רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אחד עם XP והשני עם 2000? ניסיתי ולא הצלחתי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכם, מחפש תוכנה לניטור רשת ביתית מבחינת עומסים. לדוגמא: איזה מחשב מעמיס על הרשת, חלוקת פס ועומס בין המחשבים השונים וכ"ו... תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
הוא לא מראה לי אתרים כמו שצריך התמונות לא עולות באתרים מהפעם הראשונה שהאתר עולה ולעיתים בכלל...בוואלה למשל! אני כבר סרקתי את המחשב לרוגולות...ניקיתי קבצי אינטרנט זמניים וקוקיס... ועדין כלום אולי מישהו יעזור לי...אני לא מעוניין בדפדפן אחר .. ההגדרות של אינטרנט אקפלורר איך הכי טוב להגדיר אותו יש לי הגרסה האחרונה?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שני בבית, ולחבר את שני המחשבים, שיהיו במרחק קצר אחד מהשני אך בחדרים שונים, דרך רשת אלחוטית. רק אין לי מושג בעניין הזה. אז כמה עולה רשת אלחוטית בסיסית בערך? משהו ממש פשוט. XP על שני המחשבים! ספק אינטרנט זהב בכבלים, 1.5MB/16KB
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
אני משחק בשרת של המשחק CALL OF DUTY במשך שנה ויותר, השם שלו זה D1 למי שמכיר. תמיד הייתי מקבל פינגים גבוהים, שנעו 200-300, אבל כל פעם הייתי מתחבר ומתנתק מהאינטרנט כמה פעמים עד שהפינג היה מסתדר ונהיה 90-100! אבל בשבועות האחרונים הפינג נשאר קבוע 200-300, ולא משנה כמה אני מתנתק מהאינטרנט ומתחבר מחדש! בדקתי רוגלות, ווירוסים ואפילו התקנתי מחדש XP אבל זה לא עוזר. צירפתי שתי תמונות שדרכם עשיתי איתור לשרת ב-CMD או מה שזה לא יהיה. תראו את התוצאות בעצכם. מה אני יכול לעשות? ספק אינטרנט זהב תשתית כבלים 1.5MB/16KB [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ניסיתי דרך IPCONFIG זה לא עובד (נותן 10.0.0.1) ודרך whatismyip.com זה נותן לי כתובת אבל לא נראה לי הגיוני כי כל הזמן זו אותה כתובת, אחרי כיבוי של המחשב לא משנה מה. יש איזה תוכנה או משו? האם מה שכתוב באתר ליד ההודעות שלי זה הIP שלי? תודה
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום משהו אמר לי שאם אני מחבר את שני המחשבים שיש לי עם כבל רשת מוצלב אז אני יוכל לגלוש רק באחד מהם האם זה נכון? או שאולי הוא יתקוון לכבל רשת רגיל? בסך הכול אני רוצה לדעת אם אני מחבר את המחשבים שלי עם כבל רשת מוצלב אני יוכל לגלוש באתר אחד ואח שלי יוכל לגלוש באתר אחר
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי איזה תוכנה מהפרד משהו בגודל 75k עכשיו ברגע שהרצתי זה יצר חלון cmd שנפתח כתב שהתוכנית צריחה לרוץ בסביבת WIN32 ונסגר עכשיו אני לא יכול למחוק את הקובץ זה אומר שתוכנית אחרת משתמשת בוא גם אחרי ריבוט מה זה? אגב יש לי אנטי וירוס מעודכן Symantec AV Corp הנה הLog שלי מ HiJackThis Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:15:13, on 02/07/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בדרך להקמת רשת אלחוטית בבית ואני מתכנן לקנות ראוטר של D-LINK 624 יחד עם כרטיס רשת תואמם שלהם.... ורציתי לדעת אם יש איתו בעיות או שיש מוצרים יותר מומלצים....אז אם יש למישהו נסיון והוא יכול לשתף אותו איתי אז אני יודה לו תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי, לצערי נחסמתי באחד האתרים (בפורומים) והם חסמו את הגישה (כלומר את הכתיבה בפורום) נראה לי שחסמו את המחשב בכלל ע"י כתובת IP. כלומר אין לי אפשרות אפילו להשתמש גם בשם משתמש אחר (ניסיתי) בכל מקרה רק לשם הבהרה שאני לא פורע חוק: נחסמתי בפורום מסויים בגלל גחמה עלובה של מנהל הפורום שהיה לא משהו שממש הציק לו כנראה ובגלל זה כל הגישה שלי לכל פורומי האתר נחסמה. לא רק באותו פורום שבו הייתה את הבעיה. השאלה האם אני יכול לעשות משהו (כמו הסתרת IP או משהו דומה, אני לא ממש מבין בזה) ? חוץ מזה פניתי כבר להנהלת הפורומים, אבל לא קיבלתי עדיין תשובה אשמח לעזרה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מצליח לחבר רשת ניסיתי הכול מה לעשות עכשיו : יש לשני המחשבים איי פי משלהם 192.168.0.1 192.168.0.2 מה עכשיו אני צריך עזרה טלפונית אני משתגעעעעעע........ הינה המספר פלא שלי תקשרו אליי חייב את עזרתכם 0546404766
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכם הנה הבעייה: יש לי שני מחשבים שולחניים ומחשב נייד אחד אני אקרא להם 1, 2 ונייד. כולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר משולב (קוי+אלחוטי) וגולשים בהרמוניה. עד כאן הכל טוב. מחשב 1 מחובר לראוטר בצורה קווית (עם כבל) הנייד מחובר אלחוטית והשניים מתקשרים בניהם נפלא כולל שיתוף קבצים. הבעייה מתחילה עם מחשב 2! לא משנה מה ניסיתי, אני לא מצליח לשתף איתו קבצים ניסיתי להחליף בין שני כרטיסי רשת קויים ואפילו קניתי לו כרטיס אלחוטי!!! הוא מקבל אינטרנט הוא מקבל פינג משני המחשבים האחרים אבל הוא לא מקבל פינג מעצמו :s05: במשך יותר מ-6 שעות ישבתי לנסות להגדיר אותו!!! הגדרתי את כל מה שצריך מבחינת כתובות IP. אפילו התקנתי לכבודו חלונות SP2 מה גם שבשני המחשבים האחרים, מחשב 2 מ…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
-
קיבלתי מבזק את המודם אני רוצה להשתמש בו כנתב מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית כבר מחוברים אחד לשני ולאינטרנט עם נתב. באחד מהמחשבים יש ווינדוס x64 ובאחד מהם ווינדוס XP עם SP2. אפשר לחבר רשת ביניהם? כי ניסיתי כבר ולא הצלחתי, ויכול להיות שזה קורה מסיבה אחרת, אז אני רוצה להיות בטוח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני יכול לעשות רשת עם כבל רשת מוצלב כאשר יש לי מודם רשת ויש לי רק יצאת רשת אחת? אולי אני טועה ויש בלו אם הזה שתיים אבל אני לא חושב ?K8NF-9 NF4, s939, PCI-E
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בשעות מסויימות הגלישה איומה אני עושה trace לאתרים בארץ ובחו''ל ותמיד מקבל Request timed out Tracing route to www.tapuz.co.il [212.150.54.150] over a maximum of 30 hops: 1 22 ms 19 ms 19 ms ln-ta-212.199.28.244.012.net.il [212.199.28.244] 2 19 ms 17 ms 19 ms ta-212.199.28.30.012.net.il [212.199.28.30] 3 85 ms 95 ms 20 ms fe-ta-212.199.28.78.012.net.il [212.199.28.78] 4 47 ms 41 ms 119 ms su-ta-212.199.28.206.012.net.il [212.199.28.206] 5 22 ms 19 ms 42 ms sa-pt-212.199.26.35.012.net.il [212.199.26.35] 6 71 ms 79 ms 55 ms 212.150.38.25 7 20 ms 22 ms 20 ms 212.29.206.46 8 33 ms 33 ms 19 ms 212.29.206.213 9 418 ms 262 ms 121 ms 62.90.133.202 10 * * * Request time…
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם יש אפשרות לבטל את פונקציית הNAT מהראוטר? בלי כל הפתיחת פורטים. שיהיה כמו חיבור רגיל וישיר לאינטרנט.. תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ניסיתי לעזור סריקה של המחשב לוירוסים מהאתר של נורטון אבל הוא אומר שיש בעיה ב-ACTIVE X מפני שהאקספלורר שלי ישן מידי, וזה לא נכון יש לי אקספלורר 6, XP אז אני מניח שזו בעיה ב-ACTIVE X איך פותרים אותה? מצורף קובף השגיאה. בתודה.... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחובר לכבלים באמצעות מודם די ישן , משהו שנקרא joohong superlink 2800 (יש למישהו ? ואם כן - מישהו עשה איתו משהו מיוחד ? אפשר לפ--ץ אותו ?) יש לי אותו אולי איזה 4 שנים בערך , מחובר באמצעות USB למחשב לא עשה לי בעיות של ניתוקים אף פעם, מאוד יציב, וכמעט לא היו בעיות סנכרון באזור שלי, סה"כ אני מאוד מרוצה. מסיבות שונות (שכוללות החלפת מודם, למוטורולה, למטרות פ--צה... ) והחלפת כתובות MAC למודם החדש נראה לי שיהיה יותר טוב אם אני אחבר את המודם החדש בממשק כרטיס רשת אין לי כרטיס רשת במחשב, זה פנטיום 3 550, שלא בא עם כרטיס על הלוח, ואין כרטיס בסלוטים.. אני מעוניין לקנות כרטיס רשת. השאלות שלי : 1. כמה צריך לעלות כרטיס רשת איכותי ? 2. על איזה כרטיס רשת אתם ממל…
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בביתי רשת ביתית, שני מחשבים המחוברים בעזרת כרטיסי רשת 100/10 עם כבל רשת, לאחד מהם יש חיבור אינטרנט והפעלתי את אפשרות הICS של חלונות על מנת לתת גם למחשב השני גישה לאינטרנט. שאלתי היא, האם ניתן לעשות SHARING בנוסף לSHARING של חיבור האינטרנט, במחשב הראשי מותקן כרטיס 1394, שמופיע כחיבור 1394 בחיבורי רשת בלוח הבקרה., הייתי רוצה לחלוק את החיבור הזה עם המחשב השני. כך שאם אחבר מצלמת DV למחשב הראשי דרך FIREWIRE ואפעיל את MOVIE MAKER, אוכל לעבוד עם המצלמה, מהמחשב השני, ולא מהמחשב הראשי. (אין לי אפשרות פשוט להעביר את כרטיס ה1394 למחשב המשני, הוא מובנה בלוח אם). *** שני המחשבים מריצים בהצלחה WINXP PRO SP2 עם כל עדכוני האבטחה... שאלה נוספת, לגבי רשת ביתית אלחוטית: הבנתי שברשת ביתית חו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה משחק אינטרנט ויש לנו מחשב ראשי אחד ו-3 מחשבים אחרים שמחוברים לאינטרנט דרך HUB של Ethernet שמחובר למחשב הראשי שמחובר לאינטרנט דרך מודם שחור כזה (די ישן, כתוב עליו ALCATEL), המחשבים משותפים . כשאני רוצה להעלות Dedicated Server במשחק כדי לאפשר גם לשחקנים אחרים להצטרף ולשחק דרך המחשב הראשי (שמחובר ישירות למודם ALCATEL, ישירות לספק אינטרנט). הוא יוצא מהמשחק, ופותח חלון DOS כדי להעלות את הסרבר. אני חוזרת למשחק, ונכנסת לסרבר שהעליתי וגם שחקנים אחרים מצליחים להצטרף. עד כאן הכל בסדר אני חושבת.... אבל כשאני מנסה להעלות Dedicated Server דרך אחד משלושת המחשבים שמחוברים לHUB הוא מבצע את אותן הפעולות כמו במחשב הראשי, וכשאני מנסה להיכנס לסרבר שהעליתי אני מקבלת את ההודעה במשחק "connec…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות סריקה של המחשב מהאתר של נורטון והוא אומר שיש בעיה עם ה-ACTIVE X
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-