רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
אחרי הרבה תסכולים מהחיבור לאינטרנט החלטתי להחליף את כרטיס הרשת האלחוטי שיש לי שנה וחצי בערך [dlink dwa 110 שמתחבר לusb של המחשב]. לפני שאקנה הייתי רוצה לקבל המלצות. הבנתי שיש כרטיסים שנמצאים בחלקם בתוך המחשב ורק אנטנה שבחוץ, כאלה כמו שלי שמתחברים בusb אל אנטנה חיצונית. מה היתרונות והחסרונות של שני הסוגים? אני מחפש קליטה יציבה וטובה, סה"כ גר בדירה ממוצעת עם ראוטר בסלון. אם יש המלצות, או אם ממליצים בכל זאת להשאר עם חיבור קווי לראוטר - אשמח לשמוע! תודה.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אני כרגע בחבילה של 15 מגה עם מודם ADSL2 Wireless, אני צריך המלצות למודם טוב, זול וזמין שיתאים לחבילה של 100 מגה בתשתית בזק, שאפשר להתחבר אליו גם מרחוק בעזרת כרטיס רשת אלחוטי. חשוב לי שהמודם ייתן חיבור יציב ומהיר בחיבור חוטי. התדר האלחוטי לא כלכך חשוב לי אבל רצוי שיעבוד בצורה תקינה לפחות. עריכה: אין הרבה אופציות אני כנראה אלך על TP-Link TD-W9970
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני רוצה להחליף את הנתב הנוכחי שלי (איזה אחד פשוט יחסית של Edimax), כי הטווח האלחוטי שלו לא מספיק רחב. אין שום תקציב מוגבל. בעיקרון הדבר העיקרי שצריך את האינטרנט זה מחשב נייד חדש לגמרי של LG שאני די משוכנע שיש שם MIMO, אז זה יהיה מעולה אם יהיה את זה גם בנתב. תודה, תום
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חיבור כבלים, בפרוטוקים PPTP VPN, אני צריך המלצות לנתבים שיעבדו עם האינטרנט בכבלים, ובתקן האלחוטי 802.11g. המליצו לי על ה EDIMAX BR604WG, למישהו יש ניסיון איתו? עוד דבר, האם ה GIGABYTE B49G יכול להתאים לי? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית שני מחשבים שכרגע נמצאים ברשת ומחוברים ע'יי כבל מוצלב . על אחד יש כרטיס רשת אחד והוא מריץ ווינדוס XP PRO ועל השני יש שני כרטיסי רשת והוא מריץ ווינדוס XP PRO ו FC1 ( לא יודע אם זה משנה ) . אני מתחבר לאיטרנט בעזרת מודם Alcatel Speed Touch Home . אני רוצה לקנות ראוטר שישמש כפיירול ( אבל לא חייב ) ושישתף את האיטרנט בין שני המחשבים ( זה בעצם התפקיד של ראוטר לא ? ) עכשיו אני לא מבין בכלל בנושא הזה וכמה עולה אחד כזה לכן אני צריך המלצות שלכם על ראוטר טוב מחברה אמינה
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כרגע מחובר קווית עם המודם של ARRIS שקיבלתי מHOT עם החיבור. על חבילה של 12Mb עם חייגן L2TP רוצה לשדרג לרשת אלחוטית מהירה (תקן N) שיהיה לי תמיכה עתידית (מתכוון להחליף את הנייד בקרוב) יש לי נסיון טוב מאוד עם הLisksys WRT54GL שהשארתי בבית ההורים שהיה פשוט סוס עבודה. מעוניין בסוס עבודה לפחות כמו הישן . אני חושב שתקציב של 500 שקלים זה די ויותר לנתב חדש. בגדול אני צריך ממנו תמיכה במהירות N, הצפנה של WAP2, תמיכה בכבלים ובעתיד ב NGN (לא היה תשתית באזור). תודה.
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
שלום, ממש בקרוב אני רוכש מחשב נייד ואני רוצה להצטייד בראוטר אלחוטי. השימוש יעשה בדירת 3 חדרים לא גדולה ובלי ממ"ד אין צורך ב- draft n מאוד חשוב שיהיה ראוטר שידוע באמינות התקשורת, שלא יסבול מניתוקים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
טוב פעם ראשונה שאני מתעסק עם רשת אלחוטית , אין לי עדיין ניסיון עם זה. המרחק בין החדרים שהמחשבים יהיו בהם הוא כ 5-7 מטר. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=929 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=1967 איזה מהראוטרים עדיף ? או שיש ראוטר עדיף לתקציב שלהם ? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=2004 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=5362 איזה מהכרטיסי רשת האלה עדיף ? או שיש כרטיס עדיף למחיר שלהם ? אני צריך שהראוטר + הכרטיס רשת יעלו יחד 300 שקל והחנות צריכה להיות מנתניה. ושאלה נוספת , כרגע אני עם תשתית הוט וספקית בזק עם המודם THOMSON 425, כדי לחבר שני מחשבים לרשת האלחוטית דרך הנתב + כרטיס …
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמגדירים לה מחשב ראשי ברשת המקומית ויכולה להישתלט על כל המחשבים האחרים בו זמנית ברשת? תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני צריך מכם בבקשה המלצה על ראוטר אלחוטי טוב וכרטיס רשת אלחוטי טוב. ספקית האינטרנט שלי רוצה 1000¤ על רשת אלחוטית ואני רוצה לרדת כמה שיותר מהמחיר הזה אבל שהרכיבים יהיו טובים. עוד משהו, בשביל שתי מחשבים נייחים אני יכול להסתפק בראוטר אלחוטי ( שיחובר למחשב אחד ) וכרטיס רשת אלחוטי אחד ? או שצריך שתי כרטיסים לשני המחשבים + ראוטר אלחוטי ? תודה ולילה טוב
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצות על ראוטרים טובים עדיף בתקן G עם ובלי מודם ADSL ומדריך להתקנת רשת אלחוטית. עוד שאלה, במידה ומחברים מודם ECI לא משודרג לנתב לראוטר מה ההבדל בין חיבור כזה לחיבור אותו מודם משודרג לנתב? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק לראוטר בשביל לחבר שני מחשבים בבית שלי לאינטרנט המרחק בין החדרים הוא 6 מטר בערך שני החדרים הם לא ממ"ד והם באותה הקומה אני ממש לא מבין בזה אבל העיקר שהאינטרנט לא פתאום יתנתק.. ונגיד אם אני משאיר אותו בלילה שיוריד לי דברים שלא יתנתק לי באמצע וראוטר אמין וטוב שלא נהרס מהר.. עם זה קשור אז אממ יש לי 1.5 MB אינטרנט וכרטיס רשת אלחוטי למחשב לאמבין בכלל גם העיקר שהאינטרנט יפעל טוב בלי להתנתק.. אז איזה ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי אתם ממליצים בשבילי..?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אז אני סטודנט שגר במעונות במכללה, בחדר שלי אין אינטרנט. אלא אם כן אני מוכן לשלם ספק+תשתית.... בקיצור הרבה כסף בשביל סטודנט . העניין הוא כאשר אני יוצא מהחדר ומתרחק מטר וחצי אני מצליח לקלוט את הWIFI של החינמית של המכללה. אז אני צריך משהו שיגדיל את הטווח קליטה של ה WIFI של הנייד שלי. מה תוכלו להמליץ לי?. העדפה למשהו פשוט שלא דורש התקנה מסובכת, וכמובן שהמחיר צריך להיות סביר. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
4 פורטים כולל שליטה במקלדת ועכבר צריך שיהיה תמיכה של DVI לפחות באחד או שניים מהפורטים אין צורך באודיו מחיר עד 1000 שקל תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לא מצאתי הסבר עליו בhttp://portforward.com/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני עושה cmd -> ipconfig וכשאני נכנס ל whatismpip.com אני רואה 2 כתובות שונות ( באתר אני רואה את הכתובת שהייתה לי לפני הראוטר) מישהו יכול להסביר את העניין ?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
תשמו אני לא הבנתי את כל הקטע של הפינגים ונורא מעניין אותי ללמוד מזה ומה יותר טוב פינגים נמוכים או גבוההים! מישהו יכול להסביר מזה פינגים? איך אני בודק מה הפינגים לאתר מסויים? איזה פינגים נחשבים לטובים במספרים (גבוהה או נמוך)? ??? ??? ???
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שנמצאים במרחק של כ10-15 מטר אחד מהשני (לא בחדר ביטחון). אחד מהם מחובר לראוטר של trendnet דגם tew-631brp , אני רוצה לקנות לשני כרטיס רשת אלחוטי כדי שהוא גם יתחבר לראוטר. השאלה שלי היא כזאת: 1) מה ההבדל בין כרטיס רשת שיושב על PCI לבין כרטיס שמתחבר בUSB ומה עדיף? 2) יש למישהו המלצה על כרטיס טוב ולא כלכך יקר?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב 166מגה הרץ, ואני כרגע יש לי שני מחשבים ברשת, המחשב שלי הוא משתף אינטנרט, המודם הוא USB. עכשיו שמעתי וקראתי את המדריך שבוא אפשר להפוך את המחשב ה166 לשרת אבל לא הבנתי את החלק החומרי של המדריך, מה לחבר ואיפה. דרך אגב האם כדאי לי לעשות את זה או שעדיף להישאר במצב כמו עכשיו שאני משתף את האינטרנט והמחשב השני תלוי במחשב שלי כדי להפעיל אינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של 012 וראיתי על מבצע חדש זה סדיוק הזמן שאני צריך להתנתק מנטויזיון ולעבור לספקית אחרת יש לי כמה שאלות על המבצע של 012 * זה 15 דולר לחודש על איזו חבילה? * עם יש לי את המודם אז אני עדיין יש לי התחייבות כלפיהם? * אשמח לשמוע דעה ממשהו שכבר התחבר למבצע שלהם והיה לו מודם
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עקב בעיות קליטה עם כרטיס רשת USB ישן שיש לי,חיפשתי כרטיס חדש. אשמח לדעת איזה פרמטר ייתן לי מענה טוב יותר לבעית הקליטה (קירות בטון בין המחשב לראוטר) ראיתי שיש כרטיסים שעובדים בשתי מהירויות (150,433) ובשני תדרים שונים לעומת כאלה שעובדים במהירות אחת, כאלה שעובדים במהירות גבוהה (1000mbps), עם חיבור USB 2/3, עם b/g/n/ac (או בלי ac),ועוצמת אנטנות שונה (2-5dbi) מי מהפרמטרים האלה משפיע על יכולת הקליטה וקצב העברת האינטרנט? וכמובן,איזה כרטיס מומלץ לבחור? ׁׁ(הראוטר TP-LINK TL-WR740N) תודה
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא בטוח אבל אני חושב שיש יותר מידי פורטים פתוחים בחיבור שלי .. הסבר יבוא בברכה .. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
אז כמו שציינתי בכותרת, אשמח אם אוכל לקבל הסברים בקשר לכל הדברים האלה, וכמובן, מאיפה אני משיג את החלקים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לרכוש מגדיל טווח אינטרנט שנכנס לשקע חשמלי אחד והמכשיר השני מקבל את המידע מהשקע החשמלי השני בקומה השניה. חשוב לי גם שהנתונים יועברו באמצעות LAN גם ביציאה בשקע בקומה השניה. יש לכם המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-