כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
תשנו את השפה בפייסבוק ל-English (Pirate)! פשוט אחד הדברים המצחיקים! אני משאיר ככה שיהיה שינוי מרענן
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ממליצים עליה? איך היא? אם אני ממש לחוץ בתקציב ללכת עליה או שיש אחרות? הבנתי שהיא מריצה HD מעולה עם כתוביות והכל. עולה איזה 1800 אם אני לא טועה עם אחריות והכל מה תגידו עליה? בעיקר אשמח לשמוע את הסרונות שלה שכבר הספקתם להכיר תודה
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם.. כרגע אני טוען בטריות אלקליין שהן לא נטענות.. ראיתי באינטרנט שזה חרטא ושיש שיטה לטעון,בכל מקרה לא הבנתי אותה,אז פשוט חיברתי למטען הרגיל של GP.. בנתיים הכל עובד..אני גם לא יודע אם המטען עובד .. בכל מקרה,אם למישהו יש GP POWERBANK I,אם הנורה אדומה,זה אומר שהבטריות חלשות ושהוא טוען ? והאם הבטריות יכולות להתפוצץ?ואם כן באיזה עוצמה?
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני תמיד שומע את זה, מה הכוונה? איזה סוגי ראיות יש?
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני חייב דחוף מלגה. אין לי בעיה להתנדב אבל כבר אין מקום בפרח. האם יש מלגות שאתם מכירים שיש בכרמיאל או במוצקים או באיזורים האלו? האם יש מלגות שיהודים מחול תורמים? שוב, אין לי בעיה להתנדב ולעזור, אני חייב מלגה. תודה לכל העוזרים. נ.ב. חיפשתי במלא אתרים וכל מה שמצאתי זה מלגה לבוכרים ועוד כל מיני דברים שלא מתאימים לי. נולדתי בארץ ואני לא בוכרי ולא אתיופי וכו'. רגיל.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
כל פעם אני קונה חולצה חדשה והופ אחרי פחות משבוע יש כתם, אני לא מבין מאיפה הוא צץ אבל יש כתם! משהו מכיר תכשיר טוב נגד כתמים על חולצות? ???
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
-
נאס לי מכול החידות שצצות בזמן האחרון בפורום,אז החלטתי לשים כמה תמונות מצחיקות,תוסיפו עוד אם בא לכם.
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
צעירה בת 23 הקימה אתר בו היא מבקשת "תירמו לי עבור ניתוח הגדלת חזה"; למרות המאמצים הגולשים עדיין לא שלפו את הארנקים תנו יד לשד ! http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=333315 אני תורם, מי איתי?
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
זה מה שהחטלתי לעשות היום במקום ללכת לביצפר, לסוע לנהריה, לטפל בכמה דברים ולהעביר קצת זמן איכות בים... בטעות העברתי שם בערך שעה ומשהו בלי לשים לב.. רק צילומים ורגיעה... צריך לעשות את זה יותר. בכל מקרה, צילמתי בערך 70 תמונות, איזה 10 מחקתי, ובחרתי 31 הכי טובות שיש. תהנו
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
-
תראו http://my.area.co.il/view.php?siteid=46044&jet=page&menuid=210242 :o מה הסיכויים ? צרוף מיקרים אה
-
- 14 תגובות
- 850 צפיות
-
-
:lol: http://guberm.livejournal.com/41691.html?view=101851#t101851
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
Never again ------------ [Verse 1] It's been two years now, Hope is fading out, Now I realize, Still I wanna shout (My heart out!) [Verse 2] All those countless times, I have seen your eyes, Emptiness and lies, That is I despise (Despise!) [Chorus] Never again, Will it come up to this, Never again, Will I suffer defeat, Never again, Will I look at you, and think "I love you!" [Verse 3] What I've done so far, Must be not enough, What we have been through, Means nothing to you [Verse 4] No hope, no goals, Nothing at all, Lying in my bed, It all seems so dead [CHORUS]
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה קניתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה יש ברשותי דיסק של וינדוס שקניתי דרך ארגון המורים אך נאמר לי זה רק שדרוג של מערכת הפעלה קיימת כך שאני צריך להתקין וינדוס חדש. אשמח לקבל פרטים של טכנאי טוב ואמין בירושלים (אזור מרכז העיר - עדיפות ראשונה) לעשות את העבודה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מנסה לחבר את המחשב הנייח שלי לטלויזיה אך ללא הצלחה. בממשק של Nvidia אני לא מצליח להגיע למצב ששני מסכים מזוהים אך ורק ה-Syncmaster שלי. האופציה בעבר עבדה ומשום מה ללא הצלחה כרגע. ניסיתי את הדברים הרגילים כמו כבל וכו' אפילו להוסיף מתאם DVI-HDMI במקום המסך שלי. הכרטיס הוא 660TI עם DVI ו-2 HDMI. * יציאת ה-HDMI עובדת עם ממיר HD של הוט רק לא עם מחשב PC (נוסו כבר 3 מחשבים) יש למישהו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי רכב מסוג טויוטה קורולוה 2002 ואני מתכנן בקרוב לקנות לה רדיו דיסק חדש, מיד עלו לי בראש שתי שאלות: אם אני רוצה לצרוב דיסק עם שירים אבל לא לפי האורך המקסימלי של שירים שיכול להכיל דיסק CD שזה 80 דקות אלא, לפי הקיבלות שלו במגה בייטים - דהיינו 700 MB , יש רדיו דיסקים שיכולים לקרוא דיסקים כמו זה? שאלה שנייה, בטויטה שלנו יש את המכשיר רדיו עצמו (שרק מכניסים אליו דיסק) ויש את המסך שתים וחצי אינץ' בערך ולידו כל כפתורי ההפעלה, ראו תמונה מתחת לכפתורי התפעול של המזגן נמצא המכשיר עצמו, ולמעלה הצג וכל הכפתורים, השאלה היא כזו: יש אפשרות שבמידה ואני אקנה רדיו שקורא תיקיות, התיקיות יוצגו על המסך למעלה ולא על הצג של הרדיו (או בנוסף) ?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש שולחן מתכוונן חשמלי, משהו בסגנון כזה: https://www.htzone.co.il/item/53545/%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%97%D7%9F-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%99-%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%92%D7%9C%D7%95%D7%91%D7%9C-%D7%A6%D7%A8%D7%A2%D7%94--/ יש המלצות על חנויות או שולחנות מומלצים? הצורך הוא שולחן שאפשר לעבוד מולו בעמידה וישיבה במשך שעות (שזה אני חושב די ברור מאליו) תודה.
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הייתי אתמול בטיול מסכם של 3 שנים בתיכון...פתאום אני רואה את מכבי ת"א ישר הוצאתי מצלמה וצילמתי את מי שראיתי באסטון אחד מעוזרי הקבוצה ובאסטון שעוזר לו להרים מים מינרלים(: ניקולה וויצ'יץ
-
- 12 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
Skazi - Astrix - Astral Projection - Alien Project - Infected Mushroom - Chemical-Crew - כן כן, בעיקר טראנסים, ושיתאימו לספורט. עכשיו האוסף שלי די מצומצם והייתי רוצה להרחיב אותו. הייתי גם שמח לעוד המלצות מאותו הז'אנר ה"אלקטרוני", וגם מוזיקה רגועה יותר באה בחשבון. ומה עם שירים של aphexTwin? תודה רבה מראש מאור
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-