עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ^HocK^,

http://www.egoboo.org/soldat/soldat.rar תוריד ותצטרפו להלחם !! :AR15: :AR15: אחלה משחק! בואו..מי שרוצה לשחק שיודיע לי: 64756755

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  2. Started by IG,

בסגון dark angel, angel, buffy, babylon 5 ושאר sci- fi איכותי (לא סדרות מפגרות כמו סטאר טראק...) אגב, ראיתי גם את סטארגייט SG1 ואטלנטיס, ואת supernatural, אז לא להמליץ עליהן

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  3. Started by danielzy,

חבר שלי רוצה לדעת מה דעת הקהל פה על החנות Ivory מחשבים. תודה. לי הוא לא מאמין מישומה

4. Started by yoni_h,

אני מתלבט בין Moser 1871 לבין Moser 1854. איך אפשר לדעת מה עדיף מביניהם?

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by tom123,

HUH?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  6. Started by INFERNO,

http://home.pacbell.net/diana_do/knowjack.htm :lol:

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by darkman,

http://www.myfirstwar.co.il/ קצת חולני אבל מצחיק בטירוף.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  8. יש להורים של חברה שלי מחשב ענתיקה עם מסך לא רע. השאלה היא האם אפשר למכור את זה לאיזה ארגון צדקה במחיר יחסית סמלי? המפרט הוא כזה בערך: המסך זה FLATRON 774FT Pentium( R) 4 CPU 1500 MHZ 250 MB of RAM

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  9. היי לכולם חברת און טור מארגנת חבילת הופעה להופעה של רמשטיין ב-25/11 (23/11-28/11) 5 ימים שכוללים מלון על בסיס חצי פנסיון טיסות ומיסי נמל+ העברות מהנמל למלון+אולי מהמלון לאולם ביום ההופעה וכרטיס כניסה להופעה (כרטיס עמידה שניתן לשדרג לעמידה קרוב לבמה בתוספת של 85 יורו) עלות החבילה היא 675 יורו ( רק הכרטיס עולה יותר מ-100 יורו) לאדם כאשר צריכים להירשם שני אנשים לפחות במחיר חבילה זה וכרגע חברים שלי לא ממש מעוניינים להצטרף אלי ולהירשם לבד זאת עוד תוספת של 195 יורו לחבילה מה שמייקר את העסק. ויש לי את ההזדמנות לטוס כך שחבל לי לפספס את ההופעה לכן אם יש כאן מישהו שמעוניין גם לטוס להופעה ולהירשם איתי ביחד אני מאד אשמח או שאם כבר מישהו נרשם לבד או עם עוד אנשים אני אשמח גם להצטרף אפ…

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  10. מישהו מכיר? (את הגדולים).

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  11. Started by mt_nro,

רציתי לדעת האם אתם צכירים דרכים טובות ללימוד פסנתר\אורגנית ללא מורה? (אתר\ספר מומלצים??) הכוונה שלי זה לא ללמוד רציני מדי אבל עדיין לדעת לנגן סביר (החלום שלי זה לנגן את clubbed to death [שיר הנושא של המטריקס] ואפשר גם בדרך את ההתחלה של Teenage wasteland ) יש עצות?

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  12. שלום רב, מחפש מדריך ללמידת פוטושופ דרך האינטרנט. כמה דגשים: *שיהיה קל ללימוד. *עדיפות לאתרים עם סירטונים. *כמה שיותר מודרני/מעודכן (CS3).

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  13. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

א. יש לו פרופיל של עושק קברים(למרות הנסיון להתמע בקרב חברי הפורום). ב.הוא רוצה שיפתחו כאן פורום קבירה ועשיקה, כי נידו אותו מפסי פרו, ככל הנראה, בשל עשיקת קברים או סיבה אחרת: ג.הוא מאוד היה רוצה לקנות כבר משני במחרי של פקקי סודה מאיזה ילד אומלל פה, התירוץ שלו זה התירוץ של כל עושקי הקברים, ושלפחות ידאג לאיזה שהוא הגיון בדברים שלו כי לפני כמה ימים הוא אמר שיש לו מחשב משני בבית שהוא רוצה לעשות לו אוברקלוק... ד. שימו לב לשפה שהוא מדבר, מאוד מזכירה איזה סוחר שעוד היה בתקופה מוקדמת יותר בפורומים של אתר אחר: TAZOK אף אחד לא יהנה מפורום כזה, למעט סוחרי קברים. ה. הוא גם מאוד רוצה שהמילה הבלתי נסבלת על סוחרי מחשבים תעלם... אני לא מבין מה כ"כ בוער לו שיחזירו את פורום קבירה ועשיקה…

14. Started by 1immortal,

בוקר טוב לכל הנמצאים :xyxthumbs: יש לי בקשה קצת מוזרה , אבל זה בשביל מטרה נעלה : 5 נקודות בונוס לקורס שהחברה שלי עושה במסגרת הלימודים שלה . הקורס הוא בשיווק ברשת , ומדיה דיגיטלית, והמרצה הפסיכופט שלהם הפיל עליהם משימה : לפתוח חשבון טוויטר , ולמי שיהיו הכי הרבה עוקבים , אותו אחד יקבל בונוס חביב של 5 נקודות לציון הסופי של הקורס . אז במשימה הראשונה עמדנו , פתחנו בבוקר חשבון חדש , ועכשיו המשימה השנייה : עקבו בהמוניכם אחרי החשבון שלה https://twitter.com/lady_in_purple מי שיש לו , ומי שאין לו , אשמח לכל אחד שפשוט יוכל להוסיף אותה . תודה על שיתוף הפעולה !

15. Started by Mortar,

אני רואה שני דברים אפשריים, 1) מפרשים של ספינה, 2) לחמים קופצים מטוסטר. יש רעיונות ? ;D

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  16. האם זה בגלל ה COMPUTEX2002 שכל הצוות נימצא שם?

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Started by Ancient1,

היי קניתי מסך מחשב וגם כבלים באיביי. המסך צפוי להגיע השבוע 4.12 - 10 הכבלים בעוד כחודש לכל היותר ? משלוח סיני חבל לי להוציא כאן כסף על כבל נוסף סתם. האם מישהו בחיפה יכול להשאיל לי כבל HDMI או DP לבינתיים ?? תודה וחורף נעים (:

18. http://www.fas.org/main/content.jsp?formAction=297&contentId=367 פשוט לבחור את העיר, כמה MEGATON, ואיך להפיל... :screwy:

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by YTZ,

אהלן, אני מתכנן מסיבת חוף ל-15-20 אנשים, משהו עם אוהלים, על האש, מוזיקה ותאורה. הבעיה שלי היא שאנחנו חבר'ה די צעירים ואין לאף אחד אוהל ואף אחד לא מתעסק ב-DJיינג אז אין גם גנרטור ומערכת הגברה רצינית, לכן חשבתי ללכת על השכרה. יש את אתר RENTCENTER שמציע השכרה ליום בתמורה לכמה עשרות דולרים, נניח אוהל ל-8 אנשים ב-36$ או גנרטור של 850W גם ב-36$ מערכת הגברה מצד שני לא תהיה בדיוק בעיה, יש לי Z623 של לוג'יטק שמוציאה ווליום מכובד (ראו ביקורת בביקורות->סאונד) אז נראה לי שזה מספיק. נראה לי שהגנרטור יספיק לרמקולים של 200W, ותאורה של ~300W? (שש נורות של 50W) יש למישהו נסיון עם השכרת דברים כאלה? ובכלל בארגון מסיבות חוף? יצא לי לארגן הרבה מסיבות אבל אף פעם לא בחוף. יש פה המון סיבוכים …

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by FARKASH7,

אני בטוח שכמה ממכם כבר ראו את הסרט למרות שהוא עדיין לא הגיע לקולנוע בארץ ספרו איך היה הסרט טוב לא טוב? כי הוא נראה ממש נחמד בטריילר אבל מאז מטריקס 2 ו3 טריילרים הם לא מדד בשבילי אז שווה ללכת?

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  21. תגידו, אם אני מורעל מציאניד, מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי את המקסימום סיכוי לחיות ? אם אני נורה (מרובה), מה צריך לעשות ? אם אני נחתך חתך עמוק, מה צריך לעשות ? אם נקטעת לי היד (נחתכת לגמרי) מה צריך לעשות ? תודה ! אני יודע שזה נשמע מוזר אבל זה מה שקורה שעושים מרתון משחקי FPS לילה שלם...

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by -yooy-,

חבר'ה מה אתם עושים בשעות הפנאי מציקים לשכנים? סופרים את החול בים? אוו שמנסים לקפוץ על רגל אחת ולגרד בתוסיק.! חחעע סתםם צוחק איתכם תגוסות שלכם!?

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  23. כמה זמן לוקח עד שהצבא מזמן אותי למבחנים לפרוייקט גאמ"א? שמתי לב לפני כמה ימים שעדכנו את הסטטוס שלי באתר המודיעין למועמד למסלול גאמ"א, וממה שאני יודע צריך המון ידע מוקדם כדי להתקבל לשם אבל אני לא יודע הרבה מעבר למה שלמדתי בבי"ס (בתחום התכנות) אז אני רוצה להעמיק קצת את הידע שלי לפני המבחנים כדי להגדיל את הסיכויים שלי להתקבל. השאלה היא, כמה זמן בערך יש לי עד שיזמנו אותי למבחנים מהרגע שהתמיינתי למסלול? תודה

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  24. וואלה הייתי רוצה לעשות דבר כזה, זה יותר טוב מללכת ללונה פארק. http://www.metacafe.co.il/watch/47139/man_tied_to_a_plane/

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  25. מכירים את דיילפאד, שנותן להתקשר לאמריקה בחינם??? אני מחפש אתר דומה שנותן לעשות את אותו הדבר אבל לאירופה (הכי חשוב, גרמניה) אבל אני לא מוצא, מישהו מכיר??? ??? תודה

• 2 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים