עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Phobus,

חזרתי לג'אם הזה של קוסוף לפני כמה ימים והרגשתי מן חובה לשתף את הקטע המוזיקלי הגאוני הזה עם אחרים. אין לי מושג מה בדיוק הביא אותו לבטא רגשות שכאלו באופן הבלתי אפשרי והבלתי מתקבל על הדעת כאשר שומעים את זה - למרות שיש מספיק תיאוריות. כנראה שסמים היו OC לאנשים כמוהו. והם גם נשרפו בטרם עת. בכל מקרה, זהו החלק השני והמפורסם יותר המופיע גם באלבום "Back Street Crawler". תהנו, ושתפו בדעותיכם.

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  2. למה נועדה חיה זו?! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  3. הייי כולם אני לומד עם חבר למועד ב' ושנינו די שחכנו מלא דברים כי היינו בטוחים שיש לנו ציון טוב אז אם מישהו יכול בבקשה לעזור לפתור תשאלה?..... טנקס

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  4. יש לי גם חבר שיש לו QUAD אז איך זה שלסלקום יש רק ליבה אחת ? הם לא התיעצו עם אנשים כאן בפורום ?

5. Started by Sargon,

איפה כדאי לעשות הליכות\ריצות בחוץ במרכז? הבעיה שלי היא במקומות שיש או מעשנים או הרבה רכבים כי אז זה נראה לי עושה יותר נזק מתועלת. בכלל, המרכז זה פחות או יותר אחת המקומות הכי מזוהמים במדינה. נכון שהקריות מזוהמות בצורה נקודתית אבל בגלל כמות המכוניות במרכז יש כתם אדיר של זיהום אם תסתכלו במפות. אני יכול אפילו לנסוע טיפה יותר צפונה רק בשביל ללכת אם זה פחות מזוהם.

6. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי קבל USB שמתחבר לנייד MOTOROLA C330 עכשיו אני צריך להוריד תוכנה למחשב כדי לנהל את המכשיר מהמחשב, מישהו יודע איך נקראת התוכנה ואיפה אפשר להוריד אותה? (אם זה חוקי).. תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by tm1988,

שמעתי פעם שאם שלוחים חבילה מחו"ל לחייל (אני (- אז יש פטור ממכס האם זה נכון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by BedB0y,

אני די נעול על g-shock, אבל אין לי מושג לגבי הדגמים עצמם, וזאפ לא ממש עוזרים. תקציב של 500+- תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. התווכחתי אם חבר מה שם הסיגרייה הזאת ( אנחנו לא מעשנים סתם ויכוח דפוק חח) http://hotimg21.fotki.com/a/79_181/133_66/sigaret.jpg נקסט כחול ארוך ( הוא טוען שלא קיים ארוך ) נקסט כחול

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by maxwell10,

מחפש תחנת דלק בחיפה שעל כל תדלוק מעל ???? ש"ח מקבלים שטיפה בחינם (או בהנחה) מכירים? עדיפות לאיזור נווה שאנן או כרמל

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by DrecK,

שלום! קניתי בטריה לפלאפון באיביי וכשבאתי לשלם בפייפאל קיבלתי מהדפדפן את ההודעה הזאת '>http://jpg.co.il/view/507a796b2b249.jpg/"] זה בטוח להיכנס לשם? אני קונה מדי פעם באיביי וזה אף פעם לא קרה לי שקיבלתי את ההודעה הזאת

12. Started by רון88,

חבר התקין לי לדים במטבח וחיבר את החשמל ישירות לכפתור שמיועד ל12V אם זה חובר ל220V זה בעיה? כי להתחיל להוציא את כל הדבק זה לא יהיה פשוט. אז רציתי לדעת מה לעשות... תודה

13. Started by jackhammer,

מישהו יכול להסביר לי למה יש ריפרש אוטומטי בעמודי האתר הזה?? בשביל מה זה טוב? מה זה נותן? זה רק מעצבן אני קורא כתבה במשך 5 דקות ובמשך 5 דקות נוספות אני כותב תגובה ואז פוף הכל נעלם בגלל שמאוד היה חשוב לאתר פתאום לעשות ריפרש אחר כך כבר אין לי כח לכתוב את כל ההודעה מחדש אז אני פשוט סוגר את הדפדפן אם מישהו יכול להסביר לי למה זה טוב אני יותר מאשמח

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום חברים. לאחרונה שמעתי הרבה על אנשים שקונים מכולות סגורות\פתוחות או סחורה אחרת בנמלים, קונים מחסנים שלמים של חברות שפשטו רגל ועוד. יש לי כרגע סכום להשקיע, ויש לי כמה שאלות ספציפיות בנושא: 1) לגבי מכולות\ארגזים\פריטים בודדים שנחסמו במכס בנמלים אשדוד\חיפה, איפה בדיוק אני יכול להשיג מידע על סחורה כזאת? יש אולי אתרי אנטרנט המרכזים ציוד,מכרזים ומידע נוסף בנושא? 2) איפה אני יכול להשיג מידע על חברות שפושטות רגל? האם יש מכרזים אינטרנטיים או מידע באינטרנט או בכל מקום אחר על מכרזים על "שאריות" החברות האילה? תודה רבה מראש! סשה.

• 4 תגובות
    • 11.6k צפיות
  15. ביום רביעי הגענו אני ואישתי ל Hillsboro, Oregon ל3 חודשים במסגרת העבודה שלי. הייתי שמח לשמוע אם מישהו מכיר טיולים מומלצים או אטרקציות ששוה ללכת אליהם לזוג צעיר. בינתיים היינו ב Saturday market בPortland, ובמתחם הקניות Woodburn. מחר אנחנו מתכננים ללכת ל Oregon Zoo. תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  16. יש פה למישהו איזה אוסף גדול של הקומדי סטור על המחשב??? אני מחפש כבר הרבה זמן איזה מישהו שיש לו לפחות כמה עונות.... אם יש כאן מישהו כזה בבקשה לפרטי!

17. Started by Gilo2005,

אני מחפש אתרים אם תמונות בגודל קטן על מנת להעבירם לפלאפון אם אפשר גם קבצי מוזיקה שאפשר להעביר לפלאפון

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  18. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

Round I: [19:29] <ErrorFroz> i think i am getting hacked. my modem lights are flashing... [19:30] <SirGoblin> ErrorFroz: see all the cables behind your computer, rip them all out and you'll be fine [19:31] <ErrorFroz> but wont that make my computer shut down? [19:31] <SirGoblin> nope [19:31] <ErrorFroz> what are they for? [19:31] <SirGoblin> the modem [19:31] <Pissedoff> omg ... heh ... [19:32] <ErrorFroz> but i had them back there before i was on the internet [19:32] <Baugnesh> one good way to check for hackers is to goto run on start menu, click it and type winipcfg, then click release all and you'll get a t…

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by ShrekHunter,

מה זה אומר שיש משחק עם ממשק בצרפתית בלבד (לדוגמא)?? האם זה שכל המשחק הדיאולוגים וכל השיחות בצרפתית או שזה רק התפריט במשחק????

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by EasyPooper,

שלום! כל שתי חנויות הספורט שהכרתי הפסיקו למכור ציוד ספורט והחלו למכור רק בגדים, אני זקוק לחנות באזור תל אביב (עדיף באזור דיזינגוף/אלנבי) שמוכרת ציוד ספורט כגון גריפ-פאדים, חגורת תמיכה לגב, רצועות שקושרים למוט כדי שהוא לא יפול מהידיים, הדברים האלא שלוחצים עם היד (כמו המחזיקים של השטנגה) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by azxqw,

אם אתם אוהבים תעשו LIKE. http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=4103061&o=all&op=1&view=all&subj=262343609279&aid=-1&id=548592833&oid=262343609279 תגיבו תגיבו פה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by קטין על ניקוטין,

במלבן ABCD אורך האלכסון הוא 12 ס"מ והזווית BDC היא בת 34 מעלות א. חשב את צלעות המלבן BC ו- DC ב.חשב את שטח המלבן ג.חשב את הזווית החדה שבין אלכסוני המלבן

23. Started by benor,

הלכו רחוק הייתי אומר: http://www.bettercallsaul.com/index.php ויש גם את זה: http://www.savewalterwhite.com/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ראיתי שיום אחרי פרק 20 יצא "lost - the answers" שווה לראות? זה לא סתם הורס? מה זה בכלל? של מי זה? זה מהיוצרים של הסדרה? זה שודר בכלל בחו"ל? מה זה זה זה מה מה מה זה זה מה זה מה, הא? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.