כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אני בטוח שכמה ממכם כבר ראו את הסרט למרות שהוא עדיין לא הגיע לקולנוע בארץ ספרו איך היה הסרט טוב לא טוב? כי הוא נראה ממש נחמד בטריילר אבל מאז מטריקס 2 ו3 טריילרים הם לא מדד בשבילי אז שווה ללכת?
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
תלחצו על הערנב הרבה ותראו מה קורה !!! ;D http://www.hwzone.co.il/Attachments/poke2.dcr קובץ מצורף POKE2.DCR !!!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.shvoong.com כולכם מוזמנים לכתוב תקצירים בנושא מחשבים באתר הנ"ל ... זהוא אתר שמעוניין בתקצירים בכל נושא ובכל שפה. יש אפשרות לתרגם תקצירים של אחרים. האתר תומך ב 34 שפות. ומקבלים תמלוגים על הכתיבה !! האתר ניראה די מעניין !! האתר עצמו ממומן ע"י פרסומות והוא מחלק 10% מההכנסות שלו http://he.shvoong.com/about-us-shvoong/
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ניסיתי היום לקנות מוצר בעזרת clickandbuy.com מתברר שהאתר טוען ש: שם, שם משפחה, רחוב, מספר רחוב (מישהו באמת יודע את המספר רחוב שלו?), zip code, ו-state אינם נכונים. (ניסיתי כל מני קומבינציות וישבתי לפחות חצי שעה כדי לסיים את תהליך הקניה, ואלה אותם הפרטים שאני מזין בעשרות חנויות/שירותי תשלום אחרים בכל מני עסקאות שאני מבצע באופן יומיומי) לצערי אני ממש זקוק למוצר הזה וקיים רק אופן תשלום יחיד וזה רק דרך האתר clickandbuy. אבל השאלה הנשאלת, איך אנשים יכולים לסמוך על אתרים כמו אלה, שיעבירו את הכסף שלי בבטחה לצד שלישי (החנות), אם אפילו את טופס ההרשמה שלהם, הם אינם יכולים לתכנת כראוי?
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כושי אחד, הולך במדבר. הולך, והולך, והולך.... מת מצמא, ומת לזיין. לפתע פתאום נגלה לפניו שד ! הכושי נבהל, אבל השד מרגיע אותו - אני פה כדי למלא אחר שלוש משאלות ליבך ! ספר לי מה היית רוצה לקבל, ומייד תקבל ! הכושי חושב , ואז עונה לשד : אני רוצה מיים. אני רוצה להיות לבן. אני רוצה שכל אישה שתבוא אלי תפשק מייד את רגליה. חושב השד ואז מעניק לכושי את משאלותיו, והופך אותו לאסלה. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני אולי ימכור תמחשב רק אם מעבד אחר... וכרטיס מסך גיפורס 4 טיטניום 4400 מה אתם אומרים אל 3200 ש"ח אל החלקים האלה... AMD AthlonXP 1800+ Zalman CNPS 7000B Cu Epox 8RDA3I Rev 3.1 2x256MB DDR333 GeIL Value 40GB HD Toshiba DVD x16x48 LG x52x32x52 MSI GeForce 4 Ti 4400 128MB DDR VIVO Midi com case with 400watt psu Zalman ZM80D-HP מה אתם אומרים אני ימצא משיהו חחח וזה מחיר שווה למשחב כזה לא חחח אם אני ימצא מישהו שיקנה אני יוכל לקנות AMD Athlon 64 3000+ MSI K8N Platinum Zalman CNPS 7000B Cu OCZ 512MB DDR PC3200 Raidmax 868 case Nec ND 2510A Zalman ZM80D-HP רד דיסק יש לי חדש WD 120GB וככה יצא לי דיל מעולה לא?? :-\ אל תדאגו בקשר למצוא נאשים אני ימצא חחח אנ…
-
ישראל מטילה מכס עצום על המעבדים של 200% סתם אבל תודו שאחרי שהתאומים נפלו, גם זה יכול להיות.
-
- 33 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מי שלא מכיר - דניאל פטרי הוא מדריך בג'ון ברייס ו-MVP של מיקרוסופט בנושא Exchange. קראתי את המאמר שלו בנוגע לכתיבת שאלות בפורום ורק השכלתי (וגם צחקתי) - מומלץ: http://www.petri.co.il/how_to_ask_a_question_he.htm הכי הרג אותי הקטע הבא(דוגמאות רעות לשאלות שנשאלות בפורומים): שווה 10 דקות קריאה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
was bored today, so i googled up two images, and used mspaint
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
שלום בחנוכה אני צריך להגיע לגני התערוכה מפ"ת מי שיודע ישר איך מגיעים מפ"ת מעולה מי שלא- אפשר קצת כיוון שאני יידע מה לחפש באתר של דן(סביר להניח שנצטרך ללכת קצת ברגל, אוטובוס שמגיע ישירות מפה לא מצאתי), כי במפות באינטרנט הרוב זה לפי רחובות ואני לא מכיר את האזור תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן אני מקווה שזה לא נקרא תראד ספאם אם כן אז סורי ותנעלו : טוב עבדתי בחופש......... סך הכל הרווחחתי 5700 שקל..... קניתי IRIVER H340 נשאר לי2700 שקל............. רציתי לשדרג את המחשב לקנות כרטיס מסך 6800 /6800GT לקנות מעבד 3200+ לוח חדש זכרונות, ספק אבל מה....... חסר לי עדיין 1700 שקל בערך לתענוג אני לא חושב שאני אצליח לשונרר את הקאש הנחוץ וגם לא יעזור לי רק 6800GT כי הלוח הוא צוואר בקבוק X4 וגם לא יעזור לשדרג לוח ומעבד כי יש לי ג'יפה 4 440 לכן......... אני צריך רעיונות מה לעשות עם הקאש יש לי כבר פאלם TV מערכת סראונד בחדר נגן MP3 ואוזניות אלחוטיות די נחמדות מה כבר אפשר לעשות עם הקאש?
-
- 103 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
-
-
זה אמיתי זה ???? OMG..אני לא מאמין שזה באמת קרה .. http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2005872/Ryan-Dunn-dead-Jackass-star-34-killed-car-crash-Porsche-explodes.html
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
-
-
לא יודע למה יצא לי לחשוב על זה היום, אבל ככה יצא ולכן אני שואל: נאמר ועכשיו מוצבת פלוגת שריון בדרום ארצנו - ויש צורך להעביר אותה לצפון - דבר שקורה לא מעט. השאלה היא: הכיצד מעבירים את כלי השריון עצמם? הטנקים עצמם הרי איטיים(לא עולים על 60 קמ"ש כמיטב ידיעתי) ואינם יכולים לנוע על כבישים כיוון שהשרשראות שלהם יגרמו לאספלט לנזק בלתי הפיך. אני מניח שישנן משאיות ענק שסוחבות את הטנקים, בדומה ל"מגה-גררים" שסוחבים 10 מכוניות בבת אחת. אך טנקים (לפחות אלו שיצא לי לחוות) הם בד"כ חבר'ה רחבים, לפחות כמו נתיב וחצי, אולי אפילו 2 - האם המשאית גם היא רחבה כך? בקיצור - איך משנעים טנקים למרחקים ארוכים? תודה מראש לעונים וסליחה שאני בור.
-
- 42 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
Round I: [19:29] <ErrorFroz> i think i am getting hacked. my modem lights are flashing... [19:30] <SirGoblin> ErrorFroz: see all the cables behind your computer, rip them all out and you'll be fine [19:31] <ErrorFroz> but wont that make my computer shut down? [19:31] <SirGoblin> nope [19:31] <ErrorFroz> what are they for? [19:31] <SirGoblin> the modem [19:31] <Pissedoff> omg ... heh ... [19:32] <ErrorFroz> but i had them back there before i was on the internet [19:32] <Baugnesh> one good way to check for hackers is to goto run on start menu, click it and type winipcfg, then click release all and you'll get a t…
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
ספק אל פסק האם יש הבדלים בסוג סוללת הגיבוי שלהם מבחינת אורך חיים והאם יש הבדלים ברעש שהם עושים? למשל http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=895&category_id=36380fe71b60edf11377ffdd4db684f7& הוא נראה זול, כמה זמן הסוללה תחזיק והאם הוא יחריש אותי?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לעבור ניתוח אף בחופש הגדול,כרגע אני בן 15.עד החופש הגדול אני היה בן 15.5. יש לי כמה שאלות: 1.מה המחיר של זה? 2.לאיזה מקום/מנתח את ממליצים לי ללכת? 3.יש מישהו/מישהי בפורום הזה שעבר ניתוח אף?!אם כן אז תספרו איך זה היה ולאיפה הלכתם וכמה עלה לכם. איציק izhak1990@hotmail.co.il
-
- 52 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
למה אנחנו הולכים לצבא?! סתם עם הסיסמא להגן על המדינה או שזה חובה ואנחנו עושים מה שהחברה רוצה שנעשה? למרות שאפשר לקבל פטור בכל מני דרכים.. אני כרגע עם פטור שתורתי אומנותי ובאמת לומד ועכשיו אני עוזב את הישיבה אני יכול לקבל עוד פטור ולשכוח מהצבא אבל מצד שני יש את העניין שזה אידאל של כל יהודי וישראלי לשרת את המדינה הקטנה ומוקפת האויבים ומלאת הצרות שלנו אז מה אתם אומרים אידיאל או שזה בגלל החברה...
-
- 31 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לא מזמן חבר שלי מצא אתר כזה שבו מפרסמים שמות משתמשים וסיסמאות של אנשים של הXBOX LIVE. איך זה עובד? מישהו בונה אתר, שבו הוא מתיימר להיות חברה כלשהי, צד שלישי, שאתה מביא לו את השם משתמש וסיסמה שלך ולפי מה שהוא אומר, כמה ימים לאחר מכן אתה מקבל MICROSOFT POINTS (שקול ערך לכסף למעשה, נניח עבור 2000 נקודות כאלה אתה משלם 12.5 דולר). כמובן שכל התהליך הזה הוא בעצם נקרא, במונח "המקצועי" - PHISHING. כל הפרטים שנכנסים באתר מתועדים ונכנסים לLOG כלשהו. לאחר כל יום בערך, או יותר, אותו אדם מפרסם את הפרטים בפורום כלשהו, או מקום אחר, ואז ניתן להגיע אליו. מה גם, שחלק מהמשתמשים מכילים בתוכם (שמור בהם בעצם) פרטים של כרטיסי אשראי (יכול להיות 1 או יותר). אלה שכן יש להם את זה, כמובן שניתן בלי בע…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-