רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שדרגתי את לפני כחודש מ10 מגה ל15 ומאז השדרוג יש לי המון קריסות. יש לי ראוטר SIEMENS SL2 141, הבעיה שיש לי המון קריסות שפשוט נורת הPPP ו/או DSL מתכבות וצריך לעשות ריסט לראוטר. האם הבעיה נובעת מזה שהראוטר כבר ישן או לא תומך ב15 מגה? בכל מקרה, עוד כמה חודשים אני עובר דירה ששם כנראה אשדרג ל30 מגה + אז אני צריך המלצות לראוטר טוב, לא יותר מדי יקר + יתמוך בכמה חיבורי WIFI בו זמנית (טלפונים ניידים/IPAD/מחשב נייד). תודה.
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מי ששם לב יצא לי לרשום בפורום שאני עושה רשת בזמן הקרוב (לא חשבתי בעצמי שזה יהיה כ''כ קרוב) בכל מקרה.. יש לי בית 4 קומות.. מחשב במרתף שהעברתי ממנו כבל לחדר שלי.. ליד החדר שלי יש עוד מחשב בחדר הסמוך שגם ממנו העברתי כבל.. בנוסף יש מחשב בחדר שלי ועוד מחשב קומה למעלה שכנראה גם משם אני מעביר כבל לחדר שלי.. כלומר יש לי 4 מחשבים שמחוברים חוטית (או 3 חוטית ואחת אל-חוטית..) ורציתי המלצות לראוטר... אין לי מכיר כי אני לא קונה ראוטר לפי מחיר אלא לפי מה שמספיק לי.. אם ירצה אותי ראוטר ב200 שקל אז סבבה אם 800 אז קצת יקר אבל אין מה לעשות אני לא מתכוון להתקמצן על הקטע הזה אחרי כל ההשקעה שעשיתי עם הרישות של הבית.. אז ככה כמה דברים שחשוב לי בראוטר.. א' שתהיה לי שליטה מלאה על הרו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לעבור למהירות 100 מגה והציוד שברשותי תומך רק עד 15 מגה , לא ממש בעניין של להשכיר ציוד ולכן מעוניין לרכוש ראווטר/מודם . אשמח לקבל המלצה , אין שום שימוש מיוחד מלבד גלישה תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכ. רשת אלחוטי למחשב אחד (אין לי מחשב נייד) ובמחשב השני ראוטר אלחוטי עם סרבר למדפסת וחיבוררים קווים שאני יוכל לגלוש באינטרנט מכל מחשב מתי שהוא רוצה שלא יהיה תלוי אחד בשני. יש לי אינטרנט ADSL ועדיף עם firewall לאבטחה. נ.ב. שהמחירים לא יהיו בשמיים. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עקב ריבוי מכשירים וראוטר מתיישן (ולא בדיוק מתפקד כמו שצריך) הגיע הזמן לחדש... הרשת כוללת 4 מחשבים נייחים שמחוברים קווית (דרך SWITCH), נייד שמחובר אלחוטית, שני אייפדים, ומספר משתנה של סמארטפונים. אמנם בד''כ לא כולם פעילים בו זמנית, אבל זה ייתכן.... השימושים הם גלישה, שיתוף קבצים בין המחשבים וטורנטים. כרגע אני מחובר ב10 מגה, אבל זה יישתנה בקרוב (עוד לא החלטתי לכמה). התקציב כרגע לא מוגדר, אבל לא מאמין שתהיה בעיה בכל מקרה (אני גם יכול להביא מאירופה, אם מישהו יודע על משהו מאוד משתלם...), אשמח להמלצות! תודה מראש מישהו יכול להמליץ על דגם שעובד גם על 5 GHZ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך לשתף בבית פרטי עם שתי קומות שהרוטאר יחובר למחשב בקומה התחתונה, וישתף אינטרנט ADSL במהירות 5 מ"ב למחשב שממוקם בקומה העליונה. חשוב לי שהרוטאר יהיה אמין ולא יהיו התנתקויות מיותרת. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש לקנות ראוטר בשביל רשת ביתית הרשת מכילה שלושה מחשבים,כמו כן אני צריך שהרואטר יתמוך באינטרנט דרך כבלים כי ככה אני מחובר. כיום יש לי HUB שמשתף את שלושת המחשבים ,אבל כדי לקבל גישה לאינטרנט אני צריך שהמחשב הראשי יהיה דלוק כל הזמן (וזה לא נח) תודה לכולם
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
עברתי דירה לאחרונה ואני לא רוצה לקדוח בקירות ולהעביר כבלים כמו בקודמת אז הפיתרון הוא רשת אלחוטית. יש 4 מחשבים בבית ובינתיים רק 3 מהם יהיו מחוברים. 1 מחשב נייד חדש עם מעבד דותן של IBM יש לו כרטיס רשת אלחוטי עם מערכת הפעלה WIN XP. 1 מחשב פנטיום 4 1.7 מלפני 3 שנים מערכת הפעלה WIN XP. 1 מחשב AMD דיי חדש עם עם מערכת הפעלה WIN XP. 1 מודם ADSL של בזק מתחברת באטרנט. אז אני צריך 2 כרטיסי רשת אלחוטיים וראטור שגם אלחוטי וגם לא. העפדה לרכיבים הכי טובים במחיר הכי נמוך. ברואטר שתהיה חומת אש דיי טובה. המחיר של הכל צריך לנוע בסביבות ה800-1000 ש"ח. תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לרכוש למחשב כרטיס רשת אלחוטי מעדיף יותר כרטיס פנימי מאשר כרטיס USB הכרטיס מיועד בעיקר להעברת סרטים בגגל זה אני מעדיף Dual-Band כדי שיתמוך בעתיד בראוטר דומה כרגע חשבתי על הכרטיס הזה linksys wmp600n http://home.cisco.com/en-mea/products/adapters/WMP600N תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות ראווטר ולחבר 2 מחשבים שיש לי (מחשבים שולחניים). אני צריך שהראווטר היה חזק,מאובטח,ושיספק את הסוחרה כמו שאומרים איזה סוג רוואטר אתה ממליצים לרכוש,ואיזה סוג? ומה אתם ממליצים חיבור עם כבל טלפון,או לרכוש כרטיס אלחוטי למחשב השני? ועם אתם ממליצים על כרטיס אלחוטי מה היתרונות שלו מול הכבל הרגיל,ואיזה כרטיס אתם ממליצים שיספק את הסוחרה תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
חבר מנסה לראות תוכן מסין (וידאו סטרימינג), והאתר נותן להתחבר לתוכן רק מכתובת IP מקומית (סינית), בשימוש ב- Proxy/VPN חינמי הסטרימינג מקרטע קשות, לכן אני מחפש המלצה לשירות כזה, גם בתשלום (סביר) שיהיה אמין ומהיר. אשמח להמלצות. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בנתב B-focus 270 כדי להתחבר לאינטרנט. הנתב מחובר לסוויץ' של חברת dynamode הישנה ומשם מתפצל לשלושה עד ארבעה מחשבים. השיתוף של הקישור לאינטרנט הוא די מספק מלבד כמה חסרונות: - הנתב הפנימי של המודם לא מצליח לנהל את הפורטים כמו שצריך. כך שתהליך פתיחת פורטים למחשב מסוים הוא מאד מסורבל והתוצאה היא לא מושלמת. (במרכז הבעיה הזו עומדת אימיול... כמובן). - כיוון שזה נתב שקיבלתי כמודם ל-ADSL, הנתב עובד רק בתשתית הזו, ואני מאד רוצה להרחיב את האפשרויות שלי. על איזה נתבים אתם ממליצים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אז כמו שכתוב בכותרת) העניין הוא שאני כבר הרבה מאוד שנים בבזק ובזק בינלאומי, ובכל השנים הללו הייתי תמיד מקבל מודמים\ראוטרים מהם, ולהגיד את האמת כבר נמעס לי מהציוד שלהם, עובד שנה, שנה+ ומתחיל לעשות בעיות. אז עקב כך החלטתי שברצוני לקנות ראוטר "נורמלי" בעצמי. אני עם חבילת 100 מגה ומקבל 80-90 מגה, שזה מצב טוב. אני רוצה לקנות ראוטר טוב ואיכותי, חזק ושיעבוד בלי בעיות, אך שלא יהיה יקר מידי, כי ראיתי ראוטרים במחירים מטורפים שמגיעים לכ-3,000ש''ח, לא בשבילי), אני חושב על משהו בכיוון ה-500ש''ח פחות או יותר. בבית אצלי, הראוטר צריך לחלק אינטרנט בכל ארבעת החיבורים הקוויים שלו, ובנוסף WIFI למכשירים ניידים כג…
-
- 60 תגובות
- 87.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך המלצה על כרטיס רשת אלחוטי, לא משהו יקר בסביבות ה 100 שקל..
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בחיבור PCI יתחבר לראוטר שבזק חילקו בזמנו. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להשחיל כבל רשת CAT6 בבית ולא בטוח איפה כדאי לקנות ואיזה סוג בדיוק. ראיתי באייבורי שיש להם כבל CAT6 STP (קישור). מישהו קנה מאצלהם? האם יש מקום אחר שמומלץ? עריכה: ההתלבטות העיקרית היא שהייתי מעדיף 100% נחושת בגלל האיכות אבל מדובר בכבלים קשיחים ואני לא בטוח אם זה יתרון או חסרון בהשחלה בתעלות. דוגמאות ל-2 הסוגים: 1. כבל רשת FTP CAT6 קשיח מסוכך 100% נחושת https://www.daganm.co.il/CMP-NWF6R100S-x100-כבל-רשת-FTP-CAT6-קשיח-מסוכך-100-נחושת-חבילה-של-100-מטר 2. כבל רשת FTP CAT6 גמיש מסוכך CCA 26AWG https://www.daganm.co.il/FTP-6100-x100-כבל-רשת-CAT6-גמיש-מסוכך-CCA-26AWG-בגליל-של-100-מטר תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
- 1 follower
-
-
הי אני צריך המלצה על כרטיס רשת טוב עם דרישות מאוד ספציפיות: חיבור USB 3.0 תומך בDUAL BAND תומך בתקן AC. בעקרון אין לי תקציב מוגדר, ככה שמה שתמצאו יהיה טוב. ואין לי בעיה לקנות ישירות מחו"ל אם זה יוצא זול יותר או איכותי יותר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועם הכרטיס שהביאו לי הוא לא מזהה את הרשת, משמע הוא לא טוב. אני צריך המלצה על כרטיס רשת אלחוטי, תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי, לא משנה לי אם הוא USB או PCI, רק שיעבוד מהר ולא יתקע. התקציב עד 200 ש"ח עם עדיפות לחסוך. אלה שני כרטיסים שמצאתי ב- KSP. איזה עדיף? https://ksp.co.il/?list_compare=.19756..22434. לא חייב להתקע על שני אלה, אם יש משהו מומלץ אחר אשמח לשמוע. הכיוון הוא לקנות באייבורי או KSP או חנות זמינה אחרת. כדאי להשקיע ולקנות כרטיס אלחוטי dual band או AC או שזה מיותר? שאלה נוספת, יש לי נתב של הוט בבית (הוט בוקס). האם אקבל מהירות גלישה טובה יותר במידה ואחליף את הרואטר למשהו פרטי ואשרשר אליו את ההוט בוקס כמודם בלבד? זה אפשרי בכלל או שמראש אין כזו אופציה כי הם חוסמים משהו/ההוט בוקס לא תומך? שמעתי גם מ…
-
- 15 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
מדובר על 2 מחשבים שכרגע רצים בפורמט הבא: מחשב אחד מתחבר לשני והשני מתחבר למודם נייח שמספק 2.5MBIT של 012 בעתיד יכול להיות שהרוחב יכפיל את עצמו או אולי יותר ויתווסף לפ-טופ המחשבים מריצים ווינדוס XP SP3 על איזה נתב אלחוטי אתם ממליצים שיספק את הדרישות וכמובן שכל העסק יצא זול על איזה מודמים אלחוטיים אתם ממליצים? באיזה תקלות/חסימות אני עלול להיתקל כשאני אעבור לרשת אלחוטית?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
נגיד ואני הולך לקנות IC7, או כל לוח-אם אחר שאין עליו כרטיס רשת, על איזה הייתם ממליצים? משהו זול ופשוט, שיתאים לרשת ביתית אינטרנט מהיר ועוד. מומלץ מ- www.pch.co.il
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס רשת וצריך המלצות... ההפרש בין Intel 10/100 LAN לבין Genius 10/100 LAN הוא יותר מ 100 ש"ח האם יש הצדקה לכך שה Intel הרבה יותר יקר ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי כרגע נתב חוטי/אלחוטי של Edimax, שכבר די הרבה זמן עושה לי בעיות. הוא נתקע, וביחד איתו האינטריט, ודרושה הפעלה מחדש של הנתב כדי לחדש את ההתחברות. בנוסף לזה, דברים כמו YouTube עולם בקצב מזוויע, ויש לי הרגשה שזה הנתב. בכל מקרה, נמאס לי ממנו ואני מחפש נתב חדש. הנתב הולך לשבת בממד, אז אני צריך אחד עם אזור כיסוי אלחוטי כמה שיותר רחב, כדי לגלוש מכל מקום בבית. למישהו יש המלצות? תודה, תום
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית את הנתב DYNALINK 1025W של חברת ROTAL שקיבלתי במתנה מחבר... והוא עושה לי בעיות וכל הזמן הוא מתנתק ויש לי הודעה של בזק שהשם משתמש וסיסמה לא טובים, ואני מתקן ואז זה עובד ושוב פעם זה לא בסדר... ואני כתבתי את הפרטים נכון, אבל כל הזמן זה מופיע ואז אני צריך להתחבר שוב וכל פעם להגדיר הגדרות מחדש... רציתי לבקש כמה דברים: 1. מה דעתכם על הנתב הזה? 2. אם מישהו יודע, כמה הוא עולה? 3. ואיזה נתב אתם ממליצים לי לקנות עד 300 ש"ח והאם הוא יותר טוב ממה שיש לי? (אם אפשר אחד אלחוטי ואחד לא אלחוטי) 4. במה הוא יותר טוב ממה שיש לי? 5. והאם יש לראוטר שאתם ממליצים לי מדריך איך לעשות אותו מאובטח שאף אחד לא יוכל להתחבר אליו? זה דחוף!!! תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים אני צריך מכם המלצות על נתב שגם יחייג (או יחייג דרך אלקטל רגיל) וגם יהיה אלחוטי בנוסף שאלה קטנה מה ההבדל בין AC ל נתב אלחוטי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-