עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. פתחתי חשבון ב PAYPAL ועשיתי מה שהם ביקשו עם אישור ה CREDIT CARD (משיכה של 1.95$) נתתי את המספר שהיה רשום בחיוב והכל היה בסדר עדיין אני לא מוצא שם אפשרות להפקיד כסף בחשבון עם כרטיס אשראי? רק עם חשבון בנק בארה"ב (או של מדינה שבהסכם איתם כמו אוסטרליה וכולי) מה עושים? יש לי כרטיס ויזה בינלאומי ד"א

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  2. הגנת הספאם אמורה להיות יותר טובה.. בכללית הקטינו את הכל והצליחו לדחוף עוד פרסומות, ממש לא נוח גם יחסית לקודם, מי שרוצה לראות http://overview.mail.yahoo.com/us/

3. פשוט אין בושה.. http://www.ritzcamera.com/product/EP5131797.htm אולי במצלמות הם מבינים אבל בדברים כאלה ממש לא..

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מתי הפרק הבא של פריסון ברייק זה לא אמור להיות היום!!

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את הטלפון שנמצא בתמונה של יונידן באתר של וואלה הוא נמכר היום ורשום שם שיש מזכירה אבד לי הספר של הטלפון ואין לי מושג איך עושים את זה גם חיפוש בגוגל העלה כלום מישהו מכיר את הטלפון ויוכל להסביר לי איך מתפעלים את המזכרה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2122295 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by moshiko69,

שלום, אני מחפש אתר שיכול לתת לי גרף ע"פ חתך של חודשים שנים של הבורסה ברוסיה, האם יש אתר כזה ? מצאתי משהו טוב ממש טוב אבל יש שם את כל הבורסות חוץ מרוסיה מבקשה עזרה דחופה מדובר בכסף. נ.ב צרפתי את הקישור לאתר שציינתי מעלה אם מישהו יכול למצוא אתר דומה שמדבר על המדד של רוסיה אני אשמח. או אולי יש באתר הזה אבל אני לא מצאתי.... http://stock.rbc.ru/demo/index.0/intraday/index.eng.shtml שימו לב שניתן להיכנס לכל בורסה בעולם בצד ימין ולראות גרף בחתכך שונה... כזה אני צריך לרוסיה תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  7. Started by sevenX,

מישהו יודע מ איפה אפשר להשיג?

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  8. היי אני עושה בוק ריפורט באנגלית על שרה"ט שני הצריחים וכל מה שנוגע לגבי דמויות אני ממש גרוע בכל מקרה יש שאלה : מי היא הדמות או הדמויות המרכזיות ומה הופך אותם למרכזיות בסיפור אני לא רוצה שתעשו לי את הבוק ריפורט לכן אני ירשום מה שאני חושב ותגידו מה דעתכם : ארגורן ופרודו הדמויות המרכזיות כי בעצם בשני הסיפורים המרכזיים בכלל בטרילוגיה שזה המלחמה בין הכוחות ה"טובים" ל"רעים" ומסע הטבעת שמים את הפוקוס על ארגורן ופרודו, אראגורן מנהיג את הצד של ה"טובים" ונותן להם תקווה וכו' ופרודו הוא שליח הטבעת בעצם.. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  9. לא חשבתי על שילוב שיצא טעים עם אננס...

• 13 תגובות
    • 884 צפיות
  10. Started by Liran -,

קודם כל שלום וחג שמח חח יש לי בעיה, אני רוצה לשלוח SMS למישהו שנמצא כרגע בפולין - השאלה היא איך ?! ??? הוא מנוי בחברת סלקום וגם אני ... ניסיתי לשלוח כבר הודעה עם המספר הרגיל כמו ששולחים בארץ - לא נראה לי שזה שלח .. ניסיתי לשלוח גם עם הקידומת של פולין (שזה 48+ לפי מה שהבנתי) וגם לא נראה לי ששלח בכלל .. בארץ הקידומת היא 972+ נכון ?! וששולחים מחו"ל אז מורידים את ה - 0 ואז יוצא *******97252+ נכון ?! כנ"ל לגבי איזור פולין .. *******4852+ לא ?! \: או שמשאירים את ה - 0 במקרה הזה ? מצטער על השאלה הדפוקה חח :-\ מקווה שתוכלו לעזור, כי לא מצאתי בשום מקום תשובה (חיפשתי באתר של סלקום וגוגל) תודה רבה מראש, חג שמח.

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. זה מזה דחוף בקשהההההההההה אני נואש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הנדסת תוכנה? בהתחלה הייתי בהנדסת מערכות מידע ואז התברר שחרגתי מהמכסה של העתודה באיש אחד אז עכשיו דיברתי עם עתידים והם מוכנים לתת לי לנסות להתקבל מקצוע אחר בבן גוריון כל עוד אני יכול להתקבל אליו ואני לא אחרוג מהמכסות של העתודה. אז אני חשבתי ללכת להנדסת תוכנה עכשיו אני מנסה לברר מה יש במקצוע מה לומדים במסגרתו איך העבודה באזרחות כל עזרה אפשרית תעזור

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  13. שלום, אבקש את דעתם של בעלי נסיון שכבר יצא להם להזמין פריטים כלשהם מחו"ל. היות ואתר המכס בארץ קצת דל בפרטים בענין (לפחות לפי מה שמצאתי) אני מעונין להבין על מה ולמה מחייבים ביבוא אישי. על חבילה שערכה כ 150$ מארה"ב שנשלחה ב UPS ותוכנה פרטי לבוש יש את החיובים הבאים: - מכס - כ 12% - מע"מ. עד כאן מרגיז (כי חשבתי שיש פטור על סכומים כאלה) אבל נסבל - זאת המדינה. ובנוסף חיובים ע"י UPS ישראל: - עמלת תשלום מיסים - השתתפות באגרות רשומון - החזר הוצאות יבוא סה"כ כ 150 ש"ח נוספים. מישהו יכול להסביר או להוסיף פרטים ולאשר שככה זה ואין דרך אחרת.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  14. אני בצבא(יש אישור עבודה) ואני מחפש עבודה מישהו יכול לכוון אותי?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  15. אי אפשר להגיד שזה לא היה דיי צפוי http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3312695,00.html מי אתם חושבים שאשם בפשיטת הרגל הזאת ? המורידים הפיראטים ? או החברה שלא הצליחה לסגל את עצמה להתקדמות הטכנולוגית ?

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. יש מספר אתרים מוכרים אשר נמכר בהם מסך והאחריות היא ע"י חיון אך ישנו אתר נוסף, גדול ומוכר מאוד ואמין ב-100000% שמספק את האחריות אצל זד רציתי לדעת האם משהו כאן מסריח? למה זה ככה? האם הספק אחריות הזה טוב גם כן?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by a1a1a1,

שלום רב לפורום, אני מחפש חנות שבה מוכרים נעליים (לא אלגנטיות,נעלי סקייט,אולסטאר,או סניקרס) במידות גדולות, החל ממידה 48 ומעלה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3312794,00.html מכשיר מגניב

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Black Knight,

ערב זח! אני מחפש תמונה משר הטבעות (השלישי), תמונה של גאנדאלף עם המקל מאיר כשהוא על הסוס ומרחיק את הנאזגולים בשדה. עדיף שהתמונה תהיה נקיה בלי כל מיני עיטורים אלא רק התמונה הזאת. אם אפשר ברזולוציה כמה שיותר גבוהה ובאיכות כמה שיותר טובה... חיפשתי ברחבי הרשת ולא מצאתי... תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. מצאתי חרמונית במחסן אצלנו וזה בידיוק מה שאני מחפש חח היא בצבע ירוק צבאי אבל אין עליה שום סמל שם צה"ל זה אומר שהיא לא צבאית נכון,?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ואיך זה עובד? תודה.

• 47 תגובות
    • 5.7k צפיות
  22. Started by Anyboy,

http://web.msn.co.il/msn/love/fat/5532F5FA2B344D46A3DB5D4F8909EC80.htm :lol: :lol: איזה מפחידה!!! זאת דוגמנית ???!?!!?!?! זאת דוגמנית?!!?!?! :kopfpatsch אני זוכר שהיא אמרה באיזה ראיון " כולם אומרים לי שאני דומה לאנג'ילינה ג'ולי " :lol: :lol: הייתה מתה קופה דומה לגמל . [attachment deleted by admin]

23. Started by razoli,

יש למי שהוא איזה ספר מעניין בנושא או מאמר מקיף באינטרנט או הסבר מפורט כי הכתב שלי השתנה בזמן האחרון ואני רוצה להבין את המשמעות

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  24. Started by ROTFL,

שלום אנשים. הבטחתי למכר שלא מבין במחשבים שאעזור לו לפרסם דירה שהוא צריך להשכיר ברשת. לצערי כל האתרים שמצאתי דורשים תשלום. מישהו מכיר לוח באינטרנט שמאפשר פירסום מודעה ללא תשלום?

• 13 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by composite,

שלום. לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את זה (אם טעיתי; מצטער). אני מצלם כדרך קבע במצלמה דיגיטלית. את התמונות אני מעביר למחשב ומאחסן אותן שם. הבעיה היא, ששם הן נשארות. אני כמעט ולא מפתח אותן כי כבר נמאס ללכת למרכז המסחרי הקרוב וכו' בשביל לפתח את התמונות. אין לי זמן לזה. אני יודע שישנן אפשרויות לפתח תמונות בבית, באמצעות הדפסה (שמעתי על זה, ואני רואה שלטי חוצות ל- "מדפסת תמונות ביתית" של Canon כל הזמן). האם אפשר לקבל המלצות\טיפים או מקום אחר שאני יכול לשאול בו, כדי שאקנה את המדפסת המתאימה ביותר לי? תודה.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.