רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אהלן. כבר השתגעתי מהמצב הזה.. אני מחוברת באלחוטי לאינטרנט שלנו וכל כמה דקות של גלישה אני מקבלת על הסימן של הקליטה בצד ימין משולש צהוב וכתוב לי No internet access. אלה הדברים שניסיתי לעשות: להחליף מתאם אלחוטי (היה לי USB ועכשיו פיזי במחשב של TPLINK) להחליף נתב בבזק לשחק עם ההגדרות של ה-TCP/IP (לתת לו לקבל IP אוטומטית, להגדיר IP ידנית... כל האפשרויות שם) אה שכחתי לציין שחבר שלי גולש כשהוא מחובר פיזית לנתב ואין לו בעיות בכלל... יש לכם עוד רעיונות בשבילי?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום האם ראוטר tplink ac1200 תומך במהירות של סיבים כלומר האם ניתן להתחבר דרך לדוגמא סלקום פייבר עם מתאם סיב והוא יתמוך ב 1 גיגה ?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
באחר הפורומים המקבילים, פורסמה סקירה של ה-FiberBox המתמקדת בו כממיר וכמזרימדיה. כמה מחשבות קצרות על הנושא תוכלו לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5120
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מודם של DLINK דגם 604. ואני מנסה לשבור את הראש איך לקנפג אותו, אני זקוק לעזרה , עם מישהו מכיר קצת ובכן ככה זה הולך, ישנם מספר אופציות לחיבור אל הADSL, דבר ראשון החלק של ה LAN הוא עם DHCP שנותן כתובות . אכשיו כאשר אני מתחבר ל ראוטר דרך הHTTP אני בקבל עזרה בבחירת התקשורת סוגי חיבור כמו DYNAMIC IP ADRESS STATIC IP ADRESS CONNECT THROW PPPOE טוב אני משתמש בחיבור האחרון בגלל שהוא מתאים ל DSL וגם בגלל שהוא היחידי שיש לו אופציה של חיבור עם שם וסיסמא. וכן שם ה WAN ושם ה DNS ואופציה שם השרת אליו אני מתחבר. ובכן אני מנסה לרשום 10.0.0.138 ואז נמנסה את ההגדרות אחרי כמה משחקים , הראוטר מנתק את הקשר ואין שום אפשרות לגשת אליו רק ע"י RESET למערכת . דרוש עזרה דחוף
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני מעוניין לעשות רשת בין שתי מחשבים (בלבד). כל אחד בקומה אחרת, והמחשב שבקומה השנייה נמצא בתוך חדר ממד! הלכתי היום לKSP ואחת אמרה לי שבתוך ממד אין מצב שהאלחוטי יעבוד, והשני אמר לי שיהיה צריך להוסיף מכשיר שמחדד קליטה משהו כזה.. המטרה לרשת - אך ורק שיהיו בשני המחשבים אינטרנט בצורה הכי טובה שיש בלי שום סיבוכים וכאב ראש. לא רוצה שליחות קבצים ולא בולשיט אחר..רק אינטרנט. שמעתי מחבר שהוא התקשר לבזק וטכנאי שם לו רשת דרך קו טלפון! לא אלחוטי! צריך נתב ובמחשב השני pc port משהו כזה.. אבקש מידע על זה + מחיר הבנתי שאלחוטי עולה 500 שקל. ראוטר + כרטיס רשת (אלחוטי...). נכון? תודה
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, עברנו בשעה טובה מבית 70 מטר בקומה אחת ל190 מ׳ על שלוש קומות. בבית יש גרם מדרגות ישר לכל אורך הבית שקיר בטון (כנראה תומך) מפריד בינו לבין שאר הבית. כאשר מחברים את הראוטר באחד המפלסים, הקליטה במפלס השני (אפילו ברמה של בחצי גרם המדרגות) יורדת לאפס, כנראה עניין של קירות עבים. יש פריסה טובה של תעלות ברחבי הבית ואין לי בעיה להעביר כבלי רשת מקומה לקומה ולחבר אותם אל מפסקי רשת בכל אחת מהקומות. התכנון הנוכחי שלי הוא לקנות מערכת MESH כלשהי, ולחבר התקן קומתי ראשי בכל אחת מהקומות לראוטר שישב באחת מהקומות דרך כבל כך שישדרו בכל קומה רשת אלחוטית תוך חיבור חוטי דרך הקיר. מספר שאלות: 1. האם התכנון נשמע הגיוני? יש סיבה שלא להשתמש במערכת כזו א…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ברשותי ראוטר Linksys WRT54GL עם גרסת קושחה 4.30.07 מדי פעם אני נתקל בבעייה שהחיבור לאנטרנט מת, אי אפשר לתקשר עם הראוטר כלל (דרך 192.168.1.1) וגם פינגים לא חוזרים. ניתוק מהחשמל והחזרה פותר את הבעייה. אחרי שחפשתי קצת באנטרנט גיליתי שתוכנות כמו טורנט גורמות לבעייה מסויימת בראוטר שגורמת לו ל"החנק". בלינקים הבאים יש פירוט על הבעייה: http://www.utorrent.com/faq.php#Special_note_for_users_with_Linksys_WRT54G_GL_GS_routers http://techfatale.wordpress.com/2008/03/28/help-utorrent-is-choking-my-dd-wrt-router/ שאלתי היא האם יש פתרון לבעייה ללא צורך להחליף קושחה? האם TOMATO סובלת גם מבעייה זאת? (אין לי יותר מדי דרישות מהראוטר, אבל הפיטצ'ר שהכפתור CISCO מכבה את הWIRELESS דווקא ש…
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מדובר במודם משולב ראוטר כשאליו מחובר סויצ'ט כשבסופו של דבר מחובר למערכת עוד ראוטר אלחוטי... תהיתי האם יש הבדלים בין זוג השיטות להתקשורת ? ומה עדיף ? האם משנה בכלל ?
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי ראוטר של הוט מחובר למחשב עם כבל ולפלייסטיישן באלחוטי אני רואה סרטים בסטרימינג אבל ישנם המון קירטועים(למרות שאיכות השידור והקליטה עומדים על 90%) בעיקר בסרטים של 1080 אך גם ב 720 אני מחפש ראוטר שיהיה קל לתפעל וכזה שיוכל להעביר מידע בנפח גבוה בלי לקרטע. אשמח להמלצות בענין, תודה!
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
קיבלתי כאן בפורום כמה המלצות אבל לא מצאתי לינק ישיר לקנייה בארץ. מישהו יכול לתת כאן לינק מתאים לקנייה?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים (XP ו-7) ואני רוצה לשלוט דרכם על מחשב מרוחק (XP) דרך הרשת. יש לי במחשב המרוחק תוכנה של העסק ואני רוצה להוציא מידע, חשבוניות וכו' עבדתי עם LOGMEIN וזה נחמד אבל יקר. יש אפשרות לשלוט ללא תשלום ע"י הגדרות או תוכנה אחרת ? תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנא רשמו לפי דעתכם מהי החבילה הכי אטרקטיבית נכון לעכשיו ! אנא ציינו גם איזו טכנולוגיה עדיפה + ספק טוב ! במקרה שלי - האופציות הינן בזק או מתב (חיפה) ! אם תוכלו להוסיף הסברים או לחילופין להפנות אותי לאתר שכבר עשה סקר שוק רציני - אודה !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן שידרגתי היום את האינטרנט לאינטרנט סיבים והאמת שהוא די איטי ביחס למהירות הרצויה (200-350 מגה בלבד ולא 1 ג'יגה כמו שרציתי). יש לציין שהטכנאי חיבר את הנתב למחשב שלו והמהירות אצלו הגיעה ל950 וכמעט 1 ג'יגה. אצלי? 200-350 מקסימום ויש נפילות. אני חושד שזה מגיע מהכרטיס רשת ( אם איני טועה TP-LINK 3486) או מכך שאני עדיין מחובר לבזק בינלאומי. ניסיתי לאתחל את המחשב ולא עבד. ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר ועדיין האינטרנט איטי יחסית... הנתב מחובר לפורט 2 ולא לפורט 1 (אם זה משנה...). אשמח לעזרה ממכם. יום טוב
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם יש אצלנו כיתה עם כ20 מחשבים. אני רוצה להפוך מחשב אחד ל"שרת קבצים", כלומר שעליו ישב כל המידע ושאר המחשבים יתחברו אליו. על המחשב מותקן XP PRO וכידוע אי אפשר להתחבר יותר מ10 מחשבים בו זמנית. יש דרך לעקוף את זה ללא התקנת SERVER? (XP HOME לא שייך בגלל מגבלת ההרשאות). תודה
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הורדתי תוכנית בהורדה ישירה (מאתר rapidshare), היא שוקלת ג'יגה וחצי, ולקח לזה 40 דקות לרדת. זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי בבית שתי מחשבים -- נייד ונייח שמריצים XP SP3 ללא FW חיצוני (רק את הפנימי של חלונות. אני משום מה לא מצליח ליצור רשת ביתית (לא מצליח להגיע למצב שאני רואה את מחשבים אחד במחשבים אחרים ברשת). זה לא ממש מפריע כי אני משתמש בTEAMVIEWER ברשת הביתית כשאני צריך - כולל העברת קבצים. לרוע המזל השירות FPT שמסופק בTV הוא לא משהו בכלל (למשל - אם ההעברה נקטעת אי אפשר להמשיך וכו'). לכן החלטתי להתקין שרת FILEZILLA להשתמש בו להעברת קבצים. משום מה אני לא מצליח להתחבר ממחשב אחד למחשב השני (התקנתי שרתים ולקוחות בשני המחשבים וניסיתי להתחבר מכל אחד בנפרד). אני מקבל הודעת "connection established. waiting for welcome message" ואחרי כמה שניות הודעה של connection could not be establish. אין לי מ…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי הקמתי אתר אינטרנט ב WIX. עכשיו יש לי שאלה: יש שם אפשרות לשים תמונה ושלחיצה על התמונה תוביל אל קישור כלשהו : לינק לדף אינטרנט למשל . אני מעוניין לשים תמונה של תיבת אימייל ושלחיצה על התיבה תיפתח חלון לשליחת אימייל. איזה קישור אני יכול לשים שם? יש אתרים למשל שכשלוחצים על הכפתור של האימייל נפתח אוטומטית האאוטלוק .
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של בזק ואינטרנט במהירות 40MB, כמה מטרים ליד ומאחורי קיר יש לי מחשב נייד שרואה עוצמת אות חלקית (בערך 3 מתוך 5 קווים) ומקבל מהירות של ~10 MB\S כשאני מקריב את הנייד לראוטר מהירות האינטרנט מסתדרת. הנייד הוא HP PROBOOK אם זה משנה. מה הפתרון המוצלח ביותר שאפשר לעשות? לקנות ראוטר טוב יותר בטח יהיה קצת יקר, ראיתי את המוצר הזה: http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=4151 האם הוא יעזור לי? איזה מוצר כדאי לי לרכוש? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת ראוטר. תשתית הוט ונטוויז'ן, ללא חייגן, 12Mb כרגע (עדיף ראוטר שיוכל לתמוך גם במהירויות גבוהות יותר) 2 חיבורים קווים, חיבור אלחוטי למחשב נייד ולסמארטפון. דירה קטנה, לכל היותר קיר אחד (לא ממד) בין הראוטר למחשב. רצוי קרינה מינימאלית, ורב הזמן השימוש הוא בעיקר בחיבור הקווי ולא באלחוטי ולכן מעדיפה שאפשר שהחיבור האלחוטי יהיה ניתן לכיבוי. האם כדאי לקנות את אחד הראוטרים של TP-Link או EDIMAX שבמבצעי Black Friday ב KSP ? (גם ראוטרים אחרים באים בחשבון, בדקתי וכנראה שהמבצע הזה די חסר משמעות, לפחות חלק מהדגמים עולים באייבורי בלי הנחה כמו ב KSP אחרי ה"הנחה") האם יש מבצעי BF אחרים משתלמים יותר לראוטר ? תודה רבה ! עדי
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי. ברשותי נתב של בזק Dlink 2650u ומערכת ההפעלה שלי היא win7 32bit
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ככה, היום יש לי נתב אלחוטי TL-WR841N שנמצא מחוץ לבית ביחידת דיור. הקליטה בקומה למטה של הבית סבבה לגמרי אבל בקומה השנייה הקליטה לא להיט. עד היום בקומה למעלה היה(ועדיין יש) חיבור קווי שהעברתי עוד לפני עידן האלחוטי ל2 חדרים עם מחשבים נייחים אבל היום עם כל הלפטופים וסמארטפונים יש ביקוש גם לחיבור אלחוטי נורמלי...מה שאני רוצה זה המלצה על נתב אלחוטי שאפשר לחבר אותו בעזרת כבל רשת לנתב המקורי שלי ושהנתב החדש ישמש כ BRIDGE... הנתב הנוסף לא צריך להיות חזק במיוחד(טווח של כ 10 מטרים הכל באותה קומה, מקסימום 2-3 חיבורים במקביל) אבל חייבת להיות לו האפשרות לשמש כ BRIDGE אחרת הוא לא יעזור לי...בדקתי את הנושא עם נתב של בלקין שיש אצלי וזה עובד מצויין. הגדרתי בנתב של הבלקין שימוש כ B…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים היתי רותה לדעת בבקהש איך מגדירים פרוקסי על הכבלים <?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי הקפאתי את המנוי לחודש. הוט.נט קצת מפקששים לי קצת מבחינת מהירות לחו"ל וכל הבית משגע אותי ש-100 מגה האלה יותר איטיים מ-30 מגה בזב"ל בהרבה. רציתי לדעת האם הם כבר על הכבל החדש ללא חייגן? במידה ולא מקסימום אני אעשה חייגן, השאלה היא האם הם סידרו גם את בעיית החייגן שהייתה להם עם 100 מגה? תודה.
-
- 28 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
קניתי ראוטר פיזי והראוטר של המודם עושה לי המון בעיות, איך אני מבטל אותו?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בבית 802.11b שזה די ישן אני רוצה לשדרג את כל הרשת ביתית... עכשיו השאלה היא האם לחכות שיצא 802.11n, ז"א זה יהיה בעתיד הקרוב, או שלשדרג עכשיו ל-802.11g. ד"א...יש לי חיבור 5 מגה(לא יודע מה הקשר...אבל רשמתי )
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-