כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אולי משהו כמו בסרט יורוטריפ שהוא אומר "יש לך מייל בן ז**ה"
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מחפש צליל של מכונית שעוצרת עם חריקת צמיגים. לא משנה איזה. אני לא מליח למצא.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ?! אני מחפש צלצול לפלאפון שהוא נשמע בעצם כמו צלצול רגיל "רינג רינג" אבל הרינג השני הוא בהילוך איטי. אמרו לי שזה מאיזה סרט. בקיצור אם אתם יודעים על מה אני מדבר ויש לכם את הצלצול ותוכלו לעלות לי אותו אני יודה לכם מאוד. תודה ואחלה שבת שתיהיה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה לא קשור לכאן אבל בהחלט זה נובע מHTML JAVASCRIPT ללא רקע בכלל רוצה להתקדם בנושא SEO יש כאן אנשים?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום כולם !!! הקמתי קבוצה במשחק UT ששמה The_UT_Knights אני מחפש מצטרפים\יריבים לפרטים צרו איתי קשר באיי סי קיו... ביי
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
משהו נחמד שקט כמוזיקת רקע, חשוב שלא יתפוס הרבה (מקסימום מקודדים לאיכות נמוכה). עדיף גם משהו פשוט סתם מנגינה בלי זכויות יוצרים, שלא יהיו לי בעיות בעתיד...
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חרשתי את גוגל, ללא הצלחה... אני מחפש "נעימה" רגועה ושקטה, ללא מילים (רק כלי נגינה). משהו שנעים לשמוע. מישהו מכיר אתרים כאלה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש למשהו? או שיכול להגיד לי איך עושים את זה בOPEN OFFICE
-
- 5 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
למישהו יש מקורות מיוחדים לקבצים? אני מחפש את ה- pdf: management accounting information for creating and managing value זו התקווה האחרונה שלי למצוא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מחפש קובץ אודיו שבאמת מסוגל להמחיש לי את המערכת 5.1 שיש לי בחדר תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני סטודנט הנדסאי מכונות בשנה ב' כרגע לומד הידראוליקה שמתי לב שבמבחני מה"ט מבקשים להסביר מושגים כאלה ואחרים בנושא זה משהו שאני פחות מסתדר איתו ויותר קל לי עם נוסחאות אני מחפש איזה קובץ שיהיה בו הסבר על מושגי היסוד בהידרוסטטיקה והידרודינמיקה אני יודה מאוד מאוד למי שיוכל למצוא לי.. חיפוש בגוגל לא הביא לי לתוצאות רלוונטיות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קובץ קול של פליצות,משהו כזה מצחיק. מישהו מכיר משהו?
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קוד טכנאי לטלוויזית Samsung CS-7271, (גודל 29 אינטש). תודה. נ.ב. אם זה לא הפורום הנכון, איתכם הסליחה, אנא כוונו אותי לפורום הנכון.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לנקות מחשבים , מוצרי חשמל הקומפרסור צריך ניקוז למים באויר . למשהו יש מושג איפה נתן להשיג ? זה אמור להחליף את כל בלוני לחץ אויר שניגמרים מהר מידי
-
- 6 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
yamaha mg 32 / soundcraft spirit 32 מחפש לקנות...... תודה לכל מי שמגיב....
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
היי, החלטתי לחסוך קצת כסף מהעבודה, והחלטתי שאני לא מהאנשים שיכולים להשאיר כסף בעובר ושב אחרת אני פשוט מבזבז. אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר איפה אפשר לקנות איזה קופת חסכון כזאת שאפשר להכניס אליה כסף (שטרות...) ואין אפשרות לפתוח אותה בלי לנפץ אותה לגמרי ולסיים את תפקידה... תודה.
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני גר בחולון ומחפש בנרות קורס שילמד אותי איך להפעיל ביעילות את המחשב שלי. הצעות רציניות, בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מכוון שאני יוצא יומיות, יש לי אפשרות אחרי שעות הפעילות (ואפילו לצאת יותר מוקדם במידת הצורך), לצאת לקורסים\הסמכות באיזור חיפה. הייתי שמח לשמוע על מקומות אמינים (שמות מוכרים, לא "המכון של ג'קו"), בנושא מחשוב והתמקדות בעיקר בקורסים עם שימוש במחשב עצמו בתוכנה וחומרה (לדוגמא נושא הרשתות שעד כמה שידוע לי לא כולל כל מיני נושאים של מתמטיקה פיזיקה נוסחאות חשמל ואלקטרוניקה, אלא למידה נטו בחומרה ותוכנה). מראש אני מבקש, רק תגובות ענייניות וממוקדות על מקומות וקורסים, אין לי מה לעשות עם תגובות כגון "תחפש באתר של הטכניון", ושאר הספאם שמתרוצץ פה בפורום. המון המון תודה !
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הי,אני מחפש קורקינט חשמלי עד 1500 ש"ח לנסיעה לעבודה וחזרה (10 ק"מ יומית).יש את הקורקינט הזה:http://www.tw4u.co.il/topics.php?id=5&productId=481&topicId=5בערך 800 ש"חהוא עד 80 ק"ג ואני שוקל 75 ק"ג, השאלה היא אם בטווח הבינוני הוא לא יהרס בגלל שהמשקל קרוב למקסימום?או שעדיף לי להזמין מחו"ל את זה:http://www.amazon.com/Razor-E300-Electric-Scooter-Matte/dp/B0085HM36Y/ref=sr_1_1?s=outdoor-recreation&ie=UTF8&qid=1447232548&sr=1-1&keywords=razor+300יוצא לי 1600 ש"ח דרך Buy2USA (כולל מיסים, מע"מ וכו')אודה לעצות כי אני ממש אובד עצות ומוגבל תקציבית.נ.ב:לא מעוניין באופניים חשמליים בכלל, אני צריך "רכב" קומפקטי שאפשר לקפל ולשים מתחת לשולחן, אופניים מתקפלות עדיין ג…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש קטלוג משקפי שמש באינטרנט, רצוי אתר ישראלי. תודה. בא לי משחקי שמש טייסים, אבל משהו יותר מעוצב. או שאולי משהו אחר. אני צריך משקפי שמש חדשות!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש קטע וידאו קצר (חצי דקה ככה) שראיתי פעם, על אחד שנמצא בשירותים כימיים ופתאום איזה מנוף מפיל אותם ורואים אותו יוצא כזה... הסרט מתחיל בזה שהוא אומר "I hate Sundays...".. יש למישהו קישור אולי? אני לא מצליח למצוא אותו..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש להוריד את הקטע הנ"ל.. חשבתי אולי על הקטע עם מאיר איינשטיין עם השערררררררררררררררר שערררררררררררררררררררר במשחק ישראל צרפת אבל בעיקרון זה לא ממש משנה כל עוד לא אומרים בקרירות "שער 1-0" שתהיה צעקה ושיהיה אפשרי להוריד את זה למחשב בשביל צריבה .. תודה רבה מראש ! (זה די דחוף לי להלילה )
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הופך את גוגל כבר כמה זמן מחפש את הקטע הספציפי ששמעתי מזמן של פאגין (שהיה פעם באתר CALLS.COM). מדובר שם על הקמת אירוע כלשהו חתונה או משהו, והמטורף הזה מתחיל לבקש דברים מוגזמים שיהיו באירוע כמו דולפינים קופצים ממעליות וכל מיני שטויות כאלה.. בקיצור, לא מצאתי את הקטע המסויים הזה רק את שאר השטויות שלו... אגב, לכל אלה שיקפצו WAREZ WAREZ, הוא גם ככה שיחרר את ההקלטות שלו חינם באתר שהיה לו פעם, אז זה חוקי. תודה רבה ! (:
-
- 11 תגובות
- 4.6k צפיות
-