עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום , אני עושה מחקר בשביל איזה קורס בשיווק , אני אצרף את השאלון להודעה וגם אתן קישור חיצוני לשאלון , אני צריך מספר רב של נחקרים , אודה לכם מאאאד אם תעזרו.. זה יתרום לי המון ויחסוך לי הרבה זמן. אני יודע שרובכם עסוקים , ו"למי יש כח להוריד את הקובץ לענות ושוב להעלות".. אבל עדיין.. זה לא יקח יותר מ 10 דקות. מי שרוצה להשתתף , יוכל להעלות את זה בתגובה שלו או לחילופין לשלוח את הקובץ לאחר סימון התשובות למייל: jack.daniels.787@gmail.com השאלון : http://www.upfree.net/2237407 תודה לכולם. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  2. שלום אני שוקל להתחיל ללמוד השנה ובדקתי כמה כיוונים. נתקלתי בהנדסת מכונות ורציתי לשמוע מאנשים עם נסיון מה דעתם על התחום, במה הוא עוסק, האם יש דרישה לאנשים בתחום, האם הוא מעניין? ובכלל האם אתם הייתם נרשמים לתחום הזה. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by Toxin II,

אהלן אנשים בעוד כ-20 יום אני טס לניוזילנד ואוסטרליה לטיול בן 4-5 חודשים. אחד מהפריטים שכן חשוב לקנות זה שק שינה, כי אינני יודע כמה מהימים אבלה בטראקים. וכאן גם נכנסת השאלה ולכן אשמח לעזרתכם [למי שמבין ו\או היה בטיול של כמה חודשים בחול] אני טס בתכלס בתקופת הקיץ של ניוזילנד. אבל זה לא אומר שאני לא אמצא את עצמי במינוס מעלות בלילה. לכן אני מחפש שק שינה שכן יחמם, יהיה יחסית קומפקטית ולא יהיה יותר מדי כבד. אני גם לא מחפש עכשיו הוצאה של 700-1000 ש"ח אלא משהו יותר צנוע והגיוני מזה. אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ לי על חברות טובות ואיזה שק כדאי לקחת ? [מותאם -5, מותאם -2 ? משקל אידיאלי?] תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by Lost Spirit,

אהלן, אני מעוניין לעשות חלק משביל ישראל באיזור הצפון בחג סוכות כולל לינה במקום. זה נופל על התאריכים 30.9-1.10 או 7-8.10 את המסלול נעשה אני ומספר חברים. זו תהיה הפעם הראשונה שאני עושה מסלול שכזה ולכן מספר שאלות לי ליותר מנוסים: 1. איזה מסלולים מומלצים? 2. איזה ציוד מומלץ לקחת? 3. המלצות כלליות בתחום הטראקים? תודה מראש וחג שמח

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by BarVaZ,

סימתי להוריד את כל השירים שאי פעם נוצרו ע"י הלהקה אולי הכי גדולה אי פעם The beatles לקח לי מעל 8 שעות בשלושה ימים אבל שמעתי הכל =] עם מישהו רוצה את זה זה שוקל 3.5 ג'יגה ואני יעלה את זה לטורנט ליץ' מחר או מחרותיים אבל חוץ מזה יש כאן עוד מישהו שמקשיב קצת לחיפושיות? ועם כן איזה שיר אתם הכי אוהבים שלהם? שלי Sgt Peppers Lonely Hearts Club Band תודה שהקשתם לחפירות שלי =]

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by Lior4543,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=497483 יש עדכון מהיום (22.5), התקשרו אלי מתקשוב ואמרו לי להגיע לתחקיר ביטחוני בצריפין.. נראה לכם שיש פה התקדמות לטובתי?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by imac,

http://home.wanadoo.nl/bsnow/bush/bush.html ROFL ... ;D

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by Ran B,

חברינו הטוב,בנצי-בוי, חוגג 16, אומנם ב11/4 והיום ה13/4. אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. סורי בנצי, את מסיבת ההפתעה עשינו לך, אבל שכחתי לפתוח תארד ועכשיו נזכרתי אז אני מאחל לך עד 121 (או עד כמה שזה לא יהיה..), והתמונה לתעודת זהות שלך בלי הרבה צבעים. :-X המשך מודינג מהנה (עם הדרמל שלי.. ), שמחה, אושר ושאר הבלה בלה. שנמשיך להיות חברים טובים. מזל טוב, בנציון. :jester: :dance: :smiliedisco1: ושמנמן חמוד ממני :

• 14 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by Master Boo,

החלטתי לפרסם את האתר כאן כי, טוב, יש פה כמות נכבדת של כרומוזומי Y http://www.bikesandboobs.com אין ממש מה להכביר במלים - גוגל רק עם בונוסים! שימו לב לpanic mode במקרה שהבוס/חברה/אישה/גרביל נכנסים לחדר- זרקו את הסמן של העכבר ימינה והעמוד יהפוך לתמים לחלוטין. לפייסבוקיים שבינכם- קיימת גם אפליקציה http://apps.facebook.com/bikes-and-boobs/ שדואגת לעדכן את הפרופיל שלכם בתמונות רעננות ומובחרות כל יום!

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  10. http://www.speedbandits.dk/

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by BetZeFer,

:lol: :lol: :lol:

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  12. מלאתי את השאלון אבל אני לא מבין איך לשלוח את זה.. סתם ככה לכתוב על המעטפה "יחידת דואר צבאי 01062 צה''ל - שלישות"? אה, ו... צריך בולים? לא להרוג אותי בבקשה, ותודה

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by navk2,

שמעו עוד מעט אני יוצא לטיול של 4 ימים ובערב לפעמים נמעס לדבר... אז צריך לשחק איזה משהו... יש לכם רעיונות ? כל דבר יהיה טוב, רק שלא יהיה צריך איזה משהו מיוחד..

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by Toxin II,

אהלן כולם יודעים מה אומר THIS IS SPARTAAAAAAAAAAA [למי שלא- זה יבהיר לו] בקיצור ולעניין, היום חזרתי מהבסיס אחרי עוד שבועיים מתישים, ובעודי על האוטובוס נתקלתי במחזה מתמיהה... איזה ילד בן 14 החליט לדפוק את אחד הקרטונים הענקיים האלה שתמיד מציבים בקולנוע שמפרסמים סרט שעתיד להגיע בקרוב... במקרה הזה, הוא דופק את הקרטון של "300"...הקרטון הכיל את דמותו של החמוד הנ"ל בגובה של איזה פאקינג מטר עשרים. איכשהו הוא הצליח לדחוף את הקרטון לתוך האוטובוס ולהניח אותו לידו באחד המושבים. מכיוון ונדפקתי עם תיק גדול, עליתי על האוטובס אחרון ולא היה לי איפה לשבת, אז עמדתי...ואז נגלה לעיניי מחזה מרהיב- מנקודת המבט שלי, אדון "THIS IS SPARTAAAA" הציץ כך שרק ראשו היה מעל המושבים וזה היה נראה …

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  15. כנס הקומיק-קון ממשיך לספק לנו מידע קולנועי מסקרן, הפעם על סרט ההמשך הגרנדיוזי ל-Days of Future Past המוצלח של שנה שעברה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-גם-הטריילר-ל-x-men-apocalypse-נחשף-בטרם-עת/

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  16. אהלן! כמו שבטח חלקכם יודעים, יש לי הארד דיסק מאוד ישן של Seagate ששחטתי לו ת'צורה לגמרי. קניתי אותו לפני שנתיים ומאז הוא לא הפסיק לעבוד....עכשיו כמובן שזה פגע בו מאוד ויש לי בעיות איתו...לפני יומיים כשפירקתי את המחשב כדאי לשים את הקריסטל אורב שלי על הגשר הצפוני(זה עזר לי ב-3-4 מעלות!!! אל תעיזו לפתוח ת'פה!!!אני לא מצטאר על זה!! :asthanos:)שמתי לב למדבקה קטנה ביותר על ההארד דיסק שעליה כתוב CRG ובה התאריך שבו תפקע אחריותו של ההארד דיסק, התאריך הזה הוא בחודש השביעי לשנה הבאה!! אין לכם מושג איך שמחתי!! קיצר, היום אחרי דיבור קצר עם עופר טל מתגלה לי שהיבואן נמצא בכרמיאל(יש!! לא צריך לנסוע עוד פעם לת"א!!אפשר לבקש מאבא שיקפיץ!! ;D), אבל(תמיד יש אבל בסיפורים שלי....)הם הפסיקו לע…

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by kikkler,

סרט לא רע בכלל - הרבה מתמטיקה ויותר הרבה טירוף אומנם נהפך למעט מופרך לקראת הסוף, אבל עדיין שווה בזכות הבימוי האדיר של הגדול מכולם

18. למה נאמר שאסור להזכיר את האתר טורנט ובפורומים בנושו תוכנה נפתח דיון ע"י חבר צוות ויש שם כמה תוכנות ובייניהם גם קליינט בטורנט??

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  19. Started by Milford Cubicle,

http://stage.co.il/Stories/526604 פארודיה על ה-talkbacks...

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by WarMachine,

הנה 10 עובדות על החיים שלנו, מי שמכיר מכיר ומי שלא שייהנה.......(לא היה לא כוח לתרגם אנשים) 1. During an hours swimming at a municipal pool you will ingest 1/12 litre of urine. 2. In an average day your hands will have come into indirect contact with 15 penises (touching door handles etc.) 3. An average persons yearly fast food intake will contain 12 pubic hairs. 4. In a year you will have swallowed 14 insects - while you slept! 5. Annually you will shake hands with 11 women who have recently >>masturbated and failed to wash their hands. 6. Annually you will shake hands with 6 men who have recently masturbated >>and failed to wash their hands. 7. In a lif…

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  21. פיירפוקס יודע לעשות ככה?

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by lev-27,

זה קצת מביך... אני צריך עזרה בחישוב אחוזים בדו"ח מעבדה. אז ככה: עשינו ניסוי ב-70 זבובים. מתוך 70 זבובים 59 הגיבו לסוכר בריכוזים שונים. מתוך 59 זבובים שהגיבו 20 זבובים הגיבו לתמיסת סוכר בריכוז 0.005M, 18 זבובים 0.01M עוד 10 הגיבו ל-0.05M ולסיום 11 זבובים הגיבו ל-0.1M. אני צריך לחשב את אחוז הזבובים שהגיב לכל ריכוז. כלומר X% הגיבו לי-0.005M וכך הלאה. תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  23. Started by sharon_h,

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by 3pac,

אני ניגש לבחינה באזרחות. אפשר המלצה לאתרים או מיקודית שכדאי ללמוד ממנה? תודה! הא ויש לי את הספר "להיות אזרחים בישראל", אפשר ללמוד ממנו?

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  25. לוח אם ללא מאוורר. יכול להיות גם סלרון.

• 8 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים