עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by stas12,

קניתי ראוטר של CONEXANT עם מודם מובנה... בהגדרות WAN הוא מבקש STATIC IP ואני לא יודע מה זה. תעזרו לי בבקשה... אה, וגם מהי SUBNET MASK??? (אני בבזק בינלאומי)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by IME3,

צריך להתקין לחבר שקנה את הראוטר הזה הייתי אצלו עכשיו אבל לא הצלחתי לגרום לזה לעבוד גם לי יש אותו הרואטר של בזק אבל התקין לי את זה טכנאי האם אפשר מדריך שיוביל אותי להצלחה? בעקרון חיברנו את הרואטר לADSL ולמחשב לכניסה של הכרטיס רשת ומה הלאה? ברגע שאני מכבה ומדליק הוא מזהה את החיבור וכותב משהו בפינה הימנית למטה יש אנימצה אבל אינטרנט עצמו אין כנראה אני צריך להגדיר כמה דברים אני משער מה השלבים שאני צריך ללכת בהם תודה אגב מדובר בשני לאבטופים לאחד יהיה מחובר הסימנס והשני יקלוט אותו בשביל לאפשר גלישה WIN XP אנגלית חיפשתי עכשיו איזה 20 דקות מדריכים אבל לא מצאתי פתרון

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  3. linux 9.2 המודם מחובר דרך הכרטיס רשת! לוח אם של Abit NForce2 כרטיס רשת on board יש למישהו מושג איפה אני מוצא דרייברים לדבר הזה בישביל לינוקס?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  4. Started by So-ReR,

היום קיבלתי את הנתב יש לי את המודם הכחול של SUMSONG ADSL עכשיו מה שעשיתי : חיברתי את הכבל של ה- MDI-X למודם ולנתב וחיברתי את הכבל של הכרטיס רשת לנתב המודם הסתנכרן אבל כשניסיתי להתחבר לאחר דקה קיבלתי הודעה שהמחשב שאני מנסה להתקשר אליו אינו מגיב אבל כשניסיתי בלי הנתב האינטרנט פועל רגיל תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by hillel88,

אני קניתי 11g Wireless Broadband Router (one level) מדגם WBR-3406TX רוצה לשדר דרכו אינטקנט למחשב נייד עם רשת אלחוטית מובנית, אך לא מצליח. אני לא מבין כלום באיך להתקין נכון את ההגדרות ואיזה נתונים יש להכניס. יש לי אינטרנט כבלים עם ספק 012. תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by Adielion,

יש לי לפטופ, והביאו לי ראוטר מחו"ל, אני לא יודע איך להתקין אותו...אני רוצה להתקין אותו על המחשב הביתי ושווארליס יקלוט עזרה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  7. אחרי שנתיים שהאיתי בNETVISION עברנו לאינטרנט של 012 דרך HOT, עכשיו הם חיברו מין מכשיר מוזר שמיתחבר לכבלים ומודם של 012 שמיתחבר רק למחשב 1 ולי יש 2 מחשבים בבית שצריכים להיות מחוברים לאינטרנט, עכשיו אני רצית לחבר את שניהם אבל כמובן שאין אפשרות כי זה מודם ולא ראוטר התקשרתי אליהם והם אמרו לי שעם אני רוצה לעשות דבר כזה אני צריך ליקנות ראוטר כי להם אין תמכשיר. מזל שישב אצלי בארון ראוטר שקנית ליפני 3 שנים עכשיו אני מנסה לחבר אותו אבל אין לי מושג איך מתקינים אותו הדגם שלו Edimax BR-6104K מצאתי אותו באינטרנט אבל לא מצאתי דרך לחבר אותו אז אני במין מבוי סתום כזה, רצית לקבל את עזרתכם בחיבורו ועם ביכלל זה אפשרי לחברו למכשיר הכבלים המוזר הזה שקיבלתי כי החיבורים מתאימים. מבקש את עזרתכם …

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by pazer005,

אז ככה, קניתי עכשיו מבזק ראוטר של 600EW הוא מתחבר לי למחשב הראשי עם כבל רשת עשיתי wizard והאינטרנט עובד בסדר גמור במחשב הזה. במחשב השני יש מתאם USB שהתקנתי והוא אומר שם שהוא מוצא את הרשת אבל מצד שני אין אינטרנט שאלה נוספת, אני מנסה לפתוח פורטים לאימיול. הפורטים באימיול הם tcp 4400 ו-udp7700 הלכתי ל-port forwarding, הלכתי שם ל-user, לחצתי על add, הכנסתי לו שם את הפורטים הדרושים, לחצתי על apply, חזרתי אחורה והוספתי את אימיול לרשימה ושוב לחצתי apply ובסוף על save setting והאימיול בשלו, לא רוצה בכלל להתחבר למרות שיש גלישה רגילה באינטרנט

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  9. שלום רב אני צריך את עזרתכם בחיבור 2 נתבים אלחוטיים. הראשון שהוא גם המודם הוא נתב אלחוטי של בזק מדגם powernet. השני הוא נתב אלחוטי של 3com. הנתב האלחוטי של בזק מחובר כמובן עם הכבל טלפון לתשתית של בזק והנתב האלחוטי של 3com מחובר עם כבל לפורט LAN 1 של הנתב של בזק ואני מחובר עם כבל לנתב של 3com האם זה נכון מבחינת החיבור הקוי ואיך להגדיר לכל אחד dhcp subnet וכדומה בעיקר כי אני לא בטוח באיך לעשות port forwording בתצורה כזו האם אני צריך לשרשר את הפורט לאייפי שלי בכל אחד? וכמובן עזרה בהגדרת dmz וfirewall. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  10. אהלן, מקווה שהכותרת לא מפחידה . לאחרונה התקלקל לי המודם בראוטר של SIEMENS והחלטתי לחבר את המודם הישן שלי (AZTECH) ולהשתמש ב SIEMENS כראוטר בלבד . אני מודע לעיניין שיכול להיווצר מצב של חוסר יציבות, אבל בנתיים זה מה שיש . העיניין הוא שיש לי מה שנקרא "טלפון אינטרנטי" שכרגע מחובר באופן הבא למודם ADSL של AZTECH : מהמחשב ----> מתאם שיחות ----> מודם AZTECH 600E . עכשיו איך אני מגדיר ומוסיף לכל העסק הזה ראוטר בעצם ? אודה בקרב לב לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום לכולם! אז כמו בנושא אני מעוניין בעזרה בחיבור הXBOX360 שלי לאינטרנט. כרגע יש לי מודם שמחובר לכרטיס רשת אחד ומספק לי אינטרנט במחשב (חייגן), חיברתי כרטיס רשת נוסף שמחובר לEthernet Switch, הXBOX מחובר לאותו הסוויץ' גם כן, אני מאוד לא מתמצא בכל עניין הרשתות אז כל עזרה שתוכלו להציע תתקבל בברכה. אני צריך להגדיר כתובת IP לכרטיס החדש? לכרטיס הישן אולי? צריך ליצור איזושהי רשת ביתית בשביל לשתף אינטרנט דרך הכרטיס רשת השני? יש לי מודם של ARRIS, אינטרנט כבלים של הוט עם בזק בינלאומי בתור ספק, משתמש בחייגן. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  12. יש לי 2 מחשבים עם כרטיסי רשת וכבל מוצלב ומותקן בשני המחשבים הללו WIN98 והייתי רוצה לדעת , כיצד אני יכול לשתף ביניהם את האינטרנט ואת הקבצים?! תודה מראש! עריכת המודר: סימני קריאה, שאלה, ו"עזרה דחוף" נערך.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ^HocK^,

איך אני מגדיר בווינדוס ME חיבור בין שתי מחשבים ע"י חיבור של כבל כמו כבל של מדפסת?? לי ישמערכת הפעלה ME ולמחשב השני מערכת הפעלה windows 2000

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם יש לי מודם THOMSON של הוט, נכון לעכשיו הדסקטופ מחובר בUSB והלפטופ בRJ האם יש אפשרות לגישה בין שני המחשבים דרך המודם? אני מעוניין לחסוך קניית כרטיס רשת וראוטר למטרה הנ"ל, אם יש עוד אפשרויות, אשמח לשמוע תודה גיא

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  15. מדפסת HP officejet 6500a plus ראוטר נטגיר VVG2000 של בזק עשיתי לאחרונה שינוי בהגדרות רשת ואני לא זוכר איך להחזיר את המצב אחורה. ניסיתי לשנות הגדרות בגלל שהמדפסת לאחר זמן קצר מתנתקת מהרשת מסיבה שאני לא מבין למה וזה עצר לי מלא הדפסות דפים באמצע הדפסה. זו הבעיה המקורית. כרגע המדפסת מזהה את שם הרשת שלי אך כאשר אני מקיש את סיסמת ה wifi במדפסת לא מתחברת לרשת. אם זה עוזר, שיניתי את סיסמת ה wifi לאחרונה מסיסמה בעלת מספרים בלבד לסיסמה מורכבת בעלת מספרים, תוים כמו @#$ ואותיות קטנות וגדולות. 1. איך אני פותר את הבעיה הזאת? 2. איך אני פותר את הבעיה המקורית? תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by ben060,

המצב הוא כזה: יש לי בבית ראוטר שמחובר על ידי חוט למחשב נייח בסלון נמצא מחשב נייד שאני מחובר לאינטרנט דרך נתב אלחוטי. עכשיו אני רוצה להוסיף מחשב חדש. אנני מתכוון לקנות את הלוח הזה GA-965P-S3 אני צריך גם להוסיף לו נתב אלחוטי ? או בקיצור: מה אני צריך לעשות כדי להיות מחובר לאינטרנט? כמה הסיפור יעלה לי? ועל איזה כרטיס אתם ממליצים? חשוב לציין כי יש לי רשת ביתית.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  17. היי לכולם, אינני מבין בשיט בדברים הללו של אנטרנט ורשתות אבל אני צריך את עזרתכם, אלו הרכיבים שיש לי: כרטיס רשת O\B של לוח GA-MA69G-S3H Gigabyte Realtek RTL8169/8110 Family Gigabit Ethernet NIC מודם siemens c2-010 plus http://213.8.106.62/broadband/netman/downloads/C2010_UG.pdf ראוטר dynamode br-6004 wg 1 http://www.dynamode.net/details.asp?id=63 וממיר VISIONNET VN8000S http://www.telran.co.il/lastone.aspx?cat=00000000000000000238 אני רוצה לחבר אותם ביחד,הכיצד ???

18. שלום! קניתי מודם שהוא גם ראוטר של החברה ORIGO שהאתר שלהם הוא WWW.ORIGO2000.COM ואני לא מצליח להגדיר את החיבור לאינטרנט של חברת 012. ניסיתי לדבר עם התמיכה התכנית אך התשובה שלהם היתה שלילית.לא היה להם מושג מה לעשות! בקיצור אני צריך ממכם עזרה שתאמרו לי בבקשה באיזה פרוטוקול להשתמש ומהם ההגדרות שעלי להגדיר! תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by shahar07,

יש לי לוח של asus p5w DH שבו נמצא חלונות ויסטא, יש לי אפשרות להפוך את המחשב שלי ל access point ולחבר מחשב נייד אליו, הבעיה שלי שעל הכרטיס wirelress במחשב הקבוע ישנו X אדום שלא נותן לי להתחבר אליו, מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  20. אוקי אז ככה...יש לי ראוטר של אדימקס...ויש לי חיבור לאינטרנט כבלים... מחשב אחד מותקן עליו XP והוא מחובר לראוטר...הוא משתמש בחייגן... עכשיו המחשב השני מחובר לראוטר אבל...אין לי מושג איך אני גורם לו גם לגלוש באינטרנט... האירו את עיני בבקשה תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  21. שלום לכל החברים יש לי בבית מחשב שולחני מחובר עם חייגן לראוטר חוטי עם ספק אינטרנט "בזק". כרגע נוסף אלינו הביתה מחשב נייד, שהצורך בו הוא חיבור לאינטרנט מכל מקום בבית. השאלה שלי היא מה הדבר הכי טוב לעשות בשביל לחבר אותו גם דרך בזק. כלומר כיצד מבצעים את פעולת החיבור הכי יעילה? (לקנות נתב ולחבר אותו) אני פשוט לא מכיר את האלטרנטיבות הטובות. תודה.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  22. שלום ... אשמח לקבל מענה לשאלה הבאה. 1. יש ברשותי שני מחשבים וברצוני לחבר אותם בכבל מוצלב ....רכשתי שני כבלים רגילים ומחבר CROSS OVER 2. כשאני משתמש באשף ההגדרות של WINDOWS המחשבים לא מצלחים לזהות זה את זה. 3. כיצד אפשר להכנס לאנטרנט דרך המחשב השני ..... ( המודם מחובר למחשב הראשי דרך USB) 4. האם אני צריך לקנות כרטיס רשת נוסף ? ??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  23. יש לי 4 מחשבים בבית והאב מפוצל ל 8 מחשבים איך אני מחבר אותו עם מודם ECI 312 שכולם יעבדו באינטרנט??? מישהו יכול לעזור לי צריך עזרה דחוף....!!!! תודה

24. שלום, יש לי B Focus Router 270PR וחיברתי אותו ל 3Com OfficeConnect Wireless 11b cable\dsl gateway אני משתמש במודם 270PR כנתב ובOfficeConnect לסוויץ' שלי אני משתמש בחיבורים של הרשת לא ברשת אלחוטית! משום מה שאני מחבר אותם אני לא מקבל אינטרנט לכל מחשב יש משהו שאני צריך להגדיר בסוויץ ? בתודה איתי

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  25. עברתי על כמה ספקיות אינטרנט ונטויזן יצאה הכי זולה 49 ש"ח לחצי שנה ל1.5 מגה ו 59 לחודש מאחרי החצי שנה (עריכה: קיבלתי הרגע הצעה של 84 ש"ח כולל הכל לכבלים דרך אינטרנט זהב לשנה) האם קיימות בעיות עם נטויזן שאני צריך לדעת עליה? עוד שאלה אחת- יותר בקשה איך אני יכול לבקש מודם מסוים בהתקנה של הכבלים? ואיזה מודם לבקש? ואיפה קיים מדריך שיעזור לי להפוך את המודם לראוטר? כי הם לוקחים איזה 1000 ש"ח להתקנת רשת ביתית...שזה כולל ראוטר שעולה להם איזה 400 ש"ח + התקנה 200-300 + עוד כל מיני יש לי כבר רשת ביתית של 2 מחשבים עם SWITCH ועם אלקטל מרובע שחור ישן שהפכתי לראוטר בעזרת מדריך תודה לכולם על העזרה אני צריך את זה לזמן הקרוב ביותר כי כרגע אני מנותב לחבילה מאוד יקרה עד שא…

• 2 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים