שהצלחתי להגדיר את הרוטר במודם הזה, התחברתי ע"י שויץ' לשני מחשבים. מהירות הגלישה צנחה ברמות בלתי נסבלות, האם לא עשיתי משהו שאני אמור לעשות או זה מה שקורה שמתחברים לשויץ'? אשמח לקבל את עזרתכם, אמיר

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  22. בחיית אנשים תעזרו לי חיברתי רשת עם כבל רשת ואני מצליח לעשות הכל במחשב אחד זה שעליו מחובר המודם . עכשיו במחשב השני אני מצליח להכניס למשחקים ברשת איסיקיו והכל אבל לדפדפן אני לא מצליח להיכנס אם מישהו יודע מה הבעיה או איך פותרים אותה שיענה לי ויעזור ליבבקשה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  23. אוקי כרגע יש לי שתי מחשבים אני נמצא כרגע בחבילת גלישה של חצי מגה אבל בקרוב אני עובר למגה וחצי עכשיו עם אני יתקין רשת אלחוטית אז זה בלי חוטים זה ברור ומה קורה עם המהירות היא עדיין תצתרך להתפצל חצי חצי לכל מחשב או שכל המהירות כרגע חבילה של חצי מגה תיהיה בכל מחשב בנפרד . וברשת רגילה עם אני יקנה ראוטור ויחבר עם חוטים אז זה יתפצל חצי חצי בין כל מחשב?? וגם שמעתי לא יודע עם הבנתי נכון אבל יענו לקנות רק ראוטר אלחוטי אבל לגבי השאר לא הבנתי איך לחבר מה איך הולך הסיפור הזה אני יהיה חייב גם 2 כרטיסי רשת אלחוטים או שיש גם דרך רק עם ראוטר אלחוטי לסדר משהו יותר נוח תודה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by crovei,

שלום. לפי כחודש בערך פירמטתי, ואז גילתי בעיה די מעצבנת. לאחר זמן-מה שאני מחובר לאינטרנט פתאום הוא מתנתק לי ושאני מנסה להתחבר שוב, החייגן מנסה להתחבר לאיזה כתובת IP מסויימת ולא מצליח. לפני איזה שבוע-שבועיים שמתי לב שזה קורה לי בעיקר שאני עם אימיול פתוח. (יותר נכון 2 דקות אחרי שאני פותח את האימיול האינטרנט מתנתק). בזמן האחרון גם ה-Steam עושה לי אותו דבר.. שאני מנסה לחפש סרברים פתאום האינטרנט מתנתק. דיברתי כבר עם התמיכה טכנית של אינטרנט זהב, אמרו לי שכנראה זו בעיה בכ.רשת שלי, מה שלא נראה לי נכון כי עבדתי איתו גם לפני הפירמוט והתקנתי לו את הדרייברים האחרונים. חשוב לציין שאני לא יכול להתחבר שוב עד שאני עושה ריסטרט למחשב.. ניסיתי לכבות את המודם ולחכות קצת, לסגור ולפתוח את החיבו…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by Pingi,

קיבלתי ראוטר חדש Linksys WRT54G ואני מחובר לכבלים בחיבור L2TP. הגדרתי את החייגן עם ה-IP של שרת ה-L2TP של ברק ואני מצליח להתחבר (הראוטר מקבל כתובת IP של ברק, לא 172). אבל אני לא מצליח לגלוש באף מחשב. אין פינג לאף שרת, אפילו לא ל-DNS של ברק. אני רואה רק את הרשת הפנימית. ניסיתי לעדכן את ה-firmware לגרסה הכי עדכנית שיש באתר של linksys אבל עדיין. כלום. מישהו נתקל בבעיה דומה או הצליח לפתור אותה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.