רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום, בביתי יש ראוטר אלחוטי Linksys WRT54GL עם תוכנת קשיח DD-DRT. לאחרונה ניסיתי להעביר מידע בין 2 מחשבים (אחד המחובר באלחוטי ואחד כLAN) והעברת הנתונים מאד איטית (2 מגה בין מחשב למחשב) האם מישהו נתקל בבעיה שכזו? האם יש דרך להאיץ את המהירות? האם זו המהירות הסטנדרטית? כי עפ"י החישוב שלי צריך לעבור כ6.75 מגה לשניה. תודה משה
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בלי קשר לשאלה הקודמת,מי אמין יותר?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת איך אני יכול לראות את כתובת שרת ה NAS שאני מחובר אליו מבלי לפנות לספקית יש אפשרות כזאת ?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קניתי את הנתב היום. שאלה ראשונה - למה כשאני נכנס דרך https לנתב (אחרי שהגדרתי לו) הוא מודיע לי על certificate error ושואל אותי אם אני בטוח שאני רוצה להכנס ? זה קורה לי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. וזה קורה גם ב original firmware וגם ב- dd-wrt v23. וזה מוזר כי ה-certificate נראה בסדר גמור והתאריך שלו גם תקין. שאלה שנייה - למה אחרי שעשיתי flash ל- dd-wrt הוא לא מבקש ממני סיסמא מתי שאני נכנס ל- web interface ? עריכה: נראה שהוא שמר את הסיסמא שלי אבל הכל עכשיו בסדר (לגבי השאלה הזו). תודה
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הראוטר שאני משתמש בו הוא נתב Edimax BR6204WG. בעיקרון אני משתמש באדימקס בגלל שהלינקסיס עושה לי בעיות עם האינטרנט,פתאום הוא עובד ופתאום הוא לא אז יש לי כמה שאלות: 1 יש לי אינטרנט של הוט,L2TP,האם הלינקסיס תומך או שבגלל זה הוא עושה לי בעיות ? 2 אם אני ישתמש באדימקס בתור ראוטר וירצה להשתמש בלינקסיס בתור מאריך טווח לרשת האלחוטית איך אני עושה את זה ? האם אני צריך להגדיר לו את ההגדרות ואז רק וחבר אותו לחשמל איפשהו בגינה (חדר בחוץ עם גינה גדולה,בגלל זה אני צריך מאריך טווח) ? איזה הגדרות אני שם לו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP pavilion dv6160. החלפתי לוח אם שנהרס לי ללוח אם Quanta 30b8 ובגלל זה הייתי צריך להתקין וינדוס XP אחר שלא בא עם כל חבילת התוכנות. אני מנסה מצוא את רשימת הרשתות האלחוטיות הזמינות ואין לי אפשרות... אין לי בכלל גישה. בעבר היה לי בשביל זה סמל למטה על יד השעון... אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי הצורה ברורה מה עושים או לשלוח אותי לקישור... בתודה מראש אופיר
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מחשבים (קווית) למודם אחד (כרגע מודם כבלים, אך אולי אח"כ מודם ADSL). איזה רכיבים אני צריך (נתב או רכז רשת) והאם אפשר לשלוט בתעבורה (למשל שמחשב אחד יקבל 850 סל"ש והשני 650 סל"ש) וכל זאת במחיר מינימלי
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעייה באי מיול , ניסיתי כבר בכמה פורומים -אבל כולם עונים בשפה גבוהה מידי וכשהם רואים שאני לא מתמצאת-פוקעת סבלנותם. כשאני מנסה להתחבר לשרת כלשהוא באי מיול הוא נותן לי את השגיאה הבאה Your 4662 port is not reachable. Please review your network config עקב זה השרת מתנתק לי כמה דקות אחרי ההתחברות, ואין לי כמעט מהירות הורדה באי מיול (פעם הוא היה מוריד ממש מהר) הבנתי שזה קשור לפורטים(אין לי מושג מה זה) ושלחוח אותי לכל מיני מדריכים לפתיחת פורטים שרק בלבלו אותי יותר. אם יש כאן מישהו סבלני שמוכן ללוות אותי שלב אחרי שלב בפתרון הבעייה הזו- אני אשמח מאוד ! תודה מראש , אלונה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו שיחק עם הגדרות ה TCPIP ב REGISTRY כמו שכתוב ב www.adsl.org.il ובאמת קיבל שיפורי ביצועים משמעותיים ? אם כן, עם איזה ערכים ואיזה שיפור ? מישהו יודע מהם הערכים הדיפולטיים של XP לפני השינוי ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם, יש לי בסלון ממיר הוט פייבר בוקס 4K, ובקומה העליונה בחדר ממיר מיני פייבר של הוט בסלון אני מקבל מהירות של 400 מגה בוויאפי, ובחדר בקומה העליונה עם ממיר המיני פייבר אני מקבל 30 מגה בוויאפי, אין לי אפשרות להתחבר עם כבל רשת בחדר רציתי לשאול אם אני אפנה להוט, ואתחיל לריב איתם בלהתנתק, הם יוכלו להביא לי פייבר בוקס נוסף לחדר במקום המיני? ואם יש טעם לזה? או יש פתרון אחר? אני מנוי למהירות 500 מגה. אשמח לדעתכם בנושא הנל. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזושהי תוכנה שיכולה ליצור Templates לכתובות IP? כלומר אני צריך 2 הגדרות IP שונות במחשב (לדוגמא, אחת של העבודה ואחת של הרשת בבית) שאוכל לקפוץ מאחת לשניה בקלות. ההגדרות ברשתות ארוכות ומלאות מספרים (כמו שהגדרות נוטות להיות ברשת מרובת מחשבים ויישומים) ולכן אין לי זמן ו_כוח_ לשנות ולהגדיר מחדש כל הזמן. מישהו יודע מה יכול לעזור לי? (מלבד צו 8).
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי פלאפון נוקיה 6230 וקבלתי איתו את הדונגל של הבלותות' , רציתי לדעת מה אני יכול לעשות איתו חוץ מלהעביר קבצים מהפלאפון למחשב ולהפך? תודה מראש! ;D נ.ב. יש שם כמה אפשרויות נוספות של פקס וכמה דברים! אז אם למישהו יש גם כזה ויודע שאפשר לעשות עוד דברים איתו אז תודה..
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס רשת אלחוטי חיבור USB של ALFA לאחרונה הרבה פעמים החיבור מנתנק כאילו הכרטיס רשת נכבה לזמן מה ואין חיבורים ולאחר זמן מה הוא שוב נדלק ויש חיבור. חשבתי אולי בעיה בדברייבר הסרתי והתקנתי אחד מעודכן יותר אבל עדיין הבעיה בעינה... יש דרך לוודאות האם הבעיה בכרטיס? {יש רעש בזמן הניתוק כמו של הוצאת חומרה וכן בחיבור {כמו הוצאת חיבור USB והכנסה} בברכה
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי אני גר בקיבוץ שבו יש רשת משותפת בין כל המחשבים והאניטרנט! כך שאני מחבר רק את הכבל רשת מהנקודה שבקיר למחשב ללא שום שינוי בTCP/IP או הגדרה נוספת... חוץ קבוצת העבודה! לאחרונה רכשתי ראוטר מסוג D-Link DIR-300 Wireless G Router הכל עובד יופי אחרי שהגדרתי אותי לעבוד בHTCP חוץ מהרשת הקיבוצית.. אני לא רואה אף מחשב ואני לא מסוגל גם לחבר או למצוא אף מחשב.. מדוע זה קרה? ומה אפשר לעשות? אנה עזרו לי בבקשה...
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות נתב אלחוטי ואשמח אם תמליצו לי דגם\ים מסוימים.. אני לא הכי מתמצא בעניין, מריפרוף בפורום ראיתי שיש נתבים עם מודם וכאלה בלי, יש סיבה שאעדיף לקחת נתב בלי מודם .. ? מבחינת מרחק אני חושב שרדיוס של 20 מטר יספיק.. הוא יהיה ממוקם בדירת סטודנטים לא בוילה עם כמה קומות.. יתחברו אליו בסך הכל 4 מחשבים כאשר כולם מחשבים ניידים (אם זה משנה). הבנתי שאפשר להשיג נתב שכזה במחיר של כ400-500 ש"ח, בהנחה וזה נכון אז זה התקציב המוצע. התשתית היא ADSL. תודה רבה לכולכם !
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן ראיתי שהרבה אנשים שמקבלים נתב מהספקית שלהם מבקשים גם מודם. מה היתרון בעניין הזה - שאני לא יכול לקבל רק מחיבור דרך הנתב?
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית לשלושה מחשבים לשימוש משותף באינטרנט רציתי לדעת איזה חלקים אני צריך והמלצה לחלקים סבירים וזולים ומהם המגבלות של רשת שכזאת תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום רב יש לי חיבור אינטרנט דרך 012 שכולל גם את קו הטלפון שלהם שבנוי על תשתית של ADSL. חיברתי ראוטר של LEVEL ONE wbr 6001, למודם של בזק כאשר 012 הגדירו לי IP סטאטי בראוטר. יש לי שני מחשבים שמחוברים על ידי קו רשת לראוטר. שני המשבים הצליחו להתחבר לאינטרנט. הבעיה שלי היא שניסיתי להגדיר כונן רשת (ע"י מיפוי כונן רשת) ולא מתאפשר לי על ידי הראוטר הנ"ל. למישהו יש רעיון איך אני פותח את האפשרות הנ"ל בראוטר ? תודה מראש רוני
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן חברים, נכנס לבית חדש בקרוב, מתלבט לגבי מערכת Mesh עדיין לא נעול לגבי 2-3 יחידות (120 מטר). מדובר על שימושים כבדים בכל הנוגע להורדה ותעבורה של קבצים בתוך הרשת -2 נייחים, נייד , Smart TV's. * אין עניין או הגבלת תקציב אם המערכת משמעותית איכותית יותר - מעדיף 3 יחידות על מנת למנוע חצאי כיסוי בעתיד. * מעדיף שיהיה למערכת יכולת LTE עצמאית או לפחות אפשרות לחבר מודם. * אפשר אמאזון במידה והמחיר זול בהרבה עם שילוח לארץ. * הדבר הכי חשוב - בכל חדר יש כבל רשת CAT6 לכן המערכת חייבת לתמוך ב backhaul. יש למישהו ניסיון עם מספר מערכות, מה המערכת המומלצת ביותר היום?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום כיום אני מחובר לראוטר בכבל cat5e עכשיו אני שוקל להזמין מaliexpress כבל של cat7 יהיה שיפור במהירות? אני לצערי לא מחובר לסיבים
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני שואל מנסיון של משתמשים כאן, כמה זמן לוקח עד לחיבור ממשי של הדירות לסיב. כרגע הוא מונח בארון תקשורת ככה:
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ROUTER, הוא מוגדר ויש לי גישה אליו דרך האייפי בדפדפן, הוא פועל והכל... אבל אני רוצה לבטל אותו ולהפוך אותו למודם רגיל ואני לא מצליח, אני לוחץ על RESET ומנסה לאפס אותו, אבל הוא מתעקש לעבוד כROUTER מה אני יכול לעשות? תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר במעונות ומאתמול בערב אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט בחדר שלי, כאשר אני יוצא לסלון אני כן מתחבר, רק בחדר שלי אמנם נוצר חיבור אך מופיע לי משולש צהוב עם סימן קריאה על אייקון הקליטה וכאשר אני מניח את סמן העבר רשום לי no internet access. לפני כן הכל עבד מצויין ובמהירות גבוהה. ניסיתי עם לפטופ של חבר ואצלו עובד סבבה יש לו מתאם tp-link. המחשב שלי - dell vostro 3500, מתאם: DW1051 wireless-N WLAN half-mini card. באינטרנט אקספלורר לחצתי על "diagnose connection problems" והופיע לי ההודעה הבאה: wireless network connection" does not have valid IP configuration" מערכת הפעלה: windows 7 ultimate תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, הראוטר הישן שלי WR814N מתחיל לגמגם וכל יום אני צריך לאפס אותו (להוציא מהחשמל). בעיקרון אני צריך ראוטר עם לפחות 3 פורטים פיזיים ותמיכה בלפחות 10-20 מכשירים מחוברים בWiFi. חשבתי ללכת על הדגם המתקדם יותר WR1043N אבל אשמח לשמוע את המלצותיכם לפני. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי CSS ואני משחק בשני מחשבים וזה עושה לי קפיצות של פינג מידיי פעם גם שאני משחק BF2. יש נתב עם אנטי לאג או משהו כזה?? נתב עד 500 ש"ח שיכלול אלחוטי
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-