כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום. הסרט המדובר איננו חדש אך גם איננו ישן מידי (לפי מיטב זיכרוני) הסרט הוא סרט מדע בידיוני, איני זוכר הרבה ממנו אבל אני זוכר שהוא התמקד על בן אדם אחד שעובד שחברת מחשבים כלשהיא (ככה גם מתחיל הסרט אני חושב) ולעט לעט הוא מגלה שהכל מזוייף, ואז איזה בחורים מוזרים לבושים בחליפות לבנות רוצים לתפוס אותו והוא בורח מהם.. היה גם איזה קטע שהוא רואה איך באמת האנשים נראים.. את ההורים שלו ועוד איזה כמה שבאו לאיזה מסיבה.. והוא כולם מלוכלכים כאלה וחצי סייבורגים.. לקראת סוף הסרט הוא מגלה שהכל היה טרמית ושאיזה סופר מחשב או משהו כזה גורם לאנשים להאמין שהכל אמיתי למרות שזה לא כך.. יש איזה קטע כזה שמראים באיזה מפעל או משהו שבמקום שיוצאים החלקים המתאימים שאותם אותו מפעל מייצר יוצאים קופסאו…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://maps.google.com/maps?hl=en&t=k&q=Germany&ie=UTF8&z=18&ll=48.857699,10.205451&spn=0.002404,0.006738&om=1 מישהו מוכן להסביר לי מה הולך שם? האם בגרמניה מתהלך לו ג'וק באורך 50 מטר?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום! שמתי שיש קורס פראמדיקים בצה"ל שהוא שווה ערך לזה של מד"א. מה הם הדרישות להתקבל לקורס? אמרו לי שאני צריך לשלוח פקס ושלחתי אבל לא קיבלו אותי... אמרו לי שהשארתי נתונים לא מספקים בלשכת הגיוס. יש אפשרות לעשות משהו? אני ממש רוצה להכינס לקורס הזה... יש לי פרופיל 64 ואני מערער עליו כרגע... תודה!
-
- 51 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
שמעתי לא מזמן איזה דאנס שהמילים שלו הולכות בערך ככה: Feel the vibe, inside...when the sun goes down זה בערך מה שאני זוכר, ואני זוכר ש-when the sun goes down חזר על עצמו הרבה בשיר מישהו מכיר או יודע במה מדובר? :
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום שלום! כחלק מלימודי הי"ג במחשבים, אני צריך לבנות פרוייקט. הפרוייקט שבחרתי הוא איקס עיגול גדול(יותר מ3*3) מחר אני צריך להגיש הצעת פרוייקט ואני לא מוצא את חוקי המשחק.. מישהו יודע?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכון לרכוש מחשב כנראה מ-SkyPC. יש עדיפות כלשהי לקנייה בחנות עצמה (נסיעה של 30 דקות) על פני הזמנה באינטרנט?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בכרטיס האשראי שלי כדי לקנות עכבר, רציתי לדעת (מאלו שהזמינו בויזה מנועה) האם זה כדי להזמין משם ואם בכלל יש להם שירות טוב? עריכה: sooooooooooo איפה אני שואל חוץ מ-HWzone?
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי אופצית בחירה לעשות את A+ או ECDL. עזבו את זה שזה לא שווה היום ובלה בלה (אפילו A+ שווה יותר מכלום) למה זה חשוב לי? כי כבר ממומן ואני לא משלם על זה כלום אז למה לא לנצל את האפשרות? בקיצור עזבו את השטויות ובואו לעיקר. מה עדיף? מה נחשב למכובד יותר\טוב יותר? שמעתי על ECDL רק לפני כשבועיים ומאז אני חושב וחושב והחלטתי להעלות את ההתלבטות בפניכם, סביר להניח שאתם מכירים את ECDL טוב ממני. תודה.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רחפת מ hovercraft.com אין שום בעיה עם ההזמנה, ואפילו יש משלוח לכל העולם (כולל ישראל ) דרך הים. (לוקח כחודש, אבל חפיף) עכשיו רציתי לשאול- האם יש בעיות חוקיות מסוימות עם כלי תחבורה שכזה? *חשוב לציין שהרחפת מגיעה בצורת קיט לבניה. בעיקרון, התכנון העיקרי שלי היא הרחפת הזו: http://www.hovercraft.com/content/index.php?main_page=index&cPath=45 אבל אם יהיו יותר מדי בעיות, אני אתפשר על זו: http://www.hovercraft.com/content/index.php?main_page=index&cPath=33_40 ואם אין ברירה, אז על זו- http://www.hovercraft.com/content/index.php?main_page=index&cPath=33_39 אני יכול להקציב לעניין כ 15 אלף ש"ח (ואפילו יותר, אבל רצוי שלא) יש למישהו מושג מה המצב לגבי זה באר…
-
- 79 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני עוד מאט קונה אוטו ורציתי לדעת איזה אוטו הכי חיסכוני. מדובר באוטו הראשון שלי שישמש אותי בעיקר לנסיעות ארוכות וטיולים בארץ. אין לי בעיה להשקיע ברכב עד 30 אלף שאני ידע שאני מקבל תמורה מלא לכסף. אני מחפש ברכב שקודם כול יהיה חיסכוני כי אני לא אוהב לבזבז הרבה כסף על טיפולים למינהם ושיעשה כמה שפחות בעיות, קיצר שיהיה רכב אמין. אני אוהב לנהוג וכניראה אני אהיה לא מאט זמן בכבישים לכך חשוב שיהיה נוח. רצוי שיהיה אוטומט למרות שזה פחות הרלוונטי, היופי אצלי במקום האחרון אני רוצה לשלם על האיכות ופחות על היופי. גם חשוב שיהיה רכב חזק כי אני גר בחיפה ויש בעיר הזאת הרבה עליות. אני לא מוכן ללכת על יותר מ1600 סמ"ק. רק שאני רוצה יהיה חיסכוני לתחזק אותו וישתה כמה שפחות דלק. בתודה …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שנה בערך חתכתי את הציפורן של הבוהן ברגל הימנית עקום. עשיתי כבר שתי ניתוחים ועכשיו זה חוזר לי עוד פעם. פתחתי את הדיון הזה כי רציתי לדעת אם אתם עברתם את אותו מקרה ורציתי לדעת איך טיפלתם בו, אם יש לכם תרופת סבתא כלשהי לטיפול בדבר הנאחס הזה. זה ממש כואב :'( בבקשה תעזרו לי אני משתגע תודה, ניאו !
-
- 42 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אם תסתכלו טוב על השערות ברגליים בחלק של הפיקה ומטה, אז תוכלו לראות שכמעט מכל חור של שערה. יוצאת עוד שערה או באותו חור או מחור ממש צמוד אליה. למה זה?
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איך קוראים לקובייה עם התיבול (בזיליקום וכד') ואיזה חברה מייצרת את הקופסא עם הקוביות האלה?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תשמעו בדיחה ששמעתי ניראה לי שהיא נחמדה,אני לא בטוח ב-100% שאני לא עובר על חוקי הפורום אז אם כןלנעול. תגידו לי מה אתם חושבים עליה. יום אחד בא בן לאבא שלו ושואל אותו-אבא איזה סוגי ציצים יש. האבא מופתע ונבוך עונה לו-בני ישנם שלושה סוגםי ציצים בעולם. האחד זה לימונים חמודים ושפיציים שהם עוד צעירות. השני זה אגסים מלאים ובשלים כשהם בגיל העמידה ומה הוא הסוג השלישי אבא? האב-בצלים הילד-בצילם? כן בני להיסתכל ולבכות
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מסתבר שאני מועמד למסלול הזה ואין לי מושג מה זה. עשיתי פה חיפוש אבל קיבלתי הרבה מושגים וחילות מבלבלים אז אם מישהו יבאר לי את המסלול הספציפי הזה בנוגע לאופי התפקיד ולתרומה באזרחות, אני אשמח תודה דוד
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
נגיד וההורים שלכם (או כל קרוב אחר) נמצאים בארה"ב, מה הייתם מבקשים מהם לקנות, אפילו אם זה מהכסף שלך והם רק מבצעים את המשלוח הביתה. בעיקרון, זרקו כל דבר שמשתלם לקנות אותו בארה"ב, כמובן שעדיף לדברים קטנים שנכנסים במזוודות.
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לא נראה לי שאכפת לו מכוכב נולד כל הסידרה המסריחה הזאת..... הוא דואג רק לכיס שלו בכל זאת אני לא רוצה שכל הארץ יהיו זמרים כי הדבר הזה פשוט יצא מהתחת (סליחה על הביטוי) תגיבו את כל מחשבותכם על התוכנית ה****** הזאת
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה אחד התחפש לסופרמן באמצע שיעור ואז הלך להציל את א' מידי משה קצב. זה כאן http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=26497&OrderBy=2&Page=1&spType=1&backCat=11 טוען שיש עוד הרבה ושהוא יפרסם בקרוב. בתכלס לדעתי כדאי לתת לו קצת קרדיט ולהכנס ולתת לו דירוג טוב כי זה באמת קורע ואני רוצה לראות את ההמשך.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ניסיתי 1234 4321 0000 1111 ראבק מה זה?
-
- 13 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת כמה בערך אמור לעלות עבודה של טכנאי (פרטי, לא חברה או משהו כזה) שעושה את הדברים הבאים: 1: לוקח את המחשב מבית הלקוח. 2: קונה חלק מהחנות (תשלום נפרד כמובן) עבור המחשב ומרכיב אותו. 3: התקנת WINDOWS XP מחדש עם כל הדרייברים וכו וכו. 4: מחזיר את המחשב ללקוח. כמה בערך זה אמור לעלות? בממוצע?
-
- 55 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אז לא זוכר בדיוק את השם של המעונות, אבל כנראה שזה מיועד למכללות (הטכנולוגית והאקדמית), לא יודע אם גם לסטודנטים אחרים אני צריך כמה שיותר מידע, מה מקבלים בחדר, על מה משלמים (אני יודע כמה), מה אסור לעשות וכו'
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
בערוץ 22 יש פרסומת של קסטרו ואני רוצה לדעת מה השם של השיר שמתנגן שם... משהו משנות ה80 אבל מה הוא ??? תודה =)
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-