כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
אני זוכר שהיה פעם איזה אחד בשם תפוחים שתמיד שהיו אומרים משהו על אינטל הוא היה מתחיל לחפור על AMD וכמה שהם תותחים, שהייתי מכור לדיונים שלו אני חושב שזה היה בתקופה של הathlon+
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
www.zenit.co.il הם אמינים? בכל מקרה, יש משהו מוזר שזכרונות שנקראים Spectek וזכרונות Micron עולים בדיוק אותו דבר (מחירים מאוד זולים)...
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה עלה רעיון למוחי - להכין חולצה עם עיצוב מקורי. ההשראה - deviantART Clothing Contest - יש שם דברים ממש יפים. מה שאני רוצה לעשות זה להביא את העיצוב, על גבי דף, קובץ או לא יודע מה (ולמי) ולקבל חולצה כזו מוכנה. השאלה שלי היא איפה מבצעים דברים כאלה? בטוח שלא בחנויות בגדים רגילות. ראיתי כל מיני חנויות כאלה (כשקניתי ביוון חולצה מותאמת אישית למזכרת) אבל שם בוחרים עיצוב מהקיים, ואני בספק אם יתנו גם להכין משהו אישי לחלוטין. אשמח לדעת אם יש למישהו פרטים בנוגע לאפשרות לעשות דבר שכזה, ואיפה, וגם מחירים אם יש מושג
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום עוד כ-10 ימים אני הולך לצו הראשון... קראתי כבר הרבה חומר על התחום שאני רוצה להיות בו [מחשבים] אבל אני רוצה לשמוע דעות וסיפורים אישיים שלכם הדבר שאני חושב עליו עכשיו בעיקרון הוא ללכת לעתודה וללמוד מחשבים, [מדעי המחשב או תכנות], מה דעתכם על זה? מישהו פה עתודאי או מכיר עתודאים ויש לו מה לשתף? בנוסף שמעתי גם על גאמא שהבנתי שהיא יחידת מחשבים מובחרת במודיעין, אבל אני עדיין לא יודע עליה הרבה... שוב, אשמח לשמוע דעות והמלצות גם ממר"ם זה משהו שאני חושב עליו... בקיצור אני רוצה לדעת יתרונות וחסרונות, ולאן לדעתכם כדאי לשאוף מבין השלושה? או אולי בכלל למשהו אחר לגמרי? אני לומד בבצפר 10 יחידות מחשבים ו-5 פיזיקה, ומאוד נהנה מהמחשבים ומקווה להמשיך עם זה בחיים בקשר לפרופיל, מה שיכול לה…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי החליט לקנות לעצמו מחשב חדש, בהשקעה מינימלית. המחשב מיועד לעבודה משרדית, ועבודה עם תוכנת AutoCAD (תוכנת שרטוט שדורשת ממחשב קצת יותר מאשר דפדפן אינטרנט) עברתי על הצעות שונות של מפרטים, גם באתר וגם בחנויות. המחשב המינימלי לעבודה משרדית כאן באתר עולה בסביבות ה - 1500 שח, ללא מסך. לעומת זאת ראיתי בחנויות מפרטים שעולים גם 1000 שקלים. אם מפרט ב - 1000 שח יספיק ויעבוד בצורה חלקה, אני אלך על משהו כזה. העניין הוא שלא ראיתי באתר אף מפרט במחיר כזה ואם הוא לא יספיק, והמינימום ההכרחי הוא באמת 1500+, אני אשקול להוסיף עוד 800 שקל לכרטיס מסך ולקנות מחשב שגם יריץ משחקים בצורה נחמדה (נניח עד 2500 שח) השאלות: 1. האם מחשב ב - 1,000 ש"ח יספיק מבחינת מהירות ואיכות המחשב? אם כ…
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מדבר על גלישה, לא על צפייה. אני מודע לגודלה העצום של הקהילה ועניין אותי אם יש מישהו כזה בתוך הקהילה. אם כן, אשמח לשמוע חוויות ולהחליף ICQ.
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
היי אנשים, המסיבה ביום שבת ואין לי מושג למה להתחפש.. אני אתן לכם קצת מידע אולי זה יעזור להתאים לי משהו מקורי... אני בן 26, סטודנט.. זאת תיהיה מסיבה גדולה מאוד (אולם חתונות) סוג של נשף פורים כזה של הרבה אוניברסיטאות ומכללות מהאזור. בכל מקרה... כמו שאמרתי, אני סטודנט, משמע אין לי 300 שקל לזרוק על תחפושת ללילה אחד.. חשבתי על משהו שאפשר להכין עם מינימום הוצאות... משהו דפוק.. משהו מצחיק.. מקורי.. אין לי בעיה לעשות צחוק מעצמי ואין לי ממש גבולות.. כל דבר הולך כל עוד ניתן ליישם. תחשבו על דברים הזויים... אבל שבאמת אני יוכל לעשות\לבנות... אם זה משנה משהו, אני 180, גוף ממוצע, שחום, שיער קצוץ! יאללה, תנו רעיונות, כמו שאמרתי, הכל הולך!
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום ! אני מנוי עכשיו ל Yes ובעל ממיר Yes Max HD, קניתי אותו מהחברה... אני רוצה להיתנתק מהם ולשים צלחת לווין פרטית. השאלה היא, האם אפשר להשתמש בממיר של Yes לצורכי קליטת שידורים או שחייבים לקנות ממיר אחר ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
תגידו זה רק נדמה לי או שאני רואה פה יותר ויותר אנשים פליטי pcpro כל יום???? זה ממש מוזר כמעט כל מי שרשום שם אני מתחיל לראות פה כותב!!!! והרבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיר דאנס. השיר הוא על סאנן פרנסיסקו, בקליפ יש בחורות חצי ערומות (דאנס ....) בבגדים של היפים באוטובוס של היפים שנוסע לSF כאילו. אני חושב שהשיר הוא של GLOBAL DJ או משהוא כזה. הוא הולך כך: IN THE CITY....IN THE CITY משהו כזה בבקשה, יש לו אחלה קצב ובאס מעולה.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
אמרו לי שיש אתר ששמים תמונה וזה מדמה אותו למפורסם מחו"ל.מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
למי שקורא ידיעות, היום בעיתון הראשי בעמ' 21 למטה יש ידיעה על עב"מ שנצפה ע"י טייסים בנתב"ג... מזמן לא ראיתי כתבה כזאת... בכל אופן, לא היה לי כוח להעתיק אותה לפה כי כבר תרגמתי אותה והעתקתי ל: Paranormal.com למען האמת, אף אחד לא טרח להגיב לזה... אבל לא חשוב, אם למישהו יש ידיעות ועוד לא זרק, יהיה נחמד אם הוא יסרוק לפה את הכתבה המקורית. סביר להניח שזה ניסוי של חיל האוויר בנשק מאוד סודי, אבל בכל זאת... חחח
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי כמה תמונות מתוך TWITTER ,הקובץ לא נפתח לי, יש תוכנה מיוחדת שפותחת אותן ?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=sZgp3k_ObO4
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש טעם לראות את הסדרה אם ראיתי את הסרט קודם? היום צפיתי בפרק הראשון ו ... העלילה היא בדיוק כמו בסרט, יכול להיות שהסרט פשוט דחס את הסדרה לשעה וחצי? :-\
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ראשית אני לא בטוח שזה המקום הנכון לפרסום ההודעה. (בכניסה לפורום מופיע העברת נתונים-אז אוליי זה יתאים) יש לי פלאפון Samsung 830 http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=985&catID=164&tmpltId=27&fId=128 אחת התכוהות של המכשיר הן שניתן להעביר מידע כגון צלצולים ומולטימדיה וכו..מהמחשב אל הפלאפון וההפך. ניגשתי לסניף של פלאפון ובקשתי כבל (הייתי בטוח שיעלה גג 20 שקל) והם פתאום אומרים לי שהוא עולה 300 שקל שזה מחיר מופרז מאוד מאוד בשביל כבל קטן ובודד. לכן אני צריך את עזרתכם, היכן ניתן למצוא כבל מסוג זה ? (כבל מיידע שמחבר בין המחשב [uSB] לבין הפלאפון) האם בחנות אלקטרוניקה קיים דבר כזה? והאם באמת הכבל עולה כ"כ יקר? אם מישהו מכיר אתר שיפרסם פה לינק בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי חיפשתי אתרים עם תמונות זזות (כמו באווטר שלי) ומצאתי רק שתי אתריםף ובהם בקושי יש תמונות אז אם אתם מכירים אתרים בבקשה תיתנו לינק תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש מלא אתרים ברשת שמפרסמים טיולים עם טרקטורונים בגליל. אני מתכנן סוף שבוע, צימר וטיול טרקטורונים בצפון. מישהו יכול להמליץ על מקום מסויים מהניסיון שלו שאפשר לשלב את השניים(צימר + טיולי שטח, טרקטורונים וכו..) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שעושים אבטחת שטחים או ישובים.. איפה ישנים? בחדר סגור או באוהל?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי אז ככה יש לי להכין פרוייקט בתב"א (תיכנות בסביבת אינטרנט). במסגרת הפרוייקט אני אמור לבנות אתר על חיל השיריון הישראלי . כרגע רק את הבסיס HTML אח"כ יגיע ה-ASP וה-JAVA SCRIPT. אני צריך רעיונות בינתיים כבר בניתי תבסיס. הגשתי למורה והיא אמרה שהאתר לא מושך קהל, ולכן הוא לא בנוי נכון. אני צריך רעיונות, בינתיים בניתי אתר +עיצוב, שלא ממש מתאים בגלל ה-FRAMESET. רעיונות יתקבלו בברכה. תודה רבה .
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-