עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Street-Fighter,

יש כל מיני דגמים של פונטו ספייס, יש FUN, יש SX, יש YOUNG ועוד כמה שאני בטח לא מכיר. הייתי רוצה שמי שמבין פה יסדר את המכוניות לפי רמת האבזור והמנוע, קיצר תעזרו לי להבדיל ביניהם. תודה, גדי...

2. Started by miki26,

יש איזה חלק מסויים שאני צריך כדי להשלים מפרט וראיתי באתר EBAY את החלק כולל משלוח לישראל במחיר ממש זול מה פה הקטש למה כולם לא מזמינים משם?

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  3. מקרה קשה של רמזור תמים שבמקרה נח לו .... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  4. שלום! קוראים לי יורי ואני חוזר חזרה לגור לראשון ושכרנו דירה רקה! אז ההורים שלי בקשו ממני למצוא עבודה ובקשתי מכמה חברים שלי שאם יוכלי למצוא אבל כמובן אי אפשר רק לסמוך עליהם אז אם אתם יכולים לעזור לי בבקשה אני בן 15.5 (יש לי ב20.10.93 יום הולדת) ואני רוצה שהעבודה הזו תיהיה בראשון לציון ושכר מינימום זה 13 שקל שיהיה תודה לעוזרים ואני מוכן להמשיך לעבוד גם אחרי חופש הגדול

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  5. Started by p11ma,

קניתי מIQPC את ה4 גיגה של G SKILL. אחריות לכל החיים, עלה רק 245 ש"ח. עכשיו אני בויסטא על 5 גיגה מהירות של ה4 גיגה היא 800MHZ, אבל הגיגה הנוסף הוא 667MHZ... אבל בכל אופן בגלל האוברקלוק של המעבד, הDRAM FREQ על 418MHZ

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  6. Started by *BYZ*,

אהלן, הרבה זמן לא בדקתי את מצב השוק של החומרה למחשבים נייחים הבנתי שיוצאים מעבדים חדשים של אינטל וכרטיסי מסך חדשים של nvidia אז רק רציתי לשאול אם כדאי לבנות מפרט בחודש הקרוב או בעוד 3 חודשים?? התקציב שלי יהיה 5-6K למשחקים (כרגע אני לא צריך מפרט... אני צריך קודם לבדוק ת'שטח)

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by Blackend,

מישהו מכיר חנות און לין בבלגיה? אני רוצה לעשות השוואת מחירים בגלל שכנראה אני אהיה בבלגיה תקופה ממושכת אז רציתי לדעת אם לסחוב את המחשב מהארץ או לקנות שם חתיכה חדשה

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  8. שלום לכולם! אני מחפש תקציר לאחד מספרי הארי פוטר הראשונים.. harry potter and the chamber of secret harry potter and the presoner of azkaban harry potter and the goblet of fire תנו מה שיש..! אם יש לכם לספרים החדשים יותר אז תתנו גם בבקשה! תודה רבה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  9. היי אני עושה סרט גדול לבית ספר במסגרת מגמת תקשורת, הסרט שאני מכין מורכב מסיטיואציות שהשחקן נכנס בהן לפלאשבאק. בהרבה סרטים שהשחקן נכנס לפלאשבק יש פייד מהיר ללבן ובום כזה (אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון) תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  10. אני זוכר שלפני הרבה הרב זמן, שהאתר עדיין לא היה קיים, PCPRO היה בחיים וצוות MENTOR לא התגייס עדיין החלטתי שאני רוצה מחשב חדש! כמובן שאז לא הבנתי כלום וחשבתי לקחת כרטיס KYRO2 ומעבד אינטל 1000 או משהו כזה... למזלי אבא שלי עיקב את הקנייה עד הימים האלה וזמן שעבר הספקתי לבלות הרבה מאוד זמן באתרי חומרה ופורומים מהארץ ומהעולם, עקבתי אחרי חידושיים טכנולוגיים, ולמדתי טוב ורע :-[ היום עברתי ליד הידיעה הבאה: כרטיס מסך למקצוענים עם זכרון (XXX) (מהיר ביותר הקיים בשוק!) בנפח 128 MB... ישומים גרפיים ומשחקים באיכות ללא תקדים ... כמובן שאם הייתי רואה רק את שני המשפטים הנ"ל הייתי חושב על GEFORC 4 4600 או RADEON 9700, אבל, נחשו למה מתכוונים! http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=6403…

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by ROTFL,

גלשתי לי באתרי המחשב הישראליים כמנהגי, ופתאום קלטתי את זה: http://pcon.co.il/smartmanager3/siteval.asp אני לא פעיל באתר החדש ההוא, אבל זה ממש סיקרן אותי... מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  12. ראיתי יותר מפעם אחת שאנשים מפרסמים דף אינטרנט שבו הם מפרסמים כל מיני פריטים שהם מעוניינים למכור. איך אפשר לפתוח דף כזה (לא בטיפו ודומיו כמובן) ? תודה. עריכה: אני מתכוון למשהו חינמי אם יש.

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by maayanfi86,

שלום לכולם, קוראים לי מעין, אני מתנדב בעמותת אליפלט. העמותה עוזרת לילדי פליטים בגילאים הקטנים (מגיל שנה עד כיתה ג') הילדים חוזרים מבית הספר למעון יום ששומר עליהם, וכרגע יש לנו מחשב אחד לכ 15 ילדים. נשמח לשמוע אם למי מכם יש ציוד מחשב שאינו צריך, ישן, או אפילו תקול ומוכן למסור אותו. המשך חג שמח, מעין maayanfi@gmail.com

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  14. אהלן חברה, אני מנסה לחבר את המחשב הנייח שלי לטלויזיה אך ללא הצלחה. בממשק של Nvidia אני לא מצליח להגיע למצב ששני מסכים מזוהים אך ורק ה-Syncmaster שלי. האופציה בעבר עבדה ומשום מה ללא הצלחה כרגע. ניסיתי את הדברים הרגילים כמו כבל וכו' אפילו להוסיף מתאם DVI-HDMI במקום המסך שלי. הכרטיס הוא 660TI עם DVI ו-2 HDMI. * יציאת ה-HDMI עובדת עם ממיר HD של הוט רק לא עם מחשב PC (נוסו כבר 3 מחשבים) יש למישהו רעיונות?

15. http://www.youtube.com/watch?v=7wKLL1nP2V8 ;D כמה מביך....

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by Southpark,

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by MS-D,

שלום , לקחתי על עצמי פרויקט לשדרג מאפס לאחי החייל את החדר . יש לי פחות או יותר 17 ימים לעסוק במלאכה , תקציב גבוהה יחסית . מכם אני זקוק להשראה ! אם יש לך לינקים לגלריות של סביבות עבודה צעירות , מעניינות ויצירתיות מהארץ ומחו"ל . כל מיני שטיקים מעניינים , ציורים , צבעים , פרקטים הכול יתקבל בשמחה !

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by tnt studios,

http://video.google.com/videoplay?docid=-872124450700446493 It's Amazing! and Pretty! I wish I could have made such thing (it isn't that hard, you just need enough Fireworks What do you say?

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by evman007,

משודר בערוץ 10,תודה.

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  20. היי, מישהו מכיר איזה רדיו דיסק לרכב שתומך בMP3 כמובן עד 400 שקל? תודה.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  21. Started by HF Integrale,

את זה חשבתי להעלות עם הכותרת: ''ללא מילים'' (גזור מ www.zigzag200.co.il שכ''כ אהובים עלינו...(לא בציניות)).

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  22. הנושא: נקודות קיצון מקומיות בפונקיות בעלי שני משתנים בתחופ אינסופי. נתקעתי בשלב ההתחלתי של מציאת נק' הקיצון, עקב מכשול במערכת המשוואות התמונה: http://i47.tinypic.com/jfb053.jpg נ.ב הגזירות הראשונות לא קשורות לתחום הגדרה, פשוט שחכתי להבדיל אותן בסעיף משלהן. תודה.

23. ב20 לחודש הזמנתי מהאתר שלהם מחשב ובחרתי באופציה של קבלת פרטי האשראי בטלפון ועד היום לא לקחו ממני את הפרטים! פעם אחת התקשרתי ואמרו לי שיחזרו אלי ואכן חזרו רק בכדי לספר לי שאין חלק מהחלקים במלאי אז אמרתי לו להחליף לרכיבים שיש וכך הסתיימה השיחה. זה נפוץ? מה אני אמור לעשות?

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  24. יש לכם איזה משהו להציע? המשחק היפני ההוא נסגר (האתר), ובמילא כולם כמעט סיימו אותו. תביאו קצת דברים מעניינים. עמרי ומור - באמא שלכם תשאירו את הת'רד קצת פתוח. משמעמם לי...

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by redead,

בזמן האחרון יותר יוצא לי לראות על חומרה של מחשבים מדבקה שהחומרה " תואמת ויסטה".. זה קצת מצחיק אותי לראות מדבקה על מסך מחשב שהוא תואם ויסטה ועל לוח אם אותו הדבר.. מה יהיה עם הבדיחות האלה??

• 10 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים