כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, יש לי רכב מסוג טויוטה קורולוה 2002 ואני מתכנן בקרוב לקנות לה רדיו דיסק חדש, מיד עלו לי בראש שתי שאלות: אם אני רוצה לצרוב דיסק עם שירים אבל לא לפי האורך המקסימלי של שירים שיכול להכיל דיסק CD שזה 80 דקות אלא, לפי הקיבלות שלו במגה בייטים - דהיינו 700 MB , יש רדיו דיסקים שיכולים לקרוא דיסקים כמו זה? שאלה שנייה, בטויטה שלנו יש את המכשיר רדיו עצמו (שרק מכניסים אליו דיסק) ויש את המסך שתים וחצי אינץ' בערך ולידו כל כפתורי ההפעלה, ראו תמונה מתחת לכפתורי התפעול של המזגן נמצא המכשיר עצמו, ולמעלה הצג וכל הכפתורים, השאלה היא כזו: יש אפשרות שבמידה ואני אקנה רדיו שקורא תיקיות, התיקיות יוצגו על המסך למעלה ולא על הצג של הרדיו (או בנוסף) ?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
היי אנשים, המפרט הנ"ל עלה לפני 3 חודשים בסביבות ה-6K כמה הוא עולה היום לדעתכם? הוא בכלל משתלם למחשב משחקים כבד? מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 (S775) - 2.83GHz 1333MHz 12MB Shared Cache 64bit Box גוף קירור למעבד Thermalright Ultra 120 Extreme + Silent 120mm fan לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 - Lightscribe כרטיס מסך Geforce 9800GX2 1GB DDR3 512bit - Innovision, Leadtek, Palit, Gigabyte, Asus, …
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
רבים בטח יקפצו ויגידו פרארי אנזו, למבורגיני מורציליגו או אפילו פורשה קאררה GT אבל היום גיליתי משהו חדש, משהו קטן, משהו זול שנראה כמו קרטינג של שתי שקל אבל הוא בעצם מכונית הספורט הסידרתית הטובה בעולם, לפחות זה מה שהבנתי מהכתבות של YNET. הכירו את קייטרהם R500 איוולושן הנה מה שמצאתי בYNET אם למישהו יש עוד חומר על הדבר המדהים הזה תנו לי בבקשה http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2908942,00.html היא גם עברה מתיחת פנים רק עכשיו אחרי 48 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2987943,00.html
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
http://rapidshare.com/news.html מישהו מוכן להסביר לי את השיטה החדשה?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אני ניגש לבחינה באזרחות. אפשר המלצה לאתרים או מיקודית שכדאי ללמוד ממנה? תודה! הא ויש לי את הספר "להיות אזרחים בישראל", אפשר ללמוד ממנו?
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אין פה סובלנות כדי לעזור לבן אדם אני מבין אז אני אסביר את עצמי.. שמעתי שקיימת פרוצדורה של החלפת תאריכי גיוס..אני מתגייס במרץ ואני מאוד רוצה נוב'..$$ אם יש 2 אנשים שמוכנים לזה שידברו איתי בפרטי.. ובשביל הדיון ..שלא ינעל את זה עוד מנהל חסר סובלנות.. מה אתם חושבים על גיוס מרץ? איסיקיו שלי: 238793795 פלא' : 0505578975
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
אם אני רוצה לבנות אוטומט שבודק חלוקה של מספרים ללא שארית. גם משמאל לימין וגם מימין לשמאל, איך אני בודק את החוקיות לבניית האוטומט? נגיד אוטומט שמקבל מחרוזת בינארית שאם נמיר אותו לבסיס 10 נקבל מסםר שמתחלק ב3 ללא שארית. איך בונים כזה דבר מימין לשמאל ומשמאל לימין ? תודה..
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הנה הוא: [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אהלן שבוע טוב יש לי כמה חלקי מחשב שאני לא אצטרך בקרוב ואני מעוניין למכור אבל אני לא ממש יודע מה הערך שלהם ומה יחשב למחיר סביר.. מצאתי אותם בכמה אתרים אבל המחיר כמובן לא התעדכן בהם לוח של ג'יגביט K-8NF-9 http://www.extremepc.co.il/showproduct.aspx?ProdID=11479&catid=CATID2751 מעבד S939 3800+ זיכרונות DDR400 512*2 ועוד אחד של 256 וספק כוח של HEC 400 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1507 לא בטוח שזה הדגם הספציפי אבל מקביל אליו בוודאות.. הספק לא לידי כרגע פשוט מה יהיה מחיר סביר לחלקים האלה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
דחוףף.. כמה עונות מאמן רוני לוי את מכ. חיפהה?? צריך תשובה מדוייקת..
-
- 13 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשיון על מכונית שנתיים כבר, ואני מעוניין לעשות רשיון על אופנוע מסוג A1 (עד 33 כ"ס). הבנתי שאני לא זקוק לתיאוריה, ומכאן גם שאני לא זקוק לבדיקה רפואית שכן עושים אותה על מנת לעשות תיאוריה. השאלה שלי היא - קראתי באתר BIKERS שמי שיש לו רשיון על מכונית, פטור משיעורי נהיגה ולמעשה זקוק רק למבחן שליטה (שזה חצי מהטסט על אופנוע. החצי השני הוא בכביש פתוח על מנת לראות איך אתה מיישם את כללי הנהיגה) האם זה נכון ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
תגובות, הערות וכו' תתקבלנה בברכה. כמו- כן, אם תוכלו לסנן את הסיפורים למקרים אישיים (ולא "חבר של אבא של שכן של הכלב של אחותי קנה וקרה לו XYZ...") זה יהיה מצויין.
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי, אני זוכר היה כאן דיון לפני... המון שנים, שבו מישהו אמר שיש לו איזה כרטיס שבו הוא משתמש לקניות ברשת והכרטיס הזה לא לוקח לו שום עמלות ומציע שערי מכירה של פחות מאחוז מהשער היציג. יכול להיות שהזיכרון שלי קצת מחורבש. בכל מקרה, נכון להיום, כיצד אתם קונים ברשת וכמה אתם משלמים סה"כ כדי שהשקלים שלכם יהפכו לדולרים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכם . ניסיתי קצת לחקור את התחום והצלחתי למצוא מספר תוכנות אבל נתקלתי בקשיים. אם יש כאן מישהו שניסה לקלוט את ערוצי ההום סינמה דרך המחשב בעזרת תוכנות מפענחות למיניהם ויכול לעזור בבקשה שירשום כאן פרטים בנושא קליטת ערוצי הום סינמה (paytv) דרך המחשב. :-/
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הייתי אתמול בטיול מסכם של 3 שנים בתיכון...פתאום אני רואה את מכבי ת"א ישר הוצאתי מצלמה וצילמתי את מי שראיתי באסטון אחד מעוזרי הקבוצה ובאסטון שעוזר לו להרים מים מינרלים(: ניקולה וויצ'יץ
-
- 12 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי, חשבתי על רינגטון מושלם בשבילי, אבל אין כזה ואני צריך למצוא משהוא שיכול ליצור לי כזה. זה באצם השיר של George Thorogood שקוראים לו BAD TO THE BONE אבל במקום BAD הוא אומר BEER. b b b b beer!! משהוא יכול לעזור ליצור כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
לשון,פסקל,היסטוריה,תב"א... תודה :]
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש כאלה שיגידו שהקורס הזה שווה ל*** ואני לא אמרתי שהוא שווה משהו.. אבל היה אחד הדברים הכיפים שעשיתי עדיף במקום לשבת בבית והיה השבוע הכי כיף שהיה לי אל מול כל השנה בבית ספר. : וכל 2 כיתות התאחדו ובכל כיתה היו מדריך\ה + ע.מדריך . אז איזה משפטים המדריכים מוציאים אנחנו נשפכים מצחוק... למשל הוא אומר לה ... "את בכית לי מ-2 אצבעות ואת עושה לי עם כל היד " WTF?!? ואז היה עוד משהו שהפיל אותנו... הם הסבירו לנו על הטובוס ועל הגייד... עכשיו הוא מסביר : "יש 3 חורים ,יש כאלה שמעדיפים את זה בחור הראשון יש כאלה מעדיפים את זה בחור יותר למעלה" (ואז הוא פונה למדריכה) "באיזה חור את מעדיפה את זה ? " היו שם הרבה דברים מצחיקים רק צריך להיזכר...
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אני גולש עם בזק בתור תשתית. סיכמתי איתם על 20 מגה במחיר של 91 ש"ח לחודש. עכשיו השאלה הגדולה היא לגבי הספק. כרגע אני בנטוייז'ן במהירות 10 מגה ומשלם 30 שקל. הציעו לי לשדרג, אבל במחיר של 58 שקל ממוצע עם התחייבות לשנה או שנה ורבע. אני יכול בלי התחייבות ואז המחיר הוא 65. בהוט מציעים 20 שקל לכל המהירויות. האם כדאי לעבור להוט? האם יש ספקים אחרים שיהיו מוכנים להוריד את המחיר לרמה של הוט?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מנהל האתר southpark4U האתר עוד לא ממש נפתח אבל כמעט כולו מוכן. פתחתי פורומים לאתר - הפורומים אני צריך שתציעו לי כותרות לנושאים לפורומים. כמו שיש לדוגמא בפורמים של HWZONE את הנושאים - חומרה , מעבדים , תוכנה , כללי וכו'... אז אני צריך כאלה שקשורים לסאות'פארק. בקיצור - מי שיש לו רעיון שיציע הצעות אם יש פה מישהו שרוצה להיות מנהל בפורומים שיצור איתי קשר דרך אי סי קיו מספר - 154095782
-
איך היא נקראת? איך נקרא האלגוריתם המיושם שם?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
פארודיה על GTA4 ;D http://www.youtube.com/watch?v=olawRS06E54
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
תראו http://my.area.co.il/view.php?siteid=46044&jet=page&menuid=210242 :o מה הסיכויים ? צרוף מיקרים אה
-
- 14 תגובות
- 896 צפיות
-