רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אתמול חיברו לי את שני המחשבים בבית למודם B-Focus 312+ דרך ראוטר של אדימקס שאני לא זוכר את הדגם שלו. חוץ מזה שמהירות האינטרנט מזוויעה יש לי בעיה עם הורדות ב uTorrent. אני חושב שהבעיה היא עם הפורטים כיוון שההגדרות של המודם וה IP של המחשב שונו. החיגן עכשיו הוא פנימי והצודם בעצם מחובר כל הזמן. בבדיקה כתוב שהפורטים כנראה לא פתוחים, יש הבדל בפתיחת הפורטים, ואיך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של בזק be ופתחתי פורט דרך האפליקציה עכשיו הutorrent רשם לי שצריך לפתוח דרך הfirewall השאלה איך אני עושה את זה ? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת גיבוי IDRIVE פתחתי עבורה פורטים בפיירוול של XP וכן בראוטר סימנס SL2-141 בפרוטוקול TCP ולכל IP בדיקה עם התוכנה של PORTFORWARD.COM מראה שהפורטים פתוחים למרות זאת יש לי בעית תקשורת עם השרת של IDRIVE ובתמיכה ביקשו ממני לעשות TELNET ל-IP ולפורט שלהם הבעיה היא שהTELNET מחזיר: cannot open connection to host... connect failed וזאת למרות שהפורטים כביכול פתוחים אני צריך עזרה להגיע למצב שהTELNET יעבוד. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, התקינו לי לא ממזמן רשת עם ראוטר מסוג Edimax (דגם BR-6104P) נכנסתי לנושא "מידע שימושי ולינקים שימושיים" (משהו כזה) והשתמשתי בלינק הזה http://www.portforward.com/routers.htm קראתי את המדריך לראוטר שלי לפתיחת פורטים ונדמה לי שהצלחתי לפתוח פורט למשהו אבל אני לא בטוח, מאיפה אני יודע מהו הפורט של התוכנה שאני רוצה לפתוח לה פורט? וגם, אחרי שהצלחתי לפתוח פורט נדרשתי לעשות דבר בשם "Triggering Port" שלפי מה שהבנתי הוא כמו מין מתג שמפעיל וסוגר את הפורט, אבל במצב האוטומטי שלו הוא כבוי וצריך למלא בו פרטים בכדי שיפתח את הפורט ולא הבנתי גם שם מה אני אמור לעשות..! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקרון אני צריך לפתוח (לנתב) פורט לתוכנת שיתוף קבצים יש לי ראוטר והמחשב שהתוכנה מותקנת בוא מתחבר אל חוטית לראוטר הגדרתי כתובת IP סטטית דרך המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/FixedIP/FixedIP.htm וניתבתי את הפורט בנתב אחרי כל זה האינטרנט התחילו לי התנתקויות בפרקי זמן שונים יכול להיות שעה אינטרנט ואחרי זה התנתקות וההתנתקויות קורות רק במחשב שבוא הגדרתי IP סטטי בכל השאר האינטרנט עובד כרגיל עכשיו העברתי את הIP לדינאמי ובנתיים הכל בסדר איך אני פותר את הבעיה המעצבנת הזאת אני ממש צריך את הפורט הזה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של USR ויש לי איתו כמה בעיות לפעמים כשאני מקליד את הIP שלו כדי להיכנס להגדרות של הראוטר, הדפדפן בכלל לא מבין על מה אני מדבר ושולח אותי לאיזה אתר חיפוש גנרי אם התוצאות הכי קרובות למה שרציתי מין הסתם שמתי IP שבדרך כלל עובד :-\ אבל ככל הנראה זה לא תמיד ככה.. יש דרך לסדר את זה זה די מעצבן.. ??? חוץ מזה אני רוצה לפתוח פורטים בראוטר אבל לא פורטים יחידים (כי את זה אני יודע לעשות) אלא סידרה נגיד מ6881 עד 6999 איך אני עושה את זה ? אממ אין יותר שאלות בינתיים... יש לי XP על AMD אטלון XP 1700+ (מישהו אולי יכול להגיד לי למה הוא כותב 1400 ?? איך אפשר לסדר את זה? ) טוב אמרתי די אם השאלות אז די מקווה לתשובה ויעריך מעוד כל עזרה חן. בין העונים יוגרל דיסקט פלופי שכ…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני יודע שטחנו את הנושא הזה 20 אלף פעם אבל בכל זאת חיפשתי והלכתי לדפים האחרונים ולא מצאתי תשובות. יש לי מודם אלקטל ששודרג ל-PRO. אני רוצה לפתוח פורטים מסוימים (בינהם הפורטים של ה-ICQ) ולהפנות אותם למחשב ספציפי ברשת (ישנם 5 מחשבים מחוברים). מישהו יכול לעזור לי עם זה ? תודה רבה מראש. The Doorman
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר ואני לא יכול לארח את חבר שלי למשחקי רשת (פיפא, מנג'ר) מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אוקי תגידו לי אם פתחתי את הפורטים נכוןף עכשיו כדי שכל הפורטים יפתחו צריך לשנות IP ידנית הנה תמונה: זה ה) INTERNET PROTOCOL VERSION 4 )TCP\IPV4 תגידו מה לרשום בבקשה זה דחוף יש לי DISCONNECT הרבה במשחקים ואני לא מצליח לפתוח שרת.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, לאחרונה התקנתי router מסוג data link 614. אני לא מצליח להגדיר בו שני דברים שיעבדו כמו שצריך: 1. gmail notifier - כשאני עומד עליו הוא מראה OFFLINE והוא גם לא מודיע על מיילים חדשים (גם אם יש) 2. וידאו מהסוג שיש ב ynet, one או כל אתר אחר. בנוסף גם וואלה מוזיק - הקיצר, כל מה שהוא streaming. החסימה בהכרח מגיעה מה ROUTER כי כשאני מחבר את המחשב ישירות למודם (כבלים) עם חייגן הכל עובד כרגיל. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום שלום , אני רוצה לפתוח פורטים לטורנט. מחובר ב 10 מגה דרך בזק בינלאומי ובזק כתשתית,ראוטר tp-link wr740n . מאיפה מתחילים, ומה הפורטים המומלצים ?
-
- 3 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לפתוח פורטים בראוטר DLINK DSL-2650U לתוכנות כגון uTorrent וGameRanger אני אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהסביר לי בנושא הזה. תודה רבה
-
- 25 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני צריך לדעת איזה פורטים צריך לפתוח בשביל המירק, כי לחלק מהשרתים זה לא מתחבר לי. הנה הודעה שהמירק נותן לי: [10053] Software caused connection abort אז זה כנראה מהפיירואל של האלקטל 510. אם מישהו יודע אז תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי של נטגר. ניסיתי לפתוח את הפורטים של האי מיול דרך המדריך של האתר שיש פה. הפורטפוארואד אבל זה לא מצליח לי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
***העפתי את הנורטון התקנתי קספרסקי ויש לי SP2 אני חושב שזה הSP2 איך אני פותח דרכו את הפורטים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם ערכתי חיפוש בנושא ולא מצאתי תשובות שמתאימות אליי אז אני מבקש סליחה אם זה לא הפורום המתאים או שכבר יש תשובה לשאלה הזאת יש לי ראוטר של בזק של סימנס ויש לי 2 מחשבים בבית והאימיול עובד לי עם low id כל הזמן איך אני מסדר את הבעיה הזאת? אני אמור לפתוח את הפורטים של האימיול? ואם כן איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון, אם לא אז תכוונו אותי בבקשה... התקנתי גירסה חדשה של אימיול ואני לא מצליח להסתדר עם עניין הפורטים. לא משנה כמה אני מנסה זה לא עובד. ניסיתי לפי המדריך של PortForward.com, נתתי מספרים בין הטווחים המועדפים (בין 10000 ל-60000), ניסיתי Upnp, ניסיתי ידנית - נאדה. ניסיתי פורטים ישנים שבעבר עבדו - גורנישט. הכל נותן Low Id מישהו יכול לעזור בבקשה ולכוון אותי איך עושים את זה כמו שצריך? ברשותי ראוטר Linksys WRT54G. נ.ב. נא להימנע מהערות של "למה אימיול? יש ביטורנט" וכו', אני מכיר היטב את תוכנות השיתוף הפופולריות. תודה מראש.
-
- 52 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אם אני פותח פורטים לאימיול בראוטר, והראוטר מוגדר עם Dhcp dynamic, זה יכול להפריע לתקשורת אלחוטית שיש במחשב השני שיש בו כרטיס רשת אלחוטי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית מבוססת אדימקס הראוטר הוא 6204WG, שמחובר ישירות למחשב שלי ולמודם כבלים (חוטית) המיול לא מוריד לי וטוען שהוא בLOW ID.. איך אני פותח לו פורטים?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חברה אתמול רכשתי את הנתב האלחוטי הנ"ל ונתקלתי בבעיה בפתיחת פורטים לאימיול מישהו יכול להדריך אותי איזה שלבים לעשות כדי לפתוח פורטים לאימיול דרך אגב נעזרתי באחד האנשים של בזק והוא הדריך אותי מה לעשות וזה לא עזר הוא טוען שאולי הפירוול במחשב שלי (nod32) חוסם אולי את האימיול אבל זה לא נכון כי עד שהחלפתי האימיול עבד מצויין בקיצור אני צריך עזרה בנושא הזה תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני לא מצליח אני הולך ל Gaming & Applications אני רושם את הפורט ועושה לזה ENABLE עושה SAVE וזה לא מראה לי אחרי ה SAVE את מה שרשמתי וגם הפורטים עצמם לא נפתחים , מה לעשות? מדובר בפתיחת פורטים לאימיול TCP : 4404 UDP : 49695 ד"א יש איזה עידכון קושחה מומלץ לראוטר הנ"ל? , אני יודע שיש 2 סוגים השאלה מה יותר טוב ומה ההבדלים בינהם , אשמח גם לקישור להורדה תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מחקתי בטעות את הפורטים בראוטר ולאחר מכן האימיול נהיה איטי ביותר עם פס שחור על העיניים ולפני המחיקה הכל היה תקין איך פותחים פורטים שיהיו תקינים ולא יהיה לאט
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
טוב לא מצאתי בכלל מדריכים לפתוח פורטים לרכזת הזאת שקיבלתי אותה לא מזמן... עכשיו בהתחלה חשבתי זה לא כמו ראוטר שצריך לפתוח פורטים...אבל גיליתי שזה נגיד חוסם לי את הביטורנט ומאיט לי את זה... קיצור יש למישהו מושג איך פותחים??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של חברת נטגיר לבן כזה. בראוטר הקודם יכולתי להוריד מהמירק בלי לשחק עם הפורטים, כנראה שפה יש בעיה ואני לא יודע איזה פורטים אני צריך לפתוח בשביל להוריד במירק. מה לעשות ? איך לדעת איזה פורטים לפתוח ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-