עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בכל מקום עבודה חדשה פותחים קרן השתלמות חדשה. יש לי קרן השתלומת אחת משנה עבודה בחברה מסויימת. יש טעם להחזיק אותה או שכדאי לי למשוך משם את כל הכסף? איך בדיוק מושכים את הכסף?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Chymes,

אז ככה, אני עושה טירונות בזיקים, גיוס של חיל האוויר. אין לי מושג למה לא שלחו אותי להיות נהג, אבל תודה לצה"ל. נתקעתי בבקו"ם מיום חמישי ועוד יום שני. ביום שני בצהריים צירפו אותי לפלוגה שהולכת לחיל האוויר. (הם הגיעו לזיקים ביום חמישי) בסוף הטירונות (עוד שבוע וחצי) אני הולך לטכני ללמוד אלקטרוניקה. הטירונות עצמה ממש בית זונות. לא עושים כלום. כלום. כל היום יושבים (נרדמים) בהרצאות, מסתדרים בשלשות ופעם בשבוע עושים מטווחים. בכל אופן, מישהו למד בטכני?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by stone cold,

בסרט Private Blonds On Fire יש שחקנית בשם-GRETY מישהו יודע בעוד איזה סרטים היא שיחקה כי היא פשוט "לוהטת" סרטים מומלצים יתקבלו בברכה ואני יודעה שיגיעו לפה אנשים שיגידו איזה חרא אני ושאני תומך בזנות ופורנו אז אני רוצה להגיד לכולם אני לא קונה מוצרי פורנו ואף פעם לא הלכתי לזונה ואני מאוד נגד הסחר בבני אדם בארץ ובעולם ולהשיג סרט בחינם לא יעזור לאף חברת פורנו ולאף סרסור

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by ofer_shm,

לינק לסירטון : ;D ;D ;D http://www.g4techtv.com/flashpop.aspx?video_key=8874 _____________________________________

5. למשל- כמה לוקחים בד"כ על ייעוץ בנושא סאונד, אם הלקוח הוא סטודיו? כנראה נקרית בפני הזדמנות מוזהבת D: מי שקצת מתמצא במחירים - בבקשה הגיבו.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  6. מדובר במבצע הנוכחי (לאורך דצמבר?) בצומת ספרים. התקנון: https://www.booknetshop.co.il/page.asp?id=190000 1. לפי השורה הראשונה בתקנון קיבלתי רושם שהאתר תקף רק בקנייה מהאתר. נכון? לא נכון? 2. תקף רק על המבחר (המאוד מצומצם) של 'רבי מכר' שמופיעים באתר (https://www.booknetshop.co.il/bestseller.asp), או שיש עוד משהו? יש רשימה מלאה איפהשהו? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by imber,

מישהו בבקשה יכול להשוואות בין דרגות בישראל ובין דרגות באמריקה, לפי הסדר כמובן.טוראי , רבט , סמל , סמר , סגמ , סגן , סרן , רב סרן , סגן אלוף , אלוף משנה , תת אלוף , אלוף ורב אלוף.ומה זה אדמירל. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי NOKIA 6730 תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום אני רוצה לקנות domain מהאתר godaddy.com (מישהו שמה דברים רעים אל החברה?) ויש לי פורום בשרת של tripod http://www.tripod.spray.se/ (אין בנארים) האם אני בעיה לעשות domain forwarding לכתובת כזאת?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  10. אז ככה, אני מחפש איזשהו פורמט לספר מחזור.. חוץ מהתמונה כמובן.. איזה דברים אפשר להכניס שם על כל בן אדם? אני די אבוד.. מה שחשבתי בינתיים זה איזשהו ציטוט שלו למישהו יש עוד רעיונות? מקוריים יותר או מקוריים פחות, הכל יתקבל בברכה..! תודה ענקית מראש!

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
    • 4 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by House M.D.,

אני מוכר את האייפוד הישן שלי ב eBay, וכמובן שרוב הקונים יהיו מחו"ל. מכיוון שאני אף פעם לא שלחתי חבילות לחו"ל - האם אני צריך להדפיס הצהרת מכס מהאתר של הדואר ולהדביק על החבילה, או שכבר בדואר ישימו את זה? ולדעתי זה ייחשב כצרור ולא חבילה, גם אז צריך הצהרת מכס? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. מחלת מין מזונה רוסיה בתחנה מרכזית ;D

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ben060,

לא ידעתי איפה לפתוח אז פתחתי פה מה שאני צריך זה מכשיר קטן שיוכל לקלוט מילים מכמה מטרים ממנו ולהקליט אותם. אני יודע שיש את זה בנגנים אבל אני צריך שכל הכסף ילך רק על המקלט עצמו וכך אני יקבל מיקרופון טוב יותר אין תקציב - כמה זה כבר יעלה? אשמח שתמליצו לי על משהו טוב

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by Ran B,

אחד הטובים ! http://www.youtube.com/p.swf?video_id=kKGxaol4qws&eurl=&iurl=http%3A//static13.youtube.com/get_still.php%3Fvideo_id%3DkKGxaol4qws פשוט גדול! ;D WTF? אפילו לא שמתי לב שכבר פירסמו את זה. סורי. (אפשר למחוק/לנעול)

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by Meir787,

לא יודע אם הביאו כבר, אבל זה ענק http://www.2send.us/uploads/48ef26e451.jpg

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by Omerole,

הDVD שההורים שלי קנו לפני שנתיים,בניגוד להמלצותיי,כבר פשוט מראה הכל באיכות תת רמה. אנחנו רוצים לקנות DVD חדש,עד 800 שקל ככה,שיחזיק הרבה זמן,שיהיה DIVX ומחברה טובה. ועוד שאלה,יש מצב גם לוידאו משולב במחיר הזה,אבל שלא יגרע מאיכות הDVD? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 456 צפיות
  17. סידרה מוגדרת על ידי הכלל: An+1 = An + 4 נתון: A1 = 5 א) הוכח שהסדרה המוגדרת על ידי הכלל: Bn = An + An+1 + an+2 היא סדרה חשבונית שההפרש שלה 12. חשב גם את B1 (זה אמור לצאת 27) ב לא כל כך חשוב א זה מה שהורג אותי תודה

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  18. עכשיו פתחתי את העיתון וראיתי LCD של טושיבה באולסייל ב2190. עכשיו המחיר הזה נמוך מאוד לעומת שאר הדגמים של טושיבה. המחיר הגיוני? או שיש פה קאצ רציני?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  19. שלום לכולם..יש לנו עבודה להגיד למחר ואני רוצה שתעזרו לי קצת אם אפשר..אם אין טעיות בכתיבה מבחינת איות וחוקי כתיבה באנגלית: Q1.Where were you born ? A1.I borned in New-York,USA. Q2.When were you born? A2.I borned in 13 March,1946. Q3.When did you join to the army? A3.I joined to the Israeli army in 1964. Q4.Did you ever get a medal/prize,why? A4.I got a medal,because I rescued Yosi Ben-Hanan in1973 during "Yom Cipur" war. Q5.What did you when you left the army ? A5.When I left ,I went to learn at Harward University,USA. Q6.Were you a good student? A6.Yes,I was a good student,I learned at "Ha Gimnasia Ha Eivrit" and I was good at sports. I choosed to be the chairman of the s…

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  20. שלום, אני הייתי באתר באקס ישראלי (אתר באקס זה אתר שאתה לוחץ על פרסומות ועושה משימות ומקבל כסף). האתר פתוח והמנהל לא משלם כבר 4 חודשים והוא חייב לאנשים באתר לפחות 200$ אולי יותר. לי 15$. יש לי את המס' של הבעלים של האתר התקשרתי אליך הוא מבטיח שהוא ישלם ולא עושה כלום (ככה לפחות 5 פעמים). עכשיו נמאס לי. החלטתי שאניע רוצה לעשות משהו בנידון, אני יודע את השם שלו + מס' פלאפון אפשר להגיש על זה תלונה במשטרה בעוון הונאה אינטרנטית?

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  21. משהו כמו זאפ... [אני רוצה לדעת כמה עולה אייפוד נאנו החדש 4 ג'יגה במחיר הזול ביותר בארה"ב] תודה לכולם

22. היי אבא שלי קנה בשביל הLCD החדשה שלנו מחשב קצת יותר חזק בשביל מדיה סנטר,שאנחנו נוכל לשחק משחקי מחשב על הטלוויזיה במקום על המחשב ושיהיה עם הסאונד של הרמקולים והכל המפרט הוא כזה: AMD ATHELON 5200+ לוח אם: asus m3n78-EM am2+ הכרטיס מסך נשאר אותו אחד 8500GT,אבל יש מצב שאני אנדב את ה88GT שלי לטובת גראפיקה מעולה.זה כדאי? זכרונות DD2 1066 MHZ של 2 ג'יגה של OCZ וכמובן מערכת ההפעלה היא ווינדוז וויסטא הום פרימיום אם אני אכניס שם את ה88GT שלי,על איזה גראפיקה נוכל להריץ משחקים?והאם נוכל להגיע לרזולויה המקסימאלית של FHD שהיא 1900X1200? תודה

• 4 תגובות
    • 452 צפיות
  23. Started by zohar678,

יש לי קובץ בפורמט PDF המכיל למעשה את חוברת לוח האם שבידי. רציתי לדעת אם יש איזה שהיא דרך לתרגם את הקובץ הזה מאנגלית לעברית?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם. מישהו מכיר דרך להגיע מפתח תקווה לבסיס גלילות (ובחזרה) באוטובוסים? חשוב שהאוטובוסים גם יסעו יותר מאוחר מהשעה 5 בערב, כי מהדברים שאני מצאתי עד עכשיו, כל האוטובוסים יוצאים פעם אחרונה ב 5..

• 4 תגובות
    • 5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.