עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, רציתי לדעת האם אפשר לעשות שאני יוכל לקבוע שכל פעם שמישהו אחר מגיב בתראד אני יוכל לראות אותו ב:"תגובות חדשות להודעות שלי". האם זה אפשרי או שחייבים להגיב בשביל זה? ראיתי את האייקון "ליידע" לחצתי עליו לאחר מכן אישור אבל ראיתי שהגיבו בתראד הרבה ולא ראיתי אותו ב"תגובות חדשות להודעות שלי". תודה.

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by klayton,

פארודיה על GTA4 ;D http://www.youtube.com/watch?v=olawRS06E54

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by itay127,

אני צריך חנות טובה שלא יהיו לי בעיות ושכל הרכיבים שלהם יהיו חדשים, באזור נתניה רעננה הרצליה..

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  4. אני זוכר שהיתה פה עצומה למען הזזת תאריך הבחינה, שהיתה אמורה להתקיים יומיים אחרי הבחינה במתמטיקה. לפי מארגני העצומה, המאבק הצליח! http://bagrut2007.brinkster.net/ באתר של משרד החינוך לעומת זאת, הבחינה בפיזיקה עדיין מופיעה ב -31/5 .. מישהו יכול לאשר את הדחייה?

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  5. בחצבה או בכל מקום אחר? http://www.il.dhamma.org אם כן, מה דעתכם על זה?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  6. אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא חנות שכזו. בברכה COBRADRAGON לא צריך משלוח לארץ אלא רק שהחנות תקבל את כרטיס האשראי

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  7. כחובב של CSI MIAMI יש את הפתיח החזק הזה , שתמיד אהבתי ולאחרונה התחלתי לשמוע מיידן , אז נתקלתי בשיר הזה THE NUMBER OF THE BEAST ובום ! ידעתי שאני מכיר את זה אז קיצר CSI MIAMI לקחו את זה מהשיר הזה?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by Kurt,

חיפשתי בזאפ ולא ממש הבנתי אם הgps בא כחלק מהמפרט של המחשב או כתוכנה שצריך לקנות בנפרד אם מישהו יוכל להסביר לי איך העסק הזה עובד ואולי להמליץ על כמה דגמים טובים (בלי קשר למחיר) תודה

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by אלוויס,

משהו כזה סוואתמה לי לה לי.....אסוווווותמה חחח תודה

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  10. שלום חבר'ה, כותרת תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by xXNivXx,

אני רוצה לבנות מקלדת בעצמי כמובן שחוץ מהסוויצים והלוח המתוכנת של המקלדת (את זה אני קונה) אני רוצה להכין הכל בעמי הפד ליד המעטפת והkeycaps אני מחפש חומר שיתקשה שיוצקים אותו לתבנית ושהיה חזק כמו פלסטיק ולא כבד מידי כמו בכל המקלדות אם למישהו יש כזה אני אשמח שתשלחו

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by shuy,

רק למי שאוהב חתולים:

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  13. 1. במקרה הלא ייתכן שלא אחווה אורגזמה לאחר שהתגלגלת עליי, שיכור כלוט והתחלת ל"לפמפם" במשך 5 דקות שלמות, בעודך מחרחר כאדם זקן עם סרטן בריאות, אני אזייף אחת. 2. בכדי שלא תרגיש בזיוף אשתמש בביטויים כמו, "אז כך מרגיש זיון גדול מהחיים", ואיילל כמו חתול אשר תוקעים בו סיכות ומחטים שוב ושוב. 3. אני בחיים לא אבקש יותר משחק מקדים. 4. אני מבינה לגמרי שתפקיד האישה בכל מערכת יחסים הוא לקבל את האשמה בכל דבר, אז כאשר אתה דופק לעצמך עם פטיש על האצבע או שקבוצת הכדורגל שלך מפסידה, אני מסכימה שבעקבות משוואה מדעית בלתי ניתנת לתפיסת אישה, זוהי אשמתי, אפילו אם אינני או לא הייתי שם אהיה אשמה. 5. בכל הזדמנות שאפגש עם חברותי, לערב בנות, אספר להם שאתה מצויד יותר טוב מיאק מגודל ואפילו פיל היה מתגאה …

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by nadavtwtw,

אני תמיד שומע את זה, מה הכוונה? איזה סוגי ראיות יש?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by pro,

ע"פ הבקוש הרב החלטתי לעשות את סקר זה. PRO

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  16. אני מתעניין כבר כמה זמן אופניים מפני שהתחלתי לעבוד יחסית קרוב לבית וחבל על הדלק. לא רכבתי כבר 12 שנה בערך ואין לי מושג מאיפה להתחיל. אני מחפש אופניים עירוניות ונוחות שיעמדו במשקל גוף מכובד.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by Lia Shaked,

לא מצליחה לפתוח ולהפעילמאת הטאבלט.צריכה דחוף רום.אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by masmddr,

שלום. אם מישהו יוכל לענות על השאלה בכותרת, תודה.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  19. שואב אבק........ תנו תגובות...

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  20. אהלן שבוע טוב יש לי כמה חלקי מחשב שאני לא אצטרך בקרוב ואני מעוניין למכור אבל אני לא ממש יודע מה הערך שלהם ומה יחשב למחיר סביר.. מצאתי אותם בכמה אתרים אבל המחיר כמובן לא התעדכן בהם לוח של ג'יגביט K-8NF-9 http://www.extremepc.co.il/showproduct.aspx?ProdID=11479&catid=CATID2751 מעבד S939 3800+ זיכרונות DDR400 512*2 ועוד אחד של 256 וספק כוח של HEC 400 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1507 לא בטוח שזה הדגם הספציפי אבל מקביל אליו בוודאות.. הספק לא לידי כרגע פשוט מה יהיה מחיר סביר לחלקים האלה.. תודה

21. מדובר כמובן באימיול המקורי. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  22. אז במה אתם משתמשים כדי שהשיער יעמוד הייטב רוב היום ולא לאחר כמה שעות יחזור למצב הרגיל ? ;D

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by ofer1928,

אשכרה עשה לי חשק ללכת לשחק חח

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  24. לעוד מישהו יש בעייה בהצגת התמונות שמאוכסנות באתר PICTOR.CO.IL? במקום התמונה מופיע איקס אדום.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.