כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,684 דיונים בפורום זה
-
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי רכב מסוג טויוטה קורולוה 2002 ואני מתכנן בקרוב לקנות לה רדיו דיסק חדש, מיד עלו לי בראש שתי שאלות: אם אני רוצה לצרוב דיסק עם שירים אבל לא לפי האורך המקסימלי של שירים שיכול להכיל דיסק CD שזה 80 דקות אלא, לפי הקיבלות שלו במגה בייטים - דהיינו 700 MB , יש רדיו דיסקים שיכולים לקרוא דיסקים כמו זה? שאלה שנייה, בטויטה שלנו יש את המכשיר רדיו עצמו (שרק מכניסים אליו דיסק) ויש את המסך שתים וחצי אינץ' בערך ולידו כל כפתורי ההפעלה, ראו תמונה מתחת לכפתורי התפעול של המזגן נמצא המכשיר עצמו, ולמעלה הצג וכל הכפתורים, השאלה היא כזו: יש אפשרות שבמידה ואני אקנה רדיו שקורא תיקיות, התיקיות יוצגו על המסך למעלה ולא על הצג של הרדיו (או בנוסף) ?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש איזה מגזין או עיתון (כמו מעריב לנוער לדוגמא) על מחשבים הדברים החדשים טיפים דברים כאלה תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
להפתעתי גיליתי שNEWEGG לא מכבדים הזמנות עם כרטיס אשראי שאינו אמריקאי. אין הכוונה למשלוח - משום שיש לי כתובת אמריקאית לשלוח אלייה את המוצר. האם יש אתר מכובד, אמין, וכדאי גם זול לחלקי מחשב שמקבל כרטיס אשראי בינלאומי(כלומר לא אמריקאי), ומאפשר שליחה לכתובת אחרת בארה"ב?
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני טס לפילדלפיה בעוד שבועיים, מישהו מכיר שם חנויות לחלקי מחשב? בעיקרון אני רוצה לקנות את msi 9800 pro, ועדיף לקנות כבר שם, אני מעדיף שלחנות יהיה אתר שאני יוכל לראות את המחירים לעשות השוואה...
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5515430,00.html#autoplay תהנו !
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
הרשת מעניקה לנו פרטים טכניים ראשונים אודות דור ה-Gemini Lake, שמגיע להחליף את Apollo Lake ממש בקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי לפני מספר דקות את האימייל הזה. כרגיל, בדקתי אודותיו באתר הנפלא לא רלוונטי. קישור: http://www.info.org.il/irrelevant/item.php/112114943571238796 לאנשים פשוט אין בושה... אבל זה לא חדש..
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
אז במה אתם משתמשים כדי שהשיער יעמוד הייטב רוב היום ולא לאחר כמה שעות יחזור למצב הרגיל ? ;D
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
Solve this. It's encrypted and has some other things done to it I will say it's 102 characters long, 101 of them being numbers. And it's a fairly popular one 8SUrUJjSwgtASqO9qv4cYfMjk52ZkI63YUU2yRg2gzGI6qcAeB5cTiELvZ1D8k6oeoiSANgt7b7x JStQmNLCC0BKo72q/hxhZ/nlPWP7XlthRTbJGDaDMeyGGsFA/SmAIQu9nUPyTqjimsW+rdSy5MCo MRNkZPpPQEqjvar+HGFn+eU9Y/teW2FFNskYNoMx7IYawUD9KYAhC72dQ/JOqOKaxb6t1LLk8SUr UJjSwgtASqO9qv4cYfMjk52ZkI63YUU2yRg2gzHshhrBQP0pgCELvZ1D8k6o4prFvq3UsuT0b8fF MRn/NUBKo72q/hxhYFqBoAzQsglhRTbJGDaDMYjqpwB4HlxOIQu9nUPyTqjimsW+rdSy5PRvx8Ux Gf81QEqjvar+HGFn+eU9Y/teW2FFNskYNoMx7IYawUD9KYAhC72dQ/JOqOKaxb6t1LLk9G/HxTEZ /zVASqO9qv4cYWf55T1j+15bJCdY7sVOskiI6qcAeB5cTiELvZ1D8…
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מחפש חנות שנותנת לבצע השוואות בין דגמי היי-הנד של אוזניות באופן חופשי עם כמה שיותר דגמי אוזניות, למישהו יש מושג על אחת כזו?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש להם שיחות חינם 1-800,אם אני מתקשר מהארץ למספר הזה הוא חינם? או שאני משלם רגיל שיחה לארצות הברית?
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שמעתי שמה-01/01/06 כל הרשיונות נהיגה של 50 סמ"ק ישודרגו באופן אוטומאטי ל-125 סמ"ק, כך שבעלי רשיון נהיגה על 50 סמ"ק יוכלו לנהוג על 125 סמ"ק. מישהו יכול לאשר את השמועה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הנה הפרסומת http://www.pelephone.co.il/images/Mivzakim/office.mpg מישהו יודע מה שם השיר ? מאוד אהבתי.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
-
http://www.apple.com/trailers/fox/thesimpsonsmovie/trailer3_large.html
-
- 12 תגובות
- 884 צפיות
-
-
HELLO EVERYBODY פעם לפני שנים רבות, בארץ רחוקה וקסומה בשלהי שנת 1998\9 הייתה לה כל 23:30 תכנית\סדרה בערוץ MTV שאני אל זוכר איך קוראים לה... הסידרה הייתה בסגנון מצוייר אבל לא כמו בובספוג או אנימה אלא בסיגנון אמריקאי מציאותי והתרחשה בעתיד נראה לי בניו-יורק.. אני זוכר נער עם משקפיים (חנון) הייתה לו אחות שווה ועוד בחורה עם עיניים מךוכסנות שחשבו בהתחלה שהיא בן אבל בגיל חמש נפל לה ה*%@ והבינו שהיא בחורה , והיה עוד בחור שחור שהסתובב איתם. אני זוכר מפרק אחד שהחנון האחות והכושי ירדו לאיזו תחנת כבת נטושה וציירו גרפיטי ואיזה שוטר רדף אחריהם.. זה בערך כל מה שאני זוכר ! אם יש למישהו מידע על הסדרה או מישהו נזכר בה... תודה
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לא אכפת לי טורנט של מה, אופן אופיס, לינוקס, אוסף שירי חבריהם המשותפים של ציפי שביט ודן מרחסין, כל דבר שהוא מטורנט שלא צריך הזמנה ושבמאה אחוז (אם בדקתם בעצמכם זה בכלל מעולה) שהוא באמת נותן מהירות גבוהה בשביל להשוות אצלי אם יש איזשהי הגבלה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
איך אני עושה שלא יקפצו לי חלונות שאני נכנס לאתר או לפורומים ? בבקשה תעזרו לי :-\
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
נאס לי מכול החידות שצצות בזמן האחרון בפורום,אז החלטתי לשים כמה תמונות מצחיקות,תוסיפו עוד אם בא לכם.
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מנסה לחבר את המחשב הנייח שלי לטלויזיה אך ללא הצלחה. בממשק של Nvidia אני לא מצליח להגיע למצב ששני מסכים מזוהים אך ורק ה-Syncmaster שלי. האופציה בעבר עבדה ומשום מה ללא הצלחה כרגע. ניסיתי את הדברים הרגילים כמו כבל וכו' אפילו להוסיף מתאם DVI-HDMI במקום המסך שלי. הכרטיס הוא 660TI עם DVI ו-2 HDMI. * יציאת ה-HDMI עובדת עם ממיר HD של הוט רק לא עם מחשב PC (נוסו כבר 3 מחשבים) יש למישהו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
- 1 follower
-
-
תראו http://my.area.co.il/view.php?siteid=46044&jet=page&menuid=210242 :o מה הסיכויים ? צרוף מיקרים אה
-
- 14 תגובות
- 884 צפיות
-