כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אהלן אז הסיפור ככה , אולי מישהו יוכל לעזור אבא שלי היה גר בארה"ב איזה כמה שנים והשתמש בשרותים של פייפאל, הוא חזר לארץ ובחשבון פייפאל שלו יש 500 דולר שהוא לא ניצל מכל מיני מכירות וכ'ו, עכשיו כבר פג תוקף הכרטיס אשראי האמריקאי שלו והוא לא יכול להעביר את הכסף לשום מקום ולא לעשות איתם כלום, ניסינו להרשם עם כרטיס אשראי ישראלי אבל הוא מבקש כתובת להזין שכמובן עד כמה שזה מוזר לא מאפשר להחליף ארץ ולכתוב ישראל, אז המצב הוא שיש 500 דולר בחשבון שאי אפשר לעשות איתם כלום . עצתכם . תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אז זה המקרה שלי. המחשב שלי התחיל לעשות בעיות מדי פעם, אז לקחתי אותו לחנות והמוכר אמר שהוא יחליף לי את הלוח. המחשב כבר שם כמעט חודש. (מדובר בלוח של Leadtek עם GF4MX מובנה עליו) כל הזמן המוכר אמר לי שאין ליבואן את הלוח, אם וזה לא באשמתו שזה לא תלוי בו שזה מתעכב. בסוף (אחרי שבוע וחצי שאני מחכה לתשובה), הוא אמר שכנראה שהיבואן לא יביא את הלוח, ושבמקום זה הוא יביא לוח אם של Gigabyte. הוא אמר לי את זה כבר בערך מלפני שבוע והוא עדיין לא הביא, גם בקושי אפשר לתפוס אותו בטלפון. לדעתכם הבן אדם בסדר? מה חנות עם שירות טוב הייתה אומרת לי, היא הייתה מציעה לי לוח אם חלופי לבינתיים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כמו שכתוב למעלה, אני רוצה להירשם לאתר מסויים ולשלם כסף אבל אני לא מצליח כי לא יודע מה שלושת המספרים הראשונים של ארצות הברית למשל או ביכלל מה המספרים אני בחברת אורנג' עם זה משנה עם אבנתם זה ה+ ואחריו שלושה מספרים ואז המספר של הפלאפון שלך או הטלפון בבקשה עזרה לא מבין מה המספרים תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך החנות בעפולה? איך השירות שלהם בסניף הזה? איך האמינות שלהם? המחירים שלהם לא יקרים וראיתי שכרגע המצב ב TMS לא ממש ברור אז חשבתי לרכוש מהם..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. כמו שכולם יודעים, עידן נחום הלך לעולמו לפי כחודש וחצי. שמעתי עליו הרבה דברים, כמו למשל שהיה אדם נפלא ועזר לכולם תמיד. ואחד הדברים שסיקרנו אותי מאוד, היה שלפי מה שאומרים, עידן זכרו לברכה, היה אדם עם ידע רב בתחום המחשבים. רציתי לדעת קצת פרטים, אם אפשר. מי הוא היה? במה הוא עסק? איך הוא התחיל את דרכו? סיבת המוות? אולי מישהו הרעיל אותו? ועוד הרבה דברים שאנשים רוצים לדעת על עידן(אתם מוזמנים לשאול אם יש לכם שאלה אל משתמשי הפורום) אני יודע שיש לא מעט אנשים בפורום שהכירו אותו אישית, הייתי רוצה לקבל קצת פרטים עליו. אלו השאלות שיש לי בינתיים, אני אערוך את הנושא אם יהיו לי עוד שאלות..כל מי שרוצה מוזמן גם לשאול שאלות! תודה לעונים. אני מקווה שתתיחסו לנושא זה ברצינות! מני ח…
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
אני משחק הרבה שעות רצוף ומחפש כסא שיתמוך טוב בראש בגב התחתון ובידיים.... עד 800 שקל רצוי פחות.... יש המלצות?
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני בטוח שכמה ממכם כבר ראו את הסרט למרות שהוא עדיין לא הגיע לקולנוע בארץ ספרו איך היה הסרט טוב לא טוב? כי הוא נראה ממש נחמד בטריילר אבל מאז מטריקס 2 ו3 טריילרים הם לא מדד בשבילי אז שווה ללכת?
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
תלחצו על הערנב הרבה ותראו מה קורה !!! ;D http://www.hwzone.co.il/Attachments/poke2.dcr קובץ מצורף POKE2.DCR !!!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.shvoong.com כולכם מוזמנים לכתוב תקצירים בנושא מחשבים באתר הנ"ל ... זהוא אתר שמעוניין בתקצירים בכל נושא ובכל שפה. יש אפשרות לתרגם תקצירים של אחרים. האתר תומך ב 34 שפות. ומקבלים תמלוגים על הכתיבה !! האתר ניראה די מעניין !! האתר עצמו ממומן ע"י פרסומות והוא מחלק 10% מההכנסות שלו http://he.shvoong.com/about-us-shvoong/
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ניסיתי היום לקנות מוצר בעזרת clickandbuy.com מתברר שהאתר טוען ש: שם, שם משפחה, רחוב, מספר רחוב (מישהו באמת יודע את המספר רחוב שלו?), zip code, ו-state אינם נכונים. (ניסיתי כל מני קומבינציות וישבתי לפחות חצי שעה כדי לסיים את תהליך הקניה, ואלה אותם הפרטים שאני מזין בעשרות חנויות/שירותי תשלום אחרים בכל מני עסקאות שאני מבצע באופן יומיומי) לצערי אני ממש זקוק למוצר הזה וקיים רק אופן תשלום יחיד וזה רק דרך האתר clickandbuy. אבל השאלה הנשאלת, איך אנשים יכולים לסמוך על אתרים כמו אלה, שיעבירו את הכסף שלי בבטחה לצד שלישי (החנות), אם אפילו את טופס ההרשמה שלהם, הם אינם יכולים לתכנת כראוי?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כושי אחד, הולך במדבר. הולך, והולך, והולך.... מת מצמא, ומת לזיין. לפתע פתאום נגלה לפניו שד ! הכושי נבהל, אבל השד מרגיע אותו - אני פה כדי למלא אחר שלוש משאלות ליבך ! ספר לי מה היית רוצה לקבל, ומייד תקבל ! הכושי חושב , ואז עונה לשד : אני רוצה מיים. אני רוצה להיות לבן. אני רוצה שכל אישה שתבוא אלי תפשק מייד את רגליה. חושב השד ואז מעניק לכושי את משאלותיו, והופך אותו לאסלה. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני אולי ימכור תמחשב רק אם מעבד אחר... וכרטיס מסך גיפורס 4 טיטניום 4400 מה אתם אומרים אל 3200 ש"ח אל החלקים האלה... AMD AthlonXP 1800+ Zalman CNPS 7000B Cu Epox 8RDA3I Rev 3.1 2x256MB DDR333 GeIL Value 40GB HD Toshiba DVD x16x48 LG x52x32x52 MSI GeForce 4 Ti 4400 128MB DDR VIVO Midi com case with 400watt psu Zalman ZM80D-HP מה אתם אומרים אני ימצא משיהו חחח וזה מחיר שווה למשחב כזה לא חחח אם אני ימצא מישהו שיקנה אני יוכל לקנות AMD Athlon 64 3000+ MSI K8N Platinum Zalman CNPS 7000B Cu OCZ 512MB DDR PC3200 Raidmax 868 case Nec ND 2510A Zalman ZM80D-HP רד דיסק יש לי חדש WD 120GB וככה יצא לי דיל מעולה לא?? :-\ אל תדאגו בקשר למצוא נאשים אני ימצא חחח אנ…
-
ישראל מטילה מכס עצום על המעבדים של 200% סתם אבל תודו שאחרי שהתאומים נפלו, גם זה יכול להיות.
-
- 33 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מי שלא מכיר - דניאל פטרי הוא מדריך בג'ון ברייס ו-MVP של מיקרוסופט בנושא Exchange. קראתי את המאמר שלו בנוגע לכתיבת שאלות בפורום ורק השכלתי (וגם צחקתי) - מומלץ: http://www.petri.co.il/how_to_ask_a_question_he.htm הכי הרג אותי הקטע הבא(דוגמאות רעות לשאלות שנשאלות בפורומים): שווה 10 דקות קריאה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
was bored today, so i googled up two images, and used mspaint
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
שלום בחנוכה אני צריך להגיע לגני התערוכה מפ"ת מי שיודע ישר איך מגיעים מפ"ת מעולה מי שלא- אפשר קצת כיוון שאני יידע מה לחפש באתר של דן(סביר להניח שנצטרך ללכת קצת ברגל, אוטובוס שמגיע ישירות מפה לא מצאתי), כי במפות באינטרנט הרוב זה לפי רחובות ואני לא מכיר את האזור תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן אני מקווה שזה לא נקרא תראד ספאם אם כן אז סורי ותנעלו : טוב עבדתי בחופש......... סך הכל הרווחחתי 5700 שקל..... קניתי IRIVER H340 נשאר לי2700 שקל............. רציתי לשדרג את המחשב לקנות כרטיס מסך 6800 /6800GT לקנות מעבד 3200+ לוח חדש זכרונות, ספק אבל מה....... חסר לי עדיין 1700 שקל בערך לתענוג אני לא חושב שאני אצליח לשונרר את הקאש הנחוץ וגם לא יעזור לי רק 6800GT כי הלוח הוא צוואר בקבוק X4 וגם לא יעזור לשדרג לוח ומעבד כי יש לי ג'יפה 4 440 לכן......... אני צריך רעיונות מה לעשות עם הקאש יש לי כבר פאלם TV מערכת סראונד בחדר נגן MP3 ואוזניות אלחוטיות די נחמדות מה כבר אפשר לעשות עם הקאש?
-
- 103 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
-
-
זה אמיתי זה ???? OMG..אני לא מאמין שזה באמת קרה .. http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2005872/Ryan-Dunn-dead-Jackass-star-34-killed-car-crash-Porsche-explodes.html
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-