עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. יש לי בעיה מוזרה של ניתוקים ארוכים ומעצבנים בקו הADSL כל פעם שיורד גשם... הבעיה היא בחיבור הקו בתיבת התקשורת של בזק ברחוב. חדירת מים או משהו. פניתי כמה פעמים, וכרגיל בארץ - דבר לקיר. כטכנאי רשת משרדי, יש לי הכלים והידע לטפל בבעיה מקומית, מלבד בעיה אחת - פתיחת הארון עצמו. באיזה מפתח טכנאי החברות משתמשים לזה? סוג של מאסטר? (ולא, ממש לא כל הזויות שמורות ל"בזק". גם טכנאיי הספקיות פותחים את זה בלי בעיה) תמונה מצורפת

• 3 תגובות
    • 5.9k צפיות
  2. אני לא הצלחתי לפתוח פורטים בפייר וואל המובנה בנתב הזה אולי אני לא מגדיר את ההגדרות טוב, אני לא יודע אולי תייעצו לי כיצד לפתוח את הפורטים, או בכלל כיצד לבטל את הפייר וואל ? אני מצטרף תמונה של המקום שבו, לדעתי, מגדירים את הפורטים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני מעוניין להריץ פקודות פשוטות בCommand Prompt במספר מחשבים וכדי לחסוך לי השתלטות מרחוק, האם יש אפשרות לשליטה מהCommand Prompt במחשב שלי על מחשב אחר ברשת? ראיתי את הפקודה הנ"ל: PsExec \\yourServerName -u yourUserName cmd.exe אך לא הצלחתי לגרום לזה לפעול וזה כי אני מניח שצריך את הPsExec tools אבל אין לי מושג איך להשתמש בדיוק והאם אני בכלל צודק?! אשמח להסבר/רעיון.

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. שאלה שלא יודע אם הכי קשורה לכאן אבל לא ידעתי לאיזה פורום לפתוח.. בדפדפן אקפלורר או פיירפוקס (לדוגמא) , בפתיחה של כמות גדולה של טאבים (15 בערך) , הריענון לכל טאב הולפך לאיטי וכך גם הגלישה בסרגל בטאב עצמו ואפילו יש תקיעות בהוזזת הסרל למס' שניות... מה משפיע בעצם על איכות הגלישה בדפדפן מרובה טאבים ? כמות הזיכרון RAM , תדר המעבד , שניהם או סוג הדפדפן (כלומר האםיש כזה שמותאם יותר לפתיחה מרובה ויש פחות..אולי קשור לצריכת זיכרון של כל דפדפן) ...או שבכלל זה קשור לפונקציה של רוחב הפס בשילוב נוסף .. אציין שזה בהנחה שהקו אינטרנט תקין ובגלישה עם טאב אחד הדפדפן מהיר מאוד..

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  5. BITTORENT רשום באתר lionetwork: "משתמשים בעלי פיירוול מתבקשים לפתוח את הפורטים 6881 עד 6889 לצורך השגת מהירות מקסימלית. (לא חובה אבל מומלץ!)" רציתי לדעת כיצד ניתן (אם בכלל) לפתוח באלקטל 510 טווח של פורטים? אני יכול לפתוח כל אחד בצורה יחידנית אבל חייבת להיות איזה דרך לפתוח טווח. ומה אתם אומרים? יש SERVICES ידועים שעובדים לפי הפורטים האלו? ברור שכל פורט שנפתח מגדיל את סיכויי הפריצה אבל מה בקשר לאלה ספציפי?

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  6. לום.. שדרגתי את מודם SAMUNG (לא זוכר את הדגם - ז המודם הכחול השקוף) לראוטר.. הכל עובד יפה, אבל עכשיוו כמובן יש את קטע פתיחת הפורטים וה LOWID באימיול.. האם יש אפשרות לפתוח את כל הפורטים בבת אחת?? אם אני לא טועה זה נקרא מצב DMZ, לא?? האם זה יפתור את בעיית ה LOWD באימיול?? תודה רבה מראש.לום.. שדרגתי את מודם SAMSUNG (לא זוכר את הדגם - ז המודם הכחול השקוף) לראוטר.. הכל עובד יפה, אבל עכשיו כמובן יש את קטע פתיחת הפורטים וה LOWID באימיול.. האם יש אפשרות לפתוח את כל הפורטים בבת אחת?? אם אני לא טועה זה נקרא מצב DMZ, לא?? אני מעדיף להתקין פירוול על המחשב עצמו במקום שיהיה פירוול בראוטר.. אני צריך את פעולת הראוטר רק כדי לשתף אינטרנט בו זמנית במחשבים ברשת שלי.. האם זה יפתור א…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  7. Started by AmorphisM,

מטרה: גלישה עם מודם סלולרי ללא התחייבות במחשב הנייד שלי. האם אפשרי לפתוח (unlock) מודם סלולרי שהיה ברשת אורנג' (המודם הוא iCON 225), להכניס בו כרטיס SIM של סלקום ולשלם אך ורק על חבילת הגלישה? אם כן, אז איך עושים את זה? דרך אפשרית שמצאתי: http://www.dc-unlocker.com/buy/user_prices אם מישהו מבין את עניין הקרדיטים אני אשמח להסבר. ואני אשמח לרעיונות נוספים שלא חשבתי עליהם. תודה =)

• 9 תגובות
    • 6.4k צפיות
  8. Started by Second Edition,

היי, יש לי נטסטיק שקניתי בחו"ל. הדגם הוא e173u-1. ניתן לפתוח אותו לסלקום ו/או אורנג ?. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by pMor,

שלום לכולם אני נמצא מאחורי רשת סטנדרטית (מודם B-FOCUS 312 פתוח לראוטר + סוויץ'), ומשחק די הרבה במשחקים. רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח סרברים, כלומר איזה כתובת אייפי \ פורט לתת לחברים שלי שרוצים להתחבר. הכתובת שלי ברשת היא 10.0.0.3.. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by ArielN,

עריכה: ------- הצלחתי נראה לי לפתוח את הפורט אבל אנשים עדיין לא מוצאים את הסרבר, יש לי FIREWALL, זה קשור?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  11. Started by zahiz007,

שלום, אני מנסה לפתוח את פורט 80 (אני משתמש בWAMP). הגדרתי IP סטאטי, הוספית את פורט 80 לנתב, אבל עדיין פורט 80 סגור. יש למישהו רעיון? נתב - Edimax br6204wg Hot + 012 התמונות מצורפות... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by רן200,

שלום יש לי ראוטר edumax AR-6024 ויש לי תוכנה שיוצרת מעין שרת http על המחשב. אצל חברי היא עובדת חלק (כי יש להם מודם ישיר לאינטרנט. ולי יש את הראוטר הזה שלא נותן לי להתחבר ולשתף. דרך אגב התוכנה עובדת בפורט 80 וזה הפורט של http. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by sheva23,

שלום לכולם אני מנסה לפתוח פורט ללפטופ שלי בWIRELESS יש לי ראוטר EDIMAX 6204WG למחשבים ברשת חוטית אין לי בעיה לפתוח פורטים, אבל למחשבים בWIRELESS הבנתי שזה קצת יותר מסובך. שאני מנסה לתת PING לIP של הלפטופ אני מקבל TIMEOUT , כנראה בגלל שזה אלחוטי, לכן בPORTFORWARD מן הסתם אין זיהוי של הפורט על הIP הנ"ל תודה לעוזרים (אם היה כבר שרשור כזה אשמח לעזרה בחיפוש כי אני לא מצאתי, כולם מדברים על פורטים ברשת חוטית)

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by motaboy,

מנסה לפתוח פורטים בנתב אבל הוא מתעלם מכל מה שאני מכניס. 1. החלפת הנתב באחד זהה - אין שינוי. 2. עדכון קושחה לא עזר. 3. לבזק אין מושג. 4. ניראה שאני לא היחיד בארץ עם הבעיה........... זה לא הראוטר הראשון שאני מקנפג, ולא הד-לינק הראשון שאני פוגש. האם למישהו יש תובנות בנושא? :s05:

• 9 תגובות
    • 9k צפיות
  15. Started by kalda01,

אני מנסה לפתוח פורט בנתב שקיבלתי מבזק. יש לי כבר פורט אחר שפתחתי עבור מצלמת IP שעובד כמצופה ואני מצליח להגיע אל המצלמה מרשתות חיצוניות. כעת אחרי שהגדרתי את הפורט הנוסף באופן זהה, אין אליו גישה מבחוץ. בדקתי באמצעות: http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ ומתקבלת תשובה שהפורט סגור. ההגדרות שעשיתי בנתב: 1. תחת SECURITY ==> FIREWALL RULES הוספתי CUSTOM SERVICE בשם HomeDJ מסוג TCP ופורט 17829. 2. תחת Inbound Firewall Rules הוספתי הגדרה של Port Forwarding עבור HomeDJ אל כתובת הLAN הפנימית של המחשב שלי (כתובת מקובעת) עם הרשאה ALLOW_ALWAYS עבור כל שרת WAN (לא שרת ספציפי) לחצתי APPLY. (צרפתי צילום מסך) ההגדרה כעת קיימת אבל אין גישה לפורט 17829 מבחוץ. מה הבעיי…

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. שלום אני מעווניין לפתוח פורט מסוים המודם DSL2+modem דגם - B - FOCuS 312 + עם פירוול מובנה הנתב (ראוטר) הוא של EDIMAX BR 6204WF ואצלי יש Wirelless LAN USB גם של אדימקס והדגם EW-7317UG איך אני פותח פורט בהגדרות אצלי אני נכנס NAT ויש לי כמה אפשרוויות 2 מהם יש אפשרות להכניס פורטים ואני לא יודע איזה מהם יש את Virtual Server ויש את Port Forwarding

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by drumtroll85,

אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה, אבל זה נראה לי הכי קרוב... יש לי NORTON INTERNET SECURITY 2003 וכשאני מפעיל אימיול או אידונקי אני תמיד מקבל LOWID או FIREWALLED. רציתי לדעת איך אני יכול להתחבר כמו שצריך ועדיין לשמור על הפיירוול שלי. ניסיתי לכתוב חוק לאימיול, אבל זה רק גרם לכך שלא הצלחתי להתחבר בכלל. אני מעדיף שהפורטים יהיו 4662 ל-TCP ו-4672 ל-UDP. קראתי את הת'רד השני על פתיחת פורטים, אבל הוא ממש לא עזר לי, כי אין לי ראוטר/נתב או מודם אלקטל, או מה שזה לא יהיה. אני מחובר דרך קווי זהב - כבלים - מודם מוטורולה ואני משתמש ב-LH EMULE. לפי זה השתמשתי בEDONKEY HYBRID, אבל מאז ששינו את הדונקי לHYBRID לא היה לי HIGH ID. תודה מראש למי שיעזור לי לפתור את הבעייה הזאת...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by DOR GREEN,

סליחה מראש על הבורות אני לא איש IT והידע שלי נורא מצומצם לתחומי עניין בודדים שלי. אני מעוניין לקחת התקן כמו ראוטר או מתג ולגרום לאותו התקן לחסום פורט /איי פי לזמן מוגבל. לדוגמא קופסא שחורה. בתוכה יש יחידה ששולחת ומקבלת מידע דרך ETHERNET וכמובן התקשורת היא TCP IP BASED. ובמקום למשוך את הEthernet ישירות לפלאג של הקופסא השחורה אני שם בדרך ראוטר ומשתמש בו כמו שמשתמשים ב מתג. כלומר היחידה מתחברת לראוטר ומהראוטר אני מוציא את הגישה הלאה החוצה ללקוח. כל הסיבוך הוא אך ורק כדי לתת לי את האופציה לחסום את הגישה למוצר שלי לאחר איקס זמן(נניח מוסר לטובת התנסות). האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by nadav1379,

יש לי נתב של D-LINK DI-604 ואני רוצה לפתוח את הפורט של המשחק NFSU ואני לא יודע איך לפתוח ומה הפורט אולי מישהו יכול להגיד לי

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. יש לי נתב של TRENDnet דגם: TW100-S4W1CA ואני רוצה לפתוח פורט בו עבור אימיול. בבקשה עזרה. אני באמת צריך את זה וכבר ניסיתי את מה שראיתי בהודעות אחרות דרך החיפוש ולא מצאתי משהו שמתאים לסיטואציה שלי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by shirNoshe,

הפניתי פורטים בנתב כפי שתוכלו לראות בתמונה ובכל זאת כאשר אני עושה בדיקת פורטים באתר GRC רשום שכל הפורטים STEALTH. (כאשר התוכנות היו פתוחות כמובן ). איך זה יכול להיות? ומה עושים? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by g1zey,

אני צריך עזרה בפתיחת פורטים בסוויץ' . עם מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה והכל . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  23. Started by dj shay 30010,

אני רוצה ליפתוח פורטים מסוימים ב WINDOWS איך אני עושה את זה (חומת האש לא פועלת )

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by hararim,

רכשתי מבזק מודם שהוא גם ראוטר tnn 600ew . ואני לא מצליח להתחבר לא לאימיול ולא לקאזה למישהו יש מושג מה עושים?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by hararim,

יש לי ראוטר של TNN 600EW ואני לא יודע כיצד ואיזה פורטים אני צריך לפתוח בשביל האימיול. (עם האתר באנגלית לא הסתדרתי)

• 0 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים