עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן שבוע טוב יש לי כמה חלקי מחשב שאני לא אצטרך בקרוב ואני מעוניין למכור אבל אני לא ממש יודע מה הערך שלהם ומה יחשב למחיר סביר.. מצאתי אותם בכמה אתרים אבל המחיר כמובן לא התעדכן בהם לוח של ג'יגביט K-8NF-9 http://www.extremepc.co.il/showproduct.aspx?ProdID=11479&catid=CATID2751 מעבד S939 3800+ זיכרונות DDR400 512*2 ועוד אחד של 256 וספק כוח של HEC 400 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1507 לא בטוח שזה הדגם הספציפי אבל מקביל אליו בוודאות.. הספק לא לידי כרגע פשוט מה יהיה מחיר סביר לחלקים האלה.. תודה

2. Started by Street-Fighter,

יש כל מיני דגמים של פונטו ספייס, יש FUN, יש SX, יש YOUNG ועוד כמה שאני בטח לא מכיר. הייתי רוצה שמי שמבין פה יסדר את המכוניות לפי רמת האבזור והמנוע, קיצר תעזרו לי להבדיל ביניהם. תודה, גדי...

3. Started by שוקו,

טוב לא בטוח שזה קשור לפה, אבל לא ראיתי פורום יותר מתאים לזה. כידוע סרטים רבים מופצים ברזולוציות שונות, איך זה קורה? האם גוזרים את השוליים או שמותחים? לדוג' ראיתי סרט בHOT שהוא ביחס של 3:4 או 4:5 שזה מסך "ריבוע", קיימים גם סרטים ב16:10, 16:9, ו1:2.21 שזה הכי רחב. כשמצלמים סרט אז מצלמים ברזולוציה הכי רחבה, ואז גוזרים את הקצוות ומותחים, או שהגרסאות המאוד רחבות מותחים אותם\גוזרים את החלקים למעלה? איפה בעצם העיוותים\איבוד מידע? תודה

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  4. שלום אני שוקל להתחיל ללמוד השנה ובדקתי כמה כיוונים. נתקלתי בהנדסת מכונות ורציתי לשמוע מאנשים עם נסיון מה דעתם על התחום, במה הוא עוסק, האם יש דרישה לאנשים בתחום, האם הוא מעניין? ובכלל האם אתם הייתם נרשמים לתחום הזה. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by Eli100,

שלום, אני מקווה שאני בפורום המתאים... אז כמו שרשמתי מחר אני מקבל מחשב חדש .. מפרט: Intel Core i5 + Noctua NH-U12P SE2 Gigabyte GA-P55-UD3 G.Skill 2048X2 CL9 1.5V Gigabyte HD4850 DDR3 512MB Seagate 500GB Enermax Modu82+ 625W NZXT Zero 2 + 3 120MM Dell 2209WA המחשב עובר בחנות OC אם זה משנה... אני מקבל אותו היום בצהריים ללא ווינדוס מותקן... אני מתקין את הווינדוס שקניתי (WIN 7 64BIT) השאלה שלי זה חוץ מיזה שאני מתקין את הווינדוס יש לי משהו מיוחד להגדיר? איזה דרייברים שאני צריך להוריד? או כל דבר אחר? אני יודע שאת הכרטיס מסך צריך לעדכן, אז תפתחתי על זה אשכול בפורום כרטיסי מסך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=442659.0 תודה רבה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  6. שלום לכולם!! לפני יומיים קניתי את הפלאפון הנ"ל וניסיתי להעביר אלייו שירים דרך האיטונס במחשב..התקנתי את התוכנה הנילויית של מוטורולה ועקבתי אחרי ההוראות להתקנת המכשיר. לאחר מכן חיברתי את המכשיר למחשב..המחשב זיהה אותו ואחר כך האייטונס והתוכנה התחילה לעדכן אותו..אין לי מושג איך העברתי 33 שירים ומאז אני לא יכול להעביר עוד..כל פעם שאני מחבר את המכשיר האייטונס מעדכן אותו ומנתק אותו ככה שאין לי הזדמנות להעביר שירים כמו באיפוד שיש לי.. אם אני גורר שיר לסמל של הפלאפון בתוכנה יש סמל של אין כניסה.. מקווה שהייתי ברור.. תודה..שמעון

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  7. Started by yuvalkosh,

ביקשתי המלצות לחנויות בפורום מפרטים והפנו אותי לפורום הזה מעוניין לקנות את המפרט הבא http://hwzone.co.il/specslist/view/52 עדיפות לאזור המרכז. תודה !

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  8. הכותרת אומרת הכל. אני רוצה לדעת אם זה רק אצלי או שאולי ביצעו איזה אחזקה בתשתית או משהו. אני בUFI אגב.

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by Ran B,

חברינו הטוב,בנצי-בוי, חוגג 16, אומנם ב11/4 והיום ה13/4. אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. סורי בנצי, את מסיבת ההפתעה עשינו לך, אבל שכחתי לפתוח תארד ועכשיו נזכרתי אז אני מאחל לך עד 121 (או עד כמה שזה לא יהיה..), והתמונה לתעודת זהות שלך בלי הרבה צבעים. :-X המשך מודינג מהנה (עם הדרמל שלי.. ), שמחה, אושר ושאר הבלה בלה. שנמשיך להיות חברים טובים. מזל טוב, בנציון. :jester: :dance: :smiliedisco1: ושמנמן חמוד ממני :

• 14 תגובות
    • 858 צפיות
  10. http://www.speedbandits.dk/

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by BetZeFer,

:lol: :lol: :lol:

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by desert,

יש לי שאלה: אם יש לי פלאפון ויש לי כבל סריאלי שמתחבר לפלאפון, יש תוכנה שיכולה לפרוץ את הקוד אבטחה שלו?-אם כן מהי? והיא יכולה לפרוץ כרטיס סים? כי על כל אחד מאלה אורנג' מבקש מאה שקלים.

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  13. Started by UltraWaveMUSA,

אני מתחבט אם לקנות נייד חדש או להעביר את הנייח לחדר החדש ורק עוד שנה וחצי או יותר לקנות נייד. אני ממש לא צריך נייד עכשיו אבל זה אסטטי יותר ומצד שני בזבוז של כסף ורק עוד שנתיים אני אצטרך נייד [אוניברסיטה] ואני אעדיף משהו חזק, קל ודק - היום במחיר נורמאלי אי אפשר להשיג משהו כזה. הגם שכבר תכננתי לחבר את הטלוויזיה למחשב [עשינו חציבות בחדר בשביל זה] וחשבתי אפילו לקנות מסך חדש והאמת, נייד פחות נוח.. אולי לקנות תחנת עגינה והכול? אבל זה יהיה סתם בזבוז לקנות עכשיו את הנייד :-\ אני בדילמה, אשמח את תסייעו לי! תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  14. לילה טוב ציפורי לילה שלי ! (תתעלמו..זו השעה.) במסגרת לימודיי בתיכון (שכונה) הרצליה התבקשנו לקרוא ספר רומן ולהיבחן עליו בכיתה (זאת לאחר שהרבה ילדים העתיקו את היומן קריאה על הספר הראשון שהיינו צריכים לקרוא ולכן הוחלט לעשות לנו מבדקון בכיתה..שאותו אין לי מושג איך המורה הגובלינית הזעירה שלנו בודקת.) בכל אופן,לא מדובר ברומן שבין גבר לאישה.פשוט רומן (כן,יש כאלו שהמילה הזאת ישר מקפיצה להם רומן בין גבר לאישה וזה לא ככה בספרים כנראה.) כבר קראתי את הספרים צופן דה וינצ'י שממש אהבתי וגם את רודף העפיפונים..היה מעט כבד אבל נהנתי ממנו. אשמח לקבל המלצות לספרי רומן נוספים (זה יכול להיות מותחן או כל דבר אחר) אך יש העדפה לספרים כמו צופן דה וינצ'י. דגש על כך שהספר יהיה לא יותר מ-350 עמו…

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by TicTacToe,

רציתי לדעת אם מישהו מחברי הפורום ביקר במקום? אני מתכוון ללכת לשם באוגוסט ויש לי כמה שאלות בנושא: 1) האם ניתן להגיע לשם לא במסגרת טיול מאורגן? כלומר לחצות את הגבול דרך המעבר, להגיע למקום ולשלם על סיור מודרך? 2) האם שינה סכנה בטחונית לכל הנושא? 3) אם עדיף לעשת זאת במסגרת טיול מאורגן מישראל - דרך איזו חברה מומלץ? תודה

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  16. ערב טוב. לפני מספר חודשים בערך עברתי מבזק להוט בתשתית הטלפון בלבד(באינטרנט אני עדיין בזק) בא טכנאי וחיבר לי כבל TRS לקיר איפה שהחוט של האנטנה נמצא .. עכשיו כדי לקלוט ערוצים כמו 1,2,10 וכד' אמרו לי שאני חייב לסרוק ערוצים בשלט והבעיה שאני לא מצליח לעשות את זה דרך השלט ואין לי כפתורים בטלוויזיה עצמה. הצלחתי לסרוק בטלוויזיה קטנה אחרת שיש לי ויש לה גם שלט משלה שלא פועל על הטלוויזיה השניה.. http://www.telepeled.co.il/products/35250 זה השלט.. והטלוויזיה היא גם של לנקו.(יש אותה בהרבה בתי מלון ,ולא ..לא גנבתי אותה חח ) יחסית לטלוויזיה שנמצאת בהרבה בתי מלון הייתי מצפה לקצת הסברים ברשת עליה אבל נאדה. אני לוחץ בשלט על MENU ואין לי דרך להמשיך משם ללחוץ על סריקה.. למרות שהאופ…

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  17. מותג ה-Trident Z מתרחב עם נפחים של 32GB לכל מודול DDR4 - ומבלי לוותר על תזמונים איכותיים במיוחד לכתבה

18. Started by reyrey_200,

שלום רציתי לדעת, אם אני בונה מפרט מסקאיי אבל מביא כ.מסך ספק ומארז ממקום אחר,הם עדיין ירכיבו לי את הרכיבים שאני קונה מהם ?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by ben060,

לפני כמה ימים פורסום פה מדריך לאימיול מישהו יכול לתת לי קישור למדריך אם הוא הוריד למה אני לא זוכר באיזה פורום זה היה ואני גם לא מוצא בחיפוש אשמח אם מישהו יתן קישור למדריך תודה

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by bibo1221,

[table][tr][td][table][tr][td][/td][td] [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] איך אני עושה סוגריים גדולים על 2 שורות? הכוונה אני צריך לעשות פונקצייה שווה ל תנאי ומה התוצאה של התנאי ולמטה עוד שורה כזאת[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  21. היי חבר'ה, נרשמתי למועד א' אבל אני כבר לא אספיק לסיים את כל החומר, השאלה היא האם אני חייב לגשת למבחן לפחות על מנת להיות זכאי למועד ב'? מצד אחד אני פוחד מכל מיני חוקי בירוקרטיה מסריחים של משרד החינוך, מצד שני זה נראה הגיוני כי תמיד יש מצב שתקבלו שפעת עופות ביום הבחינה ולא תוכלו לגשת פתאום. למישהו יש תשובה בדוקה?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by xXNivXx,

אני רוצה לבנות מקלדת בעצמי כמובן שחוץ מהסוויצים והלוח המתוכנת של המקלדת (את זה אני קונה) אני רוצה להכין הכל בעמי הפד ליד המעטפת והkeycaps אני מחפש חומר שיתקשה שיוצקים אותו לתבנית ושהיה חזק כמו פלסטיק ולא כבד מידי כמו בכל המקלדות אם למישהו יש כזה אני אשמח שתשלחו

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  23. לא מצאתי באתר שלהם תודה.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.