עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by refael11,

היי שלום לכולם אני אמור לעבור מבחן באופיס יום שני לשם קבלה לעבודה בידי אין בנמצא חומר לימודי פרט למדריכים טובים אבל הם ארוכים וכנראה לא נותנים דגש על הנושא אשמח אם למישהו יש חומר שיוכל לשמשמ אותי או מבחנים או אפ' מישהו שעבר כזה דבר ורוצה לשתף אותי אני מאוד רוצה לעבור את המבחן הזה העבודה הזאת חשובה לי מאוד תודה לכל העוזרים שיהיה שבת שלום לכולם

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by WarMachine,

הנה 10 עובדות על החיים שלנו, מי שמכיר מכיר ומי שלא שייהנה.......(לא היה לא כוח לתרגם אנשים) 1. During an hours swimming at a municipal pool you will ingest 1/12 litre of urine. 2. In an average day your hands will have come into indirect contact with 15 penises (touching door handles etc.) 3. An average persons yearly fast food intake will contain 12 pubic hairs. 4. In a year you will have swallowed 14 insects - while you slept! 5. Annually you will shake hands with 11 women who have recently >>masturbated and failed to wash their hands. 6. Annually you will shake hands with 6 men who have recently masturbated >>and failed to wash their hands. 7. In a lif…

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by BeNzZy-BoY,

אני זוכר שמישהו שם פה ממש לא מזמן קישור לאיך נותנים את הניקוד בבראור ביום סיירות.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז אם מישו מכיר את הקישור שיגיב בבקשה

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by KoM,

לאחרונה התוכנה הנ"ל איטית בצורה מטורפת, ומדובר עוד על השירות בתשלום ! אשמח לכל המלצה על שירות דומה, בתשלום, שמציע חלופה מהירה יותר.

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by overload,

לכל מי שלא מכיר את הקומיקסים של VGAMES הפעם זה אחד ממש טוב :

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by nir007,

שלום אני כרגע בצבא.. ואני חושב על מה לעבוד לאחר תום שירותי בצה"ל אני רוצה לעשות קורס של בודק תוכנה QA ולהיות בודק תוכנה QA אבל חשבתי בנתיים למה לשרוף תזמן? ואם אפשר להתחיל ללמוד בשו בכיוון שאפשר ללמוד דרך האינטרנט... אני השמח אם תביאו לי אתרים שבהם אפשר ללמוד טיפה את העולם של בודק תוכנה. ואם יש גם המלצה לספרים... ואותו דבר גם בקשר ל"אבטחת מידע" תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by Kidney_stonE,

אז ככה, בשורת הכתובת פשוט להדביק את זה : (עריכה : זהירות, כנראה שזה דופק בחלק מהמקרים משהו, לקרוא למטה, על אחריותכם בלבד... שלא תגידו שלא אמרתי...) chrome://browser/content/browser.xul וקיבלתם דפדפן בתוך דפדפן... למי שתמיד עם המון טאבים פתוחים, עכשיו יכול לרכז אותם בסוג של "על טאבים" עם "תת טאבים"... אבל תכלס זה לא פתרון הכי חכם/יעיל/ריאלי, אז אם למישהו יש פתרון יותר טוב להרבה טאבים פתוחים, אני אשמח לדעת, תמיד יש לי מינימום 10) אגב, נלקח מכאן שמצאתי כאן. תהנו...

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  8. Started by klayton,

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  9. למה הם עושים את זה?? מה כבר יהיה לאנשים לגנוב\להרוס\לשבור??

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  10. שואב אבק........ תנו תגובות...

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by shayb19,

קודם כל אני לא מוכר אני צריך לקנות ודחוף אני בונה מערכת יחודית מסוגה ... דבר שני לא חוסמים שי .... שי אדם חשוב so it with my leader "sheep" no else shell b asked or to burn in hell with the white rabbit so bring it back bring it back dont leave it away .....cause .....

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  12. אני זוכר ששמעתי שב 2009 ייכנס חוק שיאסור על חברות לחייב לקוחות. זאת אומרת אין דבר כזה "תתחבר אלינו בסכום כך וכך והתחייבות לשלוש שנים/שנתיים/שנה" לגבי כל מה שהשתנה בסלולר אני יודע, אבל מה עם שאר החברות? בעיקר מעניין אותי איך זה עובד עם ספקיות אינטרנט. עדיין יכולים לחייב אותי כאוות נפשם?

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  13. היי, האם יש דרך לגרום ליוטיוב לבחור תמיד בהצגת וידאו באיכות גבוהה 480-720-1080 בלי לשנות ידנית בכל פעם? בלי להתחבר לחשבון. אפילו שאני משנה ידנית, רוב הסירטונים לא עוברים לאיכות גבוהה אוטומטית ואני צריך לקפוץ לנקודות צפייה קדימה ואחורה עד שהסירטון נטען בhd.

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by Lost Spirit,

אהלן, אני מעוניין לעשות חלק משביל ישראל באיזור הצפון בחג סוכות כולל לינה במקום. זה נופל על התאריכים 30.9-1.10 או 7-8.10 את המסלול נעשה אני ומספר חברים. זו תהיה הפעם הראשונה שאני עושה מסלול שכזה ולכן מספר שאלות לי ליותר מנוסים: 1. איזה מסלולים מומלצים? 2. איזה ציוד מומלץ לקחת? 3. המלצות כלליות בתחום הטראקים? תודה מראש וחג שמח

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  15. ראיתי פעם איזה סדרה ישנה בת 6 פרקים בשם ''אהבה זה כואב'' ככה היה השם בעברית לפחות. זה של HBO עד כמה שאני זוכר היה לפחות בקטוגריה שמה בVOD. הסרט מספר על מישהו בשם גארי שיש לו אח חולה נפש בגיל הנעורים משהו ונכה,שיש לו גם חבר טוב שבסוף הומו או משהו ובאשמתו אח של גארי נדרס(בגלל גור כלב).. היה איזה שחקן ממש מוכר וטוב בסדרה הזאת רק לא עולה לי לראש זה הבעיה.... מישהו אולי מכיר תסדרה הזאת אני ממש נואש להשיג אותה מחדש ולראות אותה. :

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by aldema,

מישהו יכול להביא לי קישורים לכתבות מוזרות או מצחיקות כאלה לבני נוער? כמו הכתבות המפורסמות האלה כמו המדריך למחרבן שהם נותנים את כל סוגי החירבונים(הצב המבוהל וכאלה..)... כתבות שטות בקיצור .. אני צריך את זה לעלון בית ספר(י"א) אחרי שבקודם עשיתי ציטוטי ספורט.. תודה.

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  17. אני: שלום יש לי בעיה בלה בלה אני לא מצליח לגלוש לאתר הזה העיניין הוא שאמא שלי גם לא מצליחה וחבר כן. ניסיתי לשנות DNS ואייפי ולא עזר.... 012: מה הקשר DNS? DNS זה שלנו לא שלך. אני: באמת? איזה מטומטם אני! (בציניות כמובן) 012: חס וחלילה... ככה לומדים. אגב זה האתר היחיד שאתה נתקל בבעיה? אני: כן. 012: נו ואין תחליף? אני: אני מאחסן שם את האתר שלי... וכמובן אני לא יכול להכנס ל-FTP שלי ובנוסף חלק מהאנשים לא יכולים לראות את האתר שלי.... 012: חסר אתרים לאחסון? אני: אתה רציני? 012: טוב תשמע יש לי עמדה לבדיקה אני כבר חוזר.... אחרי 10 דקות: 012: תשמע מאוד מוזר. אני מצליח להכנס דרך PNS אבל דרך LNS אני לא מצליח ודרך ADSL אני כן מצליח.. מאוד מוזר... שקט ארוך....... אני: את…

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  18. שלום אני רוצה לדעת מהו המספר המקסימלי של יחידות שאפשר לעשות במחשבים ומהם הנושאים? בקשר לתנ"ך, אני רוצה לעשות את המינימום, על מה הנושאים שם? במידה ואני מקבל ציון נמוך(הכי נמוך בבגרות), אני יכול להחליט שזה לא יחשב בממוצע? עד כמה זה ישפיע על הקבלה לאוניברסיטה(טכניון) במידה וכל שאר הציונים מצויינים. וגם אם אני מקבל במקצוע כלשהו ציון X בבגרות ומגן נמוך ממנו, זה מוריד לי את הציון בבגרות?

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  19. שלום, לפני כמה שבועות (חודש למעשה) כרטיס המסך החזק והאמין שלי (8800GTX) שווק חיים לצערי. הכרטיס נקנה כחלק ממחשב שהוזמן אצל Dell. לצערי לא יכולתי להתעסק בלדבר איתם על האחריות ישירות כי בזמנו עבדתי, ועכשיו אני בטירונות, לכן כל התקשורת איתם עברה דרך אמא שלי. בזמנו כשדיברתי איתם, ממש כשהכרטיס התקלקל, אמרו שיבואו להחליפו בימים הקרובים באותו כרטיס. בסוף הם באו והחליפו אותו בכרטיס זמני חלש בטענה שהם הזמינו את הכרטיס שלי והוא יגיע עוד 3 שבועות. בשבוע האחרון בזמן שהייתי בטירונות לקחו לי את המחשב והחליפו את הכרטיס בדגם "חזק יותר" בטענה שהכרטיס שהיה לי כבר לא זמין. עכשיו כשבאתי הבייתה גיליתי שהחליפו לי ל X1950 Pro, שמן הסתם לא משתווה לא בביצועים ולא במחיר לכרטיס הקודם. מכיוון שאני כ…

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  20. Started by Bebush,

אצלי בעבודה אנחנו מעבירים כרטיסים (כניסה ויציאה) ויש אצלנו כרגע בעיה בעבודה עם אנשים שמושכים שעות ואומרים שהולכים לקצץ להרבה אנשים הרבה שעות. עכשיו אני רק התחלתי לרשום שעות כניסה ויציאה לפני שבועיים בערך ואני כבר עובד שם חודש. אז רציתי לדעת אם מקום העבודה חייב להראות לי על פי בקשה שלי את הדוח שעות שלי, כניסה ויציאה..?

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by x-dude,

יש להם שיחות חינם 1-800,אם אני מתקשר מהארץ למספר הזה הוא חינם? או שאני משלם רגיל שיחה לארצות הברית?

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by Component,

בוא לערוץ **# ב**

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  23. Started by alexta-z,

HELLO EVERYBODY פעם לפני שנים רבות, בארץ רחוקה וקסומה בשלהי שנת 1998\9 הייתה לה כל 23:30 תכנית\סדרה בערוץ MTV שאני אל זוכר איך קוראים לה... הסידרה הייתה בסגנון מצוייר אבל לא כמו בובספוג או אנימה אלא בסיגנון אמריקאי מציאותי והתרחשה בעתיד נראה לי בניו-יורק.. אני זוכר נער עם משקפיים (חנון) הייתה לו אחות שווה ועוד בחורה עם עיניים מךוכסנות שחשבו בהתחלה שהיא בן אבל בגיל חמש נפל לה ה*%@ והבינו שהיא בחורה , והיה עוד בחור שחור שהסתובב איתם. אני זוכר מפרק אחד שהחנון האחות והכושי ירדו לאיזו תחנת כבת נטושה וציירו גרפיטי ואיזה שוטר רדף אחריהם.. זה בערך כל מה שאני זוכר ! אם יש למישהו מידע על הסדרה או מישהו נזכר בה... תודה

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  24. שלום לכולם, פתאום אני לא מצליח לשמוע רדיו אינטרנט בלאפטופ שלי. עד אתמול לא הייתי לי שום בעיה, אבל אני לא יודע מה השתנה מאז. כשאני נכנס לאתר דרכו אני רוצה לשמוע רדיו, לא קורה כלום שאני לוחץ על פליי, השידור מיד עוצר, עוד לפני שלב הסטרימינג. ניסיתי מס' דברים: 1. ניסיתי מס' אתרים ותחנות וזה לא משתנה. 2. הורדה והתקנה Media Player Firefox Plugin והפלאג של הפלאש 3. אני משתמש בכרום, אבל גם באקספולרר זה לא עובד 4. מחיקה של נתוני הגלישה (כולל קוקויז) 5. הסרה של האנטיוירוס וכיבוי של הפיירוול - החלפתי אנטי וירוס לאבירה ועדיין לא עובד אני לא יודע מה לעשות? עזרה?!

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by chris_u16,

חברת הזכרונות המובילה *GeIL* מסתיימת ב IL שזה בעצם Israel... האם יש קשר בין החברה הזאת לישראל?

• 7 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים