עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קיצר קיבלתי דוח מצ על אי חגירת חגורת בטיחות לפני כ-3 שבועות והיה לי משפט, נשפטתי ע"י המב"ס שלי, קיבלתי 14 ימי מחבוש אבל בסופו של דבר ריציתי רק יומיים מעצר, אבל בגלל שלמב"ס שלי אין את היכולת לשפוט אז ביטלו את גזר הדין. אבל עכשיו הפרקליטות הצבאית רוצה משפט חוזר, והפעם ישפוט קצין של המ"צ אשר מפקד על איזור רמת הגולן, לא בטוח. קיצר, מישהו יודע מה העונש המינימלי והמקסימלי שאני יכול לקבל? תודה לעונים!

• 45 תגובות
    • 9k צפיות
  2. Started by BeNzZy-BoY,

האם יצא כבר עדכון לשימוש בעברית באייפוד ? אני יודע שיש כזה עדכון שמורידים אבל אמרו לי שזה עדיין לא חוקי ואם אני משתמש בזה זה פוגע לי באחריות.. אז השאלה שלי האם יצא אחד חוקי והאם זה תקף גם לנאנו בתודה בן

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני צריך לברר לגבי אדם מסויים שמגיע לארץ מארה"ב , אין לו אזרחות, ואינו דובר עברית. השאלה מה ההבדל ומה עדיף מבחינתו, קודם לעשות עלייה ולהתגייס לצה"ל או להגיע,להתנדב לצה"ל ואז לקבל אזרחות ...? שמעתי שכמתנדב אדם יכול לבחור איפה הוא רוצה לשרת. האם נותנים להם על חשבון הצבא קורסי העשרה בשפה העברית? אילו תפקידים הם יכולים לקבל והאם יכולים לשים אותם בבסיס סגור? בשלישות לא נתנו לי תשובות ברורות. ניסיתי באינטרנט וגם לא מצאתי משהו חד משמעי. אם מישהו יודע ויכול לעזור אשמח מאוד, או לפחות אם מישהו יכול להפנות אותי לגוף או מוסד מסויים שיכול לתת מענה לשאלות האלה. תודה.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  4. בסביבות השעה תשע אתמול בערב (11.11), אני וניצן החלטנו לקפוץ (פעם נוספת) לצפון הארץ, במטרה ולהינות משינויים עצבניים בכוחות הכבידה המשתנים של חיפה (עליות/ירידות Fetish, תבינו בהמשך). תוך כדי כמובן עצרנו לבליסת דאבל מסורתית בקניון חיפה/קאסטרע (אחד מהשניים) ולאחר-מכן, המשכנו במסעינו אל-עבר פסגת הכרמל (חתיכת מקום מטורף, תל-אביביים, כבר אמרנו?!?!111), קצת צילומים (עם הניקון האוטומאטית המלאה שלו, ה E5900) ואודרוב, לתל-אביב. העיקר תועד בווידאו באיכות נסבלת, אז אני מפנק אתכם בגירסת ה UNCUT - שישה סרטונים שאוחדו לקובץ Divx בודד בנפח של 60 מגה ובאורך מצטבר של 10 דקות :dr00l: היה הזוי, ייתכן שאפילו מיותר, אבל היו רגעים מבדרים... בעיקר הרגעים בהם בידרתי את עצמי. זה טוב קצת מדי פעם. י…

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by guy94,

רציתי להגיד לכל מי שנוסע היום מלפגש תיהנו !

• 27 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. לא מוצא אותו בשום מקום..

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by yoav9,

אני יודע שencoder יסגור לי את הנושא ובצדק אני רק כותב הודעה זו כדי להגן גם עם בטיפה על שמי הטוב (מה שנשאר ממנו) לא הייתי אצלה (לא אצלו), אני בא, בכיף, אוכל, קורא עיתון נהנה מהחיים, פתאום מצלצלת אלי הילדה הזאת ומבקשת שאני יעזור לה להתקין מחדש win95 (דבר שבחיים לא עשיתי, כל ההתקנות שלי התחילו מ98) בקיצור היא מתחילה לזבל לי את השכל על כל מה שקרה לה במחשב וכל מיני כאלה ואני יושב קורה עיתון אוכל ומהנהן, ואז היא שואלת אותי איך להגיע לכונן, ואני, שבדיוק הגעתי לכתבה די מעניינת אמרתי לה תעשיתי cd ואת השם של הכונן, לקח לי בערך 10 דקות להבין שאני אידיוט (אפילו פחות) ופשוט שכחתי (או שלא התעמצתי) לזכור מה עושים היות ופעם אחרונה שהייתי בדוס היה לפני 5 חודשים כאשר פירמטתי. בסוף היא או…

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  8. Started by Konst1988,

מישהו יכול בבקשה להגיד לי האם ניתן באמצעות ממיר של הוט מג'יק להקליט בו זמנית 2 ערוצים ולצפות בו זמנית בערוץ שלישי כל זה במקביל? אני יודע שאפשר להקליט 2 ולצפות בהקלטה, אך האם במקום לצפות בהקלטה אפשר לצפות בטלויזיה חיה בערוץ אחר לגמרי מאלה המוקלטים? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by raiman1,

איך אני יכול לעשות שכשיתקשרו לבית שלי זה יתקשר לפלאפון אחר?? דרך רגב אני מנויי של הוט...

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  10. אני מתכוון לפציעות קלות עד בינוניות (לא שברים, ארוע מוחי, נוירולוגיה וכו'). אני מתכוון לפצעים וחתכים בעור. יש לי חתך קטן בעקב כבר למעלה מחודש. בכל מקום אחר בגוף תוך שבועיים לא היה לו זכר ואילו כאן אני לא רואה שזה עומד להתאחות

11. עוד כחצי שנה עומדת להגמר לי התוכנית הזו, האם מישהו יודע מה קורה אחכ? הם מעלים את המחיר? ממשיכים באותה צורה? מנתקים לי את הקו? מתקשרים אלי ומבקשים שאבחר תוכנית אחרת?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by KoM,

כן, אחד המעבדים והלוחות המדהימים ביותר שהיו לי, הלכו, נמכרו... זה היה פנטיום 3 450 מדהים, כנראה מבציר טוב, עבד על 625 כמו גדול, עם קירור פאסיבי לחלוטין... עוד הלך גם הלוח שבא איתו MSI MS6163 מדהים, לוח I440BX משדהים שעבד כמו גדול על 133 בוולט ראשוני... אחד הלוחות היחידים בעולם שהראו 148 בפוסט !!! וזה שיא !!! היו לו מחלקים של 4, ולזמנו זה היה מדהים !! בקיצור הוא עבד אצלי על קירור פאסיבי לחלוטין, על 600 כלומר באס חביב של 133 כשההתחלתי היה 100... בקרוב יעלה ג'ורני קצר עליו, אבל עכשיו הוא הלך, הוחלף ע"י פנטיום 3 866 ולוח אינטל קר... (בכמה נמכר ? 600...) היי שלום חבר ילדות ! :'(

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אחרי שהותירו אותנו פעורי פה מהאלבום האחרון שיצא ואחרי שכבר הודיעו שהם לא מתכוונים לעשות עוד אלבום הנה מגיע פרק נוסף וחדש בסאגה המהפנטת של הצמד סיימון את ראג'ה! אז אחרי 4 שנים של תקווה וציפייה הנה הוא הגיע! Shpongle - Ineffable Mysteries From Shpongleland 01. Electroplasm 02. Shpongolese Spoken Here 03. Nothing Is Something Worth Doing 04. Ineffable Mysteries 05. I Am You 06. Invisible Man In A Fluorescent Suit 07. No Turn Un-Stoned 08. Walking Backwards Thought The Cosmic Mirror כרגע האלבום משוטט לו ברשת וביוטיוב ויהיה ניתן לרכישה החל מהשני לנובמר לפי האתר של טוויסטד. אני אנסה לחבר ביקורת לאלבום בשבוע הקרוב.. בנתיים מהאזנות חוזרות וחוזרות אפשר להגיד בלב שלם שהם לא איבדו א…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. לא מצאתי בגוגל משהו שהוא קשה, אז אם למישהו יש אתרים קשים אז תשלחו לפה...

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by Sinos,

הזמנתי מהם: x20 DVD writer Black - OEM מוצר GSA-H55NK מקט 1 כמות [b]206[/b] מחיר יחידה LG יצרן 120mm case fan - 800 ~ 2400rpm- Max. 110.03CFM - 17dBA at 800rpm, 39.5dBA at 2400rpm מוצר FM121 מקט 1 כמות [b]105[/b] מחיר יחידה Silverstone יצרן Antec Sonata III - EarthWatts 500 Watt power supply included - Improved overall air intake - Front mounted USB, eSATA, Audio ports - 3 x 5.25 external drive bays - 2 x 3.5 external drive bays - 4 x 3.5 internal drive bays in individual trays with silicone grommets to absorb hard drive vibrations - 1 rear 120mm fan with 3-speed control - place for 1 front 120mm fan (front fan not included) - Built-in washable air filter - ATX מוצ…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by navk2,

שמעו, היום לא יודע מה יש לי... דבר ראשון שמתי לי שעון מעורר ל 9 כי אני שונא להתעורר מאוחר זה גוזל מלא זמן, קיצור השעון מעורר עבד אבל חלש מידי ואז קמתי אבל אחרי דקה שוב נרדמתי ! בסוף התעוררתי ב 12 כמו מפגר.. אחרי ביזבזתי איזה רבע שעה בלחפש מה לאכול כמו מטומטם שלא ראיתי שיש קורנפלקס בארון, קיצור אחרי זה לא יודע פתאום ניהיתי עצבני כזה.. סיימתי לאכול הלכתי לחדר עם כוס מיץ שתיתי וזה ואז נשפך לי על כל השולחן, זה כזה מבעס ! אחרי זה נשפך שוב, עוד פעמיים !! ואני תמיד שותה ואוכל בחדר ואף פעם לא נשפך לי, ואז כולי ניהיתי רטוב כזה מגעיל וזה עוד פטל.. איזה מציק זה ! ראיתי פרק של אבודים שעד שמצאתי לו תרגום לקח לי איזה 10 דקות אחרי שסיימתי ליראות אותו אני בא להיכנס ל TL להוריד עוד …

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  17. Started by Moty_p,

קניתי לא מזמן את הנתב: Edimax BR-6478AC AC1200 ויש לו שני סוגים שונים של קרינה 2.4G ו 5G. השאלה שלי, בגלל שעכשיו זה יותר קרינה ממה שהיה קודם לכן, כמה זה מסוכן לעבוד עם מוצר כזה בשותף? איפה כדי לשים את המוצר? כמה רחוק מחדרי השינה וכו' והאם באמת יש סכנה של קרינה כמו שראיתי לא מזמן בתוכנית "כלבוטק" עם המיטות החשמליות אם ניקח בחשבון בניין דירות שלכל בית יהיה מוצר כזה או דומה כמה זה הופך את הסכנה ליותר גדולה? תודה רבה על התשובות אשמח לשמוע כל דעה שלכם בנושא..

• 23 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. http://www.shopexpress.co.il/prod_page.asp?dept_id=44&sub_dept_id=59&prod_id=529 זה אפילו יותר גרוע ממה שזד ואייבורי מציעים. כאילו וואט דה פאק, קיבלתי את זה למייל שלי מטעם אמריקן אקספרס, איך יש לאנשים עוד את החוצפה למכור חרא כזה? אולי זה פשוט מאחורי הקלעים, אבל ראבאק, אפילו YNET כבר מציעים מפרטים מומלצים (בלי שום התייחסות לספק או מארז, אבל עדיין), איך דברים כאלה עוד מתנהלים? אולי הם בונים על זה שלרוב בעלי כרטיסי אמריקן הם גברים בגיל 50+, ולא מנהלי פורום מפרטים, או משהו. מה שהכי מרתיח, זה שמחיר הרכיבים נמוך ממחיר המערכת, והם עוד לוקחים 790 נקודות. יש לכם מושג מה שוות 790 נקודות אמריקן? יש לי את הכרטיס 4 שנים, 2000 שקל מחוייבים עליו בחודש, ולא צברתי יותר מ500 במצטבר…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by exXxTreAm,

מישו במקרה יודע אם יש חוג ברייקדנס בחיפה?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  20. היה מין סדרה של מבחנים למשל לעמוד על רגל אחת עם עיניים עצומות עם ידיים פשוטות לצדדים ולראות כמה זמן אפשר ועוד כמה מבחנים דומים. מישהו זוכר איזה מבדקים בדיוק היו ?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  21. Started by pain_killer12,

ניגשתי היום ב7:10 בראשון לציון. ונכשלתי, איזה מבאס זה. ביקש ממני חניה לשמאל, לא היה כל כך נורא, הייתי קצת רחוק מהמדרכה וישרתי. אבל דחף לי ברקס למרות שהוא לא היה צריך כשניסיתי לעקוף איזה אוטו, ואמרתי לו את זה גם אבל זהו נכשלתי. מישהו עוד ניגש היום? חוויות למיניהן?

• 28 תגובות
    • 10.1k צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

^^^^^

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by arkady,

היי P: יש לי משפט אחד בעברית, שאני ממש רוצה לתרגם לאנגלית, אבל משום מה אני לא מצליח לגרום לזה להשמע טוב המשפט הוא: "גם זה יחלוף במהרה כלא היה" הבעייה, שאם מתמקדים שנייה במשמעות של המשפט, נורא קשה לתרגם אותו באותו אופן לאנגלית. אם מישהו יצליח, אני נורא אודה לו

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  24. Started by BedB0y,

אני די נעול על g-shock, אבל אין לי מושג לגבי הדגמים עצמם, וזאפ לא ממש עוזרים. תקציב של 500+- תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. תכנסו ללינק ותראו את הפיספוסים הכי מצחיקים באינטרנט!!! תגיבו, תדרגו ותצביעו 5 הצפייה חובה הלינק: http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?FileID=37413&tmpl=10&Page=21&cid=213

• 5 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים