עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אומנם חלקכם עדיין לא הגיע לגיל בו אפשר לרכב\לנהוג אך כל מי שחובב ספורט מוטורי - מוזמן להגיע ביום שישי לכפר סבא, שבה מתקיימת אליפות דריפטינג אני מאוד חובב ספורט מוטורי (אופנועים, קארטינג, מכוניות בעלות הנע(א)ה אחורית (ו"במקרה" מחזיק אחת)) בקיצור - יהיה נחמד לראות אתכם שם\לשמוע מה אתם אוהבים\מתחרים \משתתפים

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by amilo,

למה? אווו למה? חצי ליטר בירה מהחבית עולה כמעט כמו שישייה? למה?אוו למה? שאט של וודקה עולה לי כמעט חצי מחיר של בקבוק שלם? למה אוו למה? חברה , מה נסגר עם תרבות המחירים המוגזמים בצורה מפלצתית של אלכוהול? למה המחירים כאלה בשמיים , ולמה אנחנו מוכנים לשלם?

• 81 תגובות
    • 5.4k צפיות
  3. Started by Kurt,

אחרי מאות שעות של למידה ועשרות בבית הכנסת, הגיע תהליך מייגע של כ-10 חודשים לסופו(?) , מבחן ב12:00 בבית הדין לגיור. 30-45 דקות של שאלות בע"פ מול 3 דיינים לא ממש אינטרקטיביים מקווה להצטרף לשורות עם הסגולה. אז מה עושה המנקר?

• 100 תגובות
    • 6.9k צפיות
  4. פשוט שמעתי ש-NEWEGG לא... וזה נורא מבאס.. (איזה דרך אחרת יש להזמין מהם?) אם אין דרך, איזה אתר קניות של מחשבים יש שאני אוכל מהארץ לתת ויזה בינלאומית, ושהמשלוח יגיע לקרובים שלי והם ישלחו את זה לארץ? אני צריך אתר אמין כמה שיותר! תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  5. לא מחפש משהו ישן, רוצה משהו מדהים לא עלילה על חשבון גרפיקה (מעדיף PS3 על wii)

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by moshe55501,

וצרפת?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  7. Started by The UnKnown,

• 42 תגובות
    • 24.2k צפיות
  8. נרשמתי לאתר ואז הופיע בצד למעלה קבללו בברכה את במבה גריל האם כל שאר המשתמשים רואים את זה כי אני לא רוצה את זה תודה

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by exXxTreAm,

http://www.youtube.com/p.swf?video_id=yOzjJ4GQDrw&eurl=&iurl=http%3A//sjl-static16.sjl.youtube.com/vi/yOzjJ4GQDrw/2.jpg&t=OEgsToPDskJ_imfLM3nDc5kewN6f1dli אני יודע שזה מבויים, אבל בכל זאת, האפקט של זה, איך?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  10. היי מחר יוצא לי להיות בסנטר ורציתי לדעת אם יש שם חנויות מחשבים ו/או אלקטרוניקה שאולי במקרה יש להם מסכי LCD בתצוגה הייתי מסתובב ובודק לבד אבל לא נעים לי לטרטר את חברים שלי להסתובב יותר מדי שם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  11. איזה אתרי קניות אמינים יש בארה"ב? שמעתי על NEWEGG ו-AMAZON... מי עדיף? יש לי קרובים בארה"ב... אני יכול לתת את כתובתם או משהו ואז החבילה תשלח להם, והם ישלחו אליי? מה בדיוק אני צריך למלא שזה יקרה? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by SweeT_EviL,

היום סיימתי לראות את PRISON BREAK וממש ממש ממש אהבתי אותה , המתח הרגע אותי (מזל שכל ה22 פרקים כבר היו על המחשב ולא הייתי צריך לחכות) בכל אופן אני מחפש משהו בסגנון הזה של PRISON BREAK לא יודע אם מבחינת הרעיון של מישהו שבורח מכלא אלה יותר מתח, אבל לא סתם משהו שבאמת מענין גם אהבתי תסופרנוס -מחכה לחלק השני של העונה השישית, אז גם דברים בסגנון שלו בעיקרון אני לא ממש ראיתי סדרות עד עכשיו בגלל שהם לוחקים הרבה זמן ,אבל פשוט PRISON BREAK הטריף לי תצורה , חוץ מהסוף שזה היה סתם בשביל שיהיה עוד עונה אני חושב על להוריד אבודים אבל זה סתם נשמע לי קיצטשי כזה על כמה אנשים שמתרסקים על אי ופתאום מתגלים כמה סודות דפוקים ויש מזימות אחד נגד השני(הכל הבנתי מהפרסומות שעליהם...),אולי אם תתנו לי הס…

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by taotao,

איך אמר JAY-Z I LOVE GIRL'S GIRL'S GIRL'S ;D (אזהרה נא לקחת מגבון או כול "אביזר" שיעזור לכם לנקות את הריר מהפה....)...והכי חשוב תהנו.... http://www.techpowerup.com/reviews/GamesConvention06/Girls/1

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by redti,

אהלן רציתי לדעת אם ניתן לגשת לתיאוריה ביום שישי ? זה ממש חשוב לי לדעת

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by 00000,

שמעתי לפני כמה זמן את "העיקר זה הרומנטיקה" של גידי גוב אם אני לא טועה. לא יודע למה, התחלתי לאהוב את הסגנון. זה בלוז? ואם אתם מכירים מוזיקה/שירים בסגנון אל תפחדו להמליץ.

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by avivlevy,

עשיתי בדיקת דם ויום הגיעו התוצאות, יש לי חוסר בברזל עכשיו אני צריך לדעת באיזה מאכלים יש הרבה ברזל אני יודע שבפלפל ירוק יש הרבה ברזל באיזה עוד מאכלים?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by avi2014,

בכתבה על הויסטה רשום 30/01/06 וכמדומני היום אנחנו בכלל בחודש 9 ככה שפיספסתם את ההשקה ב9 חודשים תתקנו את התאריך

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  18. מאיזה גיל אפשר לעשות רישיון לרובה אוויר?

• 16 תגובות
    • 13.6k צפיות
  19. תענו לי על מה שכתוב בכותרת, פליז!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שנה שעברה עשיתי 3 יחידות 2 יחידות בסיסיות (C++) ו יחידת מעבדה (אתר) במעבדה קיבלתי 95 וב C קיבלתי 80 השנה עשיתי את שתי היחידות המתקדמות של עיצוב תוכנה ומודלים וקיבלתי בהם 52 , השאלה שלי אם יהיה לי בגרות במדעי המחשב? 1. לא יהיה בכלל את כל ה 5 יחידות? 2. יהיה רק 3 יחידות? 3. יהיה את כל ה 5 , זה השתכלל עם שאר השאלונים? תודה.

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by avi2014,

רוברט קוביקה הנהג של BMW ושלום אסייג..

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by stone cold,

יש שיר שיש לו תמישפט הזה ומיתחת לפני השטח קול גופם רועד מאוד לא יוכלו ליפרד שוב לנצח כי ליבם יקום וימרוד אני חושב שזה שיר של יהודית רביץ מישהו מכיר תשם של השיר?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  23. זה כמו נמלטים רק באי, משהו כזה בערך מתי מתחילה העונה השלישית?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3296711,00.html

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by dvvon,

???.

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.