עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by exXxTreAm,

http://www.youtube.com/p.swf?video_id=yOzjJ4GQDrw&eurl=&iurl=http%3A//sjl-static16.sjl.youtube.com/vi/yOzjJ4GQDrw/2.jpg&t=OEgsToPDskJ_imfLM3nDc5kewN6f1dli אני יודע שזה מבויים, אבל בכל זאת, האפקט של זה, איך?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  2. היי מחר יוצא לי להיות בסנטר ורציתי לדעת אם יש שם חנויות מחשבים ו/או אלקטרוניקה שאולי במקרה יש להם מסכי LCD בתצוגה הייתי מסתובב ובודק לבד אבל לא נעים לי לטרטר את חברים שלי להסתובב יותר מדי שם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  3. איזה אתרי קניות אמינים יש בארה"ב? שמעתי על NEWEGG ו-AMAZON... מי עדיף? יש לי קרובים בארה"ב... אני יכול לתת את כתובתם או משהו ואז החבילה תשלח להם, והם ישלחו אליי? מה בדיוק אני צריך למלא שזה יקרה? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by SweeT_EviL,

היום סיימתי לראות את PRISON BREAK וממש ממש ממש אהבתי אותה , המתח הרגע אותי (מזל שכל ה22 פרקים כבר היו על המחשב ולא הייתי צריך לחכות) בכל אופן אני מחפש משהו בסגנון הזה של PRISON BREAK לא יודע אם מבחינת הרעיון של מישהו שבורח מכלא אלה יותר מתח, אבל לא סתם משהו שבאמת מענין גם אהבתי תסופרנוס -מחכה לחלק השני של העונה השישית, אז גם דברים בסגנון שלו בעיקרון אני לא ממש ראיתי סדרות עד עכשיו בגלל שהם לוחקים הרבה זמן ,אבל פשוט PRISON BREAK הטריף לי תצורה , חוץ מהסוף שזה היה סתם בשביל שיהיה עוד עונה אני חושב על להוריד אבודים אבל זה סתם נשמע לי קיצטשי כזה על כמה אנשים שמתרסקים על אי ופתאום מתגלים כמה סודות דפוקים ויש מזימות אחד נגד השני(הכל הבנתי מהפרסומות שעליהם...),אולי אם תתנו לי הס…

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by taotao,

איך אמר JAY-Z I LOVE GIRL'S GIRL'S GIRL'S ;D (אזהרה נא לקחת מגבון או כול "אביזר" שיעזור לכם לנקות את הריר מהפה....)...והכי חשוב תהנו.... http://www.techpowerup.com/reviews/GamesConvention06/Girls/1

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by redti,

אהלן רציתי לדעת אם ניתן לגשת לתיאוריה ביום שישי ? זה ממש חשוב לי לדעת

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by 00000,

שמעתי לפני כמה זמן את "העיקר זה הרומנטיקה" של גידי גוב אם אני לא טועה. לא יודע למה, התחלתי לאהוב את הסגנון. זה בלוז? ואם אתם מכירים מוזיקה/שירים בסגנון אל תפחדו להמליץ.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  8. Started by avivlevy,

עשיתי בדיקת דם ויום הגיעו התוצאות, יש לי חוסר בברזל עכשיו אני צריך לדעת באיזה מאכלים יש הרבה ברזל אני יודע שבפלפל ירוק יש הרבה ברזל באיזה עוד מאכלים?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by avi2014,

בכתבה על הויסטה רשום 30/01/06 וכמדומני היום אנחנו בכלל בחודש 9 ככה שפיספסתם את ההשקה ב9 חודשים תתקנו את התאריך

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  10. מאיזה גיל אפשר לעשות רישיון לרובה אוויר?

• 16 תגובות
    • 13.5k צפיות
  11. תענו לי על מה שכתוב בכותרת, פליז!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שנה שעברה עשיתי 3 יחידות 2 יחידות בסיסיות (C++) ו יחידת מעבדה (אתר) במעבדה קיבלתי 95 וב C קיבלתי 80 השנה עשיתי את שתי היחידות המתקדמות של עיצוב תוכנה ומודלים וקיבלתי בהם 52 , השאלה שלי אם יהיה לי בגרות במדעי המחשב? 1. לא יהיה בכלל את כל ה 5 יחידות? 2. יהיה רק 3 יחידות? 3. יהיה את כל ה 5 , זה השתכלל עם שאר השאלונים? תודה.

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by avi2014,

רוברט קוביקה הנהג של BMW ושלום אסייג..

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by stone cold,

יש שיר שיש לו תמישפט הזה ומיתחת לפני השטח קול גופם רועד מאוד לא יוכלו ליפרד שוב לנצח כי ליבם יקום וימרוד אני חושב שזה שיר של יהודית רביץ מישהו מכיר תשם של השיר?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  15. זה כמו נמלטים רק באי, משהו כזה בערך מתי מתחילה העונה השלישית?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3296711,00.html

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by dvvon,

???.

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. ראיתי את ה"טוען" הירוק שמופיע למעלה בכל טעינה. ראיתי גם כמה סמיילים חדשים. יש עוד שידרוגים חוץ מהשניים האלה?

19. היי אני מחפש המלצה לקטעים אינסטרומנטליים של גיטרות אקסוטיות, (שום גיטרות עם דיסטורשן, רק אקוסטיות!) לא בהכרח קטעים אינסטרומנטליים , גם מוזיקה רק של גיטרות אקוסטיות, עם מלודיות יפות בלי זמר, בלי מקצב, בלי כלום והמון המון - חומר של זה הציגו אלבומים חמים, אומנים טובים , לינקים אם אפשר ששם מפוצץ שמות של דיסקים של אומנים טובים בנושא הזה, וכו' תודה מראש

20. Started by POPSTAR,

WB = welcome back TY = thank you DMI = don't mantion it YW = your' welcome SUBICTA = shut up before i call the administrator A/S/L = age, sex, location N1 = nice one GJT = good job team GGA = good game all HS = head shot DIT = damn it WGLS = were gonn'a loss LOL = laughing out loud ROFL = rolling on floor laughing WTF = what the fuck OMG = oh my god OMFG = oh my fucking god BTW = by the way STFU = shut the fuck up SMDI = suck my dick ROFLMAO = rolling on floor laghing my ass off IDK = i dont know WTH = what the hell GG = good game GJ = good job NVM = never mind BG = bad game BJ = bad job FFS = for fuck sake ASAP = as soon as possible PME = private massage me BRB = be righ…

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by kfirlion,

שלום, רציתי לדעת מהי השיטה הכי טובה להשיג בנות, איך לגרום להן ליפול על רגליך או לגרום להן לחבב אותך?

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. חברה מה קורה? שמעו אני צריך אתר או תוכנה ללימוד אנגלית עסקית , אתם מכירים אולי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  23. Started by free4,

ההבדל היחיד בין הצלחה לכישלון של אתר הוא ביכולתו למשוך אליו מבקרים. לא משנה מה אתה מוכר או איזה אתרים אתה מקדם - כניסות רבות לאתרך יעזרו לך למכור יותר בפחות זמן! דבר חדש יוצא לשוק כניסות לאתרך בחינם כן שמעתם נכון!!תיכנסו ותראו את האתר שלכם מתחיל לפרוח.

24. השאלה בכותרת... מעניין לדעת עם איזה אנשים אני הולך לעבור את הקורס...

• 49 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. רוצה לסגור עיסקה האופציות: אלקו- טיטניום 35=3 כ"ס=29500 BTU בקירור וחימום טורנדו GOLD 38 תפוקת קירור 31000 BTU המחיר : הטורנדו זול בכ-1000 ש"ח זול יותר לעומת אלקו. על טורנדו אני מקבל 3 שנים אחריות ועל אלקו שנה. השמועות : אלקו יותר טוב ,יותר שקט. מה ידוע לכם? מה הייתם בוחרים? תודה

• 5 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים