עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by show_biz,

שלום לכולם, אני מחובר לADSL בשני מחשבים במהירות 1.5 MB (שיתוף התקשרויות באמצעות HUB) באמצעות מודם אלקטל (משודרג) ולשאלתי , איך אני יכול להעביר קבצים בין שני המחשבים ??? *אני לא רואה את המחשב השני ב- WIN *המחשבים מחוברים כ- SUB NET ז"א לכל אחד מהמחשבים כתובת IP שונה ברשת הפנימית.

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  2. Started by Torian,

בוקר טוב, עד היום הייתי ב012 סמייל לכן הגדרתי את הנתב שלי לעבוד עם שרת הNTP שלהם, ntp.012.net.il, עכשיו בעקבות המעבר אני זקוק לשרת NTP ישראלי אחר, האם לHOTnet יש שרת NTP ? או בכלל, האם יש שרת NTP ציבורי ומוכר ? תודה.

• 2 תגובות
    • 5.5k צפיות
  3. Started by Boomer,

אני מאמין שלא צריכה להיות בעיה אבל אני רוצה לבדוק. זה אפשרי פשוט לשים במחשב אחד שני כרטיסי רשת ובשניים האחרים כרטיס רשת אחד (בכל אחד) ולעשות ככה רשת ביתית?

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  4. אני צריך להעביר חומר ממחשב נייד למחשב שולחני. מדובר בכמות שעולה על מה שנכנס בדיסקט רגיל (1.44 מגה) איך אפשר לעשות את זה, אם למחשב הנייד אין צורב? כלומר, ברור שצריך לחבר את המחשבים ע"י כבל וליצור רשת, אבל מה צריך בשביל זה? במחשב השולחני יש כרטיס רשת מובנה עם הלוח-אם (לפחות כך נדמה לי... כשאני פותח את 'מנהל ההתקנים' כתוב לי תחת מתאמי רשת - Intel® PRO/100 VE Network Connection ו - מתאם 1394 Net. הראשון הוא כרטיס הרשת, והשני הוא כרטיס FireWire, נכון?) במחשב הנייד - אני לא יודע. צריך לבדוק. בכל אופן, צריך שיהיה גם שם כרטיס רשת? ואז מחברים אותם עם איזה כבל? בכלל, אפשר לעשות את זה דרך חיבור אחר? נגיד FireWire? אולי USB? תודה.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  5. עכשיו שעברתי ל100 מגה אין לי טעם בחבילת הגיימר, האם משחקי רשת יעבדו טוב אם עוברים לחיבור ללא חייגן? או שעדיף לחזור לשיטת החייגן?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shlomibandit,

זאת השנה הרביעית שאני עם נטויז'ן אני איתם הרבה זמן , ועד לפני חודשיים הייתי מרוצה מהם מאוד , לא הרבה התנתקויות , האינרטנט לא קופא ולא עושה שום בעיות , אחלה מהירות גלישה והורדה , וגם כן יש לי פינגים לא רעים לארץ במשחקי רשת , אבל יש לי פינגים על הפנים בחולללל , וגם בארץ יש לי למשחק רשת הרבה לאגים ובעיות , נגמר לי ההתחייבות ואני רוצה להחליף ספק איטרנט ליראות אם הבעיות של הלאגים תפסיק.. איזה ספק אתם ממליצים שהשימוש העיקרי הוא משחקי רשת , כמו cs פאר קראי ברשת וכו .. שמעתי שבזק בינלאומי הוא ספק הכי טוב למשחקי רשת והכי יציב, בלי בעיות ואחלהה פינגים בארץ ובחול זה נכון???בכללי איזה ספק אתם ממליצים????שהשימוש העיקרי שוב אני מדגיש משחקי רשת , והורדות.. שווה להעלות את המהירות של האי…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  7. שלום לכם, אני טכנאי מחשבים,ונתקלתי בבעיה שעוד לא הצלחתי לפתור.ברשותי חלונות 7,ולפני 3 חודשים שדרגתי חבילת אינטרנט מ3 מגה ל5 מגה.מרגע שדרוג,מהירות ההורדה זחלה על 325-400 ק"ב.ספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי,התשתית היא הוט.ברשותי גם ראוטר tplink wr641g שמחובר אך ורק למחשב שלי בכבל רשת.בנוסף,כרטיס הרשת שלי הוא של REALTEK. המחשב בא עם 2 ג'יגה זכרון כך שאני שולל בעיה של חוסר משאבים.דגם כרטיס הרשת הוא realtek 8102E(L).כרטיס הרשת בא מובנה על הלוח מדגם ASUS p5kpl-am. יש לציין שבמהירות ה3 מגה לא היתה לי אף פעם בעיה במהירות ההורדה או הגלישה.התקלה התחילה אך ורק מה5 מגה. הוט החליפו לי מגבר קו,מודם (הוחלף מTERAYON למוטורולה) ובדקו עוצמות וכל בדיקה אחרת שדרשתי.מבחינתם הכל תקין.מבחינת …

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by צור ניסן,

חברים שלום שאלה בענין ראוטרים הייתי השבוע בארומה, ושמתי לב שאם אני מתחבר לרשת האלחוטית שלהם, בפתיחה הראשונית של אחד מהדפדפנים(לא משנה איזה דרך אגב) קודם כל קופץ דף של ארומה. מענין אותי מאוד לדעת האם ישנה דרך לבצע זאת על ראוטרים או שיש עוד משהו מאחרי הקלעים? והאם ישנם ראוטרים התומכים בכזה דבר? תקנו אותי אם אני טועה לגבי שזו בעצם הפנייה שמבצע הראוטר, לאחר הגדרה כזו או אחרת תודה מראש צור

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by viper_sb,

אני מנהל רשת בארגון קטן והמנהל אותו אני החלפתי עשה כמה בעיות.. וכרגע יש לי משתמש שהפרופיל שלו הוא לא תיקייה בכונן הפרופיל של הארגון אלה קובץ לא ידוע ואני לא מצליח לשחזר ממנו (אני משתמש בתוכנת גיבויים של סימנטק) לאחר שיצרתי למשתמש פרופיל חדש .. איך אני יוכל לשאוב מאותו קובץ לא ידוע את המידע של המשתמש שבו מאוחסן הMY DOCUMENT והגיבוי של הOUTLOOK זה חשוב לי מאוד

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by wooper,

שלום נכנסתי להגדרות בשועל נכנסתי למתקדם ולהגדרות רשת בחרתי manual proxy configuration ואז הכנסתי פורט שראיתי ל http פרוקסי אבל אחרי זה אני לא יכול לגלוש אני מחובר דרך ראוטר תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כרגע נגמרה לי תקופה של התחייבות ואני משלם מחיר פראי של 120 שקל לחודש.. משיחה עם נציגת שרות היא הציעה לי חבילה של 99.90 לחודש בהתחייבות לשנה , סכום שעדיין נראה לי קצת גבוה ולמרות ששאלתי אותה שוב ושוב אם אין לה הצעה אחרת ,הדבר היחיד שהציעה לי היה להוריד במהירות. באתר "כמה זה" יש חבילה של 5 מגה ללקוחות חדשים בסכום ממוצע של 60 שקלים לחודש בהתחייבות לשנה. אז מה ניתן לעשות? הייתי מאיים להתנתק אבל אין לי כוח להגיע למצב שתופסים אותי במה שנקרא בלוף ובאמת מציעים לי להתנתק , בנוסף לזה אין לי כוח לכל המשחקים האלה אם בסופו של דבר יסכימו להוריד לי איזה 5 שקל לחודש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ה-VMG1312 של חברת ZyXEL הוא נתב אלחוטי התומך בתקן N וכולל מודם VDSL מובנה התומך בטכנולוגית Vectoring. לנתב 2 אנטנות פנימיות התומכות בתדר 2.4Ghz, ארבע כניסות רשת (LAN) התומכות במהירות 100M וכניסת USB בתקן 2.0. כניסת ה-USB מותאמת להתקני אכסון וגם תומכת במודמים סלולרים 3G ו-LTE המשמשים כגיבוי לחיבור. בסקירה המצ"ב ניתן לקרוא על תכונות הנתב וביצועיו. http://www.netcheif.com/Reviews/VMG1312/VMG1312.htm

• 13 תגובות
    • 5.6k צפיות
  13. שלום, בעקבות מעבר לאקספון למהירות 100 מגה אני צריך המלצה לנתב משולב עם מודם VDSL שתומך במהירות זו, עם Dual band. תקציב: 400-500. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by movsho,

שלום לכולם, התחברתי ל 100 מגה של הוט עם הוט נט כרגע אני עם ההוטבוקס כמודם ונתב. אני גולש אלחוטית ממחשב נייד בתקן N. המהירות שאני מקבל היא בסביבות 15 מגה. אני ידע שאלחוטית לא ניתן לקבל את כל ה100 מגה אך מה ניתן לעשות על מנת להגיע למהירות מקסימלית ? (ברמת ההגדרות, קניית ראוטר, מתאם רשת וכו') בקיצור מה ניתן לקנות/להגדיר על מנת לקבל מהירות גבוהה ככל האפשר בצורה אלחוטית? אשמח להסבר פשוט כי שפת מחשבים גבוהה מידי אני כנראה לא אבין =) תדה למי שמוכן לעזור

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by philosopher,

Hi guys, I need some help overhere. I have an old router from bezeq (2Wire) and lately I have received a new one (Simiens SL2-141) which I want to configurate as a repeater for 2Wire, but nothing goes right. Siemens has an option on the portal for repeater, I press "scan now" and it finds nothing, I have set both routers on the 6'th channel, even same network id, eliminated all security, there is one station that succesefuly connects to this 2Wire on wireless mode everything seems to be ok, but... When I have connected simiens to the internet and ran "scan now" for the repeater it found my 2Wire (does it mean that the option repeater is to deploy a repeater and not to se…

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  16. Started by Elad83,

רציתי לשתף בחוויה הכללית שלי מניוד תשתית+ספק מבזק+נטוויז'ן לאקספון. בעבר גלשתי במהירות של 15 מגה והתניידתי לאקספון באותה מהירות. כעבור יומיים של אינטרנט יציב (עם ראוטר D-link 6740 שנרכש במיוחד) ביקשתי מאקספון שדרוג ל100 מגה. ע"ס שיחה שערכתי לפני כמה חודשים עם בזק - התשתית שלי מתאימה למקס' מאה מגה. (אני גר במרכז הארץ, במרכז עיר גדולה בגוש דן). השדרוג התבצע במהירות מפתיעה. מוקד המכירות של אקספון זה ממש לא מוקד התמיכה הטכנית כשזה מגיע לזמני המתנה. השדרוג אגב, אמור להיות בחינם, אם להאמין למוקדן (הם בד"כ גובים 49 ש"ח על מעבר בין חבילות... - נראה כשתגיע החשבונית...) לאחר השדרוג וקנפוג הראוטר רצתי אצתי לבדוק את מהירות הגלישה ב ookla אך שוד ושבר! - הסקאלה נצמדת ל-40 מגה ובשום פ…

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  17. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=140282779426 הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  18. בזק הבטיחו 50MB וגובים על תשתית-ספק (בזק בנלאומי) 10 ש"ח בפועל מסתבר שבשכונה שלי יש 30MB, וספק אם יהיה 100 בטווח הקרוב. האם הוט תשתית+ספק 100MB, שמחוייבים לפי החוזה ל-70% לפחות, הם פתרון עדיף במקרה שלי? לכאורה 70MB > 30MB+ ועדיין, האמירה הנפוצה היא שהוט הרבה פחות מוצלח מבזק. והשרות זוועה. אשמח לשמוע ממי שיש לו הוט מה המהירות בפועל. היבט משני להתלבטות: צריך למתוח כבל 20 מ' לחדר מרוחק. הוט לוקחים על כך230 ש"ח, וטכנאי פרטי (בזק לא נותנים שרות כזה) יקח 350 ש"ח לפחות.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. קודם כל אני ארשום לכם את הפרטים: מערכת הפעלה: XP כל המחשבים מחוברים לסוויץ', וגם מתחברים לאינטרנט דרכו(האינטרנט מחובר לסוויץ'). קו Ethernet מתאם: realtek 8139 family pci thernet NIC switch 10/100 Mbps יש לי שני בעיות: - המחשבים לא מזוהים במערכת ההפעלה(ועדיין אני יכול לשחק במשחקים ברשת, ולהתחבר לאינטרנט) - האינטרנט קורס לעיתים מדי פעם במחשב מסוים, אבל עובד במחשב אחר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום רב. אני משתמש ב"פיירפוקס" גרסה 3.0.7 על חלונות xp pro sp 3 לאחרונה אני לא מצליח לשמוע רבות מתחנות הרדיו באינטרנט שזה כולל את כל הישראליות וגם רבות מחו"ל וזאת בעיקר כאשר אני משתמש בסרגל כלים של רדיו ישראל.התופעה חוזרת על עצמה גם באינטרנט אקספלורר 7 גם כאשר אני מנסה לשמוע תחנה דרך האתר הרשמי שלה כגון 88 או 100 רדיוס זה לא עובד.אבל תחנות למשל מאנגלייה השידור עובד היטב. אני משתמש ברואטר של TP LINK ובחומת אש של Zone Alarm intent security תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by biodome,

לפני איזה שנה ומשהו קניתי כמה מוצרים של D-Link לרשת אלחוטית בתקן 802.11a מחו"ל.. הבעיה שהחדר שלי במרתף כנראה בנוי כמו מקלט אטומי, והרשת לא עבדה על הצד הטוב ביותר.. אבל לא משנה, כי כבר העברתי כבל ethernet דרך הקיר בסוף. אז עכשיו אני חושב מה אני כבר אעשה עם המוצרים האלחוטיים שיש לי.. ואז חשבתי, אבא שלי כל הזמן צריך לנתק את הטלפון בשביל לחבר את המחשב הנייד שלו למודם ולקבל חיבור איטי. בו נצ'פר אותו ונרכיב לו רשת אלחוטית לאינטרנט מהיר שיהיה לו חיים קלים. הרכיבים שיש לי: D-Link DWL-5000AP 5Ghz Access Point - http://www.dlink.com/products/?pid=29 D-Link DWL-A650 5Ghz PCMCIA card - http://www.dlink.com/products/?pid=32 הרכיבים מסוגלים לתקשר ביניהם ב-72mbps ב-turbo mode.…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by moshiklevi,

שלום לכולם, ברשותי מדפסת רשת מסוג HP Photosmart 2613. במחשבים שיש בהם מערכת הפעלה Windows XP Pro מתקבלת שגיאה בהדפסה. כאשר אני מנסה להדפיס ממשתמש פשוט (לא אדמיניסטארטיבי) מתקבלת הודעת שגיאה וההדפסה לא מתבצעת. This document failed to print יש לציין שבמערכת הפעלה Vista אין לי כל בעיה בהדפסה ממשתמש פשוט. האם למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה? תודה, מושיק לוי

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by eran898,

שלום. עברתי היום לבזק ושידרגתי את המהירות שלי אצל הוט ל30 מגה(מה שמצחיק זה שעשיתי מלא דברים +החלפת ממירים ושידרוג מ12 מגה לשלושים וכל השידרוג עלה 30 שח שזה גם לבזק וגם להוט). עכשיו אחת הסיבות המרכזיות שעברתי לבזק היא הכבל החדש שלהם אך הבנתי שאם אני גולש ללא חייגן אז אני לא גולש עליו ובשביל להשתמש בו אני צריך חייגן.. והאיש מכירות מבזק אמר לי רק חייגן ולא לשמוע שום דבר אחר,לעומת זאת היום שהתמיכה שלהם עזרו לי להתחבר עם ההוטבוקס והכל אז הוא אמר לי שלהוט בוקס יש בעיות עם גלישה עם חייגן ושאני אשאר ללא חייגן.. עכשיו השאלה היא מה באמת עדיף? נכון לעכשיו אני ללא חייגן והמהירות הורדה+ העלאה היא בסדר גמור אבל אם כבר הוספתי לבזק 5 שח בחודש לא כדאי לדרוש את המקסימום? אז לאנשים שבאמת מב…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by orenhazan,

החלפתי את כבלי הרשת שלי מתקן CAT 5e לתקן החדש CAT 7 קראתי קצת על ההבדלים בין הכבלים השונים ברשת והייתי קצת סקפטי שזה ישנה משהו במהירות הגלישה וכדומה. אבל אמרתי בוא ננסה. יש לי ראוטר של בזק D-LINK 7850U שמוגדר כמודם בלבד והוא מחובר לראוטר לפי דעתי אחד הטובים שיש LINKSYS WRT 1900AC. אני מחובר לחבילת 100 מגה בבזק מהירות ההורדה שלי עד היום נעה בין 60 ל 70 מגה ביום טוב. החלפתי את הכבלים בעצם 2 כבלים אחד מהמודם לראוטר ואחד מהראוטר למחשב ואז ניגשתי לבדיקות הייתי בהלם מהירות ההורדה מיד קפצה ל 85 מגה והיא נשארת יציב על המהירות הזאת. מהירות הפינג ירדה מ 20ms שהייתי מקבל בדרך כלל ל 8ms וכל הגלישה הייתה הרבה יותר זורמת וחלקה דפי אינטרנט נפתחים הרבה יותר מהר לא האמנתי ששינוי בכבלי רשת…

• 16 תגובות
    • 16.6k צפיות
  25. חיברתי מצלמת אבטחה לרשת הביתית וכן את תוכנת האבטחה DVR למצלמה ישנה כתובת IP (מצלמה WireLess) ושם יש לי אפשרות להגדיר כתובת של DynDns פתחתי כמובן חשבון ב- DynDns אני מזין בתוכנת DVR ו/או במצלמה את הכתובת וכמובן שם משתמש וסיסמא אך ללא הועיל משום מה הראוטר הוא "עונה" לכתובת שאני מקליד בשרת (הכתובת של DynDns) האם אני צריך להגדיר איזה משהו אחר שלא הגדרתי או לעשות Port Forword ?? אנא עיזרו לי למישהו שיש מעט נסיון בנושא תודה אסף

• 14 תגובות
    • 9.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.