כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,586 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי תוך כדי שיטוט , בכתבה מעולה ומקיפה על שידרוג המחשב - מה כדאי? לוח אם (צ'יפסט) או כרטיס מסך או מעבד... לקחו משחקים מכל הג'נרים (סימולטורים,RPG,FPS,RTS וכו') ובדקו. הם מסבירים שם גם קצת על מונחים, ומה המשחק עצמו דורש ובקיצור שווה קריאה, גם אם אתם לא ממש מתכננים שידרוג כרגע (אני לא מאמין שיש אחד כזה כאן ;D ) יאללה, תהנו http://www.aceshardware.com/read.jsp?id=50000356
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הוצאתי את הגזיה הישנה מהבוידם וכשהפעלתי אותה נזכרתי שלפני כמה שנים בכינרת הכנתי עליה משהו שגלש ומאז היא מוציאה להבה לא אחידה,ריח שרוף והמון פיח. פירקתי את הראש וניקיתי הכל עם מסיר שומנים, הוצאתי הרבה מאוד ג'יפה אבל שום דבר לא השתנה. למישהו יש רעיון? ראש חדש עולה כמה מאות שקלים..
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
<חפירה> [move][glow=red,2,300]אבל תקראו בבקשה אם אתם יכולים לעזור[/glow][/move] טוב עכשיו אני כיתה יב' ויש את המיונים הצבאיים לשם וחזרה, היום נפתחה בפני האפשרות להירשם למיונים לעתודה (אני בקטע של להירשם לכל מה שאפשר ואז אם אני מתקבל לבחור בסוף). אה, אני בן יחיד ואין מצב שאמא שלי חותמת אז אני לא רוצה להגיש קפה אז אם אני רוצה להתחיל להתמיין לעתודה אני צריך בהתחלה לבחור את המקצועות שאני מעוניין. בתכלס אני אוהב מחשבים ומתעניין בזה, גם חשבתי על חשמל ואלקטרוניקה שגם נשמע לי מאוד מעניין ואבא שלי הוא מהנדס חשמל. מבחינת משכורות במחשבים אפשר ישר להתחיל בסכומים גדולים, אבל מתכנת בגיל 40 זה כבר לא פשוט (יעדיפו מישו צעיר עם רעיונות). וחשמל מתחילים בקטנה אבל בונים עם הזמן ומהנדס …
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני רוצה לארגן לו תגובה.מעין פארודיה לשיר THE WALL (we dont need no education).הבעיה היא שאין לי מושג איך מכינים סרט ומעלים אותו לyoutube. איפה יש מדריכים פשוטים ברשת.
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
רייזר החליטה, לאור העובדה שהגיעה ל 133,337 מעריצים בעמוד שלה בפייס, לחלק לבר מזל אחד אחד מכמעט כל המוצרים שלה: אוזניות ה Megalodon, מקלדת עכבר ופאד לבחירתכם, מסדר כבלים, תיק וחולצה. כל אחד יכול להרשם לתחרות ללא עלות כלשהי, ולכולם יש סיכוי שווה לזכות. עכשיו לחלק השני של התוכנית: בנוסף לפרס הגדול, רייזר מחלקת בנוסף ל 1337 אנשים מוצר אחד במתנה. עכשיו פה מגיע הקאץ', כשתרשמו לתחרות הראשונה תקבלו לינק, וככל שיותר אנשים ירשמו תחתיו יש לכם יותר סיכויים לזכות. אין קשר בין התחרות הראשונה והשנייה. בשביל הראשונה לא צריך להרשים אנשים תחתיכם. ***נערך ע"י multicore**** (כן, זה הלינק שלי. אבל אחרי הכל גם אתם נהנים לא?)
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלחו לי הודעות פרטיות לפני כמה ימים לפייסבוק, מחקתי אותן. קיימת איזה דרך לשחזר אותן?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אהלן כולם יודעים מה אומר THIS IS SPARTAAAAAAAAAAA [למי שלא- זה יבהיר לו] בקיצור ולעניין, היום חזרתי מהבסיס אחרי עוד שבועיים מתישים, ובעודי על האוטובוס נתקלתי במחזה מתמיהה... איזה ילד בן 14 החליט לדפוק את אחד הקרטונים הענקיים האלה שתמיד מציבים בקולנוע שמפרסמים סרט שעתיד להגיע בקרוב... במקרה הזה, הוא דופק את הקרטון של "300"...הקרטון הכיל את דמותו של החמוד הנ"ל בגובה של איזה פאקינג מטר עשרים. איכשהו הוא הצליח לדחוף את הקרטון לתוך האוטובוס ולהניח אותו לידו באחד המושבים. מכיוון ונדפקתי עם תיק גדול, עליתי על האוטובס אחרון ולא היה לי איפה לשבת, אז עמדתי...ואז נגלה לעיניי מחזה מרהיב- מנקודת המבט שלי, אדון "THIS IS SPARTAAAA" הציץ כך שרק ראשו היה מעל המושבים וזה היה נראה …
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מתכנן בעוד כמה חודשים לטייל עם 2 חברים טובים, לאפריקה. השאלה מחשב נייד שימושי שם? יש שם Wifi או כל תקשורת חיצונית בעולם. או שכדאי להצטייד באינטרנט אלחוטי, יעלה בטח המון. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על מקומות שאפשר להשיג מהם אינטרנט וחלק שלא. ודבר שני איך כדאי לטייל שם? יש כמה דרכים, אופניים, לישון באוהלים, או להצטייד ברכב ולטייל בערים מרכזיות ובקיבוצים שונים. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מחפש [כמה נדוש שזה יישמע] של בחורות [לא ערומות] ואני מוצא רק 1280*960 או 1024*768 ויש לי LCD ברזולוציה 1280*1024 מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לכל אלה שצמים תפרמטו את המחשב כי גם ככה הרבה אנשים לא נכנסים לאייסיקיו, מסנג'ר ועוד.... אין מה לעשות.... ואני אומר את זה לכל אלו שהמחשב שלהם עם הרבה וירוסים, קבצים לא רציפים, ו-Full קבצים שלא צריכים......... כל זה כדי שהמחשב יעבוד יותר טוב..... פרמטו את המחשב, מומלץ מאוד! גם כך יהיה משעמם ביום כיפור עריכה: סליחה, אבל אכן יום כיפור הוא יום משעמם כי ביום הזה צמים ואין חנויות פתוחות וכו'.... מה כייפי פה, וחוץ מזה זה המלצה למי שוינדוס שלו כבד יותר ממה ששוקל "אריאל שרון"!
-
- 13 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מחפש מכשיר חדש במקום ה3100 שלי חשוב לי חיי סוללה, וגם בעיקרון השימוש בתור MP3 (למה לקנות לחוד אם אפשר לשלב) חשוב עמידות ב"זעזועים" (פלאפונים של חיילים לא יכולים להיות שבירים) דעות?
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
כגולשים באתר HWZONE כולנו או רובנו נחשבים "גיקים". האם פעם תהיתם איזה סוג של גיקים אתם- להלן התשובה: האבולוציה של הגיק מראשית הימים ועד היום.... : לרזולוציה גדולה יותר- http://blogcdn.flowtown.com/blog/wp-content/uploads/2010/10/ft-geek-10-20-1.jpg
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב ב-5K רציתי לדעת מה הולך להיות מוזל ,בכמה בערך? וכמובן מתי ? אני יודע שיש מעבדים חדשים שנכנסים וגם כרטיס מסך חדש. מה כדאי לרכוש מהציוד החדש שיוצא ? ומה לא?
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ok אז יש לי מסך LCD17 ואני מחפש תמונות איכותיות ברזולוציה הטבעית שלו (1280x1024) שיבליטו את האיכות ,לא משנה מה ...מכוניות\נופים\בחורות מישהו מכיר אתרים כאלה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
http://www.smart-pc.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=285 במקום 1300 שקלים 13000 שקלים כדאי לקנות
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מאתמול ה- YOUTUBE לא עובד אני לא יודע אם זה רק אצלי , אבל כל שאר האתרים עובדים, והאתר של YT לא מצליח להתחבר לי, ומראה 404 זה רק אצלי?
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
למה יש דרגות בפורום נגיד היום נעשיתי zone freak,זה לא נותן כלום . זה אותם ההרשאות שיש למשתמש שנרשם רק אתמול אני מבין ש-754 הודעות זה לא הרבה ואפילו קצת אבל זה לא משנה בעצם הדירוג סתם בשביל המראה?
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא אותו... כזה רואים יער גשם או משו ויש מוזיקה של טבע כזאת ברקע ואז רואים כמה אנשי שבט כאלה שיש להם תצלחות הענקיות האלה בשפתיים ואז אחד כאילו נפתח ובוא מחליף דיסק ובמקום המוזיקה של הטבע יש טראנס כזה או משו תודה לעוזרים עירכה:
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש אתר שיש בו רשימת סרטי DVD חדשים שיצאו?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
לכל מי שקיבל בימים האחרונים מייל אחד או שניים מהאתר ה-"חביב" סטארקום אשר מציע לכם לרכוש בחנות המקוונת שלו אני מבקש לא לשלוח להם מייל בחזרה ולבקש שיסירו אתכם מהרשימה כי זה לא יעזור. הנה הפרטים על האתר: domain: starcom.co.il descr: Shtaim 2 Shtaim Ltd descr: Rozansky 18 descr: Rishon Le Zion descr: 75706 descr: Israel phone: +972 3 9621105 fax-no: +972 3 9524264 admin-c: SA3924-IL tech-c: SA3924-IL zone-c: SA3924-IL nserver: ns.barak.net.il nserver: ns1.barak.net.il changed: domain-registrar@isoc.org.il 20040215 (Transferred) person: System Administrator address: Daronet Ltd address: Ha Yezira 16 address: Ramat Ga…
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כנראה שיש תרנ'ד חדש ביום העצמאות: להביא לפארקים מארזים ישנים, לשים בתוכם גחלים, לפזר קצת שמן, לזרוק איזה גפרור לתוכו והנה יש לנו מנגל ! אפשר להחליף את השישליק באיזה ג'יפה FX 5800 מגעיל... ;D
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום אני לומד בישיבה כרגע ומעתד {מלשון עתיד.. מילה יפה} לעצמי ללמוד באנקורי או לחמן בסמסטר שיפתח עוד חודשיים שלוש דיברתי איתם כמה פעמים ואמרו לי שיש התחייבות לקבל מעל 90 בכל המקצועות וצריך להיות ב-90% מהשיעורים ולעשות ש"ב כמו שאמרתי אני לומד בישיבה ואין לי שום בגרות השאלה עד כמה זה נכון ואמיתי ואפשרי..?!? תודה רבה נ.ב. המחירים של זה בין 22.000 ל-28.000 {אם קשור או מעניין}
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כל הת׳רדים הקודמים בנושא די ישנים, אז מה האופציות העדכניות למעמד זול שיכבד את ה Turtle Beach X11 שלי?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
זו הייתה חנות של משחקי וידאו, קונסולות וכל מה שמסביב. כבר הרבה זמן שאין לה אתר אינטרנט. האם היא נסגרה? תודה
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-