רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אשמח לעזרתכם, יש לי בסלון ממיר הוט פייבר בוקס 4K, ובקומה העליונה בחדר ממיר מיני פייבר של הוט בסלון אני מקבל מהירות של 400 מגה בוויאפי, ובחדר בקומה העליונה עם ממיר המיני פייבר אני מקבל 30 מגה בוויאפי, אין לי אפשרות להתחבר עם כבל רשת בחדר רציתי לשאול אם אני אפנה להוט, ואתחיל לריב איתם בלהתנתק, הם יוכלו להביא לי פייבר בוקס נוסף לחדר במקום המיני? ואם יש טעם לזה? או יש פתרון אחר? אני מנוי למהירות 500 מגה. אשמח לדעתכם בנושא הנל. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש איזושהי תוכנה שיכולה ליצור Templates לכתובות IP? כלומר אני צריך 2 הגדרות IP שונות במחשב (לדוגמא, אחת של העבודה ואחת של הרשת בבית) שאוכל לקפוץ מאחת לשניה בקלות. ההגדרות ברשתות ארוכות ומלאות מספרים (כמו שהגדרות נוטות להיות ברשת מרובת מחשבים ויישומים) ולכן אין לי זמן ו_כוח_ לשנות ולהגדיר מחדש כל הזמן. מישהו יודע מה יכול לעזור לי? (מלבד צו 8).
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי פלאפון נוקיה 6230 וקבלתי איתו את הדונגל של הבלותות' , רציתי לדעת מה אני יכול לעשות איתו חוץ מלהעביר קבצים מהפלאפון למחשב ולהפך? תודה מראש! ;D נ.ב. יש שם כמה אפשרויות נוספות של פקס וכמה דברים! אז אם למישהו יש גם כזה ויודע שאפשר לעשות עוד דברים איתו אז תודה..
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס רשת אלחוטי חיבור USB של ALFA לאחרונה הרבה פעמים החיבור מנתנק כאילו הכרטיס רשת נכבה לזמן מה ואין חיבורים ולאחר זמן מה הוא שוב נדלק ויש חיבור. חשבתי אולי בעיה בדברייבר הסרתי והתקנתי אחד מעודכן יותר אבל עדיין הבעיה בעינה... יש דרך לוודאות האם הבעיה בכרטיס? {יש רעש בזמן הניתוק כמו של הוצאת חומרה וכן בחיבור {כמו הוצאת חיבור USB והכנסה} בברכה
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי אני גר בקיבוץ שבו יש רשת משותפת בין כל המחשבים והאניטרנט! כך שאני מחבר רק את הכבל רשת מהנקודה שבקיר למחשב ללא שום שינוי בTCP/IP או הגדרה נוספת... חוץ קבוצת העבודה! לאחרונה רכשתי ראוטר מסוג D-Link DIR-300 Wireless G Router הכל עובד יופי אחרי שהגדרתי אותי לעבוד בHTCP חוץ מהרשת הקיבוצית.. אני לא רואה אף מחשב ואני לא מסוגל גם לחבר או למצוא אף מחשב.. מדוע זה קרה? ומה אפשר לעשות? אנה עזרו לי בבקשה...
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות נתב אלחוטי ואשמח אם תמליצו לי דגם\ים מסוימים.. אני לא הכי מתמצא בעניין, מריפרוף בפורום ראיתי שיש נתבים עם מודם וכאלה בלי, יש סיבה שאעדיף לקחת נתב בלי מודם .. ? מבחינת מרחק אני חושב שרדיוס של 20 מטר יספיק.. הוא יהיה ממוקם בדירת סטודנטים לא בוילה עם כמה קומות.. יתחברו אליו בסך הכל 4 מחשבים כאשר כולם מחשבים ניידים (אם זה משנה). הבנתי שאפשר להשיג נתב שכזה במחיר של כ400-500 ש"ח, בהנחה וזה נכון אז זה התקציב המוצע. התשתית היא ADSL. תודה רבה לכולכם !
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן ראיתי שהרבה אנשים שמקבלים נתב מהספקית שלהם מבקשים גם מודם. מה היתרון בעניין הזה - שאני לא יכול לקבל רק מחיבור דרך הנתב?
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית לשלושה מחשבים לשימוש משותף באינטרנט רציתי לדעת איזה חלקים אני צריך והמלצה לחלקים סבירים וזולים ומהם המגבלות של רשת שכזאת תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום רב יש לי חיבור אינטרנט דרך 012 שכולל גם את קו הטלפון שלהם שבנוי על תשתית של ADSL. חיברתי ראוטר של LEVEL ONE wbr 6001, למודם של בזק כאשר 012 הגדירו לי IP סטאטי בראוטר. יש לי שני מחשבים שמחוברים על ידי קו רשת לראוטר. שני המשבים הצליחו להתחבר לאינטרנט. הבעיה שלי היא שניסיתי להגדיר כונן רשת (ע"י מיפוי כונן רשת) ולא מתאפשר לי על ידי הראוטר הנ"ל. למישהו יש רעיון איך אני פותח את האפשרות הנ"ל בראוטר ? תודה מראש רוני
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן חברים, נכנס לבית חדש בקרוב, מתלבט לגבי מערכת Mesh עדיין לא נעול לגבי 2-3 יחידות (120 מטר). מדובר על שימושים כבדים בכל הנוגע להורדה ותעבורה של קבצים בתוך הרשת -2 נייחים, נייד , Smart TV's. * אין עניין או הגבלת תקציב אם המערכת משמעותית איכותית יותר - מעדיף 3 יחידות על מנת למנוע חצאי כיסוי בעתיד. * מעדיף שיהיה למערכת יכולת LTE עצמאית או לפחות אפשרות לחבר מודם. * אפשר אמאזון במידה והמחיר זול בהרבה עם שילוח לארץ. * הדבר הכי חשוב - בכל חדר יש כבל רשת CAT6 לכן המערכת חייבת לתמוך ב backhaul. יש למישהו ניסיון עם מספר מערכות, מה המערכת המומלצת ביותר היום?
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום כיום אני מחובר לראוטר בכבל cat5e עכשיו אני שוקל להזמין מaliexpress כבל של cat7 יהיה שיפור במהירות? אני לצערי לא מחובר לסיבים
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני שואל מנסיון של משתמשים כאן, כמה זמן לוקח עד לחיבור ממשי של הדירות לסיב. כרגע הוא מונח בארון תקשורת ככה:
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ROUTER, הוא מוגדר ויש לי גישה אליו דרך האייפי בדפדפן, הוא פועל והכל... אבל אני רוצה לבטל אותו ולהפוך אותו למודם רגיל ואני לא מצליח, אני לוחץ על RESET ומנסה לאפס אותו, אבל הוא מתעקש לעבוד כROUTER מה אני יכול לעשות? תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר במעונות ומאתמול בערב אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט בחדר שלי, כאשר אני יוצא לסלון אני כן מתחבר, רק בחדר שלי אמנם נוצר חיבור אך מופיע לי משולש צהוב עם סימן קריאה על אייקון הקליטה וכאשר אני מניח את סמן העבר רשום לי no internet access. לפני כן הכל עבד מצויין ובמהירות גבוהה. ניסיתי עם לפטופ של חבר ואצלו עובד סבבה יש לו מתאם tp-link. המחשב שלי - dell vostro 3500, מתאם: DW1051 wireless-N WLAN half-mini card. באינטרנט אקספלורר לחצתי על "diagnose connection problems" והופיע לי ההודעה הבאה: wireless network connection" does not have valid IP configuration" מערכת הפעלה: windows 7 ultimate תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, הראוטר הישן שלי WR814N מתחיל לגמגם וכל יום אני צריך לאפס אותו (להוציא מהחשמל). בעיקרון אני צריך ראוטר עם לפחות 3 פורטים פיזיים ותמיכה בלפחות 10-20 מכשירים מחוברים בWiFi. חשבתי ללכת על הדגם המתקדם יותר WR1043N אבל אשמח לשמוע את המלצותיכם לפני. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי CSS ואני משחק בשני מחשבים וזה עושה לי קפיצות של פינג מידיי פעם גם שאני משחק BF2. יש נתב עם אנטי לאג או משהו כזה?? נתב עד 500 ש"ח שיכלול אלחוטי
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
תשתית הוט, ספק הוטנט, חיבור מוגדר על חייגן. הוטבוקס שמוגדר כמודם, ראוטר טיפילינק 1043. אני לא מצליח להגדיר נכון את הראוטר :-/, הוא מחובר קווית למחשב. כתובת השרת שקיבלתי מהוטנט היא 213.57.2.5. את שם המשתמש אני מכניס עם סיומת @hotnet את החיבור מגדיר על l2tp מה אני עושה לא נכון?
-
- 10 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות ROUTER חיצוני דוגמת זה http://www.smc-europe.com/english/products/broad/7004ABR.html כדי לחלק אינטרנט אני לא יכול (ורוצה )לשתף עי מחשב שישמש כרוטר כי כולם בשימוש פעיל ולקנות מחשב ישן בשביל לינוקס בוקס רעיון נחמד מאוד , לא כלכלי רציתי לדעת על הענין קצת יותר אמינות ,פשטות אין לי כח להתעסק איתו בלי סוף ואם הוא יוצר רשת פנימית בין במחשבים המחוברים. אם לא אז למה לא ומה כן בהתחשב בזה שאין לי מחשב מיותר
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אמול עשית אינטרנט של סלקום סבים אופטי רק למצלמות יש לי מצלמות שאומי חדשים שקנית הדגם של מצלמות pro 2 הדגם החדש כל פעם יש תקיעה וממשיך הצלמות מחברות 5 הרץ ויש גם 2.4 הרץ הבעיה kb משתנה פעם 30 kb פעם 2 kb איך אני אני פותר את הבעיה הזאת
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
כרגע יש לי שני מחשבים; אחד שמחובר דרך מודם ב ADSL, ועוד אחד שהגיע לפני כמה ימים ועוד אין לו חיבור לאנטרנט, ועד היום עוד התלבטתי מה לעשות, כי מחשב אחד נמצא בקומה -1 (מינוד אחד, במרתף), והמחשב השני בקומה 1 (מעל קומת הקרקע, שמעל קומת המרתף) (יעני קומה שלמה מפרידה בינהם) היום שמעתי על המכשיר הזה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_253&products_id=1814 שמעביר את הרשת על גבי רשת החשמל והחלטתי לקנות אותו עכשיו קראתי את המדריך לשיתוף אנטרנט (הת'רד הראשון בפורום) אז אני מבצע אותו דבר כמו ששם, רק במקום לחבר כרטיס רשת שני במחשב השרת וכרטיס רשת במחשב לקוח בעזרת כבל, אני מחבר כרטיס רשת שני בשרת אל מתאם לרשת החשמל, וכרטיס רשת במחשב הלקוח אל מתאם לרשת הח…
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לאחר שנתיים של בדיקות ומבחנים הופץ הדוח : http://dpi.ischool.syr.edu/MLab-Data.html הוא בוחן את תקופת 2008 עד 2010 - הספקיות הישראליות שמופיעות בו הן נטויזן בזק בנלאומי ו012 סמייל כתבה בנושא כאן - http://torrentfreak.com/bittorrent-throttling-internet-providers-exposed-111020/ במקום הראשון בשיבוש שירותי P2P : נטויזן לאחריה 012 ולבסוף בזב"ל שימו לב, אפקט השיבוש הוא לא רק בביטורנט, זה שיבוש פקטים, וזה כולל את סקייפ , מסנגר, פייסטיים כיום יש עוד ספקיות קטנות שלא נכללות בדוח למשל: מחודש יולי 2011 אני מחובר לאקספון והם משבשים תעבורה בדיוק כמו הנ"ל, משש בערב הכל מתחיל לרדת ולהחנק, השיא בן 19:00-01:00 והיום הכי הכי גרוע בשבוע הוא מוצאי שבת
-
- 45 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום. השבוע קניתי ראוטר ( D-Link DI604 ) ובניתי רשת ביתית בין שני המחשבים בבית. ולצערי . . . למרות שהרשת הביתית עובדת מצויין אני נבעט (מנותק) מהאינטרנט כל חמש דקות בדיוק! בניסיון לברר מה הבעיה עם 012 התמיכה שלהם טוענת שהם לא תומכים ברשתות שלא נבנו על ידם ( כלומר שלא שלמו להם כסף !! ) ואם אני רוצה תמיכה זה במחיר של 49 ש"ח לתמיכה חד פעמית או 39 ש"ח לחודש לתמיכה שנתית . . ההגדרות של הראוטר מתאימות להגדרות הישנות שהיו לי בחיבור המקורי. חיבור כבלים של 1.5 M דרך 012, חיבור של PPTP, ל DNS 212.199.26.28. כאשר לפי דעתי הניתוק הוא מכוון מצד הספקים ( לא יודע 012 או הוט ) , או על מנת שאני ישלם את התמיכה (או מה שלא יהיה ברשתות) או בגלל איזה שהוא פרוטוקול אבטחה שהראוטר חוסם. *כמובן ש…
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני לא מצליח לקבל שום ווידאו אלא רק לשלוח האם מישהו זוכר מה הפקודה לבטל את ההגנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או קיי כמו רובכם הפכתי את המודם לPRO עכשיו זה עובד סבבה שיפר ביצועים והכל אבל .... אני מנסה בMIRC לפתוח FSERV וזה פשוט לא מאשר אנשים .. מישהו יודע אולי אם זה קשור ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום אז ככה יש לי ראוטר של ECI 352 אלחוטי, המחשב הנייח מחובר אליו בצורה אלחוטית תחת הבטחת WEP ואין שום בעיה, גם עם מחשבים ניידים אין איתו בעיה. עכשיו יש לי מחשב של נוקיה דגם N810, מחשב קטן מסך מגע 4.2" מבוסס על לינוקס. הוא מתחבר לראוטר בלי בעיה גולש באינטרנט והכל. הבעיה היא שאי מיילים לא עוברים שם, ניסיתי דרך שתי תוכנות מייל למכשיר. גם שירות UPDATE לא עובד ועדכנת תוכנות דרך האינטרנט לא עובד, פשוט כאילו התקשורת חסומה.. כנ"ל גם עם אני מנסה לראות סרטוני יוטיוב דרך תוכנה מיועדת(דרך האינטרנט כמובן). הבעיה היא רק בראוטרים של ECI ניסיתי כבר ב3 מקומות, בראוטרים של ASUS ו SIEMENS זה עובד בלי בעיות. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-